Jag gråter

Jag gråter över att psykopaten Putin har getts möjlighet att beordra massmord på Ukrainas befolkning.

Och gangsterregeringen i Kina hjälper till.

 

Comments

 1. 1

  Jo. Krig vill ingen mentalt frisk människa ha, bara oligarkerna som tjänar storkovan på krigen. Fulmedierna står på olika oligarkers sida och det var naturligtvis av samma anledning som du har blivit angripen av dem.

  Jag gråter över att västs folk och USA:s folk har valt valde monopolkapitalistiska rysshetsare i tre decennier och därför inte lyssnade på Rysslands krav om att hålla Ukraina neutralt, alliansfritt och nazistfritt. Då kan det gå så här.

  1+1=2

  I USA har de Tulsi Gabbard, en fredsprinsessa som har en egen kanal på Rumble. Hon är fantastisk. Hon har en Jesus-energi utan dess like. Varför USA:s kristna folk inte röstar på henne är ett stort mysterium för mig.

  Stöd och rösta för världsfred och du skall få det! Det finns ännu tid att undvika totalt kärnvapenkrig!

 2. 2
  Viviane NYBERG säger

  Hej Annika!
  Vad har du fått det ifrån att Putin har beordrat massmord? Bara undrar..för den inf har jag inte sett /hört.

 3. 3
  Peter Olsson säger

  Vem är psykopat i dessa sammanhang? Claus Schwab eller Putin , Enkelt uttryckt ? Ja det får vi vi se om 4 månader. Det är då allt avgörs? Då är era rättigheter för evigt körda ,, om det blir fel? Vi får se

 4. 4
  Lisbeth Holmblad säger

  Vi är alla med i din upprördhet över krig, Annika!
  Tack Martin för ditt inlägg!
  Det brukar inte vara ENS fel, när TVÅ träta.
  Oligarker med globaliseringen och Agenda 2030 är inga människovänner.
  Båda sidorna skulle avhållits sig från krig och haft fortsatt samtal.
  Tänk om Sverige vågar hålla sig neutralt, utan att blanda sig med något av makterna!

 5. 5

  Det är för djävligt med Putins anfallskrig!

  Det enda positiva för egen del med detta är att jag inser att jag varit för överseende med en del människors åsikter som finns i våra kostkretsar (LCHF) för att de tycker lika i kostfrågan.

  Det är bara att läsa de extremt tveksamma kommentarerna ovan… och Lars Bern för den delen 🙁 . Man kan inte välja kamrater utifrån att man har samma åsikter om kost….

  Alla mina tankar och hela mitt hjärta är med Ukrainas folk.

 6. 6
  Annika Dahlqvist säger

  2 Viviane NYBERG
  Jag förstår inte vilken info du har sett och hört. Av allt jag har sett och hört så tycks allt elände gå tillbaka till Putin.

 7. 7
  Håkan kinnuen säger

  Kruxet är att Putin vet att i princip alla länder i Europa vågar inte öppna truten om detta då de flesta är mer eller mindre beroende av rysk energi och att Putin vill återupprätta de dåvarande sovjet eller rättare sagt denna gång ett korrekt rysk stormakt och då är Ukraina en oerhört viktigt del i den planen. Putin och Ryssland vill ha kontrollen över viktiga naturtillgångar. För att då kunna sätta priset.

 8. 8
  Annika Dahlqvist säger

  3 Peter Olsson
  Jag vet inte vem Claus Schwab är? Och på vilket sätt ska vi vara körda om 4 månader?
  Men jag håller med dig om att vi får se hur det går.

 9. 9

  HEJ! JA JAG SJÄLV MÅR DÅLIGT ÖVER DETTA SOM HÄNT I UKRAINA, DET GÅR LIKSOM EJ TA IN?
  DET ÄR SÅ MÅNGA MÄNNISKOR SOM NU FLYTT LANDET.. MEN FINNS NOG ÄVEN FLERA KVAR?
  HOPPAS SNART ATT DETTA ÄR ÖVER.. MAN LIDER MED ALLA SOM BOR DÄR??
  JAG BRUKAR LÄSA PÅ DENNA SIDA DÅ DU SKRIVER ..

 10. 10
  Kenneth Thorberg säger

  @ Annika Dahlqvist

  Att du inte vet vem Klaus Schwab är , och att du påstår att ”allt elände går tillbaks till Putin” säger mig att du
  borde söka information på andra håll än Mainstream-medierna. Du , om någon , borde väl ha lärt dig att de för länge sen slutat fungera som nyanserad och balanserad samhällsrapportör , de är numera helt i händerna på psykopaterna som styr bakom kulisserna.

 11. 11
  Ola. Hedlund säger

  Vad är det som pågår i Ukraina?
  Lars Bern, Magnus Stenlund och Stig Berglund ger sin analys i Swebbtv.
  För den som vill förstå det som pågår varför Ryssland till slut fått nog av USA:s provaktioner under många år. Ryssland har ständigt velat diskutera men USA har bara svarat med falskspel.
  https://gantrack5.com/t/l/6630340/1_MzA2Mzk4ODE2MTM=/

 12. 12
  Ann-Margret Lundgren säger

  Kalle och Annika, jag är chockad över att så många i denna lchf-blogg visar sig vara diktatorn Putins sympatisörer! Jag funderar på om din blogg är infiltrerad, Annika? Det varnas ju för att det finns mycket falsk information på nätet, som ibland Ryssland ligger bakom. Nu visar Putins sympatisörer sina trynen här i Sverige också, och vi måste vara vaksamma!
  Ingen demokratisk människa som värnar om frihet, kan ju sympatisera med denne despot och massmördare! En diktator som är kompis med Kina och andra diktaturer!
  Tydligen tillhör Lars Bern denna skara av Putins (och Kinas) sympatisörer, och det gör att jag avregistrerat mig från hans nyhetsbrev, vill inte läsa ett enda ord mer av vad han skriver.

 13. 13
  Birgitta Widing säger

  Visste ni inte att Lars Bern med& är Putinanhängare? Han har ju drivit hatretorik över invandring och då speciellt muslimer i flera år.. Samtidigt som han spelar jätteintresserad av kriget mot Pig Pharma, dvs globalisterna. Han har dock skrivit mycket bra om den metabola pandemin. Egentligen är han mot globalismen och EU. Han är emot svenska staten och dess statsskick och borde inte få det utrymme han får i media. Jag frågade honom en gång om råd, för att se vad han skulle svara och det var enligt förväntan. Normala människor reagerar som du, blir upprörda och gråter.

 14. 14
  Birgitta Widing säger

  Tyvärr har dessa Putinanhänger helt infiltrerat alternaiv hälsa sidor. Vilket är ruskigt otäckt att först kritisera Big Pharma, FHM, LMV och svenska vården för att sedan utnyttja sjuka och svaga människor som inte har riktigt koll på vila de alenierar sig med. Lars Bern är kompis med många som läser och är aktiva på den här sidan.

 15. 15
  Kristina säger

  Hur kommer LCHF-Kosten in här ??

 16. 16
  Eva Lindroos säger

  Vi är många som gråter djupt i våra hjärtan, inget tycks stoppa honom !! Hur bara kan han, ondskan bara lyser ur hans ansikte.

 17. 17
  Bruno Årfors säger

  Här som överallt dyka nättrollen upp med sina invektiv och sin fiendskap visavi olika åsikter och i synnerhet mot dem som misstänks ha lite mer kunskaper och lite mindre känslostyrda utbrott. Dock har jag just lyssnat på en klok amerikansk akademikers föredrag från 2015 om den dåvarande Ukraina-krisen, mycket relevant för dagens situation, mycket upplyftande för den som vill sticka upp sitt ”tryne” ovanför det kompakta konsensusträsket…

  https://youtu.be/JrMiSQAGOS4

 18. 18

  En gång hade vi en berlinmur med ’nukes emellan. Sedan dog Sovjet och muren rasade. Sedan dess har forna sovjet gått med i NATO och riktar nu alla sina ’nukes’ mot Moskva. Varför ska ryska folket ha amerikanska ’nukes’ riktade mot sig från alla gamla anförvanter? Nato, USA och Sverige anser Sedan hundra år att Ryssland är en fiende. Som ska ha alla ’nukes’ riktade mot sig. Om Sverige demokratiskt går med i NATO så får vi också ’nukes’ riktade mot Moskva och Ryssland får rikta en ’nuke’ mot Sverige och eftersom Sverige anslutit sig till fienden så är det fritt fram att spränga våra kärnkraftverk med drönare utan avsändare. Ukraina har beslutat att gå med i NATO. En demokratisk rättighet att välja nukes, riktade mot Moskva. Liksom för Sverige! Då är vi i krig med Ryssland. För NATO är en expansiv krigsmakt och nu är det stopp för expansionen och återgång till det odemokratiska kalla kriget. Allt handlar bara om en enda sak ’nukes’, cirka 3000st. 300 räcker för att utplåna oss. Amerika bygger en strypsnara av kärnvapen runt moder Rysslands hals för Ryssland är en ond demon vet vi, från nyheterna. Mitt ursprung är Ukraina. Men liksom alla slaver och skandinaver, så har vi alla samma förfader, för 12 000 år sedan I Donetsk aka ’Urheim’. Kan vi acceptera att Ukraina blir NATO med nukes. Då är Putin en ond människa. Länge leve amerikanska kärnvapen som slåss för den demokratiska friheten. Ni är manipulerade! Kärnvapenkriget är det som pågår just nu och vi deltar alla. Nato måste backa! Vem tror på det?

 19. 19
  Kurt Vikberg säger

  Delar helt din åsikt

 20. 20

  Krig är ett helvete för alla, både direkt och indirekt.
  Vi har under två års tid fört ett krig mot en annan fiende, nämligen sars-cov-2
  Ett krig som inte bekämpas med kulor och krut utan med det mycket mera, allmänt accepterade, ”vaccinet”.
  Ett krig som som kallas pandemi accepteras globalt, även om dess ursprung är ett resultat av mänsklig Gain Of Funktion (GOF) forskning.
  Det lidande som invånarna i Ukraina utsätts för är inte acceptabelt och orsaken är ett beslut taget av Putin och fördöms av världssamfundet.
  Samma världssamfund hyllar de åtgärder som orsakat de lidanden för de som drabbats av covid-19 samt de biverkningar som drabbat de vaccinerade pga ett ”man made virus” skapat i ett biolab i Wuhan.
  Putin skall straffas medans de ansvariga för pandemiskadorna går fria.
  Det är skillnad på krig och krig varav det ena har fördel för den som har kontroll över luftrummet, det andra har fördel för den som har kontroll över MSM och Big Tech.
  Ni ser ett krig som utspelas framför era ögon men det som smyger in på er egen bakgård, märker ni inte förrän det är för sent.
  Ni har ingen aning att ni är på väg att bli utan grundlagsskydd och att ni kommer att bli TVINGADE att ta de medicinska preparat som WHO beslutar är nödvändigt för ”global hälsa”.
  Det enda land som protesterat är….Ryssland.

  För er som inte vet så är Klaus Schwab grundaren till World Economic Forum (WEF) och initiativtagare till The Great Reset. (”Du kommer inte att äga någonting och är glad för det”)
  Schwab har även fostrat personer i ledande befattningar genom ”Young Global Leaders” som Trudeau. Merkel, Macron m.fl. och skryter bl a om hur han lyckats infiltrera Canadas Regering.
  Jag vet faktiskt inte vad som är värst, Putin eller Schwab och hans marionetter spridda över världen.
  Jag förstår Putin men inte hans åtgärder, vad jag inte förstår är att Ni accepterar skadorna som vaccinet orsakar och att tillverkarna hålls skadelösa.

 21. 21
  Ingemar Isaksson säger
 22. 22

  #11 Extremt skrämmande, stora varningsklockan verkar ha gått hos ryska trollfabriken när Annika skrev några sanningen ord. Jag tänker inte nedlåta mig till att debattera med dessa individer.

 23. 23

  #5 #11 #17
  Många oliktänkare uttalar sig om att orsaken till krig är USA, Nato och globalister.
  Helt fel, det finns ingenting som rättfärdigar att Putin startar krig mot sitt fredliga grannland.
  Lars Bern har fått Globalister på hjärnan, kan det vara begynnande blodkärlsdemens?
  Jag försöker vända negativa tankar och hoppas att det slutar med att Ryssland blir en Demokrati.
  Kanske Naivt men folk vill ha frihet.

  ,

 24. 24
  Kenneth Thorberg säger

  @ Lennart

  Bättre oliktänkare än icketänkare. skulle jag säga. Vi ”oliktänkare” låter oss inte luras att världen är så svart o vit som propagandan från main stream media vill göra gällande , vi har tagit oss vidare från sagoböckernas ensidiga föreställningar om verkligheten.

  Om du inte använder din hjärna så gör någon annan det.

 25. 25

  Finns det något uns av sanning kring någon form av USA kontrollerade bio-labs i Ukraina?
  Kanske inte GOF-forskning men hantering av farliga patogener.
  https://ua.usembassy.gov/embassy/kyiv/sections-offices/defense-threat-reduction-office/biological-threat-reduction-program/

  Klaus Schwabs skryt då? Putin nämns.
  https://m.youtube.com/watch?v=-B1Mc0PbXjw

  EU om att köra över nationers självbestämmande. Är det bara Putin som har maktambitioner som skrämmer Er?
  https://www.consilium.europa.eu/en/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

 26. 26
  Ann-Margret Lundgren säger

  Bra Kalle, jag håller med dig.

 27. 27
  Birgitta Widing säger

  Någon funderar över att Lars Bern har fått globalister på hjärnan och att det kunde vara medicinskt. Han har ju fått hålla på i flera år. Ända sedan han blev utkörd från Cancerfonden. Rätta mig om jag har fel. Det värsta är att han har ett jättenätverk, han är FB vän med de flesta. Stäng av honom, ett gott råd till dig Annika. Låt honom inte styra din hälsosida.

 28. 28

  #27 Birgitta
  Blanda inte äpplen och päron, om jag inte missminner mig så hamnade LB i konflikt med Cancerfondens styrelse som inte ville ge anslag till att undersöka kopplingen kost och cancer, vilket inte strider mot LCHF:s budskap.
  Men vad är kopplingen mellan LB:s samröre med cancerfonden, LCHF och hans åsikter kring globalister och på vilket sätt styr han Annikas hälsosida?
  Han skriver ytterst sällan något här som kan skilja sig mot uppfattningen kring LCHF.

 29. 29
  Ann-Margret Lundgren säger

  Nu höjer Putin kärnvapenberedskapen…
  Så nu är väl alla Putinvänner ännu nöjdare med honom!

 30. 30

  #29 Jag tycker att det är fruktansvärt men också nyttigt för oss andra att se hur man försöker koppla ihop att man är för LCHF med en despotisk diktator som militärt anfaller oskyldiga människor och hotar resten av världen med kärnvapen. Vad vi ser är en trollfabrik av den högre skolan, här i kommentarsfältet!

 31. 31

  Om jag levt i Ryssland så skulle Putin ha låst in mig i Vladivostok och kastat bort nyckeln. Jag är nämligen pacifist och samhällskritiker! Ni måste förstå att det är NI som stödjer demokratiska kärnvapen-etableringar. Vi anti-putinvänner kämpar för att medvetandegöra att kärnvapenkriget pågår för fullt och det finns ett behov på vår planet att medvetandegöra ett enormt falskspel från väst mot, inte Putin, utan ryska folket. Som tydligen ska acceptera att bli instängda av fientligt sinnade kärnvapenmakter: Estland, Lettland, Litauen, Polen, Rumänien, Tjeckien och övriga. Putin begär av USA att de ska redovisa var stridsspetsarna är placerade och vart de är ämnade. Det går inte USA med på, för det är hemligt. Att alla USAs atomvapen är riktade mot Ryssland från forna sovjet. Så ska det inte vara! De måste vara neutrala inte rikta atomvapen mot människor och forna bröder. Nu är undergången nära. Var är neutraliteten? Trodde verkligen Zelensky att det bara var att gå med i NATO och placera ut kärnvapen mot Ryssland? Eller visste han vad resultatet skulle bli? Offrade han sitt folk för bomber? Jag fattar ingenting och inte någon annan heller. Utom att man aldrig ska tro på ett ord från massmedia, utan gå till youtube och se vad Putin och andra säger på riktigt. För det har ni aldrig hört. Det är kraftigt censurerat i dagens television. Jag vill inte vara med längre. Ni tror ju på vilken skit som helst, bara det kommer från SVT. Tur man redan är gammal och snart ska dö. Människorna har bara skit I huve’t idag. Vet inte varför inte jag kan få vara saligt dum i huvet, jag med.

 32. 32

  #30 Kalle
  Hur, exakt, ser kopplingen ut mellan om man gillar LCHF kontra synen på Putin?
  Jag är övertygad att ingen här vill att varken Putin eller väst eskalerar situationen men USA har inga änglavingar som vissa tycks tro.

 33. 33
  I kvällens sändning säger

  #32 Lasse P

  Det är inte USA som har anfallit Ukraina.

 34. 34

  # 32 Lasse

  Jag skrev ovan att jag inte vill nedlåta mig att debattera med troll, det är liksom alltid kontraproduktivt. Det är deras livsluft. Men jag gör det här undantaget. Skulle jag jobba på en rysk trollfabrik så skulle jag försöka reducera det avskyvärda som hänt till att det hela beror på att två parter är ungefär lika skyldiga, väst och Putin. Men i det här fallet är du lätt genomskåda. Det är ett barockt påstående. Lars Bern agerar på ett likartat sätt. Det är patetiskt och läsa bland annat hans Facebook sida just nu.

  Att använda en person som referens för att han har en del vettiga synpunkter på kost samtidigt som han halvt om halvt stödjer en despotisk diktator som begår folkmord är inte befrämjande för det som de flesta av oss som hänger här vill uppnå, en större spridning av en vettig kosthållning. Det befrämjar möjligtvis ryssvänliga troll.

  Jag är glad åt kvällens besked att Sverige kommer att stödja Ukraina ( inklusive med vapen). Det var lite förvånande att sossarna tog det beslutet att inkludera vapen men de känner väl pressen av säkert 90% eller mer av svenska befolkningen som stödjer detta. Jag är inte kristen men ber ändå för att det Ukrainska folket klarar av att stå emot denna fullständigt vanvettiga invasion som Putin inlett.

 35. 35

  Kärnvapen är bara halva sanningen. Den andra halvan är petroleum och naturgas. Ukraina har oexploaterade resurser i marken och vattnet, som innebär att Putin kan fortsätta att dominera energisektorn i många decennier framöver. Ukrainas fossila rikedomar är bieffekten av Rysslands kärnvapenskydd. Västvärlden kan känna sig blåsta. Liksom Iraks olja nu är amerikansk. Så är numera Ukrainas olja Rysk. Vem hade kunnat tro det.

 36. 36

  Läs ingenting från svensk media stäng av SVT för gott gå ut på nätet och informera er.

 37. 37

  #33 Kalle
  Så du tror att jag är ett troll?
  Vad har jag skrivit som ger dig den uppfattningen?
  Har du länk till Berns Facebooksida? För vad jag vet så har den stängts ner och det skulle vara intressant att läsa vad som skrivs där.
  Dessutom.. är du så naiv så du tror att USA och andra länder inte använder sig av desinformation och trollskrivare i sina taktiska procedurer?
  Du får veta vad informationsgivaren vill att du skall veta. Om det är sant eller falskt spelar ingen roll för dom, huvudsaken det uppfyller ett taktiskt syfte.
  Jag skall ge dig ett tips. Titta historiskt hur olika konflikter slutat, vilka var inblandade och hur såg informationsflödet ut under själva konflikten. Utav det kan man även lära sig de olika taktiska informationsmönstren och kan därvid lättare avgöra hur trovärdig informationen är.
  Förklaras även bra här:
  https://www.google.com/amp/s/amp.svt.se/nyheter/utrikes/professorn-information-har-blivit-viktigare-an-viktigare-an-vapen

 38. 38
  Annika Dahlqvist säger

  Jag stänger nu kommentarerna till detta inlägg. Jag tycker att det räcker nu.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa