Spännande spanska erfarenheter

Sven Erik Nordin skriver på sin hemsida, om Spännande spanska erfarenheter.

 

Comments

 1. 1

  Man kan undra om de som drabbats av ”långtidscovid” också har låga D-vitaminnivåer efter att den akuta sjukdomsfasen är över. Är det inte så att sjukdomen ”förbrukar” en massa av kroppens D-vitaminförråd medan den pågår? – Känner man sig fortfarande dålig så kanske man skulle särskilt kolla mineral- och vitaminbehovet? Särskilt D.

 2. 2

  Hela vintern har jag ätit ägg och solat med UVB-lampa från Tassar & Morrhår (en djuraffär i Växjö), samt sett till att äta något med c-vitamin några gånger per dag. Har även ätit havre som innehåller Zink. 😉

 3. 3
 4. 4
  Nisse Hult säger

  Inte en chans att självgoda FHM & Co bryr sig om några Spanska studier

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa