Dr Mercola tar bort alla artiklar om Vitamin C, D, Zink och Covid 19

Dr Mercola tar bort alla artiklar om vitamin C, D, Zink och Covid 19 .

Press och hotelser mot honom från censur-ivrare har blivit för hård.

 

Comments

 1. 1
  Eva Lena Sörman säger

  Varför tas dessa artiklar bort av dr Mercola? Nån som vet?

 2. 2
  Mayne Sundewall-Hopkins säger

  @ Eva Lena

  Klicka på länken ovan – han förklarar allt där. Det är inte ’bara’ press utan även hotelser Dr Mercola utsätts för ..sedan lång tid. Alla som arbetar med naturlig kost, kosttillägg och naturliga behandlingar lever farligt idag.

  Nu, mer än någonsin, gäller det att vi kämpar mot ’ondskan i världen’ – vi får inte ge upp!

 3. 3
  Rolf Löfgren säger

  Hos Svara doktorn finns artikel med detta citat:
  ”Nuvarande pandemi skulle enkelt kunna vara utplånad om en eller två veckor”

  (citat ur Thomas E Levys bok ”Rapid Virus Recovery”)

  OBS! Boken går att ladda ner gratis här: https://rvr.medfoxpub.com/

  http://www.svaradoktorn.se/427029039/7028105/posting/en-f%C3%B6rf%C3%A4rlig-historia

 4. 4
  Helena säger

  Jag kollar ibland på några kända brasilianska läkare som även är näringsfysiologer. .
  Jag har lagt märke till att de aldrig talar om covid. Andra, ”vanliga” läkare, säger ”medan ni väntar på vaccin”, så …….Jag har förstått att de vet att de kommer att bli blockerade eller / smutskastade.

  Jag har också märkt att vissa journalister som talar om globalismen på youtube, använder andra, beskrivande ord, för det dom talar om. De säger att de gör detta för annars blir de blockerade.

 5. 5
  Sven Erik Nordin säger
 6. 6
  Mats säger

  Undrar hur länge till vi får köpa ”tillskott”? Det gynnar ju inte läkemedelsindustrin att vi vill ha ett fungerande immunförsvar. Vi ska alla äta skräpmat från industri så vi blir fogliga och kunder livet ut för livsmedelsindustrin och läkemedelsindustrin. Yttrandefrihet är inget vi ska få ha. Förakt är vad man känner.

 7. 7
  Kristina säger

  Ett vitamin är bra av många orsaker. Vi behöver inte tala om varför vi köper vitaminer. När vi handlar mat , måste vi ju inte redogöra i kassan varför vi vi köper, eller hur ?

 8. 8

  @Helena
  Det finns fler som har samma uppfattning, ex. Magnus Stenlund i Ledaren nr 61.

  https://swebbtv.se/videos/watch/3a8d40c4-d3d7-408f-8e1a-5bdc535b0d5c

  Diktaturer tillåter kritik, men inte handlingar som leder till att elitens agenda slås i spillror. Det kan ev. stämma, men kommer de till slut ens tillåta kritik? Konspirationen mellan monopolkapital, medier och makthavare kommer förnekas, fastän den är väl synlig.

  Tillståndet uppmuntrar oss alla till skönmålning av våra språk på sådana plattformar, eller som George Orwell skulle ha kallat det ”nyspråk”.

  Google analyserar alla kommentarer, upplagda såväl som via mikrofonerna på datorer och telefoner, via sina enorma servrar, men det finns sätt att kringgå den totalitära censuren. Det bästa sättet jag funnit är Purism, GNU/Linux, Firefox, NoScript och WordPress kombinerat med Internet Archive.

  Det kan inte bli rätt om man inte gör rätt, så gör rätt!

 9. 9
  Hanveden säger

  # 1
  Gå in och läs i min kommentar nr 9 i i förra tråden ”D-vitamin och solskyddsmedel”…

  Där finns skrämmande läsning om hur läkemedelstillverkarna organicerat sig mot allternativa botmedel…

  Kan också äversättas med Google översättning eller motsvarande….

  mLCHFh

 10. 10
  Lasse P säger

  Dr Mercola är bara en i raden som blir bortsencurerad av ”Big Tech”.
  LifeSiteNews har blivit utkastad från FB.
  https://www.lifesitenews.com/news/breaking-facebook-permanently-bans-lifesitenews-page
  Lika mysko är det med de s.k ”oberoende faktagranskare” som fakeförklarar covidkritiska inlägg, även om inläggen hänvisar till officiella myndighetsdokument eller Peer Reviewed artiklar.
  Det är ju mycket märkligt att det bara är artiklar eller inlägg som handlar om de tvivel som finns kring sars-cov-2 och vacciner eller alternativa behandlingar som bannlyses, jag menar att det finns ju så mycket annat som är fake men dessa faktagranskas ALDRIG!
  Folk har blivit så vettskrämda att det sunda förnuftet har utrotats ur människans medvetande.
  Dessutom så vill man införa ”vaccinpass” så folk ska återfå sin frihet och det motiverar (läs tvingar”) folk att vaccinera sig.
  Några få människor har lyckats, via WHO, att övertyga all värdens regeringar och idioter till politiker att Sars-cov-2 är århundradets hot mot mänskligheten.
  Att sedan flera sakkunniga experter inom det medicinska och biologiska m.fl områden, inte tas på allvar, är högst förbryllande men inte ologiskt då dessa människor utgör ett hot mot globala vinstintressen.
  Har haft inlägg på FB med hänvisning (länkat) till artiklar som är vetenskapligt belagda men får till svar av ”Svenssons” att det inte bevisar något…det står ju annat i aftonpressen….Puh!
  Folk måste få upp ögonen….NU!

 11. 11
  XMargareta säger

  Vad som ändå borde kunna göras av diverse bloggare etc. är att länka till vetenskapliga rapporter och skriva ungefär:
  ” Här en rapport vars resultat är/ visar att….” och endast i en kort mening beskriva just resultatet.
  Ungefär som Annika gör.

 12. 12
  Nisse Hult säger

  Och vart är vi på väg i Sverige då?
  Inte långt i från i mina ögon

 13. 13

  Det fria ordet och den medföljande sanningsutvärderingen går en dyster framtid till mötes. Det har pågått i ett år nu. Inte bara dr Mercola har blivit stoppad. Det är tusentals sanningssägare som blivit nedtystade. Men det verkar inte gälla för vårt, eller Annikas forum här på bloggosfären. På Youtube får du skriva vad du vill i kommentarerna. Men det lämnar inte din dator. Det är bara du som kan läsa vad du skrivit. Texten når aldrig några läsare. Jag kallar det modern fascism utövat av Världens rikaste och mäktigaste människor. Politiker och myndigheter står bredvid och applåderar.

  Sverige har begärt info om kosttillskott från myndigheterna. För att kunna förbjuda våra utsagor. Ekonomi styr vartenda andetag här på jorden. Straffet från folket är att peta ut friliberalerna från riksdagen. Men det hjälper föga. Vi är farliga och måste hindras från att nå publikum. Så länge vi är tysta på plattformarna, så mår industrin bra.

 14. 14
  Lasse P säger

  Skall bli intressant att se vad Reimer Fuellmich kan åstadkomma i sitt åtal mot bluffen med PCR-testet.
  Det lär vara runt 1000 advokater involverade och vittnesmål från runt 10000
  personer från olika medicinska/biologiska områden.

 15. 15
  Lasse P säger

  Ta Er tid och titta på detta inslag från Fox News.

  https://video.foxnews.com/v/6252794642001#sp=show-clips

 16. 16
  Helena säger

  @XMargareta eller någon, vad tycks om
  Novavax som är på ingången?

  Senare i år kommer troligen det kinesiska också.

  Jag vill helst inte ta någon vaccin men om jag måste för att resa, vill jag ta det minst skadliga. Blir ytterst sällan förkyld och har bara haft influensa ett par ggr under livet. Är pensionär.

 17. 17
  Lasse P säger

  Novavax verkar ha problem med utrullningen av sitt covidvaccin och aktien rasar så om den blir aktuell i Sverige är högst oklart.
  Det verkar även som att AZ vaccin inte kommer att upphandlas i fortsättningen utan man avslutar inköpen till dom som skall ha sin andra dos, sedan är det Pfizer och Moderna som gäller

 18. 18
  XMargareta säger

  Helena.
  Jag vet inte så mycket, men jag resonerar nedan.
  Novavax består av själva Spike-proteinet tillsammans med adjuvans ( adjuvanser är ämnen som retar immunsystemet lite ytterligare.) muskelcellerna i armen tillverkar sedan antikroppar osv.
  Jag har ingen aning, men om nu de undersökningar har rätt, som Lars Bern nyligen refererar till. Undersökning (-ar?), som menar att själva spikeproteinet, i hög halt i blodbanor, eller i för hög halt i förhållande till erhållet immunsvar eventuellt är ansvarigt för den farliga delen av Coronainfektionen, så är inte Novavax en bra kandidat, eftersom vi då får vi in dessa proteiner färdiga innan immunsvaret kommer.
  (Angående undersökningen (-arna?), så är det inte alls orimligt att spikeproteinet skulle kunna ha denna effekt med tanke på, att det tycks finnas ACE 2- receptorer på en hel del ställen i kroppen. Men om de undersökningarna pekar rätt, så är det mycket man inte vet också.)
  Tankar om de nuvarande vaccinerna. OBS funderigarna är mina och kan innehålla massor av fel etc.
  Pfizer och Moderna innehåller m-RNA, som ger upphov till spikeproteintillverkning.
  m-RNA:et kommer inte längre in än till cellplasman, alltså inte ända in i cellkärnan. m-RNA:et skall sedan brytas ner och försvinna.
  m-RNA är instabilt. Att Pfizers vaccin behöver ha så enormt kallt tyder nog på, att det lättare faller sönder än Modernas. Det tycker jag är bra, för det är inte meningen att detta RNA skall fortleva och tillverka för mycket spikeproteiner. Bara så mycket, att immunsystemet lär sig tillverka antikroppar.
  AstraZ:s och Janssen distribuerar DNA till cellernas cellkärna. Dels, så är DNA en ganska stabil molekyl och vem har sagt, att detta DNA försvinner? Det kan teoretiskt sitta där och inducera Spikeproteintillverkning nu och då? Är detta det som har givit biverkningarna med blodpropp osv?
  Det finns flera sätt, att göra Coronavaccin och det är tex att spruta in försvagat/inaktiverat helt virus.
  Ett sådant vaccin skulle nog ha adjuvans också. Det är mer ett klassiskt sätt, att tillverka vaccin.
  En del vill tillskriva adjuvanser biverkningar också.
  Så av de vacciner, som finns hittills, tycker jag ( i min okunnighet?) att Pfizers vaccin, teoretiskt alltså, vore det att föredra.
  Jag är nu fullvaccinerad och hade tur, kanske? för det var just med Pfizers vaccin.

 19. 19

  Det finns människor som kan det här. Denna diskussion handlar om att 1918 pandemin, så muterade inte viruset. Det var först isolerat inom en mindre folkgrupp. där den utvecklade sin virulitet. Sedan svepte den genom planeten under ett år utan att mutera. Nu får vi anse det som klarlagt att mutationerna drivs av vaccinerna, och det är inte bra eftersom de som tar vaccinet slår ut sin grundläggande immunrespons. Det finns enligt gammal etablerad vetenskap bara ett sätt att möte det här viruset och det är att få ett naturligt immunförsvar. Det är att gå igenom sjukdommen och inte manipulera spikproteiner. Jag beklagar mänskligheten som nu blivit förstörd av ekonomisk girighet hos vaccintillverkarna.

  Det dessa mycket trovärdiga experter pratar om är förödande för mänskligheten. Ni skulle aldrig ha tagit sprutan om ni inte tillhört de 10% svagaste och ömtåligaste. Jag hade rätt som vanligt, utan att egentligen fatta någonting. Jag beklagar att ni blivit lurade av okunskapen. Jag har ingen aning om hur vi ska hantera att alla människor förstört sin respons till covid 2,s mutationer. Ett tips, du kan aldrig lura ett coronavirus, de anpassar sig hela tiden efter omständigheterna och alla vaccinerade står nu helt utan skydd. Detta borde cencureras, för det är för hemska ord. Men jag beklagar, det är sant. Vänligen upplys mig om att jag missförstått det här

  https://www.youtube.com/watch?v=2dX_Cr7lh-g

 20. 20
  Jösses säger

  Kan lika gärna vara så att mutationerna uppstår p g a nedstängningar och ”korpulens”, istället för vaccinering. De som drabbades hårdast av pandemin för 100 år sedan var för övrigt de undernärda och fattiga. En grupp människor vi inte riktigt har i vår del av världen idag. Istället har vi överviktiga och övermedicinerade.

  Det är en otäck tanke, men undrar vad som hade hänt utan nedstängning? Av alla jag känner som fått viruset, tror jag att ”bara” en person hade avlidit om den inte fått den vård som nedstängningen möjliggjorde.

  På populationsnivå skulle det naturligtvis vara ett högt utfall och för varje drabbad oerhört tragiskt.
  För mänskligheten som helhet skulle det dock varit stärkande, på ett brutalt och otäckt sätt.

  Massor av ”kassakor” som är nutritionella analfabeter och/eller indragna i en vårdskadespiral, de skulle plötsligt ha försvunnit. Det skulle inneburit ett extremt tapp för dödsmedels och skademedelsindustrin.

  För sjukhusen skulle allt först ha blivit kaos och inferno, för att sedan gå in i lugnet efter stormen, när de mest vårdkrävande inte skulle varit med oss längre.

 21. 21
  XMargareta säger

  Georg
  Jag har tagit del av denna video tidigare.
  Teorin håller för systematiskt tänkande, men teorier är ingenting annat än just teorier. Det går att ställa upp teorier, som motsäger denna teori också och som håller för ett systematiskt tänkande.
  Så går tex forskning framåt. Man ställer upp teorier och prövar dem.
  I vårt fall är det först när verklighetens lut verkat, som man ser ett resultat och eventuellt vet orsak-verkan i ett visst förlopp.
  Sant är nog att viruset utmanas att komma förbi försvaret och därför föreligger ett evolutionstryck åt det hållet. Men en förändring i spike-proteinet kan tex också försvåra för detsamma, att öppna cellen osv.
  Då blir viruset snällare, eller helt ofarligt. En person kan då bli smittad, utan att veta om det eller märka det och utveckla antikroppar mot det nya osv. Det skulle naturligtvis kunna tänkas bli värre än nu, men det är inte skrivet i sten.
  Det är det bäst fortplantningsdugliga viruset, som vinner och det kan vara överlevnad för viruset att ”hitta på” att bli snällt för då dör inte människan, utan kanske uppträder som vanligt med människor tätt inpå sig i stället för att vi försvårar för det genom att tex sitta i karantän.

 22. 22
  Conny säger

  När viruset fick spridas fritt så kunde mutationer uppstå i något virus av sig självt.
  evolution kallas det och det fanns före läkemedel och vacciner.

  Alla virus blir inte snälla med tiden en del blir bara dödligare typ rabies ebola aids, coronavirustyp sars mers var även mycket dödliga.

  Total nedstängning i början kunde kanske stoppat viruset helt.

  Vi kan inte låta nya virus spridas fritt nästa virus kan vara ett luftburet ebolavirus aidsvirus, det skulle nästan bli slutet för mänskligheten.

 23. 23
  Lasse P säger

  XMargareta.
  Intressanta tankegångar.
  Om viruset muterar till en snällare variant för sin egen överlevnads skull, hur vet viruset om det skall bli snällare och inte elakare?
  Besitter virus någon form av intelligens och hur vet de andra viruskompisarna hur dom skall mutera…kan dom små jävlarna kommunicera oxå?
  Av vad jag tagit del av så kan man inte göra ett traditionellt vaccin mot covid-19 då man inte lyckats isolera själva viruset.
  Det lär vara så att man har låtit datorer skapa ett teoretiskt sars-cov-2 virus utifrån ett antal korta gensekvenser dvs man skapade ett datorvirus med egenskaper som överensstämmer med en i förväg önskvärd egenskap.
  För att i verkligheten kunna påvisa viruset skapades PCR-testet som, i tillräckligt många ct-cykler, kan påvisa vad som helst.
  Sedan bakade man ihop influensa typ A och B och….vips så existerar sars-cov-2.
  Fundera över varför säsongsflunsan, mirakulöst, i det närmaste upphörde då sars-cov-2 kom med i bilden våren 2020 och inte dök den upp i någon omfattning denna säsong heller.
  Jag påstår inte att den ovan nämnda teorin är rätt då inget verkar vara solklart i denna soppa.

 24. 24
  Lasse P säger

  Intressant länk som påstås visa skillnaden mellan förväntad död och faktisk död i olika länder efter vaccinationsstart.
  https://youtu.be/xSrc_s2Gqfw

 25. 25
  Lars Henrik säger

  Lasse P,

  En mutation som gör det lättare för en individ att överleva och få fler avkommor kommer sannolikt att bli allt vanligare och successivt ta över på andra artfränders bekostnad. Så ett coronavirus som pga en mutation blivit så snällt att värdorganismen inte försöker skydda sig (och därigenom försvåra spridningen) får lättare att överleva och föröka sig. Det behövs ingen intelligens, bara tur. Gynnsamma mutationer överlever.

 26. 26
  Lars Henrik säger

  forts.

  Om mutationen går i arv, vilket den ofta men inte alltid gör, får avkommorna den nya egenskapen och på så sätt sprids det muterade viruset. Eftersom virus förökar sig snabbt sprids mutationen snabbt.

 27. 27
  Conny säger

  Lasse p
  kan du inte se felet.
  dödsfallen kan inte öka när vi vaccinerar.
  Jag har inte sett att det är vaccinerade som dör.

  Ungefär samtidigt med vaccinerna kom muterade mer dödliga och mer smittsamma coronavirus.

  Om vi hade vaccinerat förra våren skulle det set ut som att vaccinerna eliminerade viruset skulle vi däremot vaccinerat i andra vågen hösten så skulle det set ut som att vaccinet inte fungerade.

  Med statistik kan man visa vad som helst.

  ”förväntad död” det är ingen sanning det är påhittat.
  Med tanke på muterade och mer smittsamma dödliga varianter så så förväntade jag mig kraftigt ökande dödsfall.

  Det verkar vara några som är emot vaccin för dom vill att gamla svaga ska dö.

 28. 28
  XMargareta säger

  Lars Henrik.

  Ja just så fungerar evolutionen. Den bäst anpassade till den miljö som råder överlever bättre.
  ” The most fitted.”
  När det gäller sjukdomsframkallande mikrober, så finns tendensen, att de blir snällare efterhand.
  Det blir ett mycket större R-tal för den gynnsamma mutationen.

  Mikroben kan också ”verka” snällare efterhand om det finns mer och mer flockimmunitet.
  Så där finns ett ”samarbete.”
  När det gäller virus, så kommer mutationen i fråga att ärvas vidare. Virus är så pass enkelt.
  När det gäller mer sammansatta arter, så måste mutationen i fråga inträffa i en könscell för att den skall ärvas vidare.

  Lasse P. Vad gäller videon du länkar till, så undrar jag hur vederhäftig den är? Vem har gjort den och i vilket syfte? och var finns underlaget att studera undrar jag.
  Visst det videon visar kan till och med inträffa.
  Tex om detta med. ”Antibody Dependent Enhancement.”
  är sant i stor utsträckning.
  Det skulle vara förskräckligt, men vad jag vet, så skulle det i så fall nu, eller mycket snart förekomma mer eller mindre massdöd och hittills har väl inte det inträffat? Det man rapporterar är väl i stället, att antalen allvarlig sjukdom och död med Corona går ner?
  Jag ger en länk till hur ”Antibody Dependent Enhancement” tänks fungera. Här beskrivs hur Coronavirus vid existerande antikroppar ( efter vaccinering?) får en förstärkt förmåga, att invadera celler, som normalt inte tillverkar viruspartiklar. tex Makrofager.
  https://www.hkmj.org/system/files/hkm1603sp4p25.pdf#:~:text=antibody-dependent%20enhancement%20%28ADE%29%20is%20known%20to%20be%20exploited,can%20enter%20cells%20through%20the%20binding%20of%20virus%2F
  Men som sagt det har vi väl inte sett?

 29. 29
  Lasse P säger

  XMargareta
  Som jag skrev så ”påstås den visa”…men jag fann den intressant som sammanfattning då det finns uppgifter på att det i länder som kommit långt i vaccineringsprocessen även har ett ökat antal covidsjuka och avlidna, trots att många är fullvaccinerade.
  Ann-Cathine Engwall säger att enligt läkare i USA så är ca 60% av nya covidfall, inlagda på sjukhus, personer som är vaccinerade.
  Här följer en artikel i Forbes som beskriver det jag nämt.
  Informationen får ni tolka som ni vill, jag beskriver bara uppgifter som finns.
  https://www.forbes.com/sites/roberthart/2021/05/11/covid-surges-in-4-of-5-worlds-most-vaccinated-countries-heres-why-the-us-should-worry/?sh=ff0bc2d67711
  Enl VAERS så har 4061 (30/4-21)personer avlidit av covidvaccinet i USA, liknande uppgifter kommer fram i Yellow Card i U.K och EU.
  Anmärkningsvärt är att de i USA och av FDA godkända läkemedlen normalt dras in om dödsfallen överstiger 50….här har vi ett experimentellt vaccin som inte är slutgiltigt godkänt men som skördar dödsfall utan att myndigheter höjer ögonbrynen

 30. 30
  XMargareta säger

  Ja Lasse P man får navigera så gott man kan.
  Inte är det lätt.
  Enligt Sciencebasedmedicine.org används VAERS som det öppna system det är tydligen för sk antvaxxers för att ljuga in biverkningar. Inte vet jag om det stämmer.
  Så här skriver de:
  Basically, VAERS is a passive reporting system, in which anyone can report suspected adverse events after any vaccination to be recorded in the database. Given that anyone can report any suspected adverse event, VAERS is intended to be an early warning system. Unfortunately, it is that very open nature of the system that has allowed it to be used and abused by antivaxxers to promote their false claims that vaccines cause so many adverse events and medical

 31. 31
  Lasse P säger

  Naturligtvis kan ett system som VAERS missbrukas men ponera att 90% av de inrapporterade dödsfallen är falska, påhittade fall av antivaxxare så kvarstår över 400 verkliga fall.
  Man uppskattar att det bara är ca 1% av biverkningsfallen som rapporteras in så det finns risk att det verkliga antalet verkliga dödsfall
  trots allt är mer än oacceptabelt högt.
  Har nu på morgonen tittat på videoupptagningar från läkare som vittnat inför senaten och de säger i stort samma sak som jag berättat, merparten av de som kommer in akut med covid-19, är de som redan vaccinerats.

 32. 32
  Conny säger

  Post vaccine deaths
  https://www.youtube.com/watch?v=SHH1vWD19Fw

  Dr. John Campbell
  967 000 prenumeranter

  Gamla dör hela tiden och några kommer därför att dö kort efter vaccinet.

  Det kan finnas oväntade allvarliga biverkningar som uppstår sent efter vaccineringen, jag ser det som en verklig risk minns svininfluensan där narkolepsi kunde komma efter månader.

  Om vaccinerna inte skyddar som det är tänkt så är vi illa ute Covid kommer i så fall att bli som spanska sjukan med många döda.

  Det är fortfarande många som dör i Sverige är det vaccinerade som dör?
  Om det inte är äldre vaccinerade så måste det vara många yngre som dör nu då dom flesta äldre har fått sprutan.

  Kronoberg
  ”Av 34 patienter som just nu vårdas med covid-19 på sjukhus i regionen är tre av dem födda på 2000-talet.”

  ”Sex patienter vårdas på intensivvårdsavdelning och medelåldern bland alla inlagda för covid-19 är 56 år.”

  Vilka är det som dör nu, och har dom underliggande sjukdomar, jag hittar inte något i tidningarna, det verkar som dom inte vill skriva om det.

 33. 33
  XMargareta säger

  Ja med lite svart humor, så får den som lever se.

 34. 34
  Stefan säger

  Finns en del här i Sverige också. Säkerligen över hela världen också förstås. Bör noteras att det iaf detta fall rör sig om äldre sköra personer.

  https://lakartidningen.se/aktuellt/nyheter/2021/04/flera-aldre-pa-aldreboende-smittades-och-avled-trots-vaccination/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa