18 läkare och forskare: Avskaffa vaccinpassen och starta en debatt

I Aftonbladet: Vaccinpassen för oss mot kontrollsamhället .

 

Comments

 1. 1
  Nisse Hult säger
 2. 2
  Kristina säger

  Ja, man undrar ju…..

  Ett speciellt virus som finns på olika platser på jorden, ska det inte ”bemötas” på samma sätt ??

 3. 3
  Leif Abelin säger

  Byt vaccinpassen mot immunitetsintyg istället. Då blir det ordning och reda vem som smittar eller inte. Och det räcker med ett intyg.

 4. 4
  Hans Nilsson säger

  Viktigt och väl formulerat debattinlägg. Kanske börjar opinionen så sakta svänga nu?

 5. 5
  Monica Wahlström säger

  Tack Annika för att du förmedlar så mycket som håller sig till sanningen och inte en hel världs skrämselpropaganda. Den här artikeln säger jag hurra till. Äntligen någon som vågar stå på barrikaderna. All heder till dig och det du förmedlar.

 6. 6

  Jag tycker absolut att vaccinpass kan vara något att använda sig av om man kan bevisa att det gör mycket stor skillnad för sjukdom och död hos icke-vaccinerade. Men personligen har jag inte sett övertygande bevis om att att det gör så stor skillnad att det motiverar en sån inskränkning…

 7. 7

  Debatt? Jovisst, speciellt som t.o.m The Lancet nu så tydligt säger till att hetsen mot de ovaccinerade är oberättigad.
  https://www.thelancet.com/journals/lancet/article/PIIS0140-6736(21)02243-1/fulltext

 8. 8
  Nisse Hult säger

  Varför inte införa ett kombinerat

  BMI (Max 25)

  Vitamin D nivå (Min 125 nmol/L)

  VO2Max enl nivå fair

  https://www.runandtricoach.com/articles/vo2-max-table

  Faste blodsocker max 5,3

  Visceralt fett max 7

  Pass

  Då lär de bli lugnt både här å där kan man gissa

 9. 9
  Elisabeth Windesjö säger

  Det finns många aspekter på vaccinpass. De inger falsk trygghet för bäraren då även vaccinerade smittas och kan smitta vidare. Passen saknar således funktion vad gäller motverkan av fortsatt virusspridning. Vi kommer inom de närmaste veckorna få se effekterna med ökad smittspridning från de vaccinerade. Men skulden kommer läggas på ovaccinerade så klart. Min vän var på en sluten middag med 20 gäster. 3 insjuknade och testades positiva för Covid-19. Resterande 17 testades också och 13 av dem testades positiva för Covid-19. Således 16 smittbärare av 20 personer. De var alla vaccinerade.

 10. 10

  Alla vaccinmotståndare har rätt, vi är för många människor på jorden.
  Vi förstör klimat och miljö.
  Nu ska vi gräva ner kärnkraftsavfall så vi slipper se eländet, då är det borta?
  Så har vi alltid gjort med avfall, dumpat i havet eller grävt ner på tippen så det inte syns med ögat.
  Är det verkligen bättre att riva kärnkraftverk och sprida avfallet?
  Kärnkraftverk är säkra säger förespråkarna.
  Ska vi fortsätta importera uran från Ryssland? försvaret hjärntvättar oss med att vi ska vara rädda för Ryssen.

 11. 11

  Elizabeth, det är väl ett tydligt tecken på att vaccineringen inte begränsar smittspridnningen? Man kan bära och sprida smittan utan att själv bli sjuk. Vad är då grunden att tvinga på folk vaccineing om de inte vill ha den för egen räkning?

 12. 12
  Ulrika Nyblom säger

  skillnaden mellan en vaccinerad och ovaccinerad är några dagar, dvs inte ens en månad 16% i smitto-riksk,

  lagom liknelse:

  På ett litet torp, hittar man en blå papegojfjäder, finns inga byggnader runtikring, och så skriker man:
  -Hjälp här är en smittad hönsfarm, ingen har sett papegojan, men man litar på att i torpet finns en smittad hönsfarm. SUCK! jomen, det är säkert livsfarligt! Jojo-

  – jamen titta, så ska ni se, man gav överdos gånger 20, på Midosolam rek dos max 3,5 mg given dos, för att statuera exempel, på hur farligt detta virus var 60 mg lugnande andningshämmande morfin tror ni en frisk överlever detta ens?, så det är sant, titta bara på de äldre, de dog som flugor.

  Jo, och hur blev de medicinerade? Se ovan. Vaccinet? tror ni det hjälper efter 100 de dosen eller? verkligen sluta, känner man.

  om ivermektin och hydroxychlorochin, hade godkänts, så hade inte NÖD-godkännandet alls gått igenom.

  recept på hydroxychlorochin. ta skalet av 3 citroner och 3 grapefrukter helst ekologiska, så ni slipper onödig besprutning.
  2,5 l vatten sjud 3 timmar dra ytterligare 3 timmar. nu kommer det svåra. hälla upp lagom i glasflaskan, så att du kan frysa de flaskor, du inte behöver för tillfället.
  En ställer du i kylen om du behöver, 2 msk dag (pinsamt enkelt).
  (Går att använda rönnbär också, men då kan jag inte proportionerna)

  oreganoolja, ta bladen, skölj, torka på ren kökshandduk, in i ugnen 50 grader 30 minuter. själv köper jag på hälsokosten istället. 2-3 hundra kronor ca. tar virus, bakterier, svamp samt parasiter.

  apropå oregano-olja, och tänka i andra banor. jag lyckades få bukt med obehagligt halsont, tänkte, jag försöker, så kan jag ringa V:C: och få riktig medicin i morgon. men efter 6 timmar sömn,var det riktigt obehagliga halsontet bara öm, vid sväljande av mat, och svullnaden borta. Då började jaga tänka, vad står på hyllorna, som doktorn, skriver ut på recept?? Just det, det är patenterat, klart det finns naturliga alternativ, som kan fungera lika väl. sango-korall basar kroppen och innehåller 70 mineraler. Erik Enby, skulle göra sitt examensarbete på detta, etiska nämnden sa ja. Men så kom de på, vad han skulle göra, då fick han ingen handledare. här passar en skrattande gubbe mkt väl in. om man äter, eller ser till att basa kroppen, syresätta cellerna bättre i kroppen. vad händer så med mjölksyran, när du tränar? hur många aerorobs bakterier finns, som torvs i den miljön jämfört med en pH sur miljö???

  TIPS! kl 15.00 på julafton sänder swexit eller var det riks? något utav dem tror jag det var? ett inslag med Erik Enby, de utmanar kalle anka. Att jag inte minns, förlåt.

 13. 13
  ulrika nyblom säger

  oj några missar 60 mg medisolam och ovanpå det morfin.

 14. 14

  PCR-testerna är inte konstruerade för att användas som de gör nu. De går helt enkelt inte att lita på. Vaccinerna är inte heller tillförlitliga vilket tydligt visar sig nu. Om man i stället från början använt de välbeprövade medicinerna Ivermectin och Hydroxyklorokin + zink och antibiotika (enligt det s.k. Zelenko-protocol (efter Vladimir Zelenko USA) så hade vi varit av med covid-skiten för länge sedan. Det är vaccinindustrin som styr och så länge vi låter dem styra så lär vi finnas kvar i ”skiten” åtskilliga år till…
  Det finns dock en hel del svenska läkare som kämpar mot strömmen tack och lov! En av dem är Sture Blomberg och det finns nog ingen jag litar mera på än honom…

 15. 15

  Vill bara tillägga: Man bör också internera de ansvariga som släppt ut det ”patenterade” corona-”viruset” från labb i Wuhan och USA. De ska sitta på livstid tills de dör för att inte skada fler människor…

 16. 16

  Eva Li,

  Många här skulle nog hålla med dig!
  https://www.sorryantivaxxer.com/

 17. 17

  Den ansvarige för frisläppandet av viruset från Wuhan, sitter redan i fängelse. Han dömdes den 2 januari 2020 för att ha slaktat och sålt laboratoriedjur på fiskmarknaden. Men det var inte dom djuren som spred viruset. Det var gathundar som åt slaktresterna och blev värdar för viruset. De i sin tur spred smittan till tamhundar, som i sin tur smittade matte och husse. Varför inte alla vet detta är ett mysterium för mig. Liksom att Ryssland vaccinerar hundar och Kina har förbjudit hundar och avlivar dom. Jag är nästan helt säker på det jag säger. Men bara jag vet om det. ”Vaccin” är meningslöst om hundar sprider smitta. Alla hundar måste ha vaccinpass! Förmodligen även katter och andra carnivorer. De som blivit lurade av vaccinet hatar mig och vill klämma åt mig för att jag bevisligen inte är lika korkad och rädd som de lurade mottagarna av läkemedelsbolagens gåvor!!! De besprutade hatar oss fritänkare och privatspanare. Vi måste tystas för att nyfascismen i riksdagen ska få blomma. Tusentals människor har fått sina inkomster raderade för att de sa sanningen. Världen faller fritt nu. Vi kommer att slå oss, när vi landar. Lämna stan, f h-e!

 18. 18

  Ung mamma, 29 år gammal, Mor till 3 barn, död i Covid.
  Så fruktansvärt tragiskt.

  https://www.sorryantivaxxer.com/post/bridget-jackson-29-port-huron-mi-account-manager-anti-vaxxer-dead-from-covid

 19. 19

  Hade denna kvinna fått tillgång till väl beprövade antivirala läkemedel typ Ivermectin+zink+antibiotika i tidigt skede så hade hon säkert klarat sig. Men Ivermectin och Hydroxiklorokin har man förbjudit i Sverige och en del västerländska länder till förmån för dyra vacciner som sprider smittan vidare… och vidare… och vidare…

 20. 20
 21. 21
 22. 22

  Stefan – du känner tydligen inte till lögnerna med vilka räknas som vaccinerade resp ovaccinerade. ALLA nyvaccinerade räknas i all statistik som OVACCINERADE och varför ljuger man om hur det verkligen förhåller sig kan man undra. Själv är jag övertygad om att man vill dölja omedelbara vaccinskador och sjukdom som inträffar kort och lite längre tid efter vaccinationerna. Varför skulle man annars trixa med statistiken? Nu lägger jag ner diskussionen om detta och ägnar mig åt julfirande. GOD JUL alla!

 23. 23

  #21 Stefan
  Länken du förmedlar är korrekt, förutom en liten detalj, de flesta vaccinerade insjuknar inom 14 dagar efter sprutan och då räknas dom som ovaccinerade.
  Dessutom så är det idag, enl. FHM:s egen statistik, fler vaccinerade än ovaccinerade som dör av eller med (vilket, framgår inte) covid-19.
  Jag har flera i min bekantskapskrets som fått bekräftad covid-19 inom 4 dagar efter 3:dje sprutan vilket är lite märkligt, kan vaccinet även ge/utlösa sjukdomen som den skall skydda mot?
  Varför är inte den statistik som redovisas officiellt, fullständig?

  Aslutningsvis så vill jag tillönska Annika D och alla följare, en riktigt God Jul.

 24. 24

  Nej, Eva Li, det är inte dags att “lägga ned“ någon diskussion om pandemin och de medel med vilka den skulle bekämpas förrän folkopinionen äntligen upppfattar vad det är och förmår sina folkhälsoauktoiteterr att stoppa det bedrägeri vi utsätts för.
  Joseph Mercolas bok “The Truth About Covid-19“, först utgiven i april 2020, har just kommit i ny upplaga. Han har lagt till ett förord, där vi bl.a. får läsa om hur en amerikask senator försökte stoppa spridning av boken genom attt kontakta bokhandlare, dock utan att klargöra varför. Det lyckades nu inte, boken sägs ha varit en stor säljframgång.
  Ja, då undrar man hur den kunnat undgå att påverka hälsopolitiken i en rad länder med förment fria medier, fristående forskare och kanske flera intelligenta lagstiftare. När vi här läste den så väckte det först hopplös förtvivlan men sedan gradvis en skräck vars like vi inte tidigare upplevat. Här bara ett para punkter i sammanfattning:
  1. Det test, PCR, med vilket man fastställer infektion och spridning, kan inte skilja mellan levande och inaktiva virus. Bara den första typen innebär infektion och smittospriding. Många klassas därför positiva utan att vara det. Därtil kommer att det material man skrapar fram från probandens näsa kan vara förorenat av tidigare infektioner. Det är dessutom så svagt att det inte kan avläsas förrän det “förstärkts“ i flera teoretiska rundkörningar, som var och en ökar dess imprecision. Till sist har man ett så suddigt utslag att det inte utsäger något trovärdigt. Att testas “positiv“ anger alltså inte pålitligt att man är infekterad eller sjuk. Mercola: “Sociala åtgärder på sådan grundval är orimligt.“ (sid. 77ff) Bara ett land, Portugal, tycks ha uppfattat det och i lag förklarat att PCR inte får användas för diagnos, vilket det från början inte heller var avsett för.
  2 När tillverkarna talar om vaccinernas effekt så bygger de på det ökända begreppet “relativ effektivitet“, alltså fastställd på en liten grupp provpersoner och extrapolerad till hela befokningar. I ett exempel kunde en relativ effekt på 90% i faktisk effektivitet betyda att man måste vaccinera 256 personer för att förhindra en enda infektion. (sid 129f).
  Tänk då på alla de andra, som aldrig behövde någon terapi men nu måste dras med “vaccinets“ effekt resten av livet.
  3. Jodå, resten av livet. Detta är inte vacciner i vanlig mening. De innebär ett genetiskt ingrepp för att skapa antikroppar. Men dessa är onaturliga, stör individens naturliga immunitet och kan vålla allvarliga biverkningar månader och år efter injektionen. Kanske också i nästa generation?
  Nej vi ska inte störa med detaljerna på julafton. Men köp boken, läs kapitlen 7 och 8 och fundera sedan på om det är så klokt att ta emot dessa injektioner.

 25. 25
  Göran Sjöberg säger

  Önskar God Jul till Annika och alla hennes följare och familj. Annika har betytt mycket för oss, mig och min hustru. Så nu firar vi julafton med att läsa en fantastisk bok om bävrar skriven av LCHF-aren Lars Wilsson. Sorgligt nog gick han bort 86 år gammal 2014. Det var då jag fick information om honom här hos Annika. Tack Annika för allt. /Göran

 26. 26
  Annika Dahlqvist säger

  24 Göran Sjöberg
  Tack för hälsningen, Göran! Vi saknar dina fina inlägg här på bloggen.
  God Jul själv och till alla bloggläsare!

 27. 27

  God jul Annika, Göran och alla andra samhällsomstörtare här. Tur att ni finns.

 28. 28
  Monica Wahlström säger

  Hej! Jag har under en längre tid tagit del av Dr Mercola och det han förmedlar från många olika forskare. Ett så kallat Vaccin som inte är beprövat och godkänt på rätt sätt. Ett vaccin som i praktiken lurats på människor och som ger skador för livet. Och nu ges till gravida kvinnor som skadar fostret i moderlivet med och med missfall som följd. Och som ges till små barn med eller utan föräldrars medgivande. Varför kan man fråga sig att vi i Sverige inte får reda på de många döda som dödats av vaccinet och alla de människor som får obotliga skador av vaccinet. Finns det några läkare/forskare i Sverige som tittat på vaccinet under avancerade mikroskop för att se det verkliga innehållet i dem?

  Jag är allvarligt orolig för mina vaccinerarade anhöriga. För mig finns det bara en väg och det är bön för dem till Herren Jesus. Jag tänker på alla dessa människor som idag på olika sätt lider av vaccinet eller av alla restriktioner psykiskt eller fysiska. Jag känner en nöd för alla dessa människor som far illa på vår jord. Jag är tacksam för att det finns några i vårt land som med sin kunskap vågar stå upp mot etablissemanget och tar strid för sanningen.. Jag rekommenderar er att lyssna på dr Mercola som är en röst i USA för detta. Själv är jag inte vaccinmotståndare med ett undantag, det så kallade covid vaccinet.

 29. 29

  God Jul Piltson.

  Kan du förklara det här med 90% under punkt två ovan? Skulle vilja förstå lite bättre hur de räknar.

 30. 30

  #29 Jösses
  Länk till en Pdf-fil som förklarar de olika begreppen, den ger även insikt om att de siffror vi får från MSM beträffande covidvaccinens effektivitet är grovt missvisande för den stora massan som tror att skyddseffekten är 80-90 faktiska procent.
  I vissa fall avtar effekten över tid så mycket att skyddseffekten får minus värde dvs vaccinationerna ger ökad sjukdom…..överraskad?..Nä, detta har påvisats tidigt men beskrivs inte i MSM som kämpar hårt för att upprätthålla Big Pharmas covidnarrativ.

  https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://regionkalmar.se/Documents/Samarbetsportalen/V%25C3%25A5rdriktlinjer/L%25C3%25A4kemedel/Handb%25C3%25B6cker%2520och%2520lathundar/F%25C3%25B6rdjupad%2520information/T%25C3%25A4nk%2520p%25C3%25A5%2520detta%2520n%25C3%25A4r%2520du%2520bed%25C3%25B6mer%2520l%25C3%25A4kemedelsstudier.pdf&ved=2ahUKEwjYweXb2P70AhVMQfEDHeFOCxEQFnoECDEQAQ&usg=AOvVaw0QxNh6SdP1PeDbeKiOS811

 31. 31

  #30

  Lasse jag tror inte att du läser MSM? De sista månaderna står det inte annat i tidningarna än att vaccinets effekt avtar och att man därför ska ta en booster dos.

  Det är också uppenbart att vaccinet ger en väldigt bra effekt …de första månaderna. Det som jag kan hålla med om inte framgår riktigt tydligt är ju att det ändå måste ses som en besvikelse att effekten är relativt kortvarig. Nu låter det nästan i MSM som att det var förväntat….skyddet mot svår sjukdom vekar dock hålla under en längre tid vilket vaxxin-motståndare talar tystare om.

  För övrigt är det högst rimligt att prata om relativ effekt när gäller vacciner…eftersom när ett vaccin fungerar som bäst blir den absoluta effekten 0%, man har då mer eller mindre utrotat en sjukdom. Det är direkt vilseledande att börja prata absolut effekt.

 32. 32

  #29 Jösses
  Denna beräkning var gjord av Alan Cunningham och redovisades BMJ:
  https://www.bmj.com/content/371/bmj.m4347/rr-8
  Beräkningssättet beskrivs mot slutet av detta referat. Vi kan inte åta oss att återge det på svenska, men här är slutsatsen i den sista meningen::
  “…a far more realistic analysis of the impact of a vaccine with 90.7 % efficacy than the 1 in 256 calculated by Dr Cunningham which is an accurate figure for a lockdown but not how we want to live the rest of our lives.“
  Vi hämtade den från Mercolas sammanfattning, sid. 139f. Det känns angeläget att hela detta kapitel och dess vetenskapliga referenser, blir spridda i Sverige och andra länder där massvis av folk nu lockas till injektioner som inte ger varaktiga fördelar för många men kan vålla livslånga skador för alla..

 33. 33

  Jo Kalle, jag läser MSM för att kunna jämföra mot de uppgifter och statistik som står att finna hos olika myndigheter, institutioner samt publicerade forskningsresultat.
  Att MSM nu skriver att effekten avtar fortare än väntat bevisar ju bara att vaccintillverkarnas studier om tidslinje för skyddseffekt är falsk.
  Man har gjort en för optimistisk teoretisk bedömning hur länge effekten varar medan verkligheten visar något annat.
  Du och andra måste ha klart för er att covid-19 inte är en sjukdom utan består av två faser
  1. Första fasen är som en vanlig influensa från vilken de allra flesta tillfrisknar inom några dagar.
  2. Fas två är de som återinsjuknar, nästan undantagslöst dag 8, med något som visat sig vara en allergisk reaktion i lungvävnaden och/eller lungsäck men tolkats som lunginflammation med ursprung i den influensa dom tidigare haft.
  Det är grupp två som står för de svåra fallen som belastar sjukvården samt som dessutom felbehandlas mot den förmodade lunginflammationen när den egentligen skall behandlas med steroider och antihistaminer.

 34. 34

  23 Lasse P,

  Det är lite smålustigt hur oilka vi har i våra bekantskapskretser ang covid och vaccin osv!

  Har lite svårt för den här relativt stora gråzonen och tror det mest är därför jag fastnat för en site som sorryantivaxxer. Där kan man verkligen anta att de inte har vaccinerat sig.
  Nu senast så verkar t o m Santa himself i Georgia åkt dit.
  https://www.sorryantivaxxer.com/post/mike-santa-claus-anderson-68-north-pole-staunch-conservative-and-anti-vaxxer-dead-from-covid

  För övrigt så verkar den siten som tar upp kända antivaxx-förspråkare stå i ganska bra proportion till den angivna döda i covid i USA, 800 tusen..

 35. 35

  32 Piltson,
  Frågan om vaccinet och DNA osv lyftes för drygt ett år sedan av Sanna Ehdin och besvarades då av Agnes Wold.
  https://twitter.com/agneswold/status/1338055007967514625

  Varför inte ta en diskussion med henne eller någon annan bland våra svenska vaccinexperter?

 36. 36

  # Stefan + alla andra.
  Då jag vet att du värnar om barnen och även är kritisk till vaccination av barn så kanske detta är något för dig.
  https://wsau.com/2021/12/16/leading-researcherinventor-of-the-mrna-vaccine-dont-vaccinate-your-children/

  Du får vara glad att ingen i din bekantskapskrets blivit sjuk efter vaccinationen, själv har jag 3 st som tog sin 3:dje spruta nu, strax före jul och alla 3 vart sjuk i bekräftad covid-19 efter 4-6 dagar, ingen behövde dock uppsöka sjukhus men berättade ”fy fan, vad dålig jag blev”.

  Jag uppmanar alla att titta på följande länk, promotad av Dr Mike Yeadon. Varken Dr Yeadon eller Dr Bhakdi är några nybörjare i vaccin/virussammanhang och Dr Bhakdi har panik i rösten då han försöker förmedla vad som håller på att hända, lägg till vad Dr Malone uttryckte och återkom gärna med kommentarer om deras farhågor har grund eller är dom inte trovärdiga.

  https://www.bitchute.com/video/fHIT55iM4Zv9/

  För att få lite svenskt perspektiv, kan ju följande länk vara av intresse.
  Samma här, den som vill kan ju förklara varför deras uppfattning skulle vara felaktig.

  https://www.facebook.com/100014130274974/posts/1227705147710483/

 37. 37

  36 Lasse P,

  Som vi tidigare sagt, tiden lär utvisa ifall t ex Omikron , hur illa det är , men även alla övriga uppgifter.
  Det är en gråzon på ca 25 % tyckar iaf jag…
  Varför inte vidareskicka all denna info till våra svenska vaccinexperter?

  Sedan finns det ett gäng red flags, t ex ang Robert Malone som anges som uppfinnare av mRna osv.
  Inte svårt att hitta div uppgifter om hnm…t ex:
  https://www.facebook.com/groups/kallkritik/posts/1122093064981565/

  Jag håller mig så länge till sorryantivaxxer eftersom de visar på riktiga människor som själva är antivaxxare och som är aktiva på sociala medier med sina anti-vaxx budskap , men som tyvärr åker dit själva på Covid.
  Det är Real life – Real people – Real stories…!
  https://www.sorryantivaxxer.com/

  Måste tyvärr ta en paus härifrån iom vi ska utomlands:-)¨
  God Fortsättning!

 38. 38

  Ooops , ska nog helst vara denna FB-länk
  https://www.facebook.com/groups/kallkritik/posts/1224005218123682/

  Kanske man även kan gå dit och diskutera osv?!

 39. 39

  #35 Stefan
  Här har vi inte sakkunskap för ”diskussion” med fackfolk, men det är intressant att Mercola tar upp var och en av Ehdons sex första frågor och bygger under dem med gedigna resonemang och referenser till vetenskap som ännu inte fanns vid tiden för deras replikväxling.
  Till exempel Ehdins punkt 5, om allvarliga biverkningar. Detta var farhågor och ”risker” för Ehdin. Men Ercola rappporterar FAKTISKT INTRÄFFADE fall av

  ”Persistent malaise an extreme exhaustion
  Anaphylactic reactions
  Multisystem inflmmatroy synronme
  Chronic seizures and convulsions
  Paralysis, including Bll´s palyat least 75 cases of sudden death within hours o days.”

  Var och en med källhänvisning, sid 118ff..De övriga fem punkterna diskuteras också av Mercola, var och en med källhänvisning. Rekommenderar boken ”The Truth About Covid-19, (Chelsei Green 2021)

 40. 40

  Och eftersom allvarliga biverkningar just var på tal kan vi ju bidra med yttrligare ett fall, meddelat av Alex Berenson för en halvtimme sedan:

  ”A NY Times editor has died of a heart attack at 49, one day after receiving a Moderna Covid “booster” shot
  Alex Berenson
  15 hr ago
  Carlos Tejada was married and had two children; he spent his career at the Wall Street Journal before joining the Times in 2016. In July, he received a Johnson & Johnson DNA/AAV Covid vaccine. He was thankful to get it, per his Instagram page.”

  Det är en s.k. anekdor, får inte tas på allvar av fackfolk. Men vi som inte är det blir ju strax ännu ängsligare.

 41. 41

  Som ett mått på hur allvarligt Mercola har arbetat noterar vi att hans bok innehåller 459 fotnoter med källhänvisningar. Detta till en text på 162 sidor,

 42. 42
  Nisse Hult säger

  Någon fler som tror att ”vaccinet” kommer skörda ”offer” inom Svensk & Norsk längdskidåkning?

  Mycket som händer just nu och ingen törs ta bort tejpen för munnen än så länge

  Mycket står på spel inför OS mm nu

  Ingen vill bli uthängd som den som vågande prata klartext först av alla

 43. 43

  #37 Stefan
  Är det inte märkligt att någon som Matti Sellberg undgår ”red flag” då han promotar vaccin samtidigt som han har sina fingrar i syltburken
  ”Svenska vaccinfabriken”.
  F.ö…Trevlig resa.

 44. 44
  Nisse Hult säger

  As a German MEP said: `Pharmaceutical companies are about
  as interested in public health
  as the arms industry is in world peace’.

 45. 45

  #40 Piltson
  Då det gäller barn, vaccinationer och biverkningar så är det värre än fördjävligt då det i USA finns en lagstiftning ”National Childhood Vaccine Injury Act (NCVIA)” som ger läkemedelstillverkarna åtalsimmunitet mot läkemedelsskador om läkemedlet är under nödgodkännande och involverar barn, vilket det görs.
  Dessutom så gäller då åtalsimmunitet per automatik även för skador hos vuxna.
  Detta är den korta versionen men ger en bild varför det är så angeläget att vaccinera barn. Det handlar om profit, inte om hälsa.

 46. 46

  35 Stefan: ”Varför inte ta en diskussion…”
  Replikskiftet med dr Wold var till stor del hypotetiskt, eftersom det då inte fanns mycket
  erfarenhet av ”vaccinernas” skadebringande effekter. Idag finns sådan erfarenhet, och
  den som nu vill ha diskussion med Wold kan lämpligen utgå från dessa iakttagelser:
  https://www.lifesitenews.com/opinion/the-most-detailed-evidence-yet-of-the-devastating-damage-covid-jabs-can-do/

 47. 47

  Officiella siffror i England visar att fyra av fem nya Covid19-infektioner nu drabbar vaccinerade personer. Men det nämns inte i de allmänna medierna.
  https://dailyexpose.uk/2021/12/30/bbc-wont-tell-you-4-in-5-covid-deaths-vaccinated/
  Redan tidigare visste vi att injektionerna inte stoppar, eller ens bromsar smittospridningen. Så småningom på det nya året torde medierna tvingas fråga hälsoministern varför man då så energiskt driver på denna kampanj.

 48. 48

  #47Piltson
  Det finns poltiker som vill att vaccinmotståndare skall klassas som terrorister
  ” som motsätter sig människors rätt till hälsa”.
  Att MSM skulle ifrågasätta vaccinkampanjen kommer inte att hända förrän det händer något som tvingar dom att vända kappan efter vinden.

 49. 49

  Lasse P, det kanske stämmer. Idag anlände detta:
  https://dailyexpose.uk/2021/12/30/dr-meryl-nass-it
  s-clear-the-covid-injections-are-dangerous-but-the-evidence-showing-that-is-being-hidden-from-the-public/
  En ganska imponerande lista iakttagna biverkningar halvvägs ned igenom. De som vill veta mer om dtta kan lämpligen göra en sökning på ”D4CE”, de tycks vara ganska aktiva, konstigt att detta tigs ihjäl.

 50. 50
 51. 51
  Lasse P säger

  Piltson m fl.
  Har ni läst boken ”The real Antony Fauci”.
  Gör det…skrämmande läsning…2200 referenser.

 52. 52
  Piltson säger

  Lasse P, utkommen i november och tydlihen redan slutsåld.
  Men vi hittade denna presentation, förfärlig historia:
  https://www.bookdepository.com/Real-Anthony-Fauci-Robert-F-Kennedy-Jr/9781510766808?ref=grid-view&qid=1641071420002&sr=1-1
  Robert F. Kennedy skrev f.ö. förordet till Mercolas bok, nämnd i 24 ovan

 53. 53
  Piltson säger

  D4CE skall uttydas “Doctors for Covid Ethics“, en sammanslutning av flera hundra läkare som försöker visa västvärldens folkhälsomyndigheter hur fel de har rörande Covod-19. I deras besked strax före jul framhölls:
  – att vaccinerna är onödiga, eftersom vi har naturligt immunförsvar, vilket störs av dessa injektioner,
  – att den tredje injektionen, s.k. booster, är extra farlig eftersom den tycks utlösa autoimmuna reaktioner utöver de skador som tidigare omvittnats:
  “1. Vaccination against COVID-19 is unnecessary. Populations are protected by their immune systems against COVID-19. This applies to SARS-CoV-2 in all its variants.
  2. Booster shots are uniquely dangerous, in a way that is unprecedented in the history of vaccines. That is because repeatedly boosting the immune response will repeatedly boost the intensity of self-to-self attack.“
  Det var inledningen till det vetenskapligt underbyggda resonemang som kan scrollas som “underfil“ här:
  https://doctors4covidethics.org/boosting-blood-clots-and-leaky-vessels-the-dangers-of-covid-19-vaccines-and-booster-shots/ :
  På pressmöte hos svenska folkhälsomyndigheten nyligen framhöll man tvärtom att dessa boosters samverkar med och förstärker befintligt immunförsvar. Det stämmer inte alls med vad vi nu hört från immunologer i både Europa och Amerika. Den som vill ta upp det på nästa möte hos myndigheten kan här hitta material till frågor som bör ställas. Det är konstigt att myndigheten hittills fått stå oemotsagd.

 54. 54
  Lasse P säger

  #52 Piltson
  Boken går att ladda ner från nätet, finns även som ljudbok.

 55. 55
  Piltson säger

  Den amerikanska övervakningsmyndigheten CDC gömmer undan statistiken rörande hjärtinflammation (myokardit) efter Covid19-vaccinering, avslöjar nu Exposé. Det sägs förekomma ett fall per 13,000 injektioner. En stiftelse för forskning i vaccinsäkerhet har räknat efter och funnit att förekomsten är 40 gånger så stor. Framför allt manliga ungdomar drabbas. I den gruppen en på drygt 300, sägs det:
  ”…tens of thousands of young people were damaged by the experimental Covid-19 mRNA injections.“
  Myokardit innebär en varaktig, kanske livslång försvagning av hjärtmuskeln. Ett diagram visar hur denna biverkning efter vaccinering plötsligt ökade när man körde fram Covid19-injektionerna. Och då ska vi minnas att biverkningarna anses vara grovt underrapporterade.
  https://dailyexpose.uk/2022/01/03/cdc-hiding-true-number-of-myocarditis-cases-in-covid-19-vaccinated/

 56. 56

  40% överdödlighet i USA – och det gäller inte sköra gamlingar, utan enbart människor i åldern 18-64 år.

  VD:n för ett stort försäkringsbolag, OneAmerica, uppgav på en nyhetskonferens den 30:e december bl.a.:
  “We are seeing, right now, the highest death rates we have seen in the history of this business”
  ”Most of the claims for deaths being filed are not classified as COVID-19 deaths”

  Det här är nog den ursprungliga nyhetskällan, men pga EU dataskyddsregler (ingen konspiration) är den svår att komma in på om man inte går via en proxy:
  https://www.thecentersquare.com/indiana/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-up-40-among-people-ages-18-64/article_71473b12-6b1e-11ec-8641-5b2c06725e2c.html

  T.ex. här finns samma artikel åtkomlig:
  https://justthenews.com/nation/states/indiana-life-insurance-ceo-says-deaths-are-40-among-people-ages-18-64#article

  Det här känns ju som en gigantisk nyhet, och den återges på massor av sajter men ignoreras totalt av Big Media. Jag ser inte ens att någon ”Fact Checker” vågar ta upp den.
  Jag ser framför mig, vild panik i hönsgården (dvs Big Media): ”Hjälp! Hur i h-e ska vi få bort det här?”

  Som vaccinskeptiker vill jag gärna skylla överdödligheten på vaccinbiverkningar, men jag är rädd att orsaken kan vara mer komplicerad än så.
  Vi får se om det kommer några analyser, eller om Big lyckas vifta bort alltihop.

 57. 57
  Piltson säger

  En tysk patolog, Arne Burkhardt, har obducerat 15 personer som uppgavs ha avlidit av Covid-19 och fann att 14 av dem faktiskt avlidit av injektionen. Historier som denna inträffar nästan varje dag, men de beaktas aldrig i dn allmänna medierapporteringen.
  https://dailyexpose.uk/2022/01/04/93-percent-of-covid-vaccination-deaths-are-caused-by-the-jabs/
  Att framvisa det som “93%“ må vara siffermässigt korrekt men känns lite våldsamt med så litet basmaterial

 58. 58
  Jösses säger

  40%. Jämfört med vad?

  När 2020 summerades i Sverige rapporterades en ökad dödlighet med ca 7 – 8%.
  Jämfört med 2019, som var ett år som får en att undra, – Varför dog det så få det året?
  D v s, 2020 var ett helt normalt år i Sverige.
  2021 lär också vara som vilket normalt år som helst.
  2019 var extremt, åt andra hållet, till och med medellivslängden gjorde ett tillfälligt litet skutt uppåt.

  Om +40% stämmer mot ett normalt år där borta, vad är det som skapar skillnaden mot Sverige?
  En kombination av sämre miljö, sämre hälsa, sämre nutrition? Mycket av det som äts där borta är ett rent skämt, jag skulle knappt betrakta det som ätbart över huvud taget. Stackars människor.

 59. 59
  Piltson säger
 60. 60

  En sak kan man säga …. MSM är enormt mycket mer nyanserad än Dailyexpose eller Sorryantivaxxer för den delen. 😉

  Det finns goda belägg för att vaccinet gör mer nytta än skada för alla som är 20+. Det är det nuvarande forskningsläget.

 61. 61
  Jösses säger

  Vad grundas det på? Det finns ingen som kan uttala sig tvärsäkert om någonting om denna influensa, för det mäts och analyseras för lite. Och debatten är helt enkelt just, onyanserad.

  Om man har en fullständigt massiv lobbyingorganisation som primärt vill att alla skall gilla ”vaccin”, varför skulle då MedelSvenssonsMedia rapportera något annat?

  De som tillverkar och säljer vaccin kommer alltid och till varje pris att hjälpa media att lyfta fram varenda liten snyfthistoria om någon som blivit allvarligt sjuk av Covid. Och de kommer till varje pris förringa, baktala och ljuga om varenda möjliga koppling mellan sjukdom och vaccin. Det är deras jobb att agera så och de ser alltid till att hålla sig mycket väl med både sjukvård och media.

  Bara för att MSM t ex kan berätta för oss hur mättat fett är farligt, hur kolesterolsänkande medicin räddar livet på miljoner, och att Covidvaccin är väldigt väl investerade skattepengar för samhället, så behöver det inte betyda att något av det som förmedlas är sant. Jag skulle vilja säga att ju mer pengar som ligger i potten, desto större är risken att det som förmedlas är falskt.

  Det krävs oerhört övertygande motbevisning innan MSM vänder sig mot de stora pengarna. Så här på rak arm kan jag bara komma att tänka på Tobak och Thalidomid. Inte ens socker, trots att det kostar Sverige 70 miljarder om året i kollaterala skador (mer än dubbelt upp mot tobaksskadorna), inte ens det har MSM fått kläm på ännu.

  Hur kan man vara säker på att MSM förmedlar något som är nyanserat?

 62. 62

  #61

  Citat ovan ”Hur kan man vara säker på att MSM förmedlar något som är nyanserat?”

  Jag skrev ”mycket ner nyanserad än” … (har du läst dailyexpose och antivaxxer ?) 😉 … så jag antar att du argumenterar med halmdockor?

  Givetvis finns alltid en tendens i MSM att sprida en ”myndighetsversion” men det är en annan sak….

 63. 63
  Jösses säger

  Inte ens ”mycket mer nyanserat än”, kan man vara säker på. Det är en del av problemet.

  En sak som jag funderar på är om 2019 års statistik hos SCB, som ser riktigt konstig ut, kan ha manipulerats? I så fall måste det redan under 2019 funnits kunskap om vad som var i görningen inför 2020.

  När man betänker att illasinnade stater kan köpa röster i europarådet för ca 20 miljoner kr/st och för att rätt ”effekt” skall garanteras så måste de betala ut många hundratals miljoner, då blir jag minst sagt mörkrädd.

  Vad är det då som säger att riktigt välbudgeterade lobbyingorganisationer inte beter sig på liknande sätt?

 64. 64
  Lasse P säger

  ”These two ingredients are included in the mRNA vaccine and the links go to the manufacturers’ product sheets. Read the warning at the bottom. For what can it only be used and on which may it not be used at all?

  https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0315-cay34337-25
  https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0159-cay34336-25?fbclid=IwAR2I5esg7vVEDAFfZoLvQfqzRcwR6Tchb8awVcficnZwDaHahxL3_Cm9RL0
  This should therefore be injected into our children!?.”

  Är det pga detta som läkemedelsindustrin vill hemlighålla data kring vaccinen?

 65. 65

  Vilket scoop Lasse … eller är det någon förvirrad konspiratorisk facebook-snubbe/gumma som du citerar? Som missuppfattat någonting kanske?

 66. 66
  Lasse P säger

  #65 Kalle
  I länken nedan som går till FASS beträffande covid-19 vaccinet Comirnaty så står det under punkt 6 att det innehåller ALC-0159.

  https://www.fass.se/m/produkt/20201005000062/public/tabproduct

  Titta sedan på följande länk som går till tillverkarens information beträffande ALC-0159 (innehållsförteckning)

  https://www.biomol.com/de/produkte/chemikalien/lipide/alc-0159-cay34336-25?fbclid=IwAR2I5esg7vVEDAFfZoLvQfqzRcwR6Tchb8awVcficnZwDaHahxL3_Cm9RL0

  Där står, jag översätter till Svenska så slipper du det.
  Varning: Endast för forskning och laboratorieändamål.
  Får inte användas i eller på människa.

  Min frågor till dig är:
  Är det falska uppgifter som tillverkaren anger beträffande varningen?
  Är det falska uppgifter som FASS anger att Comirnaty innehåller ALC-0159?
  Om du anser att uppgifterna är korrekta, vad är det som är konspiratoriskt?
  Om du anser att uppgifterna är fel, vad isåfall, är fel?
  Är det etiskt att injicera ett ämne som uttryckligen är förbjudet?

 67. 67

  ❤️

 68. 68

  #66 Lasse P

  Det är ju uppenbart ingen hemlighet att vaccinet innehåller ALC-0159 (vad det nu kan vara 😉 )

  Så vari består det hemlighållna datat? Hur vet du att du inte presenterar data som är ryckta ur ett vettigt sammanhang?

 69. 69

  Tillägg: #66

  Googlade lite, en tysk högerpopulist undrade tydligen samma sak, så snart får vi väl svaret. 🙂

  https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2021-005690_EN.html

 70. 70
  Lasse P säger

  #68 Kalle
  Det hemlighållna datat har egentligen inte med varningen för lipiden att göra vilket vart missvisande i sammanhanget, utan att en myndighet (FDA) i USA undviker att offentliggöra testresultat från covidvaccinerna på begäran av en grupp forskare, trots skyldighet enl.lag att göra det (FOIA, Freedom of information act).
  Lagen säger även att myndigheten skall återkomma med uppgifterna inom 20 arbetsdagar.
  FDA uppger att dom behöver 55 år!! på sig för att få fram alla uppgifter.

  ”Hur vet du att du inte presenterar data tagna ur ett vettigt sammanhang”
  Är fakta från tillverkarens datablad ”tagna ur ett vettigt sammanhang”?
  Jag uppskattar att du och andra ifrågasätter men varför ifrågasätta uppenbara frågetecken kring vad som injiceras i våra barn och även vuxna för den delen.
  Läs meningen och låt den sjunka in:
  Varning: Endast för forskning och laboratorieändamål.
  Får inte användas i eller på människa.

 71. 71
  Eva Wahlbeck säger

  I Vasa, i Österbotten, ska man börja erbjuda vaccin mot covid-19, åt 5-11-åringar nästa vecka, och man börjar med de barn som hör till en riskgrupp. Man säger att man har tillräckligt med vaccin för att vaccinera alla barn två gånger. Samtidigt sveper Omikron genom samhället oberoende om någon är vaccinerad eller inte, hundratals nya smittfall varje dag här, så få se då, om något skydd hinner byggas upp, innan viruset dragit vidare.

 72. 72
  Piltson säger

  I Europa har de fyra ”vaccinerna” hittills vållat drygt tre miljoner anmälda skador, varav trettiosex tusen hade dödig utgång enligt European Medicines Agency. Härnedan visas typ av skada och andel dödlig utgång, fördelat på de fyra ”vaccinerna”. Som avslutning en hjärtskärande ”anekdot” om Jack Thomas O´Drain, som fick hjärtstopp på nyårsafton.
  https://healthimpactnews.com/2022/36257-deaths-and-3244052-injuries-following-covid-shots-in-european-database-double-vaxxed-13-year-old-dies-from-heart-attack/

 73. 73
  Piltson säger

  Hur många amerikaner ska behöva dö eller bli permanent handikappade innan man slutar med dessa sprutor? Det frågade Steve Kirsch hos CDC.
  Han fick inget svar. Man räknar där med att fortsätta så länge antalet döda av ”vaccinerna” är lägre än antalet döda av Covid. Det blir ju en nettovinst i människoliv, eller hur: “…as long as the death rate from the vaccine is less than the death rate from COVID that we shouldn’t stop the vaccine since it produces a net savings in lives.“
  Ja, så kan ekonomer räkna. Men hälsoansvariga?
  Kirsch menar att det inte skall handla om antalet döda utan om antalet räddade människoliv. . Läs här om dessa räkneövningar.
  https://stevekirsch.substack.com/p/there-is-no-stopping-condition
  Sedan erbjuds länkar till sex studier som ignoreras av de allmänna medierna.
  Det verkar som om vi hamnat i ett fascistiskt informationssamhälle, komplett med Antony Fauci som ideologisk galjonsfigur, jämställbar med doktor Goebbels.

 74. 74
  Monica Wahlström säger

  Äntligen börjar det synas några reaktioner på denna covid hysteri. En av mina vänners barnbarn har drabbats av vaccinationsprogrammets biverkningar som drabbar hjärtat enligt det jag läst av alla rapporter som förmedlats av Dr Mercola, och speciellt pojkar drabbas av hjärtproblem. Flickor kan bli sterila. Hur många barn och vuxna ska skadas innan det blir stopp på dessa vaccinationer, och på de män som ligger bakom allt detta. Jag kan bara ropa till Herren om hjälp för alla dessa människor.

 75. 75
  Piltson säger

  Monica, intressant att du har en bekant tonåring som drabbats. Många dödsfall enligt Kirsch. Se 55 ovan Det bör utesluta ”vaccinering” till alla under 20 år.
  Steve Kirsch förestår en stiftelse som granskar effekterna av dessa sprutor. Idag kom sex förfärliga budskap, ett av dem här, man har jämfört effekterna i olika länder:
  https://stevekirsch.substack.com/p/new-big-data-study-of-145-countries?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2NDUzNjIxNywicG9zdF9pZCI6NDY4MjgxNzAsIl8iOiJTV0MvbCIsImlhdCI6MTY0MTcyNTU5NiwiZXhwIjoxNjQxNzI5MTk2LCJpc3MiOiJwdWItNTQ4MzU0Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.heUTLiUFuCBU4bMzga07UaC42JaPPtKMTCVnCLF68pQ

  :

 76. 76

  Det normala när man identifierat ett nytt virus och utvecklat vaccin mot det är att testa det på djur. Men det har man inte gjort med dessa ”vacciner”, och tänker tydligen inte göra det, skriver Steve Kirsch idag. Så varför inte?
  Naturlgtvis för man inte vill se resultatet. Det skulle ju kunna vara sådant att det erhällna nödgodkännandet måste tas tillbaka. Läs här om det:
  https://stevekirsch.substack.com/p/has-the-virus-been-isolated-yes?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2NDUzNjIxNywicG9zdF9pZCI6NDY4NTk1MjcsIl8iOiIvUUU1SyIsImlhdCI6MTY0MTgyNTM2MCwiZXhwIjoxNjQxODI4OTYwLCJpc3MiOiJwdWItNTQ4MzU0Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.aU0iwzwaXXX5IDJS-Vbd3J2QoRzoBrr5DqVIBglu0yA

 77. 77

  På amerikanska sjukhus femdubblades antalet anmälda biverkningar av vacciner när de mot Covid infördes, omtalar Alex Berenson. Det framgår av interna data. Anledningen är oklar, eftersom sjukhusen inte har någon ekonomisk fördel av dessa rapporter. Men det stämmer väl med vad som redovisats av det officiella organet för sådan statistik, VAERS.
  https://alexberenson.substack.com/p/internal-hospital-data-confirm-a/comments?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2NDUzNjIxNywicG9zdF9pZCI6NDY5Njc2NjYsIl8iOiIvb05rSCIsImlhdCI6MTY0MTk3ODg2OCwiZXhwIjoxNjQxOTgyNDY4LCJpc3MiOiJwdWItMzYzMDgwIiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.qcdmi-zaOoSp5OpwQwSYlLHYqyxA0QWdPCCIM5-LOZ0

 78. 78

  Data från 145 länder visar att ju mera intensivt man vaccinerar mot Covid, desto värre dödssiffror registreras “i samband med“ Covid. Värst är det i England, där 80% av sådana dödsfall drabbade vaccinerade personer förra månaden: “At the worst end of the spectrum, 80% of the COVID deaths in the UK in December 2021 were in fully vaccinated people.“
  Det visar ju att för många av dem som sägs ha avlidit “med Covid“ kan själva dödsorsaken inte ha varit infektionen utan snarare vaccinet. Och det är ett tydligt tecken på att man med dessa vacciner aldrig kan uppnå den flockimmunitet man syftar till. Så småningom måste väl dessa insikter också tränga fram till politikerna?
  https://www.newstarget.com/2022-01-10-data-countries-covid-vaccines-associated-sickness-death.html

 79. 79

  Tusentals missfall efter Covid-vaccinering enligt data hos VAERS:;
  “Now that we have a full year of injecting people with an experimental gene altering shot for COVID-19, we can conclusively state that this is most definitely a weapon of mass destruction … not only kills and cripples people in the present, but it destroys unborn children in the womb … and is most likely making an entire generation of child-bearing aged females infertile.“
  Mera här:
  https://healthimpactnews.com/2022/thousands-of-miscarriages-following-covid-19-injections-reported-in-vaers-are-being-censored-as-an-entire-generation-is-being-sterilized/

 80. 80

  73 Piltson: “…som om vi hamnat i ett fascistiskt informationssamhälle, komplett med Antony Fauci som ideologisk galjonsfigur, jämställbar med doktor Goebbels.“
  Ja, nu omtalar Steve Kirsch att president Biden har en lista med personer vars information inte får offentliggöras:
  “He actually has a Disinformation Dozen list of people to censor. Not only doesn’t he want to listen to differing viewpoints, but he also wants to make sure you don’t hear differing viewpoints either. … And government censorship is not limited to just the people on the Disinformation Dozen list. The censorship directive extends to anyone who disseminates information that differs from the official government narrative.“
  Listan omfattar bland annat alla som försöker påvisa att “vaccinerna“ inte är så effektiva och säkra som officiella myndigheter, CDC och FDA hävdar. Och centralfigur för denna kampanj är, som sagt, dr Fauci. Mera här:
  https://stevekirsch.substack.com/p/why-biden-gets-my-vote-as-the-worst?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2NDUzNjIxNywicG9zdF9pZCI6NDcwNDY5MDAsIl8iOiI0eXVxTSIsImlhdCI6MTY0MjA5Nzg2NiwiZXhwIjoxNjQyMTAxNDY2LCJpc3MiOiJwdWItNTQ4MzU0Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.4YHCVYGAaKRYmkOdcwGO35wmWRq4udltv0Kl0Pv94a0
  Och som vi vet tar våra folkhälsomyndigheter sin vägledning från FDA och andra amerikanska organ.

 81. 81

  Äntligen en sund röst från en respekterad källa! WHO lindar in sina slutsatser i snår av kanslispråk. Man måste anstränga sig ordentligt innan man hittar fram till slutsatserna, men de är otvetydiga, nämligen att
  De nuvarande vaccinerna mot Covid duger inte. De är otillräckligt prövade, ger opålitligt skydd och kan vara direkt äventyrliga för folkhälsan. Och därför:
  “…a vaccination strategy based on repeated booster doses of the original vaccine composition is unlikely to be appropriate or sustainable.“
  Tack för det.
  WHO borde skaffa sig en skribent som lärt sig dra fram de viktiga iakttagelserna i inledningen. Vad som återstår att göra får vi också veta, men inte förrän mot slutet:
  “…the composition of current COVID-19 vaccines may need to be updated, to ensure that COVID-19 vaccines continue to provide WHO-recommended levels of protection against infection and disease[4] by VOCs, including Omicron and future variants.“
  Och allra sist kommer detaljerade förslag. För dem tror sig orka med detta skrivsätt, här är hela deras utlåtande:
  https://www.who.int/news/item/11-01-2022-interim-statement-on-covid-19-vaccines-in-the-context-of-the-circulation-of-the-omicron-sars-cov-2-variant-from-the-who-technical-advisory-group-on-covid-19-vaccine-composition

 82. 82
  Dick Broman säger

  https://nyheter.swebbtv.se/darfor-ska-du-demonstrera-mot-vaccinpass-pa-lordag/

  https://www.svenskarikslagen.se/

  “Ta en krampaus i från människor som Du inte är absolut säker på att de har vaccinerat sig”
  Krama inte en ovaccinerad!
  (Statsminister Magdalena Andersson, i början av december 2021)

  ”Det handlar om att göra hemläxan och försöka kartlägga vilka som inte är vaccinerade, var de bor, vad de gör, hur gamla de är” 
  (Socialminister Lena Hallengren, december 2021.)

  Ett annat exempel:
  Jimmie Åkesson SD fyller på med att ovaccinerade skall vistas inomhus och arbeta hemifrån, – Är man en potentiell smittbärare av ett livsfarligt virus, till exempel om man är ovaccinerad så tycker jag att man ska jobba hemifrån.

  Snacka om polarisering!
  Att hetsa de som låtit vaccinera sig mot de ovaccinerade, det kan inte gå väl.

  Det var också så här förföljelsen av judarna började, med övergrepp, kränkningar och en kartläggning med hjälp av intatuerade nummer på armen i stället för vaccinpass.

  Känns det igen?
  Tvångsvaccineringen är bevis på att vi inte lever i en demokrati och på att våra politiker inte är demokrater.

  Ett auktoritärt styre med en tvångsvaccinering och en våldsam hets mot ovaccinerade, den politiken har nu på lördag lagt grund för en frihetsdemonstration och en uppstart av ett nytt politiskt parti, som arbetar för sanningen, frihet och demokrati.

  Frihetskämpar som vill leva i frihet i en demokrati med demokratiska rättsregler och i ett Sverige där folket har rätt till mänskliga rättigheter.
  Vi får se demokrater som nu tar en mycket viktig politisk strid mot tvångsvaccinering och vaccinationspass.

  Jag hoppas att det går bra för det nya partiet att de får det stöd de förtjänar. De har mitt stöd i varje fall.
  Det här är nämligen det bästa som hänt på länge.
  Det här ger lite hopp!

 83. 83
  Dick Broman säger

  Den här artikel är mycket läsvärd.
  Artikeln rätar ut många frågetecken och ger svar på mycket statlig/politiskt manipulerande av statistiken.
  Det blir lätt att vad som sker just nu:

  https://nyheter.swebbtv.se/sa-manipuleras-statistiken-och-darfor-blir-vaccinerade-sa-latt-smittade/

 84. 84

  Drygt en miljon dödsfall och skador meddelade till VAERS efter CIVID-vaccinering:
  https://healthimpactnews.com/2022/over-1-million-deaths-and-injuries-following-covid-vaccines-reported-in-vaers-as-second-year-of-experimental-use-authorization-begins/
  I officiell statistik kan dödsfall “efter vaccinering“ registreras som dödsfall “av Covid“. Den egentliga dödsorsaken förblir då dunkel, och det är så både FDA och CDC vill ha det.

 85. 85

  Igår höll Steve Kirsch en föreläsning om den förljugenhet som ligger i bottnen av vaccinkampanjerna och myndigheternas vägran att diskutera ängsliga frågor:
  “Enligt över 12 studier tar vaccinerna död på 15 personer för varje mäniskoliv de förväntades rädda.“ – “According to over 12 studies, the vaccines are killing at least 15 people for every life that the vaccines were projected to save.“
  “Över 9 studier visar att vacccinerna gör det mer sannolikt (inte mindre sannolikt) att bli infekterad av Covid.“ – “There are over 9 studies that show the vaccines make it MORE likely (not less likely) you’ll be infected from COVID. Did they make a mistake in all 9 studies?“
  Med mera sådant, hela texten här:
  https://stevekirsch.substack.com/p/my-speech-at-defeat-the-mandates?token=eyJ1c2VyX2lkIjo2NDUzNjIxNywicG9zdF9pZCI6NDc1NzA4NjQsIl8iOiJmSXl1KyIsImlhdCI6MTY0MzAxODUyNywiZXhwIjoxNjQzMDIyMTI3LCJpc3MiOiJwdWItNTQ4MzU0Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.MmpL06cXDTQ9yXu6OZTWtHeOX2g9iVWQFclTVJZSTQ0
  Läget är likartat i Tyskland. Här kom ett femtiotal professorer samman i en vädjan till riksdagen att stoppa kampanjen av rättsliga, medicinska och etiska skäl. Den har inte beaktats i den allmänna diskussionen..
  https://7argumente.de/
  Och hur går det med det svenska ”Läkaruppropet?”

 86. 86
  Dick Broman säger

  Det är nu helt klarlagt att injektionerna mot covid-19 inte fungerar, de är helt värdelösa, sprutorna ger inget som helst skydd mot coronavirus.

  De är inte heller helt säkra, de skyddar inte ett dugg mot infektion eller smittspridning, tvärtom så orsakar giftsprutorna bara negativa effekter som skador på immunförsvaret, svåra biverkningar och till och med dödsfall.
  De långsiktiga riskerna med att låta sig injekteras är dessutom okända.

  Den svenska regeringen har uppvisat sin extrema inkompetens för hela det svenska folket de senaste två åren.
  Vilket kommer att ge svåra skador hos befolkningen.
  Regeringen har varken rätt eller förmåga att styra över våra val med en tvångsvaccinering.
  Ingen skall behöva tvingas att injekteras med giftsprutorna.
  Att då hetsa vaccinerade emot ovaccinerade skapar bara en mycket negativ polarisering och våldsamma protester.
  Sverige har stora ledningsproblem och
  ansvariga politiker måste bort.
  De bör också ställas inför rätta för brott mot alla de konventioner de brutit emot, bland annat barnkonventionen.

  Vi är ett fritt folk och har rätt att själva bestämma vad som skall injekteras i våra kroppar.
  Sverige är det svenska folkets land. Vi äger det. Men vi måste försvara friheten när ondskan tagit över och våra politiker ägnar sig åt att kränka mänskliga rättigheter och skapa en odemokratisk auktoritär kontroll över våra liv.

  Om vi vill leva i frihet, i en demokrati där demokratiska rättsregler gäller, då måste vi också hjälpas åt med att försvara mänskliga rättigheter.
  En tvångsvaccinering och vaccinpass är omöjligt att acceptera om man är en sann demokrat.

 87. 87
  Dick Broman säger

  Den här texten är kopierad i från SwebbTv nyheter:
  Ett korrupt EU börjar få allvarliga problem, när sanningar presenteras i EU parlamentet.

  https://twitter.com/mislavkolakusic/status/1485159946958385159

  EU-parlamentarikern Mislav Kolakušić höll ett bestämt tal i Europaparlamentet riktat till EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen. Han skällde också ut Frankrikes president Emmanuel Macron, som startat krig mot ovaccinerade. Covidåtgärderna och vaccinpassen är grova kränkningar av mänskliga rättigheter, menar han.

  Det var den kroatiske EU-parlamentarikern Mislav Kolakušić som läxade upp EU-kommissionens ordförande Ursula von der Leyen under ett möte i Europaparlamentet.

  – Din rapport om människorättssituationen i EU är påhittad och osann. Den står i stark kontrast till verkligheten. Inte sedan nazismen har fundamentala rättigheter blivit så här allvarligt kränkta. Rätten till rörelsefrihet, rätten till arbete, rätten till hälsovård, rätten att avstå medicinska experiment, som i stället nu utförs på 500 miljoner människor i EU, sade han och fortsatte:

  – Det är varje medborgares rätt att bestämma över sin egen kropp och sitt eget liv. Man har trampat på läkaryrket och flera decennier av vetenskapliga framsteg. Man har infört åtgärder som aldrig tar slut. Man har infört covidpass som bara låter vaccinerade röra sig fritt trots att de sprider lika mycket smitta som ovaccinerade. Detta är galenskap.

  – Du måste stoppa denna vansinniga splittring och diskriminering av medborgare, sade han till Ursula von der Leyen, som tittade ner i bordet.

  Mislav Kolakušić riktade sig också till Frankrikes president Emmanuel Macron, som tidigare förklarat krig mot ovaccinerade.

  Under 2022 tar Macron över det roterande ordförandeskapet i EU.

  – Jag ber dig om en sak. När du leder EU: gör raka motsatsen till vad du gjort i Frankrike. Du påstår att du är stolt över att Europa inte har dödsstraff. Men tiotusentals har dött av covidvaccinen. Tvångsvaccinering utgör dödsstraff för många EU-medborgare. Att ta vaccinet måste vara upp till varje enskild människa att bestämma. Mord är mord!

  Förra veckan införde Österrike tvångsvaccinering av sin befolkning samtidigt som alla ändå smittas av den mycket milda omkironvarianten och får naturlig immunitet. EU har fortfarande inte fördömt Österrikes otäcka lag. Tvärtom har Ursula von der Leyen tidigare själv öppnat för tvångsvaccinering av hela EU med ”vaccinet” som inte fungerar.

  – I mer än två hundra år har vi byggt upp demokrati och vetenskapliga principer, bara för att se dem raseras på två år. Men de som bedriver denna kampanj av rädsla och girighet mot medborgarna kommer att förlora. Folk har vaknat upp och börjat se denna elitledda kriminalitet, säger EU-parlamentarikern i ett annat inlägg.

  Mislav Kolakušić har senare under måndagen fått ett av sina Twitter-konton nedstängt.

 88. 88

  Piltson i 85 ovan: ”Hur går det med det svenska ”Läkaruppropet?”
  Ja, det får vi tala om här då, eftersom ingen annan gör det.
  Läkaruppropet har hittills samlas drygt tjugofyratusen underskrifter, varav sextonhundra är professionell vårdpersonal. Och så har det faktiskt uppmärksammats i en vanlig dagstidning, nämligen Östgöta korrespondenten, som välvilligt refererar immunologen Ann-Karin Engvall:
  https://lakaruppropet.se/
  Det var lite annat än den tidning i Halland som tidigare avfärdade upprorsläkarna som “kvacksalvare“.
  På vilka grunder en dagspressjournalist kunde underkänna fackfolk med förstahandserfarenhet var dock oklart.

 89. 89

  Nu lägger Joseph Mercola fram officiell statistik som tydligt visar vad han bara kunde antyda i sin bok förra året: att covidsprutorna innebär varaktig försämring av det naturliga immunförsvaret, steg för steg allt värre med varje ny spruta.

  https://dailyexpose.uk/2022/02/03/covid-vaccines-cause-immune-system-degradation/#comments

 90. 90
  Sebastian Sigvardsson säger

  Hur många debatter i massmedierna har man kunnat finna under dessa 2 år som gått ?
  Jag har inte hört en enda i varken radio eller tv …..och tidningarna närmast skämmer ut sig då de mest attackerar oss som valt att avstå från denna fas 3 studie.

  I bla Annikas blogg cirkulerar det en stor Svensk studie utförd vid Umeås universitet av Peter Nordström och Marcel Ballin.
  Den blev nyligen omskriven här och i den påstods det att trots att effekten av covid injektionerna avtog relativt snabbt så skulle man ändå vara skyddad mot ett svårt sjukdomsförlopp i covid 19?
  Detta är ett påstående från de som utförde studien som behöver synas ordentligt enligt mig och många fler. Omikron är en mild mutation oavsett vaccinstatus.

  Rapporten/studien visar tydligt hur immunförsvaret ,för de som tagit 2 doser, blir så dåligt efter ca 210-270 dgr att man erhåller ett sämre immunförsvar än vad man hade före första sprutan och det kan väl knappast vara ett positivt tecken ? Att motivera friska människor att ta ytterligare en dos blir ju närmast obegripligt?
  Hur kan någon levande själ rekommendera boosters och hänvisa till en studie där man kan misstänka att dubbel vaxxade riskerar att utveckla tex ADE eller autoimmuna sjukdomar redan innan ett år efter andra dosen?
  Jo för att någon har skrivit om den för att på så sätt motivera befolkningen att ta fler doser…..någon/några är ute på mycket djupt vatten här….

  Om studien verkligen stämmer så som det beskrivs i texten ja då finns det ju absolut ingen anledning alls för att ta fler doser eftersom man enligt dem fortfarande har ett gott skydd ,efter 2 doser, mot svår sjukdom ,vilket nu verkar vara huvudsyftet med preparaten då de inte hindrar från spridning eller att insjukna i covid? Ingenting stämmer när man läser rapporten i sin helhet och sedan läser texten som man hänvisar till.

  De som utförde studien anser märkligt nog att man ska ge en booster till de gamla och svaga men till den övriga friska befolkningen? Varför? ….undrar om de själva vet hur deras studie skall tolkas?

  Min undran då….. hur mycket sämre blir immunförsvaret efter dos 3 ? 4? 5?när man redan efter 2 doser riskerar att hamna under 0 strecket efter bara några månader ?

  Detta fenomen är absolut inte okänt då man försöker ta fram vaccin och vanligtvis upptäcks det då i djurförsöken långt innan man börjar testa på människor.

  Det kan vara så illa att det utspelar sig just nu i Israel där dödligheten har stigit markant de senaste veckorna och det är inte ovaxxade som dör pga. Omikron., de ger nu befolkningen booster dos nr 4 och antalet smittade per dag är den högsta någonsin.
  Alla insatta vet idag att Omikron ,för en frisk person, är mer som en något svårare förkylning men utvecklar man tex ADE så spelar det ingen roll hur ofarliga bakterier eller virus man stöter på ,det kan ändå vara livshotande för den som har ett nedsatt immunförsvar, lite HIV varning.

  Att vi som ovaxxade skulle ta oss ner till en vaccinationscentral idag och ta vår första dos för att skydda oss mot ett relativt harmlöst Omikron känns helt ologiskt utan vad vi samtliga behöver göra oavsett om vi tagit preparaten eller inte är att boosta vårt immunförsvar med bla Vitamin D3,K2,C;Zink och Magnesium sedan kan var och en undersöka vilka doser man behöver och om det ev skall till några ytterligare mineraler/vitaminer…….OBS detta är min rekommendation och den är INTE i linje med tex Läkemedelsverkets.
  Vad läkemedelsverket och flockhälsomyndigheten anser för att minska riskerna med att bli svårt sjuk i covid går inte att finna …annat än den om att man ska ta de säkra ,testade, godkända vaccinen………De borde nog uppdatera sig lite oftare.

  Nu när snart 400 pers dött i Sverige pga injektionerna ,och som är bekräftade dvs mörkertalet är sannolikt stort , borde man stanna upp och analysera resultaten samt se på utvecklingen i övriga länder som startade tidigare än oss tex Israel,Gibraltar,Skottland och Storbritannien.

  De långsiktiga biverkningarna återstår som sagt att se men att de skulle vara ovanliga så som Tegnell utryckte sig vid något tillfälle är en sanning med modifikation eftersom dessa preparat inte är testade i ca 10 år före de injiceras i hela befolkningen, så som var brukligt tidigare, och därför blir det snarare mer en förhoppning från Herr Tegnells sida än en statistik att luta sig emot.

  Vilka siffror som våra myndigheter väljer att presentera för oss spelar mindre roll då sanningen inte kan döljas i evighet …hur de än försöker.
  Den som lägger detta pussel ser det ologiska i resonemanget med att de flesta idag som dör med covid skulle stämma överens med de uppgifter ”Flockhälsomyndigheten” delger oss eftersom Omikron är ofarlig för friska ovaccinerade människor. Det blir allt för många motsägelser från myndigheternas sida..

  Vakna ur dvalan… tänk rationellt och logiskt! Men framförallt se till att ni är i god fysisk form eftersom det lär bli en stor fördel om vi ser en ny corona våg komma senare i höst, det har bla en av författarna till ovannämnda studie ,Peter Nordström i Umeå, klargjort i en sammanställning tidigare under 2021 då han tog fram statistiken över vilka grupper som dog av/med covid. Det fanns dock ingen information gällande överviktiga personer utan de klumpades sannolikt ihop med de som hade underliggande sjukdomar, vilket näst intill är oundvikligt om man har ett BMI över 30-35.

  Steve Kirsch sammanställer fakta och presenterar dem för allmänheten….och han är dubbelvaxxad.

  https://stevekirsch.substack.com/p/negative-vaccine-efficacy-example?token=eyJ1c2VyX2lkIjo1Nzc2MTc4NiwicG9zdF9pZCI6NDgzODc4MDIsIl8iOiI3eXk3MSIsImlhdCI6MTY0NDMxMTk0MiwiZXhwIjoxNjQ0MzE1NTQyLCJpc3MiOiJwdWItNTQ4MzU0Iiwic3ViIjoicG9zdC1yZWFjdGlvbiJ9.7B5yehbT5B_aGt-sTzBHnFT03Y06Eni2xNPoe9K8Xs8

  En ca 12 min video där man går igenom data från Skottland och varför skulle den inte överensstämma med den utveckling som vi har Sverige? Att de var före oss kan ge en vink om vad vi har att vänta.

  https://www.brighteon.com/b5fd1c9c-0c0d-4247-9a72-eceda965dd2d

  Varför vill inte Pfizer och FDA att innehållet í preparaten skall delges allmänheten ?
  Ingen som undrar?

  https://childrenshealthdefense.org/defender/pfizer-fda-lose-bid-delay-release-covid-vaccine-safety-data/?utm_source=salsa&eType=EmailBlastContent&eId=6d68a076-fda5-4725-ac9e-58b0d499c706

  Det här är vad som är på G mot de som arbetat hårt för att övertyga oss om att ta dessa otestade preparat och Dr Reiner Fuellmich är den som håller i trådarna…..detta kan bli mycket besvärande för Dr Reiners motståndare. En viktig information om man vill veta mer om vad som sker i det tysta då massmedierna inte vill gå ut med denna info.

  https://www.bitchute.com/video/fBOHg8m6oGZL/

  Geert vanden Bossche berättar här om hur han ser på framtiden/boosters och med tanke på hur rätt han har haft hitintills så borde vi nog lyssna på honom …..en av världens främsta när det kommer till vaccin.

  https://www.voiceforscienceandsolidarity.org/videos-and-interviews/geert-vanden-bossche-speaks-at-covid-19-health-symposium

 91. 91
  Monica Wahlström säger

  Jag rekommenderar er att titta på denna länk genom Steve Kirsch’s newsletter 12/2-2022 I hans nyhetsbrev kan man gå in och lyssna genom en länk där. Enormt intressant.

  News today: Embalmers, Debate in Canada, FDA meeting on hold, Cell paper, mask study disputed, Igor’s discovery, n…

 92. 92
  Sebastian Sigvardsson säger

  # 91 Monica

  Det finns så många intelligenta ”visselblåsare” att det inte längre går att följa alla men Steve Kirsch är absolut en av de smartaste och som sammanställer fakta på ett begripligt sätt för den som inte är så van vid att tex läsa en studie på Pubmed. som är en fantastisk databank men som kan vara svår att navigera på vid första besöket. Robert F Kennedy Jr , dr Robert Malone, dr Paul Marik (FLCCC), dr Geert Vanden Bossche, dr Peter McCullough och många många fler gör nu heroiska insatser för att få ett slut på covidiotin.
  Jag kan knappt tro att det som utspelar sig idag händer på Riktigt….man hoppas på att allt bara är en mardröm som snart ska ta slut……
  En uppmaning till alla :Gå in på The Great Barrington Declaration …. känns det ärligt och äkta så skriv under för att visa att ni också förstår allvaret….

 93. 93

  Icke att förglömma doktor Simone Gold, en av de viktiga…
  Håller helt med, är svårt att tro att allt detta händer på Riktigt….

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa