Botad cancer av kolloidalt silver?

Jag fick i mail en förunderlig berättelse. Bukspottkörtelcancer anses ha en av de allra sämsta prognoserna av cancerformerna.

”Botad cancer!

En bekant till mig, en kvinna i 70-årsåldern, började för ca 1½ år sedan må allt sämre. Hon tappade matlusten, gick ner kraftigt i vikt och hade gräsliga smärtor… Trots en massa olika undersökningar kunde man inte förrän ett par veckor före jul 2011 (trots att vad jag förstår symtomen var ganska typiska) ge henne en diagnos – pancreascancer. Det visade sig nu, att hon också hade metasta­ser i både levern och en njure (fast detta är mer oklart; diagnostiken där är tydligen mycket svår). Pancreascancern var dock odiskutabel, och symtomen till alla delar typiska. Hon hade statistiskt ca 4 månader kvar att leva, och palliativa teamet kopplades in. Det var förstås bara smärtlindring som gällde, i väntan på det oundvikliga slutet.

 

Nu råkade jag ha läst en del om kolloidalt silver och en del spektakulära tillfrisk­nanden bl.a. just av cancerpatienter. Naturligtvis var jag väldigt skeptisk till det hela. Det verkade litet för bra för att vara sant. Men Livsmedelsverkets delvis pinsamt okun­niga smutskastning av preparatet gjorde mig snarast mer positivt inställd. Samti­digt hade jag också tagit del av de senaste rönen om D-vitaminets uppenbarli­gen mycket viktiga roll i en hel mängd processer i kroppen, och dess sannolika bety­delse för att motverka cancer. I samråd med kvinnans vuxna barn, som nu läste in sig på ämnet, rekommenderade jag henne att dels ta en rejäl dos D-vitamin (2x 2000 IE per dag), samt två teskedar kolloidalt silver flera gånger per dag (det blev sedan 15 ml fem gånger per dag). Båda prepa­raten torde vara garan­terat ofarliga i dessa doser – och det fanns förstås inget att förlora i det här läget. Naturligtvis var kvinnan själv också med på det hela.

Efter ett par månader kunde man vid ny undersökning (biopsi) inte längre se någon cancer i lever eller njure! Viss förvåning hos läkarna… Men hon mådde fortfarande mycket dåligt. Efter ytterligare någon månad fick hon så tid för opera­tion i Uppsala. Vid operationen tog man förstås också cellprover. Man tyckte sig se ”vissa föränd­ringar” i bukspottkörteln, och den delen opererades bort. Efter ett par veckor kom resultatet av biopsin: Ingen cancer! I de delar som opererats bort trodde man sig se ”förstadier till cancer” (Min kommentar: Var det möjligen i stället ”eftersta­dier” till cancer?). I övrigt fanns det inget spår av cancer! Med andra ord förklarades hon cancerfri!

Efter en tids rehabilitering är hon nu sedan flera månader hemma – med visst stöd av Hem­tjäns­ten. En märklig situation blev det förstås för palliativa teamet – när kvinnan nu inte hade vett att dö enligt pla­nerna. Men tea­met fanns ändå med en tid som samtalspartner. Kvinnan bor nu alltså hemma med sin man och verkar kunna leva ett bra tag till – även om hon än är svag efter den genomgångna sjuk­domsperioden och har vissa hälsoproblem på andra områden…

Trots att denna utveckling av en pancreascancer torde vara minst sagt ovanlig, så har läkarna inte verkat särskilt nyfikna eller t.ex. frågat om kvinnan själv använt någon alternativ behandling… Man har uppenbarligen varit mycket nöjd med hennes tillfrisknande – men inte brytt sig om att söka några orsakssamband… Hade det inte varit naturligt att närmare undersöka ett fall av närmast mirakulöst tillfrisknande av detta slag?

Undrande”

Min kommentar: Eftersom cancerceller bara kan förbränna socker, och inte fett, vore det rekommendabelt att också äta LCHF, förutom D-vitamin och kolloidalt silver, om man inte vill få/ha cancer.

Artikel om Kolloidalt silver.

160921 Jag fick en länk ang kolloidalt silver mot cancer.

Anna Böhlmark har gjort en film om Kolloidalt silver: Silverbibeln.

 

Comments

 1. 401

  Tack Annika, för att du tar dessa ouppfostrade voffare i örat.

 2. 402

  Härregu’ stackars Anders om han inte vågar prova något som hjälpt en del ”anekdoter”. Jag skulle då prova. Jag har sett många gå under av mina bekanta/släktingar som bara följt den skolmedicinska behandlingen. Jag skulle faktiskt inte våga göra något annat än att prova alternativ om jag skulle få en cancerdiagnos.

 3. 403
  Charlotta säger

  Hej Annika!
  Min mamma har precis fått diagnosen bukspottkörtelcancer och undrar om det är helt ofarligt att hon tar detta som du skriver om?
  Verkar vara för bra för att vara sant.
  Tumören är idag ca 6 cm stor och vi väntar på mer svar om hur den sitter som. Det verkar även som den idag inte har spridit sig. Vilket vi tycker låter ovanligt med tanke på att den är så pass stor. Kan det vara en godartad tumör?
  Vad tror du? Vi tar emot all hjälp och tips vi kan få!
  Såg även att du bodde i Njurunda. Vi bor själva i Sundsvall.
  Hälsningar Charlotta Carlbom

 4. 404
  Annika Dahlqvist säger

  403 Charlotta
  Jag brukar svara att jag tycker att det är OK att använda kolloidalt silver vid cancer. Däremot brukar jag inte avråda från skolmedicinens föreslagna behandlingar. Jag har inte hört att de motverkar varandra.
  Den dosering som användes i ovanstående exempel var 15 ml 4-5 ggr dagl. Tillsammans med D-vitamin och ketogen kost = strikt LCHF.
  Svaradoktorn.se har många fler förslag på alternativ cancerbehandling.
  Det finns naturligtvis inte några garantier för bot, vare sig för med skolmedicinsk behandling eller med alternativ behandling.

 5. 405

  Anders J
  Det finns ju inte heller några vetenskapliga studier (dubbelblind, placebokontrollerade) att t.ex. gipsning fungerar. Ändå andvänds denna mycket ovetenskapliga metod världen över. Det är ju evidensbaserat på samma sätt som med KS, visserligen lite flera fall där metoden har fungerat. Tycker du att man borde sluta med gipsandet innan man har tagit fram vetenskapligt hållbara kliniska studier, då du själv säger att ”anekdotisk evidens är inte bevis att det fungerar”?

 6. 406
  Charlotta säger

  Hej Annika!
  Vi har köpt Dvitamin på Apoteket (den starkare dosen) 100 ug per tablett. Vad motsvarar det i det du skriver om IE?
  Tar en tablett om dagen. Är det de du skriver rejäl dos per dag?
  Hälsningar Charlotta Carlbom

 7. 407

  Wikipedia:
  https://sv.wikipedia.org/wiki/D-vitamin

  1 µg = 40 IE

 8. 408
  Annika Dahlqvist säger

  406 Charlotta
  Eftersom 1 ug är 40 IE bör 100 ug bli 4000 IE, vilket är en bra dos.

 9. 409

  Dubbla dosen och din kropp kommer att tacka dig.

 10. 410
  Johanna L säger

  Hej
  Jag undrar hur ni blandade kolloidalt silver, 15 ml i ett glas vatten?. Min man är mycket svag efter spridd colon cancer. Doktorerna har gett upp hoppet och jag som anhörig vet inte vad jag ska göra. Vad kan jag mata honom med? Jag vill hitta ”ketogen” soppa/buljong osv som jag kan mata honom med. Har ni tips på vad jag kan göra? Jag är i detta läget desperat och förstår att det inte finns garantier, men jag kan inte bara se på.

 11. 411

  #410 Johanna L
  Man ska inte blanda ut det i vatten – ta det som det är.

  I den här tråden finns det nog många tips – läs igenom alla kommentarer om du inte redan gjort det.

 12. 412

  #410 Johanna L
  I själva inlägget finns det ju också några länkar med info om kolloidalt silver,

 13. 413
  LCHF-Bengt säger

  410 Johanna L
  KS och rejäla doser av C-D vitamin, kanske även fasta kunde förbättra läget, det skulle jag själv göra, med tanke på alla andra positiva effekter den har.

 14. 414
  Dr. Göran Sjöberg säger

  Johanna

  Jag tror själv att KS möjligen kan döda cancerceller och samtidigt är ofarligt för våra normala celler och jag har nu fått en tidigare skeptisk släkting som har genomgått flera canceroperationer att regelbundet ta KS. Hoppas nu att detta ska visa sig ge effekt så att utvecklingen stannar av men några garantier finns förstås inte men detta gäller förstås alla behandlingar.

  Ketogent tillstånd tror jag också starkt på och då gäller det att undvika alla sockerstinna ”näringsdrycker” sjukvården så villigt ”skriver ut” till cancerpatienter. Hos min släkting såg jag kartonger med sådana drycker – rena gödningsmedlet för cancerceller. Sjukvården är verkligen ”sjuk” i mina ögon.

  En kostidé som gynnar ketogent tillstånd och som vi själv tillämpar är gurkmeja och kokosmjöl och det verkar väldigt effektivt.

  Recept.

  Koka upp en rejäl matsked gurkmeja i lite vatten och som då sväller. Töm sedan på kall kokosmjölk och rör om i en kopp. Rör sedan i lite mald svartpeppar som är viktig för att tarmarna ska kunna ta upp gurkmejan.

  Detta smakar faktiskt inte så illa – faktiskt ganska gott.

  Kokosfettet är en fantastisk näring och gurkmejan är känd som något som är antiinflammatoriskt och då kan motverka cancer. Jag sitter faktiskt själv och dricker en kopp även om jag troligen inte har någon cancer själv.

  Buljong kokt på köttben (ska helst koka många timmar) gynnar också det ketogena tillståndet och är oerhört näringrikt. Detta dricker vi själva regelbundet.

  Lycka till!

 15. 415

  # 410, Johanna L

  Det finns flera sätt att initiera ketos och ett av dem är faktiskt vattenfasta! Det är inget jag direkt föreslår i detta sammanhang, men likafullt leder fokuserad och långvarig sådan fasta till ketos då kroppen i stort sett försörjer sitt energibehov från kroppsfett och då producerar ketonen acetoacetat som sedan sönderfaller till beta-hydroxybutyrat, snarlikt den fettsyra (n-butansyra) som kan produceras i tjocktarmen för dess normala energiförsörjning samtidigt som det inte duger för cancerceller.

  Mitt förslag är en strikt LCHF-kost med minsta möjliga kolhydratinnehåll samt tillskott av resistent stärkelse, RS. Det senare kan innebära potatismjöl upplöst i vatten, absolut ej tillagat med värme, då försvinner den egenskap som gör att stärkelsen kan krångla sig förbi enzymer och hamna i tjocktarmens bakteriesoppa. Klarar han fibrer är även de ett alternativ.

  Tjocktarmens bakterier klarar att spjälka RS/fibrer som de använder i sin egen metabolism. De producerar då mycket kortkedjiga fettsyror, från 2 till 5 kol, ättiksyra (60%), propionsyra (25%), butansyra (15%) och spårmängder av valeriansyra.

  Kokosfett är en fördelaktig med hyfsat korta fettsyror (Medium Chain Fatty Acids) som transporteras direkt från upptaget via blodet och ut till de vävnader som behöver energi. Det sker radikalt annorlunda än de längre fettsyrorna som först går en långsam väg genom lymfan innan det når blodet.

  Jag kan inte förklara alla aspekter på detta i en bloggkommentar utan föreslår att du följer länken under mitt namn till sidor på min blogg som berör olika aspekter på cancerns energiförsörjning.

  Ställ gärna följdfrågor på bloggen eller här, jag ska försöka motivera mina åsikter mer utförligt.

  Vänligen och med förhoppning att något av detta underlättar problemen / Erik Edlund

 16. 416
  Magnus B säger

  Hej.

  Hur gick det för kvinnan? Återkom cancern, lever hon idag?

  Med vänlig hälsning Magnus

 17. 417
  Annika Dahlqvist säger

  416 Magnus B
  Det senaste jag hörde, för några månader sen, så levde hon. Hon är åldrad, men har inga tecken på cancer.

 18. 418

  Att dricka hönsbuljong är ännu bättre än märgben. Ett gammalt recept som hjälpte mig att överleva när jag var dödssjuk 3-4 års åldern. KS skall drickas som den är. Man kan aldrig dricka för mycket av! Kan köpas i 5 liters dunkar. Billigare än 1 liters. Blanda 1 kaffesked askorbinsyra med 1 glas vatten som ren C-vitamin. Jag blandar i 1 kaffesked ÄKTA honung så smakar det inte så surt. Dricker helst 3 ggr./ dag. C-vitamin i brustablett är farligt! Belagd med hinna som tydligen är cancerframkallande…
  Sök och du finner! Facebook: Kolloidalt Silver 2.0

 19. 419
  Maria Kristina säger

  Var köper jag silvret? Vill gärna köpa av seriös säljare.
  Villken dos ger man till person med spridd pancreascancer? Hur ger man? Vissa skriver utblandad i vatten och vissa rent.
  Tacksam för svar!

 20. 420
  jala säger

  Börja med att plocka bort alla kolhydrater så att du inte göder cancercellerna. 1-2 dl outspädd silver som smuttas på flera ggr om dagen. Det är viktigt att imunförsvaret får så mycket hjälp som möjligt.
  D-vitamin är mycket bra för kroppens försvar.
  Här kan du handla.
  https://www.shopping4net.se/Haelsokost/Specialprodukter/Ionosil.htm

 21. 421
  Linus säger

  Funkar KS mot aids ?

 22. 422
  Annika Dahlqvist säger

  421 Linus
  Eftersom KS erfarenhetsmässigt är bra mot virus, borde det också vara bra mot AIDS. Men självklart bör man ta skolmedicinens AIDS-mediciner också.

 23. 423

  Är det kolloidalt silver som säljs som vattenreningsprodukt det man ska ta?

  Hur får man ihop 15 ml ggr 5 per dag? Verkar vara andra angivelse på varan från hälsokost…. Fick veta för 2 mån sen att jag har 2 cm förändring på bukspottkörteln. Vill gärna testa d-vitamin och KS.

 24. 424
  Annika Dahlqvist säger

  423 Li
  Ja. 15 ml är en matsked.
  Doseringen är ungefär.

 25. 425

  Ingen som helst fara att överdosera.

 26. 426
  Jennifer säger

  Hej! Skulle behöva hjälp , de är så att min mamma har fått panoreras som har spritt sig. Läste om kolloidalt silver och d-vitamin . Min fråga är hur mycket man ska ta och är de farligt? Vi vill inte mista våran mamma Tacksam för svar! Med vänlig hälsning, Jennifer

 27. 427
  Annika Dahlqvist säger

  426 Jennifer
  Jag tror möjligen att du avser pancreascancer (cancer i bukspottkörteln) när du skriver ’panoreras’?
  Sven Erik Nordin har skrivit en sida: Svaradoktorn.se om bl a alternativ behandling av cancer.
  Själv avråder jag inte från skolmedicinens cancerbehandlingar, utan jag tycker att man kan kombinera behandlingarna.

 28. 428

  Normaldos för Kolloidalt Silver. Outspädd! 1 matsked/dag vid ”normal” hälsotillstånd. Ju sjukare man är desto större mängd. Vid svår Cancer eller annan svår sjukdom 1-2 dl per dag. Smutta gärna under hela dagen. Man kan ALDRIG överdosera Kolloidalt Silver med innehåll 10 ppm. Det är den mest effektiva dosen man har kommit underfund med. 5 liter är billigast i längden att köpa. https://www.shopping4net.se/Haelsokost/Specialprodukter/Ionosil.htm. Förvara den mörkt och svalt. Drick aldrig ur flaska utan häll upp i en kopp eller glas. Utmärkt för bronkit och KOL patienter. Inhalera KS med en nebulisator. AeronebGo är en liten behändig apparat som Lungläkare kan skriva ut. Då kostar det inget. Annars är dom svindyra! 4800 kr!!! Ni som vill veta mer kan hitta massor av tips från användare på: Facebook. Kolloidalt Silver 2.0

 29. 429

  Skrev i juni. Har nu köpt koll. silver och D vitamin. Kör igång imorgon. Även köpt MSM. Lite rädd men jag kan inte göra ingenting och cellgifter har jag tackat nej till. Bad om remiss till laserforskning i Uppsala men de avböjde.Ska be om journaler och snegla på hur man arbetar i Danmark.

 30. 430

  Tillägg: Jag har börjat men tar det försiktigt.
  Morgon och kväll tar jag 2000 IE D vitamin.
  Morgon och kväll tar jag 15 ml, dvs 1 matsked
  Coll silver.

  Kommer att under 5 veckor successivt öka.

  Läkaren ringer denna veckan och jag kommer att be om min journal samt ultraljud halvårsvis så att jag kan se ev. förändringar.

 31. 431
  Claes Engberg säger

  Hej Annika!
  Jag fick i Juli besked att jag har en elakartad cancertumör stor som en i levern.
  i onsdags 30/8 träffade jag läkaren och hon berättade att jag har en tumör som vät sig stor som en apelsin ungefär.
  Då jag har ett problem med mina Bilirubinvärden så finns ingen behandling att ge i dagsläget om inte ett mirakel skulle uppstå utan hon gav mig ett par månader att leva och att jag skulle försöka utnyttja den tiden på bästa sätt.
  Jag fyller i år 52 år och har en kille på 4 år som jag inte än på länge tänkt släppa taget om.
  Kan du råda mig om vad jag skall försöka mig på då bilirubin värdena sätter stopp för andra konventionella cellgiftsbehandlingarna inte vill fungera eller skulle kunna vara rent livsfarliga.

  Hälsningar kraftigt Förtvivlad far

 32. 432
  Göran Sjöberg säger

  Claes,

  Här kan du få lite alternativa idéer.

  https://www.svaradoktorn.se/426070622

  Jag skulle själv satsa på bred front på dessa alternativ om jag själv skulle få en cancerdiagnos. En ketogen kost är då själva grundstenen.

  En nära anhörig gick i dagarna bort i en aggressiv cancerform men hon hade blint litat på ”etablissemanget” som bevisligen inte botar någon cancer med sina cellgifter och strålning – snarare tvärtom. Hon var dessutom en stark motståndare till LCHF.

 33. 433

  Hej Claes, jag skulle undvika socker, mjöl och kanske mjölkprodukter ett tag. Tom hoppa över kött en period och fokusera på näring (grönsaksjuicer exv). Basa ner kroppen med bikarbonat (en tesked i lite vatten på kvällen -en aluminiumfri sådan). Men framförallt skulle jag prova CBD-olja som har hjälpt många som fått en dom om att inte fortsätta leva. Kolla på Scandinavian hemp exv. Lycka till!!

 34. 434
 35. 435
  Carina Andersson säger

  Hej!
  Jag har fått diagnosen coloncancer med spridning till bukhinnan o håller på med cellgiftsbehandling nu.
  Kan man dricka kolloidalt silver samtidigt som man får cellgiftsbehandling?
  Tacksam för svar till: weineandersson@gmail.com
  Med vanlig hälsning
  Carina Andersson

 36. 436
  Annika Dahlqvist säger

  435 Carina Andersson
  Absolut att man kan dricka kolloidalt silver samtidigt som man får cellgiftsbehandling.
  Om man inte vågar berätta det för cancerbehandlarna så är det bara att hålla tyst om det.
  Jag rekommenderar läsning av http://www.svaradoktorn.se om cancer.

 37. 437

  Hej vi fick reda på mamma har njurcancer och metstater till lever och lungor…kan hon ta K.S ? Och hur mycket matsked per dag?
  Kan hon kombinera med andra vitaminer?
  Snälla hjälp

 38. 438
  Annika Dahlqvist säger

  437 Sussan
  Hon kan absolut ta KS. Förslagsvis 15 ml (en matsked) 5-6 ggr dagl. Det är ofarligt.
  Det går också att kombinera med olika vitaminer, och andra tillskott, enligt Sven Eriks rekommendationer.
  Det kanske botar henne, eller förlänger hennes liv.

 39. 439

  Hej Annika kan man ta 2 matskedar per gång eller helst man delar de.

 40. 440

  @ 439 Sussan

  Man kan lugnt ta 2 msk per gång. Gå gärna med i någon av KS-grupperna på Facebook för ytterligare information. Det finns också flera grupper med naturliga råd betr. cancer.

 41. 441
  Annika Dahlqvist säger

  439 Sussan
  Om det är som vi tror att mycket av silvret tas upp av slemhinnorna i munhåla, svalg och matstrupe så borde det vara fördel att dela upp dosen på flera tillfällen. Men man får göra som det passar en. Det är inte rimligt att hålla på och småhutta hela dagen.

 42. 442

  Hej Annika kan man överdoserar D vitamien 2×2500 IE plus ks och c vitamien 500mg samtidigat

 43. 443
  Annika Dahlqvist säger

  442 Sussan
  Dessa doseringar tycks mig OK.

 44. 444

  Hej,
  Min mamma har fått cancer i bukspottskörteln och hon har nu börjat lägga om sin kost. Vi tänkte även testa Kolloidalt silver men blev lite osäker över doseringen. Har köpt IONOSIL KS men undrar om man blandar ut den med vatten enligt anvisning eller om man tar det rent?

  Tack!

 45. 445
  Annika Dahlqvist säger

  444 Julia
  Sven Erik rekommenderar ca 15 ml outspätt kolloidalt silver 10 ppm, ca 5 ggr per dag.
  Det är den dosering hans släkting tog när hon blev frisk från sin bukspottkörtelcancer.
  Läs Sven Eriks berättelse på svaradoktorn.se, https://www.svaradoktorn.se/426070622
  Specifikt om kolloidalt silver: https://www.svaradoktorn.se/425558358

 46. 446

  Hej Annika tidigare skrivit mamma har cancer och nu jag ger henne 5000el D vitamin, C vitamin 1000mg och 5 matsk KS uppdelat om dagen frågan är
  kan jag ger henne magnesium på 500mg ? Innan hon sover
  Mvh sussan Samuel

 47. 447
  Annika Dahlqvist säger

  446 Sussan8
  Du kan säkert ge henne också magnesium 500 mg per dag. Om hon inte mår dåligt på det.
  Om det är överdosering så kan hon få diarréer.

 48. 448

  Hej Annika!
  Jag har haft problem sedan flera månader tillbaks med bland annat rejält ont i ryggen på olika ställen, svaghet i benen och får domningar, det verkar vara virus i ryggmärgen, men läkaren bryr sig inte och jag får noll hjälp. Hur stor dos KS borde jag ta per dag för att bli av med detta?

 49. 449
  Annika Dahlqvist säger

  448 C
  Jag kan inte bedöma om KS kan hjälpa mot ditt ryggonda. Du får prova själv. Om du gör det rekommenderar jag ca 15 ml 5-6 ggr dagl som behandlingsdos.
  Detta utesluter förstås inte att du kan fortsätta att söka läkare mera för utredning av ditt ryggonda.

 50. 450

  Hej
  Jag har fått diagnosen elakartad cancer i livmodern. De ville ta bort lymfarna också – utifall att…- jag vägrade och blev hemskickad från kvinnokliniken. Läkaren sa till mig att jag inte skulle kunna bli frisk utan att ta bort allt. De tog inte endast livmoder och äggledare.
  Nu ska jag istället, efter många om och men, ta bort livmodern samt äggledarna i Gävle. Tjatade till mig en 2:a undersökning den 29/12 och det resultatet brydde de sig ej om att nämna för mig trots att det provet inte uppvisade någon cancer.
  Jag dricker mycket silver samt sprutar upp det vaginalt 2 till 3 gånger om dagen. Mycket D-vitamin och andra vitaminer och mineraler. Det nämnde jag dock inte för läkarna.
  Får nu se vad de säger när de dissikerat min älskade livmoder….

 51. 451

  Lycka till

 52. 452

  Hej Annika, min mamma har cancer hon tar 1000mg c vitamin lipocell. Kan jag öka doseringen till 3000mg en msk per dag
  Mvh sussan

 53. 453
  Annika Dahlqvist säger

  452 Sussan8
  Den enda nackdel jag vet med C-vitamin är att det är surt. Man kan få magsår om man tar mycket av det. Men kanske om man blandar det med bikarbonat så slipper man syran?

 54. 454

  Men hur mycket ska man ta per dag ?

 55. 455
  XMargareta säger

  Det är nog svårt att få ett bestämt svar.
  Är ledsen för att jag skriver mycket ” man menar”, nedan men är tvungen till det eftersom jag refererar till vad jag under många år läst, men med friskrivning för hur jag kommer i håg, vill jag ändå ge infon nedan. Jag ger dock några referenser också.
  man kan naturligtvis också söka själv på nätet.

  Det finns en del att läsa på https://orthomolecular.org/index.shtml

  C-vitamin är ett vattenlösligt vitamin och som sådant kissar man ut överskottet. Vi kan inte lagra det i kroppen. Många menar då, att det inte kan överdoseras.( Kanske kan ett överskott eventuellt påverka hur stenar bildas i urinen? Någon annan som vet?)

  Tar man för mycket blir man orolig i magen, tex får man lös mage.

  Det finns en hel del av de, som benämner sig vara experter, som menar att man skall ta en viss mängd och öka eftersom och lägga märke till när man får lös mage, samt då minska lite till en dos, där man inte får magpåverkan.

  Min upplevelse är att det dock är skillnad i hur fort/mycket magen blir påverkad beroende på viket preparat man tar.

  Det finns C-vitaminer, där utsöndringen i mag/tarmkanalen går långsammare tex. ”SuperC complex” från ” Great Eearth”
  Själv kan jag ta 3 till 4 á 1000mg sådana per dag utan att jag får magsymptom.
  Tar jag däremot ren askorbinsyra får jag magsymptom redan efter 1000mg.

  1 kryddmått Ascorbinsyra lär vara ungefär 1000 mg.

  Man lär skall blanda Ascorbisyra:Bikarbonat 2:1 Tex 1 kryddmått Ascorbinsyra och 0,5 kryddmått ren bikarbonat blandat i vätska. Då skyddar man magen lite, men Ascorbinsyraeffekten lär halveras.

  Jag har ej provat, men det finns s.k. liposomalt C-vitamin och man menar att sådant kan man ta ganska mycket av utan att man får magproblem i och med att askorbinsyran då är omgivet av fosfolipider, som skyddar magen.

  Susan Humphrey har bl.a. två bra videos i sammanhanget:
  https://www.youtube.com/watch?v=y0LLX0sgwAU
  https://www.youtube.com/watch?v=QMULeO4sR3I

  Här en länk, där man talar om intravenöst c-vitamin och cancer.
  Det finns flera som refererar ungefär detsamma.
  Man menar att om man distribuerar stora mängder Ascorbinsyra intravenöst, så fungerar den som oxidant och man menar då, att cancern har försvunnit i flera fall.
  Sådant tror jag inte man gör i Sverige
  https://www.naturalnews.com/049378_cancer_IV_therapy_vitamin_C.html

  Behandlande läkare brukar meddela, att man inte skall ta extra antioxidaner, som ascorbinsyra taget via munnen är ett exempel på, när man får cellgifter och kanske även strålning för då motverkar man effekten av behandlingen.

 56. 456
  Maritta Sundin säger

  Hej Annika. Jag fick 2014 bröstcancer. Den har nu tyvärr recidiverat till levern. Det senaste studien som jag hört talas om handlade om att aminosyran asparagin skulle kunna vara en bov till att man får metastaser. Asparagin finns ju i det mesta som man äter enligt LCHF, kött;fisk, räkor,sparris, ägg broccoli,soja m.m samt mejeriprodukter.
  Hur tänker du runt detta? För jag vet inte vad jag ska äta snart.

 57. 457
  Annika Dahlqvist säger

  456 Maritta Sundin
  Jag är inte speciellt påläst om kost mot cancer. Det jag vet är att under jägar- och samlartiden och i senare jägarkulturer fanns inte cancer, så den animaliska kosten bör inte vara cancerstimulerande. Socker och stärkelse däremot höjer blodsocker och insulin, samt IGF-1 och M-Tor, och bör därmed vara cancerstimulerande.
  Sven Erik Nordin, Ann Fernholm och Martina Johansson har studerat kost och cancer mera, du kan fråga dem.

 58. 458
  Göran Sjöberg säger

  Maritta #456

  Jag tycker själv det är intressant det som Sven-Erik Nordin skriver om hur han framgångsrikt botat sig själv från sin ”obotliga” cancer med kost och kosttillskott efter att först ha blivit dödsdömd av onkologerna.

  https://www.svaradoktorn.se/426070622

  Om jag själv drabbades av cancer skulle jag först testa hans ”recept” innan jag skulle utsätta mig för den konventionella cancerbehandlingen.

 59. 459

  Om sjukvården är lika dålig på att bota cancer som bota diabetes och övervikt finns det nog alla skäl att söka sig till alternativa behandlingar – mycket talar ju för att det förhåller sig just på det viset,,,,,

 60. 460
  Sigge Johansson säger

  Att hålla cancer borta borde vara det primära i livet och därför styra valet av kost och dryck.
  Själv tar jag sedan några månader en smoothie med följande ingredienser vid kvällsmålet runt 17–18-tiden:
  15 ml Gurkmeja
  5 ml Askorbinsyra
  5 ml MSM (ion silver)
  1 ml Svartpeppar, grovmalen (ökar upptaget av Gurkmejan)

  Piskas/mixas ihop i ett glas med 1,5 dl Microspiral-filter-renat vatten.

  Inga negativa biverkningar — än så länge.
  Funderar på att dubbla både MSM och Askorbinet om det håller i sig…..

  Man kan kanske addera ytterligare ngn ”cancer-spärrande” substans i drinken — någon som har ett förslag?

 61. 461
  Göran Sjöberg säger

  Sven-Erk nämner D-vitamin 5000 IU och det tror jag själv på och tar dem varje dag för säkerhets skull tillsammans med E-vitamin som jag själv använder framgångsrikt i höga doser mot min kärlkramp och rimligen är det nyttigt också mot eventuell cancer. Även C-vitamin!

  Det finns dock en brasklapp. Cancercellerna tål de reaktiva oxider (ROS) sämre än våra vanliga celler som ständigt bildas i kroppen och antioxidanter som dessa vitaminer är minskar på ROS. Det hela är lite lurigt om man ska förlita sig på vad Prof. Seyfried anser. Det är möjligt att med fullt utvecklad cancer gör vitaminerna mindre nytta. Och naturligtvis utförs ingen seriös forskning på vitaminer av naturliga skäl vilket Nobelpristagaren Linus Pauling fick erfara efter att ha noterat den positiva effekten av C-vitamin på cancer i slutstadier.

  Men Sven-Erik verkar också må bra av vitaminerna.

 62. 462
  Thomas Jansson säger

  Bevisligen sänker D-vitamin både blodsocker och insulinhalter hos oss så det är väl troligt att detta påverkar oss – i många typer av cancer visar det sig att nivån på D-vitamin är för låg.

  Jag tror att Dr Mercola har helt rätt, i många artiklar så brukar han konstatera ”it’s all about insulin”.

 63. 463
  Maritta Sundin säger

  Det är ju lite annat än cancer som gör det hela svårt. Dels så är det diabetes 2 , diverkulit och en polyneuropati som sakta eskalerar med åren.
  Jag har ätit lchf kost ca ett och halvt år. Jag har även tillsatt mer d vitamin bikarbonat samt lite annat som jag tror funkar på mig. Nu har jag minskat ner på mejeriprodukter som naturell fet yoghurt. Magen är nu lugn och det är skönt.
  Jag har inte avsagt mig någon cancerbehandling utan får cytostatika varje vecka och har min tolfte behandling i veckan. ( baserad på en idegranssort). Min skiktröntgen visade en måttlig minskning av samtliga metastaser. Så vi fortsätter nån vecka till om inte neuropatin ställer till det.
  Så det är ju lite mer än bara cancer som ställer till det.
  Min bröstcancer behandling 2014 var cytostatika 4ggr var tredje vecka därefter togs hela bröstet samt 15 lymfkörtlar bort..sedan följde även 25 behandlingar med strålning.
  Jag har oxå ätit letrozol fram tills denna omg med cellgifter.
  Ändå smyger sig skiten på igen.
  Så jag kämpar på med kost och lite annat smått och gott. Jag är som en dressyrryttare som har flera tränare…de har inte rätt i allt men man kan ta till vara det man tror är hållbart. Gurkmeja och svartpeppar ska iallafall med på min lista.

 64. 464
  ulla levin säger

  Hej, en fråga.
  Varför hjälper inte kolloidalt silver på mig?
  Massor Av gånger har jag provat detta, I olika varianter.
  Inbland ”silvergrogg” med 1/2 dl silver, sprit och citron.
  Inbland 15 ml 5 ggr dag. Dessa två varianter har jag testat
  flera dagar på rad, inget hjälper. Ligger nu med 38,8 grader.
  Kan någon förklara?

 65. 465
  Annika Dahlqvist säger

  464 ulla levin
  Det finns inga garantier. KS hjälper inte alltid på alla.

 66. 466
  Anders säger

  Självklar kan vi det. 🙂
  Det finns inte någon vetenskaplig undersökning som stödjer att KS skulle ha någon medicinsk verkan.

  Det är därför som vissa skriver ”att det inte alltid hjälper på alla”, för det är iofs sant. Det hjälper inte på alla. Det hjälper bara på de som är friska eller blir friska.

  Det är som med böner, det hjälper inte heller på alla. När det inte hjälper.
  Om man däremot blir frisk, så är det naturligtvis bönerna som hjälper. Den gången.
  Men vår hjärna är fantastisk på att hitta samband, det är en av våra överlevnadsstrategier som art. Det har dock nackdelen att den hittar samband där det heller inte existerar någon.
  Som om man äter apelsinglass, och strax efter mår dåligt och spyr. Hjärnan kopplar då ihop det med glassen, fastän det kan vara magsjuka vi fått flera dagar innan. Hjärnan kommer då att få oss att undvika apelsinglass i fortsättningen. Den har hittat ett samband, som egentligen inte är något sådant.

  Det kallas bias, och är de observationer som människans hjärna gärna gör, men som med bättre verktyg, vetenskapliga metoden, och undersökning visar att det kanske inte riktigt är så, ändå.

  Har du köpt en lite udda bil någon gång? Det har jag gjort. Innan jag ägde bilen så såg jag ”aldrig” en bil av den modellen. Numera dyker de upp med jämna mellanrum.
  Där har du igen hjärnan som spökar. Jag tittade inte efter den sortens bil innan, jag visste inte ens att den ena av dem existerade, så det var lätt att missa. Efteråt så visste jag vad jag skulle leta efter, och de dök upp lite då och då.
  Innebar det att det plötsligt uppstod massa bilar av dessa modeller? Naturligtvis inte, men nu visste jag vad jag skulle titta efter. (Ja, det var en VW 412 LE variant och en Jaguar XJS, om någon är intresserad av vilka bilar det var)

  Så ja, det är därför man skall fråga efter vetenskapliga studier, för de är utförda av vetenskapsmän (och kvinnor) som känner till detta och utformar försöken så att dessa fel och brister i vår hjärnas underbara förmåga att hitta samband inte lurar oss. Samt att deras undersökningar blir publicerade i forskningspublikationer (tidningar) där andra forskare kan titta på dem och eventuellt hitta misstag.

  Detsamma gäller exempelvis många (alla?) hyllningar av KS som undermedel. Hjärnan vill att de skall vara sanna, så då tror hjärnan det.

 67. 467
  Anders säger

  #457
  Hej Annika.
  Intressant, ”Det jag vet är att under jägar- och samlartiden och i senare jägarkulturer fanns inte cancer, så den animaliska kosten bör inte vara cancerstimulerande.”

  Det är en intressant teori, vad baserar du det på?
  Läser gärna det du hittar som underlag för ditt påstående om att det inte fanns cancer hos jägar- och samlarfolken? Vilka arkeologiska fynd bevisar det?

 68. 468
  Annika Dahlqvist säger

  466 Anders
  Ett problem med KS, liksom med naturligt mättat fett, är att det är tabu bland de etablerade forskarna att forska ärligt på. Om de skulle forska på det så är de rädda för att bli utfrysta ur forskaretablissemanget. Dessutom är det nog inte så lätt att få finansiering på något som anses nono. Då blir det inte så mycket forskning gjord.
  Vad säger du om fyndet att KS hjälper mot Ebola och malaria?

 69. 469
  Arvid säger

  464 #Ulla Levin

  Man ska nog börja med KS direkt när man anar typ förkylning, inte när det väl brutit ut. Då hjälper det föga.

  Likaså om man träffat någon som har en förkylning, då kan man ta förebyggande.

 70. 470
  Stefan säger

  @ 467

  Jo, en intressant artikel här, cancer verkar ”alltid” ha funnits, som jag tar mig friheten att kopiera ifrån:
  https://illvet.se/medicin/sjukdomar/cancer/sa-har-hittar-vi-botemedel-mot-cancer
  Är det påhittat tro?!

  ”Cancer har existerat i miljontals år
  Forskarna har hittat spår av tumörer i 70 miljoner år gamla dinosaurieskelett och i 120000 år gamla neandertalare, så cancer är inte driekt någon ny sjukdom.

  De gamla grekerna gav sjukdomen sitt namn för 2600 år sedan, men redan då hade man jagat ett botemedel i minst tusen år.

  Första behandlingen mot bröstcancer
  3 600 år gamla inskriptioner från Egypten tyder på att de gamla egyptierna experimenterade med att ta bort bröstcancer med primitiv kirurgi.

  Den första bröstcancer operationen i modern tid gjordes år 1882 av den amerikanska kirurgen William Halsted. 14 år senare sattes en helt ny teknik in i kampen när den franska läkaren Victor Despeignes bombarderade en patients tumör med röntgenstrålar.

  Båda behandlingarna var effektiva – Despeignes slog ut 50 procent av tumören – men de var långtifrån ett botemedel.”

 71. 471
  XMargareta säger

  Cellmekanismer för canceruppkomst har säkert funnits i miljontals år.

  Intressant vore att veta cancerfrekvens i befolkningar, med korrektion för befolkningens medelålder, men jag tror inte det gjorts vad gäller så historiskt gamla befolkningar som jägarsamhällen förr?
  Eller har det gjorts?

  Det finns så få exempel på jägar-samlarsamhällen i våra dagar,( Amazonas?) så det är nog svårt att räkna med det i forskning?
  Eller har det gjorts?

  Det är nog också svårt, att få reda på frekvensfakta vad gäller Neandertalare och befolkningar från åtskilliga tusentals år sedan, så det är nog inte lönt att sätta igång.
  Eller har det gjorts?

  Man kan säkert lättare jämföra cancerfrekvens i mer nutida befolkningar, som levt i olika regioner och tidsperioder och med olika omvärldsfaktorer.
  Jag tror det gjorts (och att man då funnit att cancerfrekvensen ökat i våra dagar i västsamhällen).

  Under tiden kan man glädjas åt de anekdotiska exempel, som Sven-Erik Nordin presenterat.
  Skulle jag få en cancerdiagnos, skulle jag så noggrant, som möjligt följa hans exempel.
  Det finns även en del exempel från ”The Silver Edge.”

  Det där med Malaria och Ebola. Hur säkra är de källorna?

 72. 472
  Annika Dahlqvist säger

  471 XMargareta
  Frekvenssiffror från historien är ju svårt att få reda på, men de upptäcktsresande som kom till ursprungsbefolkningar, som aldrig hade hört talas om margarin och veg oljor, de såg inte några cancersjuka, och inte heller övervikt och diabetes.

 73. 473
  Maritta Sundin säger

  Det finns inte diabetes och sådana sjukdomar hos ursprungsbefolkning i vår nutid heller. Troliga orsaken till detta är väl att de saknar vår ständiga tillgång till mat. Vi har det för bra helt enkelt. Lite svält då och då skulle kanske inte skada.

 74. 474

  Åldrandets hemligheter – UR-Play
  https://urplay.se/program/204646-aldrandets-hemligheter
  Från 2017.

  Intressant program om … bl a kronisk inflammation…

 75. 475
  kicki säger

  Väldigt intressant film om människor som blir mycket gamla. I andras ögon kanske de ser skröpliga ut men de tycks leva ett lyckligt liv, ja t o m är lyckligare när de blir riktigt gamla än när de var yngre. Att äta mat och leva så man har låga inflammationsmarkörer tycks ha avgörande betydelse för ett långt och aktivt liv. – Goda nyheter också att det genetiska arvet bara till 25% påverkar hälsa o livslängd 75% påverkas av yttre orsaker som kost o livsstil.

 76. 476
  Göran Sjöberg säger

  Anders #467

  Eftersom du gärna vill ”läsa på” tycker jag du kan börja med Gary Taubes bok Good Calories & Bad Calories och då speciellt sidorna 92 – 94. Det skadar förstås inte att läsa hela boken även om den anses svårläst. Är man tillräckligt intresserad går den dock att ta sig igenom om man behärskar engelska någorlunda och man lär sig garanterat väldigt mycket vill jag påstå efter att nu ha läst den två gånger. Om du läser den med öppna ögon kan den möjligen förändra din syn på kostens betydelse för vår hälsa och som den en gång gjorde för Kostdoktorn.

  Man behöver inte heller kolla upp alla de 450 referenserna men bland dessa går det att hitta specifika referenser till just förekomsten av cancer hos ursprungsbefolkningarna på olika platser i världen och innan de anammade européernas matvanor då de efter ett tag drabbades i samma utsträckning av cancer som européerna.

 77. 477
  Göran Sjöberg säger

  Anders #467

  Jag kan bjuda på en referens från sidan 92, Hollander, B. 1923. ”Freedom of Negro Races from Cancer.” British Medical Journal. July 7:46.

  Läkaren F. P. Fouché rapporterade i BMJ följande efter att ha tillbringat sex år bland 14 000 infödda i Sydafrika.

  ”I never saw a single case of gastric or duodenal ulcer, colitis, appendicitis, or cancer in any form in a native, although these diseases were frequently seen among the white or European population.”

  Det finns många fler exempel som sagt.

  Läs boken! Du kanske lär dej något nytt 🙂

 78. 478
  XMargareta säger

  När nanosilver-kritiker menar, att dito proselyter alltid länkar referenser från nanosilvertillverkare, kan det finnas sanning i det.

  Man kan förvänta sig, att de refererade undersökningarna visar på resultat positiva för de, som vidarebefordrar dem. (Varför skulle de annars vidarebefordra dem?)
  Så visar sig också vara fallet.

  Dock är undersökningarna ofta gjorda av laboratorier osv. som i alla fall bör förväntas vara neutrala.

  Nedanstående länk kommer från ” The Silver Edge.”
  Alltså en proselyt.

  Med det i bakhuvudet är det ändå intressanta studier? som omfattar också cancercellpåverkan.
  Förmodligen är de flesta testen gjorda i provrör, så hur upptaget sker till kroppen kanske de flesta i varje fall inte berör, men jag har naturligtvis inte orkat igenom alla, så det vet jag inte.

  Indicier kanske tillsammans med de av Sven-Erik Nordin befordrade fallen?

  Som en service, här kommer länken.
  https://www.thesilveredge.com/studies.shtml#.Wp0oa9Jy47M

 79. 479
  XMargareta säger

  Kom att tänka på, att det kanske är av intresse med fler undersökningar.
  Återigen från proselyten: ”The Silver Edge.”
  Ändå vidarebefordrad.

  https://www.thesilveredge.com/studies.shtml#.Wp0oa9Jy47M om att tänka på, att det kanske är av intresse med fler undersökningar.

 80. 480
  Ernst säger

  Det kanske fungerar med att suga på en silverfemma från 1942.

 81. 481
  Annika Dahlqvist säger

  480 Ernst
  Det är möjligt, den som vill kan prova. Silverbestick är en annan möjlighet. Det har föreslagits att överklassens bättre hälsa förr kan ha haft samband med (bl a) att de åt med silverbestick.

 82. 482
  sussan säger

  hej tidigare skrivit om min mammas sjudom att hon har cancer i njuren o metatstaer i lever o lymförkötklar i buken.. september 2017 jag började ge henne ks 5-6 matsk per dag . 1 tablet D vitamin 5000iu , 4 tablet C vitamin på 4000 mg . 1tesk chaga med kokat vatten 1 tablet 1200mg fiskolja ,
  det har vi inte fått nån ändringar efter måna ct … de har bara bromsat med medicin som heter sutent

  snälla tror ni det är för lite ska kunna höja dosen med c vitamin eller annat vill hjäpa min mamma som är bara 66 år gammel

 83. 483
  XMargareta säger

  Här en länk från ”The Silver Edge” igen.
  Vidarebefordrar pga att den innehåller intressanta data vad beträffar så många olika aspekter av nanosilver.

  Tex i vilken form silvret är verksamt och på så många olika sätt det är verksamt.

  Läs den gärna. Lång artikel, men läsvärd tycker jag.

 84. 484
  XMargareta säger
 85. 485
  XMargareta säger

  Vill minnas att det var tal om hur nanosilver uppförde sig i magsäcken med dess saltsyra.

  Här en länk som tar upp detta.
  Visserligen enbart ett referat, har ännu inte sett ursprungsundersökningen,
  men referatet av försök anger ett överraskande resultat.

  https://thesilveredge.com/study-shows-ionic-silver-is-up-to-10000-times-more-effective-than-true-colloidal-silver/?inf_contact_key=577a6fb3ae8b18a86c3f4caacd71bdee32a71fc2f97b7dd5219fb9fc410145e3

 86. 486

  Det är kunskapsdödande skeptiker som har bevisbördan, särskilt för de påstår KS är farligt. Vem som helst har rätt att vittna hur KS botar magknip, infektioner, cancer och ebola och dessa går att referera till i stort antal.

  Skeptiker är inlästa om exakt samma floskler, som alltid gynnar läkemedelsindustrin och de skapar sin egen oetiskt ologiska pseudovetenskap. De hatar ju att folk blir friska, inget annat kan de uttrycka. För deras låtsas känslor av oro skulle gå i första hand är det ju ingen som har anledning att bry sig om, mer än att ge råd om psykiatri.

  För övrigt en fantastisk tråd!

 87. 487
  Anders J säger

  Det är de som påstår att något har verkan som har bevisbördan, inte det omvända. Det vet vem som helst som har någon logisk grundutbildning.

  Sedan så är silver en TUNGMETALL, så om du tror att tungmetaller är ofarliga, varför inte försöka med andra tungmetaller? Det finns ju så många att välja på.

  Så åter igen, visa mig de forskningsrapporter som är publicerade som visar på någon positiv effekt av KS. Notera att de INTE alls behöver vara finansierade av sk Big Pharma, utan kan vara finansierade på andra sätt. Det förändrar inte bevisvärdet, bara de är korrekt utförda.

  Att tro på KS har medicinsk verkan, utan bevis är samma som att tro på att jorden är platt, utan bevis.

  Så åter igen Pauli, jag och andra frågar bara efter bevis, inget annat. Att när man inte hittar bevis, göra personpåhopp är inte ok. Och det finns det tyvärr gott om personer i denna tråd som gör.
  Inget bevis, bara personpåhopp.

  Nej, alla som har någon vetenskaplig utbildning värd namnet, vet att enstaka egna berättelser inte har något annat värde än anekdotiskt, hur hjärtskärande de än är.

  SÅ hur svårt kan det vara? Ni har ju hela Internet till ert förfogande att hitta dessa vetenskapligt publicerade studiet.
  Varför vill inte tillverkarna, som tjänar 7-siffriga belopp på försäljning av ett ämne som kanske inte ens är tillåtet att säljas som vattenreningsämne (det är inte utrett), startat forskning om detta. Det vore väl en välgärning av stora mått om det kunde bli godkänt som medicin, istället för att som nu marknadsföras i mörka hörn av Internet/Facebook?

  Jag menar, det är ju definitivt en stark kandidat till Nobelpriset direkt för någon som kan komma på botemedel mot alla dessa olika cancersorter som det påstås bota.

  Det vore väl bra? Varför är det ingen av er som funderar över detta?

 88. 488
  Annika Dahlqvist säger

  487 Anders J
  Det finns gott om anekdoter om personer som blivit friska från infektioner och cancer av kolloidalt silver.
  Om man ska göra en riktig studie på silvrets effekter så bör man vara innesluten i forskarsamhällets skyddande kapsel. Man ska kunna forskarspråket och ha de rätta kontakterna. Klara forskarstatistiken. Och dessutom ha de stora ekonomiska resurserna som krävs. Inom den etablerade forskarvärlden är det i stor utsträckning tabu med KS.
  Å andra sidan finns det inga rapporter om skadeverkningar av KS. Därför bör det vara rimligt att människor får prova KS om de så vill, och även rapportera i sociala medier om effekten av det.
  Och om någon skulle ha råd att satsa miljontals kronor på RCT-studier av KS, så skulle det ändå inte gå att patentera, så att man kan få tillbaka pengarna, eftersom det är ett naturligt förekommande ämne..

 89. 489

  @ 487 Anders J

  Allt vad du skriver är inget annat än skitsnack. Utbildning i logiskt tänkande ????????

  Vetenskaplig utbildning???????????

  Logiskt tänkande föds man med och det är så uppenbart att inte fick den kunskapen.

  Vetenskap som bygger på MÄNGDER av anekdotiska berättelser vänder du dig emot.

  Lite för dig att läsa som ger svar på dina fantasier.

  https://newsvoice.se/2019/03/darfor-flyttar-cancerindustrin-fram-en-losning-pa-cancergatan/

  Lite mera för dig att läsa om vår sjuka sjukvård.

  https://newsvoice.se/2019/03/dr-erik-enby-forruttnelse-dodar-vara-kroniskt-sjuka-sjukvarden-samarbetar/

  Otto Warburg Nobellpristagare 1931.

  http://www.svaradoktorn.se/427029039/3828505/posting/

 90. 490
  olle holmqvist säger

  487
  Anders J says:
  ”Nej, alla som har någon vetenskaplig utbildning värd namnet, vet att enstaka egna berättelser inte har något annat värde än anekdotiskt, hur hjärtskärande de än är”.

  Jo, Anders J, de har ett stort värde som ung ”i nuläget obevisade oprövad möjlighet”. Alltså ett spår, ett uppslag.´, ett kanske…..

  Enligt medicinar-fack-språk är det -inte – nedvärderande. Den som tror fel på det sättet misstolkar mycket av det som medicinare skriver.

 91. 491

  Att folk har lyckats få i sig silver så mycket att huden blivit blå bevisar ju att KS är helt ofarligt! De väljer att bli blåa för att få vara friska? Galna skeptikers enda bevis på ”livsfarlighet” – HAHA.

  Läkemedelsverket jagar Ion Silver igen:
  https://svenska.yle.fi/artikel/2019/03/18/svenskt-foretag-har-fortsatt-salja-farligt-silvervatten-ocksa-i-finland

  Lite om KS…

  KS är helt ofarligt. Silveratomerna kommer ut med urinen. Att dricka mer KS hjälper inte, eftersom mängden silveratomer i en liten hutt ändå är fler än patogenerna i kroppen.

  KS ska förvaras i rumstemperatur. Om det kyls så kan partiklarna klumpa ihop sig (konglomerera). Anledning att någon i tråden som hade mätinstrument såg att ppm inte ändrats trots nedfrysning kan ha rätt i det fall det var en jonisk form av KS där Ag+ jonernas statiska elektricitet håller varandra på avstånd. Båda formerna är ungefär lika effektiva.

 92. 492
  Christian Holmberg säger

  Hej är det någon som vet om man kan bota cancer i levern med kolloidalt silver och starka d vitaminer och kanske med andra vitaminer mm ???

 93. 493
  Annika Dahlqvist säger

  492 Christian Holmberg
  Ja det finns anekdoter om personer som blivit botade i levercancer med kolloidalt silver och D-vitamin.
  Så det är absolut värt att prova. Ofarligt. Läs Sven Erik Nordins sida ’Svara doktorn’ om cancer

 94. 494

  Eftersom cancer lever av socker så är ketogen kost viktig. D-vitamin + K2 vitamin.

 95. 495
  Christian Holmberg säger

  Hej kan kolloidalt silver och starka D-vitaminer göra så att man kan må bättre om man skulle bli drabbad av kronisk inflammation i bukspottkörteln

 96. 496
  Annika Dahlqvist säger

  495 Christian Holmberg
  Det är absolut värt att prova. Kolloidalt silver ca 15 ml 5-6 ggr dagl. 4000 – 5000 IE D-vitamin dagl.
  Samt att man ska belasta bukspottkörteln så lite som möjligt. Inget socker, minimalt av stärkelse (strikt LCHF) och ingen alkohol.

 97. 497
  Meynard Hessedahl säger

  Hej !
  Jag har opererat mig för prostatacancer på Martini-kliniken i Hamburg som är en av de bästa på området i världen och väl hemma igen ger mig vården endast några hormonpiller (bitalutamid ?) som skall sänka mitt testosteron och hindra ev spridning men är det verkligen bra för det drar ner hela mig och farten i kroppen ?

 98. 498
  Annika Dahlqvist säger

  497 Meynard Hessedahl
  Testosteron stilmulerar ju prostatacancer, så det är ju därför man ger antitestosteron som behandling. Om man känner allvarliga biverkningar får man bestämma själv om man inte vill ta den behandlingen.
  Du får prata med din läkare om vilka alternativ det finns.

 99. 499
  Calle Bergström säger

  Hej Annika,

  Ser du någon fara med att inhalera kolloidalt silver i luftvägarna?

  Mvh Calle

 100. 500
  Annika Dahlqvist säger

  499 Calle Bergström
  Nej jag ser ingen anledning till att avråda från inhalation av KS, om man har problem med infektion eller inflammation av luftvägsslemhinna. Det kan vara en utmärkt effektiv behandling. Jag har till o med läst rapport om KOL-patienter som blivit förbättrade i sin sjukdom av KS.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.