Coronapatienter på IVA har minskat

Antalet Coronapatienter i intensivvården har minskat de senaste dagarna. De var 404 den 4/5 och sedan minskat till 341 idag 14/5. Hoppas att trenden håller i sig och att pandemin är i avtagande.

Kan minskningen bero på att fler har vaccinerats?

 

Comments

  1. 101
    Helena säger

    Folk som bor i tropiska länder, borde inte smittas, med tanke på solen och d-vit, men det gör dom!
    Såvida de inte bara stannar inomhus.

  2. 102
    Elisabeth G säger

    # 100 Helena

    För något år sedan, tror jag att det var, intervjuade Patrik Engellau på Det Goda Samhället några medicinska experter i coronafrågan. En teori som fördes fram som svar på varför sydliga länder drabbades hårt var att de, till skillnad från oss, inte vaccinerats mot tuberkulos. D-vitamin är säkert viktigt men inte enda svaret. Själv tar jag tillskott av såväl C- och D-vitamin samt zink och gläds över min calmettevaccination.

  3. 103
    Conny säger

    Elisabeth G
    Jag har också hör om BCG vaccin men jag avråder bestämt från det vaccinet.
    Vaccinet är en försvagad stam av Mycobacterium bovis, det finns dom som säger att den stammen är patogen sjukdomsframkallande, det finns många som pratar om biverkningar av vaccinet.

    Tuberkulosbakterien kan ge kroniska infektioner och vaccinet borde därför kunna orsaka kroniska infektioner med den försvagade varianten.
    Jag har hört hemska saker om vaccinet om jag mins rätt så kunde det försvaga immunförsvaret och då skulle det teoretiskt kunna bromsa ett överaktivt immunförsvar. (lindra en covid infektion)
    Jag vet inte om biverkningarna finns har bara läst vad en del har sagt.

    1177
    ”Vilande och aktiv tuberkulos
    De allra flesta som blir smittade av tbc blir inte sjuka, det vill säga de får inga symptom och smittar inte. Det kallas att tuberkulosen är latent eller att den ligger vilande i kroppen. Men tuberkulosen kan bli aktiv senare och det är då du blir sjuk.
    Knappt var tionde vuxen som har utsatts för tbc-smitta blir sjuk. Om du blir sjuk är det ofta inom två till fem år efter att du har smittats. Ibland kan du bli sjuk långt efter att du har blivit smittad, till exempel om immunförsvaret försvagas senare i livet.”

    (1177 är en lögnfabrik propaganda apparat för sjukvårdsetablisemanget när dom säger att folk är symtomfria så kan det vara så att folk har milda symtom på den kroniska infektionen sjukvården skiter fullständigt i lindriga kroniska infektioner, det är psykiskt och slängs patienten ut )

    https://vaccin.me/2014/07/13/tvaaring-fick-fick-tbc-av-vaccinet-och-en-fyra-manaders-pojke-dog/
    Vaccinskeptiker så det får man läsa med en viss försiktighet, men där finns berättelser om BCG vaccin

    Vacciner med levande försvagade virus och bakterier gillar jag inte, jag har en stark misstanke om att det i sällsynta fall ger en infektion.
    Vacciner med levande virus och bakterier där kan det följa med fler sjukdomsframkallande virus o bakterier även skadliga svamp infektioner kan följa med.

    Kroniska infektioner är ett underskattat problem i sjukvården, det finns teorier om att långtidscovid faktisk är en pågående infektion, skulle det vara så då finns det mycket i läkarböckerna som måste skrivas om.

  4. 104
    Lasse P säger

    Fynd som gjorts på Salk Institutet visar att spikeproteinet orsakar skador på kärlväggarna och hur fungerar covidvaccinerna?
    Jo, det programmerar dina celler att producera spike protein.
    Detta har jag skrivit om tidigare och det är så in i helvete oansvarigt att inte myndigheter kräver att vaccineringskampanjen åtminstone pausas tills man verkligen vet vilka skador vaccinet orsakar.
    Vaccintillverkarna har påtagit sig rollen som Gud fader själv genom att ändra vårat DNA och fårskocken styrs effektivt in i vaccinationsfållan med rädsla skapad av sensationsmedia.
    WHO är högst ansvariga genom att utlysa en pandemi på oerhört lösa grunder som möjliggjorts av att ändra på kriterier och acceptera en testmetod som inte duger till att diagnosticera sjukdom.
    Bif. länk till Salk Institutets dokument.
    https://www.salk.edu/news-release/the-novel-coronavirus-spike-protein-plays-additional-key-role-in-illness/

  5. 105
    Helena säger

    Intressant att tbc smittade kunde bli sjuka flera ÅR senare.

    Novavax använder en modifierad spikeprotein, om jag förstått det rätt.
    Vad tror ni om den? Kommer till Sverige snart.

  6. 106
    XMargareta säger

    Om Spikeproteinet är farligt, och det sägs så, skulle jag inte vilja ha ett vaccin som innehåller stor mängd av det.
    Inte heller ett vaccin, som innehåller DNA för Spikeproteinet och där syftet är att inkorporera DNA i cellkärnor.

  7. 107
    Molle säger

    En fråga till bloggens IT-tekniker:
    När man klickar på en rad under rubriken ”Senaste kommentarer” så kommer man direkt till den kommentaren (och det är skitbra). Men om antalet kommentarer överstiger 100, så händer det ibland att man hamnar på fel sida (men rätt bloggpost), så man måste scrolla ned och klicka på ”Nyare kommentarer”.

    Ett rykande pinfärskt exempel:
    Klickar på raden ”Lasse P om Coronapatienter på IVA har minskat”. Då blir url-addressen så här:
    https://annikadahlqvist.com/2021/05/14/coronapatienter-pa-iva-har-minskat/comment-page-1/#comment-516948
    Då kommer vi till bloggpostens första sida, där man bara ser kommentar 1 t.o.m. 100, fast vi egentligen vill se en nyare kommentar (104).

    Ett alternativ till att klicka på ”Nyare kommentarer” är att gå till addressfältet och byta sidnumret: ”comment-page-1” ändrar vi till ”comment-page-2” och tryck Enter för att ladda sidan. Då kommer vi direkt till rätt kommentar.

    Det här är ju inte ett stort problem, ursäkta om jag är jobbig. Men det tar ändå lite tid i onödan att komma rätt, och jag gissar att det inte är så himla svårt att hitta felet i sid-beräknings-funktionen?

    Jag är väl inte alldeles ensam att råka ut för det här problemet, eller? Ni kan väl klicka på ”Like”, alla som håller med mig?

    P.S.
    Ocn nu när jag är färdig med editeringen och just ska publicera den här kommentaren, så upptäcker jag att felet med kommentar 104 har försvunnit, så nu funkar det som det ska. Men felet förekommer, jag lovar! Jo, det är alldeles sant, snälla, ni måste tro mig!?

  8. 108
    Lasse P säger

    # 107 Molle
    Kan bekräfta att det du beskriver förekommer.
    #like

  9. 109
    Annika Dahlqvist säger

    107 Molle
    Jag har vidarebef frågan till min web-ansvarige.

  10. 110
    Conny säger

    ”Ny hybrid av virusvarianter upptäckt i Vietnam”

    ”Vietnam har upptäckt en ny variant av covid-19, som kombinerar egenskaperna hos de två befintliga varianter som först hittades i Indien och Storbritannien”, skriver landets hälsominister Nguyen Thanh Long i ett uttalande och tillägger:

    ”Den nya varianten är mycket farlig.”
    https://www.svt.se/nyheter/utrikes/ny-hybrid-av-virusvarianter-upptackt-i-vietnam

    Lasse p bra att du bevakar eventuella biverkningar av vacciner men vilket kommer att vara värst viruset eller vaccinerna.

    Det kan visa sig att spikproteinerna är ett stort problem länka till seriösa studier jag vet att vi inte vet allt än.

  11. 111
    Lasse P säger

    #110 Conny
    Det vi inte heller vet är om viruset muterar just p g a vaccinet, det är ju trots allt, rätt många kända virologer som hävdar det.
    Det är inte heller osannolikt att viruset kan generera två typer av sjukdom enskilt eller kombinerad.
    CVD och/eller covid-19
    Jag länkade till en studie från Salkinstitutet i #104 men du tycker kanske inte att den är seriös nog?
    Influensaliknande Covid-19 kan vara den lindrigare varianten medans CVD varianten är det stora problemet och att även det är den som orsakar långtidscovid.
    Risken är att vaccinproducenterna har stirrat sig blind på att viruset bara orsakar en effekt och aldrig tänkt sig att själva spike proteinet är en del av problematiken.
    Kom ihåg intervjun med svenske obducenten som var förbryllad över att dom inte kunde upptäcka virusskadade organ i patienter som avlidit i Covid-19.

    https://www.tv4.se/klipp/va/13282477/coronaobduktioner-forbryllar-lakare-hittar-inga-tecken-pa-virusinfektion-i-organen

  12. 112
    Helena säger

    Ska bli intressant att se om man tar upp detta, och gör nya vacciner!
    Alla som vaccineras NU, beräknas ju få fortsätta att bli vaccinerade!

  13. 113
    Molle säger

    Förbryllade läkare, ja det är inte så konstigt när dom inte har tagit reda på vad viruset gör i kroppen. Och varför gör dom inte det? Kanske för att när man vet vad som händer, då är ju ”risken” stor att man inser hur man ska behandla. Och när vi kan behandla Covid-19, då måste nödgodkännandet (EUA) för vaccinerna dras tillbaka.
    (Så här tänker alltså en gammal konspirationsteoretiker)

    Och nu är dags att bli mer saklig och objektiv…
    Det finns faktiskt en hypotes om Covid-19, som är fantastiskt upplysande att titta på. Den beskriver mycket detaljerat både förloppet och hur olika läkemedel kan hjälpa eller skada. Hela tiden refererar han till studier och gjorda iakttagelser hos Covid-19 patienter. Jag bedömer hypotesen som mycket trovärdig, och den är ganska begriplig och mycket intressant även för oss lekmän.
    Upphovmannen är en läkare, Farid Jalali.
    Tyvärr går han inte in på Long Covid, men det kanske kommer mera, får vi hoppas.

    Det här är mitt försök att sammanfatta:
    * Viruset skadar blodkärlsväggarna främst i lungorna (pulmonary endothelium) via ACE2 receptorn.
    * Det leder till trombocytaktivering (platelet activation).
    * Trombocyterna avger serotonin.
    * Serotonin orsakar kärlsammandragning i lungorna (pulmonary vasoconstriction) och syrebrist.
    * Serotonin sprids till övriga kroppen och orsakar olika skador, t.ex. kan vissa blodkärl strypas och andra börja läcka, vilket kan leda till en förbryllad obducent.
    * Alltihop liknar ett klassiskt serotoninsyndrom, väldigt många symtom stämmer.
    * Och viruset? Det är nog borta vid det här laget.
    * Viktigt läkemedel är Cyproheptadine, en serotoninantagonist.

    Här presenteras hypotesen:
    https://threadreaderapp.com/thread/1392559631642279938.html
    Där finns hypotesen som en lång rad med tweets, och även som en video (1tim37min) där DrBeen intervjuar Jalali (och DrBeen blir alldeles exalterad).
    Och en länk till bilderna som hör till presentationen.
    Han nämner faktiskt inte Ivermektin (i tweets-en -arna?), men här finns ett tillägg där en tänkbar förklaring till dess effekt tas upp:
    https://threadreaderapp.com/thread/1391784967718334464.html

    Det här kan kanske bli något stort…

  14. 114
    Kalle säger

    Antalet Covid-smittade på IVA är nu nere på under 200 i Sverige, betydligt lägre än motsvarande tid förra året. Åldersprofilen på IVA-patienterna har ändrats till att vara under 60 år. Allt tecken på att vaccinet gör sitt jobb. Trots mycket kraxande verkar biverkningarna hittills hålla sig på en mycket acceptabel nivå. Hoppas att det fortsätter så!

  15. 115
    Helena säger

    Bara 725 på sjukhus i hela Sverige idag! Det ser nästan ut som att det är över om 2-3 veckor! Börjar kanske igen på hösten…och då blir det nya vacciner, som kanske är mer beskedliga.

    Läser på utländsk media om att antalet skadade efter Pfizer är mycket högre än för de ”vanliga” vaccinerna. Jag sparar inte källan, tyvärr.

  16. 116
    Lasse P säger

    #115 Helena
    Tyvärr finns det inga säkra forskningsresultat som klart bevisar kopplingen vaccin-svåra biverkningar.
    Lika lite som det finns entydig forskning som bevisar att vaccinen inte orsakat
    svåra biverkningar.
    De som hävdar att vaccinen är säkra, är tillverkarna själva, trots att prövoperioden inte är avslutad än.

  17. 117
    Helena säger

    Om antalet sjuka i andra sjukdomar ökar stort, som många virologer har sagt, om det blir så, kommer man antagligen inte att koppla detta till vaccineringen. Åtminstone inte officiellt.

    Det ska bli intressant att läsa vad som händer i de afrikanska länder där man inte vill ha vacciner, eller slarvar bort vacciner de får, samt i de länder där en större del av befolkningen inte vill ta vaccin.

    Jag läste precis hur brasilianska japaner, som bor i Japan, skriver (på portugisiska) att folket vill inte ha vaccin. De skriver också att man sedan tidigare, haft ansiktsmask på sig, när man själv varit förkyld, för att inte smitta sin omgivning.

    Lite kul hur en del tänker utomlands. Kolla detta:

    https://youtu.be/oroS8BMekcM

  18. 118
    Lasse P säger

    #127 Helena
    Denna länk visar en möjlig effekt av vaccinet som seriösa experter vid ansedda forskningsinstitut varnar för.
    Min känsla är att personen uttrycker både rädsla och uppgivenhet men utan mer konkreta fakta kring videon och personen så är det bara en video.
    https://www.bitchute.com/video/JRk7nnFU8ffW/

  19. 119
    Helena säger

    Förmodligen så kommer man inte att vilja se sambandet.

    Så gott som alla som bor på äldreboende, har ju vaccinerats. De är ofta dementa, så andra har bestämt det åt dom. Undrar hur det kommer att gå. Och majoriteten av de som är över 70 år, har också vaccinerats,

    Men VARFÖR vill man vaccinera barn och till och med spädbarn (i USA) ?

  20. 120
    Lasse P säger

    Att det är svårt att se ett samband beror på prestige. Big Pharma har ju satsat hårt på att promota vaccinet, att erkänna ett samband är det samma som att döda mjölkkon.
    Vaccination av barn faller under oetiskt, Big Pharma påstår att det är oetiskt att barn inte skall vaccineras, dom måste oxå skyddas mot covid-19.

  21. 121

    Nä, barn ska vaccineras för att inte smitta vaccinerade gamla (:

  22. 122
    Nisse Hult säger
  23. 123
  24. 124
    Kalle säger

    #118

    Totalt oseriöst:

    ”2 mins- JABS – French Ambulance Man and Nurses ALERT Massive Increase in Deaths”

    Lasse, mörkar svenska sjukhusen massiv ökning i dödsfall efter vaccinering?

    Det blir ju nästan smått komiskt att läsa vissa kommentarer.

  25. 125

    Kalle
    Jag vet inte hur gammal du är? Men så vitt jag kommer ihåg, har inget virus någonsin överlevt till midsommar, någonsin! Däremot har de alltid återkommit med nya friska krafter, vid nästa vinter. Är inte det din erfarenhet också? Människor verkar inte ha längre minne än ett halvår. Förmodligen för att de inte äter cocosfett.
    Oerhört korkat att tro att nedgången beror på att alla gamla är vaccinerade. Nedgången i dödsfall kan bero på vaccineringen av gamla. Men inte nedgången i smitta. Det är årstidsbaserat. Du frossar i självgodhet över vår befogade förvirring. Men än har du inte kommit med något av värde för vår förståelse av den tid vi lever i. Du vill bara att vi ska svälja den tomma propaganda som vi matas med och inte ifrågasätta avsaknaden av information, Som vi här skriker efter. Efter ett år vet vi vilka som blir sjuka och dör. Vi vet också att viruset inte är så farligt för oss metabolt friska och unga. Du låter som en sketen desinformation från omoraliska myndigheter. Vem är du???

  26. 126
    Lasse P säger

    #124 Kalle
    Jag skrev även att utan närmare fakta kring videon så är det bara en video, att du inte kunde ta till dig det är ditt problem.
    Att svenska sjukhus mörkar något kring dödsfall, känner jag inte till, varför tror du det?
    Det som är inte det minsta komiskt, utan ytterst tragiskt, är att det OM det visar sig vara korrekt, det som flera av varandra oberoende forskare och institut påvisat de senaste veckorna, att spikeproteinet orsakar CV-sjukdom så står vi inför massiva problem.
    Jag försäkrar dig Kalle, att ingen mer än jag hoppas att dom misstagit sig.

  27. 127
    Ann-Margret säger

    Min mans moster, 87 år, dog några dagar efter andra sprutan Modernas vaccin. Hennes vaccinarm var helt blå. Obduktion gjordes, och dödsorsaken var brusten kroppspulsåder.
    Inte vet jag varför, men jag tycker det är konstigt att det hände strax efter sprutan. Hon hade ju levt hela livet utan problem.
    En annan kvinna i kommunen jag bor, 68 år, dog knall och fall i stroke några dagar efter vaccinationen. Vet ej vilken vaccin det var.

  28. 128
    Kalle säger

    #125

    Du menar att det är seriöst att påstå att det sker en massiv ökning av av döda som just har vaccinerat dig? Man kan ju undra vem som kommer med desinformation?

    Jag tror också att minskningen också är årstidsbunden men om det inte uppkommer någon allvarlig mutation under sommaren så kommer pandemin vara mycket beskedligare i höst.

    Det jag köper är att man kan vara orolig för att det kan finnas allvarliga biverkningar som uppstår efter längre tid..så skulle man väntat ett år till för att undersöka detta? Kanske, kanske inte…jag sitter inte inne med tillräcklig kunskap för att bedöma det.

    Men jag stör mig på att en del som inte heller verkar besitta tillräcklig kunskap nästan verkar hoppas på att det ska uppstå allvarliga konsekvenser av vaccinering och att man försöker dra uppenbart helt orimliga slutsatser från det forskningsläge som finns idag.

    Kokosfett tycker jag att vi ska fortsätta äta. 😉

  29. 129
    Kalle säger

    #126

    Du valde att lägga ut videon, det säger mycket om ditt sätt att argumentera!

  30. 130
    XMargareta säger

    Återigen om tillskott för att lindra?/hindra?/ bota? Covid.
    Gäller i detta fall USA och är ett upprop för att föra fram nyttan med tex D och C-vitamin osv.

    https://anh-usa.org/feds-warped-logic-on-supplements/

  31. 131
    Lasse P säger

    #129
    Jag lade ut videon som en illustration för att belysa argumentationen, jag skrev även att jag inte hade några fakta kring videon i sig, just för att tydliggöra att det inte var videon som var huvudbudskapet.
    Att du väljer att bortse från själva kärnan i det jag skrev och därmed avvisar en vetenskap som är högst oroad över att vi riskerar att skapa något som blir irreversibelt, verkar bekomma dig föga.
    Då du väljer att bortse från möjligheten att vi står inför oanade konsekvenser så skulle det vara intressant om du kunde visa på de vetenskapliga fakta som utgör grunden till ditt beslut och varför så många namnkunniga personer med gedigen kunskap och lång erfarenhet, har fel.
    Jag uppmanar dig att själv söka på VAERS (USA), Yellow Card (UK) och dess europeiska motsvarighet EMA, hur många inrapporterade och utredda fall (bortse från outredda fall) det finns.
    Känner du inte oro efter det så måste du vara faktaresistent.

  32. 132
    Kalle säger

    #131

    Använder man skrämsel som en taktisk metod när man argumenterar så får man nog räkna med betraktas som oseriös!

    Skulle vaccinets kortsiktiga biverkningar ens vara i närheten av så allvarliga som själva sjukdomen så skulle sjukhusen nu vara överfulla! Löjligt att ens driva tesen. Men att vacciner har biverkningar finns ju ingen vettig som förnekar.

    Vad gäller eventuella långtidsproblem så har jag också uttryckt en oro.

  33. 133
    Mormor säger

    Att vi är många som är oroliga på grund av bristfällig kunskap om dels vad dessa så kallade vacciner innehåller och dels om hur vårt immunförsvar fungerar…tycks mej vara mänskligt!
    Hur ska vi kunna begripa något av alla de motsägande upplysningar som öses över oss från alla håll och kanter??
    Hur funkar immunförsvaret??
    Är det så lätt att aktivera denna komplicerade process att man enbart genom att spruta in i kroppen ett syntetiskt mRNA med en mall för att få våra ribosomer till att producera ett protein, som sen ska kunna aktivera detta immunförsvar….och förstöra proteinet i fråga….??
    Låter det plausibelt??
    Om våra egna celler producerar detta protein, hur ska vårt immunförsvar begripa att just detta protein ska bekämpas…?
    Immunförsvaret bekämpar väl främmande substanser, i regel inte sina egna…?
    Vad har dessa vaccinproducenter blandat i dessa fyra nu användbara substanser med mRNA för ”emergency use” för att trigga vårt immunförsvar att ge sej på just detta spike-protein, syntetiserat av våra egna celler…
    Sen kan man ju försöka hitta förklaringar till om mRNA typen är bättre än DNA-typen, eller tvärtom…men den huvudsakliga orsaken till vår oro kvarstår…

  34. 134
    Dick Broman säger
  35. 135
    Helena säger

    Ja! Jag har sett två små video, en från USA, och en från Frankrike, där sköterskor reagerat över att så många äldre dött av stroke en kort tid efter vaccineringen. De undrar om det verkligen kan vara slumpen.

    Jag har också sett att det numera finns några FB sidor, för anhöriga till de skadade eller dödade. Av vaccin. Jag har bara sett titlarna.

    Då kan man undra vad som eventuellt kan ske efter att barn blir vaccinerade.

  36. 136
    Lasse P säger

    #132
    ”Använder man skrämsel som en taktisk metod när man argumenterar så får man nog räkna med betraktas som oseriös!”
    Så du accepterar medias sensationsjournalistik och dödssmitterubriker som serösa och utgör inte skrämselpropaganda medans en video vars ursprung jag informerade om i samma inlägg är skrämseltaktik?
    Är det inte skrämseltaktik att myndigheter låter påskina att om du inte vaccinerar dig så får du inte resa eller får svårt att besöka publika tillställningar, trots att en ovaccinerad symtomfri person inte anses vara smittspridare medans en vaccinerad kan vara det men får resa ändå.
    En ovaccinerad måste själv bekosta ett bevis på att man har förvärvat immunitet eller ställa sin tillit till ett mycket omtvistat och osäkert PCR-test och som bara är giltigt i 72 timmar.

    ”Skulle vaccinets kortsiktiga biverkningar ens vara i närheten av så allvarliga som själva sjukdomen så skulle sjukhusen nu vara överfulla!”
    Du tycks inte ha förstått att det inte är de kortsiktiga biverkningarna som jag och många andra oroar oss för, utan de långsiktiga, precis som du själv hyser oro över
    ”Vad gäller eventuella långtidsproblem så har jag också uttryckt en oro.”

    Då det gäller långtidsproblem så finns det två saker som är oroande, det ena är påvisade, möjliga och inte osannolika biverkningar av vaccinet där paletten innehåller allt från milda biverkningar till död och de experter som hyser oro kring dessa långtidseffekter är forskare som tidigare bedrivit studier på effekten av spikeproteinet från tillgängliga coronavirus på djur och vars resultat redan borde resulterat i en enda stor röd varningflagga hos de myndigheter som nödgodkänt ett ännu ej färdigtestat vaccin.
    Den andra är de (utan koppling till vaccin) som drabbades av långtidscovid vars orsak jag tidigare inte lagt så stor vikt vid, men idag ser en ökad problematik kring.
    Vi ser nog på samma sak, fast från olika synvinklar, vilket är bra ur ett diskussionsklimat, den största skillnaden är att jag anser att vaccineringskampanjen vilar på alldeles för osäkra grunder medans du verkar hysa mycket större tilltro till dom som själva tillverkat vaccinet och som kategoriskt förminskar de risker som framförs av ( förutom den kategori forskare jag nämde ovan) forskare och vaccindesigners i höga befattningar inom deras egna företag.
    Samma med andra kunskapskunniga som vågar sätta både heder och karriärer på spel genom att våga gå mot ”Big Pharma”, varför riskerar dom det om dom inte vore genuint oroliga utifrån den kunskap och erfarenhet dom besitter?
    Tycker du även att publika media som YT,FB och Twitter gör rätt som inte låter välrenommerade personer komma till tals utan låter dom framstå som okunniga lögnare om dom inte rent av censureras bort.
    Är inte detta, bevisligen existerande, fenomen en del av skrämselpropaganda?
    Är demokratin i fara eller är detta faktum något som inte heller oroar dig? Det borde det göra för nästa gång kanske det är du som beläggs med munkavle.

  37. 137
    Lasse P säger

    Intressant focusförändring hos några av de stora mediedrakarna.
    https://nypost.com/2021/05/25/fauci-admits-nih-funding-of-wuhan-lab-denies-gain-of-function/
    https://www.skynews.com.au/details/_6257171755001
    Är Tony Fauci guldkalven som nu blir syndabocken som måste offras när allt flera besvärande omständigheter kommer i dagen?
    Kom ihåg att Obama förbjöd Fauci att bedriva forskning kring ”Gain of funktion” på just coronavirus.

  38. 138

    Även om jag ständigt får bevis för motsatsen. Så vägrar jag att tro att detta är en konspiration! Däremot är jag övertygad om att INGEN har en aning om vad det är som händer och sker. Enligt min uppfattning är en stor majoritet av mänskligheten helt dumma i huvudet och saknar en strategisk förmåga för överlevnad. Vår civilisation är övermorgon och fardig att dö. Experter och professorer sitter i teve och upprepar, ingenting. Idag besökte jag den information som hela tiden länkas till allt jag publicerar om covid. Den länken säger ingenting utom att vaccinet är säkert och tryggt. Utan att säga något av värde.

    Förklaringen till att det finns så mycket konspirationsteorier i världen är att genom historien är det konspirationsteoretikerna som överlevt. Medan de godtrogna har dött. Jag har en auktoritet på området, faktiskt den bäste och mest välrenommerade, Luc Montaigner!!! Nobelpristagare, professor och HIV- viruset upptäckare. En pensionerad virusforskare utan bias. Det han säger går rakt in i hjärtat. Han bedriver nu forskning för att visa att vaccinationerna är det som driver mutationerna och enligt hans teorier begår mänskligheten sitt största misstag sedan vår tillblivelse.

    När ord som C- och D-vitamin blir censurerade av alla etablerade massmedier och den tillgängliga informationen och ren propaganda styr nyhetsförmedlingen. Då är det tid för människor att ta sig en allvarlig funderare på vart vi är på väg. Vi kan inte tro på ett enda ord från teve, politiker, experter, kändisar säger för de fattar absolut ingenting. Då är det bättre att lyssna på galenskaper och sedan själv dra en slutsats. Varför säger aldrig någon att sprutorna ger ett skydd begränsat i tiden. Vi vet väl alla att skyddet endast varar i ett halvår. Det är oerhört viktig information eftersom vi då står helt utan skydd och i värsta fall har förstört vårt immunförsvar. . Att teve aldrig pratar om detta trots att de borde veta det är mycket allvarligt. Jag tror att alla som deltar i teve kommer att bli klassificerade som totala idioter om ett halvår och att folket, vi då förstår att vi blivit lurade av resesugna höginkomsttagare. Som begriper noll av det vi behandlar här. Skönt att myndigheterna inte kan kontrollera bloggosfären. Det existerar en fri debatt, åtminstone här. De stora plattformarna är totalkontrollerade av artificiell intelligens. De vet nu allt om mig och vilken jobbig j-el jag är. Hur ser samhället ut om 5 år för såna som mig och oss. Vi behöver tystas och går inte det måste de krossa oss eller låsa in oss. Får jag makten att människor lyssnar på mig. Så är det bara en tidsfråga innan en drönare kommer och släpper en bomb på mig. Låter otäckt, men så ser min framtidsvision ut. Tur man är pensionär och gjort allt av värde i livet redan. Så kämpa på, bröder och systrar. Vi är konspirationsteoretikerna som kan spolas ner i toaletten. Tro inte ett ord som kommer från myndigheter och maktpersoner. All ignorans och okunskap är fienden. Krossa dem med ord och dikt!

  39. 139
    Piltson säger

    Helena 135:”… där sköterskor reagerat över att så många äldre dött av stroke en kort tid efter vaccineringen.”

    Ja, det var på grund av sådana rykten som vi här avböjde vaccinering. Men inte av princip. Bara för att det verkar omöjligt att få fram hederlig statistik om sådant, Kan någon hjälpa till?

  40. 140
    Tack Mats säger

    Varför anordnar inte FHM återkommande pressträffar, där det anges hur många per dag, som dör i hjärtinfarkt, hjärnblödning, slaganfall, bröstcancer, prostatacancer, m.fl. cancerformer?

    Vem granskar media i denna cirkus?

    Expertis borde borde grundas på en någorlunda gemensam kunskapsbas. Under de senaste c:a 14 månaderna har det ofta hänt att den ene expertens påståenden snabbt motsägs av den andre experten.

    Forskning har blivit en sorts handelsvara. Man kan hellre lita på en dammsugarförsäljare än en forskare.

  41. 141
    Lasse P säger

    Piltson.
    Kan bifogad länk vara av intresse?
    https://www.mondialisation.ca/lhecatombe-post-vaccinale-setend-dans-le-monde/5656922
    Nedan en översättning från originalartikeln.

    https://vaccineimpact.com/2021/french-medical-doctor-covid-19-injections-increasing-deaths-and-new-infections-the-evidence-is-overwhelming/

    Den behandlar lite kring din fundering men jag har själv inte granskat den i sömmarna.
    Det kanske du kan göra så slipper jag bli anklagad för att vara oseriös och använda mig av skrämseltaktik.
    Som hjälp skall du även få länk till läkaren som skrivit artikeln så du kan avgöra hans trovärdighet.
    https://docteur.nicoledelepine.fr/

  42. 142
    Lasse P säger

    Såg nu att länken till läkaren i mitt inlägg #141 går till en gemensam sida med hans partner Nicole, även hon läkare.
    Om Gérade står det bara uppgifter om hans medicinska inriktning men ingen biografi.
    Jag kommer att skicka ett mail till henne personligen för att få hennes och eventuellt Gérads personliga erfarenheter kring det artikeln tar upp.

  43. 143
    Kalle säger

    Anekdoter om allvarliga biverkningar av vaccinet på kort sikt, några veckor, månader är säkert korrekta. Det finns alltid biverkningar.

    Men det viktiga är att de allvarliga biverkningarna är mycket, mycket färre än de som råkar illa ut av sjukdomen. Vi vet nu att så är fallet för kortsiktiga biverkningar. Eventuella biverkningar på lång sikt kan man av naturliga skäl ännu inte.veta.

    Anledningen till att vi vet att de allvarliga biverkningarna på kort sikt är under god kontroll är att belastningen på vården nu minskar kraftigt. Det vaccineras nu enorma mängder människor, många fler än som varit smittade. Skulle vaccinet (kortsiktigt) vara vara i närheten av så farligt som sjukdomen skulle nu sjukhusen vara totalt överfulla, sjukvården skulle kollapsa. Detta har inte inträffat!

    Var uppmärksamma på personer som försöker skapa en bild av att vaccinets kortsiktiga biverkningar är enorma. De ljuger! Ljuger dom om det ljuger de säkert om annat också.

  44. 144
    Piltson säger

    Lasse P,
    Intressant redovisning. Allltså ändringar i infektionsstatistik och mortalitet för hela befolkningar 6-8 veckor efter att man börjat vaccinera – hela folkhopen i resp. länder. Lustig samstämmighet! Det ger anleding till tre funderingar.
    1. Om detta är den allmänna utvecklingen, så bör man väl också redovisa vad som händer med de delmängder som erhållit vaccin? De bör visas med åldersgruppering, Då får man statistik som kan vara av intresse för individen. Men det får vi inte läsa någonstans.
    2. Om dessa effekter uppträder 6-8 veckor efter vaccinering börjar så tycks vaccinernas effektivitet och oskadlighet ha godkänts för tidigt. Vilken tidshorisont har här använts? Det omtalades aldrig.
    3. Och hur kommer det sig att den här doktorns iakttagelser inte har rapporterats i allmänna medier?
    Så man frågar sig om inte resonemanget fördelar vs. risker handlar om samhällets fördelar gentemot individens risker. Serien Moral Maze på BBC Radio 4 diskuterade förra veckan om vaccinering kan vara ett moraliskt krav:
    https://www.bbc.co.uk/programmes/m000wc5z

  45. 145
    Ann-Margret säger

    Men Kalle, de som dör knall och fall belastar ju inte sjukvården…..

  46. 146
    Annika Dahlqvist säger

    144 Ann-Margret
    Jag skulle tusen gånger hellre dö knall och fall än att vara långvarigt svårt sjuk i Covid.

  47. 147
    Kalle säger

    #144

    Sant 🙂 Men om teorierna om vaccinets kortsiktiga farlighet skulle vara sanna så måste överdödligheten nu vara enorm. Jag kan INTE se det i statistiken.

  48. 148
    Kalle säger

    Bara för att vara extra tydlig. Jag tvivlar inte ett ögonblick på att många drabbas och att en del dör av vaccinet, speciellt ”sköra” personer. Det är hemskt. Men det är en del av ”kalkylen” så länge det antalet är mycket lägre än de som skulle förväntas råka illa ut av sjukdomen. Jag tycker också att ”ansvariga” hymlar om detta och helst pratar om milda biverkningarr antagligen för att de är rädda för att en del låter bli att vaccinera sig om man pratar om ”död”.

  49. 149
    Helena säger

    Det är de LÅNGSIKTIGA biverkningar man har varnat för! Inte de kortsiktiga. Om de har rätt, vet vi bara om några ÅR.

  50. 150
    Lasse P säger

    Jag måste medge att Kalle har en kraftfull poäng i att ”Eventuella biverkningar på lång sikt kan man av naturliga skäl ännu inte veta.”
    Vad jag skulle vilja få kompletterat från Kalle är:
    Varför skall man då ignorera de erkänt och välrenommerade personer, både enskilda och knutna till forskningsinstitut, som kan visa på effekter som inte vaccintillverkarna verkar ha förutsett.
    Varför skall man då plötsligt frångå försiktighetsprincipen, något som genomsyrat synen på läkemedels godkännande i EU under lång tid, speciellt då vaccinen endast är villkorsgodkända inom EU, då vaccintillverkarnas egna testperioder ännu inte är slutförda och utvärderade.
    Skulle även vara intressant om Kalle anser att de som påvisar oroväckande långtidseffekter, även de är notoriska lögnare.
    Jag vet att vaccinet visat sig ha positiva effekter på kort sikt, men rättfärdigar det att ignorera varningssignaler som har potential att omintetgöra det man vill uppnå i kampen mot Covid-19.

  51. 151
    Kalle säger

    #149 läs #135 Inte samma Helena?

  52. 152
    Kalle säger

    #150 Lasse. Det blir konstigt att börja diskutera om saker jag inte pratat om. Jag blir lite upprörd över att man skrämmer människor med mycket tveksamma argument när det gäller den kortsiktiga faran.

    Hade jag fått bestämma över hela världen. 😉 så skulle jag ha låtit några miljoner frivilliga människor vaccinera sig och noggrannt följt dessa under typ 1 år. Därefter startat massvaccinering om risk-nytta kalkylen såg bra ut. Men det är ju ett ganska fånigt resonemang.

    Jag har ändå valt att vaccinera mig … det säger ju vad jag tror om risk-nytta kalkylen…men precis som du skriver Lasse försiktighetsprincipen kanske borde ha tillämpats. Det är skillnad på att fatta ett personligt beslut och att fatta ett beslut för en hel befolkning.

  53. 153
    Lasse P säger

    Grattis Kalle till ditt beslut och det är bra att du tagit en kalkylerad risk som du känner dig bekväm med.
    Tyvärr är det många som inte känner den tryggheten.

  54. 154

    Jag har slutat med dator och tittar på tevepropagandan istället. Idag på tv4, nyhetsmorgon. Presenterades en ny bok om konspirationsteoretiker och att Qanon nu kommit till Sverige. Det är New Age-rörelsen och mat och hälsorörelsen (LCHF-rörelsen) som anammat tankarna om djävulsdyrkare och pedofiler. De tror att vaccineringen och viruset är en bluff av nämnda makthavare. En helt otrolig smutskastning av oss utan att någon fick svara på anklagelserna. Oss är bara att spola ner i toan.

    Det slog mig att författaren lät lite som Kalle, vilken Kalle? Jo, Kalle Kalle Kalle på spången.

    Jag var tvungen att kolla hans inlägg och det visar sig att han skriver perfekta texter, med få misstag. Jag tror att han är skribent? Och bedriver research här. Kalle är ingen vanlig Nisse. Han är på gott humör idag. Är det för att han deltagit i riksteve och nu är en nationell hjälte?

    Propagandan når en ny nivå, när vi blir märkta med ett Q. Då blir vi riktigt eländiga ’white trach’ och inget som vanligt hederligt folk ska lyssna alls på! Rent ut sagt äckligt att hantera sin motpart i diskussionen på det sättet i etablerad massmedia. Författaren till smutskastning är en ansvarig för manipulationen av samhällsinformation och respekterar inte en fri och demokratisk diskussion! Utan är ett uttryck för maktens propagandalögner!

    Våra frågor och värderingar kommer från den fria demokratiska skyldigheten att granska makten. Journalister är inte fria som vi och våra farhågor är sanningen och förtrycket mot våra ord är en fascism som smyger sig in och kommer att bli etablerad i dagens samhälle, över hela planeten.

    Jag har en vän, tro det eller ej (: Hans höga inkomster har gett honom diabetes och högt blodtryck. Så han måste motionera. Därför tog han sina sprutor och nu en månad senare drabbas han av utmattning och tappar andan. Han orkar inte springa och nu spottar han blod. Han skulle aldrig koppla det till sprutorna, för det är ett mysterium. Likaså min vaccinerade mor orkar ingenting längre, kanske mer förklarligt då hon är mycket gammal. Hur många är mörkertalet, som inte dör men blivit skadade. Som lnte kopplar ytterligare hälsoproblem till vaccin utan som i 9 fall av 10 är ett straff från en Gud, vi inte tror på. VI VET INGENTING, men vill veta allt som händer. För det är nu som planeten genomgår en biblisk metamorfod

    Kalle, är du ett språkrör för djävulen? Som vill begränsa den fria diskussionen, genom att demonisera oss här.

  55. 155
    Elisabeth G säger

    # 154

    Nja, nu ska vi inte chikanera Kalle på Spången. Här besjungs han av Peps:
    https://www.youtube.com/watch?v=lN_RsPGRTrc

    Jag kan i övrigt bara hålla med dig och Lasse P m.fl. Dessutom anser jag, att så länge man förtiger förebyggande åtgärder samt förbjuder adekvat botande behandling mot coviden så är en biverkning en biverkning för mycket.

  56. 156
    Lasse P säger

    #144 Piltson
    1. Kan det vara så att artikelförfattarna anser att uppgifterna är så pass alarmerande att dom avstått från detaljredovisning och koncentrerat sig på huvudbudskapet?
    Jag har faktiskt idag mailat doktorsparet Delepin och bett om förtydligande, får väl se om jag får något svar.

    2.Om Du med ”för tidigt godkännande” och ” tidshorisont” uttrycker farhågor att vaccinet kan ha blivit godkänt för tidigt så är inget av de vaccin som idag distribueras, slutgiltigt godkända, men det borde väl vara allmänt känt vid det här laget.

    3. Att de stora tidskrifterna inte låter några andra än de med ”rätta” åsikterna komma till tals är kanske det största övergreppet på demokratin.

    Avslutningsvis…om vaccinering skulle vara ett moraliskt krav, vems moral skulle då vara rådande?
    Hela den här Covidcirkusen måste granskas, förutsättningslöst och vi får väl se om Fuellmich klarar att få en ny Nűrnbergrättegång till stånd.
    Bara det att det planeras för en sådan, borde ju vara sprängstoff för MSM men inte en rad om det…någonstans.

  57. 157
    Kalle säger

    ”Kalle på spången”, I rest my case. 😉

    Har käkat LCHF i 10+ år och har Annika som förebild. 🙂

  58. 158
    Lasse P säger

    Ytterligare ett vittnesmål från en högt utbildad och välrenommerad person med insikt i WHO vars ytterst anmärkningsvärda uppgifter det inte heller skrivs något om i MSM.
    Är det konspirationsteori eller…..
    https://rumble.com/vhyx79-astrid-stuckelberger-global-corruption-planet-lockdown.html

  59. 159
    Piltson säger

    Lasse P, Delepins data kan vara hämtade från officiellt statistik. Komplettering enligt Piltsons förslag finns nog inte där. vi vet inte i vad mån sådana data insamlas eller överhuvud taget noteras, Men Delepins rapport borde rimligen vara en signal att strax sätta igång med sådan insamling.

  60. 160
    Jösses säger

    Tyckte intervjun med Astrid kändes väldigt trovärdig fram tills att hon började växla över till sådant som de flesta skulle kalla för rena konspirationsteorier. Om hon verkligen har belägg för PCR-testets farlighet och chip-injicering etc, då behöver hon plocka fram mycket mera fakta för att åtminstone jag skall tro på det hon säger mot slutet av videon: Jag tycker mig också se hur hennes ansiktsuttryck blir lite märkliga då, som att hon vet med sig själv att hon är ute på mycket tunn is.

    Samtidigt börjar jag fundera på vad som hade hänt om jag sett en liknande intervju och året t ex hade varit 1942. Tänk om någon hade suttit så och sagt hur hundratusentals judar höll på att gasas ihjäl i Tyskland. Hade jag trott på det då?

  61. 161
    Lasse P säger

    160# Jösses
    Precis min tanke….Det hon nämner från början, WHO:s definitionsomskrivningar, GAVI:s diplomatiska immunitet och skattebefrielse ekonomiska länkkopplingar mellan olika organisationer o s v är sant, märkning av levande varelser med microchip som avläses med RFID är realitet, men chippning via vaccinet…nä, där går även min gräns.
    Men vad vet man, avlyssningssystemet Echelon och dess kapacitet för global telefonavlyssning och mailkorrespondans var ju även det en konspirationsteori tills Australiens regering medgav att den existerade.

  62. 162
    Lasse P säger

    En annan prominent person som beskriver det smaklösa spelet bakom Covid-19 och vaccinet.
    Titta och lägg ihop endast verifierbara fakta från de två länkarna….bilden blir skrämmande.

    https://rumble.com/vh40l1-dr.-simone-gold-americas-frontline-doctors-incredible-lies.html?fbclid=IwAR0T5FVC2_p3KKQ7aHgIi5qBdVwvqJ1CTaJfEejEi7743i5GrPWY_lGie7g

  63. 163
    Lasse P säger

    Astrid Stuckelberger pratade ju om stora belopp som flyttades runt innan de hamnade i Wuhan.
    Andra beskriver samma sak.
    https://www.dailymail.co.uk/news/article-9652287/amp/The-Pentagon-funneled-39million-charity-funded-Wuhan-lab.html?__twitter_impression=true
    Det börjar faktiskt öppnas upp i den massiva tystnaden hos massmedia.

  64. 164
    Jösses säger

    Intressant att Simone och hennes kollegor försöker samla in en miljon underskrifter mot att t ex flygbolag kan komma att kräva att man har tagit något av dessa experimentella ”vaccin”.

    Man kan skriva på på sidan nedan. De börjar närma sig 700 000 nu, mycket men en bra bit kvar.

    stopmedicaldiscrimination.org

  65. 165
    Lasse P säger

    Kryssningsbolag kan få böter om dom kräver bevis på att passagerare är vaccinerade.
    https://www.miamiherald.com/news/business/tourism-cruises/article251909713.html

  66. 166

    Jag läste på textteve att en man som fick sin tredje spruta dog efter ett par dagar. Det ska nu undersökas. Han fick sina 2 första sprutor med bara två veckors mellanrum och skyddet tog därför slut för snabbt och han skulle då bättra på sitt immunförsvar med ytterligare en spruta.

    Det är första gången jag hör att skyddet är begränsat i tid och att man fyller på med fler sprutor. Han klarade alltså 2 sprutor men inte den tredje. Mänskligheten befinner sig mitt i en mardröm.

    God hälsa och ett starkt immunförsvar uppnår man genom bra och nyttig mat. 3000 läkare har konstaterat att vegetarianer blir mindre sjuka i covid. Det är för att grönsaker är så nyttiga, säger dom. 3000 flugläkare kan inte ha fel, ät skit.

  67. 167
    Mimmi säger
  68. 168
    Lasse P säger

    Det sades tidigt att man inte visste hur länge vaccinet skyddar och det är ju logiskt då vaccinet inte funnits på marknaden så länge, man vet helt enkelt inte.

  69. 169
    Arvid säger

    167 Mimmi
    Ett fel i texten var att LCHF innebär mycket protein… Så är det ju inte.

    Vet inte om det är journalisten Johan Bergendorff eller läkaren Magnus Gisslen som står för den gissningen eller om det helt enkelt är fel i studien.

  70. 170
    Ing-Marie säger
  71. 171
    Konsument i Sverige säger

    I studien nämns högprotein, vilket inte alls är LCHF.
    Bergendorff har missuppfattat.

    https://nutrition.bmj.com/content/early/2021/05/18/bmjnph-2021-000272

  72. 172
    XMargareta säger

    En studie, där det visas föreligga ett samband mellan intag av vissa kosttillskott och frekvens smittade.
    ”Några kosttillskott gav resultat och andra inte
    Resultaten visar ett samband mellan ett regelbundet intag av probiotika, multivitaminer, omega-3 eller d-vitamin och en lägre risk att bli smittad av covid-19. Smittan hade konstaterats med ett PCR- eller antikroppstest.

    Detta samband återfanns inte när det gäller c-vitamin, zink och vitlökstillskott.”.

    https://www.svt.se/nyheter/vetenskap/ny-studie-koppling-mellan-vissa-kosttillskott-och-en-mindre-risk-att-testa-positivt-for-covid-19

  73. 173
    Kalle säger

    Antagligen är det väl McDonalds-kosten som vanligt definieras som lågkolhydrat, hög protein. 😉

    Men man kanske ska vara lite försiktig med att säga att LCHF skyddar mot Covid?

  74. 174
    Lasse P säger

    #172
    Studien är en observationsstudie vilket inte visar på orsakssambandet.

  75. 175
    XMargareta säger

    Lasse P
    Det är jag medveten om. Studien visar bara på ett samband.
    Texten inom citattecknen är från studien och inte mina ord.

  76. 176
    Mimmi säger

    # 169 Arvid

    Proteinrik kost
    Från Wikipedia, den fria encyklopedin

    Proteiner med hög proteinhalt är vanligtvis rika på kött, mejeriprodukter och ägg
    En proteinrik diet är en diet där 20% eller mer av de totala dagliga kalorierna kommer från protein. [1] De flesta dieter med hög proteinhalt innehåller mycket mättat fett och begränsar kraftigt intaget av kolhydrater. [1]

    Exempel på livsmedel i en proteinrik diet inkluderar magert nötkött, kyckling eller fjäderfä, fläsk, lax och tonfisk, ägg och soja.

  77. 177

    Film med intervju av fd meriterad vetenskapsman hos Pfizer som beskriver hur de nu distribuerade ko vid vakksinerna skiljer sig från tidigare vakksiner. Han avråder bestämt från all vakksination av BARN.

    https://youtu.be/Q19qDDtCT4o

  78. 178
    XMargareta säger

    kicki.
    ”….hur de nu distribuerade ko vid …
    Vad betyder ko? i detta sammanhang?

  79. 179
    Ann-Margret säger

    Hahaha!
    Kicki menade såklart covid.

  80. 180
    XMargareta säger

    🙂

  81. 181
    Lasse P säger

    Två tungviktare om coronavaccinet.

    https://youtu.be/0IBv3A8-ShI

    https://www.lifesitenews.com/news/nobel-prize-winner-mass-covid-vaccination-an-unacceptable-mistake-that-is-creating-the-variants

    Det står var och en fritt att välja om man vill vaccinera sig eller inte.

  82. 182
    Stefan säger
  83. 183

    Tack! Lasse P.
    För mycket informativa länkar. Oss går inte att lura!!! En majoritet av forskarvärlden stödjer oss

    Stefan, din länk var lite gammal. Men ett tydligt exempel på hur dj-na svär sig fria från ansvar. De säger halvsanningar för att inte kunna bli stämda i domstol, när sanningen blir uppenbar. Hela covid-hanteringen är satans kriminell.

    Liksom utbyggnaden av fängelseplatser, enligt Leif GW. Vi går alla mot en värld styrd av Sverigedemokraterna. Jag får flytta till Bhutan

  84. 184
    Lasse P säger

    Christian Eriksen, den danske spelaren som kollapsade på plan hade fått sin vaccination 12 dagar före kollapsen.
    Detta enl. truppens läkare och kardiolog i en radiointervju i Italiensk radio.

    Kan inte låta bli att bifoga denna länk om Anthony ”Dr Mengele” Fauci som 1983 påstod att barn kunde sprida aids.
    Den medicinska mytomanens okrönte kung!

    https://m.thebl.tv/us-news/faucis-history-of-fake-news-in-1983-he-accused-children-of-spreading-aids.html

  85. 185
    Stefan säger

    Georg W,
    Vad menar du med att min länk var lite gammal?
    Jag skrev ju att den var från januari och att det liksom inte är något nytt under solen med vaccin vs virus…

  86. 186

    Jag tror att det är en trippelkombination av idioti som orsakade Christians hjärtkollaps. Naturligtvis blir de skadade i blodet av sprutan. Dessutom är världens främste idrottsforskare, Tim Noakes, kontroversiell och inget idrotten kollar upp?!? Hans forskning visar att plötslig idrottsdag beror på för stort vätskeintag, typ vatten, i kombination med kraftig svettning. Resulterar i mineralbrist! Mineralbrist är detsamma som magnesiumbrist. Det betyder att musklerna stelnar och orsakar muskelkramp. Vilket de flesta spelarna lider av efter 90 minuters springande. Hjärtat är en muskel som påverkas lika mycket som benmusklerna. Stora idrottsevenemang behöver avsluta samarbetet med sina duktiga läkare och istället anställa en idiot som känner till Tim Noakes forskning. Det skulle förändra idrotten för all framtid. Skadorna i blodomloppet från en spruta kan kroppen reparera. Men inte upprepade sprutor. Enligt världens näst bäste virolog från din länk. Nummer ett är Luc Montaigner. Båda hävdar att alla virologer som inte är knutna till Big Pharma håller med dem. Men de är alla censurerade.

  87. 187

    Det var inte menat som någon förolämpning. Men Januari är ett tag sedan. Din länk är intressant för den visar dubbelmoralen och hur herr Sällberg nu kan säga att han varnade folk. Så de som tog sprutan kan inte skylla på att han sitter och bedriver vaccinpropaganda i teven varje dag. Tack för den länken också. Den visar något mycket viktigt. Att denna pandemi kommer att sluta i domstol en dag. Då måste djävulen ha ryggen fri. Trodde inte det men din länk bekräftar det.

  88. 188
    Jösses säger

    Det spanska laget lär nyligen ha snabbvaccinerats. Tänk om det händer något liknande som för Christian Eriksen under matchen mot Sverige imorgon. Har läst något om att hjärtstopp vid hård fysisk ansträngning är en biverkning efter vaccination, funderar på var det var jag läste det?

  89. 189
    Lasse P säger

    Nu jävlar händer det saker….
    https://www.bitchute.com/video/p5WCxq8rknSW/

  90. 190
    Lasse P säger

    Den italienska radiostation som påstods spridit information om Christian Eriksen, har dementerat detta.
    Rätt skall vara rätt!

  91. 191
    Piltson säger

    Lasse P ”Rätt skall vara rätt”
    På vilka grunder kan man hävda detta?
    i vaccinpropanandan gäller på flera håll att fel skall vara rätt.

  92. 192

    Blekinge läns smittskyddsläkare TROR att två sprutor kanske skyddar ett år. Sedan får vi fortsätta att ta fler doser. Inte jag kanske. Men de som vill vara skyddade måste fortsätta att ta sprutor tills de dör. Som säsongsinfluensa.

    Jag upprepar, man vill inte bli smittad och undviker det med munskydd och isolering. Men man vill ännu mindre ha ett s.k. vaccin, som inte är ett vaccin!

    Vad tror ni är äldst: viruset, ”vaccinet”, eller vaccinpasset? Svar: vaccinpasset

    https://sverigesradio.se/artikel/wittesjo-stall-in-dig-pa-en-fjarde-och-femte-dos

  93. 193
  94. 194
    Lasse P säger

    Binder inte Ryssarna ris på sin egen rygg då?
    Dom har ju ett eget vaccin som dom vill prångla ut.
    Tyvärr var artikeln låst.

  95. 195
    XMargareta säger

    Det som har sagts på en del håll är att bl.a. Ryssarna försöker destabilisera tex. Europa med att underblåsa
    strömningar, som kan leda till just destabilisering. Sådan propaganda sägs bli effektivast genom att man underblåser motstående uppfattningar och det sägs att man helst vill åstadkomma det att sidorna ”knappt kan tala med varandra”

  96. 196

    Jag är svartrus. Det är inte ryssarna som destabiliserar Europa! Det är moskoviter som jobbar för skumma krafter. Eventuellt och förmodligen Putin. Förmodligen är det krigföring i fredstid. USA förgiftar våra själar med falsk reklam och de spionerar på dig och mig. Båda länderna är samma kålsupare. Men vi är en delstat i USA och vår bild av grannen i öst är skapad av massmedia. Vi varken ser eller förstår någon helhet här, liksom Israel och Palestina. Vi tycker och tror det DOM vill att vi ska tycka och tro. Vi inom LCHF-rörelsen vet att allt är en lögn och vi försöker se och förstå verkligheten. Tillsammans är vi starka.

    Till exempel så vet inte någon på teve och idrotten. Varför Indien serverar en hög med salt till maten och varför vi dricker saltat vatten varje dag i värmen! Det gör vi för att vi svettas så mycket och därmed förlorar massa mineraler i kroppen. Det betyder magnesiumbrist och musklerna blir stela. Hjärtat är en muskel och 17 personer i alla åldrar dör varje dag i Sverige av ovanstående orsaker. Plötslig idrottsdöd kallar Tim Noakes det. Han har forskat på området och är en av två doktorer på denna planet som känner till detta. Den andra är Annika Dahlqvist (:

  97. 197
  98. 198
    XMargareta säger

    Det är i vilket fall som helst mycket bra, att upprätthålla hövlig diskussion.
    att även i fall av olika uppfattningar bemöda sig om att använda respektfullt tilltal.
    Det kan var ett effektivt vaccin 🙂 mot att det blir omöjligt att samarbeta i ett land tex.
    Jag hoppas att detta så småningom skall hyfsa till sig mer allmänt på nätet.
    Demokrati till exempel är beroende av insikt och just diskussion och därefter så gör varje individ ett val.
    Det är den tänkande delen av hjärnan, som är aktiv vid fridfulla diskussioner med inställningar som. ” Vad intressant”, ”Hur har du kommit fram till det?” osv.
    Reptilhjärnan däremot ”säger” saker som ”Jag skall hämnas”, ” Fel” och skriker förolämpningar kanske

  99. 199

    Kul med 200 kommentarer. Säga vad man vill men frågan om vaccinering engagerar. 🙂

  100. 200
    Nisse Hult säger

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa