LCHF-kryssningen är genomförd

Nu har jag kommit hem till Britt A, som jag sover över hos innan jag åker hem till Njurunda i morgon. Den årliga LCHF-kryssningen är genomförd. Den var trevlig som vanligt. Många intressanta föreläsningar fick vi lyssna till. God mat i buffén, och skön säng att sova i.
Och massor av trevliga människor att prata med.

 

Comments

 1. 1
  Professor Göran säger

  Jag kom just nu tillbaka till Trollhättan från kryssningen efter en seg bilkörning.

  Ja – det var verkligen en höjdare att träffa alla engagerade LCHFare – 320 personer! Fler går inte ombord på båten om de ska kunna lyssna på föredragen. Organisering av konferensen gränsade till det optimala.

  Otroligt inspirerande! Många pseudononymer här på bloggarna fick helt plötsligt ett levande ”ansikte”. ”Majoren” hade t.ex. inte ens sin gröna hjälm på sig men istället med sig en trevlig sambo. Kostdoktorn träffade jag för första gången också nu i egen ”hög” person efter snart fem års ”bloggsamvaro” och har nu ett signerat ex av hans Matrevolutionen. LCHF egen nestor SSS träffade jag också för första gången – hans presentation var både rolig, proffsig och inspirerande.

  Inte minst fick jag också en återkoppling till mina egna krönikor, som jag i vissa ögonblick av ”svårmod” ibland har misstänkt kanske går över huvudet på många som besöker Annikas blog, och många jag nu träffade, och som spontant kom fram till mig, berättade att de har ett stort utbyte av dem och det känns absolut inte fel att bli ”förstådd”. Detta ger en stark drivkraft till fler och kanske till och med till djupare funderingar kring hälsan och kosten.

 2. 2

  Tack för vänliga ord, Göran. Jag läser dina krönikor med intresse och det var kul att träffa dig i verkligheten också. Det blev bara alltför kort, vi borde sätta oss ner någon gång och diskutera strategier för att hålla det genuina LCHF-budskapet levande i den kommersiella världen.

  Tack alla andra också som kom fram och pratade! Det är otroligt inspirerande att möta människor som besegrat sjukdomar och fått tillbaka sitt liv. Naturlig kost ger naturlig hälsa!

 3. 3

  Minnen från förra årets LCHF-kryssning – 2012 – i ett inlägg här:
  https://annikadahlqvist.com/2012/04/22/lchf-kryssningen/

 4. 4

  Hej! Jag var med på kryssningen och tyckte att det var givande. Jag undrar bara om du har haft kontakt med någon som har stomi och äter lchf. Hur fungerar det för dem? Hälsningar Elisabeth

 5. 5
  Annika Dahlqvist säger

  @ 4 Elisabeth Hillberg:
  Ja Erik Edlund på bloggen Matfrisk https://blogg.passagen.se/matfrisk/ har stomi, och äter LCHF med mycket gott resultat.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa