Skrämmande utveckling av WHO

Artikel på Newsvoice.se.

WHO (World Health Organisation) var från början en välmenande organisation, men så småningom upptäckte olika intressenter, särskilt läkemedelsföretag, att det gick att komma in i organisationen och vinna fördelar där.
Sedan 1974 har olika aktörer kommit in som medfinansiärer. Särskilt har den lönsamma vaccinmarknaden fått större betydelse.
Sedan 1986 har vaccinföretagen befriats från risken att betala skadestånd för skadliga biverkningar. Bill och Melinda Gates Foundation är en av de största finansiärerna.
En ny revidering är nu på gång där WHO ges en diktatorisk makt över medlemsländernas medicinska verksamhet. Dess rekommendationer är bindande. WHO ges makt att förbjuda det som de bedömer är ”desinformation”.
WHO ska få mandat att skapa ett ”Hälsocertifikat” där alla medicinska fakta ska finnas med. Medlemsländernas självbestämmande är helt satt ur spel. Demokratin är död.

 

Comments

 1. 1
  Birgitta Widing säger

  Jo kan man tycka, men News Voice? Lite kritisk får man vara till Torbjörn Sassersson.

 2. 2

  Håller med fullständigt. Slutade stödja dessa ”förrädare” för många år sedan. Spiken i kistan var när deras agenda ändrades och fokus på deras ”syn” på miljö och hälsa var att ta bort informationen om hur bra och krävet så mycket mindre av energi att äta oprocessat naturbetes kött var i alla avseenden. För att förespråka det ohållbara kommersiella veganska som produceras i konstgödning och besprutning.

 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  1 Birgitta Widing
  Det är fritt för envar att kolla bakgrundsfakta och meddela avvikande resultatet här.

 4. 4

  Ja det är verkligen en skrämmande utveckling. De flesta tror att WHO är en opartisk organisation. I verkligheten så får dom ju mycket pengar av bla läkemedelsbolagen.Om man skulle granska dom är jag säker på att man hittar mycket korruption. Läkemedelsbolagen vill ju inte att vi ska vara friska.Så goda råd att äta bra för att inte bli sjuka kommer bli förbjudna.

 5. 5
  Lasse P säger

  #1 Birgitta Widding
  Det är ju inte Torbjörn S som författat artikeln, utan Margareta Skantze.
  Under artikeln finns källhänvisning bl.a till WHO.

 6. 6

  Mycket bra att Newsvoice tar upp det här. Själv tog jag upp detta i ”Screw the WHO with James Roguski & Fritjof Persson”
  https://odysee.com/@DigiDemo:b/anti-WHO:c

 7. 7
  Jösses säger

  Måste ett land vara med i WHO? Är det inte frivilligt?

 8. 8
  Annika Dahlqvist säger

  7 Jösses
  Jag vet inte om man kan gå ur WHO. Någon?
  Eller vem kan man fråga?

 9. 9
  Ulrika Nyblom säger

  WHO är ingenting i dag, att lita på alls, rena vansinnet, jag har 0 förtroende för dem nu, när vaccinationstvång är på tapeten. Många vaccinationer sker utan patientens tillåtelse. morr!
  klart obehagligt.

 10. 10

  #8 Annika Dahlqvist
  Lichtenstein är med i FN men som enda land inte med i WHO. Medlemskapet är därför inte tvingande för Sverige. Självklart ska Sverige inte vara med i en organisation, som vill ha totalitär makt.
  EU bör också genom det förslag till total kontroll över all digital kommunikation, Chat Control 2, som kommissionären Ylva Johansson (S) nu förbereder, förlänas samma epitet ’totalitär makt organisation’ som WHO. Svårare att gå ur om folkmajoriteten så vill.

 11. 11
  Göran Petrini säger

  Måste vara ett påsk skämt!

 12. 12
  Dag Greneby säger

  Trump gick ur WHO men Biden gick med igen. Kina och Ryssland är med men de gör ju som de vill när det verkligen gäller.

 13. 13
  Lars Brännström säger

  Det bästa för vår del vore väl att Sverige omgående lämnar det genomkorrumperade FN och därigenom också dess lika korrupta olika organisationer. FN föddes ju som en organisation för fredsbevarande. Numera är ju detta inte längre aktuellt, så vad gör då en gigantisk korrupt organisation ? Jo : som alla byråkratier försöker man hitta nya irrelevanta frågor att fokusera på, i detta fall ett icke-problem som koldioxidutsläpp och nu senast vill man ha överstatliga befogenheter. Kan en våt dröm bli våtare än så ?
  Tyvärr är våra politiker alldeles för enfaldiga för att kunna sätta ned foten och helt enkelt säga nej, inte vi. Isåfall stänger man ju dörren till att kunna få välbetalda låtsasjobb inom FN som tack för gott uppförande och gjorda tjänster.
  Tänker t.ex på en f.d. svensk statsminister.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa