Korttidsfasta och LCHF är effektivt mot fettlever

Rapport från Kostfonden . Minskad fettlever minskar också risken för levercancer.

Minskad fettlever minskar också insulinresistens och risken för typ 2-diabetes.

 

Comments

 1. 1
  I Like Neil Young säger

  Kraftigt OT – Men mycket viktig hälsofråga. Nyproducerad video med Dr.Gundry angående mobilstrålning
  https://www.youtube.com/watch?v=XJJmEE169y4

 2. 2
  ljusflimmer säger

  Det finns en sanning om hälsoproblem med vår tekniska utrustning.
  DET ÄR BEVISTAT ATT LJUSFLIMMER ORSAKAR HÄLSOPROBLEM.
  Det är ljusflimmer som många har blivit sjuka av och inte elektromagnetiska fält DET ÄR FAKTA.
  Mobilstrålning kan vara farligt jag utesluter det inte, cancer skador på lång sikt med mera kan finnas.

  Det största problemet är ljusflimmer, dom som säger att dom dikt känner strålning reagerar på ljusflimmer från apparaterna och inte på strålningen, vad jag vet så finns det inte en enda studie där försökspersonerna kunnat säga om strålningen var av eller på.
  https://ljuskultur.se/artiklar/led-och-flimmer/
  https://sle.se/led/

  Ljusflimmer går rakt in i hjärnan via synnerven och hjärnan får kraftigt pulserande signaler vilket skadar hjärnan.

  Sök på ljusflimmer

 3. 3
  Per-Olof Persson säger

  OT om mRNA-vacciner

  Dr. Lee Merritt: In Animal Studies, After Being Injected With MRNA Technology, All Animals Died Upon Reinfection

  In the following interview, Dr. Lee Merritt explains that mRNA technology is not a vaccine, mirroring what Dr. David Martin also stated recently.

  In animal studies, after mRNA injections have been administered to cats, when the virus arrived once again into the body, it arrived like a Trojan Horse, undetected by the cats’ own immune system. The virus multiplied unchallenged and all animals involved in the experiment died from various causes.

  According to Dr. Lee Merritt,

  What happened is all animals died… but they didn’t died of the “vaccine”. What they died from what used to be called “immune enhancement” and now they call it “antibody dependent enhancement” (ADE).

  Here’s what happens:

  They make the RNA and you get the “vaccine” and you do fine. Now, you challenge the animal with the virus that you are supposed to be immunizing against.

  So when they challenged those cats with SARS [a.k.a. SARS-CoV-1, is a coronavirus species], instead of killing the virus or weakening it, the immune response that they built into your system when out and codded the virus, so the virus came into the cat’s body like a Trojan Horse, unseen by the cat’s own immune system, and then it replicated without checking and killed the cat with overwhelming sepsis and cardiac failure. And that [also] happened in ferrets, that happened every time they tried this.

  https://www.lewrockwell.com/2021/04/no_author/dr-lee-merritt-in-animal-studies-after-being-injected-with-mrna-technology-all-animals-died-upon-reinfection/

 4. 4

  Tack Per-Olof
  Mina värsta farhågor har besannats. Mänskligheten hade problem. Nu har det blivit värre.

 5. 5

  mRNA-vacciner
  Bra eller dåligt det kan inte jag avgöra, det skulle kunna finans allvarliga biverkningar, alla varningar ska tas på allvar.

  3Per-Olof Persson Den som sa det litar jag inte på
  LewRockwell.com
  ANTI-STATE•ANTI-WAR•PRO-MARKET

  Det finns en lösning som fungerar utrota viruset så slipper vi vacciner och en massa döda av viruset.

  https://www.youtube.com/watch?v=XGmhWYqyhB0
  ”2021-04-10 | Vi sände LIVE lördag den 10 april 2021, på ”International Zero Covid Day of Action”. Detta är samtalet vi hade med Yaneer Bar-Yam om just vad en nollvision innebär och varför det kanske är vår enda väg ut ur denna pandemi. Detta är bara en del ur hela sändningen vi hade på totalt 3 timmar. Här hittar du hela det klippet: https://youtu.be/yUgG2WdmNSA

  Teoretiskt så räcker det med 2 veckors betald semester där alla är hemma och ingen sprider viruset vidare så är viruset utplånat från planeten.

  Snabbtester som alla tar dagligen skulle även kunna stoppa spridningen och då utplånas viruset.

  I framtiden hoppas jag att det finns ett testkitt som man snyter sig i varje dag och som kollar alla smittsamma infektioner.
  Sjukvården hatar testkitt för då finns det inga infektionssjukdomar att profitera på.

 6. 6

  Jag kollade också Lee Merrit och kan konstatera att hon jobbar dygnet runt på sin ortopedklinik. Hon är en av rösterna mot det falska ekonomiska förhållanden som styr samhället. Hon är oberoende debattör med insyn i sjukvård. Googlar man henne så möts man av en hatkampanj mot henne och en skara hängivna följare. I kampanjen mot henne som demoniserar och idiotförklarad henne, kan man konstatera att ingen (!) Bemöter henne i sak! Utan Hon bara pratar strunt!?! Säger dom.

  Hennes vilda påståenden behöver verkligen bemötas seriöst, eftersom hon beskriver ett pågående massmord!?!

  Hon är även motståndare till munskydd. Eftersom hon arbetat i krigszon och hon har faktiskt rätt. Andas man tre fyra liter luft i minuten i ett slutet rum, med flygande virusar. Så hjälper förmodligen ingen mask mot denna lilla partikel.

  Hennes påstående om försöksdjuren är alldeles för spektakulärt för att tro på? Vår sinnesfrid kräver att hon hittar på. MEN det finns inget som säger att hon har fel! Och det borde vara enkelt för forskarna att hävda att katterna och illrarna inte dött vid återinfektion. Men risken finns att de inte vågar säga det. Vi behöver en seriös dementi och bevis för att hon har fel och då är hon slut som samhällsdebattör, för alltid. Annars kan man inte svälja denna vansinniga historia. Som enligt mig är trovärdig, tills motsatsen bevisas. Men det rör inte mig eftersom jag står sist I kön, till vaccinationen. Alla bebisar får gå före mig.

 7. 7
  Johan säger

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/29844096/. Saturated Fat Is More Metabolically Harmful for the Human Liver Than Unsaturated Fat or Simple Sugars. Hur kan detta gå ihop?

 8. 8
  XMargareta säger

  Man undrar om i det mättade fettet det ingick industriella transfetter. De är mycket onyttiga.
  Här en länk till en undersökning, som fastslår, att NATURLIGA transfetter, (som tex i mjölk) är nyttiga.
  https://www.sciencedaily.com/releases/2008/04/080402152140.htm

 9. 9
  Annika Dahlqvist säger

  Johan och XMargareta
  Det var också min tanke. Man undrar vilken sorts mättat fett de fick. Om det var industriella konstfetter, som margariner, har vi ju svaret där.
  Sen som jag förstod det så blev de övergödda med fetter eller kolhydrater, och övergödning är ju aldrig bra.

 10. 10

  Man måste förstå att fleromättade fetter och socker produceras och säljs av multinationella livsmedelsföretag. Medan smör, mjölk och grädde produceras av Sveriges bönder. Kollar man deras forskning och vår forskning inom LCHF-rörelsen så blir det precis tvärt om. Då blir fleromättade oljor och socker skadliga, medan mjölkfetter blir nyttiga.

  Jag vill påstå att det är tack vare mjölkfett och mjölkenergi, som vi ättlingar till Yamnayafolket, idag dominerar denna planet ekonomiskt, militärt, kulturellt, intellektuellt…. osv.

  Det tog oss 12 000 år att gå från nästan total utrotning under istiden. Men en snubbe, allas vår förfader, muterade och klarade att dricka den otroligt näringsrika och energirika mjölken. Ostätarna fick bara hälften så mycket energi, som vi. När ostätarna födde upp ett laktosintolerant barn – så kunde vi laktostoleranta föda upp två barn, på samma mängd mjölk. Jag söker fortfarande svaret på varför de inte åt köttet från sin boskap!?! De offrade det köttet till gudarna och åt i princip bara vilt och fisk. Hur som helst kan ingen bestrida att det är mjölkdrickarens ättlingar idag, som äger den här planeten! Jag tror att 96% a av svenskarna är muterade laktostoleranta. Men sjukvård och matindustri vill att vi äter industriprodukter, i istället för grundläggande näringsrik mat.

  När en vetenskaplig utsaga är alltför spektakulär, kan man vara säker på att det är forskning som vill se ett specifikt resultat och det är skitenkelt att genomföra för dem som saknar moral. Man tjänar mycket pengar på att så många av oss är fullkomligt dumma i huvudet. Orsakat av kemikalier från den multinationella livsmedelsindustrin, genom sin växtföda från monokulturer. Vi borde få stopp på konsumtionen av deras skitmatvaror. Då blir den här planeten en behaglig plats att leva på.

 11. 11

  Hittade en kvalitetslänk som jag måste dela:

  https://www.youtube.com/watch?v=Aw16LPVnNco

 12. 12
  Johan säger

  ”The overfeeding diets were provided to participants and consisted in the SAT group of 30 g coconut oil, 40 g butter, and 100 g 40% fat containing blue cheese as extra energy per day”. Till gruppen som fick mättat fett alltså.

 13. 13
  XMargareta säger

  Johan
  Ja det verkar ju vara ok mättat fett.

 14. 14
  Annika Dahlqvist säger

  Johan och XMargareta
  Ja då vet jag inte, men faktum kvarstår att de som åt mer mättat fett än fleromättat fick mindre hjärtinfarkter och dog mindre. Det visade Minnesotastudien och Sidneystudien.
  Man såg inte heller mera skrumplever och leversvikt bland de som åt mättat fett.

 15. 15

  Det är bara att konstatera att vi har helt fel i vår vetenskap och vi/ jag är förmodligen döende, när som helst. Tur att jag kan inbilla mig att jag är frisk. Dessutom är 170 g mättat fett inte maximalt. Jag äter cirka 200g.

  Menar de verkligen att mättat fett är farligare än socker/kolhydrater??? Är det verkligen mättat fett man får insulinresistens av? Varför är denna vetenskapliga undersökning på ett fåtal överviktiga lätt åldrade, helt fel ur alla synvinklar? Hur lyckas de med att bevisa detta? Det är frågan. I övrigt struntar jag i denna undersökning och förväntar mig att verkligheten, ser annorlunda ut än vetenskapen. Det är synd om alla som tror på det här och formar sina måltider efter det.

 16. 16
  XMargareta säger

  Här en undersökning, som visar att både låg- o högfett-korttids-dieter reducerar fettlever om man reducerar matmängden så att man går ner i vikt..
  Så någonstans finns detaljer som bör undersökas vidare. Djävulen sitter som bekant i detaljerna.
  Du kan ha rätt Annika, att djävulen i detta fall just är överätning.

  https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/33802651/

 17. 17
  Nisse Hult säger

  ”Massor” med mättat fett och OMAD är ett
  vinnande upplägg

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa