Vaccin mot Sars-coV-2

Lars Bern har skrivit en artikel om verkningsmekanismerna för vaccinerna.

 

Comments

 1. 1

  Vilka vacciner är på gång och godkännas? Är det inom snar framtid? Isolering är jobbig!

 2. 2
  Dick Broman säger

  Utvecklingen styrs av en utbredd korruption, som enligt min mening är förödande för pandemins utveckling och för den svenska välfärden och för demokratin.

  Demokratiska rättsregler och mänskliga rättigheter avvecklas just nu av regeringen i Sverige.

  Jag ser här hur Lars Bern försöker varna oss för de långtgående konsekvenserna av korruptionen och för biverkningarna av vaccinerna, som vi mycket troligt kommer att drabbas av.

  Jag vill tacka Lars för en en mycket bra artikel och för värdefull information och för det ovärdeliga arbete han lägger ned.
  Jag hoppas att alla förstår hur viktigt det är.

  Det hade varit betydligt enklare och betydligt lönsammare att ställa upp för korrumperade politiker och agera politiskt korrekt.

 3. 3
  Dick Broman säger

  Det tog inte så lång tid innan mina farhågor som jag skrivit om här bekräftades.

  – Den sydafrikanska mutationen av covid-19 sprider sig i Sverige.
  – Och för första gången finns även den brasilianska i landet.

  Professor Matti Sällberg utesluter inte att det kan behövas fyra doser vaccin mot mutationerna.

 4. 4

  Nånting säger mig att så här kommer det att snurra på. Covid 19 verkar förvisso vara en betydligt värre säsongsinfluensa än vanligt, men att vi skulle kunna vaccinera oss bort ifrån den verkar helt absurbt.
  Nästa år kommer nya varianter, precis så som influensor brukar förändras. Så här står det på en Wiki-sida:

  ”Each year flu related complications in the USA affect close to 100,000 asthmatics, and millions more are seen in the emergency room because of severe shortness of breath.”

  Nu har det registrerats tio gånger fler dödsfall i USA än vad som brukar vara ett normalt antal döda under en influensasäsong. Men med den skillnaden att nu görs det ingen skillnad på att dö av eller med infuensa (just nu Covid 19).

  Det skall bli väldigt intressant att se hur ohälsomyndigheter, politiker och vaccintillverkare skall komma ut ur det här med någon slags heder i behåll.

 5. 5

  Kvinna 33 år skriver följande.

  Smarta sköterskor!
  Trots dödsfall av vaccinet, trots att folk har visat positivt för covid direkt efter vaccination, trots att folk har visat sig HIV positiva efter vaccination och att enormt många har fått allergiska reaktioner av vaccinet och att många inte heller har återhämtat sig ifrån sina biverkningar från vaccinet, får en att undra varför det mörkas. Och varför presenteras inte mer tydlig statistik om vilka som insjuknar i covid, hur många som behandlas för covid, vilka som har återhämtat sig från covid, vilka åldersgrupper covid drabbar mest, vilka blodgrupper som får covid mest och vilka grupper som klarar sig bäst från covid och varför görs det heller inga utvärderingar om hur effektivt lockdown, masker, isolering, och distansering är?
  Varför pratas det inte mer om alternativa botemedel för covid, och varför agerar media enbart med att sprida rädsla för covid, när covid egentligen inte ens är särskilt farligt eftersom mer än 99% procent överlever det.
  https://www.svt.se/…/darfor-sager-vi-nej-till-vaccin…

 6. 6
 7. 7

  Vinna 33 år.

  Att vaccinen kommer att vara verkningslösa, det visste man redan i oktober 2020.
  Och här går folk och fortfarande tror på att vaccinen fungerar, även när tiden redan har utvisat flera gånger om att även folk som har både 1, 2, 3 och 4 doser vaccin i kroppen, blir ändå smittade med covid, som i sig också är en så pass mild sjukdom att den dödar mindre människor än vad vanliga hjärt och kärlsjukdomar normalt gör.
  Men att vilja ta experimentella vaccin som sedan ger 4-50% biverkningar så att man måste till och med sjukskriva sig, det går bra hos folk, det vill dom så gärna ha injicerat i deras kroppar

  https://www.fokus.se/2020/10/darfor-kommer-coronavaccin-som-tas-fram-nu-bli-verkningslosa-mutationer/?fbclid=IwAR01hf60GFtQ7_AjC6O4_Z40ZIDQWcbtXGUIyk6QI6BMqJcOv4dmJdlS__M

 8. 8

  Annika Linde.
  Gör som jag säger, inte som jag gör!
  “I svinvaccineringens spår kan vi konstatera att en förstörd framtid inte kan ersättas! Under kampanjen löd bland annat mantrat från landstinget: Var solidariska mot andra genom att vaccinera dig! Som ville man få en att känna sig skyldig och framstå som den största egoist om man avstod! Hon uppger att hon aldrig vaccinerar sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och det är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemiolog Linde i en intervju med Ulf Elving i Sveriges Television (16/10-2011). Annika Linde uppmanade även enträget folk att använda handsprit (vilken i hetsens spår tog slut på hyllorna!). Under intervjun i SVT föll det sig så olyckligt att intervjuaren besökte toaletten i hennes korridor på Smittskyddsinstitutet. Men där fanns ingen handsprit. En lätt rodnande Annika Linde fick tillstå att man faktiskt inte brukade använda handsprit!”

  https://www.helahalsingland.se/artikel/annika-linde-tog-ingen-spruta

 9. 9
 10. 10

  En facebook grupp som söker sanningen.

  https://www.facebook.com/groups/921716601649130/

  Läkare varnar om att mammografi visar svullna lymfkörtlar hos kvinnor som nyligen har vaccinerats med Moderna och Pfizer vaccin.
  https://www.fox13now.com/…/new-mammogram-guidelines-for.

 11. 11
 12. 12

  Kan det vara en guldgruva för ägarna samt stor risk för användarna.

  https://nyadagbladet.se/ekonomi/coronavaccinet-gor-modernas-agare-stormrika/

 13. 13
 14. 14
 15. 15
 16. 16

  Danmark pausar Astra Zenecas vaccin efter flera fall av blodproppar.

  Danmark har valt att stoppa AstraZenecas vaccin efter dödsfall

 17. 17

  Flera europeiska länder har helt eller delvis pausat användandet av Astra Zenecas vaccin mot covid-19. Personer som har fått vaccinet har drabbats av blodpropp.

 18. 18
 19. 19
 20. 20

  Thailand pausar Astra Zenecas vaccin

 21. 21
 22. 22
 23. 23
 24. 24

  Kvinna 33år

  Du kommer inte komma in på slottet eller riksdagen för att du vaccinerar dig.
  Den enda som lever i en bubbla här, är du. Jag kan mina rättigheter och mina friheter och dessa är i EU inte möjliga att köra över med varken vaccinpass eller pandemi lag. Dessutom har jag tre medborgarskap och till dessa länder får jag resa till när jag vill utan att bli förhindrad. Och kan jag inte resa med traditionellt flygplan. Då får staten gå in och betala privatjet
  EK ARTIKEL 8
  Rätt till skydd för privat- och familjeliv
  EK ARTIKEL 14
  Förbud mot diskriminering
  MR Artikel 3.
  Var och en har rätt till liv, frihet och personlig säkerhet.
  MR Artikel 12.
  Ingen får utsättas för godtyckligt ingripande i fråga om
  privatliv, familj, hem eller korrespondens och inte heller
  för angrepp på sin heder eller sitt anseende. Var och en
  har rätt till lagens skydd mot sådana ingripanden och
  angrepp.
  MR Artikel 15.
  1. Var och en har rätt till en nationalitet.
  2. Ingen får godtyckligt fråntas sin nationalitet eller
  nekas rätten att ändra nationalitet.
  MR Artikel 28.
  Var och en har rätt till ett socialt och internationellt
  system där de rättigheter och friheter som behandlas i
  denna förklaring till fullo kan förverkligas.

 25. 25
 26. 26
  Helena säger

  SINOVAC

  Varför köper inte Sverige in SINOVAC från Kina som är gjord på konventionellt / känt sätt, dvs med avdödat virus? Läste att kanske gör de det i slutet på året. Därför att de räknar med att vi kommer att behöva vaccinera oss regelbundet mot covid!

  Varför köper de in de allra nyaste o oprövade vaccinerna?

 27. 27

  Avskrift Från Diet Doktorn.

  Ur Anthropocene (Lars Berns sajt) hittar han en oerhört intressant sammanställning, som förefaller trovärdig vad gäller den kriminella bakgrunden till Covid-19 viruset och följande vaccin. Tillsammans har dessa egentigen decennier bakom sig. Viruset och allt arbete bakom har patenterats för länge sedan. Pandemic blir till PLANDEMIC – spekulationerna börjar alltmer övergå i verklig sanning.

  https://anthropocene.live/2021/03/15/pandemic/

  Måste upplevas! Inte det sista som sagts på området.

 28. 28
  Nisse Hult säger

  Undrar hur bra dom sover som redan fått doser av det vaccin som nu sätts i ”paus”?

  Är det starten på en väldigt tråkig men förväntad ”såpa” som vi nu ser?

 29. 29
 30. 30
 31. 31
 32. 32
  Annika Dahlqvist säger

  31 jala
  Ja det är möjligt/troligt att Astras vaccin har denna möjliga biverkan, men det är mycket få som drabbas av den, i jämförelse med den mängd människor som drabbas av svår sjukdom och död av Covid.

 33. 33
  KickAnn säger

  Annika, jag är glad att du har denna inställning till vaccinen och skulle gärna vilja höra mer om hur du resonerar. Hur ser du på riskerna med dem? Tänker du själv vaccinera dig?
  Själv har jag aldrig någonsin vaccinerat mig mot någon säsongsinfluensa utan räknat med att LCHF som jag följt i över 10 år gett mig ett immunförsvar som skulle klara det.
  Med covidvaccinet tänker jag annorlunda, detta är en potentiellt dödlig sjukdom som jag inte vill riskera att få och det jag hittills läst om hur dessa vaccin fungerar gör mig inte rädd på samma sätt då de är konstruerade på ett helt annat sätt än t ex vaccinet mot svininfluensa.
  Jag är besviken över att många tongivande människor inom LCHF-rörelsen uttalat skepticism över covidvaccinen och går ut och varnar för att ta dem, t ex Sanna Ehdin o Ralf ER Sundberg.
  Jag skulle önska att du Annika och inflytelserika LCHF-förespråkare som stöder vaccinationerna gjorde gemensam sak för att få stopp på denna fruktansvärda pandemi och inte duckar för frågan.

 34. 34
  Annika Dahlqvist säger

  33 KickAnn
  Jag har aldrig vaccinerat mig mot influensa. Jag hade en besvärlig influensa i min ungdom, där jag var utslagen av feber i 4-5 dygn, men överlevde tack vare hjälp från en vän, som såg till att jag fick i mig vätska.
  Jag tror dock att covid-19 är en potentiellt farlig sjukdom, och mina anhöriga skulle inte tillåta att jag reste utan vaccination. Därför kommer jag att ta emot vaccination när jag kommer ifråga. Jag tar dessutom förebyggande åtgärder, som LCHF-kost (som vanligt), C- och D-vitamin, Zink etc

 35. 35
  Stefan säger

  En burdus favorit gnm åren som iofs är emot LCHF och alla former av dieter typ…

  https://anthonycolpo.com/authorities-are-lying-through-their-teeth-about-the-deadly-astrazeneca-vaccine/

 36. 36

  Jag ställer mig sist i kön till vaccinsprutan och räknar kallt med att covid inte är aktuellt ett hot längre och jag därför kan hoppa det.
  De nya vaccinerna, där man klipper och klistrar, är förmodligen framtiden. Men jag vill vänta och se. Att manipulera skapelsen är skrämmande och okända efterverkningar kan inte uteslutas.
  Politiker söker mindre svar än vi. De står under påverkan av näringsliv och ekonomi. De vill att vi blint ska ta deras hand och gå in i framtiden och lita på att läkemedelsindustrins experter vill mänsklighetens väl.

 37. 37
  Lasse P säger

  KickAnn och Annika D
  Varför tror ni att en av världens främsta vaccinforskare/utvecklare/designer
  riskerar all ära och heder på att kräva att vaccineringskampanjen upphör.
  Jag tror jag lagt ut länken förut, om inte så har ni den igen.
  https://newsvoice.se/2021/03/geert-vanden-bossche-halt-covid-19-mass-vaccination/
  Han är inte mot massvaccinering men han anser att det sker med fel vaccin.

 38. 38
  Tack Mats säger

  #36 Georg W

  För några veckor sedan skrev du att du hade haft covid-19.

 39. 39

  Ja, minst två ggr. Men jag vet inte? Jag tvivlar på att jag haft det. Liksom det verkar som att ingen i min släkt haft det. Liksom att jag inte känner en enda människa som haft det. Jag måste helt förlita mig på nyhetsmedier för att veta att covid existerar. För i min värld finns det fler ufon än covidfall. Det verkar inte som någon här haft det heller? Jag tror inte vi ser och förstår situationen? Det är ett växande mysterium. Vad är det egentligen som händer? Vi är en allvarligt sjuk civilisation! Mänskligheten i allmänhet är helt dumma I huvudet. Vår kultur representeras av bensinmotorn och nu är soppan slut!
  Vaccin är helt fel sätt att bygga immunitet!!! Vi har alltid överlevt och blivit starkare, av att genomgå sjukdomen. Annars vet vi att den kommer dubbelt elakare nästa gång.

  Oss emellan verkar det som att alla virusar ballar ut samtidigt i dessa tider. Ingen fara, gott folk. Vi ska bara betala för våra synder! Mao allt skit vi har ätit.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa