Stalkning

Jag har just sett färdigt det tredje avsnittet av Stalker på SVT play. Jag känner mig rubbad i balansen. Det är skrämmande hur en person med viss kunskap i internetteknik kan så totalt förstöra livet för en oskyldig person, genom stalkning.
Det leder vidare till tankar om att en främmande makt med härskarambitioner, med en här av it-kunniga personer, skulle kunna sabotera balansen för Sverige och övriga västvärlden, med avancerade stalkningstekniker. Är det något som redan är på gång?

 

Comments

 1. 1
  Nils Engström säger

  Ja, tekniken går framåt (”bakåt” möjligen). Om du tänker på möjligheterna att med algoritmer hindra uttalanden på nätet (massmediacensur), kommer saken i ett ännu värre läge och berör kanske 7 miljarder människor. Det innebär t.ex. att WHO utan broms kan fortsätta att, efter sitt beslut, tillåta livsfarliga, genetiskt baserade mRNA-preparat, att användas. Det förefaller som om våra politiker inte vill sätta sig in i faran med WHO och nu öppnar för alla vansinnigheter, som gör vårt land till ett lydrike för BigPharmarelaterade oligarker, som mutar WHO med enorma belopp.

 2. 2

  Har sett de första avsnitten och jag kände mig så illa berörd. Men ska se det sista idag. Tycker att det är som den värsta skräckfilmen.
  Såg att han var med på svt Nyhetsmorgon idag men lyssnade inte för jag ville se det sista avsnittet först.

 3. 3
  Gunnar Eriksson säger

  Dela detta till alla som ni kan nå. De får själva avgöra om frågan borde vara något som skall debatteras eller inte i Sverige.
  Är det inte dags att vakna och ifrågasätta Public Service? Vad är deras uppdrag? https://sverigesradio.se/artikel/vad-ar-public-service
  När tänker Public-serviceföretagen ifrågasätta regeringens tystnad?

  När tänker regeringen att anslutningen till den reviderade versionen av WHO:s International Health Regulation skall debatteras, i så fall, när? När avtalet redan är ingånget?

  Avtalet träder i kraft 1/12 2023 och inte ETT ENDA ORD om detta från regeringen!

  Sveriges WHO-samordnare har förnekat att detta skulle bli utfallet. Hon ljög m.a.o.
  Att överlämna suveränitet till en mestadels privat finansierad organisation att bestämma och ansvara för vad som påstås vara pandemier är inget annat än förräderi!
  I Norge debatterades detta ämne i norska NRK, deras motsvarighet till SVT!

  Politiker i riksdagen måste anse att svenskar är alldeles för dumma för att informeras om avtalet som politiker i smyg kommer att införa, ifall de inte protesterar till WHO mot det nya IHR innan 1/12 2023.

  Tror någon att det kommer att ske då de inte ens vill vara öppna med vad som pågår bakom vår rygg?

  ######################################################
  Se videon som går att se med textad norska.
  Bör WHO bestämma mer om norrmäns hälsa?
  https://tv.nrk.no/serie/debatten/202310/NNFA51101923/avspiller

 4. 4
  Lennart Nykvist säger

  Hej Annika, och tack för din blogg!

  Ja, tyvärr tror jag att WHO (vilket absolut inte är ok för mig) kommer att ta över allt ansvar över vår hälsa i framtiden (2024 – 2025) vilket innebär att vi inte längre kommer kunna bestämma över vår egen kropp.

  Jag har sedan 80-talet låtit min kropp läka sig själv med hjälp av rätt kost och livsstil vilket innebär att jag t ex ej längre är sjuk i ”Ulcerös Colit”. Jag har dessutom bestämt mig för att sedan dess ej heller ta något som kan ge biverkningar (läs: konventionella mediciner) utan bara ge kroppen de vitaminer och mineraler (pga dagens näringsfattiga jordar) som min kropp behöver för att kunna läka sig själv.

  Tänk därför på att leva i ”nuet”!!!

 5. 5

  Jag har inte sett den dokumentären än om vad för stalking-tekniker som används, men några exempel på hur sociala medier och IT används:

  https://en.wikipedia.org/wiki/Internet_Research_Agency

  https://en.wikipedia.org/wiki/Facebook%E2%80%93Cambridge_Analytica_data_scandal

  Vi kan nog lugnt säga att oavsett vad det finns för tekniker att påverka människor, så kommer de att användas av främmande stater. Och Sverige och västvärlden kommer att göra motsvarande för att skydda vårat samhälle och för att försöka påverka andra stater.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa