Botad cancer av kolloidalt silver?

Jag fick i mail en förunderlig berättelse. Bukspottkörtelcancer anses ha en av de allra sämsta prognoserna av cancerformerna.

“Botad cancer!

En bekant till mig, en kvinna i 70-årsåldern, började för ca 1½ år sedan må allt sämre. Hon tappade matlusten, gick ner kraftigt i vikt och hade gräsliga smärtor… Trots en massa olika undersökningar kunde man inte förrän ett par veckor före jul 2011 (trots att vad jag förstår symtomen var ganska typiska) ge henne en diagnos – pancreascancer. Det visade sig nu, att hon också hade metasta­ser i både levern och en njure (fast detta är mer oklart; diagnostiken där är tydligen mycket svår). Pancreascancern var dock odiskutabel, och symtomen till alla delar typiska. Hon hade statistiskt ca 4 månader kvar att leva, och palliativa teamet kopplades in. Det var förstås bara smärtlindring som gällde, i väntan på det oundvikliga slutet.

 

Nu råkade jag ha läst en del om kolloidalt silver och en del spektakulära tillfrisk­nanden bl.a. just av cancerpatienter. Naturligtvis var jag väldigt skeptisk till det hela. Det verkade litet för bra för att vara sant. Men Livsmedelsverkets delvis pinsamt okun­niga smutskastning av preparatet gjorde mig snarast mer positivt inställd. Samti­digt hade jag också tagit del av de senaste rönen om D-vitaminets uppenbarli­gen mycket viktiga roll i en hel mängd processer i kroppen, och dess sannolika bety­delse för att motverka cancer. I samråd med kvinnans vuxna barn, som nu läste in sig på ämnet, rekommenderade jag henne att dels ta en rejäl dos D-vitamin (2x 2000 IE per dag), samt två teskedar kolloidalt silver flera gånger per dag (det blev sedan 15 ml fem gånger per dag). Båda prepa­raten torde vara garan­terat ofarliga i dessa doser – och det fanns förstås inget att förlora i det här läget. Naturligtvis var kvinnan själv också med på det hela.

Efter ett par månader kunde man vid ny undersökning (biopsi) inte längre se någon cancer i lever eller njure! Viss förvåning hos läkarna… Men hon mådde fortfarande mycket dåligt. Efter ytterligare någon månad fick hon så tid för opera­tion i Uppsala. Vid operationen tog man förstås också cellprover. Man tyckte sig se “vissa föränd­ringar” i bukspottkörteln, och den delen opererades bort. Efter ett par veckor kom resultatet av biopsin: Ingen cancer! I de delar som opererats bort trodde man sig se “förstadier till cancer” (Min kommentar: Var det möjligen i stället “eftersta­dier” till cancer?). I övrigt fanns det inget spår av cancer! Med andra ord förklarades hon cancerfri!

Efter en tids rehabilitering är hon nu sedan flera månader hemma – med visst stöd av Hem­tjäns­ten. En märklig situation blev det förstås för palliativa teamet – när kvinnan nu inte hade vett att dö enligt pla­nerna. Men tea­met fanns ändå med en tid som samtalspartner. Kvinnan bor nu alltså hemma med sin man och verkar kunna leva ett bra tag till – även om hon än är svag efter den genomgångna sjuk­domsperioden och har vissa hälsoproblem på andra områden…

Trots att denna utveckling av en pancreascancer torde vara minst sagt ovanlig, så har läkarna inte verkat särskilt nyfikna eller t.ex. frågat om kvinnan själv använt någon alternativ behandling… Man har uppenbarligen varit mycket nöjd med hennes tillfrisknande – men inte brytt sig om att söka några orsakssamband… Hade det inte varit naturligt att närmare undersöka ett fall av närmast mirakulöst tillfrisknande av detta slag?

Undrande”

Min kommentar: Eftersom cancerceller bara kan förbränna socker, och inte fett, vore det rekommendabelt att också äta LCHF, förutom D-vitamin och kolloidalt silver, om man inte vill få/ha cancer.

Artikel om Kolloidalt silver.

160921 Jag fick en länk ang kolloidalt silver mot cancer.

Anna Böhlmark har gjort en film om Kolloidalt silver: Silverbibeln.

 

Comments

 1. 101
  Förtvivlad dotter says

  Stort tack för ditt detaljerade och ingående svar samt din varma medkänsla.
  Man är helt förlamad av chock och vet mellan gråtattackerna inte vad man ska ta sig till.

  Jag ska kolla upp alla dina tips.

  Tack än en gång.

 2. 102
  Förtvivlad dotter says

  Ursäkta mitt tjat;
  Har du möjlighet att kontakta den här personen igen eller vb kontaktuppgifter till mig?

  Tack på förhand!
  Josefina Skrev:

  Till förtvivlad dotter

  Jag fick kontakt tidigare i år med personen som skickat mailet. Denne beskrev situationen för den drabbade och det finns ingen anledning att tvivla på substansen i brevet. Jag står själv som anhörig till en vän med samma hemska sjukdom just nu. Min vän är precis som din far hälsosam och har levt ett mkt hälsosamt liv med ett fysiskt arbete och vi genomförde så sent som i fjol en svensk klassiker tillsammans. Men trots detta kan man ändra sin kost. Detta året har varit en bergoch dalbana i stt testa det mesta. Lchf kan funka för en del, men beroende på vart cancern sitter så kan den feta maten vara svårt för magen att hantera (diareer som följd). Det min vän nu gör är att dricka silver 5 ggr om dagen en kapsyl. Kosten bygger på boken ”kan rätt kost bota cancer”. Av Josef Östlund. Jag har själv inte läst boken men varit i kontakt med en dam som överlevt sin bukspottkörtel cancer tack vare denna kost. Hon fick ingen behandling av sjukvården alls trotts en tumör på 4 cm i pancreas. Det som hon är övertygad om räddade henne är mungbönor, de innehåller ämnet b17. Sen ska allt socker bort. Även allt rött kött och samtliga mjölkprodukter. Fisk och kyckling kan gå bra ibland men det åt hon aldrig under tiden hon blev frisk. Så ingen stärkelse ska ätas inte potatis, pasta, ris, bröd vete etc. Man undrar vad kan man då äta? Jo det finns massor kvar! 3 hg mungbönor ska ätas vaeje dag. Sen kan man äta bönor, linser, sojapeodukter, bovete,hirs, quinoa, rotfrukter (utom potatis), lök, kål, sallader,tomater, gurka, bär etc. Frukt ska intas med måtta eftersom der innehåller fruktos (socker). Man ska använda basiska livsmedel. Det är även viktigt att se till att kroppen är basisk. Köp ph sticka och kolla urinen. Köp björkaska för att verkligen höja ph i kroppen. Sök info om ph i kroppen så kommer mkt upp. Cancer trivs som bäst i syrefattig och sur kropp. Sen se till att ha ett intag av c,d och e vitamin, selen och zink. Tänk att en sjuk kropp måste ha mkt mer än en frisk kropp. Doserna ska alltså vara höga. Antioxidanter är och omskrivet mkt spe cieklt om man går på cytostatika. Läkarna avråder från det i samband med sådan behandling eftersom man inte vet om antioxidanterna skyddar cancercellerna från cellgiftet. Men inga vetenskapliga studier kan varken bevisa eller bekräfta det. Min vän äter antioxidanter och kokar det av sprängticka (chaga) som växer på björken och är bland det starkaste antioxidant som finns och mår bra sv det.
  All information som finns är alltid plus och minus som med allt annat. Man får helt enkelt läsa mkt själv och ta ställning själv vad man själv anser vars det rätta för en själv. Läkarvården kan mycket men långt ifrån allt. Tyvärr är det även så att allt för många är sjuka, så för att vars sjuk måste man vara frisk för att orka vara sjuk. Det är allt för många gånger man måste slå med näbbar och klor för att få behandling, sen måste man vara alert själv för att hitta olika nya projekt/forskningar och servera läkarna med förslag för att förhoppningsvis få till behandlingar.
  Jag kan även rekomendera dig att söka på LDN+cancer.

  Hoppas att detta har givit dig lite info iaf! Önskar dig och dina kära det allra
  bästa och kom ihåg tillsammans är man starka!

 3. 103
  Annika Dahlqvist says

  @ 102 Förtvivlad dotter:
  Jag har mailat den som skrev det aktuella mailet, din mailadress. Så ev kontaktar han dig.

 4. 104

  Till förtvivlad dotter

  Förstår och känner igen gråtattackerna och den fruktansvärda vanmakthet man känner däremellan.
  Såg Annika svara ang kontakten till personen som skrivit brevet.
  Bara skriv om du undrar mer. Bara skrev ett snabbt axplock av vad jag snappat upp under dethär året.
  Internet är en enorm möjlighet i att söka behandlingar. Nu vet jag inte vilken typ av cancer ni drabbats av eller vad sjukvården erbjuder för behandling till er men tappa inte hoppet och viljan, det är det som tar er framåt! Men som sagt bara fråga på och leta info, det finns många som vill hjälpa till därute 🙂

 5. 105
  Förtvivlad dotter says

  Det är gjort!
  Stort tack!
  Annika Dahlqvist Skrev:

  @ 102 Förtvivlad dotter:
  Jag har mailat den som skrev det aktuella mailet, din mailadress. Så ev kontaktar han dig.

 6. 106
  Pofessor Göran says

  Pudelns kärna, som man brukar säga, är att hela världens sjukvård direkt eller indirekt är uppknuten och i händerna på det gigantiska medicinindustriella komplexet vars enda intresse med nödvändighet måste vara att maximera sina vinster på olika läkemedel i vår marknadsekonomi och där knappast något kolloidalt silver, någon kokosolja eller för den delen en kostbehandling av ketogen typ, som utesluter socker, kan finnas med på deras kartor för att bota cancer.

  Cynismen i det hela är förstås när de påstår att de “bryr sig” om oss som har blivit sjuka.

  Ofta tar det några år, om någonsin, och för mig själv tog resan 10 år, av kritiskt tänkande för att se igenom denna totala cynism och sedan komma fram till vad som kan vara bäst för en själv där ofta alternativa behandlingar framstår som ett mycket bättre alternativ till den officiella kemoterapin. Kost och kosttillskott blir då viktiga delar för att stärka kroppens försvar. På en sådan resa har man tyvärr, enligt min egen erfarenhet, väldigt lite hjälp av läkarkåren där de kliniskt verksamma läkarna sorgligt nog nästan utan undantag har tvingats in som en del i denna sjuka sjukvårdsindustri med risk att annars bli av med sin legitimation.

  Utan vårt förnäma, demokratiska och relativt ocensurerade internet hade det knappast gått att skaffa sig ett eget genomtänkt behandlingsalternativ.

 7. 107
  Torbjörn says

  Jag har blivit mer och mer intresserad av alternativa läkemedel..Jag börjar också starkt tro att mycket av det vi petar i oss av läkemedel..inte är nödvändigt..Jag efterlyser positiva resultat av läkemedel i världen. Att det finns frågetecken om resultat förstår jag men frågan är hur många negativa resultat det finns. Det vill säga..vi kanske blir sjukare av vår medicin. Inte alla..men en stor del. Alla läkemedel har biverkningar! Att läkemedelsindustrin är ute efter våra pengar är ju klart dokumenterat. Så min rekommendation är att vara försiktig med läkemedel och pröva alternativ som ni redan rekommenderat. Och definitivt inte äta alla mediciner som ni får..utan verkligen ifrågasätta om dom fungerar ihop eller kanske inte alls behövs.,Jag äter D-vitamin varje dag..dricker Kolloidalt silver 3 ggr om dagen.minst..samt C-vimin 1G. Den är starkare än vanligt C-vitamin.

  Själv har jag lungfibros..förstorad kroppspulsåder och prostatabesvär..men jag lever.

  Mvh
  T.D.

 8. 108

  @ Torbjörn:

  Rätta mig gärna om jag har fel, gärna med referens, men slår inte koll-silver även ut nyttiga/nödvändiga bakterier o dyl.?

 9. 109

  Frågan är vad som botar:
  Skulle vi utan allt detta dö?
  Eller dör vi trots detta?
  Eller dör vi av detta?

  Skräckblandad läsning i läkemedelsträsket:
  https://fethalsa.wordpress.com/2013/11/08/skrackblandad-lasning-i-lakemedelstrasket/

 10. 110
  Margareta says

  Till Stefan!

  Jag ställde för en tid sedan samma fråga som du om inte också goda bakterier strök med. Jag fick svar från George Foss, som arbetar på “Targeted Nutrients” i USA. Jag kan förstås inte gå i god för sanningshalt etc, men det går ju an att själv forska vidare.

  “Your question asked if colloidal silver kills beneficial intestinal flora. The answer is “yes’ and “no.”

  Colloidal silver will at higher concentrations in the intestine kill intestinal flora. The likelihood of reaching this concentration is slim to next to none, very rare. Unless you are in the habit of in one sitting drink one liter or more of colloidal silver, your chances are very low. Divide that amount into smaller portions ingested over the day and the probability disappears entirely.

  Beneficial flora destruction was investigated by a colloidal silver bottle manufacturer. At the prices that bottles of colloidal silver sell for, ABL could afford quite a few studies. Bifidobacterium bifidum (formerly called Lactobacillus bifidus) can withstand up to a 15 ppm concentration of colloidal silver. To achieve this concentration, one would literally have to irrigate their intestine with great quantities of colloidal silver. Other bacteria commonly found in yogurt, (Streptococcus thermophilus) as well as the human intestine succumbed at 5 ppm concentrations. By comparison pathogenic bacteria are killed at levels at 3 ppm and lower.

  The majority form of colloidal silver generated is quickly absorbed about 1/3 of a meter before the part of the intestine that beneficial flora implants, proliferates, and predominates.

  I personally drank 1 liter’s worth of colloidal silver at one time when I had a food borne illness, (food poisoning) from eating in a restaurant in a strange city when on business. I did not experience the diarrhea (the aftermath typical of major beneficial flora destruction), so I had not significantly impacted my friendly flora. Incidentally, there is over 1 to 1.5 Kilograms of beneficial flora in a healthy human being’s intestine. The bacteria number in the trillions (more than the number of cells that make up the body). The human body consists of about 100 trillion cells and we carries about ten times as many micro-organisms in the intestines.

  Do you ever eat Garlic? Garlic kills friendly flora. Ever use Propolis? Propolis kills friendly flora. (Propolis extract can cause diarrhea). I wouldn’t be surprised if Grapefruit Seed extract, Olive Leaf extract, and a few other natural substances used in alternative medicine also kill beneficial flora.

  It takes a very strong antibiotic to wipe out the body’s good bacteria completely, but this happens more often than naught. (This happened to my niece).

  The numbers favor the flora.

  Best regards,

  George”

 11. 111

  Hej igen Stefan..jag skall leta efter ref. Men kanske jag fick upplysning genom webben i någon diskussion och då blir det svårare…alltså detta med att läkemedel slår ut viktiga vitaminer. Något som förstår viktiga vitaminer är besprutningen av grönsaker och frukt..och denna “förädling” av livsmedel. Det tillverkas mat på alla möjliga sätt i våra industrier att vi vet snart inget om hur bra det är..Jag personligen försöker köpa kravmärkta varor. Ekologisk..Jag undviker laktos..dricker snart ingen mjölk då det är jobbigt för tarmarna..för nästan alla..Vatten är nyttigare. Jag tar nästan dagligen tillskott av vitaminer..+ 55. Och D-vitamin..C-vimin 1 G. Jag försöker att tänka själv om vad som är bra och mindre bra. Sunt leverne och motion..undvika onyttig mat..snabbmat. Måttlig med alkohol..Rökfri..så klart..Människan sitter still för mycket..Det är TV och datorn som fångar upp folk. Jag sitter vid datorn en del..Men har slängt ut TV,n..Den sprider också en massa onyttig skit..

  Så fortsätt att söka..försök att fånga upp info om medicin..Jag lägger in en någorlunda översättning av Margaretas svar från George Foss, ”Targeted Nutrients” i USA

  ” Din fråga frågade om kolloidalt silver dödar nyttiga tarmfloran . Svaret är ” ja” och ” nej . ”

  Kolloidalt silver kommer vid högre koncentrationer i tarmen döda tarmfloran. Sannolikheten att nå denna koncentration är slim till bredvid ingen , mycket sällsynt . Såvida du inte är för vana att i ett sammanträde dricker en liter eller mer av kolloidalt silver , dina chanser är mycket låg . Dividera detta belopp i mindre portioner intas under dagen och sannolikheten försvinner helt .

  Fördelaktigt flora förstörelse undersöktes av ett kolloidalt silver flaska tillverkaren . På de priser som flaskor med kolloidalt silver säljer för , kunde ABL råd hel del studier . Bifidobacterium bifidum ( tidigare kallad Lactobacillus bifidus ) tål upp till 15 ppm koncentration av kolloidalt silver . För att uppnå denna koncentration , skulle man ha bokstavligen att vattna sin tarm med stora mängder kolloidalt silver . Andra bakterier är vanliga i yoghurt , ( Streptococcus thermophilus ) samt den mänskliga tarmen dukade vid 5 ppm koncentrationer . Som jämförelse patogena bakterier dödas vid nivåer på 3 ppm och lägre .

  Majoriteten form av kolloidalt genereras silver absorberas snabbt ca 1/3 av en mätare innan den del av tarmen att fördelaktiga flora implantat, prolifererar och dominerar.

  Jag drack personligen 1 liter till ett värde av kolloidalt silver på en gång när jag hade en livsmedelsburen sjukdom , ( matförgiftning ) från att äta på en restaurang i en främmande stad när verksamhet . Jag upplever inte diarré ( efterdyningarna typisk för stor positiv flora förstöring ) , så jag hade inte signifikant påverkat mina vänliga flora . För övrigt finns det över 1-1,5 kg nyttiga floran i en frisk människas tarmen. Bakterierna Antalet i biljoner (fler än antalet celler som bygger upp kroppen). Den mänskliga kroppen består av cirka 100 biljoner celler och vi bär ungefär tio gånger så många mikroorganismer i tarmen .

  Äter du någonsin vitlök ? Vitlök dödar vänliga flora . Någonsin använda Propolis ? Propolis dödar vänliga flora . ( Propolisextraktet kan orsaka diarré ) . Jag skulle inte bli förvånad om grapefrukt utsäde utdraget , Olivbladsextrakt , och några andra naturliga ämnen som används i alternativ medicin också döda nyttiga flora .

  Det tar en mycket stark antibiotika för att utplåna kroppens goda bakterier helt , men det händer oftare än intet . ( Detta hände med min systerdotter ) .

  Siffrorna gynnar floran .

  Mvh
  Torbjörn

 12. 112

  Hej!
  Lever kvinnan med bukspottskörtelcancer fortfarande, mailet om det var i okt 2012?
  MVH
  Ewa

 13. 113

  Intressant fråga Ewa! Hoppas du får svar. Det skrivs ju mycket om kollodialt silver just nu på olika forum mm .

 14. 114
  Annika Dahlqvist says

  @112 Ewa:
  Jag mailade uppgiftslämnaren och han svarade att hon fortfarande är cancerfri, men har en del sviter av den tidigare cancern.

 15. 115

  Hej,
  Min pappa har precis fått besked att han har cancer på struphuvud och ingång matstrupe vilket är näst intill obotligt om man inte kan operera bort hela tumören.
  Söker allt jag kan efter alternativa botemedel och hittade då er tråd om kolloidalt silver.Kan man ta detta i samband med palliativ vård (enkel strålning samt cytostatika). Några rekommendationer till en som är helt novis i ämnet men som är beredd att testa?
  Tacksam för alla råd och tips jag kan få!

 16. 116

  Kan naturligtvis inte råda i detta ärende. Jag har ingen kunskap eller erfarenhet i detta, men kan förmedla några googlesökningstips, varifrån man kan leta:

  Googla “The silver Edge” ( engelsk text) och “Anders Sultan+ kolloidalt silver.”( svensk text.)

  Här finns inlägg ifrån människor, som påstår sig ha fått erfarenheter inom området. Vilket i och för sig inte är några bevis.

 17. 117
  Annika Dahlqvist says

  @ 115 Cati:
  Absolut att man kan ta kolloidalt silver som tillägg till skolmedicinens behandlingar.

 18. 118
  Professor Göran says

  @ Cati:

  Hej,

  Kanske du redan har sett den här tråden hos Annika.

  https://annikadahlqvist.com/2014/02/16/ketogen-kost-mot-cancer/

  I mina ögon finns det ett stort förnuft i att undvika all mat, dvs. alla kolhydrater i kosten, som indirekt göder cancercellerna genom att höja blodsockerhalten. Blodsockret är den enda näringen som cancercellerna kan utnyttja och genom att sänka den så mycket som möjligt hjälper man förstås kroppen i kampen mot cancern.

 19. 119

  @ Margareta:
  @ Professor Göran:
  @ Annika Dahlqvist:

  Tack för era svar!
  Har läst på allt jag kan och nu beställt Kolloidalt silver. Känns definitivt värt att prova. Äter själv enligt LCHF och ska nu även försöka få min pappa att undvika socker och kolhydratrik mat. Tror gärna han vill göra allt som går,men kanske inte alltid det lättaste att veta vad han bör äta eller inte…Får sätta ihop olika menyer tror jag…
  En annan sak som jag läst om nu när jag googlat runt är nyttan av bikarbonat. Vad tror ni – ska man addera till även bikarbonat till kolloidalt vatten? Eller gör de lite “samma sak”?

  Tar återigen tacksamt emot alla tankar kring detta, då det är en ny djungel vi kastats in i och vill givetvis göra allt jag kan för att min pappa ska kunna må så gott som möjligt och förhoppningsvis få lite längre tid med oss.

 20. 120
  Professor Göran says

  @ Cati:

  Hej igen – jag glömde en viktig sak.

  Det ketogena tillståndet verkar vara det optimala – ju mer ketogent ju bättre – när det gäller att stärka kroppens försvar mot cancer och då ska förstås alla kolhydrater bort ur maten och det gäller då att kämpa på för de finns överallt.

  Men hur vet man var man befinner sig på ketogena skalan? Det är faktiskt ganska enkelt. Man går till apoteket och köper ketostickor som man kissar på. Ju blåare ju bättre. Vi har själva lärt oss att det inte behövs många gram kolhydrater innan man åker ur det ketogena tillståndet och den blå färgen försvinner.

  Lycka till!

 21. 121
  gunnel lingen says

  Hej! Jag fick diagnos adenocarcinom i tarmen och lymfan. Det fanns pga spridningen inget att göra enligt läkarna men efter en akut ileus blev jag opererad bort tumören i tarmen. Inga cellgifter till de angripna lymfkörtlarna. Jag har däremot tagit en matsked kolloidalt silver och en matsked björkaska för att hålla det basiskt. Gör en röntgen var 3dje månad som visat att allt håller sig lugnt. Det har nu gått ett och ett halvt år sedan operationen och alla är förvånade.Jag fortsätter så här och är så tacksam för min bonustid. jag tror verkligen att detta har hjälpt mig att förlänga livet. Hoppas jag på detta sätt kan ge tips åt andra. MVH Gunnel

 22. 122
  Lekman says

  gunnel lingen Skrev:

  en matsked björkaska

  Var finns/köper man björkaska? En msk? Blandas ut i vatten, eller?

 23. 123

  @ gunnel lingen:
  Att undvika surhet är viktigt. De flesta grönsaker är basiska. Rotfrukter är inte så basiska och att undvika bröd, pizzor, pasta, ris vilka ger syrabelastning. Även kött och fisk bidrar i viss mån till detta.

 24. 124

  Om det nu finns en massa vittnesbörd om att silvervatten eller cannabisolja kan hjälpa kroppen att rå på cancer, så frågar vi oss varför i himlens namn sjukhusen låter människor dö kors och tvärs utan att använda dem.

  Kan någon förklara detta? Kan någon hänvisa mig till skrift som förklarar det?

 25. 125
  Thomas Jansson says

  @ Piltson:
  Jag har ingen aning om vare sig silvervatten eller cannabisolja men man kan ju fråga sig varför vården motsätter sig LCHF för diabetiker – det VET vi att det fungerar men trots det motarbetas många dagligen.

  Frågan är ju – är vårdens huvudsakliga uppgift att sälja syntomlindrande piller eller att bota folk?

 26. 126
  Margareta says

  @Lekman

  Björkaska köper man i hälsokostaffär.

 27. 127
  Anna Sjöberg says

  Hej!
  Min son har nyligen opererats för tredje gången mot hjärntumör.
  Fick nyligen reda på att den kommit tillbaka och det går inte att
  operera mer! Letar desperat efter alternativ!
  Läste om kolloidalt silver och vill nog prova!
  Hur mycket ska man ge till ett barn? Han är 12år.
  Förtvivlad mamma!!

 28. 128
  Torbjörn says

  @ Anna Sjöberg: Hej Anna. Jag lider med dig och din son. Jag kan inte ge er mycket, men här är förslag i alla fall.
  För det första..är du kristen? Om, tala med en pastor-präst om förbön från församlingen, helst från de äldste. Förbön för din son. Fantastiska Under sker hela tiden för folk som har svåra sjukdomar som blir Helade. Även från cancer…ge inte upp hoppet! Jesus är den store läkaren.
  Dessutom…Nyttiga kryddor är bra. Här är förslag:

  Kanel

  När det kommer till en rejäl antioxidantboostare så vinner kanelen i hästlängder. Kanel har ett flertal nyttiga antioxidanter och bara två gram av kanelens antioxidanthalt sägs motsvara cirka 1,3 kg färska tomater. Kanel kan vidare sägas vara en superkrydda då det kommer till många hälsosamma effekter. Kanel har en god inverkan på tarmfloran och ser till att blodsockret ligger på en jämn nivå. Kanel är en lite ängel för diabetessjuka, dess egenskaper har en positiv inverkan på insulinet. För mindre insulin behövs när blodsockret är stabilt och om insulinet, som är fettbildande, minskar så minskar också risken för hjärt-kärlsjukdomar och diabetes typ 2.

  Ingefära

  Ingefära innehåller också mycket antioxidanter vilket stärker ditt immunförsvar och innehåller ämnet zerumbon, som sägs ha en förebyggande effekt mot cancer.

  Vitlök

  Fänkål

  Liksom ingefäran har även fänkål en positiv förebyggande inverkan på cancer. För fänkål innehåller ämnet anetol, som alltså minskar risken för cancer.
  Basilika

  Basilika har liksom många av övriga kryddor ett flertal positiva egenskaper. Basilika sägs hjälpa mot astma, diabetes typ 2, virus och bakterieinfektioner. Basilika är också förebyggande mot
  cancer, åldrande och hjärt-kärlsjukdomar. Basilikan ger ett mer lättflytande blod, vilket alltså sägs minska riskerna för hjärt och kärlsjukdomar.

  Oreganon innehåller mycket antioxidanter och har en antiviral, virusbekämpande, effekt. Oregano har också anticancerogena egenskaper och positiva egenskaper som hjälper mot dålig
  matsmältningen.

  Chili

  I länder där det är vanligt med chili i matlagning har magsäckscancer visat sig vara mindre i antal. För chili ska alltså gardera magsäcken mot cancer. Chili innehåller ämnet capsaicin som frigör endorfiner i hjärnan och som bidrar till välmående. Chili sägs ha en antibakteriell inverkan och ska även bidra till att öka kroppens temperatur samt energiförbrukning, vilket kan ge viktminskning.

  Gurkmeja

  Gurkmeja innehåller ämnet curkumin, vilket verkar förebyggande mot tjocktarmscancer. Gurkmeja är också antiinflammatorisk och innehåller många antioxidanter. Eftersom gurkmeja har båda de
  sistnämna egenskaperna så verkar det också virushämmande. Gurkmeja har vidare positiv inverkan på diabetes, allergier och alzheimer.

  Lakritsrot

  Lakritsrot sägs också innehålla mycket antioxidanter och ska
  stimulera immunförsvaret.

  https://www.dietguiden.com/halsosamma-kryddor.php

  Kolloidalt silver använder jag sedan ett halvår, 2 teskedar i en liter vatten..Jag har lungfibros och det känns rätt att dricka rent vatten. Vatten från kran är inte rent. Jag använder dessutom Bikarbonat i maten/gröt..eller löser upp en tesked i vatten varje dag..Bikarbonat renar. Ge inte din son socker..socker göder cancer. Jag ber för din son..Gud välsigne honom och din familj.

  Om du vill att jag skall skicka dig berättelser om Mirakel och Helande så skriv svar till mig.

  Hälsningar Torbjörn

 29. 129
  Anna Sjöberg says

  Hej!
  Jag är intresserad av mirakel och helande som du skrev om!
  Själv tror jag på gud men går inte i kyrkan.
  Dricker du ditt vatten under hela dan eller i omgångar?
  Tack på förhand/ hälsn. Anna

 30. 130
  Torbjörn says

  Hej Anna..

  Jag dricker alltid av denna kanna med vatten blandat med kolloidalt vatten jag har stående i kylskåpet…När det gäller kyrkan..gå dit..börja med en gång. Tala med en pastor eller präst. Bed dem om tips..förbön…

  Mirakel..

  Jag talade alldeles nyss med en mycket god vän här i Stockholm. Han är överläkare..Hans ena barnbarn, en liten pojk..föddes för ca 3 år sedan..med svårt hjärtfel. Man opererade pojken vid 1 årsålder..det var komplicerat. Men allt gick bra..och han återhämtade sig fint. För kanske ett halvår sedan så sa mamman till sin man att pojken nog ser dåligt..så man for in till ögonspecialist..Där undersöktes han noga..och läkaren sa att ”han har väldigt svag ögonhinna och kommer att bli blind.. han ser nästan inget..det finns inget man kan göra..”

  Mamman, kristen, berättade detta för sina föräldrar i Huskvarna..och en bönekedja startades..

  Mamman kom till kyrkan i Huskvarna och flera i församlingen kom fram och sa att man bad för pojken..”Jag har pojken med mig”, svarade mamman och han fick komma fram. Där bad man för pojken..flera kvinnor kom fram och bad innerligt..för pojken…

  Sedan efter några dagar tyckte mamman att pojken plockade äpplen från bordet bra..han fann det han ville ha..Man åkte in till ögonläkaren och bad dem kolla ögonen på pojken. Läkaren (en kvinna) gjorde efter noggrann undersökning och skakade på huvudet och sa: “Detta är ett mirakel! Ett mirakel har skett. Pojken ögon är helt friska..Jag förstår ingenting..Detta har jag aldrig sett förut..”
  Läkaren gick runt och berättade för sina kolleger. Hon var helt tagen av vad hon nu fått se. Pojken undersöktes av fler specialister och man konstaterade fakta! Pojken var helt frisk! Ett Mirakel. Gud hör bön. Tack Gode Gud för denne lille pojk..

  Min gode vän som själv är överläkare..frågade om man möjligen hade misstagit sig först..”Nej, pojken hinnor var så tunna att han var på väg att bli blind..” Min vän frågade om det möjligen är så att detta är vanligt? ”Nej, det har jag aldrig varit med om tidigare och har heller aldrig hört talas om att så kan ske..”

  Gud hör bön!
  Torbjörn

  Pojken är idag helt frisk..

  Här är en till berättelse.

  “Jag önskar att mina vänner skall avsätta tid för att läsa ngt, som kan förvandla livet. Undrens tid är verkligen inte förbi.

  Igår kväll ringde en man från Vittsjö och berättade något fantastiskt som jag känner
  att jag skulle vilja skicka ut till alla vänner.

  Jag var inbjuden till Smyrnakyrkan i Vittsjö 16 – 17 februari. Mitt ämne var;
  “Det är kraft i Kärleksmättad Förbön” och valde att använda restiden till extra bön
  och samtal med Jesus inför helgens olika samlingar. Jag samtalade med Jesus på
  samma sätt som man kan samtala med frun eller någon annan trevlig person.
  När jag sitter där i bilen och är inne i vad man skulle kunna kalla för mitt ”bönesamtal”,
  samtidigt som jag har tankarna på kvällens samling i Smyrnakyrkan, så liksom får jag en
  föreställningsbild av hur det skulle kunna se ut i kyrkan jag var på väg till. Det var ingen
  konstig eller märklig upplevelse. Jag bara liksom kunde föreställa mig personer som
  satt i kyrkan. På den vänstra sidan, framifrån sett, kunde jag i min föreställningsbild se
  att en person med ett klart rött klädesplagg sitter ganska långt ner, och i närheten av
  denna person fick jag en tydlig känsla av att det nog skulle komma att sitta en man.
  Under det att jag satt och samtalade med Jesus formades tankar och känslor av att jag
  nog skulle fråga dessa två om de önskade få bli välsignade efter samma modell som
  Jesus använde. Jag uppfattade inte så mycket mer än att jag just skulle erbjuda dem
  en välsignelsebön.

  Innan jag skulle tala över kvällens ämne så hängde jag på mig mitt elektroniska
  dragspel och sjöng både för och tillsammans med församlingen. Lillasyster Lisen var inte med vid detta tillfälle. Det kändes både roligt och inspirerande och sångarglädjen var det inget fel på hos mötesbesökarna. Vi har ganska kul på våra sammankomster ska du veta. Efter sången blev jag liksom påmind om det som funnits i mina tankar på resan, och när jag tittar ner kan jag förundrat se att där nere sitter en kvinna med en klarröd tröja eller blus, precis som jag sett det i min
  föreställningsbild. Bredvid henne sitter en man och till min förundran inser jag att det var precis så som jag “sett” det under mitt bönesamtal med Jesus i bilen.

  När jag nu står där på talarstolen och ser det jag ser, berättar jag för alla vad jag upplevt på resan ner, och frågar om det var okey för dem att få en extra välsignelse innan jagskulle tala. Båda var positiva till erbjudandet och kom fram samtidigt. Nu visar det sig att de var ett par och jag hade aldrig mött dem tidigare. De kommer fram och mycket avspänt och naturligt ber jag om Guds välsignelse över dem.

  Under det att jag på detta bibliska sätt nedkallar Guds välsignelse får jag några kompletterande känslor gällande deras situation vilket jag formar i en bön. Paret börjar i detta skede gråta där de står och håller varandra i händerna. Jag har ingen aning om varför och frågar inte heller.

  Efter mötessammankomsten insåg jag att min bön tydligen hade bekräftat sådant som hänt i deras liv, vilket ju jag inte hade den minsta aning om. Vi hade aldrig sett varandra förr. Allting skedde i övrigt under väldigt avspända former och paret gick stilla tillbaka till sina platser.

  Jag talade nu över ämnet “Kraften i Kärleksmättad Förbön” med exempel från bibeln. Jag delger också en del starka exempel på vad Gud gör i Sverige idag. Hela kvällen andades glädje.

  När mötesledaren är på väg att avsluta samlingen kommer ovan nämnda man fram
  och frågar om han kan få säga något.

  Mannen berättar att han är allvarligt sjuk i cancer, att denna förödande sjukdom plågat honom i över 10 år och att läget var kritiskt. Han var nu ännu en gång kallad till Lund för ganska omfattande röntgen och provtagningar. Nu står han i Smyrnakyrkans talarstol och ger uttryck för den uppmuntran han fått genom förbönen, och det ovanliga sätt som det kom att bli så. Vi satt alla där i stor förundran. Mannen, kvinnan och jag hälsade på varandra efter mötets slut. Mannen förtydligade allvaret i sin situation och att han var kallad till sjukhuset bara några dagar senare med anledning av den cancer som så länge härjat i hans kropp.

  Eftersom jag hade möte även på söndagen i samma kyrka kommer mannen fram till mig innan jag ska resa hemåt; “Jag skulle gärna vilja höra av mig till dig efter att jag varit i Lund och gått igenom den stora röntgenproceduren. Får jag ringa dig när provsvaren är klara och efter att jag än en gång fått prata med läkare och personal om min situation?” . Jag lovade honom att det var helt ok.

  Igår kväll (söndag 3/3) ringde mannen upp mig för första gången. Vi hade själva en stund tidigare haft en härlig Gudstjänst, följt av årsmöte här i Nävekvarn. Eftersom vi inte var speciellt bekanta – vi möttes första gången för några veckor sedan – så kände jag inte igen rösten när han ringde. När han säger “Vittsjö” så kopplar det dock för mig. Han berättade att han i veckan blivit uppringd från sjukhuset i Lund, och att de ville att han skulle komma ner dit för att få svar på proverna.

  “Jag tyckte inte att det skulle vara nödvändigt att åka 20 mil bara för att få svar på detta, utan tyckte att det väl kunde förmedlas per telefon”, berättade han för mig. Detta hade han ju varit med om många gånger tidigare under alla år, och upprepade gånger fått det ena nedslående beskedet efter det andra.

  Hur det nu blev med den saken glömde jag att fråga – alltså om han ändå åkte dit – men vad han nu under djup gripenhet försökte berätta för mig var att resultatet av de flerfaldiga röntgentagningar, och andra prover som gjorts några dagar efter mötet i Smyrnakyrkan, visade att det överhuvudtaget inte fanns några som helst spår av cancer kvar i hans kropp. Detta var för sjukvårdspersonalen ett stort mysterium.

  Jag stod här i vår lilla lägenhet i Missionshuset och tårar av förundran och glädje gick liksom inte att hejda. Mannen grät i luren och hade svårt att berätta om detta fantastiska mirakel. När jag efteråt går in i rummet och berättar om samtalet för min fru, så blir hon lika överväldigad. Man får liksom nypa sig i armen och frågar sig; “Kan detta verkligen vara sant?”. Jag hade inte ens kommit ihåg att berätta om upplevelsen i Vittsjö för min fru. Det har hänt så mycket härliga saker av olika slag så detta hade jag missat att nämna för henne.

  Förundrade och djupt berörda av vad vi nyss blivit delgivna av den enkle mannen från Vittsjö, sitter vi i vördnad och beundran inför denne Jesus som vi visste låg bakom allt detta. Ännu en gång har vi fått bevittna sanningshalten i den gamla boken, Bibeln, och det Jesus där utlovat av himmelska ingripanden också i vår tid och i vårt land.

  Tag gärna fram din gamla konfirmationsbibel och läs evangelierna; Matteus, Markus, Lukas och Johannes. Ställ dina ärliga frågor direkt till Jesus utifrån vad du läser. Han hör varje människas ärliga frågor och ser all den ärlig längtan vi har vad gäller det äkta och sanna i den här tillvaron. Personligen tror jag att just Jesus är svaret på vår allra djupaste längtan.
  Senare på kvällen fick jag ett mail från en man som heter ………………. i Vittsjö.
  Han var själv med i Smyrnakyrkan den här kvällen och det var för övrigt hans fru som var mötesledare. Jag fick alltså ett email från honom och han skriver så här;

  “Tack för ditt besök hos oss. Kan tala om att i dag fick vi ett vittnesbörd av mannen som du kallade fram för att välsigna. Jag frågade om han ville skriva till dig, men han har inte dator, däremot fick jag gärna skriva och han hälsade.

  Han sa: “I slutet av mötet bubblade det i hela kroppen ungefär som när man rensar avloppet.” I måndags ringde de från sjukhuset i Lund och ville han skulle komma på fredagen. Han undrade om det var rimligt att han skulle åka 20 mil för att få besked. Hon höll med om att det var onödigt. I fredags ringde hon och meddelade att de inte hittade någon cancer, varken i blodet eller någon annanstans. Han är naturligtvis jublande glad efter 10-11 år av cancer.

  Vi tackar Herren, men också dig som lydde Herrens röst.
  Hälsningar
  ……………….

  Idag (måndag) såg jag dessutom att …………… också hade skrivit följande på Facebook;

  “Underbart vittnesbörd i Smyrna i dag. En man som haft cancer i 10-11 år fick förbön.
  Nu kan inte läkarna hitta någon cancer.”

  Det står om Jesus i Matteus Kapitel 9: 35-36 så här; “Jesus gick omkring i alla städer
  och byar och undervisade och predikade om riket och botade alla slags sjukdomar
  och alla slags krämpor. När han såg folkskarorna greps han av medlidande eftersom
  de var så illa medfarna och uppgivna, lika får som inte har någon herde”.

  slut citat..jag tar bort alla namn som står i dessa brev.. Det finns många grupper på facebook som är kristna..gå med där..du kan få förbön. Ex. denna där du kan läsa om Mirakel och Helande. https://www.facebook.com/groups/105239306226553/?fref=ts

  Men..som sagt..ta dig till en kyrka. Gud vill hela..Gud vill hjälpa till. Bed konkret till Gud att ta bort denna cancer din son har. I Jesu namn. Och glöm inte att tacka Gud. Öppna dig för det Han kan göra.

  Det var mycket det här..ursäkta..men jag vill så gärna ge dig hopp.

  Hälsningar
  Torbjörn
  .

 31. 131
  Georg W says

  @ Anna Sjöberg:
  Din smärta är för stor. Plötsligt blir övertygelsen en hypotes eller teori. Man törs inte stå för sina åsikter inför det h-e som du upplever.

  Jag har länge varit fullt övertygad om att strikt ketos. Alltså ett maximalt uteslutande av kolhydrater ur födan skulle svälta ut tumören. Massor av forskning visar att så är fallet. En tumör kräver stora mängder glukos för att växa. Teorin är att får den inget socker (kolhydrater), så ska tumören svälta ihjäl. Det finns dokumenterat på Internet. Man gör en googlesökning (Ecosia, är miljövänligare) på glucose cancer.

  En tumör lever på glukos men den sprids med fruktos, enligt forskning som jag har tagit del av. Motsatsen är den ketogena dieten som gör att celler får fler anticancerämnen. En tumör ska inte kunna tillgodogöra sig energin från kroppseget glukos. Vilket ifrågasätts på de flesta forum som är initierade.

  Den senaste forskningen som jag hittade berättar en kuslig historia. Vid coloncancer och bröstcancer har man konstaterat att: EN TUMÖR SOM INTE FÅR GLUKOS, STÄLLER OM SIN METABOLISM TILL ATT ANVÄNDA GLUTAMIN ISTÄLLET. OCH TUMÖREN BLIR DÅ AGGRESSIV.

  Glutamin producerar våra kroppar själva och vi äter det i maten. Men där tar mina kunskaper om glutamin slut och jag önskar att någon här förklarar vad Glutamin är för något och hur man ska hantera dessa nya rön, från Science daily bl.a.

  Jag har med nya datorer förlorat alla fantastiska forskningsrapporter och samlar nu nya:

  https://www.sciencedaily.com/releases/2010/07/100723112715.htm

  https://www.sciencedaily.com/releases/2013/01/130131144427.htm

  https://www.youtube.com/watch?v=OxhNMzIzs3M

  https://www.dagensmedicin.se/nyheter/radioaktivt-socker-lurar-sma-tumorer-att-lysa–/

  https://www.youtube.com/watch?v=xukDIWFMU9Y

 32. 132
  Torbjörn says

  @ Georg W:

  I 2000-talets vetenskap finns en artikel om Dr. Tullio Simoncini..och hans kamp för botemedel om cancer. Artikeln är i 1 / 2014. https://www.2000taletsvetenskap.nu/pdf/2014_simoncini_turnen.pdf

  Jag hoppas att ni kan finna den artikeln..eller skicka efter. Jag prenumererar på den tidskriften.

 33. 133

  Hej!

  Igår fick jag veta att jag har lungfibros, vilken är en allvarlig sjukdom. Är intresserad av att prova kollodialt silver och undrar i vilken dos jag ska ta det och om ni tror att det kan hjälpa mig i min sjukdom. Nu kommer jag även att få kontakt med lungmedicinen och dess medicinering, men jag är även intresserad av att själv se vad jag kan påverka för att bromsa sjukdomen. Idag tar jag 5 ml kollodialt silver direkt i munnen två gånger om dagen samt 1 D3-vitamin 2000 IE . Vill gärna ha svar från dig Annika Dahlqvist och vad du tror och rekommenderar för dos samt att jag ser att det finns erfarenhet bland er som skriver om denna sjukdom. Är så tacksam för svar och råd i min förtvivlade situation.

  Vänliga hälsningar Pia

 34. 134
  Torbjörn says

  Hej Pia. Jag vill ge mitt bidrag..Jag har lungfibros sedan några år. Jag tar acetylcystein 3×3 brustabletter varje dag, allt enligt min läkare på Thorax. Alltså 3 tabletter morgon, lunch och kväll. Jag tar ibland d-vitamin…Jag tar kolloidalt silver. 2 teskedar i en liter vatten. Har det i tillbringare i kylskåpet. Dessutom tar jag Bikarbonat varje dag. En tesked som jag löser upp i ett glas vatten. Under vår och sommar mår jag bättre. Motion lär vara bra…om man orkar. Ge inte upp..lev så normalt du kan. Livet är inte slut.

  Hälsningar
  Torbjörn

 35. 135
  Annika Dahlqvist says

  @ 134 Pia:
  Jag har ingen aning om behandling av lungfibros. Dina egna och Torbjörns råd låter lika bra som något annat.

 36. 136

  @ Torbjörn: Varmt tack för ditt svar och dina råd! De betyder väldigt mycket för mig i den kaotiska situation jag befinner mig i idag. Ska även prova bikarbonat som jag läst om tidigare. Vad tycker du bikarbonat hjälper dig med? Känns som jag vaknar ur en mardröm och förstår att den är sann. Nu förstår jag att det är individuellt hur man mår, men hur länge har du haft sjukdomen och hur mår du idag? Har du träffat andra i din situation? Känner du att frågan är för privat så är det ok. Det är jag som känner mig desperat och förtvivlad och söker minsta positiva halmstrå. Försöker att inte läsa så mycket på nätet utan ska fråga och lyssna till läkaren jag nu ska ha kontakt med. Låter trösterikt när du skriver att jag ska försöka leva som vanligt och att livet inte är slut. För det är så det känns just nu i min förtvivlan. Tack än en gång för ditt svar!

  Hälsningar Pia

 37. 137

  @ Annika Dahlqvist:
  Hej! Tack för att du svarade. Har läst Torbjörns råd och tacksamt tagit dem till mig. Hälsningar Pia

 38. 138
  Torbjörn says

  Kära Pia. Inget är för privat här..kan jag ge dig tröst så är jag fullt offentlig.
  Jag vet inte hur länge jag har haft lungfibros..Jag fick diagnosen för 2 år sedan. Men jag hade dessa symtom redan för 5 år sedan när jag bodde i Norge…men då gjordes ingen lungröntgen..

  Bikarbonat lär ha en revolutionerad verkan på mycket..jag har börjat med det för några månader sedan…vi får se vad effekten kan bli av den..jag tror på den!

  Läs i 2000-talets Vetenskap. https://www.2000taletsvetenskap.nu/pdf/2014_simoncini_turnen.pdf..https://www.2000taletsvetenskap.nu/..Tel till medlemsärenden Ingmar Ljungqvist 0457-26749.

  Bikarbonat lär rena kroppen..så jag tar det..en gång om dagen i ett vattenglas…i ett glas med kolloidalt vatten. Jag har i alla fall inte blivit sämre.

  Nu när det börjat bli varmare utomhus..känner jag mig piggare. Värme är ju bra för MS-patienter (min fru har det) och för dom som har reumatisk sjukdom. Kanske värmen är bra för oss med Lungfibros? Jag hoppas det och tror på det! Förra sommaren var jag riktigt pigg..kände ingenting..men till hösten kom besvären tillbaka..andningssvårigheterna vid promenader..främst i backarna och trapporna..hosta. Hostan är bättre nu..Kanske Bikarbonat hjälper till? Kanske Kolloidalt silver? Jag vet inte..men lever på hoppet. Viktigt är tycker jag, att du INTE låter din sjukdom dra ner dig i ett kaos och förtvivlan. Lev som vanligt! Lär dig att leva med den. Rör på dig ofta..motionera om du kan..och ju mer desto bättre för din syreupptagningsförmågan. Pröva gärna även lite styrketräning..

  Kanske det kommer medicin som hjälper oss drastiskt..det lär vara på gång.

  Så Upp med humöret Pia. Livet går vidare..det finns dom som har det mycket värre…prova också hälsosamma kryddor som jag berättat om tidigare här.. kryddor är bra och billigt.

  Jag ber för dig. Gör det du också. Gud finns och Han vill bara ditt bästa.
  Men du måste vilja tro på det.

  Hälsningar Torbjörn

 39. 139
  Torbjörn says

  @ Pia:
  Pia.

  Jag glömde skriva det..Du röker väl inte? Det är det sista du skall göra i så fall. Och att ingen i din närhet röker..All rökning försämrar din lungkapacitet..OM du nu röker. Jag undviker alla rökare..Ingen röker i min vänkrets. Undvik alltså all rökning och även rökare.

  Torbjörn

 40. 140

  Pia Skrev:

  Hej!
  Igår fick jag veta att jag har lungfibros, vilken är en allvarlig sjukdom. Är intresserad av att prova kolloidalt silver och undrar i vilken dos jag ska ta det och om ni tror att det kan hjälpa mig i min sjukdom. Nu kommer jag även att få kontakt med lungmedicinen och dess medicinering, men jag är även intresserad av att själv se vad jag kan påverka för att bromsa sjukdomen. Idag tar jag 5 ml kolloidalt silver direkt i munnen två gånger om dagen samt 1 D3-vitamin 2000 IE . Vill gärna ha svar från dig Annika Dahlqvist och vad du tror och rekommenderar för dos samt att jag ser att det finns erfarenhet bland er som skriver om denna sjukdom. Är så tacksam för svar och råd i min förtvivlade situation.
  Vänliga hälsningar Pia

  Hej Pia!
  Det finns nåt som heter ‘Neprinol’, som innehåller serrapeptace. Serrapeptace är en enzym som
  löser upp ärrvävnad och annat död material i kroppen. De båda finns att köpa på hälsokostäffärer.
  Starkaste Serrapeptace finns i Finland och billigast i UK, som jag har hittat.
  Hälsningar GR.

 41. 141
  Torbjörn says

  Hej Annika.
  Jag kan inte hitta denna produkt i dom hälsokostbutiker jag varit inne i idag, i Stockholm. Inte heller på apotek. Dom kunde inte finna “Neprinol” alls. Har du möjligtvis någon länk du kan referera till? Eller annan upplysning var man kan finna det?

  Torbjörn

 42. 142
  Eva Wahlbeck says

  @ Anna Sjöberg:
  Hej!
  Jag vill bara tipsa om sprängticka (Inonotus obliquus),pakurikääpä på finska, chaga om man vill googla på engelska.Det finns många som blivit botade från olika sjukdomar, t.o.m. cancer, med sprängticka.Finns i hälsokostaffärer (åtminstone här i Finland). Googla och läs, och lycka till!

 43. 143
  Annika Dahlqvist says

  @ Torbjörn:
  Jag vet inget om Neprinol. Titta om du hittar något på Google:
  https://www.google.se/#q=neprinol

 44. 144
  Torbjörn says

  Ok. Tack..Jag frågade bara för att du skrev det i ditt inlägg/svar..”Neprinol”

 45. 145

  Hej!

  Varmt tack till er som svarar mig – det känns skönt att inte vara ensam i det. Torbjörn – jag skrev upp kryddorna du nämnde härom dagen. Nej, jag är inte rökare. Jag tar mina promenader dagligen och går mycket lite och styrketränar. Är ganska så trött för tillfället, beror nog också på ångest och förtvivlan som sliter i mig efter diagnosen och det tar energi. Sedan har jag fått ligga på rejält för att få hjälp och det börjar hända saker nu efter många om och men. Det tar också energi att behöva vänta och ligga på i sjukvården för att få hjälp. Tack för din medkänsla! Ska tänka på dina ord när det känns tungt. GR – jag ska absolut söka efter Neprinol. Tack för tipset! Har även antecknat sprängsticka och ska läsa om den.

  Tack än en gång – er omtanke värmer!

  Hälsningar Pia

 46. 146

  Hej!

  Googlade på serrapeptase sverige och gick sedan in på Dr Best Best serrapeptase. Bl a där kan man läsa om serrapeptase och kommentarer från användare.

  Pia

 47. 147
  Ann-Catherine Andersson says

  Ta mycket D-vitamin (d3) som tllskott på vår, vinter och höst, vi får inget av detta viktiga hormon under de solfattiga dagarna då solen också står för lågt för att vi ska kunna tillgodogöra oss av det.
  D-vitamin skyddar mot mycket, som cancer, influensa, astma mm….
  Jag tar ofta 25.000 enheter om jag känner att en förkylning är på gång….
  Man behöver MYCKET mer än RDI (ett gammalt värde)….

  Kan vara orsak till att många skriver att de blir sämre till hösten etc…

  Kom ihåg att vara ute ca 20 min i solen mitt på dagen!!! (alltså tvärt emot rådande rekommendationer)

  Lycka till!

 48. 148
  Kenneth Thorberg says

  @ Ann-Catherine

  Vem eller vilka är det som avråder från att vistas ute i solen?

  Låter konstigt.

 49. 149

  @ Kenneth Thorberg:
  Hon menar nog att i allmänna rekommendationer varnar man ju för att sola för hårt ex mitt på dagen när strålningen är som starkast. Det kan vara befogat om man är ovan vid solen och har väldigt ljus och rödlätt hy. Var och en får använda sunda förnuftet vid solande. Att vistas ute i solen behöver inte betyda att man ska ligga och bränna sig.

 50. 150

  Hej

  Läs gärna om camu camu som är ett mycket starkt och naturligt c-vitamin och som påverkar kropp och själ på flera positiva sätt. Själv tar jag en tsk/dag. Läs även om chlorella och/eller spirolina som också har en positiv påverkan i vår kropp oh själ. Själv har jag valt chlorella och tar en tsk/dag.

  Kan även rekommendera er att läsa Anders Olssons bok “Medveten andning” och att prova “Relaxator” som är en god hjälp till att öka syresättningen i cellerna m m. Mycket bra tycker jag – känner mig betydligt mer avslappnad och fokuserad till kropp och själ efter ett “andningspass”. Hur vi andas är oerhört viktigt och påverkar mycket hur vi mår.

  Må väl!

  Pia

 51. 151

  Till GR

  Tack för tipset av Serrapetace. Har varit inne och läst om produkten. Använder du den själv? Om du gör det – vill du berätta om din egen erfarenhet av den och vad det är du använder den för och hur länge du tagit den? Var köper du den i så fall?

  Vänlig hälsning Pia

 52. 152

  @ Ann-Catherine Andersson:
  Hej! Du skriver att vi behöver betydligt mer D-vitamin än RDI som du säger är ett gammalt värde. Själv tar jag en D3-vitamin, Holistic (2000IE) per dag. Vad är lämpligt intag enligt dig? Vad menas med 25 000 enheter? Kan man inte överdosera D3 vitamin?

  Hälsningar Pia

 53. 153

  @ Pia:
  Man brukar väl rekommendera 2000 – 5000 enheter(IE). 25 000 är 5 fem till 10 gånger den dosen. Det tror jag inte någon rekommenderar, om det inte är i terapeutiskt syfte, som engångsdos. Men det är kanske det som avses?

 54. 154
  Annika Dahlqvist says

  @ 152 Pia:
  2000 – 4000 IE per dag är väl något mellanting av de flesta rekommendationerna. Det finns nog inte forskat långtid om vilken dos som är optimal.
  Själv tar jag en kapsel med 50000 IE ca varannan vecka under vinterhalvåret. Det är bekvämt, men jag vet inte om det är bäst.

 55. 155

  Tack för era svar!

  Pia

 56. 156
  Anna Sjöberg says

  Hej!
  Tack så mycket för tipset!
  Ska undersöka detta.
  Med vänlig hälsning Anna

 57. 157

  @ Torbjörn:
  Hej!

  Undrar om du googlat på serrapeptace och hur du tycker att den låter? Funderar du på att prova den? Du berättar att du läst att forskning är på gång vad det gäller fibros och kanske ny medicin på väg. Var har du läst det? Har du kontakt med en bra läkare som ger god information om detta? Visst lever man på hoppet. Min diagnos är så ny och jag håller på med olika undersökningar och har inte kommit så långt, så min rädsla och ångest är stor. Tänker mycket på mina kära så klart och hur det ska bli.

  Vänliga hälsningar Pia

 58. 158
  Torbjörn says

  @ Pia:
  Hej Pia.

  Jag har just fått efterskickade Serrapeptase. Har prövat tabletterna bara i 2 dagar..så det går inte att göra en utvärdering av det. När det gäller forskningen är det vad min läkare sagt till mig…så du skall fråga din läkare vad man forskat fram..om dom har kontakt med läkare på Thorax på Karolinska..

  Jag förstår att du kan vara orolig. Du har kanske familj och då är det svårare..men oroar sig för andra. Jag låter inte denna sjukdom styra min vardag. Den är inte “min” utan den är där bara och den vill jag ha bort..med Guds hjälp om inte annat.

  Försök att inte låta denna fibros styra dig..lev så bra du kan. Unna dig saker och ting..motionera så du får ork. Var inte rädd..

  Hälsningar
  Torbjörn

 59. 159
  Anette Karlsson says

  Gå in och läs om Aprikoskärnor ( Vitamin B17) !!
  Har någon provat detta?

  Hälsningar
  Annette

 60. 160

  @ Torbjörn:
  Hej!

  Tack för ditt svar. Det känns trösterikt. Hoppas det går bra att jag ställer någon fråga till dig. Lycka till med Serrapeptasebehandlingen! Berätta gärna om du märker någon förbättring av något slag.

  Hälsningar Pia

 61. 161

  Hej!

  Tar en tesked bikarbonat i vatten om dagen. När jag läser på nätet så står det att man ej ska ta bikarbonat mer än 14 dgr. Stämmer detta eller är det någon som läst att det går att ta kontinuerligt?

  Tar även kolloidalt silver och då en dos på 20-30 ml per dag. Är det en ok dos eller är den för hög? Läser om olika dosintag och att det ej är farligt med den dos som jag nu tar. Någon som vet?

  Tacksam för svar.

  Hälsningar Pia

 62. 162
  Torbjörn says

  @ Pia:
  Hej Pia.

  Jag vet inget om det..men man kan väl ta med återhållsamhet?

 63. 163

  @ Pia:
  Jag har svårt att tro att bikarbonat i den lilla mängd du tar sulle bli skadligt i längden, själv har jag tagit bikarbonat i stort sett dagligen i 25 års tid..hade enorma besvär med halsbränna och trodde det berodde på snus, kaffe, stekt mat osv.. men först när jag blev lchf-are för drygt 5 år sen så försvann min halsbränna på ett magiskt sätt, då insåg jag att det var mjölmaten som varit boven hela tiden, så varje gång jag fuskat med sådant så kommer mina besvär tillbaks omg.
  Numer tar jag bikarbonat iaf, blandat med askorbinsyra dagligen.

 64. 164
  Torbjörn says

  @ JRS:
  Så tror jag också..det kanske är läkemedelsindustrin som vill skrämmas? Det ligger inte i deras intressen (läkemedelsindustrins) att det finns billigt medel (bikarbonat) som är nyttigt för oss människor. Det är ju katastrof för läkemedelsindustrin om dom ser att folk slipper köpa dyra läkemedel..och har likvärdigt och bättre produkter i ex. bikarbonat. Jag tar bikarbonat varje dag sedan 1 år..

 65. 165

  @ Torbjörn:
  Ja absolut, det är jag helt säker på.. jag köpte ju mycket annat skit på apoteket men tyckte bikarbonaten var mycket effektivare och jag brydde mej heller aldrig om varningar att det skulle vara skadligt, varför skulle bikarbonat vara värre än piller resonerade jag..

 66. 166

  Har en fråga som jag undrar om någon kan svara på.
  Silver är i jonform Ag+, vissa delar av aminosyror och DNA har en svag negativ laddning. Risken finns att + dras till – .DNA innehåller vår genetiska kod. Vissa gener är aktiverade, andra inte. Påverkar kolloidalt silver genaktiveringen? Många sjukdomar kan vara i vilostadium i generna, tills de aktiveras. Kan joniserat silver aktivera/inaktivera gener? Kan natrium-kalium pumpen i cellväggen påverkas av joniserat silver, Ag+ vs Na+?

 67. 167
  Tiberius says

  @ Annika Dahlqvist:
  Hej!

  Min fru har lungcancer med metastaser I lever och hjärna. Har börjat ta kolloidalt silver 15 ml fem ggr om dagen. Hur ser processen ut? Hur vet man att kroppen reagerar positivt till denna behandling? Hur ser de första signalerna ut och när kommer dem? Kommer de efter en vecka, efter några dagar? Vad är det som man ska förvänta sig att hända och när?

  Det är många som använder KS med framgång men jag har svårt att hitta en beskrivning av den läkande processen.

  Tacksam för all hjälp som jag kan få.
  Mvh, Tiberius

 68. 168
  Tiberius says

  Hej alla som använder KS!

  Hur ser den läkande processen ut? När kommer de första tecken på att kroppen får hjälp av KS behandlingen? Hur ser dessa tecken ut? Det är bra att känna till kroppens förväntade reaktion på KS behandlingen för att inte ta det för någonting annat och göra fel.

  Min fru har lungcancer med metastaser i lever och hjärna. Hon har genomgått kemo- och radioterapi. Nu försöker vi även med KS behandling.

  Tacksam för delad erfarenhet,
  mvh, Tiberius

 69. 169

  hej! Läs boken av josef östlund om rätt kost kan bota cancer. Har varit ikontakt med en person som överlevt en aggressiv cancerform tack vare den kosthållningen. Det mest viktiga är att få i sig ett ämne som heter b17 och det finns i mungbönor och som personen åt 3 hg om dagen. Sen togs även allt socker bort ur kosten. Om det kommer funka för er och den typ av cancer ni råkat ut för kan jag inte svara på men man kan bara pröva allt man kommer över!

  / Jb

 70. 170

  Läste ett reportage i en tidning om Kim Andersson, skådespelerskan, som drabbats av cancer i livmodern, på ischiasnerven och en liten tumör bakom levern. Hon söker nu, “även”, alternativ utanför den traditionella sjukvården. Idag äter hon kolhydratfri kost: omeletter, kött, grönsaker och bär – allt krav- och giftfritt odlat. Hon har också nyligen varit på klinik i Tyskland som erbjuder komplementär och alternativ medicin. Efter behandlingen där upplever hon att hon mår bättre.

 71. 171
  Annika Dahlqvist says

  @ 167 Tiberius:
  Jag har ingen egen erfarenhet av kolloidalt silver mot cancer, utan jag har bara vidarebefordrat mail jag har fått om saken. Jag tror inte att det finns någon standardiserat reaktionsmönster på KS. Men självklart har behandlingen bättre chans om den sätts in tidigare i förloppet, än senare.

 72. 172

  @ Annika Dahlqvist:

  Läste på nätet att “Flera studier kan påvisa att silver lagras in i cellerna, dels in i cellkärnan och DNA:t samt i lysosomer, som vätskeblåsor inne i själva cellen. Detta sker även hos människor och man har sett det i större utsträckning i hjärna, lever och hud. Man har gjort studier på fiskar där det har påvisats att nanopartiklar av silver påverkar fortplantningsförmågan.” Känns lite läskigt, vad tänker du om dethär?

 73. 173
  Annika Dahlqvist says

  @ 172 Maria:
  Som när det gäller allting annat är den viktiga frågan vilka effekter ett intag av ett visst ämne har i kroppen. Så vitt jag vet finns det inte redovisat några negativa effekter av kolloidalt silver, men många positiva rapporter.

 74. 174

  Kolloidalt silver är intressant. Det som borde förbjudas är EU och läkemedelsindustrin.

  https://jmm.nu/kolloidalt-silver/

 75. 175
  Susanne says

  Hej Annika! Det här med kolloidialt silver är och blir högintressant om det är som en del påstår, att cancer är en svamp. Med vänlig hälsning, Susanne

 76. 176

  @ Susanne:
  Onekligen är det så. Jag föll in i samma tankar som du verkar gjort. Men dock följer ett antal frågor om det ex. kan skada(friska)celler och kan ta sig in i blodbanor? De här (silverjonerna) – om jag förstått det rätt – är så små och rentav målsökande att de förstör bakterier, amöbors, virus etc DNA. I större skala skulle man då kunna tänka sig att de även skadar friska celler. Eller är de så tunga att de endast passerar mag och tarmkanalen och sedan ut? Men då kan man ju fråga sig om de har någon verkan inne i kroppen. Det skulle i så fall vara att rensa kroppen för skadliga bakterier mögel osv i mag-tarmkanalen preventivt som vid en antibiotikabehandling.

  Då följer frågan om de även skadar våra “goda” bakterier i vår tarmflora. Det är komplex och som vanligt funkar väl inte utan komplikationer. Så är det ofta med olika läkemedel av olika slag. Men visst är det intressant om det skulle förhindra mögel. Och att kroppen är utsatt för en viss “förruttnelseprocess” med mögel bakterier, det är nog säkert. Ravnskov är i sina böcker om kolesterolet inne på den tankeutvecklingen. Men han härleder inga bevis utan det är mera av antaganden.

  Preventivt att rensa magen någon gång ibland verkar det funka, det har jag själv gjort vid influensa och mag-åkommor. Att hinka det för jämnan ställer jag mig dock skeptisk till, men att cancerdrabbade använder det parallellt med skolmedicin kan man förstå!

  Skulle behövas forskning men det är väl inte läkemedelsbolagen eller samhället intresserade av – då det inte ger patent och intäkter – och då finns inga pengar!

 77. 177
  Georg W says

  @ natan:
  Word! (Vilket betyder att jag håller med om vartenda ord, på modernt språk.) Väl talat, natan!

 78. 178
  Lars Henrik says

  natan Skrev:

  Då följer frågan om de även skadar våra ”goda” bakterier i vår tarmflora.

  Onekligen en bra fråga!

 79. 179

  @ Torbjörn:
  Hej!

  Har du läst om MSM – Metyl Sulfonyl Metan? Det som står om MSM är att det kan stärka kroppen om man har bl a astma, lungproblem, inflammationer, ledbesvär, muskelsmärtor samt bildandet av bindväv m m. Man ska öka dosen långsamt. Själv är jag uppe i en tesked om dagen och i dagsläget vet jag inte om det hjälper mig. Man får nog avvakta ett par månader innan någon utvärdering kan ske. Du har tagit Serrapeptace en tid. Är det för tidigt för dig att känna om den hjälpt dig på något sätt?

  Du berättade att din fru har MS. Hittade en bok på nätet av Nadine A Wooley som heter “How to Beat Multiple Sclerosis” Om jag minns rätt så handlade den om hur hon påverkade sin sjukdom med Kolloidalt silver. Hittade den i varje fall när jag googlade runt ang Kolloidalt silver.

  Hälsningar Pia

 80. 180
  Torbjörn says

  Hej Pia.

  Nej jag har inte märkt någon skillnad med Serrapatase.
  Framtiden får utvisa.
  Tack för dina förslag…skall läsa om det.

  Ha det bra
  Torbjörn

 81. 181

  @ Torbjörn:
  Hej! Vill gärna dela med mig vad jag läst om kolloidalt silver och fibros. Har du provat att inhalera KS med nebulisator? Har du möjlighet att gå in på face book och läsa på gruppen kolloidalt silver 2.0 så finns där mer information från användare som Curt Axelsson och Helen Dahlqvist samt från Anders Sultan som är den man som säljer Kolloidalt silver i Sverige. Curt Axelsson har svår kol och har märkt en mycket stor förändring i sitt mående och sin andning efter att han använder KS i nebulisator samt dricker det dagligen. Han har även rekommenderat detta till andra som även de märkt stora förbattringar. Så även för Helen Dahlqvist som har CF. Enligt Anders Sultan så finns en hel del referenser i USA där patienter med CF blivit mycket bättre/botade av att inhalera och dricka KS. Tänker som så att hjälper det dessa människor med sina lungsjukdomar så kan det hjälpa andra.

  Hälsningar Pia

 82. 182
  Torbjörn says

  Tack för den upplysningen.

  Jag har nu börjat med en bromsmedicin..efter att ha blivit “utvald” av flera läkare..då den är mycket dyr. Den har biverkningar så klart (tyvärr) och jag känner av det. Medicineringen sker under noggrann kontroll. Jag kan återkomma när jag vet mer..kanske i höst..

  Jag skall kolla detta med vad du föreslog.

  Tack skall du ha..och du lycka till med ditt..

  Hälsningar
  Torbjörn

 83. 183
  Torbjörn says

  Tack

  Skall kolla upp det här.

  Hälsningar
  Torbjörn

 84. 184

  @ Torbjörn:
  Grattis till att du blivit utvald till att prova på denna bromsmedicin – även om det bli biverkningar – det är ju så det är tyvärr. Ser fram emot att höra hur du har det till hösten. Önskar dig lycka till!

  Hälsningar Pia

 85. 185

  Vill bara berätta en historia rörande cancer – om hur min mamma som hade 3 veckor kvar att leva enligt läkarna för över 23 år sedan i år fyllde 90 år.
  Tilläggas kan att hon varit vegetarian sedan 20 årsåldern, vilket ju var extremt ovanligt vid den tiden.
  1991 fick hon cancer i lymfsystemet med spridning till skelettet.
  Jag och min syster pratade med behandlande läkare och diskuterade alternativa mediciner.
  Hon gick med på att vi gav mamma dessa men samtidigt tillät vi dem att använda cytostatica (cellgifter).
  Av oss fick hon björkaska och en tysk medicin som var gjord på extrakt från persiko- eller aprikoskärnor (vet tyvärr inte namnet på den).
  Jag tror att det var en kombination av orsaker som gjorde att hon överlevde – hon är en väldigt envis person och när en av läkarna en dag sa till henne att hon aldrig skulle kunna gå igen (cancern hade “ätit” ett hål i hennes bäcken så att ledkulan skjutits upp och därmed trodde man att hon skulle bli sittande i rullstol i resten av livet) var hon fruktansvärt arg över detta.
  Hon låg i flera månader på sjukhus men ett år efter vi fått cancerbeskedet gick hon igen – cancern
  hade släppt taget och hon var frisk.
  När jag senare frågade henne om vad som hänt henne sa hon – jag trodde aldrig på att jag hade cancer – och det var hennes sätt att tackla problemet att låtsas som om den inte fanns.
  Hoppas med denna enkla historia ger alla er som är drabbade eller har närstående som är drabbade av cancer HOPP – tycker historien om min mamma talar sitt tydliga språk.

  Vill tillägga att jag tror mycket på silvervatten och det finns också en Zapper (kosta någon hundralapp på E-bay) som dr Hulda Clark tog fram och botade många människor med både cancer och andra livshotande sjukdommar – hon hade också en tydlig teori om vad som orsakade cancer som jag finner intressant.

 86. 186
  Professor Göran says

  Ingrid Skrev:
  Sådana här berättelser är alltid lika uppmuntrande att få ta del av – tack!

  När jag senare frågade henne om vad som hänt henne sa hon – jag trodde aldrig på att jag hade cancer – och det var hennes sätt att tackla problemet att låtsas som om den inte fanns.

  Det kanske var just denna “otro” som var det viktigaste skälet till att hon lyckades övervinna cancern – hon trodde helt enkelt inte på läkarnas “dödsdom”.

  Jag undrar om dödsdomar som läkare verkar vara ganska pigga på att uttala i normalfallet också försämrar patientens möjlighet att bekämpa sin sjukdom eftersom de flesta av oss verkar tro på vad läkarna säger. Jag är också övertygad om att många skulle kunna bli friska om de trotsade läkarnas ordinationer och istället gjorde något åt själva orsaken till att de blivit sjuka – diabetiker t.ex. och för övrigt alla som hamnat i det metabola syndromet.

 87. 187
  Torbjörn says

  @ Pia:
  Hej Pia.

  Jag har nu provat Esbriel i snart två månader. Det är biverkningar så klart..främst trötthet,
  men jag lever i alla fall..Jag vet inte om medicinen har bromsat upp..men kanske det har gjort det. Skall lämna blodprover i dag och se om levern är påverkad..det är ju det som är en del av biverkningarna.. Annars så tänker jag inte så mycket på sjukdomen. (lungfibrosen).

  Hoppas att du har det bra ändå.

  Torbjörn

 88. 188
  LCHF-Bengt says

  @ Ingrid:

  Björkaska skulle jag själv äta om jag får cancer, bla, pga att den är basisk och som gör livsmiljön sämre för cancern, Även bikarbonat skulle säkert ingå i mitt medicinskåp.

 89. 189
  istvan bekesi says

  Hej !
  Jag har snabblast kommentarerna, och jag vill bara lagga till det jag kan om amnet.
  Nar man blir sjuk da far man först kolla dom 70 % vattens kemiska tillstand som man bestar av !!!!
  Sjukdomen upptacker man i, (pa) den “fasta” substansen, men det ar bara resultatet av “vatnet”
  som har inte den ratta balansen. Alltsa: canser far man aldrig om vatnet i kroppen ar inte surlig.
  Man bör höjja pH-n över 7,6 – 7,7 för vuxna och cansern blir man av pa köpet. Enkelt.
  Cansern och andra sjukdomar ar mycket bra lönsamhet för lakemedel-företagen.
  Varlden styrs av pengar och inte av förnuft. Lakemedel tillverkningen ar den 3. största business
  efter energy och vapen. Sa inte undra att man inte vill andra sin syn pa saken.
  Sverige har belönat med Nobel-pris en som har upptact cansers botemedel……redan pa sextiotalet……sa…

  Halsningar !
  Istvan Bekesi

 90. 190

  @ Torbjörn:

  Hej Torbjörn!

  Varmt tack för att du hör av dig och delar med dig! Håller tummarna för att dina blodprover var bra och att medicinen bromsat upp sjukdomen.

  Själv har jag det bra och mindre bra – tillvaron går upp och ner och mest känslomässigt just nu. Motionerar och håller på att ändra min kost samt att jag tar Kolloidalt silver, MSM, gurkmeja, chaga te mm. Det jag läser om som är antiinflammatoriskt som andra fått hjälp av. Kollar även mitt PH värde regelbundet. Försöker även tänka på dina ord om att försöka leva som vanligt och göra det som känns gott och bra – lyckas ibland.

  Ha det gott!

  Hälsningar Pia

 91. 191

  istvan bekesi Skrev:

  Alltsa: canser far man aldrig om vatnet i kroppen ar inte surlig.
  Man bör höjja pH-n över 7,6 – 7,7 för vuxna och cansern blir man av pa köpet.

  Hur och var i kroppen mäter du detta pH? Hur påverkar du sedan detta pH och hur stor ändring brukar du uppnå?

  Sverige har belönat med Nobel-pris en som har upptact cansers botemedel……redan pa sextiotalet……sa…

  För vad fick han sitt Nobelpris?

  / Erik Edlund

 92. 192
  Torbjörn Degerman says

  Hej Pia. Önskar dig all framgång med medicinska behandling. Tänk positivt. Bed om att du får tillgång till senaste medicin.er. (Esbriet)

 93. 193

  PH-värdet mäter jag i morgonurinen med en PH-sticka inköpt på nätet. Tror att jag köpt dem på vitaminvaruhuset.se. Finns kanske även på apoteket. Enligt dessa stickor ska ett balanserat värde ligga på 7.0 och det ligger jag på idag. Dricker chlorellaalger på morgonen samt msm senare under dagen som sägs balansera PH-värdet – även björkaska ska göra detta. Min kost är övervägande vegetarisk med fisk – mycket grönsaker och frukt. Äter även gluten- och mjölkfritt pga inflammationer i kroppen.

 94. 194

  Pia Skrev:

  Enligt dessa stickor ska ett balanserat värde ligga på 7.0 och det ligger jag på idag. Dricker chlorellaalger på morgonen samt msm senare under dagen som sägs balansera PH-värdet – även björkaska ska göra detta.

  Antag att du skulle avstå från alla “pH-balanserande” tillsatser en eller några dagar. Vilket skulle urinens pH då bli? Är du beredd att testa för ökad kunskap, både hos mig och dig?

  / Erik

 95. 195

  @ Annika Dahlqvist:
  Hej Annika,
  Min pappa har blivit sjuk i cancer och jag skulle gärna vilja komma i kontakt med personen som skrivit om “Bota cancer med kolloidalt silver”
  Skulle bli väldigt glad om det funkar
  mvh
  madelene

 96. 196
  Annika Dahlqvist says

  @ 195 Madelene:
  Det finns nog ingen vetenskapligt utprovad behandling med kolloidalt silver, men om man vill veta mer kan man kontakta Ion Silver: https://www.ion-silver.com/

 97. 197
  Sven Holme'n says

  @ Torbjörn:
  Varför ställer sig inte prästerna utanför barncancerklinikerna och helar så många dom kan. Jag anser det kriminellt att inte använda förmågan om man har den. Men det blir väl inga pengar börsen då. /. Sven

 98. 198
  Ben Rangel says

  @ Pofessor Göran:
  Så det finns inga vinstintressen bakom att sälja diverse kosttillskott och silverprodukter menar du?

 99. 199

  Skummat genom tråden, intressant bortsett från helbrägda-köret.

  Cancer är en svampsjukdom som trivs bäst i sur miljö, kan man höja PH mätt i urin till över 7,5 får cancern det lite bökigare att jävlas med en. Har spridd tarmcancer sedan 2007 metastaserad tumörer kommer då och då ut med avföringen, men det har fungerat fint med Bikarbonat sen har jag blivit en ‘gröning’ känns att det gör gott. Problemet kan va vid förstoppning att få ur sig det man stoppar i sig, torkade aprikoser är fina grejen, eller några glas vin det har hjälpt mig när det varit stopp i tarmen. En annan grej jag tog till var att spruta upp 2-4 ml olivolja när rectosanal var slut på marknaden funkade fin fint. Dricker man rejält är det bra om man får ur sig vätskan så att man inte sväller upp som e michelingubbe – kaffe har fin diuretisk effekt.

  Kolloidalt Silver var köper man det på nätet eller på stan? Intressant att testa.

  Men jag tycker jag klarat mig fint snart åtta år med spridd tarmcancer – läkare i utlandet har uttryckt förundran att jag klarat mig så fint trots att jag förvägrats vård. Chefsöverläkaren sa att jag var för gammal för att få vård på lasarettet, dom visste inte vem dom hade att göra med.

  Det blir en sväng i en federal domstol i tredje land där Sverige ställs till svars.

 100. 200

  Se gärna denna dokumentär och efterföljande avsnitt som visas just nu, angående Cancer och industrin bakom.

  https://www.youtube.com/watch?v=Rc1rtIxvkao

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.