Oväntade och omfattande fynd av HIV Hos SARS-CoV-2

Sture Blomberg har publicerat en artikel om detta i Metabol Hälsa .

 

Comments

 1. 1
  Björn säger

  Och vem fan är Sture Blomberg?

 2. 2
  Annika Dahlqvist säger

  Björn
  Googla: Sture Blomberg
  Det jag känner Sture mest för är att han har redovisat att C-vitamin i högdos, spridd över dagen, har mirakulös effekt mot Covid-19. Allra bäst om det ges intravenöst (Blandat med natriumbikarbonat för neutralt pH) Läkarkåren har inte accepterat detta, utan att seriöst prova. Det är väl för simpelt. Covid måste bekämpas med medel som genererar mycket pengar till Big Farma.

 3. 3
  Lasse P säger

  HIV, Prioner, GOF, hjärtmuskel och hjärtsäcksskador, förändrat DNA m.m m.m
  Ni måste öppna ögonen och se vad som försiggår, det är allvar nu.
  Sture B har även promotat Ivermectin som av WHO förbjudits användas mot Covid-19
  Vi har nu långt framskridna planer på att alla länder skall teckna avtal med WHO om att låta den organisationen bestämma alla medicinska åtgärder kring pandemier, vars kriterier ändrades 2009 så att vanliga säsongsinfluensor kan räknas dit.
  Ett WHO som till stor del finansieras av Big Pharma samt den enskilt största privata bidragsgivaren Bill Gates, ivrigt påhejad av hans polare Klaus Schwab som i sin tur har starka band till WHO:s Generalsekreterare Ghebreyesus
  För att överlåta till WHO, den i Sverige grundlagsskyddade rätten för individen att bestämma över sin egen kropp, måste grundlagen ändras, vilket det arbetas med just nu, utan att någon opponerar sig, allra minst vår statsminister Magdalena Andersson, som hjärntvättades redan för fyra år sedan av Klaus Schwab och WEF.
  Vi vet redan att den tredje största dödsorsaken efter cancer och hjärtkärlsjukdom är död av läkemedelsbiverkningar, så är Ni beredda överlåta bestämmanderätten över Er hälsa till dom som orsakar den, en organisation som förbjuder säkra och långtidstestade substanser som Ivermectin och baktalar effektiva naturliga ämnen som C-vitamin.
  Allt för att tillgodose Big Pharmas vinstkrav gentemot dess investerare.(däribland Bill Gates.)
  https://humansbefree.com/2022/03/who-calls-for-new-global-public-health-world-order-to-legally-bind-194-nations-to-medical-martial-law-in-case-of-a-future-pandemic.html

 4. 4
  Lasse P säger

  Ytterligare intressant artikel av Sture B som beskriver hur lurade vi blir av Big Pharma.

  https://trovetandeochvetenskap.se/457-2/

 5. 5
  Sandy Jonsson säger

  Tänk om folk ville tänka efter vad de blir matade med i mainstream media och varför det bara är vissa som får lov att framföra sina åsikter, varför får inte folk med annan åsikt i ämnet, komma till tals?
  Det här med ändringar i grundlagen är faktiskt lite skrämmande kan tyckas!

 6. 6

  Att detta människoskapade virus DNA innehåller strängar från HIV och bakterier från Malaria, sades I pandemins begynnelse av Världens främste virusexpert, nobelprisvinnaren Luc Montaigner! Det blev döden för hans status som nr 1. Han sa att det var för att forskare försökte finna ett botemedel mot dessa sjukdomar som viruset skapades. Han sa också att viruset till slut kommer att bli återställd igen. Eftersom Naturen och evolutionen inte tillåter anomalier som inte harmonierar med naturen! Det jag undrar idag, när jag ska till människobyn, är om viruset i sin sista variant är permanent skadligt eller numera utvecklats till ett ordinärt ofarligt virus. Men det är intelligensian på vår planet alldeles för oförmögen att fatta. Så idag kan vara en dag som förändrar min biologi? Eller så blir det som vanligt. Jag förgiftar mig på civilisationen och mår sk-t i tre dagar.

 7. 7
  Lasse P säger

  #5 Sandy
  Som tur är så är processen för att genomföra en grundlagsändring inte gjord i en handvändning då det måste komma två likalydande förslag med ett val emellan och kanske hinner då tillräckligt med fakta fram för att visa att globala tvångsåtgärder inte vägen att gå.
  Men bara att man ens tänkt tanken är skrämmande.

 8. 8
  Elisabeth G säger

  # 2

  Ibland är du alldeles för snäll, Annika, mot dumma kommentatorer. All heder till dig.

 9. 9

  Ruggigt är bara förnamnet: Hiv, galna kosjukan, malaria, påverkan på glykokalyx i ett och samma virus, som som påverkar den långsiktiga hälsan men vi inte vet så mycket om det än. Dessutom nya så kallade vacciner utan öppet redovisad dokumenterad effekt. Ovanpå det en nyhetsrapporteringen som inte verkar så intresserad av att ta reda på vad som verkligen händer.

  Frågan är vad som är bäst att göra? Hur ser den djävulska planen ut? Är den

  1.) att viruset planterades ut och sedan skrämde man de flesta i befolkningen att ta ”mRna-vaccinen” för att därigenom skada majoriteten, eller förkorta deras liv?

  Eller är det

  2.) Att viruset i sig själv är bärare av alla dessa farsoter fullt ut, men vaccinen förhindrar/bromsar så att alla som inte vaccinerade kommer att få hiv och galna kosjukan samtidigt inom 10 år?

  3.) Vi ser spöken på dagen. Covid var inte farligt för mer än några och de som tog vaccin klarade sig bättre.

  Är vaccinen ett hot eller ett löfte?

  Med tanke på allt som skrivits så är jag faktisk öppen för alla scenarier, men jag skulle verkligen behöva veta mer, men det är som sagt svårt att hitta relevant information, när alla verkar ha läst Edvard Bernay.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa