VoF-aren kunde inte svara

Jag mailade till en styrelsemedlem i VoF och frågade om deras förvillarutnämning av mig dec -09 kunde dras tillbaka nu när det visat sig att jag hade rätt om massvaccinationen mot svininfluensa.
Han nekade till detta och tyckte att jag fortfarande är lika ovetenskaplig och ”konspirationsteoretisk” och därför fortsatt förtjänar förvillarutnämningen.
Jag bifogade då länken till Ann-Cathrin Engwalls artikel i SvD aug -09: Vaccin kan göra mer skada än nytta, och bad om hans kommentarer till den.
Han kunde inte svara.
Själv är han dataspelsdesigner och IT-tekniker, och kan förstås inte tillräckligt om medicinsk vetenskap och verksamhet för att kunna bedöma saken.
Är det någon som kan hjälpa honom att bemöta Ann-Cathrins artikel?

Min dotter ringde nu och berättade att nyss i Godmorgon världen (ca 6 min in) diskuterades massvaccinationen, och mitt namn nämndes (fast fel efternamn) som den som stod upp emot den mest uppmärksammat, och därför fick förvillarutnämning av VoF.

En intervju med Annika Linde, av Ulf Elfving. Linde är statsepidemiolog på Smittskyddsintitutet.
Hon berättar att hon inte själv vaccinerade sig under massvaccinationen mot svininfluensan, eftersom hon visste att genomgången influensa ger ett mycket bättre och längre skydd än influensavaccin.

Rune Lanestrand har skrivit en anmälan till JK ang Annika Lindes bedrägliga beteende.
I Aftonbladetartikel aug -09 uppgav hon att hon skulle vaccinera sig, men sen gjorde hon inte det för att hon tyckte att det var bättre att låta bli!

 

Comments

 1. 101
  ragnhild säger

  Ja, prof. Göran – vitenskapskunskap/filosofi ligger nok på et for høyt plan for Vof´are, Alikevel våger de å gi seg i kast med å definere det samme, med bl.a. utnevnelser som denne omtalte foreningen sysler med. Ett patetisk bilde.
  Takk til deg.

 2. 102
  Annika Dahlqvist säger

  @ 96 Ygberg:
  Detta med influensavaccin är ju högaktuellt hela tiden eftersom vaccinfabrikanterna ligger på och lobbar för att alla ska vaccineras. Och när man pratar om influensavaccin kommer förvillarpriset automatiskt upp.
  Det kan inte hjälpas.

 3. 103

  Annika Dahlqvist Skrev:

  @ 94 Per Edman:
  Jag sparar inte på mail, men så vitt jag minns kunde du inte bemöta Ann-Cathrins artikel. Du ägnade dig bara åt att svepande avfärda mig.

  VÄL TALAT ❗

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa