En berättelse om lång Covid

Jag var en frisk 38-åring… .

Man undrar om det finns några jämförande studier på behandling av lång-Covid med C-”vaccination”, mot klorokin/Ivermectin, C.vitamin i högdos, D-vitamin, Zinktillskott etc?
Om det är så att lång-Covid beror på att viruset fortfarande är aktivt i kroppen så skulle det vara en möjlighet att behandling hjälper? Någon som vet?

 

Comments

 1. 1
  Ragne Mansfield säger

  Se t ex https://vladimirzelenkomd.com/ => The Zelenko Protocols

 2. 2
  Maria Munck säger

  Påminner mycket i symptom med långvarig Borrelia(trots diagnos o behandling) och vårdens bristande förmåga att ta en på allvar…. Likheter mellan långvarig Borrelia, ME och postcovid borde VERKLIGEN forskas på!

 3. 3

  Det vore en utopi att det har gjorts eller kommer göras några studier gällande detta du skrev.
  Det hade nog blivit stoppat av läkemedelsindustrins och etablissemanget Annika.
  Enligt professorer är det ju omöjligt att öka eller förbättra sitt immunförsvar.
  Hur dom nu kan med att ljuga och göra sådana uttalande. Det bör ju krävas att evidens uppvisas av professorer som stödjer sina teser. Trovärdighet blir ju noll i framtiden för denna professor.
  Läkare blir ju av med sina läkarlegitimationer om de gör misstag eller säger sanningar eller gör fel.
  Hur kan dessa professorer få behålla sin titel när de ljuger sig själva och resten av svenska folket rakt upp i ansiktena? Hur kan dom sova med den lögnen på sitt samvete? Kanske fick frikort på sömntabletter och ångestdämpande av etablissemanget.
  Väldigt intressant läsa 38-åringens långa och svåra resa för att få adekvat vård.

 4. 4

  Läste på funktionsmedinska nyheter att det kan finnas en viss möjlighet att långtidscovid beror på återaktiverad Epstein Barr virus.
  Eller står det om det här också

  https://kemisamfundet.se/mer-an-ett-virus-kan-ligga-bakom-langtidscovid/

 5. 5
  Nisse Hult säger
 6. 6
  Mayne Sundewall-Hopkins säger

  Det verkar som om allt fler människor drabbas av autoimmuna sjukdomar.

  Som sekreterare för Devon & Cornwall Lupus Group hör jag ofta om de problem som SLE-patienter har pga sin sjukdom – och nu även lång-Covid. Tyvärr gäller det ofta samma symptom som de får efter den årliga flunsa-sprutan – och nu även efter den senaste raden av injektioner.

  Jag var en av flera kursledare för EPP (Expert Patient Programme) i UK under ett antal år. Deltagarna hade olika kroniska diagnoser – i regel autoimmuna. Många av symptomen var desamma, oavsett namn på sjukdom. Alla hade liknande problem, speciellt när det gällde brist på förståelse – både från sjukvården och från samhället i allmänhet – även familj och vänner. Kommentarer kunde vara: ’Vad är det med dej? Kan du inte komma? Du var ju ok i förmiddags!!” – ”Vadå trött, du har ju vilat en stund!!” – ”Ta dej samman nu!!” osv.

  Det är verkligen dags att, långt om länge(!), lyssna på patientens erfarenhet, snarare än att enbart förlita sig på olika (blod etc) tester!

 7. 7
  Christer Kamb säger

  Passa på att ladda hem en artikel från Dr Mercola inkl video med Dr McCullough om behandling av Long-Covid. Pga myndighetsförtrycket plockar han bort artiklarna inom 48 tim.

  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/11/20/treating-long-haul-syndrome.aspx

 8. 8

  Här kan man höra och se en intervju med dr Peter McCullough om covid och behandling. Han har en positiv och hoppfull inställning till vad vården kan göra för patienterna. https://www.youtube.com/watch?v=3AgvHVOo2Hg

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa