Vaccin mot Sars-coV-2

Lars Bern har skrivit en artikel om verkningsmekanismerna för vaccinerna.

 

Comments

 1. 1

  Vilka vacciner är på gång och godkännas? Är det inom snar framtid? Isolering är jobbig!

 2. 2
  Dick Broman säger

  Utvecklingen styrs av en utbredd korruption, som enligt min mening är förödande för pandemins utveckling och för den svenska välfärden och för demokratin.

  Demokratiska rättsregler och mänskliga rättigheter avvecklas just nu av regeringen i Sverige.

  Jag ser här hur Lars Bern försöker varna oss för de långtgående konsekvenserna av korruptionen och för biverkningarna av vaccinerna, som vi mycket troligt kommer att drabbas av.

  Jag vill tacka Lars för en en mycket bra artikel och för värdefull information och för det ovärdeliga arbete han lägger ned.
  Jag hoppas att alla förstår hur viktigt det är.

  Det hade varit betydligt enklare och betydligt lönsammare att ställa upp för korrumperade politiker och agera politiskt korrekt.

 3. 3
  Dick Broman säger

  Det tog inte så lång tid innan mina farhågor som jag skrivit om här bekräftades.

  – Den sydafrikanska mutationen av covid-19 sprider sig i Sverige.
  – Och för första gången finns även den brasilianska i landet.

  Professor Matti Sällberg utesluter inte att det kan behövas fyra doser vaccin mot mutationerna.

 4. 4

  Nånting säger mig att så här kommer det att snurra på. Covid 19 verkar förvisso vara en betydligt värre säsongsinfluensa än vanligt, men att vi skulle kunna vaccinera oss bort ifrån den verkar helt absurbt.
  Nästa år kommer nya varianter, precis så som influensor brukar förändras. Så här står det på en Wiki-sida:

  “Each year flu related complications in the USA affect close to 100,000 asthmatics, and millions more are seen in the emergency room because of severe shortness of breath.”

  Nu har det registrerats tio gånger fler dödsfall i USA än vad som brukar vara ett normalt antal döda under en influensasäsong. Men med den skillnaden att nu görs det ingen skillnad på att dö av eller med infuensa (just nu Covid 19).

  Det skall bli väldigt intressant att se hur ohälsomyndigheter, politiker och vaccintillverkare skall komma ut ur det här med någon slags heder i behåll.

 5. 5

  Kvinna 33 år skriver följande.

  Smarta sköterskor!
  Trots dödsfall av vaccinet, trots att folk har visat positivt för covid direkt efter vaccination, trots att folk har visat sig HIV positiva efter vaccination och att enormt många har fått allergiska reaktioner av vaccinet och att många inte heller har återhämtat sig ifrån sina biverkningar från vaccinet, får en att undra varför det mörkas. Och varför presenteras inte mer tydlig statistik om vilka som insjuknar i covid, hur många som behandlas för covid, vilka som har återhämtat sig från covid, vilka åldersgrupper covid drabbar mest, vilka blodgrupper som får covid mest och vilka grupper som klarar sig bäst från covid och varför görs det heller inga utvärderingar om hur effektivt lockdown, masker, isolering, och distansering är?
  Varför pratas det inte mer om alternativa botemedel för covid, och varför agerar media enbart med att sprida rädsla för covid, när covid egentligen inte ens är särskilt farligt eftersom mer än 99% procent överlever det.
  https://www.svt.se/…/darfor-sager-vi-nej-till-vaccin…

 6. 6
 7. 7

  Vinna 33 år.

  Att vaccinen kommer att vara verkningslösa, det visste man redan i oktober 2020.
  Och här går folk och fortfarande tror på att vaccinen fungerar, även när tiden redan har utvisat flera gånger om att även folk som har både 1, 2, 3 och 4 doser vaccin i kroppen, blir ändå smittade med covid, som i sig också är en så pass mild sjukdom att den dödar mindre människor än vad vanliga hjärt och kärlsjukdomar normalt gör.
  Men att vilja ta experimentella vaccin som sedan ger 4-50% biverkningar så att man måste till och med sjukskriva sig, det går bra hos folk, det vill dom så gärna ha injicerat i deras kroppar

  https://www.fokus.se/2020/10/darfor-kommer-coronavaccin-som-tas-fram-nu-bli-verkningslosa-mutationer/?fbclid=IwAR01hf60GFtQ7_AjC6O4_Z40ZIDQWcbtXGUIyk6QI6BMqJcOv4dmJdlS__M

 8. 8

  Annika Linde.
  Gör som jag säger, inte som jag gör!
  “I svinvaccineringens spår kan vi konstatera att en förstörd framtid inte kan ersättas! Under kampanjen löd bland annat mantrat från landstinget: Var solidariska mot andra genom att vaccinera dig! Som ville man få en att känna sig skyldig och framstå som den största egoist om man avstod! Hon uppger att hon aldrig vaccinerar sig mot influensa för det skulle förstöra hennes eget immunförsvar. Och det är mycket bättre än vad en vaccinering kan ge säger statsepidemiolog Linde i en intervju med Ulf Elving i Sveriges Television (16/10-2011). Annika Linde uppmanade även enträget folk att använda handsprit (vilken i hetsens spår tog slut på hyllorna!). Under intervjun i SVT föll det sig så olyckligt att intervjuaren besökte toaletten i hennes korridor på Smittskyddsinstitutet. Men där fanns ingen handsprit. En lätt rodnande Annika Linde fick tillstå att man faktiskt inte brukade använda handsprit!”

  https://www.helahalsingland.se/artikel/annika-linde-tog-ingen-spruta

 9. 9
 10. 10

  En facebook grupp som söker sanningen.

  https://www.facebook.com/groups/921716601649130/

  Läkare varnar om att mammografi visar svullna lymfkörtlar hos kvinnor som nyligen har vaccinerats med Moderna och Pfizer vaccin.
  https://www.fox13now.com/…/new-mammogram-guidelines-for.

 11. 11
 12. 12

  Kan det vara en guldgruva för ägarna samt stor risk för användarna.

  https://nyadagbladet.se/ekonomi/coronavaccinet-gor-modernas-agare-stormrika/

 13. 13
 14. 14
 15. 15

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.