Vacccinationskritisk allmänläkare

Läkartidningen.se .

Förra ordföranden i SFAM (Svensk Förening för Allmänmedicin) Är med i Bota Sverige och åker runt i Sverige och föreläser om att hon avråder från Covid-vaccination. Nuvarande ordföranden i föreningen tar avstånd från hennes budskap och har skrivit till henne och undrat om förfarandet är i överensstämmelse med hennes medlemskap i föreningen,.

När jag hade skrivit i min blogg våren 2020, och svarat på frågor från en Expressenjournalist, att jag ansåg att LCHF samt D- och C-vitamin var bra som förebyggande mot Covid, fick jag brev från IVO. De berättade att de hade fått in anmälningar mot mig för det, och att man var benägen att dra in min läkarlegitimation. Jag lämnade då frivilligt tillbaka min legitimation för att slippa få den tvångsindragen. Jag var ju pensionär sedan flera år (70+) och hade inga planer på att återuppta läkarverksamhet.
Det kan ju inte vara lika lätt för en yrkesverksam läkare att sprida vaccinskeptiskt budskap, och då riskera att få legitimationen indragen. Yttrandefriheten är begränsad.

 

Comments

 1. 101
  Christer Kamb säger

  #100

  För att ni snabbt ska kunna ta del av experternas olika åsiktsskillnader får ni ist här en direktlänk;

  https://doctors4covidethics.org/rebuttal-to-geert-vanden-bossches-response-to-dr-bhakdi/

  Notera att det främst handlar om korsimmunitets-frågor men likafullt har det bäring på virusets beteende.

 2. 102

  Låt oss sluta prata om vaccin…det är inte ett vaccin…det blir ett kroppsenligt protein eftersom det syntetiseras av våra egna celler genom dessa farliga sprutor av nukleinsyror..det är inte ens ett patogen…det finns inget immunförsvar som går på sina egna proteiner hur gärna än dessa listiga experter skulle vilja, för i så fall betecknas det som autoimmunitet…punkt.

 3. 103
  Christer Kamb säger

  Var med på Frihetsmarschen i lördags. Kanske var vi uppåt 1000 personer! Pratade med flera och symptomatisk fanns det flera personer från f.d östblocket med. Ja ni förstår själva, människor som känner igen förtryck och lögner! Precis så upplever det som sker i vårt land. Visst, vi kan förvisso vara tacksamma att vi inte behandlas som i Australien eller UK men det handlar om riktningen globalt. Sverige anpassar sig och har anpassar sig då USA/WHO är ledande.

  Men vi vägrar att ge oss. Här hjältarnas hjälte Peter McCullough in en tydlig video från hans föredrag från en kontroversiell medicinsk organisation, AAPS. Ord och inga visor;

  https://www.americaoutloud.com/dr-peter-mccullough-presents-bold-challenge-to-those-who-crush-our-rights/

  Kunde själv inte hålla tillbaka tårarna.,……en vanlig läkare som vi förväntar oss läkare ska vara. Och nu hotar man med licensen för att få honom att hålla tyst. Världens hjälte

 4. 104
  Christer Kamb säger

  #102 mormor

  Betr kroppseget protein.

  Är det inte så att ”vaccinet” som injiceras utgörs av nanopartiklar klädda i kolesterol som därför accepteras av immunsystemet. Sedan syftar du som jag förstår på det protein som möjliggör koppling på cellens receptor med hjälp av ACE2 för inträde och transkribering av sitt RNA via ribosomer.
  Läste någonstans (KVA uttalande) att orsaken till att Delta klarar sig bättre mot ”vaccinet” är mutation av bl.a aminosyran prolin till arginin på dess ”bindning-site”. Alltså att de specifika antikropparna inte längre ”täcker” hela receptorn (blockering dålig).

 5. 105

  Oj vad ni kan! Och är pålästa!

  En fråga: vad jag förstår så ger man blodförtunnande och något antiinflammatoriskt, förutom syrgas, när någon läggs in. Så varför får inte alla som vaccineras sig en kur med till ex Magnecyl/Aspirin (= blodförtunnande) och Ibuprofen (=inflammations dämpade)? Som förebyggande?

  En fråga till: finns det inget de som tagit vaccin kan göra för att motverka de skador de råkat ut för? Eller som de KAN råka ut för?

  Sonen till en god vän, 19 år, fotbollstränare för yngre killar, fick andnöd och hjärtproblem veckan efter vaccinering. Jag känner honom sedan han var 5 år och det gör ont att se honom i det skicket. Hans läkare bryr sig men vill ogärna tro att det beror på vaccinet! Han fick sitta för att det skulle vara möjligt att ta EKG! Det gick inte i liggande!

  En systerson på 40 år som fick stroke i april-maj-20 hade återhämtat sig förvånansvärt, vaccinerades i somras, läkarna satte ut blodförtunnande i den vevan och är nu i dåligt skick. Detta i Norge. (Man pratar inte om vaccinets eventuella inverkan här).

 6. 106
  Christer Kamb säger

  #105 Helena

  ”En fråga till”
  Kan inte säga något för andra eftersom jag saknar kompetens och inte är läkare men en person som varit med länge och forskar kring virus och vaccin-effekter nämner några saker kring de mer diffusa syndrom som uppstår.

  De behandlingar man använder idag mot C19, dvs Ivermectin och Hqc t.ex. har ibland hjälpt vid långcovid.
  Hon nämner ozonterapi, typ 1 interferon alfa, medicinsk cannabis, olika energi-terapier, självklart hälsosam kost inkl rätta till ev obalanser i vit&mineraler, hydrering osv. Åtgärda problem i mikrobiomet inkl läckande tarm. Behandlingar under läkarkompetens givetvis.

  Tyvärr vet vi ännu för lite betr spikproteinernas (vaccin-inducerade) långsiktiga verkan. Men viktigast är förstås att inte ta sprutan (boosters).

  Cellskador repareras med egna stamceller (ej hjärnan såvitt man vet). En del menar att fasta kan snabba på processen att regenerera återcellbildning från stamceller.

  Sjukvården har väl börjat arbeta mer med fall av långcovid i takt med forsknings-resultat. Sök i journalerna.

  https://www.marktaliano.net/dr-judy-mikovits-exposes-the-covid-scam/
  https://madisonarealymesupportgroup.com/2021/06/07/dr-mikovits-warns-spike-protein-vaccine-may-kill-50-million-americans-free-brave-q-a/

 7. 107
  Christer Kamb säger

  Här ifråga om långcovid fr Dr P McCullough

  https://blogs.mercola.com/sites/vitalvotes/archive/2021/11/01/how-to-treat-longhaul-covid19.aspx

  Ps. Glöm inte att ladda ner pdf då Mercola plockar bort inlägget efter 48 tim

 8. 108
  Christer Kamb säger

  En fråga tilll Annika

  Då man kan visa att vacciner (för oss främst Astra-Z då vi inte har J&J) ökar risken för blodkoagulering (clotting) i våra minsta och tunnaste kärl (kapillärer) ökar behovet av ”enklare” tester. I USA används s.k d-dimer test för detta. Finns de i Sverige?

  Då jag hade en märklig förkylning sommaren 2020 som utlöstes av påtaglig snabbt ökande adrenalin-och kortisolrelaterad stress har jag i efterhand funderat om det i själva verket var Covid. Hävde kraftig halsont och lätt feber på drygt ett dygn med zink. Därefter hade jag en retsam torrhosta i 2 veckor men mådde hur bra som helst hela denna tid. Tyckte inte då att Covid-symptomen passade men efteråt har man preciserat typiska symptom med t.ex ihållande torrhosta.

  FHM upphörde med IGG-tester märkligt nog under 2020. Nu finns de att köpa på Apoteken och de kostar en slant (uppåt 1000 kr). Läkare menar att ett antikropps-test kan ha olika kvaliteter och det är därför viktigt att välja ett från de stora labben vilka inte dominerar nuvarande massmarknad.

  Borde man inte kunna begära ett test via sin läkare om man t.ex har flera märkliga symptom
  som man tidigare inte haft i livet? Särskilt nu när vi vet att spikproteinerna från både Covid och dess vaccin söker sig till mage&tarm. Omotiverad viktnedgång ett symptom vid långcovid.

  I USA finns sedan en tid ett test som heter T-detect. Kommer det till Sverige?

  Jag vet att du numera är pensionerad men kanske har du info ändå!

 9. 109
  Annika Dahlqvist säger

  108 Christer Kamb
  Som sagt är jag pensionerad sedan flera år, och jag är inte specialiserad inom coviddiagnostik. Någon annan som är?

 10. 110
  I kvällens sändning säger

  Man kan undra om Christer Kamb finns på riktigt.

 11. 111
  Christer Kamb säger

  109 Annika

  Ok. Jag tolkar ivf även den svenska vaccin-politiken som att man numera är ointresserade av naturlig immunitet. I början av ”pandemin” 2020 testade man olika delpopulationer i syfte att utreda mängden personer med antikroppar i syfte att bedöma graden av flockimmunitet. Nu efter vaccinering uttalar man sig och hävdar partiell flockimmunitet. Hur nu det är möjligt? Antingen har vi det eller inte! Vaccinen läcker och fyller inte sin roll som garant mot sjukdom och smittspridning. Ist utgör massvaccinationen ett hot.

  Idag hävdar forskare på KS (DN-artikel) tvärt emot internationell forskning att vaccinationen ger mycket bra skydd. Som vanligt ligger vi efter eftersom Delta ännu inte slagit igenom mht vaccinets snabbt fallande effektivitet (Pfizer). Lackmus-testet kommer nu i vinter. Koncentrationen av Delta under våren var inte rapporterar mht övriga varianter. När nu också KI bedriver vaccin-utveckling med skattebetalarnas pengar eroderar ivf mitt förtroende för Akademien. Och det har inte något med vaccin-motstånd att göra utan förhållandet att Akademien utvecklar läkemedel.

 12. 112

  De jag känner som vaccinerats sig, har inte gjort det för att inte bli sjuka, utan för att resa eller av risk att bli omplacerad eller inte få jobb, inom vården. En del har haft covid men det tycks inte räknas…..

  Tittar man på länder som till ex ”Indien statistik covid” ser man att det blev en helt enorm ökning av delta-fall som försvann lika snabbt. Folk blir lindrigt sjuka. Ändå ska hela världens befolkning vaccineras, annars straffas de på olika sätt , så det måste finnas en agenda. Protester verkar inte hjälpa då myndigheterna slår dövörat till och vaccin skador ”finns inte”……eller är väldigt få.

 13. 113
  Christer Kamb säger

  #112 Helena

  Kan bara instämma i det du säger.

  REGERINGEN och myndigheter skuldbelägger ovaccinerade utan vattentäta bevis. Istället undertrycker man forskningsstudier och rapporter som tvärtom talar om det motsatta!

  Annars är det ännu värre i andra länder. Man fortsätter och ändrar i gamla föreskrifter och anvisningar betr än det ena och det andra sedan 2009 (svininfluensan) och t.o.m tidigare. Här senaste ex från CDC i USA:

  https://www.zerohedge.com/covid-19/foiad-cdc-emails-our-definition-vaccine-problematic

  Jag ska visa (nästa kommentar) hur vårt högt aktade KVA stämmer in i massvaccination-kören och hur de sannolikt medvetet underlåter att diskutera riskerna för t.ex ADE (och Delta), och nya varianter trots att det är välkända erfarenheter från både djurförsök och i verklighet (då stoppade man vaccinering direkt). Ist skriver KVA att man sonika inte berör problemen genom att bara hänvisa till studier etc i fotnoter. Allt för vaccinet!!

  Så här ser det ut när aningslösa och felinformerade medborgare behandlar oss och tjänsteutövare. Tack Fauci, Biden, Löven/Tegnell et al för er propaganda;

  https://www.armstrongeconomics.com/international-news/vaccine/woman-refuses-to-sit-next-to-unvaccinated-on-airplane-is-removed/

 14. 114

  Vad det gäller vaccinet så är mörkläggningen ytterst oroande då våra EU-parlamentariker inte får läsa avtalen mellan Big Pharma och EU.
  Länk bifogas från Ann-Catrine Engwall inlägg på Facebook.
  https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4396706660378495&id=100001176146172

 15. 115
  Christer Kamb säger

  Covid-19 och vaccinet är en kommersiell kupp, utan tvekan. Byråkrater m.fl ”tvingas delta” genom ”chain of command” precis som under Nazi-tiden fast i det civila mer subtilt förstås. De höga ersättningarna från toppen gör människor till slavar när moralen verkligen behövs. Många vet om att de borde sätta stopp men vet samtidigt att det är vanskligt pga riskerna. 98% är fega även om det bland dessa också finns en ganska stor andel ”partitrogna”. Precis som på 30-talet var man ”tvungen” att vara ”partiansluten” för utkomstens skull. Det behöver man inte i 20-talets Europa. Men det finns också de som inte känner till ”avrättningar och missförhållanden”. Och det beror förstås på media och interna lögner. Grupptryck och masspsykos sköter resten.

  EU är tyvärr och var redan från idé-stadiet en lobby-organisation. För Sverige en sann kulturkrock men ersättningarna gör det moraliskt uthärdligt även för kommunister och miljöpartister och särskilt när de får lite politiskt bete som nu med klimat, massinvandring och antirasism osv. Fallfrukter som kommer att smaka beskare vad det lider.

  Parlamentet är till för sekundär politik, dvs sådant som handlar om praktikaliteter och effekter av beslut som sker bakom draperierna. Ministerrådet främst ett sätt att förankra svårare beslut. EU är därför en pseudo-demokratisk skapelse driven av samma människor som träffas i Davos och Washington etc.

 16. 116

  Vad vill Bill Gates uppnå?
  https://ourtube.co.uk/watch/UIawpstyY9TbHFv

 17. 117
  Christer Kamb säger

  116

  Utöver förmögenhetstillväxt? Det får man fråga en psykiatriker om. Hans beteende uppvisar inte sällan psykopatiska drag som i videon (empatibrist t.ex). Han är inte pålitlig eftersom han lurade skjortan av sin kompis och medgrundare av MS.

 18. 118
  Christer Kamb säger

  Apropå pandemier som hot mot mänskligheten är just rätt typ av kriser som maktintressen alltid utnyttjat för olika syften. Rädsla gör folk medgörliga och passiva.

  Här en sci-fi från 1979 The Hamburg Syndrome som är identisk med vår Covid-kris på flera sätt.

  Sevärd och en ögonöppnare: https://healthglade.com/the-hamburg-syndrome/

 19. 119
  Christer Kamb säger

  #114 Lasse P

  Före 1990-talet dömdes personer i ledande ställning till fängelse för kriminella handlingar utförda inom bank- finans. Sedan dess har myndigheter (revolving door-policies) valt att istället utdöma höga böter till företagen istället för att som tidigare driva målen under brotts-lagstiftning. Samma trend har sedan långt tidigare tillämpats inom läkemedelsbranschen där ko-opteringen av den regulatoriska processen varit än mer tydlig.
  För de som inte förstår vad jag menar handlar det t.ex om att höga chefer byter jobb mellan näringsliv och övervakande myndighet vilket på höga nivåer bidrar till dolda sociala intresse-strukturer.

  Pfizer är välkänd i finansiella kretsar som ett av de mest ”kriminella” företagen mht dess affärsmetoder.
  Med kriminell menas här oetisk eftersom böter inte innebär brott som ger fängelse eller ens tillämpning av brotts-lagstiftning. Myndigheterna är förstås inte alltid korrumperade utan kan vara vilseförda. Myndigheter som får sin finansiering från läkemedelsavgifter hamnar i beroende-ställning.

  https://www.armstrongeconomics.com/world-news/corruption/pfizer-blackmailing-countries-they-is-criminal-under-foreign-corruption-act/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa