Dr Mercola tar bort alla artiklar om Vitamin C, D, Zink och Covid 19

Dr Mercola tar bort alla artiklar om vitamin C, D, Zink och Covid 19 .

Press och hotelser mot honom från censur-ivrare har blivit för hård.

 

Comments

 1. 1
  Eva Lena Sörman säger

  Varför tas dessa artiklar bort av dr Mercola? Nån som vet?

 2. 2
  Mayne Sundewall-Hopkins säger

  @ Eva Lena

  Klicka på länken ovan – han förklarar allt där. Det är inte ‘bara’ press utan även hotelser Dr Mercola utsätts för ..sedan lång tid. Alla som arbetar med naturlig kost, kosttillägg och naturliga behandlingar lever farligt idag.

  Nu, mer än någonsin, gäller det att vi kämpar mot ‘ondskan i världen’ – vi får inte ge upp!

 3. 3
  Rolf Löfgren säger

  Hos Svara doktorn finns artikel med detta citat:
  ”Nuvarande pandemi skulle enkelt kunna vara utplånad om en eller två veckor”

  (citat ur Thomas E Levys bok ”Rapid Virus Recovery”)

  OBS! Boken går att ladda ner gratis här: https://rvr.medfoxpub.com/

  http://www.svaradoktorn.se/427029039/7028105/posting/en-f%C3%B6rf%C3%A4rlig-historia

 4. 4
  Helena säger

  Jag kollar ibland på några kända brasilianska läkare som även är näringsfysiologer. .
  Jag har lagt märke till att de aldrig talar om covid. Andra, ”vanliga” läkare, säger ”medan ni väntar på vaccin”, så …….Jag har förstått att de vet att de kommer att bli blockerade eller / smutskastade.

  Jag har också märkt att vissa journalister som talar om globalismen på youtube, använder andra, beskrivande ord, för det dom talar om. De säger att de gör detta för annars blir de blockerade.

 5. 5
  Sven Erik Nordin säger
 6. 6
  Mats säger

  Undrar hur länge till vi får köpa “tillskott”? Det gynnar ju inte läkemedelsindustrin att vi vill ha ett fungerande immunförsvar. Vi ska alla äta skräpmat från industri så vi blir fogliga och kunder livet ut för livsmedelsindustrin och läkemedelsindustrin. Yttrandefrihet är inget vi ska få ha. Förakt är vad man känner.

 7. 7
  Kristina säger

  Ett vitamin är bra av många orsaker. Vi behöver inte tala om varför vi köper vitaminer. När vi handlar mat , måste vi ju inte redogöra i kassan varför vi vi köper, eller hur ?

 8. 8

  @Helena
  Det finns fler som har samma uppfattning, ex. Magnus Stenlund i Ledaren nr 61.

  https://swebbtv.se/videos/watch/3a8d40c4-d3d7-408f-8e1a-5bdc535b0d5c

  Diktaturer tillåter kritik, men inte handlingar som leder till att elitens agenda slås i spillror. Det kan ev. stämma, men kommer de till slut ens tillåta kritik? Konspirationen mellan monopolkapital, medier och makthavare kommer förnekas, fastän den är väl synlig.

  Tillståndet uppmuntrar oss alla till skönmålning av våra språk på sådana plattformar, eller som George Orwell skulle ha kallat det “nyspråk”.

  Google analyserar alla kommentarer, upplagda såväl som via mikrofonerna på datorer och telefoner, via sina enorma servrar, men det finns sätt att kringgå den totalitära censuren. Det bästa sättet jag funnit är Purism, GNU/Linux, Firefox, NoScript och WordPress kombinerat med Internet Archive.

  Det kan inte bli rätt om man inte gör rätt, så gör rätt!

 9. 9
  Hanveden säger

  # 1
  Gå in och läs i min kommentar nr 9 i i förra tråden “D-vitamin och solskyddsmedel”…

  Där finns skrämmande läsning om hur läkemedelstillverkarna organicerat sig mot allternativa botmedel…

  Kan också äversättas med Google översättning eller motsvarande….

  mLCHFh

 10. 10
  Lasse P säger

  Dr Mercola är bara en i raden som blir bortsencurerad av “Big Tech”.
  LifeSiteNews har blivit utkastad från FB.
  https://www.lifesitenews.com/news/breaking-facebook-permanently-bans-lifesitenews-page
  Lika mysko är det med de s.k “oberoende faktagranskare” som fakeförklarar covidkritiska inlägg, även om inläggen hänvisar till officiella myndighetsdokument eller Peer Reviewed artiklar.
  Det är ju mycket märkligt att det bara är artiklar eller inlägg som handlar om de tvivel som finns kring sars-cov-2 och vacciner eller alternativa behandlingar som bannlyses, jag menar att det finns ju så mycket annat som är fake men dessa faktagranskas ALDRIG!
  Folk har blivit så vettskrämda att det sunda förnuftet har utrotats ur människans medvetande.
  Dessutom så vill man införa “vaccinpass” så folk ska återfå sin frihet och det motiverar (läs tvingar”) folk att vaccinera sig.
  Några få människor har lyckats, via WHO, att övertyga all värdens regeringar och idioter till politiker att Sars-cov-2 är århundradets hot mot mänskligheten.
  Att sedan flera sakkunniga experter inom det medicinska och biologiska m.fl områden, inte tas på allvar, är högst förbryllande men inte ologiskt då dessa människor utgör ett hot mot globala vinstintressen.
  Har haft inlägg på FB med hänvisning (länkat) till artiklar som är vetenskapligt belagda men får till svar av “Svenssons” att det inte bevisar något…det står ju annat i aftonpressen….Puh!
  Folk måste få upp ögonen….NU!

 11. 11
  XMargareta säger

  Vad som ändå borde kunna göras av diverse bloggare etc. är att länka till vetenskapliga rapporter och skriva ungefär:
  ” Här en rapport vars resultat är/ visar att….” och endast i en kort mening beskriva just resultatet.
  Ungefär som Annika gör.

 12. 12
  Nisse Hult säger

  Och vart är vi på väg i Sverige då?
  Inte långt i från i mina ögon

 13. 13

  Det fria ordet och den medföljande sanningsutvärderingen går en dyster framtid till mötes. Det har pågått i ett år nu. Inte bara dr Mercola har blivit stoppad. Det är tusentals sanningssägare som blivit nedtystade. Men det verkar inte gälla för vårt, eller Annikas forum här på bloggosfären. På Youtube får du skriva vad du vill i kommentarerna. Men det lämnar inte din dator. Det är bara du som kan läsa vad du skrivit. Texten når aldrig några läsare. Jag kallar det modern fascism utövat av Världens rikaste och mäktigaste människor. Politiker och myndigheter står bredvid och applåderar.

  Sverige har begärt info om kosttillskott från myndigheterna. För att kunna förbjuda våra utsagor. Ekonomi styr vartenda andetag här på jorden. Straffet från folket är att peta ut friliberalerna från riksdagen. Men det hjälper föga. Vi är farliga och måste hindras från att nå publikum. Så länge vi är tysta på plattformarna, så mår industrin bra.

 14. 14
  Lasse P säger

  Skall bli intressant att se vad Reimer Fuellmich kan åstadkomma i sitt åtal mot bluffen med PCR-testet.
  Det lär vara runt 1000 advokater involverade och vittnesmål från runt 10000
  personer från olika medicinska/biologiska områden.

 15. 15
  Lasse P säger

  Ta Er tid och titta på detta inslag från Fox News.

  https://video.foxnews.com/v/6252794642001#sp=show-clips

 16. 16
  Helena säger

  @XMargareta eller någon, vad tycks om
  Novavax som är på ingången?

  Senare i år kommer troligen det kinesiska också.

  Jag vill helst inte ta någon vaccin men om jag måste för att resa, vill jag ta det minst skadliga. Blir ytterst sällan förkyld och har bara haft influensa ett par ggr under livet. Är pensionär.

 17. 17
  Lasse P säger

  Novavax verkar ha problem med utrullningen av sitt covidvaccin och aktien rasar så om den blir aktuell i Sverige är högst oklart.
  Det verkar även som att AZ vaccin inte kommer att upphandlas i fortsättningen utan man avslutar inköpen till dom som skall ha sin andra dos, sedan är det Pfizer och Moderna som gäller

 18. 18
  XMargareta säger

  Helena.
  Jag vet inte så mycket, men jag resonerar nedan.
  Novavax består av själva Spike-proteinet tillsammans med adjuvans ( adjuvanser är ämnen som retar immunsystemet lite ytterligare.) muskelcellerna i armen tillverkar sedan antikroppar osv.
  Jag har ingen aning, men om nu de undersökningar har rätt, som Lars Bern nyligen refererar till. Undersökning (-ar?), som menar att själva spikeproteinet, i hög halt i blodbanor, eller i för hög halt i förhållande till erhållet immunsvar eventuellt är ansvarigt för den farliga delen av Coronainfektionen, så är inte Novavax en bra kandidat, eftersom vi då får vi in dessa proteiner färdiga innan immunsvaret kommer.
  (Angående undersökningen (-arna?), så är det inte alls orimligt att spikeproteinet skulle kunna ha denna effekt med tanke på, att det tycks finnas ACE 2- receptorer på en hel del ställen i kroppen. Men om de undersökningarna pekar rätt, så är det mycket man inte vet också.)
  Tankar om de nuvarande vaccinerna. OBS funderigarna är mina och kan innehålla massor av fel etc.
  Pfizer och Moderna innehåller m-RNA, som ger upphov till spikeproteintillverkning.
  m-RNA:et kommer inte längre in än till cellplasman, alltså inte ända in i cellkärnan. m-RNA:et skall sedan brytas ner och försvinna.
  m-RNA är instabilt. Att Pfizers vaccin behöver ha så enormt kallt tyder nog på, att det lättare faller sönder än Modernas. Det tycker jag är bra, för det är inte meningen att detta RNA skall fortleva och tillverka för mycket spikeproteiner. Bara så mycket, att immunsystemet lär sig tillverka antikroppar.
  AstraZ:s och Janssen distribuerar DNA till cellernas cellkärna. Dels, så är DNA en ganska stabil molekyl och vem har sagt, att detta DNA försvinner? Det kan teoretiskt sitta där och inducera Spikeproteintillverkning nu och då? Är detta det som har givit biverkningarna med blodpropp osv?
  Det finns flera sätt, att göra Coronavaccin och det är tex att spruta in försvagat/inaktiverat helt virus.
  Ett sådant vaccin skulle nog ha adjuvans också. Det är mer ett klassiskt sätt, att tillverka vaccin.
  En del vill tillskriva adjuvanser biverkningar också.
  Så av de vacciner, som finns hittills, tycker jag ( i min okunnighet?) att Pfizers vaccin, teoretiskt alltså, vore det att föredra.
  Jag är nu fullvaccinerad och hade tur, kanske? för det var just med Pfizers vaccin.

 19. 19

  Det finns människor som kan det här. Denna diskussion handlar om att 1918 pandemin, så muterade inte viruset. Det var först isolerat inom en mindre folkgrupp. där den utvecklade sin virulitet. Sedan svepte den genom planeten under ett år utan att mutera. Nu får vi anse det som klarlagt att mutationerna drivs av vaccinerna, och det är inte bra eftersom de som tar vaccinet slår ut sin grundläggande immunrespons. Det finns enligt gammal etablerad vetenskap bara ett sätt att möte det här viruset och det är att få ett naturligt immunförsvar. Det är att gå igenom sjukdommen och inte manipulera spikproteiner. Jag beklagar mänskligheten som nu blivit förstörd av ekonomisk girighet hos vaccintillverkarna.

  Det dessa mycket trovärdiga experter pratar om är förödande för mänskligheten. Ni skulle aldrig ha tagit sprutan om ni inte tillhört de 10% svagaste och ömtåligaste. Jag hade rätt som vanligt, utan att egentligen fatta någonting. Jag beklagar att ni blivit lurade av okunskapen. Jag har ingen aning om hur vi ska hantera att alla människor förstört sin respons till covid 2,s mutationer. Ett tips, du kan aldrig lura ett coronavirus, de anpassar sig hela tiden efter omständigheterna och alla vaccinerade står nu helt utan skydd. Detta borde cencureras, för det är för hemska ord. Men jag beklagar, det är sant. Vänligen upplys mig om att jag missförstått det här

  https://www.youtube.com/watch?v=2dX_Cr7lh-g

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.