Läkaruppropet

Pressmeddelande idag: Läkaruppropet .

De underskrivande läkarna anser att biverkningsrisken av Pfizers vaccin mot Covid19 är stor och vinsten är liten.

 

Comments

 1. 101
 2. 102

  Eva W, det samtal som rekommenderades i 95 ovan handlar också om redovisningen av biverkningar. Bortsett från den tröga behandlingen av anmälningar sägs det förekomma avsevärd underrapportering – kanske för att indoktrinerade vårdansvariga inte vill släppa fram upplysningar som kan påverka villigheten att godta vaccinering. Dessutom det äventyrliga i att vaccinera dem som haft och överlevt Covid – kroppen drabbas av två separata immunitetskrafter, en naturlig och en konstlad. Den kommer att överreagera.

 3. 103

  102,
  Ungefär sådan information som individerna här går på:
  https://www.sorryantivaxxer.com/

 4. 104

  #102 Piltsson
  Nja…underrapportering verkar snarare bero på:
  1. Tidsbrist.
  2. Okunskap om hur anmälan görs.
  3. Osäkerhet om biverkningens ursprung.
  (beror biverkningen på vaccin eller annat)

 5. 105
  Ann-Margret Lundgren säger

  Bra Stefan, att du visar exempel på hur det kan gå om man inte vaccinerar sig!

 6. 106

  105,
  Tack Ann-Margret,
  Jo, känner mig ganska trött o less på olika tolkningar och ideer och åsikter och spekulationer och insinuationer som kanske eller kanske inte har med den råa verkligheten att göra.
  Det som jag tror berört mig mest är när barn blir föräldralösa som till stor sannolikhet beror på att föräldrar avlidit i covid pg a ett aktivt val att inte vaccinera sig.
  Det finns säkerligen omvänt också då i betydligt färre fall och då tror jag mer på underliggande sjukdomar…
  https://duckduckgo.com/?q=mother+of+*+dies+in+covid&t=ffab&ia=web

 7. 107
  Ann-Margret Lundgren säger

  Jag håller med dig helt och hållet. Det är oerhört tragiskt.

 8. 108

  Sätt saker i perspektiv, det dör fler barn av svält, delvis pga de restriktioner som införts med hänvisning till pandemin, än av Covid-19.
  Reseförbud har gjort att bönder inte kunnat resa till marknader för att sälja sina varor, grödor har fått ruttna på fältet då en del bönder varit beroende av gästarbetare från grannländer som i sin tur inte fått ihop pengar för att köpa mat i sina hemländer.

  https://www.theworldcounts.com/challenges/people-and-poverty/hunger-and-obesity/how-many-people-die-from-hunger-each-year/story

  På vad baseras beslutet att alla ska vaccineras?
  https://greatgameindia.com/vaccine-mandate-not-based-on-science/

  Så här skriver FDA i sin kommentar till Pfizers ansökan till utökad EUA för barn

  ”As children and adolescents tend to have milder disease compared to adults, unless they are in a group at higher risk of severe COVID-19, it is less urgent to vaccinate them than older people, those with chronic health conditions and health workers.”

  Ändå skall alla barn vaccineras.

  Svensk studie frän universitetet i Umeå kan man väl ändå lita på?

  https://www.newstarget.com/2021-11-23-study-finds-covid-vaccines-increase-average-death-totals.html

  Ett mynt har två sidor….just saying.

 9. 109

  Angående länken till Newstarget.

  När man tittar på SCB:s data över antalet döda under 2021 så här långt, då sticker inte 2021 ut alls.

  2020 har två pucklar (april-maj samt december-januari) som rimligen beror på Covid 19 men på årsbasis är ändå inte 2020 ett extraordinärt år på något sätt. Efter pucklarna lägger sig dödstalen helt enkelt under en tid på en något lägre nivå. Det ser jag som en indikation på att Covid 19 har slagit hårdast mot de som ändå var ”nära döden” redan innan.

  Lite intressant är hur kurvorna över antalet döda per dag varierar över året, juli-augusti är alltid lägst och januari-februari alltid högst.

 10. 110

  108 Lasse P,

  Håller med dig ang barn – fattar fortfarande inte varför dessa ska vaccineras. Kan det vara att länders perspektiv är att ta det säkra före det osäkra att vaccinera även om de vet att det kommer att tragiska konsekvenser för det exempel du gav om grödorna. Man kanske kallt räknar med en proportion 75% till fördel att vaccinera. Fråga de inom sjukvården, speciellt IVA…

  Ang Umeå-studien som är en kohort så är det ju just därför man beslutade om en tredje dos. Vem vet, vi kanske kan behöva en fjärde också osv.
  ”Interpretation: Vaccine effectiveness against symptomatic Covid-19 infection wanes progressively over time across all subgroups, but at different rate according to type of vaccine, and faster for men and older frail individuals. The effectiveness against severe illness seems to remain high through 9 months, although not for men, older frail individuals, and individuals with comorbidities. This strengthens the evidence-based rationale for administration of a third booster dose”

  Skulle förresten vara intressant med en kohort på mammor som inte vaccinerar sig jmf med vaccinerade. Artikelförfattaren på Newstarget skulle gärna få utföra den;-) (Han skulle säkert med sin vinkling få fram nåt intressant!)
  https://duckduckgo.com/?q=mother+of+*+dies+in+covid&t=ffab&ia=web

 11. 111

  Läkaruppropet är nu en månad gammalt och har samlat drygt femtontusen underskrifter, varav drygt tusen medicinska fackmän, resten ”engagerade medborgare.
  http://lakaruppropet.se/signaturer/

 12. 112
  Ann-Margret Lundgren säger

  Men bara 73 ”medicinska forskare”, det är inte många!

 13. 113

  #112
  73 medicinska forskare bara i Sverige som har stake nog att, grundat på sin kunskap, ifrågasätta något som dom inte kan stå för.
  Hur många tror du det är globalt? Det börjar närma sig 100 000.
  73 st bara i Sverige borde tända ett frågetecken i din hjärna….”kanske finns det fog för deras kritik”.
  Hur många medicinska forskare krävs det för att du skall börja tro på vad de faktiskt säger.
  Om inte annat kan du väl förklara varför de 73 har fel.

 14. 114

  @111 Piltson

  Läkarupproret är sedan i mars i år.
  https://www.expressen.se/debatt/stoppa-de-skadliga-corona-restriktionerna/

 15. 115

  Fundera varför det bara är provaccinföreträdare och politiker som får komma till tals i massmedia?
  Vaccinering mot Covid-19 handlar inte om människors hälsa längre, kan 1000$ i sekunden vara motivet?
  Kom ihåg att Big Pharma lovade att vaccinet skulle distribueras till självkostnadspris, är en förtjänst på 1000$ i sekunden självkostnad?
  Barn och ungdomar och gravida skall vaccineras utifrån en utökning av nödgodkännandet, inga studier på dessa grupper är gjorda och de rapporter som nu kommer är skrämmande.
  Risken för barn att avlida av vaccineringen är 3ggr högre än av covid-19.
  Missfall ökar dramatiskt.
  Tack och lov så verkar Sverige inte ha dessa problem än i alla fall, kanske för att vi redan stoppat en del vaccinvarianter.
  Det finns ett mycket stort medicinskt motstånd (globalt) mot hela covidcirkusen men det framkommer inte i MSM utan covidnarrativet måste framhållas till varje pris.
  Läkarupproret i Sverige får inga rubriker i kvällstidningarna eller inte ens några minuter i Nyhetsmorgon, det är ju trots allt en avsevärd mängd medicinskt sakkunniga som har en avvikande mening.
  Globalt då….Barrington Declaration är kanske den enskilt största.

  https://frenchdailynews.com/society/3732-60000-scientists-call-for-an-end-to-mass-vaccination

  Den som vill får gärna förklara varför dessa 60000 + 75 i Sverige har fel.

 16. 116
 17. 117
 18. 118

  Lasse P, tack för länken till Health Impact, den var obekant här. Vore bra om sådant material kunde spridas till medieredaktionerna. Det måtte väl ändå finnas några journalister kvar som är både nyfikna och hederliga.

  Ett av de hinder du anspelar på kan vara att oppositionsrörelsen i USA har ovidkommande politiska bitoner. Den ledande gruppen ”Frontline Doctors”, jämförbar med det svenska ”Läkaruppropet”, består av anhängare till Donald Trump, som ju inte alls har intresse för människors välbefinnande. En av deras läkare deltog faktiskt i stormningen av kongressen i januari. Därför tas inte deras budskap på allvar ens när de innehåller belagd statistik.

  Statistik kan som bekant väljas och vrängas så att den ser ut att backa upp en åskådning som man vill sprida. För att genomskåda sådant krävs specialkunskap. Den saknas hos Piltson, men för Sveriges räkning har vi förhoppningar på Sebastian Rushworth.

 19. 119

  #118 Piltson
  Bo Engwall och Ann-Cathrin Engwall är nyanserade personer med bra kunskap i att tolka statistik (Bo) och virologi (Ann-Cathrin) som är bra källor till upplysning.

 20. 120

  Här de senaste upplysningarna från Exposé:

  https://www.newstarget.com/2021-12-13-hhs-virologist-fully-vaccinated-major-covid-transmission.html

  Våra försök att sprida sådan information i Sverige stöter på vägran att läsa den. Man spärrar sig mot försök att rubba fördomar som utan sakresonemang sprids av både myndigheter och allmänna medier.
  Detta är en existensfråga, allvarligare än motståndet mot KH-restriktion, som vi känner sedan femton år. De som på grundad sakinformation tackar nej till vaccinering mot Covid kan känna sig psykiskt belastade. Måste man söka själsro genom att avbryta försöken att sprida upplysning?
  Piltson hör dit. Som exempel, härmed ett svar som anlände just idag:
  “Fan vad du nås av mycket. Du har aldrig funderat på det
  där med algoritmer tydligen. Själv nås jag inte av nånting.
  Jag brukar kasta skiten, innan jag nås.“
  Det är svårt att besvara ett sådant budskap. Men man undrar, behövs kanske ett samarbetsforum för dem som tror sig ha uppfattat vad dessa injektioner innebär och måste energiskt tacka nej?

 21. 121

  Av de som de senaste tre månaderna har avlidit med Covid var 90% “vaccinerade“, meddelas nu från Skottland
  https://dailyexpose.uk/2021/12/16/omicron-deception-9-in-10-covid-deaths-since-august-vaccinated/
  Alltså “med“ Covid, inte “av“. Den egentliga dödsorsaken framgår inte av en sådan rapport, men när siffrorna blir bestickande när de senare sätts in i ett större sammanhang med hänvisning till allmän mortalitet. Till dess kan vi bara anta att en del av dessa dödsfall vållades av injektionen snarare än sjukdomen.

 22. 122
  Dick Broman säger
 23. 123
 24. 124
  Ann-Margret Lundgren säger

  Mycket bra faktaartikel i Expressen! Tack för länken, Stefan!

 25. 125
 26. 126

  Av dem som idag drabbas av Covid i Danmark är 76 procent redan vaccinerade, meddelar nu Alex Berenson:
  https://alexberenson.substack.com/p/stunning-covid-data-from-denmark
  Ett intressant mått på ”vaccinernas” effektivitet?

 27. 127

  Tolv läkare i ett halvdussin länder har tre gånger skrivit till EUs medicinska utskott om farorna med dessa ”vacciner”, det första redan i mars 2021. Här länkar till deras första brev, EUs svar och det senaste brevet om hjärtkärlproblem:
  “The first letter … hand-delivered March 1st, can be found here. The EMA’s reply of March 23rd can be found here, and our rebuttal letter, of April 1st, here, all summarised in a press release here. Our most recent letter, warning that “cardinal symptoms of cerebral venous sinus thrombosis (CVST) dominate the list of adverse reactions to COVID-19 vaccines” is here.“
  Sedan har ett femtital läkare i EU anslutit sig till detta iniiativ. Här om den organisation de har bildat:
  https://doctors4covidethics.org/about/
  “In the absence of crucial safety data, we are demanding the immediate withdrawal of all experimental gene-based COVID-19 vaccines….“
  Hittills sägs de ha samlat knappt tretusen underskrifter av läkare och annan vårdpersonal:
  https://doctors4covidethics.org/doctors-for-covid-ethics-signatories/

 28. 128
 29. 129

  https://www.bitchute.com/video/ml3kIuwrWMAW/

  Står med Annika Dahlqvist
  Brotten mot mänskliga rättigheter genom alla dessa vansinniga restriktioner med borttagande av människors frihet och påverkan från politiker och självutnämnda förespråkare för hälsa till ett deltagande i experimentell genterapi utan informerat samtycke är en skam för de i den medicinska professionen som har deltagit och fortsatt deltar i detta.
  Hippo oath, Do no harm
  Många verkar ha glömt den.
  Detta har aldrig handlat om hälsa utan om slutmålet, digitalt ID, total kontroll, depopulation.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa