Sponsra Ann Fernholm

Ann Fernholm har i många år varit aktiv i kampen mot ovetenskapliga kostråd. Hon har också varit högst aktiv inom Kostfonden. Hon har arbetat med detta helt ideellt.
Men hon måste som alla människor försörja sig. Nu har vi en chans att sponsra hennes arbete, så att hon kan fortsätta sitt mycket viktiga arbete, utan att behöva syssla med annat för sin försörjning. Hon har anslutit sig till Patreon.com, där vi kan gå in och ansluta oss som månadsgivare till hennes konto.

 

Comments

 1. 1
  Christer Kamb säger

  Bra tanke där! Jag har sett henne i debatt med Livsmedelsverkets folk och blir så ledsen när stereotyperna sköljer ur byråkraterna. Som en bandspelare efter regi. Till verkets ”försvar” får ändå hållas min okunskap hur de finansieras. Läkemedelsverkets inkomster kommer såvitt jag vet mest från avgifter från sålda läkemedel (75% har jag läst!). Stämmer det fattar varje svensk hur en verksdirektion ser på sina kontakter med BigPharma. Självklart råder det alltid knappa resurser inför ett nytt budgetår meddelar finansministern.

 2. 2

  Det Ann kämpar med är värt att stötta. Hennes första bok, ”Ett sötare blod” var en ögonöppnare för mig. Sedan dess har jag helt enkelt inte köpt något socker eller vetemjöl i snabbköpet. Köp och läs gärna hennes böcker.

  Sedan skulle jag vilja tillägga att det verkar som att medelsvensson helt enkelt inte kan ta in att både Läkemedels- och Livsmedelsverken är korrupta äv om inte det sker på väldigt raffinerade sätt.
  De bästa exemplen på det är att T2-diabetiker rutinmässigt förskrivs helt meningslösa blodfettssänkare, och att Livsmedelsverket fortfarande tror på kalorihypotesen.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa