Botad cancer av kolloidalt silver?

Jag fick i mail en förunderlig berättelse. Bukspottkörtelcancer anses ha en av de allra sämsta prognoserna av cancerformerna.

”Botad cancer!

En bekant till mig, en kvinna i 70-årsåldern, började för ca 1½ år sedan må allt sämre. Hon tappade matlusten, gick ner kraftigt i vikt och hade gräsliga smärtor… Trots en massa olika undersökningar kunde man inte förrän ett par veckor före jul 2011 (trots att vad jag förstår symtomen var ganska typiska) ge henne en diagnos – pancreascancer. Det visade sig nu, att hon också hade metasta­ser i både levern och en njure (fast detta är mer oklart; diagnostiken där är tydligen mycket svår). Pancreascancern var dock odiskutabel, och symtomen till alla delar typiska. Hon hade statistiskt ca 4 månader kvar att leva, och palliativa teamet kopplades in. Det var förstås bara smärtlindring som gällde, i väntan på det oundvikliga slutet.

 

Nu råkade jag ha läst en del om kolloidalt silver och en del spektakulära tillfrisk­nanden bl.a. just av cancerpatienter. Naturligtvis var jag väldigt skeptisk till det hela. Det verkade litet för bra för att vara sant. Men Livsmedelsverkets delvis pinsamt okun­niga smutskastning av preparatet gjorde mig snarast mer positivt inställd. Samti­digt hade jag också tagit del av de senaste rönen om D-vitaminets uppenbarli­gen mycket viktiga roll i en hel mängd processer i kroppen, och dess sannolika bety­delse för att motverka cancer. I samråd med kvinnans vuxna barn, som nu läste in sig på ämnet, rekommenderade jag henne att dels ta en rejäl dos D-vitamin (2x 2000 IE per dag), samt två teskedar kolloidalt silver flera gånger per dag (det blev sedan 15 ml fem gånger per dag). Båda prepa­raten torde vara garan­terat ofarliga i dessa doser – och det fanns förstås inget att förlora i det här läget. Naturligtvis var kvinnan själv också med på det hela.

Efter ett par månader kunde man vid ny undersökning (biopsi) inte längre se någon cancer i lever eller njure! Viss förvåning hos läkarna… Men hon mådde fortfarande mycket dåligt. Efter ytterligare någon månad fick hon så tid för opera­tion i Uppsala. Vid operationen tog man förstås också cellprover. Man tyckte sig se ”vissa föränd­ringar” i bukspottkörteln, och den delen opererades bort. Efter ett par veckor kom resultatet av biopsin: Ingen cancer! I de delar som opererats bort trodde man sig se ”förstadier till cancer” (Min kommentar: Var det möjligen i stället ”eftersta­dier” till cancer?). I övrigt fanns det inget spår av cancer! Med andra ord förklarades hon cancerfri!

Efter en tids rehabilitering är hon nu sedan flera månader hemma – med visst stöd av Hem­tjäns­ten. En märklig situation blev det förstås för palliativa teamet – när kvinnan nu inte hade vett att dö enligt pla­nerna. Men tea­met fanns ändå med en tid som samtalspartner. Kvinnan bor nu alltså hemma med sin man och verkar kunna leva ett bra tag till – även om hon än är svag efter den genomgångna sjuk­domsperioden och har vissa hälsoproblem på andra områden…

Trots att denna utveckling av en pancreascancer torde vara minst sagt ovanlig, så har läkarna inte verkat särskilt nyfikna eller t.ex. frågat om kvinnan själv använt någon alternativ behandling… Man har uppenbarligen varit mycket nöjd med hennes tillfrisknande – men inte brytt sig om att söka några orsakssamband… Hade det inte varit naturligt att närmare undersöka ett fall av närmast mirakulöst tillfrisknande av detta slag?

Undrande”

Min kommentar: Eftersom cancerceller bara kan förbränna socker, och inte fett, vore det rekommendabelt att också äta LCHF, förutom D-vitamin och kolloidalt silver, om man inte vill få/ha cancer.

Artikel om Kolloidalt silver.

160921 Jag fick en länk ang kolloidalt silver mot cancer.

Anna Böhlmark har gjort en film om Kolloidalt silver: Silverbibeln.

 

Comments

 1. 301

  Jag tycker att kolloidalt silver är toppen. Jag har använt det i över 15 år. Jättebra mot bakterier, virus (svår förkylning med feber, ont i halsen, snuva och illamående helt borta till nästa dag med 2 silvergroggar, ont i halsen borta på 15-20 minuter efter att ha sprayat med silver + lite alkohol jätteofta) , svamp, finnar (rengör huden och badda så ofta du kan, röda finnar bleknar på 2 timmar), svårläkta sår (syrrans sår på benet ville inte läka förrän hon sprayade silver på, då märkte man skillnad redan efter några timmar), rosfeber (mamma som fick det 6 ggr per år förut får det inte alls efter att hon dagligen använder silver) magsjuka. Illaluktande fötter armar. Blommor håller längre i vasen o.s.v Love it. Förr gjorde jag mitt eget kolloidala silver, nu köper jag Ionosils av ren bekvämlighet. Jättebra

 2. 302

  Kolloidalt silver Ionosil finns att köpa på nätet t ex här.

 3. 303
 4. 304

  Verkligen anmärkningsvärt att en läkare säger till en patient att dricka något som inte finns några in vivo studier på varken kort eller långtidseffekt. Får man som läkare går runt och ordinera mediciner som inte är godkända? I det här fallet en vattenreningsprodukt. Strider inte det mot all läkaretik?

 5. 305
  Professor Göran säger

  Saga Skrev:

  Strider inte det mot all läkaretik?

  Om ’Saga’ är intresserad av att kämpa för första budet inom läkaretiken som lär vara att inte skada patienterna och med tanke på att Big Pharma idag orsakar var tredje dödsfall i världen så har ’Saga’ en mycket viktig uppgift framför sig.

  Nu vill Big Pharma så gärna omsätta ett konsensusbeslut (jag ’älskar’ ordet konsensus – det låter så ’vetenskapligt’ på något sätt) som togs av WHO 2005 om att förbjuda folk att köpa vitaminer trots att ingen hittills har dött av några. När jag själv för ett år sedan kom på att jag kunde hålla min egen kärlkramp i schack med E-vitamin och ointresset från den ’etiske’ kardiologen jag träffade blir jag lite betänksam. Det vore kanske bättre att börja med att förbjuda folk att köpa Alvedon.

  Men jag håller med om att den 96-årige mannen på nätet (kolloidalt silver, bilder, Google) som tydligen hade klunkat silverpreparat hela livet inte såg så ’kul ut’ med sina vita byxor. Men dödliga verkar trots allt inte de mängder av silverpreparat han hade intagit ha varit. Frisk men svart på ett onaturligt sätt kanske man skulle kunna säga. Det fanns förresten till och med två bilder på personer som hade blivit ’svarta’.

  Men tänk om man skulle få se bilder av alla som blivit dementa och förlamade av statinerna – då skulle vi få ihop ett fotoalbum som heter duga. Jag skulle själv kunna bidra med ett par stycken från bekantskapskretsen. Du skulle då också ha ett fantastiskt material i din kamp för en bättre läkaretik och speciellt om du kunde slå dig ihop med ’Henrik’ och din andra kollega och sedan kämpa tillsammans om ni nu inte redan gör det.

 6. 306
  Anders S säger

  Paul Stamets, mycologist talks about the antimicrobial properties of fungi:

  https://youtu.be/Mjv8Zj1ABAc

 7. 307

  Professor Göran Skrev:

  Nu vill Big Pharma så gärna omsätta ett konsensusbeslut (jag ‘älskar’ ordet konsensus – det låter så ‘vetenskapligt’ på något sätt) som togs av WHO 2005 om att förbjuda folk att köpa vitaminer trots att ingen hittills har dött av några.

  ”Över hälften av alla amerikaner tar kosttillskott. Enligt den senaste rapporten från USAs giftinformationscentral orsakades inte ett enda dödsfall av kosttillskott. Däremot finns det rapporter om att 783 936 amerikaner dött av läkemedel – på ett år. …” – slut citat härifrån.

  Sant eller falskt ?

 8. 308
  Professor Göran säger

  @ Anders S:

  Tack för den videon – den var stark!

  Den kan kanske vara något för Saga och hennes kompisar på VoF för att få lite inspiration i sin kamp mot ’kvacksalveriet’ här i världen.

 9. 309
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  @ 304 Saga:
  Man tappar hakan över en sådan idiotisk kommentar!
  Att rekommendera någon att dricka vatten, speciellt om det är rent(!) vatten, är väl etiskt så det förslår!!

 10. 310

  Saga Skrev:

  Får man som läkare går runt och ordinera mediciner som inte är godkända? I det här fallet en vattenreningsprodukt.

  Tja… – Saga – varför inte ? Kroppen består ju till ca 60-70 % av vatten/vätska.

 11. 311

  Och din vän dricker hon kaffe? Kaffe är kliniskt bekräftad källa till att hämma cancer tumörer och döda dessa till skillnad mot silvervattnet. Och till ett bra mkt billigare pris än silvervatten

 12. 312
  LCHF-Bengt säger

  @ Anders S: 306

  Intressant video, jag hade missat den helt.

 13. 313

  Och här har vi då Anders Sultan 2015!!?!
  https://www.2000taletsvetenskap.nu/tidning/03nr2/03-2art1.htm

 14. 314

  Intressant artikel Av Anders Sultan!:)
  Konstigt att nu mera intressanta länkar och spännande historier och resultat av KS , tas bort, raderas osv på FB och ibland nätet ?? Vad händer? Har dem Stora bigharma börjat bli rädda att folk vaknar upp och förstår sambanden mellan celler och näring/vitaminer och mineralets hälsosamma kraftfulla läkemedelsbolagen naturligt på våra kroppar??!!!;)
  Intressant.

 15. 315
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  @ Alex – Tack för länk med mkt bra information om de många fördelarna med KS!

  Jag blev behandlad med antibiotika ’femtielva gånger om året’ i unga år! Aldrig mer!!

  Tacka vet jag KS! Har inte haft minsta snuva eller annan infektion sedan KS kom i huset.
  Ett spårämne som silver är viktigt för hälsan – vill inte vara utan mina dagliga KS-huttar! 🙂

 16. 316
  Jeanette säger

  En nära anhörig till mig har pancreascancer, och får cellgifter. Tumörmarkören(?) har gått ner från 2000 till 79 i värde, och vi har fattat det som att det är bra. Kan nån förklara vad tumörmarkör är?
  Vi har gett henne rådet att drick kolloidalt silver 2 ggr/dag.

 17. 317
  Mats Birgersson säger

  Fråga i första hand den behandlande doktorn. Sök på nätet. Fråga Dr Dahlqvist .
  Tumörmarkör är ett ämne som vid för höga värden markerar att det troligen finns en tumör.
  Olika tumörer har olika markörer. De är också olika pålitliga. PSA är till exempel en markör för
  prostatacancer. Men fråga doktorn vad det är som markerar pancreascancer och vad värden betyder.

 18. 318
  MickeB säger

  Ett inlägg i FB-gruppen angående pancreascancer

  ”Idag var min make till onkologläkare efter 3 månaders cytostatikabehandling för bukspottkörtelcancer. Den gick inte att operera bort så man ska försöka behandla med cellgift, en mildare variant för att hålla tumören i schack.
  Sedan december har maken druckit Ionisil ca 4 cl 2ggr dagligen och druckit bikarbonat utblandat i vatten 2ggr dagligen. Till det ätit D – vitamin.
  Det visar sig att tumören krymt med en tredjedel och att värden blivit så mycket
  bättre!
  Då ska jag också tillägga att Tumörmarkörerna gått ned från 2065 till 593! Alla
  sk dåliga grejer har gått till att bli som det ska vara! ”

 19. 319

  Så mycket vi kan göra själva när läkarkåren inte begriper bättre.

 20. 320
  Gäst säger

  @ 319 MickeB:
  Tack för att du förmedlar detta. Intressant att höra.

 21. 321
  Annika Dahlqvist säger

  @ 317 Jeanette:
  Kvinnan som bemästrade sin bukspottkörtelcancer (när läkarna gett upp) drack kolloidalt silver åtminstone 5 ggr per dag.

 22. 322

  @ Jeanette:
  Cancer är en svamp, det har bevisats i många tester. Tullio Simoncini botade sina patienter med kolloidalt silver, men då drog de in hans läkarlegitimation. https://www.2000tv.se/ k

 23. 323

  Vi äter försurande mat, och följden blir att vi får för lågt PH-värde i kroppen, och då uppstår cancer (svamp)!

 24. 324
  Carolina säger

  Jag har tagit mitt första cellprov som visat cellförändringar. Borde gått när jag blev kallad förut men dragit på det i några år. Jag är nu 28 år.
  Jag har ätit LCHF i 8 månader. Inte tagit några tillskott.
  Hoppas verkligen att det kan hjälpa med detta då 4 släktingar i rakt nedstigsnde led generationsmässigt har fått åtgärda det. Ett av fallen ledde till allvarlig cancer.
  Målet är nu att de ska försvinna utan att behöva ta bort något.

 25. 325

  Se lite närmare på https://phbalans.com/

 26. 326
  Yvonne Löfquist säger

  Så härlig och fin kommentarsslinga. Känns ärligt och tryggt och bra att så många har klara åsikter och en hel del kunskaper. Jag känner (kände) som har något stort och ont att hantera många som har förlorat kampen mot cancer, alltid med hjälp av den officiella vårdapparaten. För att nu inte tala om smärtan och all denna oro för alla inblandade, både den sjuke och alla närstående.

 27. 327

  Cancer patienter dör som flugor inom cancerindustrin! Den största boven är cellgifter och strålning. Men säg inte detta högt. Cellgifter förstör immunförsvarets mycket effektiva arbete mot alla främmande ämnen och gifter i kroppen. Strålning förstör organ och förstör effektivt immunförsvaret. Detta är en medveten och framforskad ”medicinsk vetenskap”. Allt går nämligen ut på att hålla patienterna vid liv så länge som möjligt för att tjäna så mycket pengar som möjligt. Samtidigt måste ”kundbasen” hållas i skräck och ha en stor tillit till de ”vårdande”? Till detta finns ”Sjukvårdande myndigheter”, Medicin Journalister, Författare, Kändisar, Kändisläkare mfl. De människor som överlever och helt avstår Cancerindustrins dödshjälp hör vi aldrig något om. Deras historier kommer då och då fram på sidor som denna mycket välgjorda blogg. Det som många glömmer är att vi har dessa skador på våra celler, det är inprogrammerad självdöd. Men hos en del växer tumörer till sig med hjälp av glukos och skadad ph-balans i organen som orsakas av en mängd orsaker som stress, felaktig kost, gifter, strålning mfl. orsakar. Detta är ju en väldigt enkel och schematisk förklaring av en helt naturlig process och detta vet Onkologer och Läkemedelsindustrin om! Det är där som det kriminella handhavandet ligger. Sedan kan vad som helst bota en ”oupplyst” patient, bara hen avstår och helt förkastar skolmedicinens experimentverkstad. Säg nej till cellgifter, strålning och leta upp alternativ som passar just den sjukdom man har. Och överlevnaden skulle mångdubblas i åratal och livskvalitet vilket många tyvärr glömmer idag. Och till sist, Läkemedelsbolag och deras tillskyndare skulle snabbt tappa i Auktoritet, Profit och den heliga gralen den medicinska vetenskapen.

 28. 328

  MANIPULERAD VETENSKAP

  ”Det vetenskapliga systemet har blivit kapat. Nyligen offentliggjorda interna dokument som Läkemedelsvärlden gått igenom visar hur läkemedelsföretag har förvandlat den vetenskapliga publiceringsprocessen till effektiv marknadsföring.” – slut citat härifrån.

  Så etablissemangets s k evidensbaserade vetenskap är ju ej så mycket att ”hänga i julgranen”, tyvärr tyvärr… 😥

 29. 329
 30. 330

  @ pirre:

  Enligt tidigare diskussioner på denna blogg så funkar det i princip lika bra med vanligt socker!?

 31. 331

  Med socker får svampen näring och växer! Tullio Simoncini botade med bikarbonat!

 32. 332

  Om socker börjat användas i dag hade det förbjudits, det är rena giftet för kroppen!

 33. 333

  Nja, socker är väl snarare motsatsen som ovanstående också pointrar.

 34. 334
 35. 335

  Inte riktigt det jag menade. snarare att det kan bota mjältbrand,

  https://www.vardforbundet.se/Vardfokus/Webbnyheter/2011/November/Honungskrig-mellan-USA-och-svenska-forskare/

  kan det bota mjältbrand , kan det säkert bota cancer.

 36. 336
  XMargareta säger

  För ett tag sedan fanns en diskussion i denna tråd om kolloidalt silver, dess verkan osv. Någon hade tex till synes blivit av med pancreascancer m.hj.a.kolloidalt silver.

  Stötte på denna site i dag. Innehållet verkar intressant.

  Jag har inte kollat så mycket av referenserna närmare, men den sägs innehålla en massa undersökningar angående verkan och ev farlighet/ofarlighet av kolloidalt silver.

  https://thesilveredge.com/studies.shtml#.VmbA9dLhDs0.

  Jag vidareförmedlar den, för ev. närmare studium av de som har intresse av det.

 37. 337

  Annika Dahlqvist!

  Denna händelse borde vara en sensation, som alla borde undersöka.

  Märkligt att läkarna är så ointresserade av att undersöka goda exempel.

  Jag möttes av samma ointresse från min läkare och diabetessköterska när jag påvisade klart bättre blodsockervärden efter 3 mån med LCHF. Inte ens ett grattis fick jag. Innan sa de att man måste ta läkemedel för att få ned blodsockervärdena. Det stämde inte. Det går faktiskt att reglera diabetesen med rätt kost.

  Det är inte möjligt att bli av med bukspottkörtelcancer med hjälp av läkemedel, säger läkarna. Samma besked fick min fru, som dog i bukspottkörtelcancer för 2 år sedan. Hur gick det sedan för kvinnan som du var bekant med?

  Tillfrisknandet från cancern måste bero på något annat, t ex kolloidalt silver som kvinnan drack. Finns det inga journaler och levande läkare som kan intyga att detta är sant. Borde i så fall finnas massmedia som vill skriva om det. Har du Annika försökt lyfta fram denna händelse till bevis för andra?

 38. 338
  Docent Göran säger

  @ Tomas:

  När man gjort det alternativmedicinska och framgångsrika ”LCHF-experimentet” på sig själv och dessutom fått dramatiska hälsoresultat vill man så gärna tro att sjukvården ska applådera resultaten och ta till sig den kunskap man själv har fått genom sitt ”experiment”- och man är ju idag knappast ensam om detta – och kanske till och med bli intresserade och börja forska om saken. Detta trodde jag själv för 17 år sedan.

  Idag har jag dock insett att hela sjukvården i grund och botten ser på LCHF-rörelsen med ”skräck” helt enkelt för att ”kunderna” försvinner då de blivit friska och därför inte behöver deras tjänster.

  Problemet med denna insikt är att en ”avgrund” samtidigt öppnar sig framför en och att denna bara blir djupare ju mer kunskap man skaffar sig på egen hand.

  Till slut kan man som jag själv komma fram till att orsaken till dagens horribla situation är att hela sjukvårdssystemet i grund och botten befinner sig i händerna på de enorma industriella intressen som ingenting hellre vill än att vi ska betraktas som ”lagom sjuka” även om vi råkar vara helt friska och därmed bli beroende av deras farmakologiska preparat. Ett besök på vårdcentralen kan därför fungera som en råttfälla av den typ där man blir infångad i en bur för att sedan långsamt blir allt sjukare för att till slut tyna bort fysiskt och mentalt. Många inom ”äldrevården” drabbas av detta öde och den mat som de utsätts för hjälper till.

  Vi städar just nu upp efter en anhörig som gick detta öde till mötes och fann bland hans papper till vår förskräckelse den kompletta medicinlistan som tog upp 15 olika mediciner.

  Det är faktiskt en hemsk insikt att vi lever i ett så korrupt samhälle att till och med väletablerade forskare villigt har låtit sig köpas av de kriminella industriintressena hos läkemedelsbolagen.

  Det värsta tycker jag ändå är när ens nära anhöriga drabbas av allvarlig sjukdom men totalt slår dövörat till då man berättar om sina insikter. Tilltron till vår sjukvård och därmed misstron till alternativa metoder är idag tyvärr alltför stark och detta lär vi inte kunna ändra på i första taget.

 39. 339
  Annika Dahlqvist säger

  @ 337 Tomas:
  Den kvinna som brevet handlar om är fortfarande frisk i sin bukspottkörtel, men hon är i övrigt åldrad och märkt av det.
  Jag har inte berättat om detta på annat sätt än att publicera brevet i min blogg. ’Etablissemanget’ är så förskräckt av kolloidalt silver att de har förbjudit det som behandling för människor. Trots att farliga biverkningar saknas. Det är endast tillåtet som vattenreningsmedel. Men många människor använder det med gott resultat på infektioner, och även cancer.

 40. 340
 41. 341

  @ annca3:
  Kolloidalt silver är inte en mineral. Så redan där gick den referensen bort…

 42. 342

  @ Docent Göran:
  ”Docent” Göran, det är väldigt allvarliga påståenden, och lagbrott, om det är som du påstår.

  Och nej, sjukvården är inte rädd för att ”kunderna” försvinner, de har ”kunder” så det räcker och blir över ändå, som du kanske noterat. Det finns inte direkt ett överskott på personal.

  Samt om du är docent, så vet du vad anekdotisk ”bevis” är och vilket bevisvärde det har, annat än som anekdot då.

  Hela sjukvårdssystemet sitter inte i enorma industriella intressen, sjukvårdens personal har inte något att vinna på att ta de dyraste alternativen. Det är sjukvårdssystem som styrs av kommersiella system. Du pratar om forskare som fuskar med rapporter och skapar egna resultat som de publicerar. Som A J Wakefield, som tog emot pengar för att bevisa koppling vaccin och autism, speciellt som hans egna vaccin inte hade någon fördel gentemot kombinationsvaccin.
  https://www.vaccinationsgruppen.se/vaccination-och-autism-finns-det-ett-samband/

  Där har du kommersiella intressen, som orsakat många dödsfall och biverkningar av sjukdomar som skyddas av vacciner.

 43. 343

  @ Tomas:
  Det borde vara en sensation om det vore sant, det har du helt rätt i.

 44. 344

  @ pirre:
  Vari ligger likheten med mjältbrand och cancer? Hur kan du dra en sådan slutsats att om det botar mjältbrand så botar det cancer?

 45. 345

  Bra artikel annca3.

  Kalla det vad man vill – KOLLOIDALT SILVER är och förblir en superduper användbar produkt! Varken min man eller jag har haft minsta snuva eller magsjuka sedan vi började hutta KS dagligen – flera år nu!

  Hutt på er! 🙂

 46. 346

  Anders, nu vet jag inget om kolloidalt silver men avfärdandet med anekdotargumentet stöter man fortfarande på gällande LCHF trots att det sedan flera år är en allmänt förekommande kosthållning.

  Docent Göran, jag håller med dig i effekten men inte i att hela sjukvårdssystemet är korrupt och vill hålla människor halvsjuka lång tid. Som jag ser det är den stora sjukvårdsapparaten och människorna som jobbar där godhjärtade och vill vårt bästa. Problemet är inputen till apparaten i form av forskning med medicinsk evidens där läkemedelsbolagen styr alltför mycket.

  Träffade f ö en branschkollega häromdagen och på lunchen konstaterade jag att vi båda åt samma kost. Min fråga blev då, ”va, äter du LCHF fast du varit så många år på AstraZeneca?”
  Svaret kom snabbt, ja det har jag gjort i 7 år, jag jobbade på forskningsavdelningen och det är konstaterat sedan länge att det är den hälsosammaste kosten. Ja, ja det var ytterligare en anekdot…

 47. 347

  @ Melker:
  Japp, det är ännu en anekdot. Men om du samlar in dem systematiskt under kontrollerade former så kan det faktiskt bli forskning.

 48. 348
  Docent Göran säger

  @ Anders:

  Jag förstår inte riktigt vad du har mot ”Docenter”. Titeln indikerar att vi vet vad forskning över doktorandnivå innebär och själv har jag inga problem med denna erfarenhet.

  Vad som slår mig i din kommentar är att du verkar sakna det övergripande perspektivet på vår sjukvård. Självklart är det som Melker påpekar att de som jobbar inom vården tror att de gör ett bra jobb i ”mänsklighetens” tjänst fast deras verksamhet i det övergripande perspektivet bara tjänar Big Pharma och en verksamheten som i slutändan skadar patienterna. Behöver jag nämna hur världens 500 miljoner diabetiker som drabbas av detta kriminella system? Eller statinerna? Detta hindra inte att en och annan patient, som jag själv, blir hjälpt av de antibiotikakurer som skrivs ut inom sjukvårdssystemet.

  Det är helheten jag talar om, inte några enskilda anekdoter som jag själv och min fru eller de hundratusentals andra LCHF-anekdoterna. Sjukvårdssystem är korrupt och kriminellt på grund av att de kommersiella intressena under snart hundra år har tillåtits ta över hela sjukvårdssystemet, från forskning till klinisk verksamhet, och som ser till att patienterna inte blir friska.

  Apropå dödsfall lär var tredje kunna kopplas ihop med farmakologiska preparat från Big Pharmas ”evidensbaserade” verksamhet. Sådant insikter kan få intresserade att börja ”tänka”.

  Mitt förslag är att du skaffar några seriösa böcker som kan ge dig lite perspektiv på frågeställningen.

  Du kan ju börja med klassikern ”Den farliga sjukvården”, Aldus, 1975, av filosofen Ivan Illich eller kanske Professor Peter Götzsche om du skulle var intresserad av ”modern” medicinsk forskning.

 49. 349
  I Like Neil Young säger

  @ Docent Göran:
  No 348
  Jag tror förklaringen ligger i att hos lite yngre människor är det svårt , faktiskt otroligt svårt av kanske framförallt emotionella skäl att inse hur oerhört korrupt det här systemet är och hur oerhört ”smart” det är ihopsatt. Logiken – när man väl fått den klar för sig – är oftast det minsta problemet.
  Den är egentligen ganska simpel.

  Problemet ligger i att få sin världsbild raserad. För har man väl insett och tagit in – på ett känslomässigt såväl som logiskt plan – att det ser ut så här inom vården och medicinsk forskning, ja då blir ju nästa logiska steg att fundera på – ”jaha – om det nu ser ut så här inom vården – hur är det då inte inom andra områden”.

  Jag förstår att det finns folk som hellre väljer ”skygglappar PÅ!!”

 50. 350
  Docent Göran säger

  @ I Like Neil Young:

  Jag tror att du slår huvudet på spiken!

  Vad jag själv inte riktigt kan ta till mig är när folk som, uppenbarligen Anders, anser sig själva vara ”pålästa” försvarar detta korrupta system. Att de flesta ”vanliga” människor låter sig luras är deprimerande men det är just detta som systemet lever på. Nå, ”vanliga människor” går bevisligen på många kommersiella absurditeter men svindleriet inom sjukvården är inte bara gigantiskt utan är tyvärr också sanktionerat av hela samhället.

  Att forskarsamhället ställer upp bakom systemet och samtidigt hävdar att de håller på med vetenskap är ett illavarslande tecken i tiden i mina ögon. Som du är inne på vill man helt enkelt inte se den enorma ”elefanten i rummet”.

 51. 351
  Kenneth Thorberg säger

  Det finns tre kategorier av människor; De som luras, de som LÅTER sig luras och de som INTE låter sig luras. De som låter sig luras har en översvallande drift och det är tryggheten. Huruvida det är en falsk eller sann trygghet de lever i är ointressant så länge de KÄNNER sig trygga. Den enklaste utvägen till att KÄNNA sig trygg är helt enkelt att blunda för det som hotar denna känsla av trygghet. Att försöka övertyga dessa om vad som pågår är tyvärr, undantagslöst, fruktlöst då de inte är mottagliga för logik som kan äventyra deras illusion.

 52. 352

  @ Docent Göran:
  Jag har inget emot Docenter, inte ens om de skulle heta Göran. Jag har problem med ”Docenter”.
  På nätet så kan en ta vilken titel som helst, som exempelvis Nobelpristagare Anders Jackson. Så nej, titeln säget inte att du är en docent, ej heller i vilket ämne. Jag skulle sälla mig tveksam till docent i svenska vet så mycket om medicin eller biologi. Och ännu mindre om kemi och silverjoner.

  Speciellt blir jag misstänkt när någon visar sådan förakt mot vetenskapliga metoden. Som så uppenbart inte vet vad han talar om. Att du har insupit ”Bigh Pharma” och tror att det är sant. Att ca 170 000 personer skulle hålla tyst om det. Att de skulle spendera miljoner på skitsaker, som det finns så lite pengar i, när en visad fungerande medicin kan säljas till högre pris, utan problem med påvisa verkan, samt till en högre vinst.

  Men ja, det finns legitimerade läkare som förordar speciellt omrört vatten, och vattenrengöringsmedel.

  Att dödsfall kan kopplas till att inträffats under medicinering är inte så konstigt, eftersom det finns register för det. Det betyder inte att orsaken för dödsfallet är medicinen. Bara att människan dött när medicinen tagits.
  Du vet att det inte finns något sådant register för ”alternativ medicin”, och följdaktligen så har inte något dödsfall rapporterats när någon ätit dessa ”alternativa mediciner” eller behandlats av dessa ”alternativa metoder”. Men det har uppenbarligen inte slagit ”Docenten”.

  Mitt förslag är att du tills du faltiskt visar på att du vet vad den vetenskapliga metoden går ut på. Att du använder samma måttstock på ”alternativ medicin” som på riktig medicin. Tills dess skippar du lämpligen ”Docent” i ditt alias. Annars är det bara en till av alla de felargument som du använder i dina postningar. Att åberopa titel istället för fakta i dina argument.

 53. 353

  @ I Like Neil Young:
  Jag tror att du slog spiken krokig i den argumentet. Det har inte det minsta med fakta att göra och handlar bara om att använda härskartekniker mot kritiker. Det fungerar inte längre, det är för känt.

  Motsvarande ”åldersargument” kan användas åt andra hållet, att äldre som är för ”Big Pharma” är så senila att de hittar på saker. Sådant är ditt argument. Nej, det är inte mitt argument. Det är ett exempel på att visa hur fel du har. Att du använder det istället för att visa bevis för dina påståenden.

 54. 354

  @ Docent Göran:
  Jag anser mig vara tillräckligt skeptisk för att se när det verkar vara ”för bra” för att vara sant. Speciellt när en ”Docent” visar sådan förakt för vetenskapen.

  Att hans enda argument är Härskartekniker och inte fakta. Det visar i vart fall att ”Docenten” har väldigt lite på fötterna.

  Ja, jag vet vad en Docent är, jag arbetar dagligen med sådanna, har även haft Docenter, riktiga sådanna, som studenter. De uppvisar en helt annan verklighetsuppfattning och argumentationssätt än vad ”Docent” Göran gör. Så nej, jag är inte det minsta imponerad av dina ”argument”, ”Docent” Göran.

  Kenneth Thorberg, ja. Och de som ”känner” sig trygga finns det många här, som i desperation plockar upp silverjoner som någon sorts universalmedel som botar allt från gikt till cancer.
  Dessa som sålde sådant brukar i filmer och tecknade serier bli utkörda ur stan på en tjärad stång, iklädd nämnda tjära och fjädrar. Snake Oil-försäljare är även ett namn som passar dessa.

 55. 355

  @ Anders:

  Till skillnad mot dig har jag valt att uppträda med öppen identitet vilket du lätt kan kontrollera om du skulle vara det minsta intresserad av någon av alla mina krönikor om vetenskap här hos Annika. Där kan du för övrigt få lite mer lästips. Att du är en betald förespråkare för skolmedicinen tvivlar nog ingen på. Jag förslår att du använder sökfunktionen om jag nu av någon anledning skulle ha missförstått din attityd.

  Ärligt talat så tror jag inte att du har ägnat någon djupare tanke åt vetenskapsteorin, vilket för övrigt är regeln bland professorer, docenter, doktorer och inte minst doktorander. Bland alla de jag haft att göra med under årens lopp som forskare på Chalmers kan jag bara komma ihåg en enda professor i teoretisk kemi som haft något intressant att säga och med djup och jag tvivlar på att du skulle kunna prestera något, ens på den mest elementära nivån, med tanke på dina kommentarer.

  Ditt oförskämda svammel imponerar därför knappast på mig och tyder inte heller på någon högre akademiska bildning vilket man förstås knappast kan förvänta sig från ”troll” även om du kanske tar ”priset”.

 56. 356
  Docent Göran säger

  Ursäkta men min fru Savoi skrev tidgare en kommentar på min dator.

 57. 357
  I Like Neil Young säger

  @ Anders:
  No 353

  I stället för att tjabbla om härskartekniker hit och dit förslår jag att du gräver i plånboken och investerar i en flaska IONOSIL t.ex (man kan tillverka själv om man vill) men man kan börja med att köpa sig en flaska.

  Används med fördel när man rakar sig exempelvis , på småsår , munherpes , ögoninfektion – sprejas i halsen vid halsont och förkylning. Om man då gör rätt så kommer man att upptäcka att det funkar utmärkt och det är ju dessutom giftfritt.Varje människa med en någorlunda analytisk förmåga och intresse för dessa områden kommer då att fråga sig – varför? Hur kommer det sig att det fungerar utmärkt? Och inom vilka andra sjukdomstillstånd kan det tänkas fungera?

  Och hur kommer det sig att myndigheterna är så rädda för ett giftfritt ämne som innehåller nåt så naturligt som vanligt silver? Vatten och Silverjoner – det låter verkligen farligt och miljöförstörande – eller hur?

  Jag skulle börja där! Forska runt i det lite!

 58. 358
  Lars Henrik säger

  OT: Allvarliga biverkningar rapporteras inte alltid i medicinska tidskrifter.

  Sextiofyra procent av biverkningarna nämns aldrig i publicerade versioner av medicinska studier, enligt en ny studie. Detta inkluderar allvarliga biverkningar så som självmordsförsök.

  https://www.wired.co.uk/article/drug-side-effects

  https://journals.plos.org/plosmedicine/article?id=10.1371/journal.pmed.1002127

  https://www.kostdoktorn.se/allvarliga-biverkningar-rapporteras-inte-alltid-i-medicinska-tidskrifter

 59. 359
  Lars Henrik säger

  Lars Henrik Skrev:

  OT: Allvarliga biverkningar rapporteras inte alltid i medicinska tidskrifter.

  Sextiofyra procent av biverkningarna nämns aldrig i publicerade versioner av medicinska studier, enligt en ny studie. Detta inkluderar allvarliga biverkningar så som självmordsförsök.

  Lite mer ovälkommen kritik (OT): https://www.dailymail.co.uk/health/article-3460321/How-Big-Pharma-greed-killing-tens-thousands-world-Patients-medicated-given-profitable-drugs-little-proven-benefits-leading-doctors-warn.html

  Till detta bör naturligtvis läggas problematiken med läkemedelscoctails, sannolikt ofta en följd av rådande guidelines som utformats i samråd med de läkemedelstillverkande företagen.

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=1316&artikel=4809546

  Och förståss det bristande oberoendet och integriteten hos statens myndigheter gentemot läkemedelsindustrin. Likaså riskerna som de fakto accepteras när myndigheternas insyn i bolagens forskning och produkttestning är låg

  Läkemedelsföretagen utvecklar och testar sina egna produkter. Därför har de stort inflytande över hur kunskap om läkemedel tas fram och vad som kommuniceras till omvärlden. Riksrevisionens granskning visar att regeringen och ansvariga myndigheter inte fullt ut kompenserar för industrins informationsövertag i den statliga läkemedelskontrollen och kunskapsstyrningen.

  Staten måste fokusera på folkhälsan och då är tillförlitlig kunskap om läkemedel och deras effekter central. Myndigheterna bör göra mer för att värna sitt oberoende gentemot läkemedelsindustrin, säger riksrevisor Margareta Åberg.

  https://www.riksrevisionen.se/sv/OM-RIKSREVISIONEN/Pressrum1/Nyheter1/2016/Staten-bor-starka-sitt-oberoende-gentemot/

  Så passande att Riksrevisionen ’drog på sig’ en kritikstorm bara några veckor efter att rapporten släpptes.

  Konstruktionen med bolagsfinansierad granskning och översyn kan också få sig en liten skopa i detta sammanhang.

  – Visst är det märkligt att en myndighet finansieras nästan helt och hållet av industrin.

  https://www.lakemedelsvarlden.se/nyheter/industrin-betalar-hela-l%C3%A4kemedelsverket-3197

 60. 360

  @ Lars Henrik — Tack för flera bra länkar – att spara och dela med sig av. 🙂

 61. 361
  Lars Henrik säger

  @ Mayne Sundewall Hopkins:
  Varsågod! 🙂 Jag har samlat på mig en del under de sista åren. Detta var några länkar som jag taggat med bl a ”Läkemedelsbiverkningar”.

 62. 362

  @ Lars Henrik

  Jag samlar också på ’matnyttig’ information 🙂

  Vill tillägga att det är så skönt att tråden äntligen blivit fri från ’grälsjuka trollet’..

 63. 363
  Lars Henrik säger

  @ Mayne Sundewall Hopkins:

  Svenska Dagbladet har på senare tid skrivit några artiklar om jäv inom läkarkåren. Mitt OT-flöde kanske borde kompletteras med lite från den serien:

  Expertläkare ger läkemedelsråd till sjukhusen – samtidigt som de har uppdrag åt läkemedelsindustrin. SvD:s granskning visar att uppemot 60 personer inom landstingens expertgrupper inom läkemedel fått pengar för uppdrag åt industrin. Men trots krav på att skriva på en jävsdeklaration så framgår inte alltid kopplingen.

  https://www.svd.se/landstingens-experter-far-betalt-av-lakemedelsindustrin/om/lakarna-och-lakemedelsindustrin

  Fall där läkare anlitas som myndighetsexperter – och samtidigt avlönas direkt av läkemedelsbolagen – måste prövas rättsligt. Det säger två forskare efter SvD:s avslöjanden.

  – Att man fyller i en jävsdeklaration löser inte saken, säger Olle Lundin, professor i förvaltningsrätt, Uppsala universitet.

  https://www.svd.se/experter-lakare-pa-dubbla-stolar-maste-granskas-juridiskt/om/lakarna-och-lakemedelsindustrin

 64. 364

  @ 363 Lars Henrik

  Tack – man blir SÅ trött på allt fifflande hos olika myndigheter.

 65. 365
  Marianne Strömdahl säger

  Min mamma som är 69 år har fått besked om att hon har bukspottkörteltumör och det är ganska illa. Går inte att operera, fler undersökningar ska göras för att veta vilken behandling hon ska få. Det kommer säkert att bli cellgiftsbehandling.
  Har läst om kolloidalt silver och har också beställt en flaska.
  Nu till min fråga, tror du att jag måste berätta för ansvarig läkare att min mor tar kolloidalt silver 15 ml x 5 /dagen? Hon har precis börjat få det.

 66. 366

  Du behöver inte berätta för läkaren att din mamma dricker en vattenreningsprodukt. Du skriver 15 ml 5/ dagen. Hon bör dricka den outspädd flera dl. om dagen.

 67. 367

  Glöm inte D-vitamin 5000 ie om dagen

 68. 368
  Annika Dahlqvist säger

  365 Marianne Strömdahl
  Det finns ingen tvångsvård inom cancervården för psykiskt friska människor. Det är patienten som har rätt att bestämma vilken behandling den ska ta emot, och vad den ska säga till läkaren. Vissa läkare vill kanske påskina att det är de som bestämmer…
  Däremot har inte patienten alltid rätt att begära vilken behandling de vill ha från sjukvården, utan där är det läkaren som bestämmer.
  Vissa läkare och cancersköterskor kan bli upprörda om de får höra att patienten tar alternativ behandling. Risken är då att de skrämmer bort patienten från ofarlig och möjligen nyttig behandling. Man får använda sin intuition till att bedöma vad man ska berätta för cancerbehandlarna.

 69. 369
  foie gras säger

  365 Marianne Strömdahl och alla andra
  I det Frankrike där jag bor finns cancerspecialisten och kliniske forskaren Laurent Schwartz. I sin färska skrift ”Cancer un traitement simple et non toxique ” (dvs enkel och icke-giftig behandling av cancer) betonar han betydelsen av att utgå från cancercellens metaboli med hämmad obefintlig funktion i cellens mitochondri. Som åtgärd betonar betydelsen av en strängt ketogen kost dvs beteckningen på franska av LCHF. Dessutom rekommenderar han en daglig kur dels med vad som på franska heter ”acide alpha-lipoique” och som i rader av EU-länder säljs på apotek för intravenös behandling dels och samtidigt används ”hydroxycitrat” som även finns i kosttillskott extraherad från den exotiska frukten Garcinia cambogia.

  Han rekommenderar tre veckor 600 mg intravenöst av ”acide alpha-lipoique” därefter tas detta i kapsyler oralt 800 mg morgon och kväll..
  Hydroxycitrat intas samtidigt med 500 mg morgon middag kväll. Om man använder sig av kapslar med endast 60 procent hydroxycitrat måste dosen höjas till 800 mg tre gånger dagligen.

  Han anser att behandlingen återställer den skadade funktionen i cellens mitochondri och därmed hejdar cancern. Han har egna hisnande resultat.

  Schwartz menar att cancerforskningen är inne på fel väg med kemoterapi och högteknologi . Cancer åtgärdas med rörmokeri som han uttrycker det. Han citerar rader av forskare och kongresser som på båda sidor Atlanten de senaste tio åren betonar metabolismen och mitochondrins betydelse för uppkomsten av cancer. Han aktar sig för att bryta med den traditionella cancervården och betonar att patienten upplyser sin läkare om hans metod används. Han framträder ofta i fransk tv och det är därifrån jag blev inspirerad köpa hans lilla bok. med förord av nobelpristagaren Luc Montagnier.
  Jag beklagar att jag inte kan termerna på svenska för uttrycken ovan.

 70. 370

  När jag googlar på alfa-liponsyra är 14 av de 15 första träffarna sajter som annonserar eller marknadsför produkten, dessutom 19 erbjudanden på Google Shopping. Sådant är aldrig goda tecken.

  Ketogen kost är sannolikt ett verksamt förslag.

 71. 371

  Alfa-liponsyra (ALA) är en huvudingrediens i den tyska cancerspecialisten (biokemist) Johanna Budwigs cancerprotokoll. Hon hade samma teser om cancer som en metabolisk sjukdom.Jag skulle inte avfärda ALA bara för att man får försäljares sidor som första google hits. Det finns massor av material om Budwigdieten på nätet, hon började sin karriär redan på 50-talet.

 72. 372
  Jan-Åke Ehrnborg säger

  Vad är normaldosering vid start av detta . 5 Ml 2 ggr om dagen ? Spädd eller outspädd ? Hittar inte någon doseringsuppgift någonstans och skall det stå svalt ? Blandar man 1 liter från flaska med rek från flaskan och tar 5 ml x2 per dag så varar flaskan en evighet . Hållbarhet ?

 73. 373
  Annika Dahlqvist säger

  372 Jan-Åke Ehrnborg
  Jag vet inte om det finns någon utprovad doseringsrekommendation. Någon som vet?
  Jag brukar rekommendera ca 15 ml outspädd KS 4-5 ggr dagl vid cancer eller allvarlig infektion. Samt lokal applikation vid möjlighet.
  Jag avråder inte från skolmedicinens behandlingar parallellt, om så önskas. Flaskan har väl oändlig hållbarhet? Förvaras mörkt.

 74. 374

  Jag använder kolloidalt silver som en delbehandling mot min numera avstannade reumatism. Jag tar en matsked 3-4 gånger/dag.

 75. 375

  KS kan användas på flera sätt. KS är anti- virus, bakterier och svamp.
  KS ska förvaras mörkt. Man kan frysa det, värma det osv. – det enda KS inte tål är ljus.

  Vid infektioner (förkylning/halsont) tas ca 50ml KS, 50ml rött vin och saften av en halv citron (eller en lime). Helst ekologiskt.
  Drickes tsk-vis före sänggåendet. Kan upprepas.

  Vid kräksjuka (eller andra akuta matsmältningsbesvär) tar man 50ml KS tillsammans med lika mycket varmt(!) vatten. Drickes stående så att vätskan snabbt kommer dit det ska. Sedan vila.

  Man kan även dränka in kompresser med KS och bandagera över sår eller andra skador.

  Jag och min man tar ca 20ml morgon och kväll (sedan minst 4 år) och har inte haft infektioner av något slag på hela den tiden. Jag har levt med SLE i över 50 år och har samma erfarenhet som Janne i Jämtland. Bl.a. mina dagliga KS-huttar gör att det känns bättre i kroppen. Ekologiskt ’allt’ har också gjort stor skillnad.

  Skulle jag drabbas av t.ex. cancer skulle jag inte tveka att ta höga doser flera ggr/dag. Vid kronisk sjukdom behöver man också extra kosttillägg: C-vit, D3, selenium etc. Dessutom skulle jag kontakta Dr Enby (finns i Gbg-trakten) som har hjälpt många svårt sjuka människor.

  Vi har ca 2 dagliga besök av en lurvig hankatt i sina bästa år (blir 13 på alla hjärtans dag) och jag började ge honom KS vid ett tillfälle nar han var skadad efter ett slagsmål. Jag både tvättade såren och gav honom KS i vattenskålen. Han förstod tydligen att KS gjorde susen, för han kom 4-5 ggr/dan tills skadorna var läkta – tog tre dagar. Efteråt vägrade han dricka förrän han fått en slurk KS i vattnet. Han satt som en bildstod och stirrade på skåpet där KS-flaskan står. Vi har samma procedur än idag ..flera år senare. Dessutom har han inte haft vare sig loppor (..hade massor tidigare!) eller annat elände sedan han förälskade sig i KS. Vissa djur har mer sunt förnuft än människan!!

  Jag gör eget KS sedan flera år – mycket enkelt och inte minst ekonomiskt (började göra eget pga kattskrället ..han ’slabbar’ nämligen en hel del! 😉 ).

  Vid besök i Sverige köper jag alltid med mig ett par liter av märket Ionosil – lär vara det bästa svenska märket (men mest för att stödja företaget, eftersom det tillhör den exklusiva skara som den gräsliga organisationen VoF gör allt för att förgöra!).

  Det finns flera KS- och andra hälso- grupper på Facebook – många bra råd och information där – bl.a. av cancer-patienter.

 76. 376
  XMargareta säger

  Enligt Silver Edge är det bäst att förvara KS i rumstemperatur.
  I varje fall inte i kylskåp skriver man.

  Detta för att inte partiklarnas rörelser, som bl.a. hjälper till att hålla dem isär ifrån varandra, inte skall minska, för då går enligt dem, partiklarna ihop lättare och då blir de större och mister en del av sin avsedda effekt.

 77. 377

  #375 Mayne Sundewall Hopkins.
  Låter spännande. Hur gör du ditt silvervatten? Utrustning?

 78. 378
  Lars Henrik säger

  Mayne Sundewall Hopkins skrev:

  Vid besök i Sverige köper jag alltid med mig ett par liter av märket Ionosil – lär vara det bästa svenska märket (men mest för att stödja företaget, eftersom det tillhör den exklusiva skara som den gräsliga organisationen VoF gör allt för att förgöra!).

  Jag köper alltid av dem just pga de angrepp som de utsätts för av läkemedelsinkvisitionen:-)

 79. 379

  @ 378 Lars Henrik

  Bravo! Ju mer detta spridits desto bättre. Sprid gärna också information om Börje Perrats film om Dr Enby – se den!

 80. 380

  @ 376 Margareta

  Jag har också lärt mig att KS förvaras i rumstemperatur.
  Dock har jag läst i ett par av KS-grupperna på Fb att skulle man råka glömma sin KS-flaska i bilen t.ex. och det fryser till under natten, så har inte silvret skadats.

  Jag hade själv en bortglömd (sedan flera år faktiskt) flaska längst bak i ett skåp ..som tydligen inte skadats av att innehållet blivit ’gammalt’ – t o m styrkan var densamma. Märket var Ionosil – Anders Sultans toppenbra produkt! 🙂

 81. 381

  @ 377 Janne

  Jag köpte ett kit på nätet (i UK där jag bor) – antar att det finns i Sverige också. Allt jag behövde fanns med i paketet plus instruktioner (har kopia på instruktionerna om du behöver ..på engelska). Jag använder en hög glasburk (ca 1 1/2 liter) som jag diskar och sedan steriliserar i ugn före varje användning. Man använder högsta kvalitet destillerat vatten (här finns tre kvaliteter ..ska vara kvalitet 1 ..inte det som används till bilbatterier). Beställer det också på nätet.

  Det enda man behöver köpa sedan är det destillerade vattnet (för oss en 25 liters dunk ung. var 8e månad) och de två silver-stavarna – våra första två varade i över tre år.

  Det finns en grupp på Fb ’Vi som gör eget KS’ (eller liknande) tror jag den heter. Du kan säkert få fler råd där. Lycka till. 🙂

 82. 382
  Jan-Åke Ehrnborg säger

  Jag har astma och problem med sköldkörteln och äter Levaxin . Skall man spä ut Ks enligt vad som står på flaskan eller dricka den outspädd ? och vad skulle ni börja med för dosering . Ursäkta om jag verkar dum men just ordinering spädd , outspädd gör mig lite konfunderad bl a pga ordineringen som står på flaskan .

 83. 383

  Vem är den DÄR Anders.? En hemlighetfull anonym figur som kastar skit på de som har mod att kritisera Leeke-medels etablissemanget. Doc Göran har egna erfarenheter om galenskapen. Vi vet alla vem Docenten är men ingen vet vem den anonyme Anders är…
  Kanske är han utskickad från Big Harma?

 84. 384

  Tack Mayne.
  Hur vet man att man får rätt styrka, 10ppm? Någon mätare eller?

 85. 385
  Annika Dahlqvist säger

  382 Jan-Åke Ehrnborg
  Man ska inte späda ut KS. Det finns nog inga slutgiltiga doseringanvisningar. Jag har sett uppgifter från 15 ml till 50 ml 3-5 ggr dagl. Man får nog bedöma beroende på indikation för behandlingen. Om man tex behandlar cancer kan man vara mera offensiv.

 86. 386

  @ 382 Jan-Åke Ehrnborg
  En medlem (Curt) i en av KS-grupperna (KS 3 ….) har jag sett ger bra råd – hans egen erfarenhet av KS och hur det hjälpt hans andning.
  KS är redan mest vatten, så tas outspätt.

 87. 387

  @ 384 Janne…
  Ja 10ppm. Mätare fanns med i mitt kit.

 88. 388
 89. 389

  En sedeslärande historia är min nya omvändelse. Jag tackar idag 50% av sjukvården för att jag lever idag. Utan penicillin skulle jag troligen varit död nu.

  Ja, jag var tvungen att besöka sjukvården efter 12 års befrielse och krig mot det medicinska etablissemanget. Varje gång någon hade tid hos läkaren blev jag förtvivlad och hävdade att de inte hade något att komma med, mer än ”Big Pharma”. När min lille 9-ärige pojk, 2 gånger drabbades av exakt samma sak, var jag förtvivlad övar att jag inte hade makt att stoppa penicillinkuren.

  Plötsligt för snart två månader sedan fick jag en ömhet i mitt indexfinger. Exakt den punkt där jag vänsterklickar min mus (snuskhumrar).
  Ojdå, tänkte jag. Fingret är utslitet efter för mycket internetande. Som tur är hade jag fler fingrar och index fick vila. Men det gjorde det inte. Det blev värre och svullnade. Snart kunde jag inte sova på natten, för fingret kunde inte röra något och var tvungen att befinna sig i luften hela tiden. Läget blev olidligt och jag började konsumera kolloidalt silver i stora mängder. Efter ett tag började det tränga ut var under nagelbandet och jag hade ständigt ett silveromslag om fingret. Jag kände hur silvret bekämpade infektionen och ökade hela tiden dosen silver och våta omslag. Till slut var de båda yttre lederna ett enda stort varigt, illaluktande öppet sår. Psyket och orken rasade samman fullständigt av smärta och sömnbrist. Familjen blev hysterisk och tvingade mig till slut till distriktsläkarmottagningen. Så fort läkaren såg fingret sa han bara akut till kirurgen. Jag åkte in och mötte en läkare som precis skulle sluta och när avlösningen kom instruerade han den nya läkaren att lägga in mig och skära upp hela fingret in till benmärgen, hela vägen och sedan skölja fingret ordentligt. Vilket den nye läkaren struntade i. Han bedövade fingret och smärtan förvann permanent, skar upp såret, sköljde och ordinerade fucking penicillin för första gången i mitt liv. Till råga på allt helvete började penicillinet på flu-. Utan att blinka svek jag allt jag håller heligt och tog mitt flourerade piller. Sedan sov jag två dygn i sträck. Varefter jag hade återbesök och min nye vän, läkare Grehn, som skrev ut en ny och mer effektiv penicillin utan fluor.

  Jag har nu varit vänsterhänt i två månader och ser världen med nya ögon. Jag tänker på alla dessa vikingar de grävt upp, vars benrester är fulla av gamla infektionsskador på skelettet och jag förstår vilket helvete det måste ha varit att vara en 40-årig gammal ärrad krigare. Jag förstår att de älskade sitt mjöd och längtade till Valhalla. Det enda de inte tänkte på var att sluta slåss med skarpeggade vapen.

  Och nu kommer jag till det jag ville säga. Eftersom jag sålt mitt paradis och håller på att flytta till vår nya bondgård som vi köpt och jag inte får använda min högerhand. Så var mina vuxna döttrar tvungna att ta hit sina män och flytta åt mig. Jag visste att de grabbarna skulle bli bra att ha en dag. Jag kunde bara gå omkring och peka med mitt bandagerade finger och de flyttade och städade åt mig.

  Fingret ja, den går hos sjukgymnasten nu för de kämpar för att rädda pinnen, som jag numera kallar mitt indexfinger, det har fastnat i en pekande position. De vill att jag ska kunna fortsätta och spela gitarr. Sjukvården satsar alla sina resurser för att jag ska kunna fortsätta att plinkeplonka.

  https://youtu.be/KT-HacRFhMI

 90. 390

  Thumbs up Georg, eller jag menar indexfinger up:-)

 91. 391

  Fat Is Your Friend:-)

  The Secret Life of Fat with Sylvia Tara
  https://theurbanmonk.com/the-secret-life-of-fat-with-sylvia-tara/

 92. 392
  Dr. Göran Sjöberg säger

  George – intressant historia.

  En av de få saker jag tror på inom sjukvården är faktiskt antibiotika som gör något åt själva orsaken till sjukdomar, bakterierna.

  Hade jag inte haft en antibiotikakur hemma , Doxycyklin, för två månader sedan då jag drabbades av en lunginflammation hade jag knappast varit i livet idag om jag då inte istället hade bitit i det ”sura äpplet” och ringt efter ambulans.

 93. 393

  Före penicillin och övrig antibiotika kom in i våra liv, ( som vi för övrigt kan bli resistenta
  mot ) så användes kolloidalt silver.
  https://morotsliv.com/2014/01/kolloidalt-silver-dodar-virus-och-bakterier.html

 94. 394

  Jag ber om ursäkt för den förvirring jag orsakat! Men i mitt fall hjälpte kanske silvret och förhindrade en amputation. Klart är att silver används i rymdfart för att förhindra bakterietillväxt. Likaså steriliseras kirurgiska instrument på sjukhusen med silvervatten för att förhindra bakterietillväxt och jag häller i silvervatten i akvariet för att förhindra bakterietillväxt. Men den bakterie som enligt läkarna kom in i fingret genom ett obefintligt blödande sår, hade inte silvret en chans mot. Däremot kunde jag se att det var kandidasvampen som bubblade ut ur mitt nagelband och blommade i såret. Jag upplevde själv att det var min munherpes som fått en ny form och uttryckssätt. Viket klart avslogs av läkarna.

  Vad jag vet är att jag hela hösten prövat vad som händer om jag inte äter D3-vitamin. Istället har jag ätit stora mängder C-vitamin. Min hypotes var att jag kanske inte saknade D-vitamin utan att det var c-vitamin jag behövde. Jag fick åter bekräftat att mental harmoni är beroende på att man äter cirka tio gånger mer D-vitamin än rekommenderat. Annars förlorar man motståndskraften mot infektioner och blir deprimerad. Det skulle också kunna bero på de höga doserna C-vitamin som jag alltid trott att jag var allergisk mot. När det i själva verket var försurningen och sänkning av ph-värdet det handlade om.

  Ha alltid kolloidalt silver hemma och glöm inte D-vitamin. Tillsammans med magnesium, omega3 och askorbinsyra/bikarbonat! Nyckeln till en god hälsa!!!

 95. 395

  Jag äter dagligen 10000 ie d-vitamin.

 96. 396

  Ang Cancer Såg Ni vetenskapens värld ikväll.
  Larons syndrom, immun mor cancer och diabetes enl forskarna.
  De säger i programmet att det är låg halt av tillväxtfaktorer i blodet som gör att människor med Larons syndrom åldras långsammare och är immuna mot tex cancer och diabetes.
  En duktig bilmekaniker kan enkelt se det logiska sambandet,
  tillväxthormon som ger metabola och autoimmuna sjukdomar.
  Men ingen nämner ordet socker eller snabba kolhydrater.
  Men många professorer och läkare vägrar att se detta tydliga samband.
  Man kan ju undra om 1+1=3 i deras värld.

 97. 397
  Anders J säger

  Hur i helvete kan en läkare sitta och rekommendera KS till cancersjuka?
  Det finns INGA evidens för att KS kan bota cancer, inga!
  Det finns indikationer på att kanske möjligen så kan KS användas för att bota infektioner, möjligen. Men det finns inga kliniska studier.

  Så igen, hur har en läkare mage att rekommendera KS till canersjuka? Eller är det kanske inte någon läkare i den här tråden?

 98. 398
  Annika Dahlqvist säger

  397 Anders J (det syns på din bild, av djävulskaraktär, att du är en voffare)
  Finns det tillräckligt av randomiserade jämförande behandlingsstudier som visar att KS inte fungerar mot cancer? Om inte måste man anse det för obeforskat, och då är det anekdotisk evidens som gäller. Det finns rikligt med anekdoter som blivit botade eller förbättrade i sin cancersjukdom av KS.
  Jag avråder ingen från konventionell behandling mot cancer, utan det går utmärkt att kombinera med KS och/eller annan alternativ behandling.
  KS är i alla fall inte farligt att inta vid cancer.

 99. 399
  Anders J säger

  Annika. Det är inte vi som är tveksamma som skall bevisa att KS fungerar, det är ni som påstår att det botar magknip, infektioner, cancer och ebola som skall visa att det fungerar.
  Och eftersom du är läkare, så skall du veta var bevisbördan ligger.

  Har du inte några kliniska studier som visar att det fungerar, så är det att betraktas som att det inte fungerar.
  Anekdotisk evidens är inte bevis att det fungerar, det möjligen indicier på vad som kanske skall forskas på.
  Sedan så vet vi inte biverkningar som det finns av KS, eftersom det inte behövs rapporteras biverkningar av vattenreningsmedel.

  Så varför säger du inte något om att rekommenderas att inte tala om det för behandlande läkare?

 100. 400
  Annika Dahlqvist säger

  399 Anders J
  Tänk att jag faktiskt struntar i vad du och övriga etablissemanget anser om vad som kan rekommenderas i behandlingsväg, försåvitt att det inte gäller någon misstänkt farlig behandling.
  Man kan tala om för behandlande läkare om man antingen har förtroendet för denne att den kan ’ta’ det, eller att man har förtroendet för sig själv att man står för vad man gör.
  Om man skulle vilja komplettera läkarbehandlingen med någon alternativ medicin, som tex KS, är det ju synd om man ska låta sig avrådas av en korkad läkare. (korkad = blint styrd av etablissemanget, som är dirigerat av farmakaindustrimaffian)

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.