Framtidsversionen – Kött börjar kriminaliseras

I Klimatsans.com.

 

Comments

 1. 1

  Hej, hörde att Bill Gates ägaren till Monsanto köper upp alla utsäden. Det är för han bara vill att det skall finnas kvar de genmanipulerade utsäden som kan besprutas med Roundup. Som skall vara den enda föda till mänskligheten framöver. Vilket ger Monsanto monopol på utsäden och gör att de kan ta vilket pris de vill. Då vi konstaterat att Bill Gates är ond kommer dessa utsäden att bli så dyra att priset på mat kommer att stiga till den grad, att många inte har råd = fattigdom som inte borde vara där, om priserna hade varit normala.

  Försök och skicka ut något om att alla som har möjlighet skall spara sina utsäden och även spara till nya på hösten. Sprid det till fler som kan lägga ut det på nätet.

 2. 2

  Det var även Bill Gates som betalade forskningen till Cheem Trail som patentet säger är klart 2025. Då skall mycket åker vara full av aluminium i nano storlek. då Cheem Trail innehåller 80% aluminium i nano storlek som kommer ner med regnet. När fosfor reagerar med aluminium sker en reaktion som ger ett ämne som betyder att plantans rötter växer uppåt och plantan torkar ut. 1987 hade Monsanto redan gen grödor som klarar detta. Men vem vill äta gen grödor.

  Jordförbättringsmedlet Basaltmineral som Planet Own AB har ger en reaktion i jorden som binder aluminium före fosfor och ger ett ämne som är ofarligt för plantan.

 3. 3
  Tack Mats säger

  #1 Klaus Hansen

  Monsanto ägs av det tyska kemi- och läkemedelsföretaget Bayer AG.

 4. 4
  Elisabeth G säger

  Den djupt skadliga veganismen trycker sig på överallt. På senare tid har jag upptäckt att man måste vara extra vaksam när man handlar mat. De gör förpackningar som är mycket lika riktiga varors, ger produkterna snarlika namn med ett litet finstilt tillägg där det framgår att varan är sojaskräp eller motsvarande. Alldeles nyss fick jag syn på Dafgårds köttfria köttbullar, där ordet köttbullar står i väsentligt större stil än upplysningen att de är utan kött (hur nu det är möjligt när det handlar om köttbullar). Varför inte kalla dem sojabullar, som det handlar om, vilket man gjorde i den mörka forntid när jag var vegetarian? Jo, antagligen för att man vill lura människor till att äta skräp.

 5. 5

  Jag slår ett slag för Gröna gårdars ekologiska kött.
  Där handlar jag.
  https://www.gronagardar.se/sv

 6. 6

  5 Arvid
  Jag slår också ett slag för eko naturbeteskött. Har köpt från Gröna Hagar och är jättenöjd. Innan jag hittade dem i närheten köpte jag från Norrbete.
  Med riktigt kött blir det faktiskt inte dyrare eftersom det är näringstätare.

 7. 7

  6 Karin
  https://gronahagarskott.se/

  Det låter också bra. Visste inte att dom fanns, men långt (Västmanland) ifrån mig.

 8. 8
  Lars Henrik säger

  Arvid,

  Gröna Gårdar är även min leverantör 🙂

 9. 9

  Om man är intresserad av bra kött och chark så kan jag rekommendera er att köpa från de lokala REKO ringarna.
  Man har produkter med mycket hög kvalitet. – Gräsbeteskött och charkuterier utan en massa tillsatser. Jag handlar tex fryst färskkorv som innehåller kött, kryddor o salt – inget annat. Dvs inga konserveringsmedel, socker, nitrit mm eller tillsats av andra utdrygningsmedel. – Jag hittar mycket prisvärd och god mat på REKO ringarna.

 10. 10
 11. 11
  Kerstin Arvidsson säger

  Tillägg till min kommentar ovan.

  Innehållsförteckning:
  1. Ag One: A Renewed Attempt at Recolonization of Indian
  Agriculture
  2. Poison Cartel and Gates foundation
  3. Unveiling the rhetoric of Ag One
  4. Corporate patriarchy and the masculinist view of time:
  “In agriculture, time is your biggest enemy.”
  5. “Time is not our enemy, but our friend”
  6. “Slow”is nature’s way , “Slow”is life’s way
  7. Ag One: The New Agricultural Imperialism
  8. Ag One: An Agenda for Pirating the World’s Seeds, Undermining
  International Laws and Sowing the Seeds of Surveillance
  • Takeover of the CG System
  • Biopiracy by Another Name: The Sub1 Gene
  • The Gates Agenda: Subverting our International Treaties on
  Biodiversity Access
  • New GMOs: CRISPR and Gene Editing
  • The Gates Agenda: Undermining our Biosafety Laws
  • Data Mining from farmers through Digital Green
  • CropIn: Surveillance Capitalism enters Indian agriculture
  9. Violation of Rights of Farmers to Data Privacy
  10. Hijacking our Public Institutions: Gates is stealing the UN and its
  Food Summit
  11. Ag 10,000 not Ag One: Building on Thousands of Years of
  Evolution of Thousands of Diverse Agroecological Knowledges and
  Cultures

 12. 12
  Kerstin Arvidsson säger
 13. 13

  Några gånger har jag handlat hos Gårdssällskapet. Toppenbra.
  Fick allt uppburet till köksbordet.

  https://www.gardssallskapet.se/?gclid=Cj0KCQjwmIuDBhDXARIsAFITC_7q4GLujoboZBkIzul6cq573JZoQUNe5kR2lhNsRyM-9guAVho4HX0aAogeEALw_wcB

 14. 14

  Nu måste jag skryta lite grand. Folk med frysfack begriper inte det här. Man behöver en 70-kg frys per vuxen person. Kött jagas på hösten och vintern. Därför är det viktigt att kunna hålla ett års förbrukning i frysen. Annars får man gå till dödsmedelsaffären och det vill man ju inte. Om man inte är en urbaniserad och har sin frysförvaring i affären.

  Min närmaste granne som är en duktig jägare, har nyligen bildat familj och köpt släktgården. Han är i stort behov av pengar och jag är hans favoritkund. Behöver jag säga att han är min favoritleverantör av relativt billigt viltkött. Enda problemet är att jag får för mycket kött, eftersom en god kund aldrig tackar nej. Mina älsklingar som jag levererar kött till lever i parförhållanden och har barn. De stoltserar med sina 30 l frysar, beklämmande. Jag äter bara viltkött utan egentliga tillbehör. Helt sjukt egentligen, när en halv miljard svälter.
  Utöver en smockfull 150 l frys full med viltkött, så har jag 7 levande får, 6 levande årslamm och nu har jag fått 12 bebisar. Nästan alla fick 2 ungar. Som tur är blir jag av med ett påsklamm nu. annars är det ett stort problem att jag har väldigt mycket djur nu och problem med att bli av med det till mina halvidioter till barn. Som hellre handlar dyrt i recoringen än hämtar gratis kärleksuppfött kött från pappa. vissa har det för bra helt enkelt. Så nu har jag skrutit färdigt.

 15. 15
  Lasse P säger

  ”Skrutit färdigt”…Du har ju idiotförklarat dina barn inför alla läsare samtidigt som du indirekt erkänner att du misslyckats med att forma dina barn till att vara ekonomiska och hälsomedvetna individer då dom inte ”hämtar gratis kärleksuppfött kött från pappa”.

 16. 16
  Elisabeth G säger

  # 15

  Lasse P, jag uppfattade Georgs kärlek till sina barn mellan raderna. Hade jag verkligen fel? Vidare ska man betänka att Georg varit vegetarian under många år, eftersom han trodde att det var rätt och hälsosamt. Då blir det naturligen så att barnen lär sig fel.

  I denna idiotiska värld med felaktiga kostråd är det inte konstigt om man tror sig göra rätt fastän man äter fel. Vi måste också beakta att man fortfarande måste gräva på egen hand på internet för att få bra kunskap om kost och hälsa. Det är svårt nu och var ännu svårare förr, innan internet. LCHF-rörelsen har väl för övrigt inte funnits i fullt 20 år än. För egen del var jag vegetarian, tidvis vegan, i ca 10 år. De åren skadade min hälsa men det är inget jag klandrar mig för i dag. Jag gjorde vad jag trodde var rätt och detta understöddes av den information som fanns tillgänglig.

 17. 17

  Bara till hälften, du förstår säkert. Vi är alla lite halvidioter. Även du och jag. Får väl härmed anses vara bevisat. Det är för att vi ska kunna bli bättre människor (:

 18. 18

  Stort TACK, Elisabet. Du visar motsatsen till Lars och mig. Fast du säkert också har saker att putsa på.

  Jag befinner mig i en allvarlig existentiell kris, tillsammans med över hälften av jordens befolkning. De som inte befinner sig i denna kris, har ett mycket otäckt uppvaknande framför sig. Tror jag?

 19. 19
  Lars Henrik säger

  Lasse P,

  Elisabeth har rätt. Georg skriver om LCHF och hälsa men ofta på ett kåserande sätt. Vi har alla olika sätt att uttrycka oss på, i tal liksom i skrift och det kan vara väldigt avväpnande och nyttigt tror jag med lite mer av kåseri i kommentarsfältet 🙂

 20. 20

  Tack broder.
  Jag har varit här länge nu och försvarat Annika mot voffarnas elakheter. Det här är min familj.

  Anledningen till att jag skryter är att jag har
  mindrevärdeskomplex. Och mina kåserier är till för att skingra förvirringen i diskussionen. Eftersom outtalade argument skapar polarisering.

  Jag kan inte metabolisera att mrna-skit av varenda människa på jorden kallas vaccin!!!
  Vilken gigantisk superblåsning!!! Stackars jordens befolkning som tror att sprutan är en frälsare. När det som vanligt och alltid är en symtomborttagare, som lämnar sjukdomen orörd. Det är vad jag kallar en existentiell kris. Nu måste vi alla tala om för alla att de är idioter om de går på att det är ett vaccin. Alla jordens människor har blivit lurade. Framför allt de som bär ett ansvar.

 21. 21
  Krister säger

  Personligen äter jag som vanligt och handlar
  på Mathem och Willys inkl. kött från Scan och
  andra stora producenter från frysdisken. Ej nåt
  vegetariskt alls. Ej från gårdar eller jägare.

 22. 22

  ”Ny forskning om D-vitamin och luftvägsinfektioner viktig för riskgrupper”
  Nu erkänns D vitamin, vad tänker bäsen expressen göra nu?

  https://nyheter.ki.se/ny-forskning-om-d-vitamin-och-luftvagsinfektioner-viktig-for-riskgrupper

  Se TV4 nyheter Forskarnas genombrott: Vitaminet kan ge dig livsviktigt skydd

 23. 23
  Lasse P säger

  Förlåt George, jag har läst om ditt inlägg i nytt ljus och min morgontrötta hjärna som inte än har acklimatiserat sig till sommartid fattade inte vad ögonen såg.

 24. 24

  Du är förlåten. Tack för att du ber om det. Känns ovanligt på något sätt. Dessutom hade du rätt i din kritik, tycker jag. Jag ställer för stora krav på folk, vi är inte mer än människor och människor utvecklas hela tiden mot högre höjder. Vi får inte titta ner på dem som klättrar under oss. Vi är alla på väg uppåt och framåt.

 25. 25
  Per-Olof Persson säger

  Food Crisis of 2021 in Europe

  Bäst information får man ifrån Martin Armstrong (armstrongeconomics.com) störst i världen som ekonomisk rådgivare. Datorprogrammet Socrates gör analyserna och är kopplad till världens största databas.

  Data som har tagits fram kan gå 6 000 år tillbaka i tiden. All offentlig statistik tas in automatiskt. Därefter är det enkelt att få fram trenderna i en komplex värld.

  Ett syfte med nedstängningen av världsekonomin är att skapa livsmedelsbrist, samtidigt som den 30-åriga klimatcykeln går in i sin kalla fas. Livsmedelsproduktionen kommer nu att sjunka och helt klart är att livsmedelspriserna kommer att öka kraftigt.

  I en rapport varnar Armstrong för svält under åren 2023-29, samt att världsbefolkningen minskar med 1-2 miljarder fram till 2037.

  Det finns dock gratisartiklar att läsa.

  https://www.armstrongeconomics.com/markets-by-sector/agriculture/food-crisis-of-2021-in-europe/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa