Voffaren .se

Anders Jensen har gjort en hemsida om VoF. VoF är den pseudoakademiska föreningen som stödjer etablissemanget, vad de än gör, och trycker ner all opposition på alla sätt de kan. Tex delar de varje år, omkring nyår, ut utnämningen ’Årets förvillare’ till de som yttrat sig negativt om något som etablissemanget har sagt eller gjort. Det kan också handla om alternativa behandlingar av sjukdomar.
Voffaren.se .

 

Comments

 1. 1
  Lars B säger

  Lade in den bland favoriterna.
  Sökte snabbt efter det jag tycker är det mest angelägna att veta om diverse organisationer / sekter, men utan att hitta något vettigt: hur finansieras organisationen/sekten ifråga? Någon som borrat djupare i här? Tacksam för svar.

 2. 2
  Birgitta Widing säger

  Intressant, äntligen, att kunna få lite inblick i en annars helt obegriplig organisation. Flera medlemmar går ju med för att de tror att VoF står för vetenskap och att de då får kunskap som de kan lita på. Riktigt illa. Hur har organisationen förändrats under Dan Larhammar?

 3. 3
  Elisabeth G säger

  Lite ”kul” att voffarna kallar sig skeptiker när det är det de absolut inte är. De köper ju vilken ”forskning” som helst rakt av. Bra initiativ av Anders Jensen!

 4. 4
  Mayne Sundewall Hopkins säger

  Denna o-mänskliga grupp har mycket på sitt samvete!

  Skeptiker-rörelsen finns i många länder. — Jag (och många med mej) har slutat att leta information på t.ex. wikipedia – eftersom informationen där är totalt styrd av dessa typer. De sitter och ändrar text 24/7 allteftersom någon lägger in korrekt information. Man är speciellt emot allt som handlar om naturlig kost, hälsa etc. … Så man kan ju räkna ut med ’rumpan’ att det är Big Food, Big Pharma och annan Big Business som styr – ren hjärntvätt!!

  Titta in på någon av Börje Peratts hemsidor – han har skrivit en hel del om denna otäcka röreöse.

 5. 5
  HelgeK säger

  Skeptikerrörelsen upphörde att vara skeptisk, när Marcello Truzzi bröt med dem, eftersom de kvarvarande inte tyckte man behövde vara så strikt som professor Truzzi ansåg. Men naturligtvis hade sociologiprofessorn Marcello Truzzii rätt.

  Se:https://en.wikipedia.org/wiki/Marcello_Truzzi

 6. 6
  I Like Neil Young säger

  Den där Truzzi dog tydligen av Cancer blott 67 år gammal….Ja där ser man…

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa