Vaccin ska inte ges för högt upp på axeln

Läkartidningen .

Om vaccinsprutan ges för högt och djupt i axeln, kan den hamna i sena eller slemsäck och orsaka en inflammation som kan bli kronisk.

 

Comments

 1. 1

  Livet på planeten Jorden förnekar sig inte. Jag såg en bild på en kvinna i USA som fick sin spruta väldigt lågt, under axeln i muskeln och enligt Campbell var det en katastrof. Eftersom alla normala vaccinationer ska sättas högre, enligt dr Campbell. Förmodligen får halva planetens befolkning vaccinationen på fel ställe. med risk för permanenta skador?

  Är det någon som känner till någon annan planet man kan flytta till. Livet här börjar bli besvärligt. Samtidigt som vi börjar få kontroll på smittspridningen så sprids istället de nya mutationerna lavinartat i Europa. Snabbare än vaccinationerna. Jag hoppas intensivt att vaccinerna botar mänskligheten från denna farsot så vi kan återgå till våra flygresor och resturangfylla.

  Heder åt myndigheter och politiker som helt utan förkunskaper eller erfarenheter, nu ska kriga mot en Natur som blivit fly förb. av att människor nu *en masse* kan hålla på att klippa och klistra i DNA-molekyler. Låt mig påpeka att ursprunget till vår dataprogrammering genom DNA, trots sin vetenskapliga status, är fullständigt höljt i det obskyra. Är det någon mer än jag som funderar på hur DNA kunde uppstå? Vi skulle lätt kunna skapa en människa idag om vi bara hade alla ingredienser. Vilket vi naturligtvis har och kommer att göra!

  Nej!!! Detta vaccin är människans och kapitalismens kamp för att rädda mänskligheten och ekonomin. Jag själv äter min närproducerade ekologiska mat och kompenserar mina ålderskrämpor med vitaminer och mineraler. Jag tror att jag kommer att överleva detta, här i min skog.

  Fortfarande gäller två saker som huvudmål i detta jordeliv. 1. Bli inte smittad!!! 2. Ta inte ett dna-manipulerat vaccin!!! Åtminstone inte före 2 miljarder försökskaniner fått testa det först. Tills dess har jag återgått till 1700-talet.

 2. 2

  Man har som leg.sjuksköterska lärt sig rättt injektionsteknik. Därför ska inte andra yrkesgrupper få ge i.m injektioner som de inte är utbildade för. Dessutom har de inte samma medicinska ansvar som legitimerad vårdpersonal.

 3. 3
  Kristina säger

  Kicki. ! Jag litar bara på Dig och övrig personal som har fullgod utbildning ! Förfärligt om icke sjukvårdskunniga ska ta hand om vacc. Jag har själv sjukvårdserfarenhet och märker ju hur konstigt denna pandemi sköts, när okunniga politiker tror sig veta bäst.
  Man undrar över förståndet över de som tar sig makt och frihet att bestämma…..
  Hoppas verkligen att ingen sätter injektionsnålen på fel ställe ! Själv är jag osäker på om jag ska ta vacc.

 4. 4
  Ethel Loberg säger

  Till något helt annat,
  Någon som vet var Mats Lindgrens blogg har tagit vägen?

 5. 5

  4. Ethel
  Den har förmodligen tagits bort från listan pga att han inte har skrivit i den på evigheter. Tror att det sista var sommaren -19 eller så.
  Adressen till hans blogg är:
  https://fethalsa.wordpress.com

 6. 6
  Annika Dahlqvist säger

  4 Ethel Loberg
  I Mats Lindgrens blogg Fet Hälsa, har han inte skrivit något inlägg sedan juni 2019. Det är sannolikt därför den har blivit borttagen från Diet Doctor’s Bloggnytt.

 7. 7
  Ethel Loberg säger

  Hoppas det går bra för honom.

 8. 8
  Loberg Ethel säger

  Tack Kita och Annika!

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa