Vaccination mot Covid-19

Hur ska vi göra? För min del kommer jag inte att ställa mig i första vaccinationskön, utan avvakta något för att se vart det bär hän med effekt och biverkningar av vaccinet.

 

Comments

 1. 101
  tänk om tänk rätt säger

  https://www.dn.se/sverige/ny-svensk-studie-utreder-om-tryckkammare-kan-hjalpa-covidsjuka/
  DN skriver positivt om syrgas i en tryckkammare.

  ”Hos vissa av de svårt sjuka i covid-19 löper det medfödda immunförsvaret amok. Tryckkammarbehandlingen signalerar åt den delen av immunförsvaret att sluta gå till attack, vilket leder till minskad inflammation. När man andas under tryck går en ökad mängd syrgas genom lungvävnaden och ut i kroppen, vilket dämpar inflammationen.
  – Patienten får ligga som i en kuvös med 100 procent syrgas och när de är nere på 14 meter blir de nästan helt besvärsfria, säger Anders Kjellberg.”

  ”Hittills har tre personer testat metoden i Sverige sedan i våras, den senaste av dem på Karolinska universitetssjukhuset. Redan efter en behandling av fem blev personen mycket bättre och bara en vecka efter att behandlingarna inleddes kunde patienten skrivas ut i helgen. Samma mönster följde patienterna i tidigare fallrapporter och i en amerikansk studie.”

  Jag vet inte varför det funkar och läkarna vet nog inte varför det funkar, det vi kan observera är att inflammationen verkar minska.
  Flera andra sjukdomar som är inflammatoriska verkar även förbättras i tryckkammare.

  Jag gissar att hade alla som kunde behandlas med tryckkammare fått det så hade dödstalen varit betydligt lägre.

  ” Det är en enkel metod som skulle kunna ställas in på alla sjukhus”
  ”Anders Kjellberg påpekar också att behandlingsmetoden nästan inte har några biverkningar.”

 2. 102

  Det allra lämpligaste vore väl att först använda gruppen av politiker som försökskaniner??

 3. 103

  Ryssland började vaccinera redan i september, England förra veckan, Kanada och USA har börjat, så innan vi får vaccinet godkänt här, så lär man nog få höra om ev. biverkningar.

 4. 104

  Agneta # 103
  Det har ju redan rapporterats om biverkningar, allergireaktioner, partiella förlamningssymtom m.m
  De testpersoner som vaccinerats skall utvärderas under två!! år innan man kan säga hur säkert vaccinet är, det blir 2022 och hur många har då vaccinerats med något man nödgodkänt och inte vet hur säkert det är.
  Modernas mRNA vaccin är ett experimentellt vaccin och då experter säger att det förmodligen är säkert och kommer antagligen inte att ge så många svåra biverkningar så drar då jag öronen åt mig. Man gissar bara!

 5. 105
  Hans Nilsson säger

  Ett minst sagt svårt val. Biverkningar kan inte uteslutas om vi väljer att ta det vaccin som erbjuds. Inte heller kan sjukdom i covid-19 uteslutas om vi väljer att avstå. Vi kommer alla att dö, av det ena eller andra, förr eller senare. Vare sig vaccin eller sunt leverne innebär några garantier.

  De handlar om att mot bakgrund av egna referenser, eget omdöme och tillgängliga ”fakta”, så långt det är möjligt, bedöma vilket liv och vilka strategier som är minst farliga. För egen del lutar jag just nu åt att ta vaccinet.

 6. 106
 7. 107
 8. 108
  Dick Broman säger

  Suveränt igen jala, jag har själv försökt kopiera de hemliga dokument och offentliga diskussioner som berör biverkningarna i från FDA (USA läkemedelsverk) men jag har inte lyckats.

  Dokument som avslöjar att FDA vet om 21 förväntade och svåra biverkningar, inklusive dödsfall.
  Hoppas att alla läser detta.

  Speciellt tack till översättningen till svenska.
  Suveränt grävande!

 9. 109
  Dick Broman säger

  Jag vill göra ett tillägg.
  Jag lägger mig inte i Helena Palemas Privata åsikter.
  Jag delar inte dem.

  Vad jag är intresserad av är vad kodade och dolda uppgifter om coronavaccin i från FDA visar.

 10. 110
  tänk om tänk rätt säger

  Dom som inte tror att viruset är farligt får nog tänka om, sjukvården har nått taket, sen börjar dom solla ut dom som inte ska få vård.

  80+ många kommer inte att få vård när det blir som värst i vinter.
  65+ pensionärer kan också bli utan vård om det går riktigt illa.

  Vacciner kommer nog för sent om dom nu fungerar och är säkra.

  https://www.youtube.com/watch?v=PRlHgUbo_-s
  4 VACCIN – allt du behöver veta •10 dec. 2020
  Vetenskapsforum covid-19
  1 960 prenumeranter
  På bara en kvart lyckas Fredrik Elgh (professor i virologi)
  förklara de 4 aktuella vaccinen så pass att alla kan förstå.
  Lysande, tycker vi!

  https://www.youtube.com/watch?v=mOmtZ_p6alU
  Coronavirus Update 119: Pfizer BioNTech COVID Vaccine (Clinical Considerations)
  30 331 visningar •14 dec. 2020
  MedCram – Medical Lectures Explained CLEARLY
  863 000 prenumeranter

  https://www.youtube.com/watch?v=2lA5_WxP5nQ
  Vaccines and genetics
  71 963 visningar 13 dec. 2020
  Dr. John Campbell
  825 000 prenumeranter

  https://www.youtube.com/watch?v=BS39cLCoom0
  Allergic Reactions to Pfizer-BionTech Vaccine in UK
  32 455 visningar•Spelades upp live den 10 dec. 2020
  Drbeen Medical Lectures
  230 000 prenumeranter

  Masstestning smittspårning finns som alternativ men det är i sista minuten det kan tas fram nu, masstestning i höstas då hade vi inte haft det så svårt nu.

  DN Debatt. ”Storsatsa på snabbtester för att bromsa coronaspridningen”
  https://www.dn.se/debatt/storsatsa-pa-snabbtester-for-att-bromsa-coronaspridningen/

  https://www.svd.se/vassad-strategi-raddar-bade-liv-och-ekonomi
  ”Det är dags för en strategi som värnar både hälsa och ekonomi. Receptet är att testa, isolera och spåra i stor skala, skriver Lars Calmfors, Tove Fall med flera debattörer.”

  I vinter få vi facit på vem som har rätt.
  Dom som sa att det bara var en förkylning eller dom som sa att det var ett farligt virus.

  En sak är nu säker och det är att många har blivit långtidssjuka och många mår riktigt dåligt nu , blir dom någonsin friska?

  På med munskydd eller helst andningskydd nu omedelbart smittan måste bekämpas.
  Viruset verkar vara luftburet nu, är det så så måste alla bära riktiga andningsskydd typ FFP2 eller helst FFP3 utan ventil.
  Liten tub med handsprit i fickan behövs utanför hemmet.

  D-vitamin och annat förebyggande vet ni redan om det har Annika pratat om.

 11. 111
  Hans Nilsson säger

  Oroande möjliga konsekvenser av vaccin, javisst. Vilka slutsatser kan dras, om vi på motsvarande sätt listar möjliga konsekvenser för den som drabbas av covid-19?

 12. 112

  @ 110

  Alldeles uppenbart så behöver du utbilda dig verklighetens hysteri om covid 19.

  https://humanismkunskap.org/2020/12/14/corona-en-gigantisk-bluff-atgarderna-ar-extremt-skadliga-vetenskaplig-studie/

 13. 113
  Ann-Margret Lundgren säger

  Till er som avråder från vaccination: Ni borde sett ett program på Kunskapskanalen igårkväll. Det handlade om covidsjuka i England, inlagda på sjukhus. Hur de låg i månader i sin säng där, några medvetslösa. Bundna till diverse slangar och masker. När de vaknat upp (de som överlevde alltså) skulle det ta ett par år innan de blev friska igen, om de någonsin blev friska, sa läkaren.
  Nej detta är verkligen inte någon ”förkylning” eller ”vanlig influensa”! Detta är en fruktansvärd farsot, en avskyvärd och skrämmande dödlig sjukdom! Även om det finns några som drabbas lindrigt, så är det många som blir mycket svårt sjuka, och många som dör. Och de som överlever får ibland långtidscovid.
  Jag kan även berätta om en man i min bekantskapskrets, bara 50 år gammal, helt frisk (förut alltså…) och ickerökare. Han och hans fru och barn blev smittade. Frun och barnen mycket lindrigt, men mannen blev inlagd på sjukhus med svåra andningsbesvär, det var mycket plågsamt och panikartat, sa han. Fick syrgas och kom hem efter en vecka, så han hör ju inte till de svårast drabbade. Men nu berättade han att han är verkligen inte frisk nu efteråt, han har helt förlorat lukt- och smaksinne, och dessutom har han blivit väldigt glömsk, t ex om han läser morgontidningen så fem minuter senare minns han ingenting av vad han läst.
  Så både jag och min man kommer att vaccinera oss. (Vi är lite över 70).
  Vi vaccinerar oss årligen mot den vanliga influensan, och har inte fått några som helst biverkningar av det vaccinet, och har sluppit influensa varje år sedan vi började med det! 🙂
  Innan vi fyllde 65 vaccinerade vi oss aldrig, och fick ofta influensa, och det var verkligen inte roligt!

 14. 114
  CamillaN säger

  110:Masstesta med P C R, är knappast att rekommendera. Lyssna på Dr. Michael Yeadon, fd chef på Pfizer, – som gått ut med skarp kritik, mot PCR testning i stor skala i U K. P CR testning är inte avsett på en storskalig nivå, utan i en mindre skala/för forskning etc. Det finns knappast några 100%tester (gäller allmänt inom infektion, kan man säga), – utan test måste alltid bedömas ihop med symptom, så att man får en helhetsbild!

  När det då blivit en andel som gett falskt positiva resultat på PCR (tex. pga dött virus, kontamination mm.) – blir det missvisande statistik, en del måste isolera sig baserat på ett falskt provresultat (elakt!), och någon som kommer in till sjukvården för säg ett benbrott, och visat positivt/falskt positivt den senaste månaden, kan hamna i någon slags Covid grupp, och då kan det ju bli lite fel, kan ju vem som helst förstå.

  113: Det lät inte bra för den mannen, men han blev ju frisk. Att man tappar smak/lukt/hörsel har jag hört av folk som haft andra infektioner, – så det är inget nytt, inget som är speciellt för Covid. Jag fattar det som, att man kan nog få tillbaka en del av dessa, efter en tid.

 15. 115

  Visst är ”pandemin” farlig och dödlig, men det är inte viruset som är mest farligt och mest dödligt. Till och med propagandakanalen Expressen medger att ”covid19” är bara en säsongsinfluensa.

  —————————————————
  Nu pågår den största masshysterin någonsin

  Bör klassas som svår influensa

  Coronas dödlighet är också likartad en influensa. En av världens främsta forskare, epidemiologen Johan Ioannidis, har bedömt infektionsdödligheten, IFR, för covid-19. WHO delar hans uppfattning. Ioannidis anser att IFR globalt är 0,15-0,20 procent.

  Vid en vanlig influensa är IFR omkring 0,1 procent, vid en svår influensa 0,2-0,3 procent. Vid covid-19 får fler intensivvård och långtidssymtom och den bör därför klassas som en svår influensa.

  De sekundära effekterna av nedstängningen kommer att få konsekvenser i decennier. De drakoniska åtgärderna riskerar att medföra att miljontals barn i fattiga länder inte får vaccinationer och behandling mot malaria; att miljontals människor i fattiga länder dör av tuberkulos för att det saknas resurser att ställa diagnosen; att miljontals människor i fattiga länder svälter ihjäl på grund av den ekonomiska recessionen; att miljontals människor dör på grund av utebliven vård för hjärtkärlsjukdom, stroke och cancer; att hundratals miljoner barns framtid försämras avsevärt av utebliven skolgång.
  —————————————————

  https://www.expressen.se/debatt/nu-pagar-den-storsta-masshysterin-nagonsin/

 16. 116

  @ 115 Dave

  Det är under dessa förutsättningar som man skall ta ställning till vaccin eller inte.

 17. 117
  tänk om tänk rätt säger

  Jala
  Du påstå på fult allvar att det är skådespelare på iva nu.
  Du påstår att det är skådespelare som hittar på att dom är långtidssjuka.

 18. 118
  tänk om tänk rätt säger

  Långtidssjukdom långtidscovid
  Det kan vara det värsta med viruset en del kommer troligen aldrig att bli återställda.
  Att vara sjuk i ett halvår till år är även fruktansvärt.

  Det är fantasier att alla blir friska med tiden det är tro inte fakta.

 19. 119
  Dick Broman säger

  Jag läste en kommentar i från en pensionerad kvinna som berättade något intressant.

  Hon säger att hon är emot en vaccinering då hon har arbetat inom vården och med egna ögon har sett verkningarna av svininfluensavaccinet där svårt sjuka cancersjuka avled efter vaccineringen.

  Att svårt sjuka dog av svininfluensavaccin rapporterades inte och hamnade inte heller i statistiken, sannolikt därför att det rör sig om svaga olönsamma människor som ändå hade en kort tid kvar att leva.
  Dödliga biverkningar av svininfluensavaccin på svårt sjuka sparade också pengar inom vården.

  De som arbetar inom vården är också väl medvetna om att om man ”tjallar” så leder det till att man tappar arbetet.
  Det är efter en pensionering som man vill lätta sitt samvete och vågar berätta sanningen.

  Tyvärr så tror jag att det här kommer att upprepa sig vid Coronavaccineringen

  I fredags rapporterade Washington Post att Vita husets stabschef Mark Meadows ska har ringt och hotat FDA-chefen Stephen Hahn med uppsägning om inte läkemedelsmyndigheten godkände vaccinet på kvällen.

  Jag tycker att det nu finns tillräcklig information för att själv kunna välja och själv får stå för konsekvenserna av en frivillig injektion av en av de fyra vaccinerna som planeras ingå i det Svenska experimentet med att ta fram ett vaccin.
  Om man vaccinerar sig så under rådande situation, så får man helt enkelt skylla sig själv om man blir skadad av vaccinationen.

  Det kommer alltid att finnas stora ekonomiska intressen för en vaccinering, med korruption, statspropaganda och censur som följd.

  Jag tycker att Sverige kan beskrivas som ett land med stora ledningsproblem och i förfall, det har blivit ett paradis för psykopater och mytomaner.

 20. 120

  116 jala

  För mig är det ganska lätt. Funderar inte ens på. Det blir samma instälningen som när svininfluensabluffen var aktuell. Inte ens om vaccinet var bevisat helt ofarligt och utan biverkningar.

 21. 121

  Det finns inget bättre än kroppens eget immunförsvar. All medicin och vaccin påverkar ditt eget immunförsvar negativt.

 22. 122

  Corona bluffen som jag kallar den för är inte ens lätt att bli smittad av. På ett tidigt stadie så såg jag till at bli smittad för att aktivera mitt immunförsvar och det var inte lätt.

  Här kommer lite mera info från folk som vågar ifrågasätta makten och tokstollarna.

  https://www.annahallen.se/vad-ar-sant-2/

  https://www.annahallen.se/var-ar-den/

 23. 123
 24. 124

  Jag hittar hur mycket som helst angående hur farligt vaccinet är och hittar inte något om dess nyttighet utan utan bara en massa svammel från folk som tror att de är duktigare än självtänkande människor.

  https://newsvoice.se/2020/12/oppet-brev-coronakrisen-ehdin/

 25. 125
 26. 126
  Nisse Hult säger

  Ställde denna fråga till ”Folkhälsosamordnare”? i min Region nyss:


  Hej!
  När kommer Region XX Folkhälsosamordnare ut med rekommendationer för att stärka hälsan och bygga kompetent immunförsvar? Inga kostråd, inga råd kring aktiviteter och naturliga preparat som är erkänt effektiva att stärka immunförsvaret så här långt i Pandemin.

  Inget om att det är viktigt att få ner inflammationen, åtgärda metabola syndrom etcetera. Att dela ut gratis C-vitamin, D-vitamin och zink skulle vara enormt viktig folkhälsoinsats då fler forskningsstudier visat att det är kraftigt antiviralt. Och det kostar en bråkdel av vad Läkemedelsindustrin experimentvaccin kostar.

  Vad beror detta på?”

  Efter en vecka kom svar:


  Hej

  Ursäkta dröjsmål.
  Detta är inget som vi från folkhälsoenheten är involverade i.
  Infektionsläkare via smittskyddsenheten arbetar med pandemin.
  Du kan maila vår smittskyddsläkare X X så kanske han kan svara på dina frågor.”

 27. 127

  107 jala

  Det här är också intressant att läsa.

  ————————————
  Mercola – The Greatest Hoax Ever Perpetuated on an Unsuspecting Public

  According to Dr. Roger Hodkinson, one of Canada’s top pathologists and an expert in virology, the COVID-19 pandemic is the “greatest hoax ever perpetrated on an unsuspecting public”.

  According to Yeadon, who has analyzed the statistics, about 1,700 people die each day in the U.K. in any given year. Many of these deaths are now falsely attributed to COVID-19.

  “I’m calling out the statistics, and even the claim that there is an ongoing pandemic, as false,” he said in a recent interview…
  ————————————

  ————————————
  ”Anyone who has studied history will recognize here the classic symptoms of collective hysteria. Hysteria is infectious…”
  ————————————

  Har just nu upptäckt att jag har inbyggd immunitet mot hysteri och hjärntvätt. Vet inte om det är bra eller dåligt.

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2020/12/09/coronavirus-hoax.aspx

 28. 128

  Låter som en VÄLDIGT dyr metod, men givetvis kan man slösa bort pengarna på en mängd dyra saker. Det är inte någon nytt fenomen från DN, som ständigt förvillar Sverige in i en massa dumheter.

  Som dykare är jag alls inte emot att det finns massvis med tryckkammare och helikoptrar redo runtom i Sverige som kan behandla både dykare och andra patienter. Det är absolut en del av den goda beredskap som jag förespråkar, men jag föreslår vitaminer, mineraler, frivillighet och bättre beredskap, genom att människor börjar rösta för att detta blir verklighet.

  Färre reaktiva politiker, fler proaktiva politiker!
  Fler medier som bryr sig om evident sanning och bort med fulmedier som DN!

 29. 129
  Lars Henrik säger

  Jag överväger nu att inte ta något vaccin. Jag förlitar mig på mitt redan väl beprövade immunförsvar via LCHF och vissa kosttillskott. Jag har sedan länge avstått från influensavacciner och ändå inte varit förkyld mer än någon enstaka gång sedan LCHF-start 2010.

  Ett preppervärdigt förråd av KS är ett extra skydd.

  Min sambo, som är i en riskgrupp för i princip alla lungpåverkande sjukdomar är av samma åsikt!

  Oavsett detta ställningstagande anser jag det vara viktigt att alla gör vad de kan för att undvika smitta. Det gäller både covid-19 och andra influensor. Allt annat vore omdömeslöst tycker jag.

 30. 130

  38% av Stockholmarna har antikroppar mot Covid-19.
  Snart har dom uppnått flockimmunitet och vaccination blir onödigt.
  Fler konstaterat smittade per dag än i våras, fler inlagda på sjukhus än i våras,
  färre på IVA än i våras och färre avlidna än i våras.
  Orsak? Bättre kunskap om verksam behandling? Fler använder sig av vitamintillskott? Dom som skulle avlida, avled lite tidigare? (Cyniskt men möjligt) Finns det flera möjliga förklaringar?

 31. 131
 32. 132
  Lars Henrik säger

  Reverse Engineering the source code of the BioNTech/Pfizer SARS-CoV-2 Vaccine

  Hur Viontech-Pfizers vaccin fungerar.
  https://berthub.eu/articles/posts/reverse-engineering-source-code-of-the-biontech-pfizer-vaccine/

 33. 133

  Behöver man bry sig om vaccinering???

  Finansministern (s) åker skidor i Sälen…
  https://sverigesradio.se/artikel/7637325

  Generaldirektören MSB åker till Kanarieöarna…

  Statsministern (s) handlar på köpcenter i Stockholm…

  Migrationsministern (s) handlar på köpcenter i Lund…

  m fl, mfl, mfl…

 34. 134

  Forts…

  Riksdagsmannen Jimmie Åkesson (SD) gick till riksdagen fast han var förkyld…
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/fem-politiker-som-tabbat-sig-under-pandemin

  Ebba Buch (kd) gick på 40-års kalas…

 35. 135
  Tack Mats säger

  134 70+

  Politiker är också människor.

  Är journalisterna det?

  Journalisterna borde redovisa de få som har ett fullständigt rent samvete i det aktuella avseendet.

 36. 136

  Lite rolig läsning inför det nya året.

  Det intelligenta viruset.

  https://www.annahallen.se/det-intelligenta-viruset/

 37. 137
  Lasse P säger

  jala #136
  Jag tittade på länken och följande tanke dök upp.
  De råd och förmaningar som experter på diverse myndigheter och inrättningar totat ihop, ger sammantaget en bild som andas ” vi hittar på något som verkar kunskapsmässigt korrekt”.
  Ju längre tid som förflyter, tycker jag att allt verkar handla om någon form av prestige, man vill visa att man har järnkoll och presenterar råd för att visa handlingskraft, fast man verkar ha glömt att synkronisera det hela.
  Länken visar tydligt hur splittrat ”expertskrået” egentligen är.
  Länken visar ju hur experter, sammantaget genom ologiska råd, ger ett virus egenskaper som hör hemma i fantasin.
  Nu har ju inte viruset dessa egenskaper, utan det är vi människor som ger det dess egenskaper, grundat på de utlåtanden som experter har gett.
  Problemet är att dessa experter har lite olika uppfattning trots att de är experter inom samma profession.
  Vi vanliga dödliga är inte dumma, vi ser att alla skilda expertuppgifter visar att det inte råder konsensus, vare sig om virusets egenskaper eller trovärdigheten kring vaccinerna.
  Det är dessa meningsskiljaktigheter som gör att allmänheten har svårt att följa råd och anvisningar.
  Sedan har vi ju msm och politikerna, men det är historier var för sig.
  Avslutningsvis tillönskar jag Annika D och alla hennes följare:
  Ett Gott Nytt 2021!

 38. 138
 39. 139
  Ann-Margret Lundgren säger

  138:
  Vilket dravel!
  Urbota fånigt!
  Finns massor av konspirationsteorier och detta är en av de värsta jag hört.
  Otroligt hur vissa kan tro på vilka fantasier som helst!

 40. 140

  @ 139

  Vilka är dessa vissa som tror på vilka fantasier som helst.

 41. 141
  Lasse P säger

  A-M Lundgren#139
  Ett multinationellt läkemedelsföretag tar fram ett preparat för att kortväxta skulle fortsätta växa, men ger inte det resultat som det var tänkt.
  Då företaget satsat stora pengar ändrade man betydelsen för preparatet till att istället fungera som bantningspreparat.
  Hur skulle du, Ann-Margret, klassificera påståendet ovan, som konspirationsteori eller en sanning som beskriver ett stort företags oetiska uppförande?

 42. 142

  @141

  Jag ger dig tummen upp.

 43. 143

  Vaccin eller inte

  Lite info om läkemedelsindustrin.

  https://nyadagbladet.se/kronikor/vaccinfragan/

 44. 144
  Piltson säger

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa