Felaktig information om Covid-19-vaccin…

Artikel av Aseem Malhotra .

Bland annat har man sett i långtidsuppföljning att det dog fler, av alla orsaker, i den vaccinerade gruppen än i den ovaccinerade.
Det kan inge en tanke att man kan låta bli att ta fler Covid-vacciner nu? Åtminstone tills flera evidens framkommer?

Att bota pandemin… Del 2 . Belyser vikten av att ta itu med metabol ohälsa för att förbättra infektionsförsvaret.

 

Comments

 1. 1

  Det finns ju väldigt mycket evidens idag över de biverkningar som vaccinet ger och som redan på ett tidigt skede framhölls av en mängd sakkunniga men de vart (och blir fortfarande) hårt ansatta av det medicinska industrikomplexet som ”persona non grata”.
  Kommer ihåg en artikel i AB för något år sedan ”Tänk om foliehattarna har rätt”.
  Ja…tänk om…

 2. 2

  Presskonferens med Dr Aseem Malhotra 27/9 i London.
  Länk https://www.youtube.com/watch?v=ojPT9TWBikU

 3. 3
  Ann-Margret Lundgren säger

  Jag och min man har ändrat oss vad det gäller covidvaccinering. Vi fick tredje sprutan i februari, men tänker inte ta några fler sprutor.

 4. 4

  Intravenös behandling med omega-3-fettsyror
  ”Positiva effekter av omega-3 på immunförsvaret vid svår covid-19”
  https://nyheter.ki.se/positiva-effekter-av-omega-3-pa-immunforsvaret-vid-svar-covid-19-0

  oralt
  ”Omega-3 gav ingen effekt mot covid-19 ”
  Det var inte signifikant men lite såg dom
  https://www.lakemedelsvarlden.se/ingen-effekt-av-receptbelagd-omega-3-mot-covid-19/

  Det verkar vara stora doser som har effekt, och det är inte immunstärkande det är immundämpande.
  Det förstör inte immunförsvaret det verkar dämpa en inflammation.

  Jag tvivlar på att det handlar om brist på omega-3 det är nog stora doser som kan påverka.

 5. 5

  Det är uppmuntrande att sådan upplysning nu är på väg att bli anständig. Meddelanden som nedanstående har nått oss varje dag i över ett år, men de har varit utspärrrrade från Twitter, Youtube o. dyl.:

  https://www.naturalhealth365.com/unprecedented-amount-of-excess-deaths-among-children-linked-to-covid-shots-european-data-reveals.html

 6. 6
  Piltson säger

  Eftersom det kan dröja flera månader innan den skadliga effektn av dessa “vacciner“ slår till, kan man inte direkt påvisa ett orsakssamband. Men när hela mortalitetsbilden visas i mass-statistik blir ett samband bestickande.
  Man tycks driva en kampanj som går ut på att hålla undan sådan information från brett spridda medier, men här är några av de förödande rapporter som nyligen sluppit igenom. Fler anländer varje dag.

  https://expose-news.com/2022/10/04/cdc-12-million-americans-dead-covid-vaccination/

  https://www.theepochtimes.com/exclusive-newly-obtained-emails-shed-more-light-on-cdcs-false-vaccine-safety-monitoring-statements_4768562.html?utm_source=ai&utm_medium=search

  https://alexberenson.substack.com/p/the-first-real-evidence-mrna-shots?utm_source=post-email-title&publication_id=363080&post_id=75975198&isFreemail=true&utm_medium=email

  https://alexberenson.substack.com/p/the-first-real-evidence-mrna-shots?utm_source=post-email-title&publication_id=363080&post_id=75975198&isFreemail=true&utm_medium=email

  https://expose-news.com/2022/09/30/5-months-to-kill-covid-vaccination/

 7. 7
  Nisse Hult säger

  FLCCC / Zelenko Protokoll för mig och inga sprutor

 8. 8
  Piltson säger
 9. 9
  Piltson säger

  I England: 94% av dem som sägs dö “av covid-19“ har fått tre sprutor “vaccin“

  https://expose-news.com/2022/10/08/fact-check-antivaxxers-disgrace-must-be-defeated/

  https://expose-news.com/2022/10/09/gov-confirms-covid-vaccination-increases-risk-death/

  Varför avstår ledande medier från attt redovisa oförneklig statitik som antyder begynnande folkmord?

 10. 10

  Gummi-blodproppar, som vi redan har nämnt här…
  https://annikadahlqvist.com/2022/01/07/avstannad-brant-okning-av-covid-iva/comment-page-2/#comment-538594

  …beskrivs utförligt av Sture Blomberg:
  https://anthropocene.live/2022/10/06/langa-harda-gummi-liknande-strangar-i-blodet-hos-covid-19-vaccinerade/

  Vad består de här blodpropparna av?
  Flera säger amyloid, vilket är proteinmolekyler i blodplasman, t. ex. fibrinogen, som fortlöpande klistrar sig fast vid varandra, tills slutligen hela blodkärlet blir blockerat

  (Vaccinerna är naturligtvis inte inblandade.)

 11. 11
 12. 12
 13. 13

  Nu när vi summerar kan vi konstatera att det varit väldigt många för samhället viktiga personer som helt klart är totalt inkonsekvenstänkande. De som styr har haft helt fel från början och betett sig som omoraliska demoner. Därför har de nu beslutat att lagstifta att läkare måste följa maktens direktiv för att behålla licensen. Det är klart i Californiai, vi för se vilka av idioterna som följer det tåget. De saknar fullständigt självinsikt och har glömt hur fel De haft. Eller så blundar De för att det nu är bevisat att de inte vet något om det de lurar på folk i läkemedelsindustrins kapitalistiska heliga namn. Spelet fortgår fortfarande ta din spruta. Något måste den väl göra i alla fall. Hör makten/idioterna tala:

  https://www.instagram.com/reel/Cjsf5FNDkrF/?igshid=YmMyMTA2M2Y=

 14. 14

  Även en död grävling skulle begripa det idiotiska i att kriminalisera en läkare som inte håller med politiker.
  Men inte människan…..

 15. 15

  9 Piltson: ”..begynande folkmord”
  Här är ytterligare en liiten betraktelse på detta tema;:

  https://expose-news.com/2022/10/15/your-government-is-trying-to-kill-you/

 16. 16

  Det var tidigt väl bekant för CDC att ”vaccinerna” skapade allvarlig hjärtsjukdom för unga män.
  https://childrenshealthdefense.org/defender/cdc-criminal-neglect-covid-vaccine-myocarditis-young-males/
  Likafullt finns det fortfarande länder där man föreskriver ”vaccinering” av dem.

 17. 17
 18. 18

  Detta hittade vi just idag på Sven ErikNordins blogg.
  ”I dag – november 2021 – kan vi se det ultimata beviset för hur den farmaceutiska industrin (vaccintillverkare) helt har tagit makten. Nu har man genom fusk och bedrägeri lyckats få en stor del av mänskligheten att låta sig injiceras med något man kallar ”vaccin” mot sjukdomen Covid-19. Sprutorna innehåller inte något som ryms inom den tidigare definitionen av ”vaccin” (så nu har man ändrat definitionen!). Det är i själva verket en sorts genetiskt experiment (eller ett ”biologiskt vapen”, om man så vill) och förhindrar varken infektion eller spridning av det aktuella viruset.

  I stället förorsakar injektionerna allvarliga skador och dödsfall. Men eftersom de också inbringar vaccintillverkarna astronomiska vinster – så börjar man nu också injicera barn. Oskyldiga barn – som i princip aldrig blir allvarligt sjuka eller dör av Covid-19.

  Vaccintillverkarna, och alla läkare, myndighter och enskilda – inte minst media – som medverkar i detta gigantiska bedrägeri borde alla åtalas och dömas för ”brott mot mänskligheten” på samma sätt som några av de nazistiska ledarna (och ett antal läkare) dömdes vid Nürbergrättegångarna efter andra världskriget!”

  Citerat från http://www.svaradoktorn.se/425444535

 19. 19

  Så bra Piltson, att du trots din höga ålder och din ”långa” covidinfektion orkar hålla reda på de många intressanta motsägelsefulla informationer, som äntligen börjar bubbla upp lite här och där…
  Det enda dessa sprutor innehåller är enbart ett rent gift…hur någon kan ha mage att kalla injektioner av mRNA för ”vaccin” är helt enkelt obegripligt…
  I dag är jag extra förbannad eftersom vi just har fått avviso på posten om att vi stackare, som bor i Italien sen 1960, snart måste betala en bötesavgift pga utebliven ”vaccinering” på respektive 100 euro… för mej och maken blir det cirkus 2000 sek…
  Alla vet vi att kommer det främmande substanser ut i blodomloppet så är risken hög för anafylastiska reaktioner…hade en släkting, som dog på en halv timme av ett getingstick för några år sen…
  Och att dom här vaccintillverkarna har varit så smarta att bara utan vidare kalla dessa sprutor av kolloidala lösningar av nukleinsyror för ”vaccin” och få folk till att tro på att dessa nukleinsyror skulle kunna få våra egna celler till att producera ”egna” proteiner, som sen ska trigga vårt immunförsvar att attackera dessa främmande proteiner när vi nu blir utsatta för dom någon gång i framtiden…
  När cellkärnan släpper ut sitt mRNA är det, åtminstone vad vi fick lära oss, en hel vetenskap av olika reaktioner, som ska till för dess ”maturation”, det är inte bara att byta ut några basepairs och tro att nu är det klart….o även om nu ett laboratorium händelsevis skulle kunna klara av att imitera en sådan naturlig process som våra celler utför snabbt och effektivt livet igenom…vilket bara tanken ger mej rysningar av obehag över vissa människors storhetsvansinne…och sedan dessutom ha arrogansen att inbilla folk att räddningen är nära…. .och vi ska gå på det…!?
  Och vi gör det…… hur är detta möjligt??

 20. 20

  Tack, Mormor.
  Veckans officiella statistik från England visar att de som idag avlider ”av Covid-19” är ”vaccinerade”, vilket tyder på att injektionerna i de flesta fall var dödsorsaken, titta på de intressanta staplarna. Men som sagt i 8 ovan är tiden mellan injektionen och dess skadliga effekter oftast så lång att orsakssambandet i inte kan påvisas i det enskilda fallet.
  https://expose-news.com/2022/11/01/triple-jabbed-91-percent-covid-deaths-this-year/

 21. 21

  Ja, kära medmänniskor, vilken soppa vi hamnat i. Jag undrar om sossarna någonsin kommer att kunna resa sig igen. Med tanke på deras vedervärdiga ageranden i samband med vaccinationer och naiva omedvetenhet i att möta mördande virus.

  Jag har en (1) vän, han var säkerhetschef i trafikverket och en mycket duktig kille. 2019 sprang han en mil här i skogen. Men omedelbart efter första sprutan försvann hans hälsa. Han har tagit 5 sprutor nu och den ena bieffekten efter den andra dyker upp från ingenstans. Han är renodlad LCHF-are. Nytt är att han nu erkänner en vaccinskada. Eftersom hans axel blivit bedövad och funktionsoduglig. Han ska söka ersättning för det. Men i övrigt tror han att hans hälsa rasat pga stress under yrkeslivet. Från 0 sjukhusbesök till högkostnadsskydd på ett halvår. Min undran är hur i h-e man häver denna skada och återställer kroppen igen. Går det? Hur? Vi måste hitta en lösning snabbt för det som nu sker i total tystnad är att mångfalt fler nu dör av vaccin än någonsin av covid, även vaccinerade barn dör. Det är lätt att förstå att makten drömmer om att människor ska dö i tysthet och tro att det är normal dödlighet. Myndigheterna är ansvariga för det här och vi med öppnade ögon vet inte om vi är en majoritet eller minoritet. Sanningen växer varje dag och den är förödande för det samhälle vi lever i. Systemet är genomruttet och nu tar hatet över makten och egoismen och tillväxten och de rika blir rikare medan snart sagt alla icke heltidsarbetande får mycket svårt kommande år. Enligt alla prognoser och deklarationer. Tur man är gammal och färdig. Vi kan inte ändra situationen bara försöka överleva i en värld där vi dödat livsförutsättningarna. Jag ser ingen bot någonstans. Det betyder att paniken kan lura bakom hörnet. Ja, jag är en domedagsprofet. Men vad är det för en värld vi hamnat i? Allt verkar gå sönder nu. Vi här som förmodligen kommer att klara framtiden bättre. Eftersom vi klart kan se galenskapen och i viss mån skydda oss. Vi måste hitta en väg mot ljuset i dessa riktigt mörka tider. Förslag till överlevnad mottages tacksamt. Jag är mycket orolig och vet inte hur detta elände kommer att sluta. Dystopin är vår fallgrop, där dör vi alla.

 22. 22

  Georg W, konsten att skydda sig för effekterna av dessa injektioner har blivit en ny vetenskap. Här erbjuds en massa material om detta:
  https://braveseries.com/own/
  OBS dock att vi inte läst något av det och inte kan borga för det.

 23. 23

  22 Piltson

  Tack för försöket men öppningserbjudandet är värt 697 dollar. Pillertrillare. ’Beware of false gifts’. Som utomjordingarna säger (:

 24. 24

  OK, Georg, en av de skador som sprutorna vållar är att blodet blir nedlusat med proteintaggar som sägs ödelägga det naturliga immunförsvaret. det är väl vad Nordin kallar gift. Här erbjuds en rapport från folk som säger sig ha kommit tillrätta med det:
  https://braveseries.com/protection
  De dollarpriser som nnämns i dessa erbjudanden är väl fantasier. Inge av allt detta kostar något.

 25. 25

  Och här erbjuds nu en rapport, i vilken Phisers egna data sägs visa att deras ”vaccin” skadar det naturliga immunförsvaret.
  https://expose-news.com/2022/11/07/pfizer-trial-proves-covid-vaccine-decimates-immune-system/
  Om det stämmer får en mera skolad person bedööma.

 26. 26

  Så, nu har jag laddat ner och läst eboken och jag vill tacka dig Piltson för att du insisterade på att det var läsvärt. Först, lösningen på vaccinskador är exakt det vi sysslar med varje dag här. Förutsättningen för att vaccinet ska modifiera våra celler ökar ju sämre man sköter sin metabola hälsa. Så ska man bli frisk från vaccinationerna så måste man få optimalt med näring, plus kosttillskott och fasta. Tydligen har pektiner i fruktskal en renande effekt. För det är vad det handlar om. Kroppen måste renas i sin helhet från dessa kriminella vacciner.

  Det stora avslöjandet här, av riktigt pålitliga yrkesutövare inom biomedicin, är att vaccinerade människor smittar ovaccinerade människor med spikprotein!!! från ett vaccin som inte längre kallas vaccin i vetenskapliga kretsar, det kallas VENOM! Det betyder att ingen kommer att klara sig från dessa vaccinationer alla blir drabbade och de som inte äter och lever strikt medveten LCHF, kan redan nu betrakta sig som döende. Hela världen måste nu rena sina kroppar från det venom som läkemedelsföretagen, helt utan vetenskaplig forskning nu sprutat in i jordens befolkning. Samtidigt pågår marknadsföringen av nya ’boosters’ som säkert funkar på de 300 varianterna av omikron som vaccinationerna skapat. Krossa den förra regeringen och bojkotta alla kulturpersonligheter som kavlade upp ärmen. De är skitmänniskor och de flesta av dom vet inte att de mår dåligt för att de håller på att dö. Allt har hela tiden varit uppenbart. Men nu vet vi att även vi ovaxade är drabbade. Lita aldrig på ett enda ord en läkemedelsrepresentant (eller politiker) säger. Om de över huvud taget säger nånting. Vilket de verkar ha svårt för idag. De är så starka dessa företag och äger massmedia, forskare och politiker. Att de kan strunta i att vi avslöjat dem som massmördare. De äger narrativ och makten. Vi har bara ett val: LCHF eller dö.

 27. 27
  Annika Dahlqvist säger

  26 Georg W
  Det blir inte många människor kvar på jorden om bara LCHF-are ska överleva !? Och ännu färre om de LCHF-are som vaccinerat sig ska dö?
  Ja vi får se hur det går.

 28. 28

  Jag VISSTE att något helt annat var i görningen när jag undersökte filterteknologi och storleken på virusar. Virusar är elektron-mikroskopiska. Man måste förmodligen upp i HEPA13-HEPA14 innan det ger minsta effekt.

  Makthavare och myndigheter rekommenderade helt värdelösa masker som ingav falsk trygghet, samtidigt som det skrämde människor, masker som dessutom är skadliga för de som bär dem. (Foegen-effekten och ökat dött luftutrymme)

  Uppsåtet var givetvis att skrämma, skada och döda, tjäna pengar och eftersträva totalitär makt. Det kan det inte råda minsta tvivel om.

  Det finns en anledning att virologer som arbetar med virus bär positiva tryckdräkter, inte stänkmasker.

 29. 29

  https://www.nature.com/articles/d41586-022-00403-0
  Heart-disease risk soars after COVID — even with a mild case

  Hälsningar,
  Sten

 30. 30

  Jag hade hoppats att någon mer läst eboken och kunnat tillrättalägga min tolkning av texten. Betyder tystnaden att jag har uppfattat texten korrekt och att den inte är en konstruktion av någon rysk bot. Är det inte ’fake news’ så borde någon informera statsministern. Även resten av befolkningen behöver veta att vi måste utveckla en terapi mot vaccinskador. Hela befolkningen måste renas.

  Detta är alldeles för stort att hantera. Jag tror att vi går mot en intressant vinter.

  När något är överväldigande och otroligt så måste det bekräftas många gånger från olika håll. Denna bok kan vara fake. Även om det är erkända forskare. Så kan de ju vara mer eller mindre galna ändå. Jag tyckte det fanns ett drag av ’new age’ över vissa berättelser. De är ju lite snurriga vet vi ju. Se bara på mig.

  Är det sant och lika omfattande som de gör gällande så står mänskligheten inför ett nytt kapitel i historien. Då är ’depopulation-agenda’ en verklighet och några kapitalistsvin har mördat och skadat miljarder människor. Sanningen är det som behövs allra mest nu. Men var i h-e hittar man den?

 31. 31
 32. 32

  Glömde rubrik:
  Acute Reactions After Vaccination Against COVID-19 and Long-Term Antibody Levels

 33. 33

  Stora affischtavlor står nu utanför CDC i Atlanta, Georgia.
  a1a0-635db9612d25_938x847.png?utm_source=substack&utm_medium=email
  Fråga är om de får stå kvar.

 34. 34
 35. 35

  @34 Piltson,

  Du får skicka dina informationer om ”depopulationsgiftsprutorna” till Agnes Wold och gärna med statistik om alla dödsfall här i Sverige!
  i dagens xp:
  Lotta – Läsarkommentar
  I dag 21.08
  Agnes skriver: ”Nej, Prizer eller Moderna ger inte proppar i lungorna.” Du vet inte helt säkert, hur kan du skriva så här? Inte ens tillverkarna vet, men du är stensäker, detta är inte okej, du sprider inte sanningen, du sprider det du TROR, det är INTE fakta.

  Profilbild för Agnes Wold (professor i klinisk bakteriologi)
  Agnes Wold (professor i klinisk bakteriologi)
  I dag 21.08
  Är det något man har undersökt på längden och tvären, så är det om något av vaccinerna ökar risken för blodproppar, hjärinfarkter och stroke. Eftersom man vaccinerat hundratals miljoner människor bara i Europa, har man extremt mycket data på detta och data visar att risken inte är ökad.

  Annorlunda är det med Astra som redan våren 2021 visade sig ge en mycket otäck biverkan som heter VITT (vaccine induced thrombosis and thrombocytopenia – blodproppar och blödning samtidigt). Mycket ovanlig biverkan (1/250 000 vaccinerade) men med en dödlighet om en på tre drabbade. Därför beslöt man först att inte ge det till yngre personer, sedan att sluta med Astra i Sverige och övriga Norden.

  Men Pfizer och Moderna ger inte alls detta syndrom. Däremot vaccinet från Jansen, som inte används i Sverige. Det bygger också på adenovirus, precis som Astras (och Sputnik)

 36. 36

  forts:
  Lotta – Läsarkommentar
  I dag 21.19
  Agnes varför erkänner du inte att det är mycket biverkningar av sprutorna, det är ju faktiskt så det är i verkligheten. Men du förkastar dessa människor som lider svårt för de trodde på er och tog sprutorna, dessa ångrar sej bittert att de var så naiva och godtrogna och litade på er. Nu sitter du här återigen och sprider dynga.

  Profilbild för Agnes Wold (professor i klinisk bakteriologi)
  Agnes Wold (professor i klinisk bakteriologi)
  I dag 21.19
  Det är klart det är mycket biverkningar men de vanliga biverkningarna är sådana som är en effekt av att immunsystemet aktiveras (feber, huvudvärk, muskelvärk etc.). Det är smällar man får ta och betydligt lindrigare än en rejäl covidinfektion.

  Det är allvarliga biverkningar som är relevanta – alltså sådana som kan leda till permanenta skador eller rentav dödsfall. Tyvärr framkallade Astra-vaccinet en sådan allvarlig biverkan av blodproppar på konstiga ställen, samtidigt med blödningar. Tyvärr dog några personer i Sverige av denna biverkan (vet inte exakt hur många, men i alla fall 2-3 personer, kanske någon till).

  När det gäller de vacciner vi har nu – Pfizer och Moderna – är det i princip bara en allvarlig biverkan att ta hänsyn till och det är hjärtinflammation hos unga män. Det uppträder hos cirka en på 10 tusen vaccinerade. Det var vanligare med Moderna än Pfizer, vilket ledde till att man slutade ge Moderna till unga personer. Personer över 30 och kvinnor i alla åldrar, har i princip ingen ökad risk för denna biverkan om de vaccinerar sig.

  Unga behöver inte vaccinera sig längre – i princip har de alla haft covid och har skaffat sig god immunitet genom vaccination och/eller infektion. Det är personer >65 och personer med vissa sjukdomar eller behandlingar som ökar risken att dö i covid, som behöver vaccinera sig regelbundet, i alla fall som det ser ut nu. Det kanske ändrar sig om några år. Men tills dess är det bra att fylla på med en spruta nu om man inte är fullvaccinerad. Och den åldersgruppen riskerar ingen allvarlig biverkan av vare sig Pfizer eller Moderna

 37. 37

  Noteras bör att Agnes Wold sedan många år även driver företaget Kunskapsdroppen AB. Ingen bör därför förvånas om hennes åsikter stämmer väl överens med läkemedelsindustrins.

  Katsching!

  Jag skulle alltså inte betrakta Agnes uppfattning som helt neutral.

 38. 38

  Därav så har vi peer reviewed processen och där tror jag hon är ligger betydligt bättre till än div personer och ”visselblåsare” från t ex sorryantivaxxer, politiker speciellt Trump-are, kristna fundementalister, Nation of islamare, scientologer och annat sektfolk, ”doktorer” och experter som hejvilt plockar info som passar deras gebit med att bl a beckna sina egna vitamin och hälsokoncept svindyrt.
  Sedan har man ju sin egen omgivning och bekantskapskrets och där borde märka av div biverkningar och oegentligheter ang det här ”Depopulationsgiftet”.

 39. 39
 40. 40
 41. 41
  Annika Dahlqvist säger

  40 Sten
  Som jag fattar av den artikeln kommer de att ta fram vacciner mot alla folksjukdomar.
  Då kommer vi att kunna äta hur mycket socker som helst utan att oroa oss för farlig sjukdom?? Fan tro´t.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa