Influensavaccination korrelerar med död i Covid-19

Artikel i Mercola.

Det finns alltså ett statistiskt samband mellan vaccination mot säsongsinfluensa och död i Covid-19. Detta är en korrelation, men den bevisar inte orsakssamband. Mera forskning måste undersöka detta.
Men det bör inte föranleda att man uppmanar äldre personer att influensavaccinera sig för att det ska minska risken för insjuknande i Covid-19.

 

Comments

 1. 1
  Synnöve Özer Engström säger

  Tråkigt att inte kunna läsa artikeln i Mercola. Det vore intressant att se vd som står och inte bara få en kommentar från dig. Hälsar Synnöve

 2. 2

  Jag skulle inte bli förvånad om de smittar folk med viruset vid själva vaccineringen, eller att äldre som kommer för vaccination smittas på vägen dit eller på vägen hem…

  Jag vill inte tro att vaccinet dödar i massiv omfattning.

  Maskerna läcker tyvärr viruspartiklar som såll, eftersom de INTE är byggda för att filtrera bort virus. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2020/12/31/covid-19-ansiktsmasker-n95-ventilen-filtrerar-inte-luften-ca-5-lacker-in/ …följaktligen ger de en falsk trygghet, tror jag, vilket sannolikt leder till ökad exponering, inte minskad.

  Jag har undersökt lite om masker, t.o.m. själv byggt en egen med ett HEP 13-filter, eftersom japanska forskare visat ett skrämmande resultat. https://vetenskapligapartiet.wordpress.com/2021/01/01/vetenskap-forskare-i-japan-har-testat-olika-maskers-effektivitet/

  Till slut fann jag denna: http://www.gvs.com/product-family/224/1086/
  … men även den har en utloppsventil som gör att en smittad individ som bär masken andas ut en massa virus i omgivningen. Fördelen med masken är att jag tror att den är lätt att modifiera och sätta på ett utandningsfilter på utloppsröret.

  Är man välrakad och/eller insmord i vaselin är den sannolikt mycket tät och samtidigt lättandad. Jag tror att masker som denna, samt även att ha ett utandningsfilter, är den lösning vi bör applicera mot virus, tillsammans med avstånd och att tvätta händerna, tillsammans med vitamintillskott och ordentlig beredskap i övrigt.

  95% av alla masker som folk bär idag misstänker jag är i princip helt kontraproduktiva.

 3. 3

  HEPA 13, menar jag och det blev HEPA 13 eftersom jag tyvärr inte hittade något högre HEPA-nummer.

 4. 4

  Till och med jag vet att vaccin mot influensan försvagar immunförsvaret, men big pharma måste älska ”två flugor i en smäll”. Först snor de pengar genom att sälja vaccin, och sen genom att folk blir ännu sjukare. De kan köra tricket i all evighet eftersom influensavirus muterar. Snyggt, eller hur!?

 5. 5

  hej! Har läst om detta, det är massa människor, inte bara äldre, även många som blivit jättesjuka i covid 19, fast dom Ej har några sjukdomar innan, det är skrämmande hur många som har dött av denna covid 19,
  det går ej jämföra med dom tidigare influensor, som gått, detta verkar svårt att bli av med , och att det också spritt sig om i hela världen..är ännu mer skrämmande, så jag tror att det är bättre ta vaccinet, än att låta bli…särskilt för människor som har underliggande sjukdomar innan..vi behöver ta vaccin om vi ska kunna stoppa denna Covid 19.

 6. 6
  tänk om tänk rätt säger

  Martin
  Munskydd läcker men det gör inte så mycket, munskydd stoppar främst stora partiklar med mycket virus och det kan vara dom partiklarna som leder till allvarlig infektion.
  Munskydd minskar risken att bli smittad.

  Ska vi stoppa virus helt så är det FFP3 som är effektivt (används av iva personal)
  Du har rätt om ventilen men tillverkarna kan även konstruera filter som filtrerar ut luften.

  Det är jobbigt att bära andningsskydd hela dagarna men det finns lösningar ex Sundström fläkten SR 500 och huvan Sundström SR 520. SR 500 är en lättmanövrerad batteridriven fläkt, och SR 520 är en huva vars andningsslang ansluts till den filterförsedda fläkten.

  Tillverkaren kan även filtrera utluften det är bara att sätta sig vid ritbordet och göra en konstruktion.
  Fläkt assisterat kan användas hela dagarna inte alls jobbigt att andas.

  Hela befolkningen hade en gång tillgång till gasmasker låg i beredskapslager som idioterna till politiker bände upp för att spara pengar.

  Enda sättet att stoppa ett riktigt farlig virus (dödligare än detta virus) är att alla har tillgång till gasmasker andningsskydd eller så är det total nedstängning som måste tas till.

  Jag tar inte större risker bara för att jag själv nu använder FFP2 utan ventil.
  Det skyddar mig och andra det är FMH som sprider ut lögner om att munskydd inte funkar för dom hade som mål att smitta mer hela befolkningen för att nå flockimmunitet.
  Majoriteten av befolkningen skulle kunna klara av att använda munskydd andningsskydd om dom bara fick utbildning det kan räcka med instruktionsvideo på YouTube.

  En politisk sak borde vara att ta fram fläkt assisterade FFP3 helmasker som även filtrerar uteluften och lägga i beredskaps förråd.
  (filter måste även kunna filtrera gifter som kan inandas)
  Jag vet inte men gissar att det skulle kosta mellan 3000-5000 per person.
  skulle skapa många riktiga jobb att tillverka nu när andra delar av industrin stängde ner.

  Sjukvården måste få tillgång till sådana skydd för att undvika asymptomatisk smittspridning..
  Men idioterna till politiker fattar inget det ekar i skallen på dom när man säger något (tomt hjärnsubstans saknas)

 7. 7
  tänk om tänk rätt säger

  Mot farliga virus kan vacciner vara nödvändiga men att vaccinera mot allt är inte bra.

  Jag tror att det finns biverkningar av vissa vacciner som vi nu inte kan se i blodprov och vi vet inte alls hur skadorna uppstår.

  Fortfarande är stora delar av vårt immunförsvar inte känt.
  En virusinfektion brukar vara upphovet till ME/CFS kroniskt trötthetssyndrom, en del blir så sjuka att dom är sängliggande och läkarna kan inte se det i blodprov.

  Vaccinering är i princip en virusinfektion och samma eller liknade skador på immunförsvaret skulle kunna uppstå och läkarna skulle aldrig kunna se skadan i blodprov för dom saknar analysmetoder vi kan inte mäta det vi inte känner till.

  Dom som nu har fått långtidscovid har drabbats av detta ( några har kända problem som blodproppar i lungor med mera) men många har symtom som inte alls kan förklaras med kända sjukdomar den okända delen i vårt immunförsvar har skadat dom.

  Vi vet att det finns okända delar i vårt immunförsvar det kan bevisas med sjukdomen ME/CFS en infektion gör dom sängliggandes i åratal och läkarna kan inte hitta ett enda fel i blodprover. (endast forskarna har börjat hitta fel i immunförsvaret)

  När det finns okända saker i vårt immunförsvar så är det farligt att vaccinera för vaccinerna skulle kunna påverka det vi nu inte känner till.

  Jag tror att det är en del som har fått biverkningar av vacciner och sen har bara läkarna avfärdat det som psykiskt. (inte detta vaccin då vi inte än vet så mycket)

  Genomgången infektion är bättre än vacciner så länge sjukdomen inte är speciellt farlig och man är fullt frisk.
  Äldre som bor på hem då är det nog bra att ta sprutan för dom är infektionen riktigt dödlig.

 8. 8

  @tänk om tänk rätt

  Det finns ändå fåtalet människor med ganska god slutledningsförmåga. I alla fall 1 på 50. Allas vår uppgift är väl att sätta de där 2%:en i ledningen för landet genom vår demokrati.

  En viruscell, i en mycket liten aerosol, som hamnar i fel kan räcka. De förökar sig nämligen enligt principen för exponentiell funktion. Dessutom finns virus kvar i kroppen länge och kan återaktiveras. Vill vi skydda gamla och sjuka så måste vi tänka på det.

  Att ha munskydd som läcker är sannolikt inte alls bra, eftersom maskerna invaggar människorna i en falsk tro. Mig veterligen så är det bara Vetenskapliga partiet upplyser sakligt om detta, tyvärr.

  Det virus som får fäste struntar sannolikt i om det kom in genom en liten aerosol eller en större aerosol. Hur allvarlig infektionen blir beror sannolikt på immunförsvaret förmåga, inte på hur viruset kom in i kroppen. Men det är klart att om personen får in väldigt mycket virus, så föreställer jag mig att det kan bli ett väldigt snabbt insjuknande.

  Jo. Visst minskar risken att bli smittad med munskydd, OM man utsätter sig för risken att bli smittad, men om man utsätter sig ännu mer p.g.a. munskyddet, ex. inte håller avstånd, eller slarvar med handhygienen, så blir munskyddet förmodligen helt kontraproduktivt.

  Du stoppar förmodligen inte alla virus med FFP3, men den stoppar 99% av alla partiklar, dock inte alla aerosoler som virus kan befinna sig i, eftersom virus är mycket små och att det finns mycket små aerosoler som FFP3 inte filtrerar bort.

  Visst kan tillverkarna konstruera HEPA14-filter-masker som filtrerar ut-luften. Jag har hittills inte sett något, även om jag har byggt en egen sådan, men fann enbart ett HEPA13-dammsugar-filter.

  Det finns förmodligen massvis med symptomfria människor som ovetandes sprider smitta via sin utandningsluft, dels genom vanliga masker, men även genom väldigt bra respiratorer med utandningsventiler. Jag misstänker att samma tanken slår dem som jag har, men att det är lite jobbigt med den insikten, vilket sannolikt leder till s.k. selektiv varseblivning eller kognitiv dissonans som gör att de helt enkelt låtsas om som om allting är myspys, eftersom det är lättare så och innebär färre skuldkänslor.

  Sundström-lösningen ser lovande ut, men var väldigt dyr och verkar inte ha utandningsfilter. Min lösning är billig. Ännu säkrare och billigare för Sverige blir det nog att bygga om Skyddsmask 90 så att man kan sätta både HEPA inandning- och utandningsfilter på den, men vill man ha en sådan utveckling bör man nog rösta på Vetenskapliga partiet, tror jag.

  Sundström-lösningen är kanske framtiden ändå på sikt för Sveriges beredskap?

  Kommer tillverkarna självmant sätta sig vid ritbordet och göra en bra konstruktion? – Jag vet inte. Det finns ekonomiska risker med att ta kostsamma initiativ. Sådana beslut måste nog tas på riksdagsnivå eller t.o.m. EU eller FN-nivå. Genom standarder kan man ex. tvinga alla företag att ha en viss gänga på in och utandningsventiler, tvinga dem att sälja HEPA 14-filter, ange vilken yta de måste ha så att de blir lättandade. Du kan rösta för det.

  Kan man ens stoppa ett riktigt farlig virus (dödligare än detta viruset)? – Man kan nog enbart hoppas på att fördröja det tills man har ett vaccin. Lockdown tidigt och massiva tidiga utbildningskampanjer är nog att föredra om det är jättefarliga virus.

  Nedstängningar och snabbproduderade vacciner är nog ett dåligt alternativ för det här corona-viruset misstänker jag. D-vitamin-tillskott och hög beredskap är nog betydligt bättre, samt att ha stora nationella och lokala lager med allt som samhället behöver.

  Vaccin måste vara väl utprovade, samt ha dokumenterad positiv effekt, innan man släpper fram dem! Att förlänga livet några månader på lastgamla och dödligt sjuka, om friska unga människor dör i allergiska reaktioner, är inte etiskt försvarbart. Det går emot naturen självt.

  Vi måste leva i harmoni med naturen och använda vetenskapen på rätt sätt, inte enbart för att stänga ned samhällen, kränga tester och vacciner!

 9. 9
  tänk om tänk rätt säger

  Martin sannolikheten att smittas minskar ju bättre filtret är det är inte så att man automatiskt blir smittad av ett filter som inte tar alt.
  virusmängden är viktig för att man verkligen ska få en infektion.

  Det är över min kunskap men borde inte FFP3 ta bort virus det sägs fungera typ sundstöms partickelfilter.
  Om det inte funkade så skulle hela ivapersonalen insjukna direkt då det är deras enda skydd mot inandning av virus.
  Jag utgår från att arbetarskyddsstyrelsen och flera verkligen kollar filtrens förmåga.

  Kul att du nämnde dammsugarfilter det var det enda som fans i våras tänkte köpa ett filter till min halvmask sundstöm (har använts vid målning i bostaden) men allt var slut och dammsugarfilter var det enda som skulle gått att montera på masken, har filter nu men har inte tänkt använda halvmasken.
  Tänker ha den på lager till nästa mer dödliga pandemi. filter kostar 100kr masken ca 400-500 inte mycket för att vara beredd på nästa farligare pandemi.

  jag slarvar inte spritar händerna tar på munskydd går in i affären rör inte munskyddet spritar efter affären och slänger munskyddet, varför utgår du från att alla slarvar, med rätt utbildning klarar majoriteten av att skydda sig.
  OBS det är inte viktigt att alla gör rätt det viktiga är att dom flesta gör relativt rätt för att R talet ska gå ner under 1 vilket är det viktigaste.

  Du kan som partiledare driva kravet på andningsskydd som filtrerar både in och utandning till hela befolkningen.
  Om hela befolkningen har tillgång till masker som är tillräckligt bra så kan virus inte spridas om det är luftburet. (gasmasker har standardgänga Nato redan löst)

  Om alla i våras hade haft sådana masker så skulle 2 veckor med krav på användning utrotat viruset tillfälligt och vi kunde hållit samhället i princip öppet.
  Fläktassisterat kan alla bära även barn och spädbarn.
  Det är inte frågan om vi får en riktigt dödlig pandemi det är bara frågan om när den kommer.

  Vacciner kan aldrig bli lösningen för nästa dödliga viruspandemi det finns inget färdigt vaccin mot nya smittor och det är inte säkert att det går att ta fram vaccin mot alla virus.

 10. 10

  @tänk om tänk rätt säger

  Du tänker helt rätt.

  Med minskat slöseri på EU, globalisering och massmigration, samt satsningar på god beredskap, d.v.s. ett gott totalförsvar, så skulle hela
  Sverige ha enorma mängder skyddsutrustning för hela vår befolkning, så som vi hade förr i tiden, innan Olof palme mördades och landet togs över av fulmedier, andra folkförrädare och lakejer till krigsförbrytare.

  Ett bra modernt och folkligt totalförsvar är exakt vad du kommer få med Vetenskapliga partiet. Det är uppenbart. Om du gillar det kan du ev. ställa upp som kandidat eller kanalisera potentiella kandidater till partiet. Vi har vissa krav på individer naturligtvis, men inget som kommer hindra en hyfsat intelligent individ med god karaktär.

  Vi kommer sannolikt inte slänga gamla skyddsmasker eller annan utrustning som fungerar utmärkt, men ev. modifiera dem (d.v.s. skapa riktiga jobb) så att maskerna kan användas på rätt sätt vid en pandemi och där anser jag att HEPA14-filtrering av in- och ut-andningsluften är viktig, p.g.a. japanernas rapport.

  HEPA14-skyddsmasktvång (in-och ut-andning), vid folksamlingar, är inget som inskränker någons frihet, men de åtgärder som har vidtagits mot olika nationer i världen har verkligen inskränkt folks friheter och förstört ekonomin för väldigt många människor. Den politiken är verkligen katastrofal.

  En talare kan mycket väl ha mikrofon innanför en Sundström-lösning dessutom. Då kan hela dennes ansikte betraktas av medier och folksamling.

 11. 11
  Dick Broman säger

  Mer än tiotusen svenskar har nu avlidit smittad av coronaviruset.
  Ebba Bush (KD) säger i dag att Stefan Löfven talar helt öppet om att det finns fördelar med smittspridningen.
  Det visar att den svenska regeringens strategi att svenskarna blir en immun flock i från början, gäller fortfarande.
  Det förklarar också varför Sverige inte stängde ned skidbackarna under jul och nyår.
  Vi får se hur många de lyckades smitta ned, i bland annat Sälensfjällen.

  Ebba Busch i en intervju med Expressen TV,
  – Det var berått mod, avsiktligen, med öppna ögon – använd vilket ord du vill.
  Man visste att man tillät en mycket högre grad av smittspridning i Sverige än andra länder.
  Vi satt på mötena med statsministern och man resonerade till och med om fördelarna med det.
  För att vi skulle nå immunitet tidigare jämfört med andra länder.
  Att man har mage att inte erkänna de felen och bristerna nu när dödstalen är så höga är för mig obegripligt.

  – Att tro att, trots att vi visste om stora brister i äldreomsorgen, man skulle kunna ha den här målsättningen – större grad av öppenhet och skydda riskgrupper – men sedan inte ta de politiska besluten som var nödvändiga för att nå det målet.
  Det var naivt, det var inte realistiskt och det innebär att regeringen Löfven svek de äldre, säger också Ebba.

 12. 12
  tänk om tänk rätt säger

  Om jag hade fått bestämma i våras så hade alla gasmasker tagits ur förråd och militären skulle lånat ut alla sina m90 (det fanns ingen krigsrisk)
  Industrin skulle lånat ut alla masker som dom inte behövde.
  Privatpersoner skulle tagit fram allt dom hade i förråd (jag ägde redan en halvmask, i närmaste familjekretsen fans ett par till halvmasker)

  Industrin som skulle kunnat tillverka masker och filter skulle fått pengar för att starta upp en tillfällig produktion. helst fläktassisterat.
  Jag tror att vi nu kunde haft simpla fungerande masker till hela befolkningen, flera hade varit fläk assisterat.
  Det handlar om att starta krigsproduktion, det 3 världskriget har faktiskt startat ett krig mot virus.

  Handspritsbristen, första dagen så hade jag hade beordrat sprittillverkarna att ställa om hela produktionen till handsprit och desinfektionsmedel (främst etanol i handsprit)

  Hur kan det bli brist på visir det är helt otroligt vad som helst som är genomskinligt duger i en kris, sätt ett par tusen till att tillverka visir CE märkning hoppar vi över.
  Alla kan gå med visir på stan och på arbetsplatser och visir är återanvändbara.

  Hotell skulle gjorts om till karantänsbostäder för att undvika smittspridning i hemmen.
  Några hotell har bara friska i karantän några hotell har bara lindrigt sjuka i karantän (nu stod dom bara tomma)

  Viruset verkar främst spridas i luften därför skulle masker helt utrotat viruset.
  Om detta hade lyckats så skulle en nedstängning varit onödigt.

  Vi hade vunnit tid minst ett år och vi kunde inväntat ett vaccin.
  Det kanske skulle gått att smitta ner befolkningen under tiden med ett snällt coronavirus som kunde gett en naturlig immunitet.
  Alla kunde fått D-vitamin

  Vi kunde gjort mer tog bara upp några viktiga saker
  Nedstängning eller smittspridning och öppet samhälle har alla pratat om men det fanns ett till alternativ vilket jag nu har talat om.

  Problemet var att FHM internt hade bestämt att befolkningen skulle smittas ner så flockimmunitet uppstod.

  Till nästa pandemi kunde vi be Sundström tillverka fläkt assisterade masker till hela befolkningen men det lär aldrig ske, den som vill leva får skaffa det själv.

 13. 13

  Ok, I’m back!
  Annika, någon form av säkerhetscertifikat för din blogg gick ut nu i januari och min dator har inte öppnat denna sida. Jag misstänker att bloggen ligger öppen för datahackare? Det vore nog bra om ni löste det här problemet?

  Det finns alltid en rolig twist i allt. Den ende av mina vänner som kom in här har en säkerhetsdator från en statlig myndighet (:

  Sen tycker jag vi ska acceptera att hela corona-historien sköts amatörmässigt av myndigheterna. De är som vi, mindre kunniga. men de har ansvaret och det är tur att de kan skylla ifrån sig annars blir det nog outhärdligt att vara makthavare. Förlåt dem, ty de veta ej vad de gör och de har ingen aning om vad som är bäst i nuläget. Det kommer sakta och säkert att uppenbaras för oss alla, till slut. Nästa gång det slinker ut ett laboratorieframställt virus. Så kommer vi att vara betydligt mer förberedda och stänga gränsen omedelbart och köpa flera sedelpressar.

  Vet ni att 30% av de pengar som finns på jorden tillkom under 2020. Jag tror inte heller på det men det är erkända finansexperter som säger det. Teoretiskt skulle det innebära en vansinnig inflation. Men eftersom pengar är maktens spel med slavarna så finns det inte längre några ekonomiska lagar. Bara pengar och människor i ljuv trygghet och harmoni.

  Visste ni att 90% av vattenförbrukningen på vår planet går åt till att industriellt producera växtföda!!! Enligt Vetenskapens värld på teve. Ett kg tomater kostar 20 liter vatten. Arbetet utförs av nordafrikanska slavarbetare. När en pesticid utnyttjats maximalt, så byter man helt enkelt till ett annat gift. Vi måste sluta att köpa massproducerade tomater. Den verksamheten är enbart förkastlig och betalas av dig och mig. Vi är verkligen usla varelser som äter bl.a. krossade tomater. Fy f-n, för oss!!!

  Ska vi rädda vår värld så kan vi salta vår mat med våra tårar. För framtidens tallrik saknar allt vad matporr heter! Roligt och deprimerande på samma gång. Jag lever i framtiden och äter verkligen dödstråkig mat. Livet som carnivore saknar all fåfänga från människans moderna matpsykos. Segern över maten gör att livet förlorar sin belöning! Bra va? Man förtjänar aldrig någon belöning. det är något som Hin Håle hittat på. tror jag.

 14. 14
  Dick Broman säger

  Jag gjorde ett enkelt grovt överslag på de Norska siffrorna, som publicerats i Aftonbladet.

  Norska myndigheter erkänner nu att 13 äldre personer avlidit sedan de vaccinerats mot covid-19.
  Norska Läkemedelsverket uppmanar nu läkare att överväga om de allra svagaste ska vaccineras eller inte.

  Läkemedelsverket i Norge har efter att ca 25.000 har vaccinerats fått in 29 rapporter om biverkningar.

  – 13 rör dödsfall.
  – 9 allvarliga biverkningar.
  – 7 mindre allvarliga biverkningar.

  Alla dödsfallen handlar om bräckliga, äldre patienter över 80 år – någon var över 90 år – på äldreboenden.

  Steinar Madsen vid norska Läkemedelsverket säger att det ser ut som att några av de allra bräckligaste patienterna får så kraftiga biverkningar att det kan leda till att en väldigt allvarlig sjukdom blir ännu allvarligare, vilket eventuellt kan leda till dödsfall.

  Den första rapporten i från Norge visar att det är ca en på tusen som dör eller drabbas av allvarliga biverkningar efter vaccineringen.

  Grovt omräknat om hela Sveriges befolkning vaccineras så kan upp till 10.000 komma att drabbas av allvarliga biverkningar, varav ca hälften dödsfall.

  Då är inte de mindre allvarliga biverkningarna med och inte heller alla biverkningar som kommer att dyka upp efter en lite längre tid är inräknade.

  I Sverige kommer staten naturligtvis att negligera de allvarliga biverkningarna.
  Det är statspropaganda för en vaccinering som gäller och då följs det naturligtvis också av en censur av biverkningarna, i bland annat statstelevisionen SVT.

  Är det någon som vet kungen mår bra efter vaccineringen, om han lever eller har han kanske bara drabbats av ansiktsförlamning efter vaccineringen?

 15. 15

  10
  Mer än 10000 har dött med coronaviruset inte av. Läste på SVT i söndags, rätt långt ned på sidan, att i Stockholm var det 17% av dödsfallen som berodde på coronaviruset resten var med. I Östergötland var det 15%.

 16. 16
  Dick Broman säger

  Jag fick ett svar på min kommentar i från en norrman på en annan plats.
  Enligt hen har många fler dött, 35 ska ha dött I Norge på grund av vaccineringen.
  Skrämmande siffror! Se själva:

  Nei det er 35 dödfall pga vaksinen i Norge. Men det er korekt at det er den eldre befolkningen som dör. Ja hvem hvet kansje det er en tanke bak det? Penger spart!

 17. 17
  Dick Broman säger

  Karin
  Ja, de flesta dog nog av morfin.

 18. 18
  Dick Broman säger

  Det blev precis som jag misstänkte.
  Åtminstone jag fick ytterligare ett exempel på hur korruptionen, statspropagandan och censuren.

  Trots larmet från det norska Läkemedelsverket står Sverige fast vid sin strategi och tänker inte följa den norska linjen.

  Sverige negligerar riskerna med att de allra bräckligaste dör av vaccineringen och förnekar överhuvudtaget att gamla har dött av vaccineringen i Sverige eller att detta sker just nu i Sverige.

  Veronica Arthurson, enhetschef för läkemedelssäkerhet säger i dag till Aftonbladet att de TIOTAL dödsfall som varit i Sverige efter vaccinationen inte innebär att fallen orsakats av vaccinet.
  – Vi har i nuläget inga signaler om att de dödsfall vi sett i Sverige (eller i övriga EU) skulle vara kopplade till vaccination mot covid-19.
  Därför ser vi heller ingen anledning att stoppa vaccinationerna i denna åldersgrupp, säger Veronica Arthurson.

 19. 19
  Annika Dahlqvist säger

  7 tänk om tänk rätt
  Det är ju hittills flera skröpliga äldre på boenden som har dött i direkt anslutning efter vaccinsprutan, så det sägs att dessa skröpligaste multisjuka ska kanske inte ta vaccinet.

 20. 20

  20 Karin

  Yup. Till och med propagandakanalen Aftonbladet medger att ”covid 19” är bara en vanlig säsongsinfluensa.

  —————————————————–
  Lika många dör ett år med svår influensa som under coronan

  Pandemin har lett till ekonomisk katastrof för bransch efter bransch och en temporär lag som ger regeringen rätt att ta vår grundläggande frihet ifrån oss.
  —————————————————–
  https://www.aftonbladet.se/nyheter/kolumnister/a/eKaQ34/lika-manga-dor-ett-ar-med-svar-influensa-som-under-coronan

 21. 21

  24 Annika Dahlqvist

  …så det sägs att dessa skröpligaste multisjuka ska kanske inte ta vaccinet.
  —————————————————–

  Men, de skyddar de äldre mot ”covid 19” genom att mörda de med morfinet och vaccinet. Är man död, då kan man inte insjukna.

 22. 22

  23 Dick Broman

  Veronica Arthurson, enhetschef för läkemedelssäkerhet säger i dag till Aftonbladet att de TIOTAL dödsfall som varit i Sverige efter vaccinationen inte innebär att fallen orsakats av vaccinet.
  —————————————————–

  Det kan va så. De avled inte AV vaccinet utan MED vaccinet, precis som de flesta dog inte AV ”corona” utan MED ”corona”.

 23. 23

  Jag har noterat prepositionsändringen i public service rapporteringen kring C-19. Nu säger man där att xx personer dött ’AV C-19’, tidigare ’MED C-19’. Ingetdera är rätt. En riktig beskrivning är dött ’med positivt PCR-test’. Varför är detta rätt? Betyder detta att någon dött p.g.a. Sars-Cov2? Inte alls!
  1. Enligt en studie presenterad 28 sept 2020, av Jaafar, Raoult et al visade det sig att av personer med positivt PCR test, endast mindre än 3% var infektiösa, vid den replikationscykel benämnd Ct35 som används i Sverige, dvs bar diagnostiskt på någon infektion, oklart vad enligt nedan.
  2. Ingen systematisk obduktionsstudie är i Sverige gjord på personer som dött med positivt PCR test i syfte att statistiskt sannolikhetsgöra till vilken grad personer dött p.g.a förmodad Sars-Cov2 infektion resp dött av andra felfunktioner. Till dess vet inget vad som gäller, och all kommunikation av den typ som anges ovan är falsk.
  3. PCR testets utfall visar i sig inget kausalt samband med ett ’virus’ Sars-Cov2, dvs det finns inget orsakssamband mellan de fyra RNA- och proteinsekvenser, som testet anger och ett förmodad Sars-Cov2 ’virus’. Skälen är två. Först, de fyra sekvenser som PCR testet påvisar vid positivt test är inte specifika för det aktuella ’viruset’, eftersom dessa sekvenser finns naturligt i det humana genomet, i form av gener eller kromosomdelar. För det andra har Sars-Cov2 ’viruset’ aldrig hittills isolerats, gensekvenserats eller för den delen ’fotograferats’ (alla bilder är datorframställda). ’Viruset’ har förvisso ett genom-id, men det har ’konstruerats’ genom s.k. sampling, därigenom att, vid infektionens utbrott för ett år sedan, sjuka personers mest förekommande RNA- och proteinsekvenser valts ut som sannolika beståndsdelar av ett tänkt virus, som därefter kompletterats till en helhet. Fyra av dessa sekvenser i det konstruerade ’viruset’ har därefter valts ut för test i ett särskilt utformat PCR-test, vilka inte är specifika för något konstruerat Sars-Cov2 ’virus’.

  Av detta förstår vi följande:
  -Det finns ingen snabb smittspridning av C-19. Det finns endast en testpandemi, eftersom antalet falskt smittade är proportionellt mot antalet PCR test.
  – Alla uppgifter om antalet smittade med Sars-Cov2 eller antalet döda med/av C-19 är falska uppgifter.
  – Inskränkningar i samhällsfunktioner och personliga restriktioner för att hindra smittspridning är ’tagna ur luften’ och har ingen vetenskaplig bakgrund. Dess syften är troligen endast tillkomna för att skrämma människor, för kontroll och säkerställande av pågående vaccinationskamanjs succé (mycket pengar och prestige inblandat)
  – Det finns därför inget trängande behov av vaccinationer, eftersom vaccinationerna inte kan anses vara specifika för något ’virus’ Sars-Cov2. Däremot finns det ett behov av uppgradering av det svenska folkets immunsystem för att bättre kunna stå emot infektioner och influensor, vilket bäst sker genom ökad mängd näringsämnen. Vilka har beskrivits på bloggen ett flertal gånger.

 24. 24

  Mercola om ”covid 19” och vaccinet.

  —————————————————–
  Fauci Now Says COVID-19 Vaccine May Become Mandatory

  As of December 18, 2020, the adverse event rate in the U.S. was 2.79%. This means your risk of harm from the vaccine is far greater than your risk of dying from COVID-19, which has an overall noninstitutionalized infection fatality rate of just 0.26%. Among those under the age of 40, the infection fatality rate is a mere 0.01%.
  —————————————————–
  https://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2021/01/19/covid-19-vaccine-may-become-mandatory.aspx

 25. 25

  28 Göran Åkesson

  Tack för detta klargörande av de nu så reklamerade vaccinerna och som finner mej helt överens, även om jag inte har dina kunskaper i ämnet…
  Mina fyra vuxna barn med sina familjer tänker alla acceptera detta vaccin, vilket det nu än blir….dom litar fullt ut på sjukvårdens experter om räddning från detta fruktansvärt farliga virus…för tyvärr, vem bryr sej om vad en gammal mamma säjer?
  Själv är jag förtvivlad…är övertygad om att dessa snabbt utvecklade och producerade vacciner inte är svaret på denna nya pandemi….det luktar os på lång väg och jag litar inte ett dugg på försäkringar från våra olika experter om nyttan av dessa olika typer av vaccin….det ena ska t. ex.förvaras i minus 70 grader, säjs det?? Hur ska det gå till vid en massvaccinering? Jag bara undrar…
  Häromdan läste jag i italienska tidningar om att 8000 doser hade blivit förstörda för att kylskåpet dom bevarades i, hade gått sönder….dom skulle kasseras alltså…but who knows….?
  Återigen, tack för ditt inlägg, ska vidarebefordra det till familj, vänner och bekanta, som undrar…

 26. 26
  tänk om tänk rätt säger

  Annika 24
  ”Det är ju hittills flera skröpliga äldre på boenden som har dött i direkt anslutning efter vaccinsprutan, så det sägs att dessa skröpligaste multisjuka ska kanske inte ta vaccinet.”

  Jag tror att det kan vara några gamla svaga som dör av vaccinet men får dom viruset ökar nog antalet döda mångfalt.
  Säg att 10 dör av vaccinet och alternativet viruset dödar 1000 ska vi då avstå vaccin?
  Hur många har dött i anslutning till vaccinet är det många (jag har hört 2 men är inte uppdaterad)

  Svininfluensan skulle vi aldrig vaccinerat mot men detta viruset är farligare.

  Jag vet inte hur detta ska sluta det kan sluta fruktansvärt illa för mänskligheten.
  Ny virus mutation verkar vara mer smittsam dödligheten kan stiga lite men inte farligt för mänskligheten.
  Kommer det en farligare variant så kan dödligheten stiga mot 10%

  Ju mer vi låter viruset spridas ju mer ökar risken för en riktigt dödlig variant kolla på sars mers.

  Det mest sannolika är mer smittsamma varianter och ungefär lika dödliga, men risken finns att det blir lika dödligt som sars mers, att låta detta virus spridas är som att spela rysk roulett.

  Det är viktigt att följa vaccin bioverkningarna noga, men jag har inte än sett något hemsk i Sverige men inte kollat upp det, är det farligt så borde det komma anekdoter som berättar.

 27. 27

  ”- Aftonbladet medger att “covid 19” är bara en vanlig säsongsinfluensa”

  O B S !
  Märkligt att jag inte känner nån som dött i vanlig säsongsinfluensa men
  3 olika personer i min närhet som dött pga Covid 19. Mot den bakgrunden
  ser jag Covid 19 som den mest allvarliga.

 28. 28
  Annika Dahlqvist säger

  26 tänk om tänk rätt
  Redan på säsongsinfluensan var det personer som räknade ut att det var snarast fler som dog av vaccinet än de som dog av influensan,.bland de äldsta och skröpligaste, eftersom alla inte fick influensan, men alla fick sprutan. Troligen var vaccinet en för svår belastning för kroppen att klara av.

 29. 29
  tänk om tänk rätt säger

  Annika
  Vi pratar inte om säsongsinfluensan vi pratar om vaccin till coronan.
  Upp till hälften har dött på boenden av coronan tror du att vaccinet är så dödligt?

  Om vaccinet är dödligt så borde det komma många fall av äldre som dör inom några dagar, var är dom?

  Dom äldsta och vårdpersonal vaccineras nu över 100000 har vaccinerats då skulle vi se biverkningar nu, jag tvivlar på att dom kan dölja allt något måste komma fram om det är riktigt skadligt.

  Med tanke på hur många unga friska som fått långtidscovid så kan jag acceptera en hel del lindriga biverkningar av vaccin.
  Tar nog vaccinet men vill vänta och se hur det blir med biverkningar först.

  Det vore intressant att att få veta hur det har gått för alla som har ätit D-vitamin funkar det så borde dina läsare berätta om dom fick den lindrigt eller svårt, jag tror att D hjälper frågan är bara hur mycket det hjälper.

  Lite nytt om d-vitamin
  https://www.youtube.com/watch?v=bQyhjQUjHjU

  Mr David Davis MP Interview

  Dr. John Campbell

 30. 30

  27 Krister

  Det är inte alls märkligt därför att en del av ”the new normal” är just användandet av säsongsinfluensan i politiska syften. För i tiden var cancer, hjärtsjukdomar och det iatrogena (s.k. läkare och deras ”medicin”) de vanligaste dödsorsakerna.

  Sen ett år tillbaka hände nåt underligt paradigmskifte och mirakel (halleluja!) och folk mirakulöst slutade dö av cancer, hjärtsjukdomar och det iatrogena, och började dö MED ”covid 19”. Är det så? Det är självklart att det inte är så, utan folk dör fortfarande av cancer, hjärtsjukdomar, det iatrogena och liknande, men i propagandan står det att folk dör MED ”covid 19″.

  Eller, som Aftonbladets Oisín Cantwell skrev:”…men i den statistiken ingår alla som fått en diagnos och avlidit inom 30 dagar. Det innebär att folk som har smittats men dött i en bilolycka kan registreras. Det gör även multisjuka och 89-åringar.”

  —————————————————–
  Lakartidningen – Döden på recept

  Förgiftningar och andra biverkningar av läkemedel är den tredje vanligaste dödsorsaken efter hjärtsjukdomar och cancer i USA och Europa.
  —————————————————–
  https://lakartidningen.se/opinion/debatt/2016/03/dod-pa-recept/

 31. 31
  Annika Dahlqvist säger

  29 tänk om tänk rätt
  Du frågar var de multisjuka som har dött av corona-vaccinet är. De är väl i kylrum som alla andra döda som väntar på begravning.
  De får oftast dödsdiagnos hjärtinfarkt eller multisjuklighet. Diagnosen död av vaccin existerar inte så den går inte att sätta.

 32. 32
 33. 33
 34. 34
  Nisse Hult säger
 35. 35
  tänk om tänk rätt säger

  Annika
  https://sverigesradio.se/artikel/40-tal-allvarliga-reaktioner-efter-covidvaccination
  ”Bland de över 146 000 personer som vaccinerats mot covid-19 i Sverige har hittills ett 40-tal fått misstänkta allvarliga biverkningar.”
  ( Dom pratade om döda)

  Dör folk av vaccinet?
  Den som är multisjuk och nära att dö, då kan en belastning av ett vaccin säkert putta personen över kanten, vanlig influensa eller corionan skulle även ta personens liv, sånt kan vi skita i saknar betydelse.

  Frågan är om det finns personer som är relativt friska som dör av vaccinet, jag vet inte för ingen information har släppts som jag har set.

  Vissa förnekar att viruset dödar med att säga att dom dog med och inte av coronan, ska vi använda det resonemanget kan vi avfärda nästan alla biverkningar av vaccin.

  ”Diagnosen död av vaccin existerar inte så den går inte att sätta.”
  Det måste finnas en diagnos.

  Vi borde jämföra hur många som drabbas av långtidscovid och hur sjuka dom blir med hur många som blir sjuka av vaccinet och hur allvarliga skadorna blir.
  Jag vet inte men det kan bli så att vaccinet är bättre, men jag tror inte att alla biverkningar än är kända.

  Långtidscovid det är tusentals och en del kanske aldrig blir återställda
  Vaccinskador hur många har fått bestående skador? (ansiktsförlamning kan bli bestående 2 rapporterade)

  Jag har inte tagit vaccin på mer än 30 år men nu kan det bli ett undantag.

 36. 36
  tänk om tänk rätt säger

  Nisse Hult
  Jag kan inte gå på rykten vet inte vad som är sant.
  Det finns en risk med att vaccinera kvinnor som har tänkt skaffa barn, vi kunde utesluta dom av försiktighetsskäl.

  Det finns oerhörda risker med massvaccination, vi skulle kunna ta dom som har fortplantat sig där kan vi tillåta vissa biverkningar.

  När vi inte vet så borde vi låta bli att vaccinera dom som har haft covid dom kan ha immunitet redan.
  Dom som kan ha haft covid borde avvakta och bli dom sista som tar ett vaccin.

  Det finns även oerhörda risker med att släppa lös ett virus som kan mutera till en farligare variant.

 37. 37
  Annika Dahlqvist säger

  34 Nisse Hult
  Alltså bör inte kvinnor, som kan tänkas vilja skaffa barn, ta vaccinet?

 38. 38

  36 tänk om tänk rätt

  ”Det finns även oerhörda risker med att släppa lös ett virus som kan mutera till en farligare variant.”

  Influensavirus är zoonotiskt (hoppar mellan arter) och kan inte vaccineras bort. Det enda som fungerar mot zoonoser är det naturliga immunförsvaret. Visst hyllar hjärntvättande skrämselpropagandan vaccination mot covid19bluffen, men det är en politisk fråga.

 39. 39

  Friske farbror Josef tänker vänta och se vilka biverkningar det blir, samt försöka hålla sig frisk genom sund mat, vitamintillskott och rörelse, samt hålla humöret uppe mitt i den totalitära tidsåldern medelst politisk satir, för det är bättre att skratta och lugna ner sig än att få panik mitt i gråten.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa