Mailen fungerar inte

I vårt hus har vi mailen ansluten till telia.com. Den har varit ur funktion sen två dagar.  Vi vet inte vad det beror på.

 

Comments

 1. 1

  Suck alla dessa apparater. De urholkar själen.

 2. 2

  Det är bra för själen när apparaterna slutar fungera. Har jag märkt. Man kan ägna sig åt annat. Lite mer frihet (: fast det är kul att leka med tekniken. Jag har gjort en helt galen video. Säg mig om det är dumt att göra konst av mentala svagheter? Kan någon mer än jag uppskatta det? Och hur ska jag annars förmedla det jag vill ha sagt? Här slår jag bara in öppna dörrar eller passerar gränsen för det tillåtna. Mina poster är gjorda för att mina barnbarn en dag ska förstå att jag kanske inte var så galen ändå. Alla tycker jag har en skyldighet att göra en dokumentation till sina barnbarn. För att de ska förstå att åtminstone jag kämpade mot den utveckling som de kommer att lida för i decennier. Förlåt om jag hamnat off topic. Men varav hjärtat är fullt, talar tangentbordet.

 3. 3

  Naturligtvis blev det fel konstverk. Här är min senaste galenskap.
  https://www.instagram.com/tv/CKoPK3znFkO/?igshid=1l6su9tkadksq

 4. 4
  Sven Kullbäck säger

  Vi väntar och ser, lugnt på prärien här också !

 5. 5
  Sivert Petersson säger

  Hej Annika

  Har du provat att använda Telia Webmail? Det borde fungera såvida inte Telia har fel på sina e-post servrar.

  Hälsningar
  Sivert

 6. 6
  I Like Neil Young säger

  När vi ändå är inne på OT.
  Det här var en av dom mest skrämmande videos jag sett på länge.I korthet: Det finns nåt som kallas The Protein Folding Problem” som länge har ansetts i princip olösbart eftersom det finns för många sätt ett protein kan vecka (folding) sig på. Man håller tävlingar mellan olika vetenskapsteam för att se vem som kan komma närmast en specifik lösning som man i förväg har koll på. Nu har ett företag/veteskapsteam som kallas Open Mind och som använder AI – artificiell intelligens(machinelearning) för att lösa problemet helt plötsligt hamnat väldigt rätt och kan börja lösa ”olösbara problem” lite smått. Ja vad är det som är så skrämmande med det då? Tycker ni? Det är väl underbart och bra på alla sätt? – Ja det kan man tycka – det ser ju onekligen ljust ut. Problemet är bara Open Mind – ägs av Google. – Dra den tanken genom era huvuden ett par varv. Den som löser Protein Folding problemet – ja den blir helt plötsligt GUD. På riktigt.
  https://www.youtube.com/watch?v=yhJWAdZl-Ck

 7. 7
  Annika Dahlqvist säger

  5 Sivert Petersson
  Det är Telia Webmail jag har. Är det andra med Telia Webmail som inte har problem?

 8. 8

  För några år sedan fick Telia för sig att min webmail inte var i bruk längre. Jag ringde och undrade vad de höll på med? De lyckades återskapa allting som tur var.

 9. 9
  Sivert Petersson säger

  Är det denna sida du loggar in från, om inte prova med den.

  https://webmail.telia.com/cp/index.jsp

 10. 10
  Annika Dahlqvist säger

  5 Sivert Petersson
  Ja det är den sidan som inte fungerar hos oss.

 11. 11
  Siver Petersson säger

  OK, Telias support på sin mail är tyvärr numera bedrövlig, men gör ett försök att nå teknisk support för den typ av bredband ( fat eller mobilt ) du använder på 90200 alt. skicka en förfrågan från ett gmail eller outlook.com konto du har eller skaffar dig, dom försöker ge svar inom ett dygn.

 12. 12
  Sven Frid säger

  Byt till outlook eller gmail. Telia vill helst slippa sin webmail med alla snuskiga sidor.
  Jag bytte för några månader sedan till gmail och det funkar bra.

 13. 13
  Sivert Petersson säger

  Bra förslag, jag har fått höra från en tekniker på Telia att dom ska upphöra med mail, i mitt fall lyckades Telia i samband med serverbyte i somras tappa bort mina telia.com adresser så de inte kunde användas längre,
  jag bytte till gmail.com.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa