Gå med i gratis kostintroduktion

Erik Hexeberg är partiledare i Det norska Hälsopartiet. Sofie Hexeberg är Lavkarboförfattare och första kandidat i Rogaland för Hälsopartiet.

De ger nu en gratis introduktionskurs till hälsobefrämjande kost, imorgon, den 8 juli. Det blir Erik Hexeberg som föreläser.

 

Comments

 1. 1
  Arvid säger

  Jag lyckades inte få kontakt med webinaret!
  Någon som lyckades?

 2. 2
  Johan säger

  Bra seminarium ur flera aspekter.

  De visade att teorierna verkligen fungerade genom att presentera ett par människor som hade blivit hjälpta. Sedan var det en teoretisk genomgång där Erik Hexeberg förklarade principerna på ett översiktligt vis, varvat med en del frågor om den praktiska tillämpningen. Han visade bland annat en studie om vad som hände med blodsocker och insulinnivåer efter en lågkolhydratfrukost kontra en högkolhydratdito, allt annat lika. Insulinet drog naturligtvis iväg för högkolhydratfrukosten. Sedan förklarade han vad som hände i de olika fallen på cellnivå. Sedan var det frågestund, där de verkligen kunde visa att de visste vad de pratade om. Synd bara att jag missade att skriva ner smoothiereceptet. Mötet spelades in, men jag vet inte om och isåfall hur man hittar det. Kanske måste man vara medlem i Helsepartiet?

  Även intressant att norrmännen har startat ett politiskt parti ”Helsepartiet” för att belysa viktigheten i dessa frågor. De verkar ha ungefär samma problem med en officiell hållning som avviker från verkligheten vad beträffar kostråd, på samma sätt som i Sverige, så partiet behövs, verkligen.

 3. 3
  Marie Andersson säger

  Jag har en släkting som har diagnosticerats med metastaser på hjärnan. Nu undrar jag om det finns någon alternativ klinik att vända sig till som ett komplement om den konventionella vården inte lyckas? Vad jag förstår finns inte Vidar-kliniken kvar men det kanske finns något liknande i Danmark eller Tyskland?

 4. 4
  Annika Dahlqvist säger

  3 Marie Andersson
  Jag vet inte av någon alternativ cancerklinik i Sverige. Någon annan?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa