Avstannad brant ökning av Covid-IVA ?

Det finns en antydan till avstannande av den branta ökningen av Covid-sjuka på IVA. Vaccineffekt eller minskad farlighet av Omikron-varianten?

 

Comments

 1. 101

  https://www.svd.se/irland-haver-virusrestriktioner

  När vi var där för några veckor sedan var det krav på vaccinpass i cafeer, restauranger , museer osv.
  Det har nu tagits bort. Skönt!
  Hoppas bara att det håller i sig.

 2. 102

  WHO tror att pandemin snart är över tack vare Omikronvarianten.
  Jag ställde den förhoppningen redan då den upptäcktes i Sydafrika och jag hoppas verkligen att vi nu får ett avslut på eländet.

 3. 103

  Jonas Jonassons artikel är tyvärr också fullständigt ovetenskaplig och meningslös.
  Han hänvisar till exempel till en Schwezisk vetenskaplig studie. Just det gäsp.
  Vem/vilka har gjort den? Hur är den gjord? Etc, etc.

  Ingen har någon som helst aning om huruvida just hans mamma har överlevt Covid tack vare, eller trots, alla ”vaccin”-doser.

  Ingen vet varför den 37-åriga kvinnan i Tjeckien dog av Covid. Var det till och börja med av Covid eller med Covid? Om det var av, dog hon för att hon fick i sig väldigt mycket mer virus än man får vid vid ett mer normalt smittoupptag?

  Däremot anser jag mig veta några saker.

  Läkemedelsindustrin fuskar, ljuger och korrumperar, regelbundet.

  NCB:s statistik visar otvetydigt att dödstalen i Sverige sett över de senaste tre åren är fullständigt normala, dock med några onormala pucklar som i det stora hela ändå inte får dödstalen att bli onormala.

  Det finns enstaka personer som anses friska och unga och som dött av Covid, men jag känner ingen i min bekantskapskrets, alla har överlevt, vaccinerade som ovaccinerade.

  Det finns enstaka personer här och där som får sina liv förstörda av vaccin-biverkningar. Jag varken känner eller har hört talas om några inom min bekantskapskrets.

  Att få fram en riktig opartisk risk vs nyttovärdering av de ”vaccin” och PCR-tester som vi skattebetalare nu har fått betala många, många miljarder för, det lär vi aldrig få se. Det kommer politiker och läkemedelslobbyister att göra allt för att hålla borta från offentlighetens ljus.

 4. 104
  Nisse Hult säger

  @ 102

  Tror du verkligen att pandemin kommer att ”vara över” så fort?

  Tror du verkligen att dom som tjänar gigantiska pengar på pandemin vill bara sluta tjäna dessa pengar?

  Jag tror hellre att plan B / C ligger och ruvar bakom hörnet även om pandemin kanske ”lättar lite”

 5. 105

  #104
  Ja..jag hoppas det, bl.a för att det är inte säkert att de nödgodkända vaccinen inte blir slutgiltigt godkända och då kommer en tidigare avslutning på pandemin att tillskrivas vaccinens effektivitet.
  Sedan kommer nog en plan B, som du skriver, och den består antagligen i att vi skall ta piller i förebyggande syfte, alternativt någon säsongsinjektion av någon slags kombinationsvariant som täcker sars-cov-2,influensa och ev. vinterkräksjuka

 6. 106

  …det troligaste är väl att det blir som säsongsinfluensor att man identifierar riskgrupper som sedan rekommenderas olika former av skydd… Det finns tillräckligt med pengar i den typen av upplägg. 🙂

 7. 107

  #106
  Vi vanliga dödliga skulle nog anse att det skulle generera tillräckligt med pengar som du beskriver, men riskkapitalisterna har som främsta mål att överträffa tidigare vinster och Bill Gates har redan aviserat att världen måste bidra med åtskilliga miljarder dollar (av dina och mina skattepengar) för att upprätthålla en hög motståndskraft mot framtida pandemihot.
  Varför ändra på ett vinnande koncept, det har ju redan visat sig lönsamt att upprätthålla en viss nivå av rädsla (du kan dö och/eller förlora din frihet) för att få sälja utan att så många ifrågasätter vad vi får för pengarna.
  Det kanske mest genialiska är att man fått oss, med hjälp an domedagsrubriker i MSM, att bilda två huvudläger, dom som är okritiska förespråkare och dom som är misstänksamma över nyttan.
  Dessa två grupper tar så mycket tid av varandra så dom som verkligen borde granskas, flyger under radarn.
  Är det moraliskt riktigt att en organisation som WHO skall till 70% finansieras av privata intressen.
  USA är den enskilt största bidragsgivaren men Bill o Melindas Foundation tillsammans med GAVI (som kontrolleras av Gates) är störst.
  Vilka av er är så naiva så ni tror att Gates et al ger bort miljoner dollar av ren och skär godhet utan att få något i gengäld.
  Deras förmögenhet växer inte på grund av att dom skänker bort pengarna.

 8. 108
 9. 109

  Danmark vill slopa alla restriktioner – nästa vecka
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/senaste-nytt-om-coronaviruset

  Äntligen:-)

 10. 110
 11. 111
  Sebastian Sigvardsson säger

  Hej allihopa

  Här kommer något som jag tror att de flesta av er kan ha intresse av

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=d86b486272&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r7703246337884058195&th=17e90898bd6d3709&view=att&disp=inline&realattid=17e90896bbb3609d8611

  Jag hoppas att ni lyckas att öppna den och om inte så mejla mig så ska jag vidarebefordra.
  DN ,expressen och alla de andra tidningarna har fått detta skickat från mig idag och vi får se om de tänker delge läsarna eller ruva på granaten. min privata mejl sebsig10@gmail.com

 12. 112
  Sebastian Sigvardsson säger

  Hej Kalle tyvärr så kommer jag inte in på tex Pubmed och det beror inte på varken porrsurfande eller att det är en arbetsdator utan man gör nu allt man kan för att stoppa ”missinformation” eftersom det inte passar in maktelitens agenda. Har försökt kommentera på tex Youtube och berätta om tex pubmed,Geert vanden Bossche ,Robert Malone mfl men kommentarerna tas bort i stort sett omedelbart…ni kan testa själva.
  Vi som trots allt vaknat ur denna masspsykos har inga som helst anledningar till att försöka vara konspiratoriska utan vill bara förmedla den senaste vetenskapen men som förtrycks av massmedierna och myndigheter. Jag postade nyss en länk som jag hoppas att alla kan ta del av och Läkemedelsverket är nu i blåsväder liksom tillverkarna av preparaten som man försöker få alla att injiceras med trots att de sannolikt varken behövs och tom visat sig vara direkt farliga. En nyligen utkommen studie från hälsomyndigheten i Storbritannien visade att medelåldern för den som dog pga covid, alltså inte med covid, var 82,5 år och genomsnittsåldern i Storbritannien är ca 81,5 år det säger det mesta om denna pandemi. Hälsomyndigheterna i USA har efter nyår bestämt sig för att underkänna PCR testerna som ett sätt att spåra covid 19 och eftersom hela denna pandemi byggt på just PCR testerna så faller hela korthuset i och med detta beslut. Något som Kary Mullis som uppfann PCR tekniken alltid hävdat men som tyvärr inte kan höras då han dog plötsligt i aug 2019

  https://www.algora.com/Algora_blog/2021/05/22/the-mysterious-death-of-pcr-test-inventor-kary-mullis-faucis-most-notable-critic

  Vi får vara försiktiga med att anklaga någon för något utan att först ha starka bevis.

  Det är tyvärr inte några konspirationsteorier utan vetenskaplig fakta…

 13. 113
  Sebastian Sigvardsson säger
 14. 114

  #111
  Jag fick pdf-filen men det går inte att skicka den vidare.

 15. 115
 16. 116

  Elton John har testat positivt för covid-19.

  Nu behöver han ställa in två planerade konserter i Dallas i kväll och i morgon, skriver konsertarrangören American Airlines Center på Facebook.

  ”Lyckligtvis är Elton fullvaccinerad, har fått sin påfyllnadsdos och har bara milda symtom”, skriver de i inlägget
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/a/3Jgxj9/senaste-nytt-om-coronaviruset

 17. 117
  Sebastian Sigvardsson säger

  Några kan tydligen inte öppna denna länk men när jag trycker på den så fungerar det alldeles utmärkt ?

  https://mail.google.com/mail/u/0?ui=2&ik=d86b486272&attid=0.1&permmsgid=msg-a:r-7140746212181609516&th=17e9227523c7a213&view=att&disp=inline&realattid=17e90896bbb3609d8611

  Reiner Fuellmich har tillsammans med ca 50 jurister sammanställt ett gediget arbete som bla
  inlämnats till Åklagarkammaren i Uppsala

  ingrid.isgren@aklagare.se är chefsåklagaren som har fått denna delikata uppgift på sitt bord.

  Jag kan mejla pdf dokumentet för den nyfikne utifall att den här länken inte heller fungerar
  sebsig10@gmail.com

 18. 118

  #117
  När jag klickar på länken så står det: Tillfälligt fel (404)

 19. 119
 20. 120
  Eva Wahlbeck säger

  #118
  Samma här!

 21. 121

  Ännu en välmeriterad som skulle hålla med om allt ovanst:! Förmodligen även om han skulle överleva…

  https://www.sorryantivaxxer.com/post/dr-arthur-neal-mack-m-d-66-largo-fl-er-doctor-creationist-anti-vaxxer-in-icu-with-covid

 22. 122
  Sebastian Sigvardsson säger

  mejla mig på sebsig10@gmail.com så skickar jag en pdf

 23. 123

  #122 Sebastian

  Jag borde ju egentligen inte hjälpa antivaxxare. 😉

  Men Sebastian om du vill dela med dig av något…ladda då upp filen till t ex https://easyupload.io/

  Där får du sedan en länk som du kan dela med dig av.

  Att försöka länka till sitt eget mailkonto är ingen bra idé ….

 24. 124
  Sebastian Sigvardsson säger

  # 123 Kalle
  Tack det va jätte juste av dig och jag ska försöka ordna detta, är man ingen ”hacker” så blir det svårt ibland! Men jag är absolut ingen antivaxxer och vi vill nog egentligen samma sak dvs vi ska få ta ett övervägt beslut efter att ha erhållit bra och saklig information samt med hjälp av eget förnuft och absolut inget mandat. Alla måste få göra ett eget val och det kan väl inte kallas för antivaxxer? Jag är säker på att om vi satt och diskuterade detta ämne öga mot öga så skulle vi nog ha en väldigt bra dialog och eftersom det inte funnits någon debatt överhuvudtaget, framförallt inte i massmedierna, så skulle vi nog få till en spännande pratstund.
  Jag har allt för länge försökt få till en saklig debatt genom massmedierna men de flesta återkommer aldrig eller stänger av så fort jag föreslår att de borde öppna dörren för en debatt bland deras läsare,lyssnare eller tittare.
  Det skall helt enkelt inte få förekomma något som nästan i alla tider varit självklart och jag kan inte påminna mig om att det hänt något liknande under min livstid, dryga 50, men påminn mig gärna om jag har fel.
  Har mejlat pdf filen till Lasse P och kanske han kan hjälpa till om jag misslyckas.?

  Men först En myt som jag vill hjälpa till att ta död på…. den om att endast de vaxxade skulle vara magnetiska på överarmen och jag ber er där hemma att ta fram den minsta magneten ni har, typ klockbatteri storlek, och för den sakta över punkten där man normalt får sina vaccin…….på samtliga vi har testat vaxxade som ovaxxade har den lilla magneten fastnat,inkl min 7 åriga dotter, så det här borde någon få uppgiften att försöka förklara ? Ni tror mig antagligen inte men det gjorde ingen av de vi testat på heller förrän magneten satt på plats och även om det är en ganska liten/svag dragningskraft så är den tydlig men som sagt det har knappast något med covid preparaten att göra så som det presenterats på Youtube då vi hitintills är 6 pers som är ovaxxade i testet och 5 vaxxade.. Har inte kunnat testa på fler då de flesta är i karantän efter dos nr 3 som verkade sätta fart på Omikron rejält. Jag kan inte bevisa magnet armen med någon länk men om ni inte lyckas där hemma så kan jag skicka en hemmagjord video film .Lycka till med testet och Bloggandet så hoppas vi att Omikron snart svept förbi.

 25. 125
  Sebastian Sigvardsson säger

  https://docs.google.com/document/d/1KT4mIA9Eojre3295pI6DE33rTu5snbTdV33Unhidx4M/edit?usp=sharing

  Hoppas att den går att öppna nu men det blev inte ditt tips Kalle utan jag får testa med den i morgon om det inte fungerar..

 26. 126

  #121 Stefan
  Hur trovärdig är sorryantivaxxer…jag menar om hen har någon hårt driven övertygelse då hen inte vill befatta sig med de som faktiskt får allvarliga vaccinbiverkningar och även avlider.
  Hen kan ju faktiskt ha någon koppling till ”Big Pharma ”

 27. 127

  Lasse P,

  Personen bakom sorryantivaxxer skriver:
  The purpose of this site is educational, except for a few exceptions, everyone listed on this site was/is an anti-vaxxer activist who helped spread COVID-19 misinformation on social media. Share to stop others from making the same mistake. GET VACCINATED!

  Spelar det någon som helst roll ifall hen har ngn koppling till Big Pharma? På vilket sätt skulle det spela ngn roll? Även hens övertygelse? Speciellt när hen skriver: ”everyone listed on this site was/is an anti-vaxxer activist”

  Ang. ”allvarliga vaccinbiverkningar och även avlider”, så har vi t ex här i Sverige , dock anonyma fall…
  https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/inrapporterade-misstankta-biverkningar—coronavacciner#hmainbody

 28. 128

  Ja…Det är klart att det påverkar trovärdigheten då hen skriver ”I need to hire some help for anti-vaxxer research, copy editing, and comment moderation. I actually have a full-time job in the medical tech industry to attend to as well.”
  Jag upplever att det finns uppenbara bias till förmån för att promota vaccin.

 29. 129

  Lasse P,

  Men vad har det med de avlidna eller intensivvårdade namngivna personerna på siten?
  Varje person som förs fram där kan man ju kolla upp på olika sätt osv. Speciellt märkligt finner jag att det är många Radio värdar som åkt dit. Sannolikhetsmässigt och statistiskt är det väldigt många. Men OK, USA är nog större än man tror…

  Allmänt är det ju personer som offentligt propagerar för sin sak och man kan gå in och läsa på vilket sätt de propagerat osv. Dock bör framhållas att anhöriga mm i flera fall försöker ta bort deras info på nätet på olika sätt. T ex detta fall:
  https://www.sorryantivaxxer.com/post/lisa-wise-58-burnham-pa-registered-nurse-anti-vaxxer-dead-from-covid

 30. 130

  På vilket sätt är det ”utbildande” att det dör människor som är mot vaccin och att de troligen dött av Covid och inte bara med Covid? Det är klart några sådana stryker med de också.

  Det finns en annan sajt som listar elitidrottare som oförklarligt har dött relativt nära inpå vaccination. Varför skulle den ena sajten ha högre trovärdighet att den andra?

 31. 131
  Sebastian Sigvardsson säger

  Hoj hoj vi måste få ha olika syn på detta covid elände oavsett för eller mot vaxx. men att utrycka att vi får skylla oss själva som ovaxxade blir ologiskt eftersom få tänker i dessa banor när någon nära vän som dör var tex rökare och/eller överviktig men alla vet att det var 2 riktigt stora risker som personen tog och att livet troligen då blir kortare än för oss andra som tänker efter innan vi tar några onödiga hälsorisker.

  När det kommer till preparaten som nu erbjuds så är de långsiktiga effekterna långt ifrån klara och då känns det mer naturligt ,för några av oss i alla fall, att avvakta lite och se hur det går för de som kastade sig över möjligheten att få vara med i en fas 3 studie utan betalning eller övervakning. Det har tidigare tagit ca 10 år så det är några år kvar för att sedan analysera resultatet. Jag vill inte vara med om en ev. livstidsprenumeration på preparat som de skall ändra innehållet i inför varje säsong och särskilt när de använder sig av en helt ny teknik(m´RNA)som aldrig testats på människor tidigare. Det är för många varningssignaler för någon som tagit mängder med vaccin ,då jag varit i riskgruppen, men denna gång så blir det för övertygande om att riskerna med att ta de nuvarande injektionerna bara är en onödig risk och ingen vinst personligen är i sikte.

  Det är några frågor som behöver besvaras:
  Varför sker det ingen öppen debatt i massmedierna ?
  Varför är alla som inte vill ta de otestade preparaten( då de tex som jag anser att de inte befinner sig i någon riskgrupp) klassade som antivaxxer ? och särskilt i våra medier som erhåller statligt presstöd?
  Varför presenteras inga vetenskapliga bevis för att alla ska ta preparaten? Det har bara varit gissningar sedan kampanjen startade och så här långt har de haft fler fel än rätt….vad de haft rätt på återstår att se för det är nog inget som jag kommer på men rätta mig gärna där…..
  Man har hela tiden ändrat framställningen gällande varför vi måste ta preparaten… från att det skulle skydda vår omgivning, oss själva, inte sprida det vidare……. ja det finns ju inget kvar? Alla vet ju att dessa påståenden inte längre gäller ,särskilt inte med dagens Omikron.
  Det påstås att preparaten/boosters nu skyddar oss från att dö men då Omikron är mildare än den vanliga säsongsinfluensan så faller ju även det argumentet. Ingen jag känner till om har dött Av omikron i Sverige men visst några lär dö Med Omikron precis som med den vanliga influensan.
  Varför starta idag med att ta dos 1 och som inte är anpassad för Omikron för att sedan ta dos 2 och ev. 3 när sommaren nu närmar sig ?( Det pratas om en uppdatering av preparaten och då får vi väl se vad det blir för variant som de är riktad emot men ett bredare vaccin som tar död på viruset vore att föredra om de skall vaccinera folk under en pågående pandemi.)
  Varför Människor som tagit emot nobelpris ,har nominerats till ett nobelpris, tidigare samarbetat med de stora organisationerna WHO,EMA etc nu blir censurerade, avstängda från sociala medier och smutskastas istället för att samla deras kunskaper och göra något konstruktivt så som var tanken då tex WHO startade 1948.

  Läs och/eller lyssna på Dr Paul Marik som tillsammans med mängder av andra läkare/forskare har kämpat hårt i snart 2 år för att få behandla covid patienter med bef. säkra ,patent fria läkemedel men som motarbetas ännu hårdare av myndigheterna och Big Pharma. Bevisen finns men det spelar ingen roll när vi pratar om ca 3000 dollar i pris skillnad och Big pharma gillar inte detta.

  https://www.zerohedge.com/covid-19/new-hampshire-pharmacies-could-soon-begin-dispensing-ivermectin-without-doctors

  Den här artikeln kom ut för knappt 2 år sedan och då förstod jag att någonting var helt uppåt väggarna eftersom Remdesivir tidigare fått avslag som behandling mot Ebola pga låg effektivitet men framförallt för de allvarliga biverkningarna på bla njurar/lever som uppstod men som nu helt ignoreras då det injiceras i en covid sjuk på IVA även här i Sverige. En helt obegriplig företeelse och som lätt kan styrkas dels genom att läsa och lyssna på dessa länkar . WHO avråder på deras hemsida från användandet av Remdesivir då de är väl medvetna om förhållandet medans FDA som indirekt äger licensen har Remdesivir som ett av få nödgodkända behandlingsmetoder trots de fortsatt allvarliga biverkningarna…..de har inte ändrat innehållet i Remdesivir sedan det avfärdades som behandling mot Ebola.

  https://www.cnbc.com/2020/04/29/dr-anthony-fauci-says-data-from-remdesivir-coronavirus-drug-trial-shows-quite-good-news.html

  För den som kan läsa en studie så är den här väldigt talande, utförd i Sverige och som klart påvisar det som många forskare varnat för bla Geert Vanden Bossche . 210 dgr efter den andra dosen så hamnade flera människor under 0 strecket dvs de hade då ett sämre immunförsvar än före de lät sig injiceras och ett sådant resultat behöver inte analyseras länge för att någon skall ta beslutet att avstå tills dess att de börjar om igen i labbet och tar fram nya mer testade preparat och då helst innan vi blandar in i stort sett hela jordens befolkning.

  https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=3949410

  Text direkt från WHO´s hemsida gällande avrådan från allmänna booster doser till alla.

  With near- and medium-term supply of the available vaccines, the need for equity in access to vaccines across countries to achieve global public health goals, programmatic considerations including vaccine demand, and evolution of the virus, a vaccination strategy based on repeated booster doses of the original vaccine composition is unlikely to be appropriate or sustainable.

  https://www.who.int/news/item/11-01-2022-interim-statement-on-covid-19-vaccines-in-the-context-of-the-circulation-of-the-omicron-sars-cov-2-variant-from-the-who-technical-advisory-group-on-covid-19-vaccine-composition

 32. 132

  Jag kan bara säga att jag håller med. Väl talat Seb Sig!

 33. 133

  Jag är obesprutad men testade en kylskåpsmagnet på mitt vaxmärke. Först repellerade den, så jag vände på den och då fastnade den!!! Våra barndoms vaxsprutor innehöll tydligen mineraler???

 34. 134
 35. 135
 36. 136
  Sebastian Sigvardsson säger

  Ja visst Georg det är ett märkligt fenomen! söker man på nätet så blir man inte klokare….bara en massa konspiratoriska galningar som dyker upp…..när man berättar detta för folk så kan man tänka sig lite hur Galileo kände sig då han svamlade om något så vansinnigt som att jorden skulle kretsa kring solen……klart man åker in i buren när man kommer med sådana konspiratoriska teorier.
  Vi ska kanske inte nämna detta för vem som helst…..jag vet att Lena Hallengren är ute efter några av oss och 200milj har regering lagt i en pott för att vi ska kartläggas och så snart de vet vilka vi är och vart vi bor så ska vi i bästa fall bara placeras i en speciell skattetabell men man vet inte om de har andra planer likt Kanada eller Österrike .

  Jag lyssnade på Robert Malone medans lunchen skulle tillverkas och den gubben är så intelligent att han får president Biden att blekna……eh jag menar rodna naturligtvis

  https://www.theepochtimes.com/part-2-dr-robert-malone-on-risks-of-vaccinating-children-herd-immunity-misconceptions-and-the-omicron-vaccine-mismatch_4205854.html

 37. 137
  Sebastian Sigvardsson säger

  Georg! # 135
  Fantastiskt !
  Videoklippet där man gjorde misstaget att bjuda in ”vem som helst” till presskonferensen var talande för hur illa det är…det misstaget lär inte upprepas och någon fick garanterat sparken efteråt… var så säker.

  Jag fick idag höra från en bekant att det minsann bara ligger ovaxxade i covid på karolinska för det har han fått bekräftat genom….just det …medierna…… sanningen kom tidigare i veckan från en nära vän som har kontakter inom MSB… han berättade att det var i stort sett tvärtom.. Men det är exakt så som Per Shapiro redogör för dvs att alla klumpas ihop och jag har väl aldrig sett någon stå så nervöst blinkande å stammandes vid en presskonferens…..att Folkhälsomyndigheten inte kan presentera de riktiga siffrorna visar än en gång på hur vi till varje pris skall undanhållas sanningen.
  Klart att folk snart vaknar upp ur denna masshypnos ….något annat är helt otänkbart….

 38. 138
  Sebastian Sigvardsson säger

  Bara en ryktesspridning för att smutskasta världens främsta och mest framstående forskare Anthony Fauci…

  https://www.theepochtimes.com/scientists-who-promoted-natural-origin-narrative-received-over-50-million-from-faucis-niaid-since-start-of-pandemic-truth-over-news_4235950.html?&utm_medium=email&utm_source=Enews&utm_campaign=etv-2022-01-27

  ca 12 min men det räcker för att få ihop ett CV som imponerar

 39. 139

  #137
  Direkt efter kl 14.00 då FHM hade presskonferens så presenterades siffror på att det var 29% inlagda på sjukhus för vård av covid-19 som var ovaccinerade
  71% är alltså vaccinerade.
  2 minuter senare skulle jag ta en skärmdump för att ha bevis men då var artikeln borta.

 40. 140

  @130 Jösses,

  Sorryantivaxxer kan förhoppningsvis bl a upplysa mammor att det kan bli dödliga konsekvenser om att skippa vaccinet. Finns tyvärr allt för många exempel på barn som förlorat en förälder i onödan.
  Tycker att Vaxman öht är transparant, anger källa och t ex rakt av visar sin åsikt mot lögner som t ex detta inlägg visar:
  https://www.sorryantivaxxer.com/post/david-nolde-83-retired-doctor-husband-of-dr-judy-mikovitz-notorious-liar-dead-from-covid
  Fru Mikovitz verkar ha varit tongivande från första början att det hela är en Plandemic och vill förståss inte att hennes man ska dö i Covid…

  Ang Idrottsmän och vacciner så får du gärna skriva vilken site du avser.
  Under tiden så kan du läsa om en idrottsman som trodde sig kunna besegra viruset:
  https://www.sorryantivaxxer.com/post/fred-the-undertaker-sinistra-41-belgium-kick-boxer-dead-from-covid

 41. 141

  Lasse P,
  Kan det ha varit nedan?

  https://www.svt.se/datajournalistik/corona-i-intensivvarden/

  ”Tänk på det här när du tittar på siffrorna: Låt oss som exempel säga att hälften av de inlagda är vaccinerade och hälften inte är det. Det betyder inte att det är lika stor risk att hamna på IVA om man är vaccinerad, eftersom majoriteten av befolkningen är vaccinerade.”

 42. 142

  Klokt!

  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/smittoppen-vantas-nas-narmsta-tiden-hog-smittspridning

  Myndigheten har beslutat att inte rekommendera allmän vaccination för barn i åldersgruppen 5 till 11 år.

  – Det är viktigt att nyttan överväger, vi ser inte att den gör det. Riskerna är snarare lägre för barn med omikronvarianten, säger Britta Björkholm.

 43. 143
 44. 144

  # 139 Lasse

  Det var 29% av de smittade som var ovaccinerade…

  När det kommer till IVA-vård då visar sig fördelen med vaccinering tydligt:
  https://ibb.co/25b4tC2

 45. 145

  Tjena gänget!

  Drags att dra till Paraguay. Vaccin och 5G-fritt, vilket paradis! 😉

  https://www.theguardian.com/world/2022/jan/27/paraguay-german-speaking-covid-denialists-settlement-new-paradise

 46. 146

  #144
  Det är utifrån direktiv från WHO som stipulerar att vaccinerade räknas som ovaccinerade tills det gått 14 dagar efter injektion och då både allvarliga biverkningar som kräver vård, och död, till majoritet inträffar inom 14 dagar så snedvrids statistiken till att felaktigt belasta gruppen ovaccinerade.
  Per Shapiro ställde frågor om just detta till FHM på presskonferensen idag och det var intressant att se hur en myndighetsperson ser ut när dom blir ertappad med byxorna nere.
  Det är samma statistikfenomen i många andra länder och detta uppsåtliga bedrägeri har bevisats flera gånger.
  Kejsaren är naken.

 47. 147

  # 146 Lasse

  Om du tittar på den länkade grafen på #144 gällande IVA-statistik . Så accelerade skillnaden mellan vaccinerade och ovaccinerade på senhösten. Eftersom de flesta vid den tidpunkten var fullvaccinerade så stämmer inte ditt resonemang. Att påstå motsatsen är att jaga väderkvarnar.

  Det finns andra saker att invända mot när det gäller vaccinering men om man förnekar att det har effekt gällande IVA-inläggningar så är man faktaresistent.

 48. 148

  Kalle, ingen på denna planet kan säga hur något drabbar ovaccinerade. Eftersom ingen studerar just ovaccinerade. Min vän som var nära döden efter 3-dje sprutan. Och som läkarna kunde medicinera tillbaka till livet. Han tror att det är bättre att ta en 4-de dos. För han vill inte dö. Han förstår inte att det är vaccinet hans kropp inte klarar. Förmodligen har han haft covid utan att märka det. Eftersom han VAR en hälsosam motionär som äter LCHF. Hur många människor har blivit svaga och sjukliga av vaccinerna utan att det någonsin syns i någon statistik? Att döma av idrottsmän prestationer så sjunker nivån på de som både fått virus och vaccin. Genom dessa vaccinationer, som så småningom kommer att rädda mänskligheten. Ska först radera ut alla gamla och metabolt sjuka, människor med lägre metabol medvetenhet, löneslavar och auktoritetstroende amöbor. Giriga frossare, gourmander och restaurantbesökare osv. Ni/vi ska alla genomgå en storstädning av planeten. Som grisen säger: ’jag hoppas vi ses efter jul’ (:

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.