Sjukligheten ökar – varför?

Man har en absolut känsla av att sjukligheten ökar i världen. Sjukvården går på knäna, åtminstone i Sverige.

Har det med utbredningen av Coronaviruset, Covid-19, att göra? Eller ”vaccinationerna” mot densamma? Hur ska man få reda på det?

Eller är det pga den tilltagande överkonsumtionen av kolhydrater?

 

Comments

 1. 1
  Kristina säger

  ??

 2. 2
  Annika Dahlqvist säger

  Kristina, håller du med om min fråga eller är du frågande till den?

 3. 3
  Tomas Pallander säger

  Injektionerna är orsaken, alla patologer som tittat på orsaker är eniga om detta.
  Aggressiv cancer eller turbo hos många som har blivit friskförklarade sedan tidigare.
  Finns rätt många studier nu som cementerar vad c-19 injektionerna gör med immunförsvaret.
  Läs eller titta på Ryan Cole, mercola,

 4. 4
  Linda säger

  Det är givetvis på grund av sprutorna, det har vi sagt hela tiden, vi som är på det sunda förnuftets sida, detta var väntat. Detta är även win-win för Big Pharma, allt går enligt ”planerna”, tyvärr.

  Man behöver inte vara professor för att förstå att sprutorna är skyldiga, det är ingen farlig förkylning/influensa, inte värre än tidigare år, inte heller högre dödlighet än normalt.

  Men det är långt fler biverkningar av sprutorna än etablissemanget vill berätta. https://www.biverkningaravvaccin.se/

  Dödligheten är normal, notera du måste titta på antal döda per 1000 personer, annars blir det missvisande statistik. https://www.scb.se/hitta-statistik/statistik-efter-amne/befolkning/befolkningens-sammansattning/befolkningsstatistik/pong/tabell-och-diagram/helarsstatistik–riket/befolkningsstatistik-i-sammandrag/

  Vi som inte tagit sprutorna är friska och krya, de som tagit sprutorna, många av dom är sjuka var varannan vecka eller har fått svåra biverkningar och är väldigt sjuka, sen har vi de som fått saltlösning, för detta är trots allt ett experiment där en del får placebo.

  Man behöver som sagt bara sunt förnuft och logiskt tänkande så förstår man att detta är sprutornas fel.

  Sen får vi inte glömma bort att sjukvården har gått på knäna i många år redan, underbemannade och en person ska göra fem personers arbete (minst). En stor eloge till sjukvårdspersonalen som trots detta stannar kvar, dom är guld värda.

  Vi förväntar oss nu en ny plandemi till hösten, fler ska skrämmas till båsen och få sitt stick, vi är nämligen många som valt bort detta stick, fler än de vill säga vad jag förstått, så många jag känner, samma för vänners vänner, som inte gått in i fållan och fått sitt stick.

  Stå på er, låt er inte luras ännu en gång, man är inte sämre människa än att man kan ändra sej. Ni är många som ångrat er, men ni vågar inte säga det, men säg det, stå för det ni tror på. Alla kan göra fel, jag har full förståelse för att så många tagit sprutan, så som de har skrämt upp oss (er) så är det inte alls så konstigt. Även människor som är kloka normalt sett har blivit lurade. Men som sagt, man är inte sämre än att man kan ändra sej när fakta radas upp, stå på er.

 5. 5
  kicki säger

  Det görs forskning på sjukdomen covid-19. – Detta avviker från din fråga Annika, men jag tycker ändå att det är intressant att det som kallas metabol sjuklighet tycks ha en avgörande betydelse för hur sjuk man blir. Många personer vet inte om att de t ex är i ett prediabetiskt tillstånd. – Forskningen är gjord av en anestesiläkare på Karolinska i Stockholm.

  Stört hormonsystem kan ligga bakom svår covid-19
  NYHET 2022-05-24

  Susanne Rysz, intensivvårdsläkare på Karolinska Universitetssjukhuset, disputerade i fredags med en av de allra första avhandlingarna med studier av covid-19 patienter i intensivvård. ”Forskningen blev mitt sätt att klara av vanmakten i början av pandemin när många dog utan att vi kunde göra något”, säger hon.

  Susanne Rysz, intensivvårdsläkare och forskare
  Susanne Ryzs, intensivvårdsläkare och forskare Foto: Catarina Thepper
  Karolinska Universitetssjukhuset var det sjukhus som hade flest intensivvårdade covid-19 patienter under början av pandemin. Susanne Rysz var en av dem som arbetade då.

  – Jag observerade, tog prover, läste och funderade mycket över vad som gör vissa patienter extra känsliga. Mina resultat pekar mot att vi har ett stort folkhälsoproblem som vi verkligen behöver ta tag. Till viss del bekräftar det vad vi såg under pandemin; att sjukdomen i stor utsträckning drabbar folk med vällevnadssjukdomar. Det är i sig är ett växande folkhälsoproblem, en pandemi i pandemin så att säga, och som vi måste adressera i en snar framtid.

  Måttligt överviktiga män i medelåldern
  Susanne Rysz lade fram sin avhandling vid Karolinska Institutet fredagen den 20:e maj. Hon har kartlagt patofysiologin hos allvarligt sjuka covid-19 patienter, det vill säga vad som orsakar sjukdomen och vad som karaktäriserar dem som blir svårt sjuka, och har hittat en möjlig gemensam nämnare i det metabola syndromet.

  Det metabola syndromet innebär att ha en ökad risk för sjukdomar i hjärta och kärl på grund av höga blodfetter, högt blodtryck och ibland även diabetes.

  – De patienter som blev riktigt sjuka av covid-19 var ofta måttligt överviktiga män i medelåldern. Många av dem hade en underliggande odiagnostiserad diabetes. De uppfattade nog sig själva som fullt friska när de drabbades av covid-19, säger Susanne Rysz.

  Det finns vetenskapliga fynd i avhandlingen som tyder på ett samband mellan ett obalanserat hormonsystem, RAAS-systemet, och utvecklingen av svår covid-19. En av studierna som ingår i Susanne Rysz avhandling har redan fått mycket uppmärksamhet. Den publicerades av Nature Communications 2021 och handlade om att det finns likheter mellan intensivvårdspatienter med svår covid-19 och en experimentell djurmodell där hormonsystemet RAAS manipulerats i likhet med hur viruset verkar. Hormonsystemet RAAS verkar alltså spela en viktig roll.

  Kan förklara ökad risk för blodproppar
  Susanne Rysz också provtagit intensivvårdade covid-19 patienter för att ta reda på hur det ser ut med de olika blodnivåerna av hormoner, bland annat RAAS-hormoner, jämfört med en frisk kontrollgrupp. Det visade sig att de intensivvårdade covid-19 patienter hade lägre nivåer av några av hormonerna.

  – För att kunna ta sig in i våra celler och sprida sig vidare, måste SARS-viruset binda till ett protein i hormonsystemet RAAS vilket kan skapa en obalans inom systemet. Det här är känt sedan tidigare. Då RAAS reglerar bland annat blodtryck, vätske-och saltbalans, sockermetabolismen och koagulationssystemet, skulle det kunna förklara en del av de allvarliga symtom som svårt sjuka covid-19 patienter uppvisar, till exempel den ökade risken för blodproppar, säger Susanne Rysz.

  Hon fortsätter sin forskning på samma spår med fler hormonanalyser av insamlade blodprover och radiologiskt bildmaterial från covid-19-patienter för att ytterligare komma närmare sjukdomsorsaken bakom covid-19.

 6. 6
  Göran Petrini säger

  Vem kan vara förvånad? Big Farma, och alla andra big, livsmedel, jordbruk, sjukvården etc går över lik för sin profit. Dom verkar också ha lyckats att fösa LCHF under mattan

 7. 7
  Georg W säger

  Jag håller väldigt mycket med dig, Annika. Men jag tror det beror på alltihop tillsammans. Jag bor på landet och har en sorts vikingmentalitet. Jag härdar min kropp med hårt fysiskt arbete. Vedhuggning, gödselspridning och stängseldragning. När jag ser stadsbor som går på gym och tränar rumpmuskler. Så tänker jag veklingar, de blåser bort vid minsta vindpust. Inte roligt att vara en bortklemad metabolt förstörd stadsbo. Spagetti, bröd, potatis och ris är en bukfylla som orsakar näringsbrist! Människan av idag kan inte kosta på sig att ha näringsbrist! Det är för farligt, minskar immunförsvaret och gör svaga människor reseptiva mot virusar och bakterier. Man måste leva ketogent för att inte mata sina metastaser nu! Cancer kan bara stoppas av ketoner och full näringstillförsel. Det viktigaste och enklaste sättet att härda sin kropp är att ta av sig strumpor och skor. Går man barfota så blir en 67-åring som jag 25 i styrka och kropp. Hör ni det ni som kämpar? Av med skorna på sommaren, härda benstommen och låt magnetismen göra sitt jobb!!!

 8. 8
  Arvid säger
 9. 9
  Ann-Margret Lundgren säger

  Ja det är en ny våg på gång, och den ökar undan för undan nu. Det är en ny variant av omikron, BA5.

  https://www.svt.se/nyheter/lokalt/vast/darfor-okar-nya-varianten-av-omikron-hor-overlakaren-vid-sahlgrenska

  Den smittar även de som tidigare haft covid, eller de som är vaccinerade eftersom det fortfarande är samma gamla vaccin och det hjälper inte mot nya varianten. Lyckligtvis kommer ett uppdaterat vaccin till hösten, därför väntar jag med fjärde sprutan till dess.

  Så det kan alltså vara på grund av den ökade smittan nu igen, som sjukligheten ökar.

 10. 10
  Molle säger

  Uppmärksamheten inför vaccinernas skadeverkningar tycks vara betydligt större i utlandet än i Sverige, även när det gäller svenska händelser. Här har vi t.ex. ”El gato malo” som har använt statistik från SCB och analyserat de kraftigt sjunkande födelsetalen i Sverige 1:a kvartalet 2022:
  https://boriquagato.substack.com/p/swedish-birth-rate-data-what-does

  Han efterlyser förresten månadsvis statistik för åren före 2019 – är det någon som har tips?

 11. 11
  Linda säger

  Ann-Margret:

  Helt rätt, dom vill lura er att ta fler sprutor.

  Att sjukligheten ökat beror på sprutorna, inget annat.

  Ni måste sluta tro på allt media, politiker och myndigheter pumpar ut. Har ni inte förstått att de inte vill vårt bästa, de vill sitt eget bästa. Men det är få som förstår det, ni är så rädda.

  Sorgligt att sunt förnuft och logik inte existerar hos så många, men de har effektiva medel som gör att ni tror på dom, hjärntvätt kallas det.

  Aldrig någonsin har influensor/förkylningar/virus analyserats så här mycket, tänk om de gjort det varje år influensan kommer, men det gör dom inte.

  Men var och en bestämmer över sin egen kropp, ännu så länge, dock tror jag tvångsbesprutning är på gång, jag tar inga sprutor då jag har ett immunförsvar som gör sitt jobb, precis som de flesta har. Det som händer när ni tar spruta efter spruta är att ni förstör ert eget immunförsvar, vilket inte är så smart. När ska ni förstå?

  Om det vore högre dödlighet senaste åren så hade det varit en sak, men så är det inte, det är normal dödlighet. Frågan är hur hög dödligheten blir för i år, det får vi svar på när året är slut, är det onormalt hög dödlighet då förstår nog de flesta att det är sprutorna som står för det.

 12. 12

  Health declines bc of the UPF people are eating – nothing to do with vaccines! The process has been going on since the first dietary guidelines and people stopped making food at home.

  To day the average human being can’t describe the basic unction of digestion and the nutritional demand from their own body. Sadly but true and only going to be worse with the new dietary guidelines 🙂

 13. 13
  Jösses säger

  Att sjukligheten ökar i små, små steg år för år låter helt logiskt.
  Ökad belastning av kemikalier, luftföroreningar och ”elektrosmog”.
  Folk som är nutritionella analfabeter eller felutbildade av livsmedelsverk och ”dietister”.
  Mat som år för år får lägre näringsinnehåll.
  Mer och mer låtsasmat som vegoprodukter till exempel.
  Fler och fler människor som bor i stadsmiljö.
  Fler och fler som stirrar i telefonen istället för att gå en promenad.
  Medicinering istället för bot.

  Tänk om matkvalitet och näringstäthet skulle komma i fokus.
  Samt jordbruk som fokuserar på jordens kvalitet och hälsa utan kemikalier.

  Förloppen av ökad sjuklighet är dock så långsamma, och orsakerna så många, att frågan är om vanligt folk kommer att förstå vad det är som händer?

  Jag ser så många exempel på människor i min närhet som blir sjuka och mår dåligt. Men att det finns en koppling till dålig kosthålning, som för mig är helt uppenbart, det går liksom inte in. Det finns ju ingen läkare som förskriver riktig mat utan tillsatser, och inte minst viktigt, förbjuder intag av det allra mest elementära sjukdomsgeneratorerna: Socker, fleromättade oljor, spannmål, samt i vissa fall mjölkproteiner och växtgifter från fröer, bönor och nötter.

 14. 14
  Linda säger

  Jösses:

  Ja helt rätt, vi gör allt fel i princip så det är inte konstigt att folk är sköra, speciellt våra äldre som inte får rätt kost på boende och de som fortfarande klarar sej själva har så liten pension så de kan inte köpa hälsosam mat.

  Allt skit som dom tillsätter i maten, det är hemskt, tex. citronsyra som inte är citron som man kan tro utan utvunnet i en process med svartmögel, det är skrämmande. Att varannan unge idag är allergiska är kanske inte så konstigt.

  Var varannan unge kommer på sådana där elskoter/sparkcykel och där står dom stilla och fint och ”glider” fram utan ansträngning, vilket inte ger någon som helst motion, det är hemskt att föräldrarna inte ser till att deras barn rör sej ordentligt, tex. cyklar eller promenerar, nej, dom köper elskoter/sparkcykel.

  Läs gärna Ann Fernholms blogg https://annfernholm.se/ där står mycket intressant, hon har även släppt en ny bok, Fejkmaten som verkar högst intressant så den får nog inhandlas.

 15. 15
  Jösses säger

  Har läst ”Fejkmaten”. Är man väl insatt i hur livsmedelsindustrin mest försöker prångla ut ”produkter” istället för mat av hög kvalitet, så bidrar den inte med så mycket nytt, men jag tyckte ändå den var läsvärd. För somliga kommer den förhoppningsvis att bli en ögonöppnare, ungefär som ”Den hemlige kocken” och andra böcker av Mats-Eric Nilsson blev för mig för säkert 10 år sedan.

  Det som Ann Fernholm började förstå under arbetet med Fejkmaten, det var en intressant sak som inte står i boken, men som hon skrev om på sin blogg häromsistens. Det är det att socker har ett specifikt undantag från att klassas som den tillsatts det egentligen är! Det finns inget naturligt med vanligt socker. Det är en extraherad och raffinerad produkt och inget annat. Som sådan borde socker enligt Anns analys ha gränsvärde för säkert intag per dag, om högst ett par gram!

  Tänk så mycket friskare vår värld skulle vara om socker åts i så små mängder.

  Tänk om den allmänna uppfattningen om att ge något med socker i till ett barn kunde vändas från att vara något snällt, till att vara något elakt. – Varför vill du skada mitt barn genom att ge det socker?

  Denna okunskap. . . Jag vet vanliga normal-intelligenta människor som kan bjuda en grupp av människor där några är svårt överviktiga, på kakor och bullar, utan att reflektera en sekund över vad de gör. De tror att de är snälla så klart, men de är så fruktansvärt okunniga.

  Vad sägs om att socker bara skulle få säljas och hanteras på samma sätt som dynamit? Med licens. Vad dödar flest personer i Sverige? Socker eller dynamit?

 16. 16
  Hasse säger

  ”Man har en absolut känsla av att sjukligheten ökar i världen”
  Det har jag också funderat på.

  ”Sjukvården går på knäna, åtminstone i Sverige”
  politikerna vill inte att vi ska leva längre än till pension så det beror nog på deras politik.

  ”Eller är det pga den tilltagande överkonsumtionen av kolhydrater?”
  Vi kan inte skylla på kolhydrater när folk dör av ett nytt virus, utan viruset hade dom levt vidare med sin metabola ohälsa.

  En del har börjat äta LCHF och då kan vi inte skylla alt på kolhydrater.

  Hur mycket skador folk får av corona viruset mer än långtidscovid vet vi nog inte än.
  Vaccinet kan orsaka okända problem med vårt immunförsvar, vi kan inte veta alt än.
  https://www.youtube.com/watch?v=LXDH-xKIk0A
  Det kan finnas helt oväntade effekter av vaccin.

  Med vårt nya öppna samhälle så sprider vi även ut nya virus, tuberkulos apkoppor, kända eller okända virus kan öka sjukligheten.

  Hade coronaviruset inte varit dödlig så hade bara långtidscovid uppstått och då skulle sjukligheten gått upp utan att vi förstått orsaken, det kan finnas många nya okända virus som ökar sjukligheten.

  Kemikalier i vår miljö måste ha en inverkan, vi dör nog inte direkt av gifter men vårt immunförsvar kan försvagas så vi dör av infektioner som covid.
  Fluor föreningar typ brandskum, klädimpregnering, behandlade matförpackningar, är erkänt immunskadande.

  När djur dör i naturen så brukar forskarna skylla på miljögifter som har försvagat djurens immunförsvar, vi är topp predatorer så vi måste ha samma problem med gifter men det erkänner aldrig etablissemanget.

  Etablissemanget skyller alt på välfärdssjukdomar och att vi lider av brist på läkemedelsbolagen gifter.
  Om sjukligheten ökade skulle dom aldrig erkänna det för då är det etablissemangets fel och inte individens fel.

 17. 17
  Hasse säger

  Vaccine Effectiveness and Perflourinated Compounds (PFCs)
  https://www.youtube.com/watch?v=a75dAcv8FN0
  Fluor finns i tandkräm och i många läkemedel kan det vara en orsak till försämrat immunförsvar?
  kemiska föreningar med fluor är erkänt giftiga men även fluor kan vara skadligt.

  Socker kan försämra immunförsvaret men socker kan inte vara hela orsaken till ökad sjuklighet.

  Politikerna är dumma i huvudet för dom får i sig bly från flygplan vi har bara förbjudit bly i bilbensin inte flygbensin.
  https://www.youtube.com/watch?v=6HlUm7dXq5s
  Americans Are Dumber Because Of Leaded Gas

  Vad jag vet så finns det inget som hindrar oss från att förbjuda bly i flygbensinen (finns redan blyfri flygbensin), politikerna är bara usla skitstövlar.

 18. 18
  Kristina säger

  Vilka bevis på det finns ?

 19. 19
  Georg W säger

  Och ftalater (: När man genomskådat vårt civiliserade samhälle och insett att fluor är världens farligaste gift! Det är liksom Fluormolekylblandningarna PFAS, bioackumulativa. De tas upp av växter och djur. De är PERSISTENTA, det betyder att det stannar där de är, om det inte blir uppätna, för evigt. Det är hormonförändrande! Det gör flickor av våra pojkar!

  Fluor tar Jods plats i cellerna och förstör våra körtlar. 80% av Europas befolkning har sköldkörtelproblem. Värst är att Fluor omsluter vår Tallkottskörtel med en fluordimma, som förhindrar kroppens sovsignaler och spirituella utveckling. Fluor är en orsak till att människor blivit korkade. Fluor blev godkänt av falska amerikanska myndigheter, eftersom man defacto spottar ut det och därför inte anses konsumera det. Men decennier av användning lagrar Fluor ändå. Eftersom Fluor finns i allt dricksvatten. Ibland till och med i skadliga nivåer. Allt modernt och urbaniserat är en sk. ’KEMISK COCTAIL’. Ni är alla välkomna att sälja era lägenheter och flytta ut i hundra år gamla miljöer på landsbygden som är plastsanerade. Välkomna till min vansinniga värld.

 20. 20
  Annika Dahlqvist säger

  18 Kristina
  Bevis på vadå?

 21. 21
  Lasse P säger

  En känsla att sjukligheten ökat är kanske just bara en känsla.
  Finns det statistik som skulle kunna bekräfta känslan?
  Då befolkningsmängden ökar samtidigt som vården drabbas av nedskärningar så är det kanske därför som känslan av ökad sjuklighet infinner sig.
  Men som sagt….det är ju bara en känsla.

 22. 22
  Linda säger

  Lasse P:

  Just precis, folk går på känsla, när man presenterar fakta för dom så skriker dom i högan sky och kallar det hittepå, konspirationsteorier eller okunskap.

  Hela corona cirkusen har ju gått på känslor, folk är livrädda och uppskrämda av media, politiker och myndigheter. Trots att de tre nämnda inte presenterat all fakta utan bara det som passat dom, dvs. de har undanhållit, lagt till, dragit ifrån mm. allt för att det ska passa deras vidriga och onda agenda.

  Trist, men det är så det funkar idag, tom. många som kommenterar här på Annikas blogg har svalt betet med hull och hår, så lurade och hjärntvättade, det är så sorgligt, så sorgligt.

  Varför har folk helt tappat bort sunt förnuft och logik? Svar: Hjärntvätten är effektiv.

 23. 23
  Lasse P säger

  Linda.
  Dom godtrogna bör se filmen ”The Truth Matters” som baseras på den sanna berättelsen om två reportrar på tidningen ”Knight Ridder” som inte godtog den tillrättalagda informationen från Vita Huset för att rättfärdiga USA:s invasion i Irak.
  De stora mediahusen förmedlade informationen utan att ifrågasätta och Knight Ridder anklagades för konspirationsteorier.
  Det visade sig att Knight Ridder hade haft rätt hela tiden och New York Times fick krypa till korset och be om ursäkt.
  För den som kan sin historia märker att samma taskspeleri bedrivs fortfarande….tyvärr.

 24. 24
  Linda säger

  Lasse P:

  Tyvärr så är de som är lurade inte intresserade av verkligheten, den är för jobbig för dom och det är enklare att flyta med och inte kritisera.

  Det är därför som Sverige ser ut som det gör i alla hänseende, svensken är lam och feg och finner sej i det mesta.

  Inte minst corona plandemin visade detta tydligt, övertydligt, ändå förstår dom inte utan står och tigger och ber utanför fållan och vill ha nästa spruta snarast möjligt. Det är fruktansvärt.

 25. 25
  Hasse säger

  The Evidence for Autoimmunity in Long Covid | Exclusive New Study | With Dr Viki Male
  https://www.youtube.com/watch?v=NWN-X0N7q1M

  https://www.youtube.com/watch?v=szyHCvtsJ_c
  Covid and the brain: A neurological health crisis
  Brain fog. Memory lapses. Difficulties focusing or sustaining attention. All these cognitive issues have plagued some who have otherwise recovered from a bout of Covid-19. In this video, Stanford neurologist Michelle Monje describes her work showing how even mild respiratory infections with the SARS-CoV-2 virus may lead to lingering problems with the brain.

  Monje, who has long treated and studied cancer patients with similar symptoms following chemotherapy, says that the damage isn’t necessarily caused by the virus itself. Instead, her work suggests that inflammatory molecules released in the lungs of someone with Covid may trigger a reaction of immune cells in the brain.

  These brain cells, called microglia, then start a cascade of signals that alter the behavior of other brain cells, eventually slowing communication between neurons. The good news, Monje says, is that the similarities to what she calls “chemobrain” may mean that many of these persistent cognitive problems will improve with time, just as chemobrain does.

  Kolhydrater och läsk orsakar fetma och diabetes det går att följa i statistiken.

  Nu ökar sjukligheten av flera andra orsaker.

  Om vaccinet är skadlig så blir inte viruset ofarligt.

  I värsta fall har vi ett skadligt virus och ett skadligt vaccin.

  Lösningen kan aldrig vara att låta ett dödligt virus spridas i samhället, lösningen måste vara att stoppa spridningen eller att ta fram ett ofarligt vaccin.

 26. 26
  Georg W säger

  Vi är alla programmerade! De som gör det som de är tillsagda, får en stjärna i kanten av fröken. De som kritiserar och ifrågasätter får stå i skamvrån och ha en dumstrut på huvudet. Skolan ska lära barn att ifrågasätta! Men istället gör de tvärtom. Vi är alla skadade av statens omsorg om sina barn.

 27. 27
  Lasse P säger

  Nu blev det lite OT i denna tråd så låt oss gå tillbaka till ämnet.
  Jag kom att tänka på att differentierad diagnostik skapar ökad sjuklighet rent matematiskt dvs det som tidigare var ett tillstånd kan i dag vara flera varianter, så istället för en sjukdom så finns det plötsligt flera undervarianter med olika diagnoskoder…1 sjukdom blir 4…vips vart det ökad sjuklighet.

 28. 28
  Linda säger

  Sjukvården har varit hårt belastad mycket länge, det är inget nytt.

  Det som nu hänt är att de som tagit injektionerna har mängder med lättare och svåra biverkningar och dessa söker sej till vården, därav ännu mer överbelastning.

  Vi som inte tagit injektionerna belastar inte vården då vi håller oss friskare till stor del.

  Så, ja, sjukligheten har ökat för de som tagit sprutorna, tyvärr. Värre blir det om ni inte vaknar upp och slutar ta spruta efter spruta, sanna mina ord.

  Biverkningar (https://www.biverkningaravvaccin.se/):

  Allergi
  Anafylaxisk chock
  Andningssvårigheter
  Ångest
  Ansiktsförlamning
  Astma
  Balansrubbningar
  Bältros
  Blåmärken
  Blåsor
  Blödningar
  Blodpropp
  Bristningar
  Bullös pemfigoid
  Demens
  Diabetes
  Dimsyn
  Död
  Eksem
  Feber
  Förhöjd puls
  Förlamning
  Förmaksflimmer
  Försämrad syn
  Graviditetskomplikationer
  Guillain Barres
  Hälsporre
  Håravfall
  Hematuri
  Hjärnblödning
  Hjärndimma
  Hjärnhinneinflammation
  Hjärnpropp
  Hjärtproblem
  Högt blodtryck
  Hosta
  Hudirritation
  Huvudvärk
  Illamående
  Inflammation
  Känselbortfall
  Klåda
  Kristallsjuka
  Kronisk urtikaria
  Luktsinnet
  Magproblem
  Ménières
  Mensrubbningar
  Migrän
  Nässelutslag
  Nedsatt immunförsvar
  Njursvikt
  Reducerad aptit
  Reumatism
  Ryckningar
  Skakningar
  Sköldkörtelproblem
  Smaksinnet
  Smärtor
  Stickningar
  Stroke
  Susacs syndrom
  Svullnad
  Tillfälligt blind
  Tinnitus
  Trötthet
  Utslag
  Värk
  Vatten i lungorna
  Yrsel

 29. 29
  Georg W säger

  Jag kanske ska förtydliga att när jag gick i skolan var det stjärnor och skamvrån. Nuförtiden så räcker betygssystemet gott för att skilja på barns IQ och göra dem vänligt inställda till auktoriteter. Vad jag vill säga är att de som följer direktiv och inte ifrågasätter är duktiga välanpassade elever. För övrigt kan man se ett halvt glas vatten här. Antingen är folk halvsjuka eller så är de halvfriska! Det hänger på vilken livssyn man har. Det bästa är att tro att man är frisk. För då gör placeboeffekten att man tror att man mår bra. Så klarar de flesta livet ända tills de måste gå till doktorn. Då får de siffror på hur sjuka de är och äter därefter piller från en veckolåda med fack för varje dags räddning. Min 93 åriga mor har precis fått beskedet att hon ska äta sin medicin i resten av livet! Hon undrar vad det är för skräpmedicin som inte gör folk friska? Vid 93 års ålder inser hon att hon är lurad!

 30. 30
  Ann-Margret Lundgren säger

  Hahaha Georg, ja du har faktiskt rätt.

 31. 31
  Ann-Margret Lundgren säger

  Jag åt medicin mot osteoporos i några år, tills jag fick biverkningar bl a ögoninflammation vilket jag aldrig haft förut. Slutade omedelbart med medicinen, doktorn blev arg men jag struntade i det. Det är två år sedan, och jag mår bra. (Trots tre covidsprutor)

 32. 32
  Molle säger

  Födelsetalet störtdyker även i Ungern.
  ”The number of births in Hungary decreased this year by 20 percent compared to the same period of the previous year.”
  ”Csaba G. Tóth, a researcher at the KRTK Institute of Economics, points out that this drastic decline came just nine months after the Covid mass vaccinations began in Hungary.”

  https://rairfoundation.com/hungarian-mp-links-drastic-fall-in-birth-rates-to-mass-vaccinations-against-covid-video/

  Bill Gates gör total succé med sitt befolkningsminskningsprogram.

 33. 33
  Sebastian Sigvardsson säger

  Den här frågan är överflödig om man följt Dr Geert vanden Bossches varningar som pågått i ca 1,5 år……när någon kan förutse framtiden så borde fler lyssna.

  https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/videos-and-interviews/dont-vaccinate-your-children-with-covid-vaccines-ever

 34. 34
  Johan Larsson säger

  Är det inte märkligt att de toppvirologer i världen som blev tystade, utfrysta och ibland av med sina jobb, att dessa ”kvacksalvares” föutsägelser om hur massvaccinationens konsekvenser nu börjar bli sanna på nästan alla punkter? Hm, nästan så man skulle kunna tro att det fanns mäktiga intressenter i bakgrunden som ville hindra sanningar från att komma ut – men så konspiratoriskt kan man ju inte tänka, klart att precis alla vill sina medmänniskor väl ju… Och tur är väl det, för enligt många av dem som varnat för sprutorna, så ser vi bara början på problemen ännu, och att det är först efter 3 år vi kommer se de riktigt stora konsekvenserna för dem som lät sig injiceras.

  EU hade nog inte nödgodkänt ”vaccinet”, om inte USA hade gjort det först. Hur många här vet om att när CDC skulle rösta om nödgodkännandet, så var det en majoritet emot det? Nemas problemas – då bytte man ju så klart ut dessa board members till andra lite mer ”klarsynta” personer, och därefter kunde det klubbas igenom. Sedan fick man problem igen att några började bli kinkiga när man skulle godkänna det för barn 5-11 år. Två personer avgick i protest. De gjorde det offentligt, de två mest seriora och erfarna, i hopp om att detta skulle väcka folk. Men media var inte intresserad av att låta dem komma till tals. CDC ersatte dem med nya medlemmar som tänkte vetenskapligt rätt. I USA är det nu även godkänt och rekommenderat till barn från 6 månaders ålder att få den gamla Wuhanvariantens vaccin (den första varianten, Wuhan, har inte så mycket likhet med Omikron BA.1-2, och ännu mindre med BA.5). Det var dock lite väl magstarkt för Europas del, så vi vaccinerar inte bebisar mot covid 19.

  Tur att myndigheter alltid ser till att skydda oss på bästa sätt. Hoppas de fortsätter hjälpa oss mot apkoppor också. Denna variant av apkoppor ger mest utslag kring könsorgan och analöppningen, så låt oss se fram emot en fet spruta i röven innan Jul!

 35. 35
  Linda säger

  Johan Larsson:

  Problemet är att de som villigt tar spruta efter spruta, de tror inte på det du skriver. De är fullständigt hjärntvättade av medias, politikers och myndigheters skrämselpropaganda, så de sväljer allt med hull och hår.

  Fåren går villigt in i fållan, en del köar för det till och med och det är så sorgligt.

  Har så många i min omgivning som fått svåra biverkningar av sprutorna, men jag har inte hjärta att säga ”vad var det jag sa”, de mår ju dåligt som det är.

  Det är så tydligt och så uppenbart att sprutorna sänker immunförsvaret rejält. Vad är det som är så svårt med att förstå det??????

 36. 36
  Johan Larsson säger

  Linda:

  Visst är det så, men det kan faktiskt göra avtryck på någon. Det kan vara någon som bara läser och aldrig skriver kommentarer. Psykologiskt kan det också vara så att det är någon som går i polemik med näbbar och klor här, i dagsläget, men längre fram tar del av information som just den personen vaknar upp av, och då kan den personen retroaktivt lägga till det vi skriver för att stärka den då nyvunna övertygelsen. Om tillräckligt många vaknar och ilsknar till mot bedrägeriet, så minskar ju risken att samma vansinne upprepas i framtiden.

  Vi formar alla våra ståndpunkter vi någon form av suggestionistiskt mönster, ett slags indoktrinering. Så fungerar hjärnan. Det som skiljer folk åt är om man har en öppen eller fast suggestion. Rent definitionsmässigt sker suggestion utan saklig grund, men jag menar att det bara gäller för undermedveten suggestion, medan medveten suggestion är den process där vi söker information för att bygga våra värderingar, ideologier och fakta kring. Vi vill konfirmera det spår vi slagit in på. Den som tenderar att ha en öppen suggestion, har också möjligheten att upptäcka och erkänna att man slog in på fel väg, för att därefter backa bandet och med den nya infon slå in på en annan väg. En person som bygger sina åskådningar på fast suggestion kan känna någonstans där inne att hen anammade fel ställningstagande, men istället för att backa, göra om och göra rätt väljer hen att selektivt söka det som affirmerar den redan islagna vägen och sätter upp en sköld mot argument som kan hota den bilden – det fungerar då som ett ångestskydd när psyket (och/eller stoltheten) inte tål att inse att man gjort en felbedömning och kanske rent av tagit ett konkret beslut till följd av det. I detta fall tagit en covidspruta.

  Man skulle kunna exemplifiera med en annan fråga än covid och nämna Stefan Rössner. Jag tror han har en gnagande känsla djupt inne att hans kostråd inte varit de bästa, men det skulle göra för ont att ta in – så han försöker att fokusera på de studier som gjorts och görs som visar de resultat som bekräftar att han inte begått ett stort misstag.

  De flesta vill nog tro och påstå att de har en öppen inställning kring vaccinationssprutan, men de har lagt väldigt lite till ingen tid att lyssna till de namnkunniga covidinjektionsmotståndare som du, jag och många fler här hänvisat till. Så de har blivit ensidigt indoktrinerade. För oss är det rent logiskt inte fallet, ty det är omöjligt att ha undgått den andra sidans argument under den här tiden vi matats med vaccinförespråkarnas information från alla håll och kanter. Jag slår aldrig dövörat till. Dock kan jag säga att när man tagit till sig tillräckligt mycket information, blir många av den andra sidans argument till slut patetiska.

  Men självklart är det så att även vi ägnar oss åt självsuggestion, fast först efter att man vet att man otvetydigt slagit in på sanningens väg. Man vill ju få mer substans i sitt ställningstagande. Vi söker oss av naturen till likasinnade och eko-kammare är trivsamma miljöer. Men jag känner en plikt mot mig själv att ta del av diametrala eko-kammare med jämna mellanrum för att tillse att jag inte lurar mig själv och har tappat min enga analysförmåga.

  Jag kan också berätta att jag har en anhörig som är läkare. Han var lite tveksam till sprutan, men till slut tog han dem (till min stora besvikelse). När jag frågade honom förra sommaren om han vaccinerat sig, svarade han halvilsket ”Jag vore ingen riktig läkare om jag inte vaccinerade mig!”. Efter att i våras fått hjärtproblem och vätska i lungsäcken har han, inte till mig, men till andra erkänt att det var ett misstag att låta sig besprutas och att hans egna bedömning är att hjärt- och lungproblemen sannolikt är en följd av sprutorna. Jag förstår att han inte vill säga det direkt till mig, då jag haft rätt i slutänden om alldeles för många saker vi diskuterar genom åren, men det är ju bra att han åtminstone erkänner för sig själv att han hade fel. Min förhoppning är att någon som läser det jag skriver, börjar ifrågasätta sina vaccinationer, trots att det kan vara smärtsamt och läskigt. De behöver inte erkänna det för mig – jag förstår att det tär för mycket på den egna stoltheten – men kanske tyst erkänna för sig själv och undvika samma misstag i framtiden.

  För jag kan säga till de som undrar. Nej, det är inte kul på något vis att vara ”motvalskärring”. Det är mycket trevligare att följa med strömmen och bli uppskattad av majoriteten. Det finns ingen fånig ûbermenschen-känsla av att förstå det den stora massan inte förstår. Det är mest bara jobbigt, men man kämpar för team mänskligheten trots att man får mer skäll än ryggdunkningar.

 37. 37
  Georg W säger

  Hörrö ’Tjalle Tvärvigg’, trollet ’tvärtemot’ här. Ville bara säga WORD, om än något för långt (:
  Många människor hatar mig för att jag delar mina sanningar. Det får man strunta i och vara hård istället. Ett gränslöst tålamod är tyvärr också nödvändigt om vi ska reda ut denna geggamoja som kapitalistiska maktintressen har ställt till med OCH nu eskalerar, har jag förstått. Galenskapen är inte färdig än. Men vi som söker kunskap vinner alltid till slut!

 38. 38
  Georg W säger

  Om jag får vara kraftigt motsägesfull. Så påstår jag att det finns inga plattformar för människans fria ord idag! Det låter ju konstigt med tanke på att vi här kan säga vad vi vill. Så länge vi inte pratar cannabis eller ockultism (: Då bryter Annika ihop. Men det här är det enda stället på planeten där vi kan uttrycka oss fritt!!! Alla andra forum är stenhårt styrda av artificiell intelligens och en stenhård självcensur! Mitt konto på Instagram t. ex. är permanent censurerad och får inte visas för allmänheten. Mitt konto är så kontroversiellt att det ständigt darrar och hotar med att helt försvinna. Så var det inte i Internets begynnelse. Människor kunde fritt sprida LCHF-budskapet i krig med ansvariga utgivare. Då lärde sig näringslivet att det inte gick att ha fri information! Antingen tar penningintresset över Internet, eller så kommer folk att upplysa varandra och världens konsumtion rasar i alla butiker och de multinationella företagen ser verkligheten växa fram inför folks ögon.

 39. 39

  Känner en person som hade covid i februari 2021 och har därefter tagit tre sprutor mot covid.
  Personen har under våren 2022 blivit väldigt trött och är sjukskriven p.g.a. utmattning.
  Efter varje spruta har personen blivit sjuk med influensasymptom och med värre symptom efter tredje sprutan.
  Sista sprutan togs i december 2021.

 40. 40
  Ann-Margret Lundgren säger

  Jag börjar faktiskt vackla…….
  Men varför känner inte jag någon som blivit sjuk efter sprutorna???
  Jag känner många människor, pga medlem i olika föreningar osv, och alla vänners och släktingars bekantas bekanta osv……
  Men INGEN har tagit något skada av sina sprutor.
  Jag och min man har ”bara” tagit tre sprutor, den senaste i februari.
  Att jag börjar vackla nu är bl a pga att det rekommenderas att ta fjärde och femte sprutorna nu, trots att de inte hjälper mot BA5! Det är ju faktiskt egendomligt! Så det kommer vi absolut inte att göra!
  OM vi tar någon mer spruta så väntar vi tills ett uppdaterat vaccin kommer. Men som sagt, jag börjar tvivla….. det erkänner jag faktiskt.

 41. 41
  Linda säger

  Ann-Margret:

  Det är nog så att många inte vill erkänna om de blivit sjuka av sprutorna så det kan vara en orsak och sen är det också så att en del blir sjuka en tid efter sprutorna är tagna osv. Så därför (och det är väl meningen det ska vara så) är det svårt att veta att det folk blir sjuka i är av sprutorna.

  Immunförsvaret försvagas av sprutorna (om personen inte fått placebo) och det finns mängder med sjukdomar som man är känslig för då.

  I min närhet så är det väldigt många (som tagit sprutorna) som blivit sjuka, det är bältros (flera stycken), förkylda stup i kvarten, demens som helt plötsligt satt igång, onormal trötthet, värk i kroppen osv osv. Det är många både lindriga och svåra sjukdomar som drabbat dessa personer som normalt är friska och krya, lever hälsosamt osv. Gemensamt är att de tagit sprutorna, oftast tre stycken, men en del ”bara” två sprutor.

  Hur dom än gör med dessa sprutor så ligger dom alltid steget efter, virus muterar och det går inte att ”vaccinera” mot detta. Men ändå köper dom in sprutor för miljarder, helt meningslöst kan man säga, för när de senaste sprutorna är levererade då är det en ny variant. Så det dom vill är att folket ska ta 2-3 sprutor per år, men många börjar vackla, fullt förståeligt.

  Det vi ser nu är att ”experter” uttalar sej i media om att det är så konstigt att ”covid” sprider sej så här mitt i sommaren. Jag tycker inte alls det är så konstigt, de flesta har tagit flera sprutor och det i sin tur innebär att de förstört sitt naturliga immunförsvar och därför är mer sårbara. Man har ”vaccinerat” sönder folket.

  Jag måste också påpeka att jag känner otroligt många i min närhet som avstått och inte tagit någon spruta, ingen av oss är sjuka, möjligen en vanlig förkylning, men inte mer, detta handlar om allt från små barn till väldigt gamla människor i varierande hälsotillstånd, ingen blir svårt sjuk.

  Ann-Margret, det bästa du kan göra är det du funderar på, alltså att sitta stilla i båten och se vad som händer. I slutändan så är det Du som bestämmer över Din kropp och ingen annan. Och som jag alltid säger, man är inte sämre än man kan ändra sej, det gör jag om något nytt skulle dyka upp, för man kan ha fel ibland, det är mänskligt =).

 42. 42
  Lars Henrik säger

  40 Ann-Margret,
  Jag känner inte heller någon som blivit sjukare av sprutorna. Jag har själv tagit tre mot covid-19, en påfyllnad mot TBE och en påfyllnad mot stelkramp de senaste två åren och tycker faktiskt jag mår bättre än tiden före.

  LCHF räcker.

 43. 43
  Lars Henrik säger

  Detta kan vara en del av orsaken till att vården går på knäna:

  https://www.expressen.se/ledare/kajsa-dovstad/vardpersonal-kan-visst-jobba-snabbare/

  Vårdresurser används helt enkelt till pseudoåkommor och symptom som aldrig tidigare blivit fall för vården. Dessutom äter bristfälliga system och administration upp läkartid som annars skulle ha gått till vård.

 44. 44
  Annika Dahlqvist säger

  43 Lars Henrik
  Ja det är möjligt att alla problem inom vården beror på att resurserna används fel.

 45. 45
  Jösses säger

  Sedan går ju en stor del av sjukvården helt enkelt ut på att tjäna pengar. Sakta och säkert äter sig mer och mer ”business” in i sjukvården. Det gäller att hitta fler och fler diagnoser som kan medicineras. Ju längre medicinering desto bättre. Gärna förebyggande medicinering i de fall där man kan lura i läkare att det är nödvändigt.

  Ett exempel. En helsida jag såg häromsisten:
  ”Hur pratar man om obesitas?”
  Betald annons av Novo Nordisk som i den hävdar att fetma är en kronisk sjukdom. I princip alla som läser Annikas blogg håller sannolikt inte med alls och på ”Kostdoktorns” hemsida finns nu över 600 framgångshistorier som visar att Novo Nordisk i 9 fall av 10 rimligen ljuger. Medvetet. Åtminstone där de riktigt stora pengarna inom företaget ansamlas.

  Att även typ 2 diabetes som inte är alltför långt gången går att reversera är inte heller någon nyhet för oss här. Läkemedelsindustrin kommer att ljuga och hävda det motsatta ända in i ”döden”, precis som all stor industri lobbar allt de kan för att försvara sina vinster. Olja, tobak, socker, soja, statiner, när det handlar om sådant som genererar stora vinster, då göms alltid sanningar så långt ner i byrålådorna som möjligt.

  Sjuk vård är lite som momsbedrägerier, det gäller att mjölka ut så mycket skattepengar som möjligt innan någon kommer på vad som försigår.

 46. 46
  Björn Ekholm säger

  Linda. Jag håller med i allt du skriver utom en sak. Du skriver att man bestämmer över sin egen kropp och ingen annan som gör det. Jag tror tyvärr att den regeln snart försvinner. När nästa våg drar över världen på allvar då tror jag att även Sverige inför tvång på vaccination. Man har provat det i några länder under förra vågen och jag tror att man har utvärderat och anser att det är möjligt att göra så utan allt för mycket uppror bland folket. Det är ett skrämmande scenario och jag har funderat på hur man ska lyckas tackla den situationen men jag vet inte än.

 47. 47
  Linda säger

  Björn Ekholm:

  Jag är helt ening och jag är också livrädd för detta, för som du säger så har dom utvärderat och sett hur ”duktiga” folket är att lyda. Nu vet dom att vi är ganska många olydiga och det lär bli tvång, frågan är hur man ska klara sej undan det. Samtidigt vill jag inte tro att det finns så onda människor, men tyvärr så finns dom.

  Jag gissar på att de flesta som står i kö för att få nästa spruta är helt eninga i detta, att det inte ska bli tvång och att var och en får välja själv, utom de mest hjärntvättade men de är nog en mindre del i det stora hela i dagsläget, det hoppas jag iallafall.

  Om det blir tvång, då har dom gått över gränsen och det rejält. Får hoppas att folket blir enade och står på sej, men vi får se, svenskarna är i allmänhet och har varit länge, följsamma och lydiga. Men i detta är det inte okej på något sätt.

  Det är dags att folket ställer sej upp och protesterar, men det är nog för mycket begärt.

 48. 48
  Björn Ekholm säger

  Linda. Du har så rätt. Frågan är bara hur man ska lyckas avstå? Kör dom fulmetoden att regeringen ”inspirerar” arbetsgivare att ge sina anställda ett val, vaccinera dig eller förlora jobbet då blir det svårt för många. Jag vägrar i det längsta att ta dom där giftsprutorna men som sagt, jag har inte lyckats klura ut hur man ska kunna undvika det ännu. Men jag tror det kommer att bli en sådan utveckling och dom som inte har ett jobb kommer dom att ta itu med på andra sätt.

 49. 49
  Johan Larsson säger

  Björn och Linda

  Jag är inte lika orolig som ni. Som ett av få länder slapp vi lock down, och munskydd var endast rekommendation den tid det gällde allmänheten. Har vi så mycket snällare och förståndigare politiker än alla andra i västvärlden? De påstod att de inte kunde införa det för att vår grundlag inte tillät det. Men det var många andra länder som hade ungefär samma grundlagsskydd, och de sket i det och införde dryga böter och andra övergrepp. Så vad gjorde Sveriges politiker så unika? Svaret enligt min analys ligger i att vi har den mest underbemannade och vingklipta poliskår, samtidigt som vi har nedmonterat armén. De visste att polisen inte skulle klara av arbetsbördan att jaga folk på samma sätt som i t ex Australien. DÄRFÖR slapp vi lindrigare undan.

  Det är lite som i partnermisshandel. Varför slår vissa sin partner? Det går att koka ned till två punkter. För att de vill, och för att de kan. Båda måste vara uppfyllda. Om de inte kan, så spelar det ingen roll hur mycket de vill. Så för svenska regeringen var det inte så mycket att fundera över, för de skulle inte kunnat lagföra mer än några enstaka ifall de infört drakoniska regler med böter och fängelse.

  Av idiotiska skäl ska vi nu gå med i NATO och börja utöka värnplikten, men det kommer dröja många år innan Sverige har en armé stor nog att tala om. Vad gäller polisen så har de politiska partierna tävlat i många år om vilka som ska satsa mest på att få fler poliser, men i dagens Sverige är det få som vill bli poliser, så på gott och ont ser jag inte att vi ska kunna skapa den polisstat som behövs för att hålla efter alla ”kriminella vaccinsmitare”.

  Den enda risk jag ser, och den är dock reell tyvärr, det är att NWO redan börjat bildas via bland annat FN, och en internationell polisstyrka skulle kunna komma vare sig regeringen välkomnar det eller ej. Vi vet att detta smygtestats redan i Toronto mot lastbilsdemonstrationen i vintras, Det var inte den egna polisstyrkan som upplöste demonstrationen. De var dock koncentrerad till ett litet område och det är ganska lätt att fiska i en tunna med fisk. Svenska folket är ganska utspritt.

  Det finns dock en till faktor som talar emot tvång. Vänta något år till bara så kommer tillräckligt många ha sett följderna av c-19 sprutorna, och ganska många kommer vara arga. Arga på riktigt! (och det har ju djupstaten redan förutspått som K.S sade, ”vi vill heff ön ängchri vöchld”). Även med en överstatlig WHO-specialpolisorganisation, kommer de möta svårt motstånd. De som särskilt kommer se följderna av förra sprutorna är inom vården. Om de samlar sig till strejk eller t o m säger upp sig i en samordnad aktion, blir det svårt att hota folk med att bli av med jobben när de inte kavlar upp ärmen. Det är framförallt i de länder där de största ingreppen mot folket de senaste 2 åren förekommit, som folk kommer sätta hårt mot hårt. Efter att de reflekterat på vad som hänt senaste åren kommer de inte låta sig hunsas på samma sätt igen.

  Så visst ser jag riskerna, och jag ser absolut intentionen från NWO (som redan börjat implementer nya överstatliga regler och mandat till WHO), men jag tror de överskattar sin förmåga och underskattar folket. Precis som Storbrittanien underskattade de 3% amerikaner som engagerade sig i att frigöra USA från britterna en gång i tiden.

 50. 50
  Lasse P säger

  WHO vill genom ”Gobal Health Assembly” utöka sin makt att styra länders sjukvård i händelser av ”naturkatastrofer och pandemier”.
  WHO ändrade kriterierna för vad som räknas som pandemi redan efter svinflunsan så idag kan vilken säsongsinfluensa som helst räknas som pandemi.
  WHO vill att samtliga medlemsländer skriver under ett avtal som ger WHO ensamrätt, i händelse av ovanstående, att styra ländernas sjukvård samt hur olika sjukdomar och hälsotillstånd skall diagnosticeras och behandlas.
  Avtalet innebär även att vår grundlagsskyddade rätt att själv bestämma om vi vill låta oss injiceras med skadliga genterapier kan åsidosättas.
  WHO hade ett möte kring detta i Maj men jag vet inte utfallet av detta möte.
  Det enda land som protesterat mot dessa långtgående tvångsåtgärder är Ryssland.
  Tänk efter nu…ordentligt, vill vi att några odemokratiskt valda personer i en korrumperad organisation skall bestämma över vad vi måste stoppa i våra kroppar?
  Detta är ingen konspirationsteori, utan händer framför era ögon på ett väldigt sofistikerat sätt.
  Läs vad olika myndigheter och organisationer faktiskt avser att göra i deras egna officiella dokument, istället för att enbart tro på vad fulmedia matar er med.

 51. 51

  Johan Larsson och Lasse P:

  Ni har båda rätt, tyvärr. Nu är det också så att många tror inte det kan vara på det sättet i Sverige, svenskarna är till stor del naiva och godtrogna, det är så vi är fostrade, dvs. litar på tex. media, politiker och myndigheter. Men vi kan inte lita på dessa tre längre, de har andra intressen än folket, tyvärr.

  När man blir klok på vad det är som är på gång, då fryser man till is och blir faktiskt lite rädd. Men än är det inte försent, om folket enas så kan inte makten vinna, men som det är nu så är folket splittrade, vilket är helt enligt planerna.

  Det intressanta är tex. pk-journalister, de är nyttiga idioter till globalisterna, men de förstår inte det själva, de kommer att kastas på soptippen när de gjort vad dom ska, men de förstår inte detta. Det är därför globalisterna valt att ta till vänsterfolket för att genomföra deras agenda, därför att vänsterfolket är rent ut sagt korkade och fattar inte vad det är dom gör. Man blir mörkrädd, men tyvärr verkligheten.

  Söndra och härska, det är en mycket effektiv metod. Det har funkat i miljöpropagandan, invandringen och nu covid-cirkusen.

  Två läger bland folket, det innebär att folket inte är eninga = Makten vinner.

  Är det så här vi vill ha det? Nej naturligtvis inte! Men då måste vi göra något åt det, annars är det kört, för de som är lite äldre, så spelar det inte så stor roll, vi slipper se det värsta (hoppas jag), men för de yngre är det ingen trevlig framtid de har framför sej. Stackarna, växa upp i en ren diktatur, för det är dithän vi är på väg och har varit länge.

 52. 52
  Berit Hasselmark säger

  Lasse P: Du känner inte till vad utfallet blev vid WHO’s möte i maj beträffande deras möjlighet att sätta sig över varje lands egen rätt till att sin befolknings hälsa. Alla länder inom WHo röstade.
  Enligt vad jag läst så fick inte WHO denna rätt – tack o lov. De som sade nej var bl a Ryssland, Kina och en hel mängd mindre länder i Afrika. Så det blev avslag. Jag är osäker men jag tror vi och länderna i EU samt USA – egentligen i huvudsak alla västländer tyckte detta var helt ok. –
  Ja – man blir verkligen rädd. I princip skulle alltså FN:s fri- o rättigheter sättas ur spel härigenom – och våra egna överordnade tycker det är OK! Otroligt!

 53. 53
  Lasse P säger

  #52 Berit
  Vad som gör det värre än att WHO skulle haft mandat att åsidosätta länders självbestämmande och därigenom sidosteppa FN:s Fri och Rättigheter, är ju att WHO är ett av FN:s underställda fackorgan, så om mandatet vunnit gehör så hade ju FN faktiskt godkänt ett brott mot sitt eget regelverk.

 54. 54

  Non covid excess deaths
  https://www.youtube.com/watch?v=7f45S6vmQgA
  Dr. John Campbell

  baseras på fakta från England.

  Skulle vaccinerna vara orsaken (jag vet inte) då är vi illa ute.

  https://www.sorryantivaxxer.com/
  Ovaccinerade fortsätter att dö, datumen är nya, troligen av dom nyare covidvarianterna.

  Eländet fortsätter nu verkar apkoppor spridas ännu mer, Ingen verkar försöka stoppa skiten.

  FHM
  ”Fram till och med den 6 juli har 43 fall av apkoppor bekräftats i Sverige”
  ”Hittills har få personer blivit allvarligt sjuka eller avlidit i det pågående utbrottet av apkoppor”

  Vänd på orden det står att några har blivit allvarligt sjuka eller dött.

 55. 55

  Hasse:

  ”Vaccinerna” är farliga, många har fått svåra biverkningar, de skyddar inte mot smitta, de förhindrar inte smitta, de TROR att det förhindrar svår sjukdom och död, det tror jag inte ett dugg på!

  Detta är inga vacciner, detta är ett medicinskt experiment. Tyvärr är det många som helt frivilligt agerar labbråttor, tragiskt men sant. Det är för många som är hjärntvättade.

  Injektionerna förstör ditt naturliga immunförsvar, därav så många sjuka nu, mitt i sommaren. Vi som inte tagit injektionerna är friska och krya. Det borde få folk att förstå, men icke, det sitter så djupt, den hjärntvätt som pågått och pågår, att människan är så naiv och lättlurad.

  Det är dags att vakna nu gott folk, det är vi alla som förlorar på denna cirkus, det kostar lidande och liv helt i onödan.

 56. 56
  Annika Dahlqvist säger

  55 Linda
  Det är även många som inte tagit vaccin, som har blivit sjuka av olika grad i Covid, och även många som har dött. Många har fått långtidscovid, av olika svårighetsgrad, och som även har lett fram till suicid.
  Oberoende forskning måste visa vilket agerande som är bäst. Man kan inte bara tro.

 57. 57

  Annika Dahlqvist:

  Givetvis får alla influensan/förkylningen, dock påverkar inte injektionerna de som inte tagit dessa, vi är överlag friskare.

  Det dör människor i influensan varje år, så detta är inget konstigt, sen om dom avlidit i covid eller något annat det är det ingen som vet, testerna är INTE tillförlitliga. Jag vill säga att testerna är det största bedrägeriet i denna cirkus.

  Om folk tar livet av sej så beror det inte på långtidscovid utan på grund av att de mår psykiskt dåligt, detta har inget med influensan att göra, jag är ledsen att säga det men så är det. Vad som får folk att ta det beslutet vet vi inte, för de finns inte med oss längre och kan berätta.

  Sen tycker jag inte du ska kalla detta vaccin, för det är inget vaccin, utan ett preparat som sprutas i folk och får dom att tro att dom är skyddade. Det har ju visat sej klart och tydligt att så inte är fallet.

  De som är sjuka nu och belastar vården hårt, det är de som tagit injektionerna, det är fakta. Vi andra är friska och krya. Det ÄR faktiskt så att injektionerna förstör folks naturliga immunförsvar och det är fruktansvärt, det värsta är att folk inte inser det, inte ens du verkar det som.

  Det har inte heller varit någon överdödlighet sista åren, men inte ens det kan få folk att tänka till. Logik och sunt förnuft är som bortblåst. Jag är mycket orolig för hur hjärntvättade och lättlurade den stora massan faktiskt är, det skrämmer mej.

  Facit av detta kommer att bli hårt, mycket hårt, speciellt för alla som gått på alla lögnerna som media, politiker och myndigheter pumpat ut.

 58. 58

  Linda
  ”Om folk tar livet av sej så beror det inte på långtidscovid utan på grund av att de mår psykiskt dåligt,”
  DU fantiserar hittar på saker som passar din agenda.

  Dom tar livet av sig för att dom är så fysiskt sjuka att dom inte orkar leva.
  Det är samma som att leva med ME/CFS självmord är tyvärr inte ovanligt.
  DU KAN ABSOLUT INGET OM LÅNGTIDSCOVID.

  Hur skadligt vaccinet är kan jag inte avgöra, läser vad du och en del andra skriver.
  Jag påstår inte att vaccinet är ofarlig.

  Vi vet att folk dör, fakta
  https://www.sorryantivaxxer.com/
  Kolla upp fakta dom har dött, det går inte att ifrågasätta fakta.

  Vi vet att folk får långtidscovid, fakta
  https://www.langtidscovid.se/

  Den mänskliga dårskapen är oändlig, när någon får för sig att vaccinet är farligt (rätt eller fel kvittar) så inbillar dom sig att viruset är ofarligt.

  ”Bara två saker är oändliga, universum och den mänskliga dumheten. Men när det gäller universum är jag ännu inte absolut säker”. – Albert Einstein

 59. 59
  Annika Dahlqvist säger

  55 Linda
  Vilken/vilka vetenskapliga studier visar att de som inte har tagit ’vaccinet’ är friskare än de som har tagit den?
  Hur kan du veta att ingen begår suicid pga långtidscovid?

 60. 60
  Johan Larsson säger

  Annika #56

  Det fanns några fördelar med att ta sputorna våren 2021 när alfa och delta dominerade. Jag tyckte nackdelarna vida övervägde, men jag kan förstå att vissa gjorde en annan bedömning. Däremot tycker jag att det nu torde stå utom tvivel att fortsatta booster är förkastligt på alla sätt och vis, nu när vi känt och klämt på omikron och dess snabba muterande i subvarianter.

  En snabb redogörelse för senaste halvårets omikron (i Sverige, för olika länder ligger i olika faser). Först kom runt årsskiftet BA1, plus någon tillfällig som hette något med BA1.1-512 (väldigt osäker på vad just den hette, då den var så kortvarig att jag inte lade den på minnet). Bara veckor senare kom BA2 som efter ytterligare några veckor blev BA2.1.12. Alla dessa kunde infektera folk med tidigare genomgången covid-19 och/eller fullvaccinerade. Oklart om man hade ett väldigt litet partiellt skydd av tidigare genomgången smitta och även vacciner, men det verkar inte ha varit nämnvärt. Men hade man haft BA1 var man skyddad mot BA2 och BA2.1.12.

  Nu börjar vaccintillverkarna inse att den gamla Wuhanvariant-baserade sprutan var värdelös mot omikron. Man började förbereda ett vaccin baserat på omikron BA.1 för att lansera i höst, samtidigt som man grundlöst försökte prångla ut det gamla vaccinet under mantrat att det fortfarande åtminstone ”skyddade mot svår sjukdom och död” även om risken att bli smittad var lika stor som för ovaccinerade. Det finns ingenting som tyder på att det mantrat har stämt under våren.

  Så spolar vi fram till juni och omikron har muterat till två nya varianter, BA.4 och BA.5. Dessa startade ungefär samtidigt men efter ett par veckor stod det klart att BA5 har övertag över BA4 att bli ”herre på täppan”. Båda finns fortfarande samtidigt, men om några veckor till kommer BA5 vara helt dominant. Det speciella med BA5 är att inte ens folk som haft BA.1 har en tillstymmelse till skydd mot BA.5 jämfört med personer som aldrig haft covid-19 och inte heller tagit sprutorna. Har man väldigt sent i våras haft BA.2.1.12 verkar man ha lite skydd, men det ser ut att bara gälla en kort tid till. Det är högst sannolikt att vi kommer se ytterligare mutation inom de närmaste månaderna.

  Så nu kommer frågan om du analyserar det jag just skrivit om virusets evolution. Överväger DU att ta en booster ”uppdaterad” för omikron BA.1 när de börjar ges i september? (och kommer du rekommendera nära och kära att ta den?). Kan vara bra att ha med i tankarna att, även om BA.5 är extremt smittsamt, så börjar omikron mer och mer likna gamla normala coronavirus vi haft sedan tidigare i svårighetsgrad. Anektdotiskt kan jag nämna att mina 87-åriga föräldrar var sjuk i 3 dagar i BA.5 och 3 veckor i Wuhan-varianten våren 2020 (självklart är de ovaccinerade).

 61. 61

  59 Annika Dahlqvist

  Det säger sej självt, när så många har influensan/förkylningen mitt i sommaren och de som är sjuka är de som fått sticket, vi andra är friska. Det behövs ingen vetenskaplig studie på det, det räcker med sunt förnuft och logik.

  Det finns inga vetenskapliga studier på det, iallafall inte vad jag vet, på att de som inte fått sticket är friskare, men all statistik tyder på det, de som är inlagda, sjuka eller avlider i influensan har fått sticket, vi andra är friskare och blir mindre sjuka.

  Sen finns det alltid undantag, det gör det alltid, men det förstår nog alla.

  Det är sorgligt att folk tar livet av sej, men det är en del som tyvärr gör det. Varför de gör det, kan bara dom själva säga och tyvärr har de inte möjlighet att förmedla det. De har psykiska besvär, depression mm, vilket blir mer och mer i dagens samhälle.

  Hur många knapprar lyckopiller i Sverige idag, det är skrämmande siffror. Men det är bra för Big Pharma, de säljer en mängd andra mediciner för biverkningarna som de sjuka får av lyckopillerna, tex. muntorrhet, viktuppgång och mycket mera. Det är det som är Big Phamars affärsidé, sälja läkemedel som ger biverkningar sen har de en medidin mot biverkningen sen rullar det på så. Sprutorna är inget undantag. Snälla vakna!

  Gällande din väns son som tog sitt liv, där är jag ganska säker på att media, politiker och myndigheter har en stor skuld till att han gjorde det valet, då de pumpade/pumpar ut skrämselpropaganda i parti och minut, är en person det minsta instabil psykiskt så kan de ta livet av sej. Men grunden är att han mått dåligt psykiskt, vilket är ledsamt.

 62. 62

  Från Petterssons blogg där en person kommenterat följande:

  ”Den framstående tyske virologen Dr. Sucharit Bhakdi varnar oss för de skadliga effekterna av Coronavirus-vaccinet.

  1) Äldre personer är i fara!
  Vaccinet testades inte på individer som är mest benägna att dö av coronavirus: äldre personer med redan befintliga sjukdomar. Faktum är att Dr. Bhakdi påpekar att testpersonerna var ”unga, friska människor”. Ändå fick ”hälften av dem feber, frossa, muskelsmärta, värkande lemmar, huvudvärk, och de kände sig sjuka”, säger läkaren.

  2.) Risken för ett genförändrande vaccin (mRNA)
  Dr. Sucharit Bhakdi förklarar att den andra ”stora risken” är det faktum att genförändrande Messenger RNA (mRNA) -vaccination ”kan orsaka mycket allvarliga allergiska reaktioner.”

  3.) Coronavirusvaccin kan orsaka ”en explosiv immunöverreaktion”
  Den tredje risken från coronavirus-vaccinet, är att det kan ”bidra till en negativ överreaktion mot efterföljande naturligt förekommande infektioner.” Den potentiella överreaktionen kan också påverka ”andra virus”.

  Bhakti säger att tester på djur ”visade att immunsystemets reaktion på sjukdomen förstärktes.” Han fortsätter: ”Djuren som vaccinerades dog nästan. Detta är en enorm fara. ”

  Detta vaccin är ett genetiskt ingenjörsexperiment och inte ett vaccin likt något annat vi känner till.”

  https://swebbtv.se/w/v8Pmtxnn69ty5PsqiXWQme

  Ovan har ni sanningen, antingen ni vill tro på den eller inte, men ni som fortfarande sover, det är dags för er att vakna nu.

 63. 63
  Johan Larsson säger

  Linda

  Fast första punkten där tycker jag egentligen inte är ett bra argument, det att man får feber, frossa, sjukdomskänsla m m. Säga vad man vill om vacciner i stort, men vitsen är ju att på flit ge en begränsad infektion för att immunförsvaret ska bry sig om att skapa antikroppar och andra immunceller. Normalt sett får de flesta asymtomatiska reaktioner, men vissa blir lätt sjuka en begränsad tid av många riktiga vacciner också. Det är de värre bieffekterna som är intressanta att räkna. Sedan börjar man alltid att testa på unga friska, så det i sig är inget konstigt.

  Däremot vid ett noralt framtagande av vacciner testar man sedan mycket bredare på diverse grupper, och har även långtidsstudier på flera år innan man kan lägga ut det för allmän vaccinering, och där hoppade man över mycket med covidinjektionerna. Man kan säga att det fanns inte tid att vänta flera år, men det är också vad tillverkarna gömde sig bakom, för de såg allvarliga biverkningar redan i de tester de gjorde. Just för att de hade händerna fria av den tidspressen kunde de sopa allvarliga saker de visste om under mattan. Officiellt beklagade de sig över den korta tiden de hade på sig, men inom företagsledningarna såg de detta som sin stora tillgång. För egentligen hade de hållt på i årtionden och forskat på mRNA, men de fick det aldrig att fungera bra och det var dömt att försöka få dem godkända i ett normalt rigoröst testningsförfarande.

  Övriga två punkter är dock relevanta.

 64. 64

  Linda
  ”Det är sorgligt att folk tar livet av sej, men det är en del som tyvärr gör det. Varför de gör det, kan bara dom själva säga och tyvärr har de inte möjlighet att förmedla det. De har psykiska besvär, depression mm, vilket blir mer och mer i dagens samhälle. ”

  ”Gällande din väns son som tog sitt liv, där är jag ganska säker på att media, politiker och myndigheter har en stor skuld till att han gjorde det valet, då de pumpade/pumpar ut skrämselpropaganda i parti och minut, är en person det minsta instabil psykiskt så kan de ta livet av sej. Men grunden är att han mått dåligt psykiskt, vilket är ledsamt.”

  Du fattar inget, vet inget.
  Långtidscovid och ME är fysiska sjukdomar, dom tar livet av sig för att dom inte står ut med smärtor värk med mera.

  Symtomen beskriv som att ha en influensa som aldrig går över, vem orkar leva med influensasymtom resten av livet?

  Du förtalar dom sjuka och säger att dom är psykfall när dom i själva verket har en fysisk sjukdom.

 65. 65
  Nisse Hult säger

  Vart tog alla proaktiva hälsoråd vägen?
  Finns massor men som vanligt inget som passar i debatten här och där i Sverige

 66. 66

  Hasse:

  Herregud, du fattar ingenting, absolut ingenting.

  Du anklagar mej för ditten och datten, det ena dummare än det andra, sluta med det.

 67. 67

  Linda
  sluta påstå att dom som tar livet av sig är psykfall.

  Du har bara fantiserat, hittat på det.

  Dom tar livet av sig för att dom är så fysiskt sjuka att dom inte orkar leva.

 68. 68
  Johan Larsson säger

  Linda

  Jag tycker det mesta ska få skrivas på Internet och sedan bemötas om det inte uppskattas. Jag kan dock förstå om vissa saker raderas på en privat blogg. Jag studsade själv till på när du skrev ”Om folk tar livet av sej så beror det inte på långtidscovid utan på grund av att de mår psykiskt dåligt, detta har inget med influensan att göra, jag är ledsen att säga det men så är det.”. Det är både felaktigt och mycket okänsligt skrivet.

  Det må hända att fler som känner efter upplever att de har långtidscovid än det verkliga antalet, men det är definitivt en verklig följd för vissa efter covid. Jag tvivlar inte alls att personen Annika skriver om hade riktiga besvär efter covid, Att sedan sära på somatiska och psykiatriska problem så bestämt som du gör, det måste vara oerfarenhet. Jag har sett även de mest psykiskt stabila personer till slut brytas ned mentalt av olika fysiska problem tills de funderar på om de orkar leva vidare så. Självklart är man olika stark som individer – en del kastar in handduken väldigt fort fast man vet att de hade kunnat komma ur det och bli av med suicidtankarna, medan andra orkar kämpa länge. Varken du eller jag kan veta hur mycket personen led fysiskt, och vi kan inte veta hur stor mental motståndskraft han hade. Grattis om du aldrig funderat på att avsluta ditt liv, för jag kan säga att en stor majoritet av alla människor har haft mer eller mindre seriösa tankar kring sådant vid någon tidpunkt i sitt liv.

  Om du upplever att media varit med och pressat långtidssjuka till att ta sitt liv, så framför gärna den kritiken på media utan att lasta personen ifråga, För som du uttryckte dig kan man inte tolka annat än att du även skuldbelägger honom för det.

 69. 69
  Georg W säger

  Det här visar hur scitzofrent självmord är. Jag kan inte ta livet av mig för då skulle min mamma aldrig komma över det, jag skulle förstöra hennes liv också! Jag kan inte förstå varför ni skuldbelägger Linda, för att skuldbelägga offret? Den refererade texten är inte det minsta elak, utan sanningen, tyvärr, OCH var ligger skuldbeläggandet på offret i de orden? Nu vet ju jag att jag är väldigt annorlunda i en dylik diskussion, eftersom jag hävdar att självmord till 90%, är en hjärna som fastnat i en negativ tanke eller föreställning orsakad av fysiska orsaker men utlöst på grund av D-vitaminBRIST!!! Sedan krävs det dessutom att inte en enda människa i världen älskar personen ifråga! Eftersom man inte kan förstöra en älskads liv med att ta slut på sitt eget! Tar man livet av sig offrar man alla man älskar till evig sorg om inte anledningen är godtagbar för de efterlevande. Till exempel vet jag en gammal alkis som sköt sig själv när han fick sin cancerdom. Hans familj såg det som att han därmed fått frid.

  För övrigt visar amerikansk militärstatistik och försäkringsbolags statistik att mortaliteten ökat med 40%! Campbell som är en känd informatör på Youtube säger att ökningen i England är 20%. Alla människor som förstört sin kropp (nästan alla) ska nu dömas i livets domstol! Är du inte en medveten renlevnadsmänniska, som undvikit både smitta, mataffärer och läkemedelsbolag/tillståndsmyndigheter, så finns det en överlevnad på den här planeten! Skitmatsätarna som betalar de multinationella vinster ska nu betala priset för vad de gjort mot vår planet. Deras tid är ute! Nu gäller bara medvetenhet! Kunskap får vi vänta på tills myndigheterna är mogna att erkänna den!

 70. 70
  Nisse Hult säger

  Ännu en gång kommer min fråga:
  Vart tog alla proaktiva hälsoråd vägen?
  Finns massor men som vanligt inget som passar i debatten här och där i Sverige

 71. 71
  Dick Broman säger

  – Krama inte en ovaccinerad eller har regeringen gjort sig skyldig till det största brottet emot det svenska folket någonsin?
  Om regeringen orsakat skada på det Svenska folkets immunförsvar så är det nog också den största skandalen i medicinsk historia som nu också börjar lysa igenom med ökad sjuklighet som följd:

  https://nyheter.swebbtv.se/eu-politikern-storsta-skandalen-i-medicinsk-historia-storsta-brottet-mot-manskligheten-nagonsin/

  https://nyheter.swebbtv.se/malone-vaccinet-skadar-immunforsvaret-detta-ar-galenskap/

 72. 72
  Dick Broman säger

  Det skall bli intressant att se SwebbTv nyheterna som är tillbaka Kl 18.00 i dag, efter ett sommaruppehåll.
  Ett av inslagen kommer nämligen att handla om en svensk studie på Pfizers vaccin som visar att Mrna-tekniken förändrar DNA hos människan på grund av att den installeras i vår arvsmassa. Studien är gjord på en levercell.
  Hos gravida som injiceras innebär det att det kan förändra dottercellerna så att modercellerna inte gör en exakt kopia av sig själv, utan har med sig DNA från den omvända transcription som gjorts av mRNA- koden från Pfizer-sprutan. Detta kan leda till defekter eller cancer som ökar på sjukligheten.

 73. 73
  Lasse P säger

  #72 Dick B
  Vad studien säger så här långt är att ”det är möjligt” att M-rna kan förändra DNA.
  Att det har påvisats i laboratorieförsök är inte detsamma som att automatiskt kan hända i människokroppen.
  Andra forskare jobbar nu för att verifiera de fynd som gjorts i Sverige och vi bör nog avvakta till mera data finns tillgängligt.
  Visar det sig att farhågorna är verkliga…..fy fan på ren svenska!

 74. 74
  Dick Broman säger

  Jag har tidigare själv sagt att det måste vara svårt att kunna skilja på symtomen på långtidscovid och på symtomen på biverkningar av covidvaccinet.

  Det här är Elena Malms intressanta research om Apkoppor, Marburg och Ebola.
  Alla dessa har flera gemensamma nämnare, en av de gemensamma nämnarna är att samtliga symtom går att koppla till biverkningar av vaccin mot Covid-19. Kolla på det här:

  https://rumble.com/v1e5u69-apkoppormarburgebolaomikron.html

 75. 75
  Dick Broman säger

  Lasse P
  Jag läser varje dag om nya biverkningar av giftsprutorna eller rättare sagt biovapnen.
  Om några procent av biverkningarna stämmer så är det för mig symtom på en korrupt värld som styrs av icke demokratiskt valda psykopater och deras skrämselpropaganda.
  Det senaste begreppet som jag sett dykt upp efter vaccineringarna är turbocancer.
  Det är så här långt ruggiga uppgifter i bland involverade som oror mig, i varje fall.
  Vi får se om det kommer någon forskning på turbocancer också.

 76. 76
  Dick Broman säger
 77. 77
  Dick Broman säger

  En president som lovat en hel värld att, – Om Ni låter vaccinera Er så blir Ni inte sjuk i covid-19.
  USAs president Biden är nu avslöjad som en okunnig stor lögnare.
  Kejsaren har inga kläder.
  Symtomen på covid-19 eller symtomen på biverkningar av vaccinen/biovapnen de lär Biden få leva med.
  Inte tycker jag att det är något konstigt att sjukligheten ökar;

  https://swebbtv.se/w/mBFhB5eMPVvpvqycqE5DGW

 78. 78
  Lasse P säger

  Dick.
  Jag har kontakt med en fransk cancerläkare och hon säger samma sak…hon har sett en dramatisk ökning av cancerfall, kanske framför allt hos patienter som har cancer på återgång, där cancern fullkomligt exploderar i kroppen efter att dom tagit Mrna-vaxxet.
  Inte hos alla, men anmärkningsvärt många fler än normalt.

 79. 79
  Dick Broman säger

  Lasse P
  Samma erfarenhet lär komma i från Försäkringskassans handläggare.
  Turbocancer kallar de involverade förloppet. De ser en ruskig verklighet.

 80. 80

  ”Har sjuklighet ökat”?
  Visst får det konsekvenser att äta grödor från konstgödning och andra kemikalier. Titta bara på mikrolivet, insekter, fåglar och hela näringskedjan. Dessa dör av detta giftjordbruk. Frukt och grönt som aldrig sett solen eller mognar i sina växthus. Skövlade skogar och avlivning av allt djurliv för att odla skräp utan innehåll som ej mognat innan skörd. GMO och genmodifierat. Kolhydraterna har med skuld till de sk. metaboliska sjukdomarna. Hippokrates hade rätt då och gäller idag med: Låt maten bli din medicin. Fast inte den mat som säljs i affärer då. Det finns inget kommersiellt odlat som innehåller bråkdelar av vitaminer och mineraler jämfört med animalier där djuren endast äter gräs, klöver och ört. Vilket det finns möjligheter att återgå till, utan att ta en enda kvadratmeter av odling till grödor för mänskligt bruk. Personligen övertygad om att Homosapiens har förlorat en stor del av immunförsvaret på grund av vacciner och andra kemier från läkemedelsindustrin, och då den usla tillgången på riktiga livsmedel. Men så länge det ohållbara jordbruket där bönderna gnäller på ökade kostnader. Konstgödning är självförvållat. Och vansinne att stå bakom den produktionen med att handla dessa dåliga produkter. Gräs, klöver och ört växer av sol och regn helt utan fossila tekniklösningar. Faktiskt gratis och bästa gödning. Som sagt, Hippokrates hade så rätt. Finns väl inget som kan kallas oberoende forskning idag. Homosapiens verkar vara i sin Masspsykos, köpa alla ”rekommendationer” och fyllas med kemi sprutor för att tappa immunförsvaret och hantera de virus som covid men totalt misslyckats att stoppa smitta. Bra grejer dessa vacciner, men efter hur många blir det resultat. Svar aldrig, men är det inte det som är meningen. Flexnerrapporten är ju tydlig. Endast dölja symtom. Vi är för många på denna planeten och som i naturen är det den starka som överlever. Dr Otto W fick ju nobelpris för sin forskning. Hur många ”cancerforskare” har ens blivit nominerade?

 81. 81

  #79 Dick
  Statistik från försäkringsbolag i USA och Canada visar på en avsevärd höjning av utbetalning på livförsäkringar efter vaxxkampanjens införande.

 82. 82
  Dick Broman säger

  Lasse P
  Statistiken från försäkringsbolagen som visar att fler dör, den lär väl bara vara en naturlig konsekvens av massvaccineringens biverkningar?

 83. 83

  Vi har ju redan sett sjunkande födelsetal i många länder, men Australiens siffror är det värsta jag sett hittills.
  https://jessicar.substack.com/p/whats-going-on-with-births-down-under

  Vad kan det bero på? Inte vaccinerna i alla fall, de är ju säkra och effektiva…

 84. 84

  (Fortsättning)
  Men frågan är om siffrorna går att lita på. Australien tycks vara otroligt långsamma med att presentera slutgiltiga siffror för födslar.
  https://jessicar.substack.com/p/update-on-whats-going-on-with-births

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa