Avstannad brant ökning av Covid-IVA ?

Det finns en antydan till avstannande av den branta ökningen av Covid-sjuka på IVA. Vaccineffekt eller minskad farlighet av Omikron-varianten?

 

Comments

 1. 201

  #200
  Det är ju teoretisk möjligt att ovaccinerade är oerhört kraftigt överrepresenterade i gruppen med högt blodtryck/diabetes osv … Men jag skulle inte chansa på att det ligger till på det viset .;-)

 2. 202

  jösses
  ”Att en ung frisk människa skulle dö av Covid är uppenbarligen extremt ovanligt.”
  https://www.sorryantivaxxer.com/
  Där hittar du unga personer som är friska som har dött.
  Sidan chockade mig dom ser inte ut att vara sjuka med underliggande sjukdomar.
  Flera lär ha använt d c vitamin malarialäkemedel Ivermektin, dom dog ändå.

  Jag tror att FHM ljuger och tonar ner faran med viruset för att inte skrämma upp folk.
  Tegnell har motiv att ljuga han ville i början smitta ner befolkningen för att uppnå flockimmunitet då kan han inte säga sanningen att viruset dödar unga friska.
  Då ljuger han och säger att det är dom med underliggande sjukdomar som dör och försöker få det att låta som att dom ändå skulle dö snart.

  sorryantivaxxer det är en studie på hårda ändpunkter.

  Jag försvarar inte vaccinet jag konstaterar bara att viruset är dödligt (delta)
  Omikron är inte så farligt men några dör ändå.

  Det är möjligt att vaccinet är skadligt men ingen får hitta på att viruset är ofarligt.

 3. 203
  Sebastian Sigvardsson säger

  Ni vet ju redan hur Folkhälsomyndigheten räknar vaxxade och ovaxxade som ligger på IVA eller?
  Varför skulle andra länder räkna annorlunda?
  WHO ger ju alla samma riktlinjer för hur de covidsjuka skall räknas.
  Varför skulle majoriteten vara ovaxxade som ligger inne på IVA för andra åkommor än covid? Det finns ju ingen som helst anledning att det skulle stämma. Om så vore fallet skulle ju vaccinen vara rena mirakel medlet.
  Ni borde lyssna på några som har haft rätt ända sedan starten av denna ”vaccin kampanj” bla
  Geert vanden Bossche (100% rätt hitintills) ,Robert Malone och Luc Montagnier. sök själva information

  https://voiceforscienceandsolidarity.substack.com/ Geert vanden Bossches sida…..

  Om injektionerna funkade så borde väl eländet vara över för längesedan ?Det har varit rena explosionen de senaste månaderna runt om i världen , särskilt i några av de länder där man gått ut hårt.Tex Israel som är inne på dos 4…å snart nr 5

  https://anthropocene.live/2022/02/01/vad-hander-med-covid-i-israel/

  WHO är precis lika skurkaktiga som CDC,FDA,NIH,EMA och GAVI ,det tar inte lång tid att lista ut för den som söker information om hur de har hanterat denna cirkus med att tex effektivt förtrycka fungerande bef. läkemedel som behandling mot covid .

  Storbritanniens ”Office for national statistics” gick nyligen ut och presenterade siffror på bla genomsnittsåldern för de som bevisligen dött av covid och de levde i genomsnitt 82,5 år medans de övriga levde till ca 81,5 år ? vad säger det om denna cirkus? Om man inte kan påvisa en överdödlighet pga covid så känns alla drakoniska åtgärder under de senaste 2 åren runt om i världen som helt meningslösa ?

  https://www.youtube.com/watch?v=9UHvwWWcjYw Dr John Campbell som går igenom statistiken och han pratar även om cancer så den här videon är väl värd att ta in…

  https://www.ons.gov.uk/peoplepopulationandcommunity/healthandsocialcare/conditionsanddiseases/articles/coronaviruscovid19/latestinsights

  EU har redan klargjort att de vill behålla vaccinpassen och då lär det sannolikt bli så ..om nu inte de Kanadensiska lastbilsåkarna får fart på övriga världen så att protesterna sprider sig lika snabbt som Omikron……Vaccinpassen klubbades igenom i EU långt före covid och planerades att införas till 2021-22 och där är vi ju nu så tajmingen kunde ju knappast vara bättre.
  Ni som valt att vaxxa er kan räkna med en dos av något otestat preparat sannolikt minst 2ggr/år och för resten av era liv ,om ni vill behålla vaxxpassen .

  https://nyheter.swebbtv.se/eu-vill-ha-kvar-covidpassen-har-blivit-global-standard/

  https://openvaers.com/covid-data
  På den här sidan kan man följa hur många dödsfall som ”rapporterats” där orsaken har med injektionerna att göra. Mörkertalet lär dock vara stort., mellan 1-10%.

  Trevlig helg på er Bloggare

 4. 204

  D-vitamin påvisas ha stor betydelse – återigen.

  Igår torsdag publicerades ännu en studie (peer-reviewed) som visar att D-vitamin har mycket
  stor inverkan på risken att drabbas svårt av covid-19.
  https://journals.plos.org/plosone/article?id=10.1371/journal.pone.0263069

  Från Results:
  ”Patients with vitamin D deficiency (<20 ng/mL) were 14 times more likely to have severe or critical
  disease than patients with 25(OH)D =40 ng/mL (odds ratio [OR], 14; 95% confidence interval [CI], 4 to 51; p < 0.001)."

  Trevligt att studien är gjord i Israel, det visar att det finns sanningssökare även i ett så vaccinfanatiskt land.

  Tidningen Times of Israel berättar under rubriken "Israeli study offers strongest proof yet of vitamin D’s power to fight COVID".

  “We found it remarkable, and striking, to see the difference in the chances of becoming a severe patient when you are lacking in vitamin D compared to when you’re not,” said Dr. Amiel Dror..

  “Because this study gets such a good picture of patients’ vitamin D levels, by looking at a wide timeframe instead of just the time around hospitalization, it offers much stronger support than anything seen so far emphasizing the importance of boosting vitamin D levels during the pandemic,” he added.

  Och vad säger etablissemanget (FHM) om D-vitamin? De hävdar som vanligt "Det finns inga övertygande vetenskapliga belägg för att D-vitamin.. " och hänvisar till ingen mindre än … Livsmedelsverket – tjohoo!

 5. 205
 6. 206

  #197 Kalle
   Hur tänkte du här?
  Först är det en besvikelse att vaccinet bara skyddar kortvarigt mot smitta för att sedan glädjas åt att det verkar ha potential att ge långvarigt skydd mot allvarlig sjukdom och alla kända varianter av Covid.
  Det är ju samma vaccin som först är dåligt för att sedan vara bra, är det Carl Einar Häckner som trollat till det?
  Vaccinet arbetar bara med ett protein, spikeproteinet, och det är mot det proteinet som man får T-cellsimmunitet.
  Vid naturligt genomgången covid-19 bildas det breda T-cellsskyddet mot samtliga covid-19 proteiner.
  Sedan är det fortfarande så att de nyvaccinerade räknas som ovaccinerade tills det gått 14 dagar och de negativa reaktionerna uppstår inom några dagar, så hur ser de verkliga siffrorna ut?
  14 dagarskarensen används av de allra flesta folkhälsomyndigheter världen över och vem har gett direktiv om det?
  Varför får inte respektive land bestämma hur deras egen statistik skall beräknas?

 7. 207

  Jag fick en post från läkaruppropet, på Instagram. Det finns sjukdomsstatistik på militär personal i USA sedan många år tillbaka. De senaste 5 åren har den sammanlagda antalet sjukdomar legat på en stadig nivå av 1,7 miljoner sjukdomsfall. Men 2021 då vaccinationer påtvingades all militär personal. 2021 steg antalet sjukdomar till 22 000 000 fall!!! Man säger nu inom militären och de som känner till detta att det innebär att alla vaccinerade är allvarligt skadade för all framtid och obrukbar i sin samhällsposition. Det innebär att vi i sinom tid kommer att sakna både militär- och sjukvårdspersonal. Det är bara för oss ovaccinerade att kavla upp ärmarna och förbereda oss på att ta hand om samhället. Nu när alla idioter som sprutar okända substanser som micklar med immunförsvaret, ska bli sjuka och dö. Om detta stämmer så inträder nu en ny era i planetens utveckling. Alla som är förslavade idioter ska bort. Kvar finns bara en liten hög konspirationsteoretiker.

  Lite lök på laxen. En ny värre variant av HIV har dykt upp från ingenstans. Jag tror den var inplanterad i covids RNA? Som Luc Montaigner berättade om för ett år sedan. Endast LCHF kan rädda mänskligheten nu. Alla andra har pissat i det blå skåpet, sorry.

 8. 208

  https://www.instagram.com/tv/CZkPigAD-2G/?utm_medium=copy_link

  Här är min länk. Jag vore tacksam om den kan debunkas?

 9. 209

  205 Lasse

  Statistiken som jag refererade till här:
  https://www.svt.se/datajournalistik/corona-i-intensivvarden

  Som utom allt rimligt tvivel visar att många ovaccinerade drabbas hårt använder följande kriterier:

  ”Svenska Intensivvårdsregistret räknar antal doser utefter datumet då sprutan gavs. Alltså sprutan räknas från samma dag som den ges.”

  Det innebär väl snarast att personer som ännu inte fått skydd av vaccinet räknas som vaccinerade!!!

  Jag tror ditt bias hindrar dig att se klart?

  Visst kan det vara en besvikelse om något skyddar dåligt mot smitta samtidigt som det är glädjande att vaccinet effektivt hindrar allvarlig sjukdom.

 10. 210

  #209 Kalle
  Det du refererar till är antalet doser som givits, inte när du räknas som vaccinerad.
  https://www.folkhalsomyndigheten.se/smittskydd-beredskap/utbrott/aktuella-utbrott/covid-19/vaccination-mot-covid-19/fragor-och-svar-om-vaccination-mot-covid-19/

  ”Du betraktas som ovaccinerad om:

  du inte har fått någon dos vaccin mot covid-19, eller endast en dos vaccin av ett tvådosvaccin
  du har fått två doser vaccin men där det ännu inte har gått två veckor sedan dos 2 gavs.”

  Två veckor gäller även efter påfyllnadsdos och observera…så länge du bara ha fått en dos så är du ovaccinerad.
  Effektens längd hos vaccinet angavs i början vara 9-12 månader, sedan 6-8 månader och nu rekommenderas påfyllnadsdos från 3 månader.
  Återigen från FHM sida:

  ”Tidsintervallet mellan dos 2 och påfyllnadsdosen har ändrats från fem till tre månader för alla personer som är 18 år och äldre.”

  När skall du inse att vaccinet inte är ett vaccin, att det fortfarande inte är slutgiltigt godkänt, att dess effektivitet inte på långa vägar uppfyller det som utlovades från början samt att det innehåller lipider som, enligt tillverkarna som Moderna och Pfizer m.fl köper ifrån, inte får användas på människor eller djur.
  https://www.caymanchem.com/product/33474/sm-102
  ”WARNING This product is not for human or veterinary use.”
  https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0159-cay34336-25?fbclid=IwAR2I5esg7vVEDAFfZoLvQfqzRcwR6Tchb8awVcficnZwDaHahxL3_Cm9RL0
  ”Achtung
  Nur für Forschungszwecke und Laboruntersuchungen: Nicht für die Anwendung im oder am Menschen!”

  Du skall även ha klart för dig att om ”vaccinet” på något sätt förändras för att passa t.ex Omicronvarianten så är det inte längre den produkt som nödgodkändes, vilket innebär att den inte heller är godkänd överhuvudtaget.
  längre, detsamma gäller där olika ”vaccin” blandats, inga vetenskapliga försök har gjorts för att fastställa risker kring detta vilket är högst anmärkningsvärt.
  När skall du inse att RT-PCR testet inte kan skilja på sars-cov-2 och influensa.

  https://www.cdc.gov/csels/dls/locs/2021/07-21-2021-lab-alert-Changes_CDC_RT-PCR_SARS-CoV-2_Testing_1.html
  ”CDC encourages laboratories to consider adoption of a multiplexed method that can facilitate detection and differentiation of SARS-CoV-2 and influenza viruses. ”

  När skall du inse att det är du som är försökskaninen.
  Kom ihåg Big Pharmas motto: ”En frisk kund är en förlorad kund”

 11. 211

  Till er som tror att WHO vill ett bästa.
  Nedstängningen av covidrestriktioner är en bricka i spelet.
  WHO vill att ALLA länder ska skriva på ett avtal som ger dom makten över enskilda länders hälsovård och dess grundlagar i händelse av pandemi eller annan global händelse av vikt.
  Då WHO ändrade kriterierna för vad som räknas som pandemi redan 2008 så kan alla säsongsinfluensor räknas som pandemi.
  Den som inte fattar vad detta innebär måste vara totalt intelligensbefriade.
  Du blir tvingad att ta det läkemedel som WHO säger att du skall ta för ditt grundlagsskydd (i Sverige) gäller inte.
  Dessutom betalas Big Pharma av våra skattepengar
  Detta skall vara klart i maj 2022 och det enda land som protesterat hittills är Ryssland.
  https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/
  Jag kan inte säga det tydligare: För helvete öppna ögonen.

 12. 212

  #210 Lasse

  Det är underligt att prata med dig. Jag refererar till en sida där statistiken talar ett övertydligt språk om hur ovaccinerade drabbas på IVA. …och du svarar på detta genom att prata om FHM- definitioner istället för de definitioner som används på sidan jag refererar till trots att jag skriver ut det i klartext!

  Massor av ovaccinerade dör nu på IVA som hade överlevt om de tagit vaccinet.

  Däremot så sprider du gärna rapporter som man med 99% ig sannolikhet eller mer kan avfärda som helt felaktiga… som att cancerkvensen stigit med 300% hos vaccinerade.

  Du är inte ensam här som agerar på det viset…man blir oroad över vart vårt samhälle är på väg.

  Man kan vara samhällskritik utan att vara totalt verklighetsfrånvänd.

 13. 213
  Sebastian Sigvardsson säger

  Att få människor ,särskilt de som tagit injektionerna ,att försöka se det orimliga i hela denna kampanj kommer säkert att ta lite tid men när det blir så uppenbart att inte ens våra massmedier längre kan undanhålla fakta ja då spricker hela bubblan. Översätt den här artikeln på Svenska så blir det lite lättare att förstå. Ni kommer aldrig att få den korrekta informationen från Läkemedelsverket eller från ”Flockhälsomyndigheten” förrän hela systemet byggs upp igen med nya namn och nya ansvariga….förtroendet lär inte finnas längre när det uppenbara blir uppenbart för alla.

  Glöm att de flesta som ligger på IVA är ovaxxade…det är bara missinformation från våra myndigheter och som skall få oss att skynda oss att ta dessa värdelösa och skadliga preparat. Hur motiverar någon av er denna logik? Har jag inte tagit dos nr 1 och tidigare genomgått en covidinfektion varför skall jag börja nu?
  Ni som tagit nr 2 och klarat er borde rimligen ifrågasätta varför dos nr 3 skall tas när vi nu ser slutet på Omikron?

  Sveriges befolkning, och Världens, behöver inte mer inkorrekt info(lögner) utan mer transparens och öppenhet inte mindre…..Nu startade Kanadas lastbilsåkare något som förhoppningsvis ger en gemensam styrka vilket får slut på förtrycket, korruptionen och ger makten åter åt folket.

  Om vi fått en rekommendation från våra myndigheter om att ta extra Vitamin D,K2,C, Zink, Magnesium, Kalcium och särskilt under de mörkare månaderna(9 st) ja då hade vi troligen sluppit både covidiotin och mängder med andra sjukdomar men det tjänar inte Big Pharmas syften dvs de råden gynnar inte extra utdelningarna….

  https://www.realclearmarkets.com/articles/2022/02/04/how_a_war_on_misinformation_led_to_a_coronavirus_tragedy_815161.html

 14. 214

  208 Georg W m fl.

  Nu ska man inte “killa Messengerna” , men när det gäller nämda ”screaming” Leigh Dundas så får man i alla fall lust;-) Eller iaf ta på sig hörselskydd:-)
  https://twitter.com/cineaste_c/status/1347011787204349952
  Men hon kanske är en bra representant för Antivaxx-rörelsen öht, den som skriker högst, mest och övertygande vinner!
  Det ligger väl lite i fatet för henne att hon var med i stormningen av Capitolium, Trump-fan, Scientolog osv…

 15. 215

  # 213 Kalle
  Det är ju du som inte kan acceptera att statistiken missgynnar och skuldbelägger de som faktiskt är helt ovaxxade.
  Ja..Det ligger många covidsjuka på sjukhusen men vilka är vaxxade och vilka är ovaxxade då du räknas som ovaxxad tills det gått 14 dagar EFTER vaxxtillfället och det är lika illa att hamna på sjukhus vare sig du är vaxxad eller inte men det är fruktansvärt att bedriva hetsjakt på de som inte vill eller kan vaxxa sig med hjälp av statistik som inte är rättvis.
  Jag förstår inte heller att du inte begriper att exemplet på 300% ökning av cancerfall är hämtat från världens kanske noggrannare databas där det är otvetydigt att frekvensen av olika sjukdomar ökat från 1,7 miljoner fall under 5 års genomsnitt till 22 miljoner fall på mindre än ett år och den ENDA gemensamma nämnaren är utrullningen av covidvaxxet.
  Ändå mer förbryllande är att dessa fakta från DMED inte utreds, oavsett vad anledningen är.
  En avsevärd ökning av cancerfall beskrivs även av min mailkontakt, onkologen Nicole Délepine i Frankrike, och hon ljuger inte!!
  Kan du ge en enda annan trovärdig förklaring till denna groteska ökning så skulle jag bli oerhört glad för jag vill ha fel eftersom dessa uppgifter, tillsammans med övriga uppgifter från offentliga data och offentliga publikationer, gör mig oerhört orolig inför framtiden.
  På min arbetsplats är de flesta vaxxade och bland dom har dessa haft covid-19 både en, två och en har haft det tre ggr, ingen ov oss ovaxxade har haft covid-19, vi har faktiskt den lägsta sjukfrånvaron av alla.
  Vi hade även den lägsta totala sjukfrånvaron (400+ anställda) på många år under den första delen av pandemin då ingen var vaxxad men den ökade allt eftersom de vaccinerade ökade i antal. Slump…kanske, men jag nämner det bara.
  I #210 har du två länkar till lipidtillverkarnas egna uppgifter och trots detta så vill du, gladeligen, låta dig och dina nära och kära, injiceras med något som uttryckligen inte skall injiceras.
  Verklighetsfrånvänd tänker jag inte ens kommentera.

 16. 216

  # 213 Sebastian jag försöker lite med dig också …förstår du inte att du fastnat i en bubbla och inte kan se objektivt?

  Läs statistiken innantill:
  https://www.svt.se/datajournalistik/har-sprider-sig-coronaviruset/

  Det går inte att bortse från fakta, ovaccinerade är kraftigt överrepresenterade på IVA. Det är inte en manipulerad statistik. Det är inte påhittat. Folk som knegar på IVA är vanliga människor som du och jag. Om de här siffrorna var fabricerade skulle de flesta av dem skrika högt!

  Så inse att siffrorna är sanna! En mer nyanserad vaccinkritiker skulle t ex kunna säga, ja fler ovaccinerade dör på IVA men jag tror att det finns andra biverkningar av vaccinet som kommer att synas på längre sikt och risken att hamna på IVA är ändå minimal därför tar jag inte vaccinet.

  Men just nu verkar många antivaxxare välja att tro på de här siffrorna med 300% ig ökning av cancer och en massa andra sjukdomar som hittats i en militärdatabas i USA. Men man behöver inte vara raketforskare för att inse att det är något fel med siffrorna eller så presenteras de felaktigt. Ingen sjukvård i världen skulle klara att hantera en ökning på 300% av cancer som sker på mindre än ett år. Systemet skulle kollapsa. Det här säger en hel del om de människor som okritiskt sprider den typen av uppgifter vidare. Inser du inte det?

 17. 217
  Sebastian Sigvardsson säger

  Lasse P 215#

  Jag tycker att du Lasse ”knöt ihop säcken” på ett bra sätt och det blir nog inte roligare än så här…den som lever får se vem som hade rätt i denna fråga men helt klart pekar trenden åt att de som nu inte valt att vaxxa sig och klarat sig med livet i behåll absolut inte har någonting att förlora på att fortsätta att avstå nu när Omikron härjar runt medans de som tagit både 1,2 och 3 injektioner bara kan invänta den långtidsstudie de har framför sig i ca 8-10 år och som flyttas fram för varenda dos de tänker ta …..

  Det här är absolut inget jag är skadeglad över utan är mycket orolig för vad som komma skall. Redan i höst kan det visa sig tydligt att det var en fördel att avstå då de vaxxades immunförsvar påverkas negativt av m´RNA preparaten vilket en stor Svensk studie pekar på.
  Längs ned i studien ser man hur de vaxxade hamnar under 0 strecket efter ca 210 dgr vilket blir bekymmersamt när man stöter på bakterier och virus i framtiden. Hur långt under strecket man kan hamna i framtiden framgår inte då studien endast täckte ca 9 månader. Vi är extremt beroende av att ha ett väl boostat immunförsvar och skulle det visa sig att det försvagas utifall att man inte upprepar injektionerna då blir sjukhusen hårt belastade ännu en gång.
  Bara en studie men väldigt stor och därför är den sannolikt en bra indikation på vad vi har framför oss.

  https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410

 18. 218

  #215 Lasse du har fortfarande inte läst statistiken jag länkade till gällande iVA statistiken definieras inte som du hittar på. (Svenska Intensivvårdsregistret räknar antal doser utefter datumet då sprutan gav) .

  Den allmänna misstanken gällande cancerfall är att de kommer att gå ner under 2021 …det indikerar sjukhusen. Antagligen beroende på att folk inte vågar gå till sjukhusen på grund av Covid. Sannolikt kommer vi då få se en ökning i år. jag har ingen egentlig uppfattning men säg att de ökar med 10-20% det skulle vara väldigt mycket.

  Tror du på fullt allvar att siffrorna som du sprider kommer ha någon relevant koppling till cancerfall i Sverige? Tror du att det ens finns en tillstymmelse till chans att vi kommer se ökningar på 50% eller mer?
  Jag kan berätta redan nu att det kommer inte att hända!

 19. 219
  Sebastian Sigvardsson säger

  # 216 Kalle

  Kalle!

  Om det finns experter i världen som effektivt förtrycks och tystas ned av massmedia tror du inte att det betyder någonting ? Har du sett en enda debatt mellan tex en expert typ Geert vanden Bossche eller Robert Malone och en pro vaxxer expert?
  De törs helt enkelt inte tillåta detta eftersom större delen av världen då snabbt skulle dra öronen åt sig och avstå från att vara med i detta experiment.
  Om bla nobelpristagaren Luc Montagnier varnar världens makthavare för hur illa de hanterar den påstådda pandemin så borde väl du inse att det är en person som besitter mer kunskap än de styrande organisationerna har tillsammans….de styrs sannolikt av läkemedelsindustrins lobbyister vilka har som uppgift nr 1-10 att tjäna aktieägarna.
  Att tillverkarna av dessa preparat inte vill låta oss ta del av innehållsförteckningen på över 50 år myser man inte heller på…varningsklockorna ringer konstant när man söker svar på frågorna som dyker upp.

  Tror inte att vi blir mycket klokare genom att skriva här men jag förstår att du gärna vill att du skall ha valt den rätta vägen även om tiden talar mot dig.
  Vi andra har så här i efterhand inte förlorat något utan får följa er utveckling med viss oro måste jag tillstå. Hoppas att ni alla gör egna smarta val efter bästa förmåga och ni som är tveksamma …..avstå tills dess att man vet mer om dessa otestade preparat.
  Börja med att undersöka innebörden av ett nödgodkänt vaccin……lycka till !

 20. 220

  Jag har tagit två sprutor eftersom när man är i 60-års åldern så finns en liten men inte helt obetydlig risk att få en allvarlig variant av Covid (jag tar oxå ungefär samma ”vitamin/mineral”-cocktail som många andra här). Den risken minskar dramatiskt med sprutorna. Biverkningsrisken av att ta vaccinet verkar vara minimal … miljarder av doser har delats ut … inget seriöst verkar ha framkommit som pekar på att risken med detta är ens i närheten av den lilla risken man löpte med om man fick sjukdomen.

  Jag är skeptisk mot att ta mediciner i onödan och jag tror inte att booster-dosen tillför något speciellt så jag hade gärna låtit bli.

  Men om någon månad ska jag utomlands och det är väl lite tveksamt om det går att göra på något smidigt sätt om man inte har en booster … så jag tar nog den.

  Jag tycker inte att man ska tugga i sig t ex magnecyl för att man har lite ont i huvudet …det är också en mycket liten men ändå helt onödig risk med det. Men skulle jag tugga i mig 5 magnecyl för att det krävdes för att jag skulle få åka till Frankrike? …. Ja då skulle jag göra det även om jag tyckte att det var idiotiskt för att risken med biverkningar är ju i princip obefintlig.

  … jaja ungefär så orolig är jag för biverkningarna av vaccinet. 😉

 21. 221

  Ja Kalle, du är en trevlig prick och det skulle vara upplyftande att ta en spru..ehh..Öl tillsammans och diskutera…..segling?? (Seriöst menat inget coronasnack)

 22. 222

  #221 Sebastian
  Jag tycker illa om sättet att t ex försöka få bort Joe Rogan från Spotify. Det är väl självklart att han ska kunna intervjua forskare som har en avvikande och till och med en objektivt felaktig syn på t ex Covid-vaccinering.

  Jag väldigt för yttrandefrihet!

  Vårt samhälle är inte perfekt och man ska vara misstänksam mot att alla beslut inte vilar på de bästa grunder. Men jag tror till skillnad mot dig att det inte finns mycket som pekar på att vaccinet är något att oroa sig över … om några år är det nog ingen som diskuterar det överhuvudtaget.

  Det oroar mig mycket mer att Pandemin kanske blir det som på riktigt ( tillsammans med Trumps kampanjer om påstått valfusk) startar upp stora rörelser i samhället som helt väljer och lita på sin tro och som i princip är helt faktaresistenta. Det kan bli farligt för världen på riktigt. Det är min spaning 🙂

 23. 223

  #223 Lasse

  Jag trodde att alla här hade typ LCHF som gemensam nämnare. Öl?
  Nu förlorade du nog många anhängare här. 😉

  Jag tar gärna några glas vin och diskuterar varför man ger insulin till typ 2 diabetiker och säger åt dem och vräka i sig kolhydrater när det antagligen är det dummaste de kan göra. 🙂

  PS.
  Jag tror dock inte att ´det beror på en medvetet ondskefull sammansvärjning ledd av WHO och Bill Gates.
  DS

 24. 224

  Jag har inte druckit öl på 25 år men jag är fortfarande sugen ibland. Läkemedelsbolagen är det som religiösa kallar ’Antikrist’ de slåss mot medvetandet om att de är det. Vi kämpar mot ’Antikrist’ efter bästa förmåga. Vi orsakar kaos. Kaos är granne med Gud. Om någon undrade. Man ska vara noga med vilken Herre man tjänar. Man vill ju inte bli ett djä-ens redskap. Hellre då offra sig för jordisk frihet.

 25. 225

  #224 Georg

  25 år! 😉

  Så renlärig skulle jag aldrig kunna vara ..försöker hålla mig till att dricka öl några gånger om året… för övrigt få det lov att vara vin.

 26. 226

  Jag ska undersöka vad Amanita Muskaria är för något. Det är inte förbjudet och människan har ätit den i tusentals år. Det finns till och med de som tror att Jesus var en flugsvamp. Även jag har börjat misstänka det. Alkohol är till för människor som väljer slaveri och underkastelse. För min del måste jag underordna mig en jubelidiot. Så jag har fått sluta med alkohol. Möjligtvis öppnar flugsvampen de dörrar som gör att jag vet vad som är rätt om mRNA-vaccinerna. Synd att det inte längre är avdödade virus från vaccas/kossor de sprutar in. Det hade jag kunnat ta 7 dar i veckan. Men ingen får manipulera mina celler delningsarbete, utan legitimation som bevisar att det är Gud fader själv och ingen människa som gör det. Tilläggas bör att den sk mRNA tekniken kommer att revolutionera sjukvården om 5 år, enligt min info. Min pyttelilla erfarenhet på området är att en renlärig LCHF-are, med tillskott av zink övervinner ett dödligt virus. Men är chanslös mot cell- och dna-manipulation. Det blir kaos i kroppens funktion. Vad vi måste förstå är varför inte alla drabbas? Varför klarar vissa sprutan och andra inte. Mina erfarenheter från båda lägren säger inte varför. Mer än att har du benägenhet för sjukdom, så kommer den att blomma ut efter vaccinationen. Jag tror att det var en bra idé att isolera sig, mitt i skogen, denna hysteriepandemi. Då vi får se makten i samhället ruttna framför våra ögon. Hjälp vart ska ni ta vägen? Ni får komma hem till mig så bygger vi ett nytt samhälle och frigör oss från staten.

  Jag saknar mitt Instagramkonto. Där skrev jag hela tiden såna här galenskaper. Nu tar de bort mitt konto om jag fortsätter. Därför har jag tystnat och stackars ni får ta min rotvälska eftersom det verkar som WHO inte har någon makt över Annika och hennes blogg. Endast Kalle och någon mer kämpar för en förnuftig maktsfär. Som sätter medborgarnas intresse före näringslivets vinstintresse. ROFL profitintresse är en orm som börjat äta sin egen svans

 27. 227

  #223 Kalle
  LOL jo, men vid ett sådant högtidligt tillfälle skulle jag gärna ta en bärs.

 28. 228

  Hur kan det komma sig att påstått intelligenta upplysta personer som äter läkemedel och vitaminer dör?
  Har dom även ätit LCHF?
  https://www.sorryantivaxxer.com/

  Den som inte förstår att folk dör av viruset är faktaresistent.

  Viruset kan inte bli ofarligt för att någon anser att vaccinet är skadligt.

  I bästa fall är viruset farligt och vaccinet ofarligt.

  I sämsta fall är viruset farligt och vaccinet är även farligt.

  Det omöjliga är att viruset är ofarligt och att vaccinet är farligt det är bevisat med hårda ändpunkter sorryantivaxxer

  Hur mycket biverkningar det finns av vaccinet är svårt att veta då redovisningen är så dålig.
  Läkemedelsverkets redovisning är så ofullständigt och otydligt.

  Personligen känner jag ingen som har fått någon allvarlig reaktion på vaccinet bara ont i armen och feber med sjukdomskänsla vilket är harmlöst.

 29. 229

  Kalle Stefan tur att ni finns och levererar sansade åsikter.
  Men kan ni ta fram ren fakta på vaccinbiverkningar, läkemedelsverkets redovisning är skit enligt mig.
  Det enda som är relevant är hur många som har fått allvarliga reaktioner och hur många som har fått bestående skador.
  Den informationen saknas i redovisningen.

  Deras sätt att redovisa ger en möjlighet mörklägga en del vaccinskador.

  Jag vet inte hur farligt ofarligt vaccinet är för jag känner inte till någon saklig faktaredovisning.

 30. 230

  Jag repeterar: omikron ÄR inte en dödlig variant. Vi vet att den är som en vanlig förkylning. Tidigare varianter var farliga för metabola syndromet. Viruset är nu i princip ofarligt och farliga varianter, har enligt FHM blivit uppätna av dessa lättspridda men ofarliga virus.

  Vaccinet manipulerar skapelsen. Att en programmerad dna-molekyl ändrar kroppens naturliga immunförsvar. Otestat, oprövat. Förutom nu i realitet och verklighet. Det visar sig att sjuktalen skenar på ett flertal områden. Framför allt är det förkrossande för diskussionen att amerikansk militär plötsligt ett år (2021) ökar sjukdomsfrekvensen från 1,7 miljoner till 22 miljoner.
  Personligen tror jag till 100% på Luc Montaigner. ’Vaccinationerna är mänsklighetens största misstag genom historien’ och han menade då att viruset anpassar sig efter motståndet den möter. Men det värsta är om alla som tagit det sk vaccinet nu är permanent skadade i sitt immunförsvar. Det skulle i så fall överensstämma med desinformationen om denna forsknings försöksdjur. Alla katter och illrar dog efter ett tag. Låt oss hoppas att mina mardrömsscenarier är felaktiga. Annars är det nog dags att drabbas av hysterisk panik. Det tänker jag göra i alla fall.

 31. 231

  Naturlig immunitet vaccinimmunitet talar alla om men det finns nu fler sätt att skydda den sköra befolkningen.

  https://www.tikisafety.se/produkter/tiki-medical

  ”Ett unikt andningsskydd, designat för vården med fokus på högsta skydd och komfort
  Tiki medical är en övertrycksmask som filtrerar både in- och utand­ningsluften och passar därmed bra att användas inom vård och omsorgsverksamheter där särskilt känsliga personer vårdas.
  Högsta möjliga skyddsklass, bland annat tack vare två P3-filter och övertryck i masken
  Lätt att andas i tack vare den självreglerande fläkten
  Låg vikt och bekväm att bära
  God sikt och lätt att kommunicera i
  Ett hållbarare alternativ till engångsmasker
  Kan lagerhållas under lång tid”

  Masken skyddar mot inandning av viruset och spridning av viruset.
  Sjukvårdspersonal kan jobba även om dom är smittade för dom kan inte sprida viruset vidare.

  Kostnaden för att dela ut till hela befolkningen är inte större än kostnaden för alla PCR prover.

  Masken kan inte lösa problemet på lång sikt men tillfälligt kan vi minska virusspridningen.
  Konstiga påståenden om att munskydd orsakar syrebrist och är tungandade finns inte i ett fläktbaserat andningsskydd.

  Tyvärr lär det aldrig användas för sjukvårdsindustrin med läkarkåren blir inte rika på andningsskydd för det är bara den vanliga industrin som får vinsten av att tillverka andningsskydd.

  Bara vaccin får användas för det är det enda som kan patenteras och göra folk stormrika.

  2020 på våren hade vi då haft detta andningsskydd skulle vi aldrig fått in viruset i äldrevården och anhöriga kunde besökt sina föräldrar utan att smitta dom.

  Två år har gått och inte något har gjorts för att förebygga nästa pandemi som kan vara mycket dödligare.

 32. 232

  #231

  Fredrik, läkemedelsindustrin jobbar för fullt med att ta fram effektiva antivirala läkemedel. Med lite tur kommer det finnas mycket bättre sådana inom något år. Det tror jag är vårt bästa hopp. Världens länder är nog beredda att betala enorma summor för den typen av läkemedel så det kommer nog finnas ett stort intresse framöver att utveckla dem. 😉

 33. 233

  #229

  Sorry, Fredrik, jag är ingen expert på biverkningsregistret. Men man bryter ju ut de som verkar vara allvarliga…så har man fångat att Moderna genererar så många fall av myokardit att man inte vill ge det unga personer. AZ gav flera fall av blodproppar. Vaccin bygger ju på en risk nytta kalkyl och jag litar på att FHM gör den rimligt bra i alla fall. Om jag inte minns fel så tyckte man nog att AZ uppfyllde kraven för risk nytta kalkylen men eftersom det fanns vaccin med mindre biverkningar så slutade man med AZ.

 34. 234

  Kalle232
  ”#231

  Fredrik, läkemedelsindustrin jobbar för fullt med att ta fram effektiva antivirala läkemedel. Med lite tur kommer det finnas mycket bättre sådana inom något år. Det tror jag är vårt bästa hopp.”

  Finns absolut inget som säger att vi får fram läkemedel som fungerar mot nästa pandemi som vi inte ens vet vad det blir för smitta, tuberkulosbakterie som har muterat, läkemedel mot virus har då ingen verkan.

  AIDS-viruset har tydligen muterat lite, skulle det mot förmodan bli luftburet så är läkemedel inte en lösning.

  Det finns bara två lösningar som alltid kan fungera, total nedstängning eller andningsskydd.

  Virusläkemedel kan kosta hur mycket som helst och vi vet inte om det kommer att fungera, andningsskydd vet vi vad det kommer att kosta och vi vet att det kommer att fungera.
  2000kr per enhet och lagerkostnad kan vara det staten behöver betala om vi tar tikis mask (pris uppskattat).

  Läkemedelsmaffian kommer antagligen att försöka stoppa andningsskydd vilket kan leda till massdöd, men varför skulle läkemedelsmaffian bry sig om det.
  Läkemedelsmaffian vill inte att vi äter LCHF för då minskar försäljningen av insulin.

  Läkemedelsmaffian kan bara se till nästa kvartalsvinst, en ny segelbåt behövs.

  233
  Kalle
  Har någon under 50 dött som inte har underliggande sjukdom och vad ska räknas som underliggande sjukdom, hur ska jag få fram den informationen?
  Informationen är så dålig att det ser ut som att dom försöker dölja saker ( vaccineringen kan ändå vara bra)

 35. 235
 36. 236

  TV 4 i dag
  Annika får aldrig något erkännande i stället kommer etablissemanget att säga nu har vi upptäckt detta
  Denna pandemin lär dom aldrig rekommendera D till för då tvingas dom erkänna att dom hade fel.
  Låt några hundra till dö bara vi slipper erkänna att vi hade fel

  ”D-vitamin kan minska risken att dö i covid
  Ytterligare studier pekar på skyddande effekt

  Ytterligare en studie pekar nu på att D-vitamin kan skydda mot att bli allvarligt sjuk i Covid-19. Sambandet mellan D-vitamin och infektioner har diskuterats i flera år och flera studier pekar nu på en skyddande effekt.

  Den studie som nu publicerats i tidskriften PLOS-One, är en observationsstudie och visar att personer med brist på D-vitamin hade 14 gånger så stor risk att bli svårt sjuka i covid 19 som de med normala värden av vitaminet. Och risken att dö i covid-19 var drygt 25 procent högre.

  – Det är en liten studie men väl redovisad, menar Mats Humble, forskare och tidigare överläkare vid universitetssjukhuset i Örebro.”

 37. 237

  235 Lasse P

  I artikeln står:… but now he has a positive coronavirus test result which technically makes him a ‘serious coronavirus patient,’ but that’s not accurate. The patient is only in a difficult condition because he has a serious underlying illness.”
  Hur tolkar du det?
  Lite förvånande också att hela 20 % då är ovaxxade – jag som trodde typ alla i Israel var vaxxade!

 38. 238

  228 Fredrik,

  ang biverkningar, Kom att tänka på denna länk:
  https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2022/01/fa-har-fatt-ersattning-for-anmalda-vaccinskador/
  Kanske nåt uppslag av den?
  Eller gå vidare och fråga t ex LMV, dom kan nog behöva fila på sin pedagogik:-)

  Såg du länkade till sorryantivaxxer. Gårdagens offer tycker jag är ganska talande:

  Franco Trinca, 69, San Feliciano, IT, Nutritional Biologist, anti-vaxxer, dead from COVID
  According to this story, Franco died from COVID on February 4, 2022. Franco has been an outspoken anti-vaxxer from the time the vaccine program against COVID was announced. He’s made many appearances on TV spouting against COVID and discussing alternative remedies, such as HCQ, organic soil (I guess eating dirt?), vitamins, and Quercetin. He pushed the debunked theory that the vaccines have graphene in them, and also that the spike proteins would cause cancer. He also helped draft a ”criminal case” against the Italian government for their COVID response. He declared on Italian TV that he didn’t get vaccinated because he has a ”good immune system”. What’s with all these Italian anti-vaxxers? Oh, and apparently he refused to be intubated, which certainly hastened his death. Italy seems to have way more outspoken anti-vaxxers than any other European country. Is Italy truly the Florida of Europe?

 39. 239

  220 Kalle,

  Kan rekommendera en tredje boosterdos. Man blir som en nyvaxxad bil:-)

 40. 240

  #237 Stefan
  Ja det är väl som dom i Sverige som kom i på sjukhus för andra anledningar men testades positiv för covid-19 på sjukhuset.
  Jag kommer inte ihåg nu men det var något litet land som hade över 100% vaccintäckning med hänvisning att de hade vaxxat gästarbetare dessutom.

 41. 241

  226 Georg W,

  Svamp är ett otroligt stort och intressant område.
  För iaf ett tiotal år sedan så vet jag att det var populärt att plocka en annan svamp i svenska skogar som skulle vara både säkrare och bättre än flugsvamp. Kommer ej ihåg namnet – jag kan nog ta reda på det annars borde det gå att googla fram…

 42. 242

  #239 Stefan, jag längtar…. 😉

  #235 Lasse
  Det är väl det här vi kan förvänta oss, hoppas jag. 🙂

  Den ovaccinerade gruppen som genomgått infektion får ju ett bra skydd mot Covid ….den gruppen kommer ju successivt att öka …till sist kommer man inte se någon större skillnad mellan den vaxxade och ovaxxade gruppen på IVA men på vägen dit har många människor dött i onödan.

  Det är oroande att det fortfarande är en sån stor skillnad på IVA i Sverige mellan vaxxade och ovaxxade. Det betyder att många ytterligare kommer att dö i onödan.

 43. 243

  https://www.umu.se/nyheter/vaccinets-smittskydd-avtar-snabbt–skydd-mot-svar-sjukdom-bestar_11365997/

  Mailadress till de tre bakom studien längst ner om frågor, synpunkter, kommentarer….

 44. 244

  232 Kalle

  Våra myndigheter läkemedelsbolag läkarkåren har dömt oss till döden det är bara en tidsfråga till när det händer.
  Två år har gått och det finns inte andningsskydd till befolkningen typ https://www.tikisafety.se/produkter/tiki-medical

  Tänk om Omikron hade varit dödligt till 90%, det sprids nu nästan som mässling.
  DÅ SKULLE VI UTPLÅNATS.

  Det finns inga garantier att virus blir snällare med tiden, det räcker att ett enda virus av tusentals blir dödlig för att vi ska utrota oss själva.

  Nu ger vi även pengar till galna forskare som skapar nya virus och säkerheten skiter dom i för dom får pengar. labbläckor har hänt och det kommer att hända.

  Terrorister kan nu tillverka dödsvirus med Gensaxen CRISPR-Cas9

  Det är kört det är bara frågan om när det händer.

  VI KAN FÖRHINDRA DET HEMSKA
  Förbjud farliga experiment.
  Lägg andningsskydd i beredskapslager.

  Tyvärr lär inget hända läkemedelsindustrin läkarkåren vill inte se förbättringar dom får mest pengar i fickorna med vaccin.

  Tanken att vaccin ska rädda oss är absurd, vist kan vi få fram vaccin som räddar oss men vad gör vi när djuren i naturen blir smittade och ekosystemet dör ut?

 45. 245

  226 Georg W

  ang Amanita Muskaria som du skrev inte var förbjuden, så var det visst TOPPSLÄTSKIVLING (Psilocybe semilanceata) som tydligen är det på nåt vis!

 46. 246

  Stefan
  Ja det är ett mysterium! Pcillocybin som växer i komockor över hela Sverige är förbjudet att plocka och äta. Många tror att människan blev människa när de följde mockorna efter bytesdjur, alfahannen förlorar makten i flocken. Nu pågår det oerhört intressant forskning t.o.m. I Sverige. Så snart blir det förmodligen medicin. Dessa svampar och mellan 3-5000 växter på vår planet har vad som kallas psykotropa egenskaper. Bland gängkriminella anser man att man blir smartare av att konsumera dessa växter. Man omvärderar sin tillvaro och vad som är viktigt i livet. Därför är det svårt att förstå varför dessa ämnen är förbjudna och resulterar i fängelsestraff för alla inblandade. Jag som ska bli shaman när jag blir stor behöver interagera med naturen för att kunna radera kulturen som alla jä-lar har byggt in i min hjärna. Vår civilisation har förhindrat medvetandets utveckling i tusentals år. Men nu har denna tusenåriga förbudsmakt förlorat greppet. Jag vågade aldrig röra dessa preparat. Nu vet jag att de är helt ofarliga, men långt ifrån harmlösa. Virus är en del av naturen som vi försöker motverka med Urban kultur. Det går inte. Nu faller civilisationen inför våra ögon. Och vi är separerade från naturen och helt förstörda urbaniserade varelser smockfulla av skitkultur. Allt hänger ihop, covid, vacciner, diktatur, censur och miljarder skadade försökskaniner. Människan har ingen överlevnadskraft i naturen. Alla klenfisar är det synd om Nu när vädret är elakt mot oss och vi har även ordnat så det blir värre framöver. Ni som är Scandinaviens ljus och ledstjärna, vi måste höja medvetandenivån hos oss själva och våra medmänniskor <3{:

 47. 247
  Annika Dahlqvist säger

  Det är nu 246 kommentarer till detta blogginlägg. Jag tycker att det får räcka så, med pandemikommentarer i en lchf-blogg, så jag stänger av kommentarerna till detta blogginlägg nu.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa