Misstanke om att Covid-vaccin ökar risken för hjärtinfarkt

Intervju med Aseem Malhotra .

Det finns alltså misstanke  om att Covid-vaccinet orsakar en inflammation i kroppen, även i hjärtats kärl, som ökar risken för hjärtinfarkt och plötslig oväntad (hjärt)död.

Om det är sant borde vi framöver se en ökad frekvens av hjärtsjukdom i befolkningen. Det är ju äldre personer som har den högsta risken för hjärtsjukdom, och det är även dessa som är vaccinerade i störst utsträckning.
Det är också möjligt att Covid-19-sjukdomen ökar risken för hjärtsjukdom. Därför är det viktigt att fråga personer som drabbats av hjärtinfarkt, eller annan hjärtsjukdom, om de haft sjukdomen eller fått vaccinet.

 

Comments

 1. 101

  Lasse P, vi lyssnade på dem och fann det imponerande att ett ganska litet land som Irland kan visa fram såpass många som på grundval av erfarenhet sätter sig emot dessa s.k. vacciner. Och den mest minnesvärda hade man lagt sist i raden, Han påpekar att det inte är fråga om vaccinering i den betydelse man normalt förstår begreppet. Det tycks vara en genterapeutisk behandling, som kan sätta livslånga spår i kroppen, framför allt kanske i form av permanent försämrat naturligt immunförsvar. Att det också ger sig på en speciell – och eventuell – infektion är därvid en bisak. Att utsätta barn för detta känns brutalt, speciellt som just barn tycks klara Covid19 bättre än vi andra.

 2. 102
  Nisse Hult säger

  Sundsvallstjej berättar

  https://rumble.com/voppdv-frn-frisk-och-kry-till-rullstolsbunden-p-10-dagar-jennifer-melin-20-r-frn-s.html

  Svensk ”vård” år 2021?
  Snacka om att pillerindustrin har kapat
  även lilla Sverige

 3. 103
  Nisse Hult säger
 4. 104
  Krister Sjodin säger
 5. 105

  Man kan nog ta för givet att de flesta som tar emot dessa injektioner INTE VET att det inte är vaccinering i konventionell mening. Det förbigås ju av medierna. Därigenom får propagandan en besvärlig etisk dimension helt bortsett från övergreppen på barnen.
  https://www.lifesitenews.com/news/baby-of-fully-vaccinated-mom-dies-after-being-born-bleeding-from-mouth-nose-vaers-report/
  Tystnaden i medierna är svår attt förstå, eftersom det i USA finns en officiell institution, till vilken vårdpersonal är förpliktad att meddela iakttagna biverkingar. Den skapades långt innan någon hört om Covid men tycks ha fått mycket att göra på senare tid.
  https://vaers.hhs.gov/faq.html

 6. 106

  #105
  Det skrivs väl i all oändlighet att det handlar om ”mRNA”–vaccin och hur det fungerar?!

 7. 107

  https://pagesix.com/2021/12/15/90-day-fiance-star-jason-hitch-dead-at-45-from-covid-19/

  45 år gammal, man brukar säga att livet börjar vid 40…
  Väldigt onödigt att bara blir 5…

 8. 108

  #107 Stefan
  ”To the family’s knowledge, Hitch did not suffer from any pre-existing conditions, but in addition to COVID-19 complications, he may have died from “other factors””.
  Högst osäker vad han dog av, bara med

 9. 109

  Lasse P,
  tittar man på sannolikheter o risker i dessa tider så vågar man nog gissa om boven i det där dramat!

 10. 110
  Hans Nilsson säger

  Överdödligheten är marginell eller obefintlig sett över hela året. De allra flesta som avlidit är sköra äldre, över 80 år, med underliggande sjukdomar och dåligt immunförsvar. Som en svår influensa således.

  Problemet är att man håller benhård fast vid en, på flera sätt tveksam, strategi och vägrar diskutera alternativ. Jag håller för troligt att om man lyssnat på alla som vittnat om framgångsrik covid-behandling med intravenöst c-vitamin, Ivermectin m fl botande eller profylaktiska läkemedel, samt åtgärder för att öka immunförsvaret, så skulle pandemin varit över för länge sedan. Vilket inte utesluter rimliga rekommendationer i influensatider; stanna hemma vid symptom, hålla avstånd och tvätta händerna…

  Om man inte är ”konspiratoriskt” lagd, handlar det om att världen drabbats av en obekant åkomma med stor skadeverkan, om och hur vi kan skydda oss. Å andra sidan, pratar man knappast om konspiration när företag till varje pris och med vilka metoder som helst vinstmaximerar, eller politiker försöker vinna makt genom diverse tvivelaktiga metoder.

 11. 111
 12. 112

  #110
  Hacket i kurvan gällande medellivslängd visar tydligt att det är värre än svår influensa… sjukvård som går på knäna visar samma sak… tycker att det är ganska respektlöst att resonera på det viset med tanke på alla som dött och alla som nu lever med långtids-covid.

  http://www.scb.se/hitta-statistik/sverige-i-siffror/manniskorna-i-sverige/medellivslangd-i-sverige/

 13. 113

  Sebstian Rushworth har tackat för 2021 med att notera att hans publik under året har ökat från 10.000 till 40.000 och rekommendera ett par av årets böcker, som ger oss lite klarare syn på vad Covid-19 egentligen innebä;.
  https://sebastianrushworth.com/2021/12/18/five-christmas-book-recommendations/
  Den första är av Malcolm Kendrick, vars kätterska syn vi känner sedan gammalt:
  https://www.amazon.com/Clot-Thickens-enduring-mystery-disease-ebook/dp/B09KV553GY?crid=3PFMUU8DZPZT7&keywords=the+clot+thickens&qid=1639826580&sprefix=The+clot+thickens,aps,176&sr=8-1&linkCode=sl1&tag=sebastianrush-20&linkId=3f2dd92fb07c5f79c3dd46f518cce541&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl
  Det är en totalbild över orsakerna till hjärtkärlproblem, och vi får bl.a. veta att många doktorer fortfarande tror på en relation mellan “högt kolesterol“ och hjärtkärlproblem och därför alltjämt föreskriver statiner, medan andra fortsätter med detta trots bättre vetande.
  Så var det hans Rushworths egen bok om tokigheterna i vaccinpropagandan.
  https://www.amazon.com/Covid-most-what-know-wrong-book/dp/B08YKJXRKF?crid=2JY1X5CMTSC6X&keywords=sebastian+rushworth&qid=1639827763&sprefix=sebastian+rushworth,aps,175&sr=8-1&linkCode=sl1&tag=sebastianrush-20&linkId=693a1881d5daad903759dfc19312b06c&language=en_US&ref_=as_li_ss_tl
  Den kom för nästan ett år sedan och är redan föråldrad på två punkter. Den första var den svenska studien som visade hur kortvarig immunitet som “vaccinerna“ ger och det meningslösa i ständiga uppfriskningsdoser, s.k. boosters;:
  “…it feels pretty absurd to give everyone a booster every four months to protect against a virus that for most people is little more than a cold, that 99,8% of infected people will survive, and for which there is now massive natural population immunity, thanks to all the people who have already had covid.“
  https://sebastianrushworth.com/2021/11/05/covid-how-long-does-vaccine-based-immunity-last/
  Den andra “nyheten“ var avslöjandena från Norge och Tskland att ett av “vaccinerna“ tycks vålla blodproppar som faktiskt tar död på folk i långt bredare skala än folkhälsofolket vill medge:
  https://sebastianrushworth.com/2021/04/17/is-the-astra-zeneca-vaccine-killing-people/
  Anledningen till varför detta inte fått större uppmärksamhet ser Rushworth i bristfällig rapportering och lurig förvrängning av statistiken:
  “It is well known that most side effects never get reported. So what we are witnessing here could easily just be the tip of the iceberg. As societies, we’ve rushed headlong in to mass vaccination campaigns based on scant evidence. Most people seem unaware that the covid-19 vaccines have been approved based on only two months of preliminary trial data, and that the vaccine trials are still ongoing,..“
  Rushworths sinnrika analyser är uppfriskande, eftersom de meddelas utan provokativa politiska sidoanmärkningar som dem vi erbjuds i liknande material från USA.

 14. 114

  Och som en melankolisk coda till Rushwoths översikt kom idag också Peter McCulloughs varningar. Under texten finns länkar till hans tidigare rapporter.
  https://dailyexpose.uk/2021/12/17/dr-peter-mccullough-warns-that-covid-19-vaccines-are-more-dangerous-than-the-virus/
  Här saknar man Rushorths omsorgsfulla statistik, men är det inte konstigt att så många kliniskt verksamma personer kan lägga fram erfarenhet som enligt propagandan bara förekommer i en handfull fall efter miljontals infektioner? Nyligen hade vi ett helt knippe läkare bara i Irland.

 15. 115

  Nu kungör Boris Johnson´s ledande medicinska rådivare Chris Whitty att den nya varianten Omicron var mycket mildare i Sydafrika än den nu är i England. Knappast värre än en förkylning.
  Vilket kan antas bero på att man i Sydafrika har överlevat Covid19 i varianten Delta och bildat naturligt immunförsvar. Något som dessa “vacciner“ enkannerligen inte ger.
  https://dailyexpose.uk/2021/12/21/chris-whitty-admits-natural-immunity-is-better/
  Han uttrycker sig lite grötigt, men det kommer en sammanfattning under bilden.
  Detta befäster Rushworths kommentar att det är vansinnigt att förfölja Omicron med boosters. De slocknar efter några månader och öppnar vägen för nästa variant.
  Vilket i sin tur styrker Piltson i uppfattnningen att det hade varit bättre för mänskligheten att från början avstå från så dåliga vacciner och istället propagera för individuellt immunförsvar. Varefter vi överlevande kunnat slå oss till ro med kollektiv, naturlig immunitet.
  Eller hur?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa