Säfflecampingen inställd

Det var planerat att det skulle bli LCHF-camping i Säffle i år, liksom många år tidigare, före pandemin, men nu blev det alldeles för få anmälda, så det blev inställt.

 

Comments

 1. 1
  Kristina säger

  Glad Pingst …..!

 2. 2
  Mayne Sundewall-Hopkins säger

  Så tråkigt. Vi har en liknande situation i UK – många är fortfarande rädda för att träffas i grupp. Detta påverkar också människors mentala hälsa. Som stödperson för SLE-patienter pratar jag med många som inte längre vågar vara sociala – tragiskt.

 3. 3
  Johan Larsson säger

  Säffle? Får ta en kopp kaffe istället…

  #2 Mayne. Det är nog en viktig förklaring till det hela. En annan kan vara de höga drivmedelspriserna plus övrig inflation som gör att folk sparar in på småsaker. Precis som Klaus Schwab och gänget vill, så är det ofrånkomligt att man inte gärna tankar upp bilen så ofta, utan kör mest bara det absolut nödvändiga. Om några år kommer nog camparna tillbaka, fast i en hyrd självkörande el-bil, Vi kommer så klart inte kunna äga en bil själv eller något annat heller för den delen, men vi kommer vara sååå lyckliga så! Bara att plocka fram säcken med mjöl-larver och låta fantasin flöda ut i nya LCHF-recept (med bara lite fett och endast margariner).

  Och då kanske några undrar: ”Måste även denna tråd bli politiserad?”. Jag vill bara förvarna om att LCHF kanske inte kommer vara fullt möjlig i framtidens ”hållbara samhälle” där man äter det som kommer vara tillåtet av överstaten.

 4. 4
  Mayne Sundewall-Hopkins säger

  @ 3 Johan,

  Hahaha ..tänkte också på Hasse o’ Tage…

  Du har säkert rätt i det du säger ..fast hoppas innerligen att det kommer att visa sej att du hade fel. Människor sparar in på mycket nu. Vi bor på en höjd ovanför Torbaybukten och det är mindre ljus ’överallt’ häromkring nu. Hör också att många bara har värmen på i yttersta nödfall – oavsett vädret.
  För egen del kommer jag verkligen inte att ta säte i en självkörande elbil (o’ ingen annan elbil heller!) eller stoppa i mej vare sej larver eller insekter (som ju för den delen ju redan är på ’utgång’).
  Dessutom är ju allt politik numera – för att inte tala om den politiskta korrektheten!
  Tack o’ lov att jag är över 70 säjer jag! Och förhoppningsvis är jag redan ’annorstädes’ när (om-ifall-att!!) den tiden kommer då yngre generationer kommer att vara ’sååå lyckliga så’ ..i sina o-fria liv.

 5. 5
  Rosa Duarte säger

  Jag hade inte info om camping i Säffle! Hoppas det blir nästa år!

 6. 6
  Kalle säger

  Jag tror att många tröttnat på att det verkar finnas ett ökat antal extremister inom ”LCHF-rörelsen” som inte kan låta bli att prata om vacciner, ryssar och klimat i alla möjliga och omöjliga sammanhang på ett ofta ganska aggressivt sätt tyvärr. Jag saknar helt lust och till Säffle och lyssna på den typen av snack. Tar en kaffe hemma istället. 🙂

 7. 7
  Lasse P säger

  Jag har en känsla av att det inte är brist på intresse som begränsar antalet anmälda utan den branta ökningen av kostnader som ställer till det.
  Folk börjar prioritera hårdare vad pengarna går till.

 8. 8
  Arvid säger

  5 Rosa
  info om Säffle…till ett annat år…
  https://www.lchfevents.se/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa