Läkare avrådde barn från vaccination – stängs av från arbetet

Läkartidningen: Läkare avrådde barn… .

Man kan alltså inte lita på läkare i frågan om Covid-vaccination. Om en läkare erkänner att hen anser att vaccinationen är kontraproduktiv för hälsan för en viss kategori av människor, riskerar hen hela sin framtid som läkare.
För mig som är pensionär innebär det inte så stora konsekvenser att vara kontroversiell, men för en läkare mitt i karriären kan det vara katastrofalt.

 

Comments

 1. 1
  Nisse Hult säger

  Men så var det ju frågan om ärlighet då?
  Ärlighet är en stor bristvara just nu i landet i mina ögon
  Och kommer vara så för lång tid framåt
  Vem kommer våga pudla först?
  Kommer FHM någonsin inse att man borde kablat ut proaktiva hälsoråd sen dag ett för att
  hjälpa alla (okunniga) att förstå att det finns massor med saker som stärker den enskilde utifall den
  lede fi klampar på i farstun.
  Kända riskfaktorer hymlas det runt i stället för att prata klarspråk
  Nä i stället kör FHM och många andra totalt tysta leken med endast ett budskap.

 2. 2
  Kristina säger

  Jahaaa…
  Så två års vaccin-erfarenhet är ”beprövad”….

  Jaha, då vet vi det..
  F.ö. har jag ingen kommentar..

 3. 3
  Elisabeth G säger

  Detta visar med all önskvärd tydlighet att ”vaccinet” handlar om något helt annat än hälsa. Barn blir inte särskilt sjuka och vaccinerade smittar lika bra som icke vaccinerade.

 4. 4
  Nisse Hult säger

  Det stavas MONEY och Big Pharma

  Finns det någon som ärligt tror att den som cashar in multum med dollar har för avsikt att sluta göra så?

  Och i så varför vill man sluta tjäna big money?

  Finns redan uppgifter på hur mycket mer dos 3 kostar i inköp etc än dos 1 & 2

  Och det är inga små prishöjningar de inte

  Skattehöjningar väntar i Sverige var så säker

 5. 5

  Det är ju skönt att de påstår att detta globala djurförsöket ”bygger ju på vetenskap och beprövad erfarenhet”. Dock finns inget intresse att ”vetenskapligt” göra evidensbaserade just det vi kallar Handling och konsekvenser. Vad gäller det väl ”beprövad erfarenhet”. Ett helt annan typ av ”vaccin”, vilket innehåller annat än de traditionella vacciner. Så de menar säkert att den ”beprövade erfarenheter” är den tid från det udda/panikartade”godkännandet” fram till nu. Den ”normala” processen helt nonchalerats.
  Detta kan ta omkring tio år från den ursprungliga idén till godkännandet.
  Det är ju medborgarna som deltager i detta djurförsöket. Vad gäller biverkningar så stoppar de likt strutsar huvudet i marken och stannar där till ”de frågande” försvunnit. Snacka om att sprida felaktiga fakta. Instanser som med VÅRA skattemedel drivs. Märkligt att det bygger ju på vetenskap och beprövad erfarenhet.. Det känns varken vetenskapligt eller beprövat, när det krävs snart två siffriga doser för att vara skyddad. Vilket skämt, att tillverka ett läkemedel som inte uppfyller det fundamentala i att fungera. Den ”fina Flexnerrapporten” följs och ger just det flexnerrapporten innebär.. ”Endast dölja symtom”.

 6. 6

  Man tar sig för pannan!
  Måtte Reiner Fuellmich snart komma igång med sina processer så att världen vaknar!
  Det borde då innebära slutet på det nu rådande monopolet som man kallar för ”evidens” men i själva verket är något helt annat. Att den nu s.k. pandemin helt saknar evidens borde ju alla kunna genomskåda eftersom det öppet talas om att man egentligen inte vet mycket alls om varken Sars Covid 2 eller ”vaccinerna”!

 7. 7
  Nisse Hult säger

  ” Därtill har det getts rekommendationer om att ge D-vitamin i ganska höga doser i stället för vaccination, och det finns ju inga vetenskapliga belägg för det, säger Christer Printz”

  Snacka om att vara rädd för att nått så billigt som D-vitamin, C-vitamin, Zinc, Quercetin skulle ha någon som helst effekt på immunförsvaret.

  Läkarna på FLCC.net

  https://covid19criticalcare.com/

  Zelenko Prtocol

  https://vladimirzelenkomd.com/treatment-protocol/

  mfl har en liten annan uppfattning än dom ”mutade?” nedtystade vi har i Sverige

 8. 8

  Hur var det nu med Läkareden (Hippokrates ed) ”First..do no harm”.
  Vem har tolkningsföreträde? Läkaren eller Christer Printz?

 9. 9
  Nisse Hult säger

  Christer Printz och hans Region kanske får ”fin bonus” för varje jab/Pcr test man administrerar och då kan man ju inte hålla på med några simpla metoder eller hur 🙂 där det INTE finns stora pengar med i potten.
  För det finns väl ingen som tror på riktigt att någon i cirkusen håller på med välgörenhet på riktigt?

 10. 10

  Har Christer Printz hotat att stänga av Agnes Wold åxå då hon har”pudlat”
  https://www.tv4.se/klipp/va/13596399/agnes-wold-om-vaccinkritiken-kan-inte-veta-allt

 11. 11
  Hanveden säger

  Den här videon ”Vitamin D,First clinical trail.” Borde ha följts upp av större studier…
  Dock resultaten talar för sig självt precis som John Cambell säger…

  https://www.youtube.com/watch?v=V8Ks9fUh2k8

  mLCHFh B-) .

 12. 12
  Berit Hasselmark säger

  #2 Kristina – — Nej – det handlar om 1 års vaccinerfarenhet – inte 2 års – men även att vi lärde oss att detta inte är ett riktigt ”vaccin” – bara en injektion, eller ett ”pre-vaccin”. Ordet vaccin är valt här endast för att det brukar högaktas. Man bör nog alltid i stället skriva det som en ”test-injektion mot Covid19” – det blir mer ärligt så.

 13. 13
  olle holmqvist säger

  Jag är inte medicinare utan biolog och tror att Evolutionen alltid ger goda förslag. Upprenade kemikalier som till-skott (den branschen omsätter 10 miljarder, tas av 60 % av svenskar -inga små duvungar) eller som utskriven medicin är bägge lika sekunda – de är andrahandsalternativ. Det naturliga av Evolutionen prövade är vanlig mat: bäst gös el abborre-filé.

  150 g gösfilë per vecka ger mig värden på D-vitamin på gränsen till alltför högt. Syrran tyckte jag kanske skulle sluta med tillskott o blev mkt förvånad nar jag berättade att jag inga tog. Tillskotts-förespråkare tycks numera medge att det går att överdosera som medicin/tillskott vilket beskrevs i den klassiska läroboken Human Nutrition and Dietics-Davidson,Passmore, 1984. Nyss i TV fr USA. Alltså inget okänt. Tillskotts. Förespråkaren Dr Campbell berättade nyligen att han trots piller-D – tio ggr mer än rek, bara med darr på ribban klarade önskvärd blod-halt. Det oroade honom.

  Testa gös ! VC-doktorn tar D-värdet om ni ber om det. Mkt enkelt för var och en av er att undersöka själv.
  och bilda en egen uppfattning !

  Diskussionen om vaccin är en helt annan. Fast det är ett intressant grepp: Guilt by association. Säger du att naturligt D är bra så tillskrivs du därtill uppfattningen : inget vaccin ! Det är alltså en helt annan diskussion.

 14. 14

  Stackars läkare, är det 15 barn under 20 som dött av Covid? Sannolikt var inte Covid primär dödsorsak hos dessa. Det måste vara extremt svårt att bevisa risk nytta kalkylen för åldersgruppen under 20.

 15. 15
  Håkan kinnuen säger

  Det är de modiga människorna som vi behöver, som vågar stå upp för medmänniskor

 16. 16
  Morgan L. L. säger

  Det här med censur och bestraffning för dem som inte infogar sig i vad som ”överheten” har bestämt angående ”pandemin”, är betydligt större och mer omfattande än vad de flesta medborgare har förstått. Det anmärkningsvärda är att på något ”okänt” sätt så har det fått genomslag inte bara i Sverige utan i de flesta länder och framför allt i västvärlden och dessutom samtidigt. Sociala medier och även traditionella medier faller in i samma mönster och stänger av och utesluter och till och med gör sitt yttersta för att svartmåla ”misshälliga” personer.
  Men, det finns åtminstone ett socialt medium som verkar gå sin egen väg och det är Spotify.
  En person med en stor ”följarskara” i USA heter Joe Rogan, han sänder pod-intervjuer på ”The Joe Rogan Experiment”.
  Många av er som följer Annika Dahlqvists LCHF-blogg har redan genomskådat den systematiska korruptionen eller hyser åtminstone en misstänksamhet. För att ge alla er en möjlighet att ta del av hur två av världens främsta auktoriteter blir marginaliserade och ifrågasatta för att de inte tvekar, utan med djupa kunskaper och vetenskapligt resonemang försöker föra fram vad som i själva verket gäller, vill jag rekommendera er att ta del av Joe Rogans intervjuer med Dr. Peter A. McCullough respektive Dr. Robert Malone, MD. Båda intervjuerna är ca 3 timmar långa men varje sekund är värd att tas in och till och med lyssnas på fler än en gång.

 17. 17

  Det är helt enligt det fascistiska mönstret. I USA finns en organisation, ”No License For Desinformation” (NLFD) som övervakar läkare och försöker få deras legitimation återtagen om de har “fel“ syn på Covid:
  “…dedicated to revoking the medical license of any doctor that tells the truth about the dangers of the vaccine, masking, and mandates. Basically, if you say anything against the narrative, NLFD will try to get your license taken away.“
  Läs om det här:
  https://stevekirsch.substack.com/p/meet-taylor-nichols-md?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2NDUzNjIxNywicG9zdF9pZCI6NDY5OTIyOTcsIl8iOiJZaTBZOCIsImlhdCI6MTY0MjE1MTkyNiwiZXhwIjoxNjQyMTU1NTI2LCJpc3MiOiJwdWItNTQ4MzU0Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.qjlNAgJ-WavvbvryAleiNHvl4_r6FiIJ04AhaBtt3L0

 18. 18

  Och här har vi en av dem som förlorat sin legitimation, Meryl Nass i Maine. Hennes brott var bl.a. att föreskriva Ivermectin, den enda medicin som tycks fungera mot “long Covid“.
  https://stevekirsch.substack.com/p/robert-malones-doctor-had-her-license?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2NDUzNjIxNywicG9zdF9pZCI6NDcwODAzNjQsIl8iOiJZaTBZOCIsImlhdCI6MTY0MjE1NjQyNywiZXhwIjoxNjQyMTYwMDI3LCJpc3MiOiJwdWItNTQ4MzU0Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.xV87n6MM7QFHpFBsI6nPVR5XBBTfPV9uQ6wErsftgEw
  Mot slutet refererar Kirsch hennes synpunkter, som väckte myndigheternas indignation. De stämmer förbluffande väl med Piltsons funderingar sedan vi drabbades av “long covid“ våren 2020.

 19. 19

  17 och 18 Piltson

  Det är jobbigt med så långa länkar. Hela mitt surfplattefönster går ner till apotekarstil.
  Använd förkortningslänkning. tinyurl.se

 20. 20

  Jag undrar om karriären bara störs tillfälligt om en läkare larmar om injektionerna. Om något år hoppas jag på att det är en fördel.

 21. 21
  Ulrika Nyblom säger

  Ja tyvärr, så är det.

 22. 22
  Ulrika Nyblom säger

  Uppfriskande med era kommentarer. Jag håller med er fullständigt.

 23. 23
  Piltson säger

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa