Nu ska Coca Colas vd bestämma vår mat

Artikel i GP: Nu ska Coca Colas VD bestämma vår mat.
Skräpmatsproducenter har fått regeringens uppdrag  att rekommendera vad svenska folket ska äta.
Det är som att sätta bocken som trädgårdsmästare, eller som att sätta Coca Colas vd på att utarbeta livsmedelspolitiken.

Och Coop ska få oss att frossa på godis.

 

Comments

 1. 1
  Nisse Hult säger

  Vilken tur att man bara kan strunta i dessa stolligheter.
  Precis som de gick bra att strunta i ”vaccinsåpan” och nu
  slippa alla biverkningar som många får genomgå resten
  av sitt liv.

 2. 2

  Jag börjar tro att jag lever i en simulation och att programmerarna har stor humor.

 3. 3
  Gert Nilsson säger

  Skämten tar aldrig slut.

 4. 4
  Ann-Christine Johansson säger

  Nu blir man orolig för Sverige på allvar.
  Ska vi verkligen behöva förvänta oss det
  värsta inom ALLA områden?

 5. 5
  Mia Maria Rosenqvist säger

  Det måste väl ha varit ett försenat aprilskämt. Jag tror inte på det här.

 6. 6
  Dan Asplund säger

  Om något så är det väl bara en indikation på kunskapsnivån och bristande insikt i ämnets betydelse hos våra folkvalda. Inget parti är nog sämre eller bättre än andra. Lika goda kålsupare hela högen, kanske är det en förutsättning för att komma dit de har kommit.

 7. 7
  Mormor säger

  I en trevlig bok, som jag läste för nåt år sen, så stod det att cirka 20% av de svenska eleverna går ut skolan som analfabeter… och har svårt att få jobb, stackarna… för ICA behöver inte längre springpojkar och bönderna behöver inte heller drängar… men dom kan ju alltid bli politiker…

 8. 8

  Etter mer enn 45 års erfaring med helsespørsmål og maktpolitikk står det klar for meg at nylig avdøde professor Johan Galtungs modell for samarbeid mellom statlig byråkrati (B), kapital (K) forskning (F) er klargjørende. Legg inn dominerende media i K, og vi har et overordnet system som fremmer etablerte synspunkter og ikke lar seg affisere av motargumenter. I siste Helsemagasinet skriver vi om ”skinndemokratiet” Norge, der folk flest stoler på myndighetene og marsjerer i takt. Det virker som om det samme skjer over hele verden, og unntakene er få. Jeg kan anbefale Lustigs siste bok Metabolical og også Gary Taube, som nylig har gitt ut en detaljert bok om diabetes.

 9. 9
  Lasse P säger

  Allt handlar om maximera vinst, att det sedan drabbar de enskilda är försumbart i sammanhanget.
  Det spelar ingen roll inom vilken ”industri” det gäller så är det storfinansens väl och ve som går först.
  Våra politiker är hjärntvättade och det är bara nickedockor kvar, några gör motstånd men de blir effektivt motarbetade av nickedockekollegorna och MSM.

 10. 10
  Georg W säger

  Jag tror att regeringen försöker att ta livet och hälsan ifrån sin befolkning. Staten och kapitalet de sitter I samma båt. Vi blir nog tvungna att bojkotta deras produkter? Javisst ja, det är barn och ungdomar som ska köpa giftet. Det är inte menat till metabolt förstörda gamla gubbar och gummor som direkt känner skada i kroppen vid konsumtion av skadliga produkter. Barn har ett kapital av hälsa som kan utnyttjas för beroendeframkallande och nedbrytande skadliga produkter. De kallar det demokratisk frihet. Vi är tvungna att krossa dem alla. Det blir inte bra så länge vår butik är full av dessa groteska livsmedel (!?! Dödsmedel) för barn och ungdom och efterblivna vuxna.

 11. 11
  Anders Aldberg säger

  Hej! Ungefär lika smart som att låta små barn bestämma vad som är lämpligt att äta…! Kan detta verkligen vara sant?? AndersA

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa