Min LCHF-kursverksamhet

Jag har sedan 2012 åkt ner till Rhodos för en veckas  LCHF-kurs vid Villa Panagos , i Faliraki, där Ann-Sofi Sydholm är verksam med sitt eventföretag Njord of Greece . En vecka i maj och en vecka i september.
Jag har då pratat LCHF i ca två timmar efter frukost varje dag, sedan fria aktiviteter (som tex sol och bad), och därefter olika utflykter med Ann-Sofis make Kostas som guide, och dagen avslutats med god LCHF-middag på olika restauranger. Första och sista dagen bjöd Ann-Sofi på middag hemma på Villa Panagos, och varje frukost. Det har varit mycket trevliga och givande veckor.
Men nu har jag beslutat att sluta med denna aktivitet, dels pga min egen stigande ålder, dels det instabila världsläget. Det är med sorg i hjärtat jag har tagit beslutet eftersom jag har uppskattat dessa veckor mycket, men förr eller senare skulle det ändå blivit nödvändigt med tanke på min ålder.

Jag fortsätter dock att medverka vid min syster Lena Olovssons kurser på Nolaskogs LCHF kursgård. De är också mycket trevliga aktiviteter. Den som vill höra mig prata LCHF, och laga och äta LCHF-mat kan komma dit.  Kursinformation. Vi har ännu bara planerat datum våren ut. Kontakta Lena om du är intresserad av att komma.

 

Comments

 1. 1
  Kristina säger

  Stort Lycka till i fortsättningen!

 2. 2
  Olof Yngve säger

  Minns min maj-resa med stor glädje. Tack Annika 🙂

 3. 3

  Tack till dig Annika och tack till Ann Sofie.
  Min enda utlandsresa på 30 år var till just Rhodos Faliraki, LCHF-vecka år 2014.

 4. 4
  Annika Dahlqvist säger

  2 Olof Yngve
  Tack Olof, jag minns också dig med glädje!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa