Intervju med mig på YouTube

Kim Larsson som är administratör på ¨Vi med diabetes typ 2″ har gjort en intervju med mig på You Tube.

 

Comments

 1. 1
  Stickan säger

  Annnika!
  Jag har precis lyssnat på intervjun. Det var mycket intressant. Skulle önska att många tar sig tid att se och lyssna på.
  Tack!

  Stickan

 2. 2

  Återigen bevisar du att du är en strålande människa, Annika! Är det inte jobbigt att vara en förnuftig människa bland en massa lurade tokskallar? Eller du kanske bara omger dig av metabolt medvetna?

  Jag har tre halvmedvetna i min krets. Resten lever i totalt mörker och är livrädda för vad jag ska säga härnäst (:

 3. 3
  Annika Dahlqvist säger

  2 Georg W
  Jag är ju numera pensionär, och träffar inte många människor nu under pandemin. Men jag känner också att jag inte har så stor lust att träffa perifera bekanta, eftersom det har hänt några gånger att jag har känt att de har tagit avstånd från mig – och det känns inte kul. Så jag träffar helst bara folk som jag vet har en positiv inställning till mig och mitt budskap.
  Detta gör att jag inte har så säker uppfattning om hur opinionen är ute i samhället är.numera.

 4. 4

  Vi har alla blivit eremiter (:

  Man kan se samhällstillståndet i livsmedelsaffärer. Allt som finns där köper folk. Det är gigantiska mängder skadlig mat som folk förgiftar sig med. Jag känner själv hur kroppen gärna skulle vilja tröstäta konstant i detta märkliga utvecklingsskede i människans historia. Enda räddningen är att bara besöka den s.k. mataffären max en gång i månaden. Då begränsas skadan, har jag lärt mig.

 5. 5
  Loberg Ethel säger

  Jag la in en kommentar nedanför wideon. Helt rätt Annika lägg ingen energi på oppositionella, det är deras bekymmer, fortsätt att bara ha det lugnt och bra

 6. 6
  Mormor säger

  Annika, Du klarade dej utmärkt!

  Det är faktiskt ganska otroligt att tänka sej hur många människor du har lyckats hjälpa under alla dessa år med dina enkla och förnuftiga råd och som tar varje tillfälle i akt att bedyra dej sin tillgivenhet och tacksamhet över att ha fått tillbaka en bättre hälsa och ett liv värt att leva.

  Och detta utan att ens ha en professors-titel, som så många andra kostexperter i levnadsstil, fetma, diabetes och cancer, vilka ofta blir intervjuade på tv i olika underhållnings-program….dessutom skriver dom även böcker om hur vi borde äta och röra oss. Men inget tycks hjälpa..?

  Och trots alla dessa goda råd om hur kosten påverkar vår metabolism, verkar inte dessa våra stora folksjukdomar ha förbättrats överhuvudtaget, utan tvärtom, situationen blir bara värre och värre…

  Den tycks öka exponentiellt, inte enbart i Sverige utan tyvärr över hela världen.
  Läste att Cancerfonden i 2018 finansierade forskningen med 606 miljoner kronor..!?
  På deras sajt står det också att cancer är en genetisk sjukdom. En genetisk sjukdom??
  Icke ett enda ord om professor Thomas Seyfried och hans upptäckter, som redovisas i boken ”Cancer as a metabolic disease” och som skulle kunna vända upp och ner på denna absurda situation….alltså billioner av pengar till forskning för att hitta en lösning på en otäck sjukdom, som i stället bara förvärras med nuvarande terapier..?? Not very smart..?
  Borde man inte dra slutsatsen att ändra på kursen och försöka komma på rätt köl?
  Är man vetenskapligt lagd borde väl nya teorier, som framkommer av kollegor från andra länder, intressera?
  Men icke, sa Nicke….

  Och i programmet där Kim Larsson själv blev intervjuad för några veckor sen, ihop med bland annat två läkare som deltagare, varav den ena var professor och specialist i diabetes sen 40 år, så kommer jag ihåg att Kim sa att han hade velat veta INNAN han blev sjuk och fick diagnosen diabetes typ två, att han var på väg att bli diabetiker.
  Detta hade tydligen kunnat genomföras med en enkel blodanalys av hans insulinproduktion och skulle ha besparat honom åtskilliga lidanden och en snabbare tillbakagång av sjukdomen, om den överhuvudtaget hade brutit ut….
  Tänk, så pass lätt att göra…och ändå blev det inte gjort…? Hur många andra människor är/var/ kommer att vara i samma situation?

  Kommer inte ihåg om någon av läkarna i studion beklagade denna ”fadäs”..? Eller ens om dom höll med?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa