Lågkolhydratkost mot Typ 2 Diabetes

I publikationen MD Edge en artikel om att Low Carb är bra vid diabetes 2.

 

Comments

 1. 1
  Anders Dohrman säger

  På YT hittar jag mycket om folk som provat Carnivore Diet nu med positivt resultat. Det är ju en variant på LCHF. Kommer inte ihåg att jag sett så mycket tidigare. Kanske läkemedelsindustrin tappat greppet över YT.

 2. 2
  Annika Dahlqvist säger

  1 Anders Dohrman
  Ja jag har också hört att folk gått ner i vikt och behållit hälsan med Carnivore. Det enda vad jag vet som fattas i carnivore är C-vitamin, om man inte ärter inälvor, men man kan ju ta C-vitamin-tillskott.
  Själv tycker jag att carnivore låter tråkigt i längden. Grönsaker är gott.

 3. 3
  Anders Dohrman säger

  Dr Sten Ekberg säger att kött visst innehåller c-vitamin. Men jag vet inte… Jag tar tillskott på C, D, K2 och Zink.

  Det är kvinnan har ätit carnivore i 13 år och här verkar inte tagit skada, tvärtom.

  https://www.youtube.com/live/CZ-qwRGNgjo?si=SBsdVn3sFLnLxDQy

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa