Avstannad brant ökning av Covid-IVA ?

Det finns en antydan till avstannande av den branta ökningen av Covid-sjuka på IVA. Vaccineffekt eller minskad farlighet av Omikron-varianten?

 

Comments

 1. 101

  https://www.svd.se/irland-haver-virusrestriktioner

  När vi var där för några veckor sedan var det krav på vaccinpass i cafeer, restauranger , museer osv.
  Det har nu tagits bort. Skönt!
  Hoppas bara att det håller i sig.

 2. 102

  WHO tror att pandemin snart är över tack vare Omikronvarianten.
  Jag ställde den förhoppningen redan då den upptäcktes i Sydafrika och jag hoppas verkligen att vi nu får ett avslut på eländet.

 3. 103

  Jonas Jonassons artikel är tyvärr också fullständigt ovetenskaplig och meningslös.
  Han hänvisar till exempel till en Schwezisk vetenskaplig studie. Just det gäsp.
  Vem/vilka har gjort den? Hur är den gjord? Etc, etc.

  Ingen har någon som helst aning om huruvida just hans mamma har överlevt Covid tack vare, eller trots, alla ”vaccin”-doser.

  Ingen vet varför den 37-åriga kvinnan i Tjeckien dog av Covid. Var det till och börja med av Covid eller med Covid? Om det var av, dog hon för att hon fick i sig väldigt mycket mer virus än man får vid vid ett mer normalt smittoupptag?

  Däremot anser jag mig veta några saker.

  Läkemedelsindustrin fuskar, ljuger och korrumperar, regelbundet.

  NCB:s statistik visar otvetydigt att dödstalen i Sverige sett över de senaste tre åren är fullständigt normala, dock med några onormala pucklar som i det stora hela ändå inte får dödstalen att bli onormala.

  Det finns enstaka personer som anses friska och unga och som dött av Covid, men jag känner ingen i min bekantskapskrets, alla har överlevt, vaccinerade som ovaccinerade.

  Det finns enstaka personer här och där som får sina liv förstörda av vaccin-biverkningar. Jag varken känner eller har hört talas om några inom min bekantskapskrets.

  Att få fram en riktig opartisk risk vs nyttovärdering av de ”vaccin” och PCR-tester som vi skattebetalare nu har fått betala många, många miljarder för, det lär vi aldrig få se. Det kommer politiker och läkemedelslobbyister att göra allt för att hålla borta från offentlighetens ljus.

 4. 104
  Nisse Hult säger

  @ 102

  Tror du verkligen att pandemin kommer att ”vara över” så fort?

  Tror du verkligen att dom som tjänar gigantiska pengar på pandemin vill bara sluta tjäna dessa pengar?

  Jag tror hellre att plan B / C ligger och ruvar bakom hörnet även om pandemin kanske ”lättar lite”

 5. 105

  #104
  Ja..jag hoppas det, bl.a för att det är inte säkert att de nödgodkända vaccinen inte blir slutgiltigt godkända och då kommer en tidigare avslutning på pandemin att tillskrivas vaccinens effektivitet.
  Sedan kommer nog en plan B, som du skriver, och den består antagligen i att vi skall ta piller i förebyggande syfte, alternativt någon säsongsinjektion av någon slags kombinationsvariant som täcker sars-cov-2,influensa och ev. vinterkräksjuka

 6. 106

  …det troligaste är väl att det blir som säsongsinfluensor att man identifierar riskgrupper som sedan rekommenderas olika former av skydd… Det finns tillräckligt med pengar i den typen av upplägg. 🙂

 7. 107

  #106
  Vi vanliga dödliga skulle nog anse att det skulle generera tillräckligt med pengar som du beskriver, men riskkapitalisterna har som främsta mål att överträffa tidigare vinster och Bill Gates har redan aviserat att världen måste bidra med åtskilliga miljarder dollar (av dina och mina skattepengar) för att upprätthålla en hög motståndskraft mot framtida pandemihot.
  Varför ändra på ett vinnande koncept, det har ju redan visat sig lönsamt att upprätthålla en viss nivå av rädsla (du kan dö och/eller förlora din frihet) för att få sälja utan att så många ifrågasätter vad vi får för pengarna.
  Det kanske mest genialiska är att man fått oss, med hjälp an domedagsrubriker i MSM, att bilda två huvudläger, dom som är okritiska förespråkare och dom som är misstänksamma över nyttan.
  Dessa två grupper tar så mycket tid av varandra så dom som verkligen borde granskas, flyger under radarn.
  Är det moraliskt riktigt att en organisation som WHO skall till 70% finansieras av privata intressen.
  USA är den enskilt största bidragsgivaren men Bill o Melindas Foundation tillsammans med GAVI (som kontrolleras av Gates) är störst.
  Vilka av er är så naiva så ni tror att Gates et al ger bort miljoner dollar av ren och skär godhet utan att få något i gengäld.
  Deras förmögenhet växer inte på grund av att dom skänker bort pengarna.

 8. 108
 9. 109

  Danmark vill slopa alla restriktioner – nästa vecka
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/senaste-nytt-om-coronaviruset

  Äntligen:-)

 10. 110
 11. 111
  Sebastian Sigvardsson säger

  Hej allihopa

  Här kommer något som jag tror att de flesta av er kan ha intresse av

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=d86b486272&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r7703246337884058195&th=17e90898bd6d3709&view=att&disp=inline&realattid=17e90896bbb3609d8611

  Jag hoppas att ni lyckas att öppna den och om inte så mejla mig så ska jag vidarebefordra.
  DN ,expressen och alla de andra tidningarna har fått detta skickat från mig idag och vi får se om de tänker delge läsarna eller ruva på granaten. min privata mejl sebsig10@gmail.com

 12. 112
  Sebastian Sigvardsson säger

  Hej Kalle tyvärr så kommer jag inte in på tex Pubmed och det beror inte på varken porrsurfande eller att det är en arbetsdator utan man gör nu allt man kan för att stoppa ”missinformation” eftersom det inte passar in maktelitens agenda. Har försökt kommentera på tex Youtube och berätta om tex pubmed,Geert vanden Bossche ,Robert Malone mfl men kommentarerna tas bort i stort sett omedelbart…ni kan testa själva.
  Vi som trots allt vaknat ur denna masspsykos har inga som helst anledningar till att försöka vara konspiratoriska utan vill bara förmedla den senaste vetenskapen men som förtrycks av massmedierna och myndigheter. Jag postade nyss en länk som jag hoppas att alla kan ta del av och Läkemedelsverket är nu i blåsväder liksom tillverkarna av preparaten som man försöker få alla att injiceras med trots att de sannolikt varken behövs och tom visat sig vara direkt farliga. En nyligen utkommen studie från hälsomyndigheten i Storbritannien visade att medelåldern för den som dog pga covid, alltså inte med covid, var 82,5 år och genomsnittsåldern i Storbritannien är ca 81,5 år det säger det mesta om denna pandemi. Hälsomyndigheterna i USA har efter nyår bestämt sig för att underkänna PCR testerna som ett sätt att spåra covid 19 och eftersom hela denna pandemi byggt på just PCR testerna så faller hela korthuset i och med detta beslut. Något som Kary Mullis som uppfann PCR tekniken alltid hävdat men som tyvärr inte kan höras då han dog plötsligt i aug 2019

  https://www.algora.com/Algora_blog/2021/05/22/the-mysterious-death-of-pcr-test-inventor-kary-mullis-faucis-most-notable-critic

  Vi får vara försiktiga med att anklaga någon för något utan att först ha starka bevis.

  Det är tyvärr inte några konspirationsteorier utan vetenskaplig fakta…

 13. 113
  Sebastian Sigvardsson säger
 14. 114

  #111
  Jag fick pdf-filen men det går inte att skicka den vidare.

 15. 115
 16. 116

  Elton John har testat positivt för covid-19.

  Nu behöver han ställa in två planerade konserter i Dallas i kväll och i morgon, skriver konsertarrangören American Airlines Center på Facebook.

  ”Lyckligtvis är Elton fullvaccinerad, har fått sin påfyllnadsdos och har bara milda symtom”, skriver de i inlägget
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3Jgxj9/senaste-nytt-om-coronaviruset

 17. 117
  Sebastian Sigvardsson säger

  Några kan tydligen inte öppna denna länk men när jag trycker på den så fungerar det alldeles utmärkt ?

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=d86b486272&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r-7140746212181609516&th=17e9227523c7a213&view=att&disp=inline&realattid=17e90896bbb3609d8611

  Reiner Fuellmich har tillsammans med ca 50 jurister sammanställt ett gediget arbete som bla
  inlämnats till Åklagarkammaren i Uppsala

  ingrid.isgren@aklagare.se är chefsåklagaren som har fått denna delikata uppgift på sitt bord.

  Jag kan mejla pdf dokumentet för den nyfikne utifall att den här länken inte heller fungerar
  sebsig10@gmail.com

 18. 118

  #117
  När jag klickar på länken så står det: Tillfälligt fel (404)

 19. 119
 20. 120
  Eva Wahlbeck säger

  #118
  Samma här!

 21. 121

  Ännu en välmeriterad som skulle hålla med om allt ovanst:! Förmodligen även om han skulle överleva…

  https://www.sorryantivaxxer.com/post/dr-arthur-neal-mack-m-d-66-largo-fl-er-doctor-creationist-anti-vaxxer-in-icu-with-covid

 22. 122
  Sebastian Sigvardsson säger

  mejla mig på sebsig10@gmail.com så skickar jag en pdf

 23. 123

  #122 Sebastian

  Jag borde ju egentligen inte hjälpa antivaxxare. 😉

  Men Sebastian om du vill dela med dig av något…ladda då upp filen till t ex https://easyupload.io/

  Där får du sedan en länk som du kan dela med dig av.

  Att försöka länka till sitt eget mailkonto är ingen bra idé ….

 24. 124
  Sebastian Sigvardsson säger

  # 123 Kalle
  Tack det va jätte juste av dig och jag ska försöka ordna detta, är man ingen ”hacker” så blir det svårt ibland! Men jag är absolut ingen antivaxxer och vi vill nog egentligen samma sak dvs vi ska få ta ett övervägt beslut efter att ha erhållit bra och saklig information samt med hjälp av eget förnuft och absolut inget mandat. Alla måste få göra ett eget val och det kan väl inte kallas för antivaxxer? Jag är säker på att om vi satt och diskuterade detta ämne öga mot öga så skulle vi nog ha en väldigt bra dialog och eftersom det inte funnits någon debatt överhuvudtaget, framförallt inte i massmedierna, så skulle vi nog få till en spännande pratstund.
  Jag har allt för länge försökt få till en saklig debatt genom massmedierna men de flesta återkommer aldrig eller stänger av så fort jag föreslår att de borde öppna dörren för en debatt bland deras läsare,lyssnare eller tittare.
  Det skall helt enkelt inte få förekomma något som nästan i alla tider varit självklart och jag kan inte påminna mig om att det hänt något liknande under min livstid, dryga 50, men påminn mig gärna om jag har fel.
  Har mejlat pdf filen till Lasse P och kanske han kan hjälpa till om jag misslyckas.?

  Men först En myt som jag vill hjälpa till att ta död på…. den om att endast de vaxxade skulle vara magnetiska på överarmen och jag ber er där hemma att ta fram den minsta magneten ni har, typ klockbatteri storlek, och för den sakta över punkten där man normalt får sina vaccin…….på samtliga vi har testat vaxxade som ovaxxade har den lilla magneten fastnat,inkl min 7 åriga dotter, så det här borde någon få uppgiften att försöka förklara ? Ni tror mig antagligen inte men det gjorde ingen av de vi testat på heller förrän magneten satt på plats och även om det är en ganska liten/svag dragningskraft så är den tydlig men som sagt det har knappast något med covid preparaten att göra så som det presenterats på Youtube då vi hitintills är 6 pers som är ovaxxade i testet och 5 vaxxade.. Har inte kunnat testa på fler då de flesta är i karantän efter dos nr 3 som verkade sätta fart på Omikron rejält. Jag kan inte bevisa magnet armen med någon länk men om ni inte lyckas där hemma så kan jag skicka en hemmagjord video film .Lycka till med testet och Bloggandet så hoppas vi att Omikron snart svept förbi.

 25. 125
  Sebastian Sigvardsson säger

  https://docs.google.com/document/d/1KT4mIA9Eojre3295pI6DE33rTu5snbTdV33Unhidx4M/edit?usp=sharing

  Hoppas att den går att öppna nu men det blev inte ditt tips Kalle utan jag får testa med den i morgon om det inte fungerar..

 26. 126

  #121 Stefan
  Hur trovärdig är sorryantivaxxer…jag menar om hen har någon hårt driven övertygelse då hen inte vill befatta sig med de som faktiskt får allvarliga vaccinbiverkningar och även avlider.
  Hen kan ju faktiskt ha någon koppling till ”Big Pharma ”

 27. 127

  Lasse P,

  Personen bakom sorryantivaxxer skriver:
  The purpose of this site is educational, except for a few exceptions, everyone listed on this site was/is an anti-vaxxer activist who helped spread COVID-19 misinformation on social media. Share to stop others from making the same mistake. GET VACCINATED!

  Spelar det någon som helst roll ifall hen har ngn koppling till Big Pharma? På vilket sätt skulle det spela ngn roll? Även hens övertygelse? Speciellt när hen skriver: ”everyone listed on this site was/is an anti-vaxxer activist”

  Ang. ”allvarliga vaccinbiverkningar och även avlider”, så har vi t ex här i Sverige , dock anonyma fall…
  https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody

 28. 128

  Ja…Det är klart att det påverkar trovärdigheten då hen skriver ”I need to hire some help for anti-vaxxer research, copy editing, and comment moderation. I actually have a full-time job in the medical tech industry to attend to as well.”
  Jag upplever att det finns uppenbara bias till förmån för att promota vaccin.

 29. 129

  Lasse P,

  Men vad har det med de avlidna eller intensivvårdade namngivna personerna på siten?
  Varje person som förs fram där kan man ju kolla upp på olika sätt osv. Speciellt märkligt finner jag att det är många Radio värdar som åkt dit. Sannolikhetsmässigt och statistiskt är det väldigt många. Men OK, USA är nog större än man tror…

  Allmänt är det ju personer som offentligt propagerar för sin sak och man kan gå in och läsa på vilket sätt de propagerat osv. Dock bör framhållas att anhöriga mm i flera fall försöker ta bort deras info på nätet på olika sätt. T ex detta fall:
  https://www.sorryantivaxxer.com/post/lisa-wise-58-burnham-pa-registered-nurse-anti-vaxxer-dead-from-covid

 30. 130

  På vilket sätt är det ”utbildande” att det dör människor som är mot vaccin och att de troligen dött av Covid och inte bara med Covid? Det är klart några sådana stryker med de också.

  Det finns en annan sajt som listar elitidrottare som oförklarligt har dött relativt nära inpå vaccination. Varför skulle den ena sajten ha högre trovärdighet att den andra?

 31. 131
  Sebastian Sigvardsson säger

  Hoj hoj vi måste få ha olika syn på detta covid elände oavsett för eller mot vaxx. men att utrycka att vi får skylla oss själva som ovaxxade blir ologiskt eftersom få tänker i dessa banor när någon nära vän som dör var tex rökare och/eller överviktig men alla vet att det var 2 riktigt stora risker som personen tog och att livet troligen då blir kortare än för oss andra som tänker efter innan vi tar några onödiga hälsorisker.

  När det kommer till preparaten som nu erbjuds så är de långsiktiga effekterna långt ifrån klara och då känns det mer naturligt ,för några av oss i alla fall, att avvakta lite och se hur det går för de som kastade sig över möjligheten att få vara med i en fas 3 studie utan betalning eller övervakning. Det har tidigare tagit ca 10 år så det är några år kvar för att sedan analysera resultatet. Jag vill inte vara med om en ev. livstidsprenumeration på preparat som de skall ändra innehållet i inför varje säsong och särskilt när de använder sig av en helt ny teknik(m´RNA)som aldrig testats på människor tidigare. Det är för många varningssignaler för någon som tagit mängder med vaccin ,då jag varit i riskgruppen, men denna gång så blir det för övertygande om att riskerna med att ta de nuvarande injektionerna bara är en onödig risk och ingen vinst personligen är i sikte.

  Det är några frågor som behöver besvaras:
  Varför sker det ingen öppen debatt i massmedierna ?
  Varför är alla som inte vill ta de otestade preparaten( då de tex som jag anser att de inte befinner sig i någon riskgrupp) klassade som antivaxxer ? och särskilt i våra medier som erhåller statligt presstöd?
  Varför presenteras inga vetenskapliga bevis för att alla ska ta preparaten? Det har bara varit gissningar sedan kampanjen startade och så här långt har de haft fler fel än rätt….vad de haft rätt på återstår att se för det är nog inget som jag kommer på men rätta mig gärna där…..
  Man har hela tiden ändrat framställningen gällande varför vi måste ta preparaten… från att det skulle skydda vår omgivning, oss själva, inte sprida det vidare……. ja det finns ju inget kvar? Alla vet ju att dessa påståenden inte längre gäller ,särskilt inte med dagens Omikron.
  Det påstås att preparaten/boosters nu skyddar oss från att dö men då Omikron är mildare än den vanliga säsongsinfluensan så faller ju även det argumentet. Ingen jag känner till om har dött Av omikron i Sverige men visst några lär dö Med Omikron precis som med den vanliga influensan.
  Varför starta idag med att ta dos 1 och som inte är anpassad för Omikron för att sedan ta dos 2 och ev. 3 när sommaren nu närmar sig ?( Det pratas om en uppdatering av preparaten och då får vi väl se vad det blir för variant som de är riktad emot men ett bredare vaccin som tar död på viruset vore att föredra om de skall vaccinera folk under en pågående pandemi.)
  Varför Människor som tagit emot nobelpris ,har nominerats till ett nobelpris, tidigare samarbetat med de stora organisationerna WHO,EMA etc nu blir censurerade, avstängda från sociala medier och smutskastas istället för att samla deras kunskaper och göra något konstruktivt så som var tanken då tex WHO startade 1948.

  Läs och/eller lyssna på Dr Paul Marik som tillsammans med mängder av andra läkare/forskare har kämpat hårt i snart 2 år för att få behandla covid patienter med bef. säkra ,patent fria läkemedel men som motarbetas ännu hårdare av myndigheterna och Big Pharma. Bevisen finns men det spelar ingen roll när vi pratar om ca 3000 dollar i pris skillnad och Big pharma gillar inte detta.

  https://www.zerohedge.com/covid-19/new-hampshire-pharmacies-could-soon-begin-dispensing-ivermectin-without-doctors

  Den här artikeln kom ut för knappt 2 år sedan och då förstod jag att någonting var helt uppåt väggarna eftersom Remdesivir tidigare fått avslag som behandling mot Ebola pga låg effektivitet men framförallt för de allvarliga biverkningarna på bla njurar/lever som uppstod men som nu helt ignoreras då det injiceras i en covid sjuk på IVA även här i Sverige. En helt obegriplig företeelse och som lätt kan styrkas dels genom att läsa och lyssna på dessa länkar . WHO avråder på deras hemsida från användandet av Remdesivir då de är väl medvetna om förhållandet medans FDA som indirekt äger licensen har Remdesivir som ett av få nödgodkända behandlingsmetoder trots de fortsatt allvarliga biverkningarna…..de har inte ändrat innehållet i Remdesivir sedan det avfärdades som behandling mot Ebola.

  https://www.cnbc.com/2020/04/29/dr-anthony-fauci-says-data-from-remdesivir-coronavirus-drug-trial-shows-quite-good-news.html

  För den som kan läsa en studie så är den här väldigt talande, utförd i Sverige och som klart påvisar det som många forskare varnat för bla Geert Vanden Bossche . 210 dgr efter den andra dosen så hamnade flera människor under 0 strecket dvs de hade då ett sämre immunförsvar än före de lät sig injiceras och ett sådant resultat behöver inte analyseras länge för att någon skall ta beslutet att avstå tills dess att de börjar om igen i labbet och tar fram nya mer testade preparat och då helst innan vi blandar in i stort sett hela jordens befolkning.

  https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410

  Text direkt från WHO´s hemsida gällande avrådan från allmänna booster doser till alla.

  With near- and medium-term supply of the available vaccines, the need for equity in access to vaccines across countries to achieve global public health goals, programmatic considerations including vaccine demand, and evolution of the virus, a vaccination strategy based on repeated booster doses of the original vaccine composition is unlikely to be appropriate or sustainable.

  https://www.who.int/news/item/11-01-2022-interim-statement-on-covid-19-vaccines-in-the-context-of-the-circulation-of-the-omicron-sars-cov-2-variant-from-the-who-technical-advisory-group-on-covid-19-vaccine-composition

 32. 132

  Jag kan bara säga att jag håller med. Väl talat Seb Sig!

 33. 133

  Jag är obesprutad men testade en kylskåpsmagnet på mitt vaxmärke. Först repellerade den, så jag vände på den och då fastnade den!!! Våra barndoms vaxsprutor innehöll tydligen mineraler???

 34. 134
 35. 135
 36. 136
  Sebastian Sigvardsson säger

  Ja visst Georg det är ett märkligt fenomen! söker man på nätet så blir man inte klokare….bara en massa konspiratoriska galningar som dyker upp…..när man berättar detta för folk så kan man tänka sig lite hur Galileo kände sig då han svamlade om något så vansinnigt som att jorden skulle kretsa kring solen……klart man åker in i buren när man kommer med sådana konspiratoriska teorier.
  Vi ska kanske inte nämna detta för vem som helst…..jag vet att Lena Hallengren är ute efter några av oss och 200milj har regering lagt i en pott för att vi ska kartläggas och så snart de vet vilka vi är och vart vi bor så ska vi i bästa fall bara placeras i en speciell skattetabell men man vet inte om de har andra planer likt Kanada eller Österrike .

  Jag lyssnade på Robert Malone medans lunchen skulle tillverkas och den gubben är så intelligent att han får president Biden att blekna……eh jag menar rodna naturligtvis

  https://www.theepochtimes.com/part-2-dr-robert-malone-on-risks-of-vaccinating-children-herd-immunity-misconceptions-and-the-omicron-vaccine-mismatch_4205854.html

 37. 137
  Sebastian Sigvardsson säger

  Georg! # 135
  Fantastiskt !
  Videoklippet där man gjorde misstaget att bjuda in ”vem som helst” till presskonferensen var talande för hur illa det är…det misstaget lär inte upprepas och någon fick garanterat sparken efteråt… var så säker.

  Jag fick idag höra från en bekant att det minsann bara ligger ovaxxade i covid på karolinska för det har han fått bekräftat genom….just det …medierna…… sanningen kom tidigare i veckan från en nära vän som har kontakter inom MSB… han berättade att det var i stort sett tvärtom.. Men det är exakt så som Per Shapiro redogör för dvs att alla klumpas ihop och jag har väl aldrig sett någon stå så nervöst blinkande å stammandes vid en presskonferens…..att Folkhälsomyndigheten inte kan presentera de riktiga siffrorna visar än en gång på hur vi till varje pris skall undanhållas sanningen.
  Klart att folk snart vaknar upp ur denna masshypnos ….något annat är helt otänkbart….

 38. 138
  Sebastian Sigvardsson säger

  Bara en ryktesspridning för att smutskasta världens främsta och mest framstående forskare Anthony Fauci…

  https://www.theepochtimes.com/scientists-who-promoted-natural-origin-narrative-received-over-50-million-from-faucis-niaid-since-start-of-pandemic-truth-over-news_4235950.html?&utm_medium=email&utm_source=Enews&utm_campaign=etv-2022-01-27

  ca 12 min men det räcker för att få ihop ett CV som imponerar

 39. 139

  #137
  Direkt efter kl 14.00 då FHM hade presskonferens så presenterades siffror på att det var 29% inlagda på sjukhus för vård av covid-19 som var ovaccinerade
  71% är alltså vaccinerade.
  2 minuter senare skulle jag ta en skärmdump för att ha bevis men då var artikeln borta.

 40. 140

  @130 Jösses,

  Sorryantivaxxer kan förhoppningsvis bl a upplysa mammor att det kan bli dödliga konsekvenser om att skippa vaccinet. Finns tyvärr allt för många exempel på barn som förlorat en förälder i onödan.
  Tycker att Vaxman öht är transparant, anger källa och t ex rakt av visar sin åsikt mot lögner som t ex detta inlägg visar:
  https://www.sorryantivaxxer.com/post/david-nolde-83-retired-doctor-husband-of-dr-judy-mikovitz-notorious-liar-dead-from-covid
  Fru Mikovitz verkar ha varit tongivande från första början att det hela är en Plandemic och vill förståss inte att hennes man ska dö i Covid…

  Ang Idrottsmän och vacciner så får du gärna skriva vilken site du avser.
  Under tiden så kan du läsa om en idrottsman som trodde sig kunna besegra viruset:
  https://www.sorryantivaxxer.com/post/fred-the-undertaker-sinistra-41-belgium-kick-boxer-dead-from-covid

 41. 141

  Lasse P,
  Kan det ha varit nedan?

  https://www.svt.se/datajournalistik/corona-i-intensivvarden/

  ”Tänk på det här när du tittar på siffrorna: Låt oss som exempel säga att hälften av de inlagda är vaccinerade och hälften inte är det. Det betyder inte att det är lika stor risk att hamna på IVA om man är vaccinerad, eftersom majoriteten av befolkningen är vaccinerade.”

 42. 142

  Klokt!

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/smittoppen-vantas-nas-narmsta-tiden-hog-smittspridning

  Myndigheten har beslutat att inte rekommendera allmän vaccination för barn i åldersgruppen 5 till 11 år.

  – Det är viktigt att nyttan överväger, vi ser inte att den gör det. Riskerna är snarare lägre för barn med omikronvarianten, säger Britta Björkholm.

 43. 143
 44. 144

  # 139 Lasse

  Det var 29% av de smittade som var ovaccinerade…

  När det kommer till IVA-vård då visar sig fördelen med vaccinering tydligt:
  https://ibb.co/25b4tC2

 45. 145

  Tjena gänget!

  Drags att dra till Paraguay. Vaccin och 5G-fritt, vilket paradis! 😉

  https://www.theguardian.com/world/2022/jan/27/paraguay-german-speaking-covid-denialists-settlement-new-paradise

 46. 146

  #144
  Det är utifrån direktiv från WHO som stipulerar att vaccinerade räknas som ovaccinerade tills det gått 14 dagar efter injektion och då både allvarliga biverkningar som kräver vård, och död, till majoritet inträffar inom 14 dagar så snedvrids statistiken till att felaktigt belasta gruppen ovaccinerade.
  Per Shapiro ställde frågor om just detta till FHM på presskonferensen idag och det var intressant att se hur en myndighetsperson ser ut när dom blir ertappad med byxorna nere.
  Det är samma statistikfenomen i många andra länder och detta uppsåtliga bedrägeri har bevisats flera gånger.
  Kejsaren är naken.

 47. 147

  # 146 Lasse

  Om du tittar på den länkade grafen på #144 gällande IVA-statistik . Så accelerade skillnaden mellan vaccinerade och ovaccinerade på senhösten. Eftersom de flesta vid den tidpunkten var fullvaccinerade så stämmer inte ditt resonemang. Att påstå motsatsen är att jaga väderkvarnar.

  Det finns andra saker att invända mot när det gäller vaccinering men om man förnekar att det har effekt gällande IVA-inläggningar så är man faktaresistent.

 48. 148

  Kalle, ingen på denna planet kan säga hur något drabbar ovaccinerade. Eftersom ingen studerar just ovaccinerade. Min vän som var nära döden efter 3-dje sprutan. Och som läkarna kunde medicinera tillbaka till livet. Han tror att det är bättre att ta en 4-de dos. För han vill inte dö. Han förstår inte att det är vaccinet hans kropp inte klarar. Förmodligen har han haft covid utan att märka det. Eftersom han VAR en hälsosam motionär som äter LCHF. Hur många människor har blivit svaga och sjukliga av vaccinerna utan att det någonsin syns i någon statistik? Att döma av idrottsmän prestationer så sjunker nivån på de som både fått virus och vaccin. Genom dessa vaccinationer, som så småningom kommer att rädda mänskligheten. Ska först radera ut alla gamla och metabolt sjuka, människor med lägre metabol medvetenhet, löneslavar och auktoritetstroende amöbor. Giriga frossare, gourmander och restaurantbesökare osv. Ni/vi ska alla genomgå en storstädning av planeten. Som grisen säger: ’jag hoppas vi ses efter jul’ (:

 49. 149

  Kalle.
  Hur vet man om de förhållandevis låga IVA-inläggningarna beror på vaccin eller erhållen immunitet pga genomgången infektion?
  Jag tror nog att det är rätt att vaccinera de äldre och sköra samt riskgrupper, men att trixa med statistik för att
  dölja ett dåligt utfall, totalt sett, är bedrägligt då det ger helt fel signaler.
  Du kan ju fundera på varför barn plötsligt inte skall vaccineras, något som framhållits sedan länge av sakkunniga, och om det inte är bra för dom, varför är det bra för ungdomar 11-18 år?
  Ska bli intressant om läkaren som fick arbetsbefrielse då han avrådde från att vaccinera barn, nu får upprättelse.
  Du kan ju även lyssna på Per Shapiro och själv lyssna på den krystade förklaringen från FHM.
  https://www.youtube.com/watch?v=-pJED7BPuXI

 50. 150

  #150 Lasse

  Jag diskuterade specifikt behov av IVA Vård kopplat till vaccinering … där är resultatet otvetydigt.

  Jag är inget fan av barnvaccineringen… antagligen så kanske en risk-nytta kalkyl är svagt positivt till förmån för vaccination? Men varför då ta risken att man räknat fel?

 51. 151

  Ja..men den ovaccinerade gruppen består av två interna grupper, dels de helt ovaccinerade och de vaccinerade som inte uppfyller kravet på fullvaccinerad kontra de som uppfyller kravet på fullvaccinerad.
  Hur vet man vilka i den första gruppen det är som står för det största behovet av IVA-vård då dom inte särskiljs?

 52. 152

  #151 Lasse

  Den frågeställningen kunde vara relevant under sommar och tidig höst då de stora vaccinationerna pågick. Men efter det är rimligtvis gruppen som tagit en spruta eller nyligen sin andra betydligt mindre och skillnaden mellan vaccinerade och ovaccinerade är fortsatt stor på IVA. Av det kan man enkelt dra slutsatsen att det är vaccinet som givit en god effekt för just detta.

 53. 153

  Nix…direkt efter både första, andra och tredje injektionen ser man en höjning av dödsfall inom fjortondagars karensen, framförallt bland 60+
  Dessa dödsfall tillförs inte utfallsgruppen och kan följaktligen inte heller belasta ”sjuk av vaccin” kolumnen….dom är ju redan döda.

 54. 154

  #153 Lasse

  Du byter till annat ämne … Frågan var hur det såg ut på IVA.

 55. 155

  Titta på detta, förklara sedan, den som kan, VARFÖR skall vi införa allmän vaccination INNAN alla oroväckande tecken är klarlagda, vetenskapligt undersökta och bekräftat sant eller falskt.
  Det har framkommit många tveksamma och direkt bedrägliga förfaranden i denna s.k pandemi och redan om 10% visar sig vara sant, så är det direkt åt helvete….ursäkta min svenska.

  https://futurenews.news/watch?id=61f08a740388fd1a8a6afca9&fbclid=IwAR1O7puJ9BWwlQG-CQ8MA8AeS9lm5kHfzXCbzCPm3-8actEfBYwGR-KgAmg

 56. 156

  #154 Kalle
  Hur det ser ut på IVA är väl avhängigt hur statistiken behandlas, redovisas och presenteras och vad som skall belasta vaccinerade och/eller ovaccinerade.
  Hur och vart skall en symtomfri patient kategoriseras som kommer in på sjukhus med svåra skador efter en trafikolycka men testas positiv för covid-19 på sjukhuset.
  Är det korrekt att placera denna person som IVA-belastande pga covid-19?

 57. 157

  #156 Lasse

  De argumenten förklarar inte varför ovaccinerade är kraftigt överrepresenterade på IVA. Den enda rimliga förklaringen är avsaknad av vaccinering. Allt annat är faktaresistens.

  Det här oroar mig nästan mer än själva pandemin (den är snart över) att till synes högintelligenta personer fullständigt låter sig styras av sitt bias. Det är inte bara hos vaccin-negativa man ser detta, t ex har jag hört i övrigt intelligenta personer tycka att man ska behålla restriktioner som Covid-bevisen, trots att det är uppenbart att de inte fyllt någon större funktion. Jorden blir en allt plattare… 😉

 58. 158

  Kalle
  Jag tror du missuppfattat mig, det är inte så att jag förnekar att ovaccinerade hamnar på IVA, det jag finner stötande är sättet att definiera vem som är ovaccinerad vilket kan belasta skuldbördan på ett orättfärdigt sätt för de som av olika anledningar valt att inte vaccinera sig.
  Är verkligheten 20/80 eller 40/60 eller vad?
  Det hela har ju eskalerat så vänner, släkt, arbetskamrater osv blivit rent av ovänner pga att MSM basunerat ut skräckpropaganda vars främsta syfte är att öka upplagan.
  Restriktionerna eldar på, jag vill påstå hatet, mot ovaccinerade vilket är en högst olycklig polarisering vilket inte underlättas av att myndigheter presenterar fakta som baserar sig på märkliga kriterier.
  Utveckling av vad vi vet måste ju komma från utväxling och granskning av meningsskiljaktigheter, annars dör det hela ut.

 59. 159
  Eva Wahlbeck säger

  Gomorron!
  Ta er tid att lyssna på John Campbell, i videon ”Data, we want it all”. Den lades in igår, (på Youtube).

 60. 160

  #159 Ewa
  Att sådan aktad tidskrift som BMJ ifrågasätter brist på data och transparens från de ledande covidvaccintillverkarna måste bero på faktaresistens.
  Varför inte bara lita på de uppgifter Big Pharma presenterar då det inte är tillrådigt att åskådliggöra eller ifrågasätta det som ter sig märkligt, oavsett vem som presenterar den.

 61. 161

  En helt ny sorts blodproppar, långa och nästan gummiliknande, har upptäckts hos många avlidna.
  Det är begravningsentreprenören och balsameraren Richard Hirschman som avslöjar att han funnit onaturliga blodproppsbildningar som kan fylla en ven i nästan hela benets längd. Han såg först det här ungefär i mitten av 2021, och har inte sett något liknande tidigare under hela sin nästan 20-åriga karriär. Nu är det så vanligt att han ser det hos mer än hälften av sina klienter. Han har även talat med kolleger, och de upplever samma sak.
  Han intervjuas här och visar även ett flertal bilder:
  https://rumble.com/vtcsgw-worldwide-exclusive-embalmers-find-veins-and-arteries-filled-with-never-bef.html

 62. 162

  Lasse P,
  Visst är det tråkigt med ovänskap, frustration hos vårdpersonal, misslyckande
  med information osv . I framtiden har vi även barn som växer upp som får vetskap om att deras mamma valde bort vaccinet och avled av viruset pg a av en massa ideer och propaganda. Ett så onödigt och grymt trauma.
  https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=unvaccinated+mother+of+x+children+died+&ia=web

  Det var nog värre i höstas med Delta för sjukvårdpersonal t ex som det säkerligen finns många vittnesmål om världen över:
  https://www.vardfokus.se/nyheter/iva-sjukskoterskan-varje-dodsfall-ar-sa-onodigt/
  https://www.huffpost.com/entry/icu-doctor-health-care-workers-unvaccinated-patients_n_6102ad2ae4b000b997df1f17
  https://duckduckgo.com/?q=icu+covid+unvaccinated&t=ffab&ia=web
  .
  Nu verkar det tack o lov som att vi är på väg ut ur pandemin och bort med restriktioner osv främst pg a framgång med vaccinationer+gnmgångna infektioner och att Omikronvarianten verkar mildare. Antar man även kommer att se en minskning av antal dödsfall på sorryantivaxxer. Förresten, dagens inlägg där:
  https://www.sorryantivaxxer.com/post/anti-vaxx-truck-drivers-who-ve-died-from-covid

  Man kan säkert även maila till Anders J. uppe i Umeå om data ang tredje dosen.
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/g6KVw1/forskning-visar-tredje-dos-ger-starkt-skydd-for-aldre
  “– Vi analyserar mängden och funktionen av antikroppar i blodet. Det har visat sig att den tredje dosen gav en oerhört stark effekt på antikroppsnivåerna hos de äldre, säger Anders Johansson.”

  Ang vaccinskador här i Sverige kan man t ex läsa här.
  https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2022/01/fa-har-fatt-ersattning-for-anmalda-vaccinskador/
  Att ställa mot drygt 22 miljoner givna doser t ex.
  (ursäkta mig för mina förkortningar och kortfatthet osv, orkar inte hålla på och utveckla och fördjupa, det får var o en göra om jag t ex ger en länk på en sökning!)

 63. 163

  @148 Georg W.

  Som en lite ”rolig grej” Annika brukar skriva ang studier med hårda ändpunkter som sjukdom och död.
  Du skrev: ”ingen på denna planet kan säga hur något drabbar ovaccinerade. Eftersom ingen studerar just ovaccinerade.”
  Ett ställe att studera just detta är https://www.sorryantivaxxer.com/

  Ställ t ex frågan om truck drivers som är ovaxxade , men som åkt dit på viruset. Varför så många?
  https://www.sorryantivaxxer.com/post/anti-vaxx-truck-drivers-who-ve-died-from-covid

 64. 164

  En annan sorts blodproppar, som man nyligen upptäckt, misstänks vara en direkt orsak till Long Covid.
  Men här handlar det inte om långa gummisnören, utan mikroskopiska partiklar (micro clots) som kan
  hindra flödet i kapillärerna.

  Men blodproppar – det måste man väl upptäcka med något enkelt blodprov, tänker nog den som har förtroende för sjukvården.
  Tydligen inte, de standardtester som finns påvisar inte den här typen av koagel. Teamet använder ”fluorescence microscopy and proteomics analysis”.

  De här partiklarna har dessutom den tråkiga egenskapen att de motstår kroppens normala förmåga att lösa upp blodproppar.

  http://www.sun.ac.za/english/Lists/news/DispForm.aspx?ID=8621
  http://dbkgroup.org/longcovid/

  En studie där man testar behandling:
  https://www.researchsquare.com/article/rs-1205453/v1

  Här i bloggen har det ju tidigare pratats om att likartade symtom som i Long Covid också förekommer i andra sjukdomar. Just nu pågår
  en studie där man ska leta efter liknande partiklar i blodet hos ME/CFS-patienter.
  https://mobile.twitter.com/resiapretorius/status/1483891277372534792

  Man ska inte försöka självmedicinera – det finns risk för blödning.

 65. 165
 66. 166

  sorryantivaxxer?
  Jag blir så trött. Är det inte tragiskt att någon sätter i system att spåra upp och hänga ut
  ovaccinerade människor som dött i covid-19, och ibland till och med håna deras anhörigas kamp.

  Visst, det förekommer också att vaccinerade som dött i covid-19 hängs ut. Det är ännu mer tragiskt, eftersom de bara följde myndigheternas påbud och var stolta och tog emot något som de trodde var säkert och effektivt.

  Det mest tragiska är ändå, att bland alla som dött (oavsett vaccinering), så skulle 80-95% ha överlevt om de fått tidig behandling.

  Tidig behandling, med billiga och lättillgängliga medel, men som hela tiden baktalats och motarbetats av korrupta hälsomyndigheter och sjukhusdirektörer.

 67. 167

  166 Molle,

  Där har du USA i ett nötskal!

  The purpose of this site is educational, except for a few exceptions, everyone listed on this site was/is an anti-vaxxer activist who helped spread COVID-19 misinformation on social media. Share to stop others from making the same mistake. GET VACCINATED!

  Kan tycka om dom är så upplysta så att de aktivt sprider sin information, att dessa även känner till alla alternativ.

 68. 168
 69. 169

  Molle,

  Vill tillägga att nu tror jag inte att lastbilschaufförer kan påverka speciellt många, däremot finns det andra som kan bära ett stort ansvar,
  Medical Doctors :
  https://www.sorryantivaxxer.com/search-results?q=md&type=blogs

  och Radiopratare t ex
  https://www.sorryantivaxxer.com/search-results?q=radio+host&type=blogs

  Speciellt kan jag tycka när barn blir drabbade:
  https://www.sorryantivaxxer.com/search-results?q=mother&type=blogs

 70. 170

  https://www.msn.com/sv-se/nyheter/inrikes/tiden-mellan-andra-och-tredje-dosen-kortas/ar-AATkz0G
  Jajamensan, skynda på att vaccinera, så vi får fram mutationer fortare och covideländet riskerar att dra ut på tiden.
  samtidigt säger ett dokument från UK.gov Vaccine Surveillance report att fullvaccinerade får ett sämre naturligt immunförsvar med risk att det aldrig återgår till det normala…..känns ju bra att veta, låst till att resten av sitt liv förlita sig på Big Pharmas kemikalier om inte Ivermectin blir godkänd som behandlingsmetod efter den japanska rapport som visar på dess effektivitet
  https://www.kowa.co.jp/news/2022/press220131.pdf

 71. 171

  Pfizer tog fram ett vaccin på 108 dagar men FDA skulle behöva 55 år för att kunna distribuera Pfizers testdokument.
  Tack vare FOIA har det kommit fram dokument och av det som kommit fram så förstår vi varför Pfizer vill dölja resultaten.
  https://principia-scientific.com/pfizer-trials-all-injected-mothers-lost-their-unborn-babies/

 72. 172

  #170

  Lasse, nya höjdpunkter i din argumentationsteknik! Du påstår att en engelsk myndighet säger att immunförsvaret aldrig mer blir ”normalt! Det låter ju trots allt intressant men du ger ingen länk till rapporten. Sen länkar du till ett dokument skrivet på japanska! Tack! 😉

  #171

  Så du tror på fullt allvar att inga barn har fötts av vaccinerade kvinnor??? (Q) Du tror på fullt allvar att frekvensen missfall stigit dramatiskt hos vaccinerade kvinnor???

 73. 173

  #172 Kalle
  https://www.goethe-verlag.com/svenska-japanska-online.html alt. Google Translate.
  Jag skrev ”med risk att det aldrig återgår till det normala” Observera ”risk”
  Ang gravida och vaccinerade kvinnor så får du väl tro och använda informationen som du vill.
  Det finns uppgifter på att frekvensen över missfall hos vaccinerade gravida kvinnor stigit med 300%

 74. 174

  #173 Lasse

  Tack för kursförslag. 😉

  Fortfarande ingen länk till de engelska myndigheterna som skrivit ”risk” …

  Ingen länk till missfallsfrekvensen … misstänker starkt att du inte kan prestera någon statistik på detta för ett helt land, typ Sverige. I min värld skulle det vara mycket mer omskrivet än biverkningarna gällande hjärtmuskelinflammationen. Men Tegnell har väl mörkat den informationen antagligen på Bill Gates order? (Q)

 75. 175

  https://www.gov.uk/government/publications/covid-19-vaccine-weekly-surveillance-reports
  Olyckligtvis antecknade jag inte vilken rapport som uppgifterna stod i.

  Missfallsfrekvensen har tagits fram av DoD från Project Salus och delgivits Senator Ron Johnson av Advokat Thomas Renz
  Projekt Salus omfattar 17 miljoner människor och sammanfattas så här:
  300 % ökning av missfall jämfört med de senaste fem årens medelvärde
  300 % ökning av cancer jämfört med de senaste fem årens medelvärde
  1000 % ökning av neurologiska skador jämfört med de senaste fem årens medelvärde, en tiofaldig ökning.
  75% av nya fall i USA inträffar bland fullt vaccinerade.
  60% av dem som är inlagda på sjukhus i USA är fullt vaccinerade

  Tegnell tycker jag är en sansad och försiktig general som inte sväljer WHO:s direktiv med hull och hår och jag tvivlar mycket starkt att Bill Gates har haft direktkontakt med Tegnell-för att be honom mörka någon information.

 76. 176

  Lasse P,

  Det är bra med transparens och det verkar vara väldigt färska uppgifter det här så vi får väl se om ett antal dagar vad det blir av det.

  Förra uppgfterna från den gode Senatorn tror jag blev saftigt debunkade:
  ”hordes of athletes are dropping dead on the field after getting the jab.”

  https://finance.yahoo.com/news/sen-ron-johnsons-latest-covid-230236010.html
  https://www.huffpost.com/entry/ron-johnson-covid-19-conspiracy_n_61f3129ae4b067cbfa1a7b7e

 77. 177

  Lite småintressant att extrapolera när man kollar på sökresultaten nedan.
  T ex namngiving av personer som ju oftast görs i USA, men ganska så anonymt är det gäller vaccinerade som drabbats…hmm…
  https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=pregnant+died+of+covid+unvaccinated&ia=web
  https://duckduckgo.com/?t=ffab&q=pregnant+died+of+covid+vaccinated&ia=web

 78. 178

  #175

  Synd att du inte kom ihåg vilken rapport det var. 😉

  Antigen är Tegnell en skummis eller så är dina siffror falska (de tre första raderna). Har Thomas Renz vunnit några ”Corona”-fall?

 79. 179

  En lista med atleter som kollapsat:
  https://stevekirsch.substack.com/p/athlete-collapsesdeaths-following?r=o7iqo&utm_campaign=post&utm_medium=web

  Och de fallen har naturligtvis INGENTING med vacciner att göra.

 80. 180

  En factchecker har redan undanröjt problemet med ökningen av missfall, cancer o.s.v. under 2021. Det var bara en glitch i databasen. Tur det finns källor man kan lita på.
  https://www.politifact.com/factchecks/2022/jan/31/instagram-posts/numbers-were-based-faulty-data-military-spokespers/#sources

  (Ironivarning)

 81. 181

  # 180 Molle

  Ja,Politifact är säkert en samling ondskefulla personer som gjort till sin livsuppgift att dölja sanningen för folket så att läkemedelsindustrin kan fortsätta sin mordiska verksamhet. Antagligen ingår myndigheter och majoriteten av forskare i ett världssammanhängande nätverk som sitter i dagliga konferenser för att på ett koordinerat sätt föra oss bakom ljuset för att dölja den verkliga sanningen!
  (* Ironivarning *)

  Jag tror inte heller på allt som myndigheter och anställda forskar i läkemedelsbolag säger men det beror inte på avancerade sammansvärjningar som krävs i detta fall.

  Varför i herrans namn säger FHM att unga inte ska vaccinera sig för att det finns en lite förhöjd risk för en normalt en icke livshotande myokardit när det samtidigt finns en 300% ig cancerökning som genereras av vaccinet (det skulle ju göra vaccinet helt värdelöst och livsfarligt)? I så fall kan det inte gärna finnas någon annan förklaringsmodell än den jag började denna kommentar med. Vad tror du Molle?

 82. 182

  Molle,

  Jag tycker det är bra att frågor lyfts och belyses och den där listan med atleter gör det lite enklare att kolla upp iom namn osv. Blir ju betydligt mindre generaliserat då.
  Numro 1, Blake Barklage, fick jag inte fram nåt vettigt av vid en snabb glutt.
  Numro 2, Alex Apolinario, verkar däremot ordentligt debunkad; https://www.reuters.com/article/factcheck-coronavirus-sport-idUSL1N2U10U2
  och
  https://duckduckgo.com/?q=athletes+vaccine+injury+list&t=ffab&ia=web

  Det lär ju sammantaget visa sig hyfsat väl om påståenden stämmer. Även ang militärer som dör i drivor:
  https://www.redvoicemedia.com/category/dr-jane-ruby-show/

  Tror det är främsta anledningen att det är svårt att diskutera emot de flesta fallen på https://www.sorryantivaxxer.com/

 83. 183

  #181

  Du berör en oerhört intressant fråga. Vilka är verkligen med i sammansvärjningen? Och vilka är bara får som följer med i skocken som styrs av vallhunden?

  Jag tror att det är bara de i toppskiktet som är genomruttna och helt insatta i vad de gör. T.ex. folk i CDC, FDA, NIH och WHO. Och topparna i läkemedelsbolagen förstås. Är det ondska som driver dem? Nej, bara vanlig mänsklig girighet.

  De stora myndigheterna kan sedan lätt styra myndigheter på lägre nivå. Det är inte bara vanliga människor som blint lyder auktoriteter. Även auktoriteterna ser upp till och lyder större auktoriteter.

  Fact checkers, dom är inte alls onda. De gör bara sitt jobb, och flertalet tror nog att de gör en god insats.

  Rädsla är en annan faktor. Många som ser vad som pågår, vet att det är farligt att säga något. Då riskerar man att smädas, avskedas och bli av med licensen.

  Så det behöver inte vara så mycket sammansvärjning och ondska, det räcker med utbredd auktoritetstro och lite rädsla.

  #182

  Atletlistan har bara ett fåtal fall som sägs vara vaccinerade, men det intressanta är ju blotta mängden. Atleter kollapsar här och där även utan pandemi, men efter vaccinstarten ligger dom i drivor.

 84. 184

  Om vi går tillbaka till tiden strax efter svininfluensan så uppenbarade det sig hur WHO inte hade helt rent mjöl i påsen.

  https://www.svd.se/experter-samarbetar-med-industrin
  http://sourze.se/2010/01/28/who-kallade-till-forhor-om-svininfluensan__69151#.YftcHzNwF-F
  https://nyheter24.se/nyheter/inrikes/261325-expert-h1n1-vaccinet-ar-en-bluff
  https://www.globalresearch.ca/the-h1n1-swine-flu-pandemic-manipulating-the-data-to-justify-a-worldwide-public-health-emergency/14901

  Det var även vid denna tidpunkt som kriterierna för vad som räknas som pandemi ändrades så det vart lättare att utlysa densamma.
  Lägg till det faktum att WHO ändrade begreppet flockimmunitet två gånger under andra halvåret 2020 till förmån för vaccinering….utan vetenskaplig evidens.
  WHO har inte något renare mjöl i påsen idag och agerandet är i stort identiskt med skillnaden att idag har man involverat MSM och Big Tech att gå deras ärenden….dom lärde sig av sina misstag.

 85. 185

  Nedstängningarna som gjordes i Europa och USA var nästan totalt värdelösa, visar en meta-analys som gjorts på Johns Hopkins University:
  https://www.fox5dc.com/news/johns-hopkins-study-shows-lockdowns-only-reduced-covid-19-death-rate-by-2

  Researchers also pointed out other unintended consequences of lockdowns, such as rising unemployment, reduced schooling, an increase in domestic violence incidents, and surging drug overdoses.

  ”Such a standard benefit-cost calculation leads to a strong conclusion: lockdowns should be rejected out of hand as a pandemic policy instrument.”

 86. 186

  Pandemin är över! 🙂

 87. 187

  Pandemin är inte över förrän WHO avblåst den.
  Det hela går nu bara in i en ny fas.

 88. 188

  # 187 om två månader är nog covidbevisen bortplockade och du kan resa fritt igen! 🙂

 89. 189

  # 188
  Vad inte det dom sade på någon av presskonferenserna i förra veckan.
  ”Covidbevisen fyller inte den funktion som det var tänkt…måste man nog vara ärlig att erkänna”

 90. 190

  #183 Molle
  En 300% ig ökning av cancer skulle inte mörkas av myndigheter och media, det kan du vara säker på… Det skulle ju t ex innebära att hela sjukvårdssystemet kommer att kollapsa. Inse det omöjliga i siffrorna!

 91. 191

  #190 Kalle
  En 300% ökning av cancerfall är en otroligt hög siffra men man måste sätta den i sitt rätta sammanhang.
  Den data man använt sig av kommer från Department of Defence (DoD) eget rapporteringssystem Defense Medical Epidemiology Database (DMED) vilket fungerar ungefär som VAERS men inrapportering görs bara av medicinskt utbildad personal.
  DEMED är ett erkänt noggrant rapporteringssystem och den rapporterade ökningen är jämfört med genomsnitt över 5 tidigare år.
  Ur DMED har väldigt många oroväckande ökningar av olika sjukdomar rapporterats och den enda förklaringen till att massmedia inte rapporterat något om det, som jag kan tänka mig, är att försvaret inte vill skylta med att dom har en ökande sjukdomsbild bland sin personal eftersom det underminerar försvarsförmågan och svagheter presenterar man inte på näsan till sina fiender.

 92. 192

  Molle, ang nedstängningarna så håller jag med dig, men jag vill tro att man helt enkelt saknade kunskap och tog det säkra före det osäkra och hur “hysteriskt” jag kan tänka mig det lätt kan bli – utom för Anders Tegnell;-). Vi har en gråzon med oförutseender och misstag och korruption som vi nog aldrig helt kan bli av med.
  Men som sagt, grävande journalistik lär visa hur galet det blev med t ex Australien. Kanske det blir ett Uppdrag granskning framöver i nivå med Panamadokumenten där man samarbetade med andra journalister världen över.
  Det kommer även komma fram siffror på vaccinskadade atleter och militärer. Och vaccinskador öht. Att det helt enkelt inte stämmer ang stora antal som det larmas om. I t ex Sverige hittils är det löjligt lite mtp över 22 miljoner givna doser hittils.

  Lasse P, det du skriver om cancerfall mm lär även det visa sig.

 93. 193

  #191 Hur man än vänder och vrider på det så blir siffran orimlig om man kopplar det till vaccinet. En ökning av cancerfall på bara någon procent skulle räcka för att omedelbart stoppa vaccineringen.

  Kanske om man skulle orka läsa det finstilta så är det någon ovanlig form av cancer som ökat typ från 10 fall till 30 fall under något år. 😉 Men i så är all trovärdighet förlorad.

 94. 194

  Undrar om man kunde göra en AI simulering på hur det sett ut i vårt samhälle om vi skippat alla restriktioner och vaccin osv…? Finns dock beräkningar gjorda iofs..
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/KzXRko/fhm-covid-inte-samhallsfarlig-agnes-wold-om-beskedet

 95. 195

  Goda nyheter, vaccinet verkar ge ett långvarigt och robust t cells skydd mot Covid, kanske bättre än vid genomgången infektion. Läs en seriös artikel från Nature.

  https://www.nature.com/articles/s41590-021-01122-w

 96. 196

  # 195 Kalle
  Vaccinet get bara ett smalt T-cellsskydd mot det spikeprotein som det är designat för.
  Ett brett T-cellsskydd kan bara uppnås av de som genomgått sjukdomen och därigenom har skydd mot samtliga virusproteiner.
  Genomgången covid-19 ger avsevärt bättre och brett T-cellsskydd än vad nuvarande vaccin någonsin kan ge.

 97. 197

  #196 Varför inte glädjas åt att vaccinet verkar ha potential att ge ett långvarigt skydd mot allvarlig sjukdom mot alla kända varianter av Covid, efter besvikelsen att det skyddar bara kortvarigt mot smitta?

  Det syns ju inte minst nu på IVA där det tragiskt nog finns alldeles för många människor som råkar fruktansvärt illa ut för att de inte är vaccinerade. Titta gärna på statistiken för din åldersgrupp, ha i åtanke att runt 90% i gruppen är vaccinerade.

  https://www.svt.se/datajournalistik/corona-i-intensivvarden/

 98. 198
  Dick Broman säger

  file:///var/mobile/Library/SMS/Attachments/67/07/65A1B078-9DE7-4522-9A72-0772DD1CCD50/IMG_1573.jpeg
  Fängslad i buren sitter en fullvaccinerad fågel med vaccinpass och tittar avundsjukt ut genom fönstret på en ovaccinerad fågel som valt bort tvångsvaccinering och som därför också fortfarande lever fri som en fågel bör göra, i frihet!

 99. 199
  Dick Broman säger

  Tyvärr verkar inte den mycket talande bilden som jag ville visa fungera, jag beklagar.

 100. 200

  Kalle

  Man kan också läsa statistiken som så att det framför allt är (80,5%) redan sjuka människor som råkar illa ut.
  Jag kan inte se huruvida de som hamnar på IVA och inte klassas som redan sjuka i huvudsak är vaccinerade eller ej.
  Att en ung frisk människa skulle dö av Covid är uppenbarligen extremt ovanligt.

  Artikeln i Nature ser förvisso seriös ut. Undrar varför det bara är en person som är författare? Det kan väl aldrig vara en spökskriven artikel? Sådant förekommer i Sverige än idag och betyder att en person med ett utåt sett stort förtroende, mot betalning sätter sitt namn på en artikel som någon annan har skrivit. Någon annan är då oftast ett läkemedelsbolag.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa