Mailstrul

Jag har haft en mailadress på Telia Webmail sen ’tidernas begynnelse’. Nu fungerade den plötsligt inte för några dagar sen, och inte heller makens. Vi ringde upp deras support, och efter flera förvirrande samtal framgick det att vi blivit avstängda eftersom vi inte har någon tjänst hos Telia. Troligen sedan jag sade upp mitt mobila bredband för ett par månader sedan.
Man kan ju tycka att de kunde ha bemödat sig att skicka ett mailmeddelande om att jag blivit avstängd, eller ännu hellre ett förhandsmeddelande om att jag skulle bli avstängd, så att jag kunde förbereda mig för händelsen.

Jag har nu försökt att starta ett Gmail-konto. Den nya mailadressen finns under länken Maila mig i bloggmarginalen.

 

Comments

 1. 1
  Nisse Hult säger

  Hej Annika

  Men har du inte en egen domän eller?

  annikadahlqvist.com är väl din egen domän eller hur?

  Den ligger väl på nått webhotell

  Då borde du kunna ha mail under denna

  ex annika@annikadahlqvist.com

 2. 2
  Kristina säger

  Annika, skaffa en säker mail istället för googles gmail. Jag rekommenderar https://protonmail.com/ den är gratis och säker. Alternativt som Nisse Hult skriver, en mail på ditt webbhotell.

 3. 3
  Kristina säger

  Protonmail finns på svenska också https://protonmail.com/sv/

 4. 4

  Annika

  Du har ju din blogg hos Loopia och har egen domän, kontakta Loopia så hjälper dom dig hur du kan fixa mail också även för din man. Loopia är säkert, mycket bra kundsupport. Har haft min/vår domän hos dom i många år, toppen. Lycka till

 5. 5
  Lars Henrik säger

  Annika:

  Som Nisse och Laila skriver bör du kunna skapa mejladresser med ditt domännamn via webbhotellet där din blogg finns. Åtminstone brukar det vara en tjänst som webbhotell erbjuder.

 6. 6
  Annika Dahlqvist säger

  Ja nu har jag startat en mailadress: annika.ovansjo(at)gmail.com, så nu tänker jag inte ändra det i oträngt mål.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa