C-vitamin intravenöst mot svår infektion

Jag tillfrågade överläkaren Sture Blomberg MD., Ph.D.  om han ville besvara Jösses fråga i inlägget Om C-vitamin mot Covid-19.

Han svarade nu:
”@ Jösses
Jag har blivit ombedd av Annika Dahlqvist att kommentera denna fråga om intravenöst C-vitamin, eftersom vi på det sjukhus i Norge, där jag under många år av och till vikarierat som överläkare på Intensivvårdsavdelningen, Volda sjukhus, i fyra år använt intravenöst C-vitamin i behandlingen av patienter som drabbats av septisk chock – med extremt goda resultat. Det har nästan lika länge använts på minst två svenska sjukhus, vad jag vet.
Det vi då har använt är inte ren askorbinsyra utan Natrium-askorbat i vilken den 8:e vätejonen i askorbinsyran bytts ut mot en Natriumjon. Detta innebär att pH-värdet (surhetsgraden) förskjuts från att vara mycket surt (pH 1.0 – 2.5) i askorbinsyran till att vara i det närmaste helt neutralt (pH mellan 5,6 – 7,0+) i Natrium-askorbat. Detta slår hål på argumentet, som lär ha hävdats av någon doktor i Expressen att det är ”som att spruta ren syra” i blodådrorna. Det är det alltså inte. Natrium-askorbatet, Ascor, kommer i 50 mL-flaskor och innehåller 7,5 gram Natrium-askorbat. Till varje patient ges 1,5 gram (= 10 mL) som blandas ut i 500 mL Ringer-acetat fyra gånger per dag i totalt fyra dagar. Att blanda ut denna lilla volymen Natriumaskorbat med stor volym Ringer-acetat gör blandningen i det närmaste helt neutral, dvs. varken sur eller basisk. Numera finns det en färdig beredning av Natrium-askorbat som kan ges som en injektion i mycket mindre volym, men denna har inte jag själv använt någon gång.
Riordan kliniken i USA firade för övrigt i maj 2018 sitt 40-årsjubileum och den nittio-tusende intravenösa infusionen av C-vitamin i högdos (50-60 gram), som adjuvant cancerbehandling. Mycket få biverkningar lär ha rapporterats.”

Även detta svar kan skrivas ut och tas med till läkarna vid Covid-IVA, vid fall av intensivvård pga Covid-19.

Svaret borde även meddelas till prof Björn Olsen, för att han därefter ska svara i TV för sitt påstående att man kan döda patienter genom att ”spruta in syra i deras blodådror”. Jag är tacksam om jag får hjälp med detta meddelande till media.

 

Comments

 1. 1

  Stort tack Dr.Annika för att du hjälper till att förmedla viktig information i dessa sjuka tider.

 2. 2

  Jag hoppas att Bäääsen på Expressen får denna information så även hon får stå vid skampålen.
  Då Bäääsen hängde ut Annika i tidningen skickade jag en ljudfil där Tegnell tillstår att Colloidalt Silver är verksamt mot virus men det vart ingen respons från henne.
  Får hon den här information om c-vitamin intravenöst så bör hon, om hon har någon heder i kroppen, be om ursäkt.
  Kommer ingen sådan så vet vi ganska säkert vems ärenden hon väljer att gynna.

 3. 3
  CamillaN säger

  Finemang! Ska skriva ut det här, – kan vara bra, att visa.

  Ja, denne Prof. Björn Olsen, borde tänka på vad det är han säger, när han uppträder, i media. Han verkar inte vara så vältalig, säger jag.

 4. 4
  Per-Olof Persson säger

  Det finns ingen överdödlighet i landet pga Corona. Jag tog siffror ifrån SCB för några år och la in i excel-programmet och räknade fram antal döda i procent av befolkningen:

  2020-12-10 – 0,86 %
  2019 – 0,86 %
  2018 – 0,90 %
  2017 – 0,91 %
  2016 – 0,91 %
  2015 – 0,92 %
  2000 – 1,05 %
  1990 – 1,11 %

  Det existerar ingen epidemi eftersom detta kräver att över 7,7 % av befolkningen är smittad. Pandemier är egentliga bara alla förkylningar/influenser som är spridda inom ett geografiskt område.

  Dock kommer Coronan att nå en topp 2022 enligt Martin Armstrong (störst i världen på ekonomisk rådgivning) som har alla smittor inlagda i sin databas. Influenser har en cykel på 13 år och svininfluensan nådde en topp år 2009. Således nås toppen 2022 enligt hans datorprogram Socrates.

  Huvudproblemet är egentligen att 1,2 miljoner (2,2 miljoner på årsbasis) barn har svultit ihjäl pga av nedstängningen av världsekonomin, enligt WHO. Föräldrarna får inte lov att arbeta och kan därför inte köpa mat.

  Socrates har räknat på svältcyklerna för de senaste 4 200 åren och kommit fram till att världen drabbas av svält 2022-29. Socrates har också räknat på den 30-åriga klimatcyklen och den går in i sin kalla fas 2020. Livsmedelsproduktionen minskar alltid när klimatet blir kallare.

  Armstrong rekommenderar att man lägger upp ett lager av livsmedel fram till 2024, då en första pristopp nås. Den slutliga pristoppen nås 2032, enligt Socrates.

 5. 5
  Ulrika Nyblom säger

  Detta skulle jag absolut vilja dela. Tack för statistiken Tanzania tog bort lock down, när dieseldunken papayan och geten visade positiva av PCR-testet, någon testade öven tom provpinne.

 6. 6
  Ulrika Nyblom säger

  Tack även för upplysningen om natriumaskorbat.

 7. 7

  // Annika
  Tack för bra information om natrium ascorbat.
  Hur beställer jag en 50 ml flaska natrium ascorbat?
  Det kan inte vara fel att ha i beredskap

 8. 8

  Det roliga med detta är att det ger hopp åt mänskligheten, allt är inte mörker.

  Det sorgliga är att vi nu tydligt ser vilken enorm intellektuell korruption vi lever under och tvingas böja oss för..

  När läkarna gör uppror mot läkemedelsbolagen och systematiskt börjar använda den periodiska tabellen i sin vård. Då har den nya tiden vaknat och vi kan se framtiden an med tillförsikt.

  Fast jag är heller inte främmande för att Bill Gates och de multinationella läkemedelsföretagen, nu vinner med den intensiva vaccinforskning som genomförts och nu blommar ut. Jag har hört mycket seriösa beskrivningar vad det är som de har gjort och de är mycket förtroendeingivande. Då får vi leva med deras lögner om vård av människor till tidens ände.

  Spännande tider må jag säga. Vart ska vår planet ta vägen?

  Jag har börjat misstänka att det inte var covid som drabbade eremiten i skogen. Alla symptom var detsamma. Men jag har med största säkerhet förstört min hals, genom att försöka lära mig mongolisk strupsång. Vilket det varnas för över hela världen. Idag förstör miljontals människor sina stämband. Genom att sjunga med de shamanistiska nomaderna från öster. Även vår ursprungsmusik kommer nu tillbaka och straffar oss (:

 9. 9

  Prof Björn Olsen kandidat för Årets Förvillare månne?

 10. 10

  5 Ulrika Nyblom

  Coca cola i Österrike, och förmodligen i hela världen, har också ”covid 19”. Undrar hur läget är med Pepsi. 😀

  ————————————————————
  Unfassbar: Cola positiv auf Corona getestet!

  Die Corona-Massentests sind wertlos! Das zeigte auch ein einfaches Experiment im Parlament, bei dem ein Cola ein positives Ergebnis erwirkt hat! Doch für genau diese Tests und Austestungen gibt diese schwarz-grüne Regierung zig Millionen an Steuergeld aus.
  Es ist mehr als offensichtlich: Anschober und die gesamte Regierung sind RÜCKTRITTSREIF!
  ————————————————————
  https://www.youtube.com/watch?v=0-aGdBh_sXI

 11. 11

  Google Translate:

  ————————————————————
  Otroligt: ​​Cola testade positivt för Corona!

  Koronamasstesterna är värdelösa! Detta visades också genom ett enkelt experiment i parlamentet, där en cola fick ett positivt resultat! Men denna svartgröna regering spenderar tiotals miljoner i skattepengar på just dessa tester.
  Det är mer än uppenbart: Anchob och hela regeringen KRÄVS
  ————————————————————

 12. 12
  Ann-Margret Lundgren säger

  Om det nu inte är så farligt med Covid-19, utan bara en förkylning, som många av er tycks anse.
  Varför är det då så många som dött, även medelålders och yngre utan underliggande sjukdomar, och varför är det så många som lider långa tider efteråt av långtids-covid? (Jag känner personligen några).
  Och varför är det så många som måste få syrgasbehandling på sjukhus? Det behöver man ju inte vid vanlig förkylning eller vanlig influensa.
  Nej jag tror att ni är så rädda för denna hemska sjukdom, så ni måste försöka göra allt för att intala er själva att den ”Inte finns”.
  Erkänn att covid-19 är en fruktansvärd sjukdom, även om det finns de som bara får den lindrigt.

 13. 13
  tänk om tänk rätt säger

  Björn Olsen ska ha skit för det han har sagt om c-vitamin.

  Jag vet inte men jag tror inte att han avsiktligt gynnar läkemedelsindustrin, tror inte att han kan mutas med pengar.

  När det gäller virus och pandemier kan han faktiskt mycket och han varnade för flera år sen att det kunde komma en pandemi som vi nu har.

  Hade Björn Olsen varit högsta chef i VHO så kanske han hade stängt ner allt flyg till och från Kina när smittan blev offentlig.
  Då hade vi sluppit hela pandemin.

  Jag tror att det är så här han vet inget om c-vitamin och d-vitamin och därför varnade han för det.

  Det verkar som vi nu har fått in en mer smittsam variant och då kan det bli så att vi får välja mellan smittan och ett vaccin.

  Jag tvivlar på att vaccinerna som har tagits fram är lika skadliga som själva viruset.
  Jag litar inte helt på myndigheterna när dom säger att vaccinet är ofarligt.
  Jag tror att jag tvingas välja mellan viruset och ett vaccin.

 14. 14
  tänk om tänk rätt säger

  Ann-Margret Lundgren
  Du har rätt.
  Någon galning på nätet har sagt att viruset är ofarligt och sen har dom utan att tänka trott på galenskaperna.

 15. 15
  tänk om tänk rätt säger

  COVID-19 patient treated with experimental Vitamin C megadose
  https://www.youtube.com/watch?v=1LbYYWvotAg

  Sky News Australia
  1,09 mn prenumeranter
  Austin Health Intensive Care Research Director Professor Rinaldo Bellomo has spoken to Sky News about a decision to treat a COVID-19 patient with a ”megadose” of Vitamin C, which saw significant and promising results.

  Inte sett att någon har länkat till detta förut 3 december sändes det.

 16. 16

  Ann-Margret!
  Jag har inte hört någon säga att covid-19 inte är farlig! Min man har legat 5 veckor på Huddinge och fått fantastisk vård. Tack och lov slapp han narkos även om han var en vecka på IVA.
  Jag är ändå tacksam att diskussionen om c-vitamin intravenöst kommer upp då den kan hjälpa där de preparat som idag används inte räcker. Dessutom är det utan biverkningar och redan beprövat.

 17. 17
  Dag Greneby säger

  Ann-Margret detta är kanske svaret: En genvariant som finns hos en mindre andel av befolkningen erbjuder coronaviruset en bakväg in i cellerna, med risk för sjukhus- och respiratorvård som följd. Genvarianten kommer från våra sexuella möten med neandertalarna för tiotusentals år sedan, visar en studie. Länk till hela artikeln: https://bulletin.nu/vetenskap/all/gen-fran-neandertalare-kan-orsaka-svar-covid

 18. 18

  14 Dag Grenen
  Jag smäller av!!! Vilken otrolig insikt från en tid som vi inte trodde vi var kopplade till. Några av våra anfäder som lämnade Afrika. De inte bara åt Neandertalare, de hade sex med maten också. OCH de behöll avkomman. Det var en annan tid! Och nu kommer maten tillbaka och straffar ättlingar, 1000 generationer senare.

  Virus är givetvis en av orsaken till att Neandertalare blev utrotade. Idag får vi fråga oss vilket folk, eller vilken civilisation har inte fallit för ett virus??? Tack för att vi har Svante Pääbo..

 19. 19
  Bo Eriksson säger

  Sture Blomberg har tydligen erfarenhet från Norge.(Volda sjukhus).
  Vore intressant med en kommentar angående norsk terapi mot Covid 19-
  Är norska läkare bättre på att anamma nya behandlingsmetoder?
  Därav den mycket lugnare covid 19 utvecklingen i Norge,?

  Volda sjukhus i Norge är tydligen med på Ivermectin-tåget också-

  Partner till FLCCC som lyckats bra med cortison och nu med Ivermectin.

  Googla MATH+ home och läs.

  Där framgår att Volda är i frontlinjen med bekämpning av Covid 19.

  MATH+ Hospital Treatment Protocol for COVID-19 · MATH+ Protocol and … Intensive Care, Emergency Medicine, Anesthesia; Volda, Norway …

 20. 20

  #12 Ann-Margret
  Pröva och sätt antal döda i Covid-19 i relation till hur många som dör i svält.
  Per den 19/12 har det dött ca 1 756 000 i Covid-19, under samma period har det avlidit ca 4 380 000 personer varav många barn av svält.
  Enl Oxfam kan ytterligare 122 000 000 människor hamna på gränsen till svält pga de restriktioner som covid-19 medfört.
  Bönder som inte kan resa till marknader för att sälja sin produkter, Bönder som måste låta sin gröda ruttna på fälten då de inte kan anlita gästarbetare från grannländer.
  Samma gästarbetare förlorar sin inkomst och kan inte köpa mat.
  Samtidigt delar de 8 största mat och dryckesföretagen ut 18 miljarder dollar! I aktieutdelning av varav 10% skulle räcka till att ge tillräckligt med mat till de svältande.
  Men nu är det ju vi i västvärlden som har drabbas av något som framställs som jordens undergång och skall behandlas med något vi inte vet något om pga diagnostisering från något som är helt odugligt att diagnosticera med.
  Något är sjukt i vår värld, men är det Covid-19?

 21. 21

  Japp. De riktigt ”sjuka” är de som leder läkemedelsbolagen. Världen skall skrämmas och vaccineras och miljarder av skattebetalares pengar skall kammas hem. De jag känner som har fått Covid 19 har haft en influensa helt enkelt. Om de som trots allt drabbas svårare av Covid 19 kunde få en icke-korrupt vård, och extra resurser kunde fokuserar till just detta, skulle det här inte vara mycket att orda om. Istället stängs samhällen ner till kostnader som är långt högre än vad de skulle kosta att ta hand om de få som drabbas extra hårt av Covid 19.

 22. 22

  20 Lasse P

  Läs det här. Till och med Expressen erkänner vad det handlar om.

  ————————————————————
  Nu pågår den största masshysterin någonsin

  Bör klassas som svår influensa

  Coronas dödlighet är också likartad en influensa. En av världens främsta forskare, epidemiologen Johan Ioannidis, har bedömt infektionsdödligheten…

  De sekundära effekterna av nedstängningen kommer att få konsekvenser i decennier. De drakoniska åtgärderna riskerar att medföra att miljontals barn…

  Nedstängningen medför isolering och världsekonomisk nedgång som sannolikt ökar psykisk ohälsa, missbruk, misshandel, arbetslöshet och oroligheter…
  ————————————————————
  https://www.expressen.se/debatt/nu-pagar-den-storsta-masshysterin-nagonsin/

 23. 23
  tänk om tänk rätt säger

  Lasse P
  Hur många barn har svultit ihjäl här i Sverige för våra restriktioner?
  Noll?
  Helt utan restriktioner så hade vår sjukvård antagligen kollapsat i våras och vi kunde fått 10000-20000 döda i våras varav många unga för syrgas kunde ingen fått då sjukvården kollapsat och även sjukvårdspersonalen blivit sjuka.

  DET ÄR DOM SOM VILL HA ETT ÖPPET SAMHÄLLE SOM HAR ORSAKAT ALL DÖD.
  Hade vi stängt ner flyget till och från Kina när Kina offentliggjorde smittan så kunde vi stoppat smittan och kanske utrotat smittan men det ville inte vissa då det kunde skada turismen och flygbolag.

  Nu är dagens nedstängning större och skadan större.

  Viruset har muterat och blivit mer smittsamt.
  Tänk om viruset muterar och blir mer dödligt, vad gör vi då?
  50% dödlighet även med d-vitamin och c-vitamin det kan bli så och då finns bara nedstigningar och vaccin som kan rädda värden.
  5% dödligt vaccin är då helt acceptabelt.

  Det är rysk roulette att låta smittan spridas ohämmat, det finns en liten liten risk att smittan muterar och dödar oss.

 24. 24

  13 tänk om tänk

  ————————————————————
  Jag tror att det är så här han vet inget om c-vitamin och d-vitamin och därför varnade han för det.
  ————————————————————

  Han varnar alltså om nånting som han inte vet nåt om? Det var roligt. Tack för skrattet. Björn Olsen är alltså inte en lögnhals och propagandist utan det är bara så att han bara är en okunnig bstrd som gillar att babbla om grejer som inte vet nånting om.

 25. 25
  tänk om tänk rätt säger

  Dave 23

  Björn Olsen kan virus och han verkar ha haft rätt i det mesta han har sagt om viruset.
  Hade du lyssnat på Björn Olsen för flera år sen och han hade fått bestämma så kanske vi hade kunnat förebygga viruset från att komma ut och även kunnat stoppa det tidigt.

  Björn Olsen sa för flera år sen att det är inte frågan OM vi får en pandemi det är bra frågan NÄR vi får en pandemi, vad gjorde du då inget ?

  Varför lyssnar vi inte på Björn Olsen angående riskerna med pandemier?
  Han fick ju rätt det är bra tur att han inte fick mer rätt, han har varnat för riktigt dödliga pandemier.

  Bara för att någon inte förstår betydelsen av C och D vitamin så är man inte ond.
  Jag försvarar inte Björn angående vitaminer han har gjort bort sig.
  Björn borde be Annika om ursäkt.,

 26. 26

  15 tänk om tänk rätt

  Tack. Det var intressant. Kommentarerna är jätteintressanta. Här är några:

  ————————————————————
  Elizabeth Scott

  It’s not experimental. Orthomolecular practitioners have been using it for decades.

  —–

  Cynthia Allaire

  Linus Pauling had recommended megadoses of Vitamin C back in 1965.

  —–

  So sad that this Overly established fact of science is Breaking News.

  —–

  DustinDiBree1

  I was sick as a dog in February; pnemonia like symptoms, thought I was going to die. I high dosed vitamin C 5,000 mg powder form every two hours till bowel intolerance. The next day I was hiking in the hills with my dog, the day after that I went back to work, never went to hospital.

  —–

  Karen Spatz

  I was also extremely sick last February…… started out with a severe headache (I never get headaches) and fever, every molecule in my body ached so bad. I remember I couldn’t smell or taste anything!!! I also took a high dose of vitamin C and zinc lozenges- within 2 days was already feeling much better.

  —–

  George Kallis

  Won’t be long before they ban vitamin C like they did with HCQ.
  ————————————————————

  https://www.youtube.com/watch?v=1LbYYWvotAg

 27. 27
  XMargareta säger

  För mig framstår det, som ganska klart, att Björn Olsen inte visste något om metoden med IV C-vitamin, eftersom han trodde, att det föreslogs intravenös askorbinsyra dvs med alltför lågt pH och därför, exakt som han nämnde, detta ju skulle döda patienten.
  Dvs. Han visste inte något om det, som Dr. Blomberg beskriver, att den sanna metoden består av.

 28. 28
  tänk om tänk rätt säger

  3. Mechanisms of Action of Vitamin C in Infections, Sepsis and COVID-19
  Vitamin C has important anti-inflammatory, immunomodulating, antioxidant, antithrombotic and antiviral properties

  Studie Annika länkade till förut.
  En av dom viktigaste egenskaperna är nog antiinflammatoriskt och kanske immunreglerande.
  Det intressanta är att då fungerar inte C-vitamin mot en snäll förkylning (det finns ingen skadlig inflammation)
  Det är flera studier som säger att c inte fungerar mot förkylningar (liten effekt)

  ”Sepsis and COVID-19” är lika med superinflammation och då verkar c-vitamin hjälpa det borde då vara så att c-vitamin dämpar inflammationer.

  Har alla letat efter ett sätt c-vitamin kan bekämpa en infektion på så kanske vi aldrig hittar något för det viktigaste kanske är motsatsen, c stänger ner immunförsvaret.

  Jag har bara läst en bråkdel av alla studier om c men varför har dom aldrig kunnat bevisa något slutgiltigt?

  Jag har personligen provat c mot en förkylning en gång och märkte inget, kändes meningslöst trots alt positivt jag läst om c, började tvivla på c något verkade inte stämma.

  Får jag covid tänker jag ta c i stora doser, mycket stora doser.

  Jag har kanske fel eller rätt vem vet så ta inget av det jag har sagt för en sanning, jag har bara kommit till denna slutsats.

 29. 29

  tänk om tänk rätt #23
  ”Hur många barn har svultit ihjäl här i Sverige för våra restriktioner?
  Noll?”
  Så du tycker att det är OK att restriktionerna gör större skada än det som de är tänkta att skydda mot, så länge det inte drabbar svenskar?
  Och ja, viruset kan mutera och bli dödligare men om du lyssnat på dom som kan virus säger så är budskapet att virus sällan blir dödligare eftersom virus tjänar inget på att döda sin värd.
  Att det är dom som vill ha ett öppet samhälle som orsakat all död, är väl att ta i. Det är min bestämda uppfattning att det är alla neddragningar och kostnadseffektiviserande åtgärder som demonterat sjukvårdens kapacitet.
  Det är politiker som sålt ut och privatiserat sjukvård vars ägare i dessa covidtider nekat hjälpa till då det ”inte ingår i deras uppdrag”.
  1993 fanns det 4300 vårdplatser med respiratorer att tillgå, idag finns det 574. De restriktioner vi har i Sverige idag beror på den kapacitetsförsämring som är resultatet av politiska beslut tagna med $-tecken i ögonen och där forskare påtalat risken för att en situation som denna skulle uppstå förr eller senare, men våra politiker valde att inte lyssna.

 30. 30

  @ 28
  Lasse P

  Du har så rätt.

 31. 31
  tänk om tänk rätt säger

  Lasse P
  ”Och ja, viruset kan mutera och bli dödligare men om du lyssnat på dom som kan virus säger så är budskapet att virus sällan blir dödligare eftersom virus tjänar inget på att döda sin värd.”

  Det är helt sant men det finns dödligare virus sars mers.
  Det finns en farligare muterad variant i Sydafrika ca 8,4 min in vi får hoppas att det är falskt alarm.
  https://www.youtube.com/watch?v=0l3EYrWjGEI
  Dr. John Campbell

  Det mest sannolika är att vi får en variant som sprids lättare och eventuellt minskar sin dödlighet.
  Det går tyvärr inte att utesluta en muterad variant som är riktigt dödlig, typ det vi har sett på bio.

  Vi spelar rysk roulette med viruset att låta viruset spridas är en risk, det kan bli en farligare variant, i vårt moderna samhälle sprids det lika bra om det är ofarligt eller 100% dödligt.

  Nedstängningen skulle gjorts direkt och totalt när Kina offentliggjorde viruset.
  2-8 veckors total nedstängning av flyg till från Kina i början på pandemin kunde stoppat alt inse det, kostnad en bråkdel av det nu kostar.

  Titta på Sverige vi fick in det mesta med semesterresor, totalt reseförbud och alla som kommer hem ska åka till karantänsjukhus, så lite hade räddat oss från första vågen.

  Sjukvården är nedrustad, försvaret är nedrustat.
  Tänkvärt är att vi en gång hade folkskyddsmasker till hela befolkningen som även var tänkta till biologisk krigföring.

 32. 32

  Tänk om tänk rätt #31
  Idag är det ung. 0,1 promille av världens befolkning som avlider med covid-19 som angiven orsak, ännu färre om man tar hänsyn till underliggande sjukdomsbild.
  Då WHO har ändrat på definitionen av flockimmunitet till att man endast kan uppnå flockimmunitet genom vaccinering, något man inte hade som definition för 5 månader sedan och att immunologer med koppling till WHO säger att mellan 70-90% av världens befolkning måste vaccineras för att flockimmunitet skall uppstå, så blir man lite oroad över om det förekommer korruption. Tittar man på CDC:s siffror över allvarliga biverkningar hos dom som redan vaccinerat sig (2.3%) och sätter det i sammanhang med de siffror som WHO vill uppnå så blir det hela groteskt. Säg att man lyckas vaccinera 25% av jordens befolkning och 2.3% av dessa får samma allvarliga biverkningar, så pratar vi mellan 75-77 miljoner sjuka….av vaccinet, men de flesta återhämtar sig, precis som de allra flesta även gör från covid-19, utan vaccin, problemet är, som tidigare sagts, nedmonterad sjukvård.
  Då varaktigheten på det skydd vaccinet ger inte är klarlagd, så måste kanske befolkningen vaccineras med en återkommande frekvens, en mycket lönsam affär för Big Pharma utan risk för att bli skadeståndskyldiga.
  Jag hoppas verkligen att vi får bukt på detta elände, men jag undrar om botet är värre än sotet?

 33. 33
  tänk om tänk rätt säger

  Lasse P
  Fler kommer att dö då vi bara är i början på pandemin, kanske 10000 till i Sverige dör innan vi uppnår flockimmunitet.
  Många blir långtidssjuka kanske för resten av sina liv, enormt många kommer drabbas av det.

  Viruset kan ge långvariga problem på 1-5%
  Vaccinet kan ge biverkningar men kommer det att vara i närheten av vad viruset orsakar?

  Viruset orsakar död på några.
  Vaccinet kommer folk att dö av det?

  Vaccinet kan ge oväntade biverkningar, jag är inte för vacciner men vilket är värst viruset eller ett vaccin du måste välja något.

  Politiker och läkemedelsbolag vill ha ut vaccinet och dom kan tysta ner biverkningar det är en risk.
  Jag litar inte på dom men biverkningar kommer nog fram i alternativ media.

  Titta vad FHM och politikerna gör dom tiger om alla som har blivit långtidssjuka för dom har avsiktligt spridit ut viruset för att uppnå flockimmunitet.

  Jag har hört en siffra om mer än 100 barn som har blivit långtidssjuka, tänk om dom aldrig blir friska.

  ,
  ”Tittar man på CDC:s siffror över allvarliga biverkningar hos dom som redan vaccinerat sig (2.3%)”
  Feber illamående influensasymtom värk och sånt som direkt går över skiter jag bokstavligen i det är allvarliga biverkningar som räknas ta fram information som visar att biverkningarna är allvarliga (jag vet inte för jag har inte kollat upp det)

 34. 34

  32 Lasse P

  ”Tittar man på CDC:s siffror över allvarliga biverkningar…”

  Jupp. De har bara börjat i USA, och redan är det massa folk som fått svåra biverkningar. Det är inte omöjligt att vissa allvarliga biverkningar bryter ut i framtiden.

  C vitamin, D vitamin är bevisat effektiva mot influensan och en del andra sjukdomar, men utan några som helst biverkningar.

  ————————————————————
  Mer än 5000 Covid-19-vaccinerade i USA har rapporterat allvarliga biverkningar

  Biverkningar i USA i sammandrag

  Den 19 december 2020 hade 215 362 personer i USA fått något av de två vacciner (från Moderna och Pfizer-BioNTech) som godkänts i landet. Över 5000 fall av allvarliga biverkningar har rapporterats in per den 19 december 2020.

  CDC definierar ett ”health impact event” som en biverkan som gör den drabbade personen oförmögen att utföra normala dagliga aktiviteter, oförmögen att arbeta och som därför är i behov av nödvändig vård.

  Hit räknas alltså inte vaga eller mindre allvarliga biverkningar (red anm).
  ————————————————————
  https://newsvoice.se/2020/12/5000-covid-19-vaccinerade-biverkningar/

 35. 35

  Tänk om tänk rätt #33
  Nu är det ju CDC som anger kriteriet för allvarlig biverkning,inte jag, så du får väl ställa dom till svars om det inte passar dig.

 36. 36
  tänk om tänk rätt säger

  Insändare. ”Dela ut gratis andningsskydd i väntan på vaccin” DN
  https://www.dn.se/insandare/dela-ut-gratis-andningsskydd-i-vantan-pa-vaccin/
  Elisabeth Wolpert, Stockholm, legitimerad läkare, specialist i allmänmedicin och medicine doktor i immunologi

  ”INSÄNDARE. Om alla vuxna skulle använda andningsskyddet FFP2 i trånga utrymmen
  kan coronaviruset utrotas i Sverige på två månader.
  Staten borde lägga två miljarder kronor på att dela ut gratis andningsskydd till alla vuxna
  i väntan på vaccin, skriver läkaren Elisabeth Wolpert, medicine doktor i immunologi.”

  OBS DET ÄR INTE MUNSKYDD DET ÄR ANDNINGSKYDD.
  Använder alla andningsskydd så minskar smittan rejält läkaren kan ha rätt.
  andningsskydd utan ventil filtrerar både in och utandningsluft det stoppar den mesta smittspridningen i offentliga miljöer.

  För att handla på stan en kort stund är det inga problem med att använda andningsskydd det kan däremot vara jobbigt att använda en hel dag.

  R talet kan sjukna till 0,1-0,5 vilket gör att viruset nästan dör ut av sig självt.

  Personal på bussar kan använda industriprodukter typ Sundström SR 500 fläktstyrt andningskydd (IVA använder dom)

  Jag äger redan FFP2 och tänker använda när jag handlar och till från jobb, för att undvika att bli smittad.
  Förhoppningsvis så blir jag inte smittad närmaste månaderna och kan då välja att ta vaccinet eller avstå, kan även vänta till sommaren för att se om det kommer biverkningar på vaccinet.

  Kommer det ett muterat mer dödligt virus så tar jag Sundström SR 100 eller sr 200 från jobbet och då är jag lika skyddad som läkarna på IVA.

  Den som inte nu vill ta vaccin eller bli smittade kan köpa andninsskydd minst FFP2 eller FFP3.

  Det fanns förut en folkgasmask i lager till hela befolkningen (lagret brändes upp av nån knäpp politiker)
  Folket skulle skyddas mot ABC.
  Den äldre manliga befolkningen är utbildad i lumpen på gasmask och dom som inte fick in tårgas klarar även ett virus.

  https://cambridgemask.com
  Dom säljer en variant med silver i filtret för att bättre döda smittor, vet inget om dom såg bara att silver användes vilket var lite kul.

 37. 37

  Kollektiv husarrest, vare sig frivillig eller påtvingad, orsakar död och förödelse, och allt detta på grund av en vanlig säsongsinfluensa, så kallade ”covid 19”.
  Kudos åt Sebastian Rushworth för att han skriver sanningen om coronabluffen.

  Visst dog folk av influensan, men det kunde ha undvikits genom att behandla patienterna med C vitamin IV, istället för att begå massmord med morfin. Eller?

  ————————————————————
  Presumably people were choosing to stay home rather than go to the hospital and risk getting covid. And presumably this was resulting in unnecessary deaths – indirect deaths, not due to the virus itself, but rather due to the hysteria surrounding the virus.

  From my perspective, based on my experience in the hospital, and what was being shown in the official statistics and scientific studies, it was clear that covid was no worse than a bad flu…
  ————————————————————

  https://sebastianrushworth.com/2020/12/26/a-very-odd-year/

 38. 38

  @ 37

  Dave du har så rätt i det du säger om covid 19 bluffen.

 39. 39
  Roger Andersson säger

  Ett stort tack till Sture Blomberg för mycket värdefull information. När det gäller Björn Olsen kanske någon känner sig manad att framföra den här informationen direkt till honom själv? Han har ju publika kontaktuppgifter.
  https://katalog.uu.se/empinfo/?id=N7-1358

  Såsom varande introvert norrlänning vågar jag inte ta den fighten själv. 🙂

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa