Är vaccinmotstånd egoistiskt?

Ledare i Sundsvalls Tidning idag av Karin Bergkvist: Vaccinmotstånd är egoistiskt. (Jag har inte länken)
Man blir trött på alla dessa journalister, ledarskribenter, som förfasar sig på ledarplats över alternativa medicinska metoder.
Nu skriver Karin om hur bra vacciner är, och hänvisar till smittkoppor och polio som blivit utrotade sjukdomar.  Överför sedan argumentet till coronavaccinet, som ännu har en helt oprövad verkan – vare sig på nytta eller biverkningar. Hon skriver hånfullt om ”hittepåvetenskap” för att ta tex vitaminer och kolloidalt silver, vilket påstås kunna riskera livet för dem som av någon anledning inte kan vaccinera sig. Hon efterfrågar olika tvångsmedel mot vaccinmotstånd: som tex att inte tillåta förskoleplats för de som inte är vaccinerade.

Var finns vetenskapen? Är svininfluensavaccinkatastrofen helt glömd, där flera hundra barn och unga fick sina liv förstörda pga narkolepsi?

En artikel om hur vaccinationer riskerar att öka förekomsten av autoimmuna sjukdomar.
Googleöversättning av artikeln .

 

Comments

 1. 1
  Dick Broman säger

  Om jag har förstått saken rätt, så ägs Sundvalls tidning av mittmedia som i sin tur ägs av Bonnier och Bonnier har också stora ägareintressen inom läkemedelsindustrin.

  En annan sak som är helt säker, ledarsidan och ledarskribenterna där styrs av de som verkligen har makten i det här landet.

  Det kan förklara en del och om varför Sundsvalls tidning på ledarsida agerar vaccinförsäljare.

  Det kommer säkert mer propaganda för en massvaccinering.
  Var och en måste ta ett aktivt eget ansvar för sitt liv och vad som sprutas in i vår kropp.

 2. 2

  Vi lever inte i en diktatur, således bestämnmr vi själva om vaccinering. Den enda sjukdom som blivit utrotad av vaccin är smittkoppor. Jag har aldrig vaccinerat mig mot någon influensa och kommer heller aldrig att göra det, det är alldeles för osäkert, dessutom är jag 70 plus så vaccinet funkar dåligt, eftersom immunförsvaret är sämre

 3. 3
  Elisabeth G säger

  Nej, det är inte ett dugg egoistiskt. Däremot är det respektlöst, för att inte säga totalitärt, att kräva att människor ska låta vaccinera sig. Exemplet med förskoleplats är också helt sjukt. Först organiseras samhället så att det är nästan omöjligt för någon av föräldrarna att ta hand om barnen i det egna hemmet, sedan ska de förvägras dagisplats (som de är med och finansierar via skatten) om de inte vill utsätta sina barn för tvivelaktiga vacciner. Hur ska de kunna värja sig?

  Jag är inte motståndare till all form av vaccinering. Absolut inte. Vissa vacciner har tjänat oss väl. Däremot önskar jag att såväl förespråkare samt motståndare kunde vara lite mer öppna för den andra sidans argument. Allt är inte svart eller vitt. Däremot är all form av tvång i den här frågan helt fel. Att tvinga någon att vaccineras är ett oerhört ingrepp i den kroppsliga integriteten.

  Jan-Olof Sandgren har en intressant krönika i ämnet på Det Goda Samhället i dag:
  https://detgodasamhallet.com/2020/08/29/jan-olof-sandgren-en-pandemi-av-korruption/

 4. 4
  Catherine Andersson säger

  Jag blir både matt och utledsen och uppgiven och förbannad! Hur kan dom sätta ut nåt sånt i en tidning. Vore bättre dom skrev om biverkningar. Har precis läst ut Peter Goetzsches bok om Vacciner: Sanning, lögn och kontroverser. Den var väldigt läsvärd. Kanske vore bra om journalister tog sig en titt i den. Tack Annika för att du fortfarande orkar.

 5. 5
  FUKUSHIMA DAPHNE säger

  Den här videon som är ny för den första raderades, bör ses.
  https://youtu.be/-cXtdrUoNt0

 6. 6
  Kjell Holmsten säger

  Att Politiker och PK människor som författare, skådespelare, idrottsfolk mfl instruktioner via MSM är inte alls konstigt det är så Globalisterna håller ordning på sina dörrvakter. Vaccinfrågan är en mycket viktig del i hela lydnadshypen! Lyd och gör som vi säger annars går det illa för dig, sådant har vårt land blivit.

 7. 7
 8. 8

  ”Hur kan dom sätta ut nåt sånt i en tidning”

  De är inte journalister utan Gekaufte Journalisten (Udo Ulfkotte)

 9. 9

  ” Reportern ska inte ha som avsikt att uppnå en viss effekt eller politisk åtgärd med sin rapportering.”
  Man bör också känna till att alla vaccinbeståndsdelar inte offentliggörs, eftersom de anses vara en affärshemlighet. Hur ofta får man en ”innehållsförteckning och biverkningar, likt bipacksedel som andra mediciner i handen innan sprutan sätta i kroppen? Hela vaccinationsteorin bygger på en tro som aldrig bevisats på ett vetenskapligt sätt. Immunförsvaret är oerhört komplext och alla delar samspelar med varandra. Vill man ha en bättre kaka räcker det inte att dubblera mängden mjöl och spetsa härligheten med aluminium och formaldehyd.
  Riskbedömning i att det tar veckor för kroppen att skapa antikroppar om det överhuvudtaget görs med vaccin. Argumenten mot vaccinationer är ofta talande: Ovaccinerade barn är friskare än vaccinerade. Vacciner är den största orsaken till födoämnesallergier Det finns inte ett enda vetenskapligt dokumenterat fall som visar att vacciner skyddat någon människa från sjukdom har jag läst.
  Detta faktum torde räcka för att säga nej tack till vaccin

 10. 10

  Ta inte alltför illa upp när en presstituerad skriver i fulmedier. Peka istället på grundorsaken, d.v.s. ägarförhållanden och att de bör bojkottas, samt ange gärna alternativen som du anser vara rimligt objektiva! Ju färre som läser fulmedia, desto mindre presstöd får de och då blir de presstituerade av med sina arbeten, vilket är en rimlig följd när de ljuger, vilseleder och bedrar dygnet runt.

 11. 11

  Vi måste inse problemen vi nu står inför.
  Coronaviruset dödar många inte bara gamla, många har blivit långtidssjuka.
  Vaccinbiverkningar.
  Ekonomin drabbas hårt av viruset.

  Det vore bra om vi kunde få fram ett fungerande ofarligt vaccin mot detta virus.
  Jag gillar inte vacciner men detta virus är så farligt att vi måste försöka få fram vacciner om vi sen ska ta vaccinet beror på eventuella biverkningar och om det fungerar.

  VI FÅR INTE VARA EMOT ATT DOM FÖRSÖKER FÅ FRAM SÄKRA FUNGERNADE VACCINER.

  Tänk om 20% av dom långtidssjuka av viruset aldrig blir friska dom får ME/CFS då är deras liv slut.
  Får 30000 personer ME/CFS av viruset då kan vi acceptera en hel del biverkningar av vaccin, me är en mycket hemsk sjukdom.

  ca 10% av dom som har haft covid19 har blivit långtidssjuka det verkar vara fakta nu, blir dom friska med tiden vet vi inte än, några har blivit friska men blir alla det? long haulers covid 19, långtidssjuk covid 19,

  Vi får välja pest eller kolera.
  Antingen få vi ta viruset eller vaccinet, viruset kan vi inte säga nej till det tvingar sig in i våra liv, dom flesta lär få smittan med tiden.

  Vaccinet kan få hemska biverkningar, viruset orsakar hemska skador i vårt immunförsvar har vaccinet samma ytprotein så kan samma sak hända av vaccinet, det kan bli oväntade biverkningar.

  Massvaccineringen mot svininfluensa var jag emot det viruset var inte så farligt.

 12. 12
  Annika Dahlqvist säger

  11 Gunnar
  Jag är inte heller emot att de får fram ett verkningsfullt och biverkningsfritt vaccin. Men jag litar inte på det aktuella vaccinet, det kan inte ha prövats tillräckligt under så kort tid.
  Och det som är viktigt är att det ska vara frivilligt att ta vaccinet.

 13. 13

  Skulle det inte bli bättre att erbjuda medicin mot influensan till dem som (tro sig) behöver den istället för att förgifta hela befolkningen med onödig vaccin? Vaccinering stör ju immunförsvaret och skall undvikas oavsett eventuella biverkningar? Sant?

 14. 14

  Dave
  jag har sagt det förut googla long haulers covid 19, långtidssjuk covid 19, dom finns och dom är många.
  Vacciner kan störa immunförsvaret ja och corona vaccin kan ha biverkningar ja, vi måste jämföra med viruset som faktiskt ger biverkningar i vårt immunförsvar se long haulers covid 19, långtidssjuk covid 19.

  Är det ME/CFS som -long haulers covid 19, långtidssjuk covid 19- får så är det illa för det är nu obotligt och livslångt, flera som har blivit bättre kan i så fall få tillbaka symtomen.
  Nämn ett enda vaccin som har så allvarliga biverkningar på så många, jag har inte hört talas om så farliga vacciner.

  Jag är skeptisk till dom flesta vacciner, tror att det finns mycket biverkningar på många vacciner men nu kanske jag tar ett vaccin, jag har åtminstone funderat på det.
  Jag vill inte få ME/CFS jag vet hur hemsk sjukdomen är dom sjukaste ligger bara i sängen, mörkt och ljudlöst rum.

 15. 15

  Intressant artikel från 2014 att leta upp, bla konceptet diabetes 1.5.

  Review of vaccine induced immune overload and the resulting epidemics of type 1 diabetes and metabolic syndrome, emphasis on explaining the recent accelerations in the risk of …
  J Barthelow Classen
  Mo/ecu/ar and Genetic Medicine, 1747-0862, 2014

 16. 16
  Annika Dahlqvist säger

  13 Dave
  Det viktiga tycker jag är att vaccinationen är frivillig. Sen får framtiden utvisa om de som vaccinerade sig stod sig bättre än de som inte gjorde det.

 17. 17
  Annika Dahlqvist säger

  14 Gunnar
  Det viktiga är att det forskas på om alternativ behandling med C- och D-vitamin samt Zinktillskott och ketogen kost, samt ev klorokin och kolloidalt silver, minskar risken för resttillstånd – men jag tvivlar på att någon forskare följer upp det. Det är tabu inom forskarvärlden att forska på alternativ behandling. Det är bara Big Farma som gäller.

 18. 18
  Rolf Löfgren säger

  Personer som lider av Metabola sjukdomar inkl fetma, har drabbats hårt av covid-19. Alltså se till att läka ut dessa sjukdomar med rätt kost, LCHF, rätta tillskott o andra nödvändiga metoder, inkl sätta ut en lång rad mediciner.
  Friska personer har starkt immunförsvar och klarar virus angrepp.

 19. 19
  Ulf Pohl säger

  Vi måste vara på det klara med att ingen riktig vet vad covid19 viruset är, var det kommer ifrån och varför det beter sig annorlunda än andra virus. Dessutom gissar man hej vilt betr. ursprunget. (citat Karl W. på anthropocene). Påståenden är legio men inga förklaringar. Är det kroppsegna exosomer från stressade celler pga. D-vitaminbrister,mediciner, gifter mm. som misstolkas som covid19 med sin last av kroppsegna RNA. Och sedan hittas bl.a. kroppsegna kromosom nr. 8 i påstådda antikroppar som skulle bevisa genomgången sjukdom som skulle innebära immunitet. Där har man åtminstone börjat inse att man fått en mängd falska svar. För egen del har jag haft många influensor som barn i ett krigsförstört Tyskland och som mitt immunförsvar fick knäcka under veckolånga (upp till 6) sjukdomsperioder. Då blev jag till sist immun och har inte haft någon influensa sedan dess i över 70 år. Det vi genomgår nu är tidernas värsta bedrägeri och jag oroas över följderna om ingen regering med det snaraste tar ansvar och skyddar sina medborgare.

 20. 20

  Det strider mot grundlagen att tvinga människor att vaccinera sig. All hälso- och sjukvård frivillig om man inte är omyndigförklarad, medvetslös eller sinnesförvirrad.

  Däremot kan man säkert göra livet svårt för de som inte vaccinerar sig. Förbud mot inresa till landet, tillåts inte på vissa förskolor etc.

  För mig är det ren fascism om vuxna människor inte får ta ansvar för vad som injicerars i egna kroppen eller egna barnen.

 21. 21

  Helge:

  Enligt denna länken:

  https://lawline.se/answers/ar-eventuellt-vaccintvang-forenligt-med-grundlag?fbclid=IwAR031dpkQFZ9mMXPvvRU96ximFKEgfqTGIVaKTnEiJjvcDhrkhMphg_9x-Y

  så kan tvångsvaccinering ske. Det är skrämmande om det stämmer.

  Det blir säkerligen tvångsvaccinering eller indirekt tvångsvaccinering (som du nämner). Annat skulle förvåna mej. Vad är det för värld vi lever i? Allt handlar om pengar, inget annat har något värde.

 22. 22

  Lars Bern om coronabluffen. Inget att tilllägga. Om nånting är omoraliskt och egoistiskt, då är det den där coronabluffen, inte vaccinmotståndet. Läs också kommentarerna. Stora demonstrationer i Tyskland mot bluffen. Robert Kennedy Jr. talade framför Brandenburger Tor. Er ist auch ein Berliner! 🙂

  Med rädslan som maktmedel! – Lars Bern

  https://anthropocene.live/2020/08/28/med-radslan-som-maktmedel/

 23. 23
  Elisabeth G säger

  # 21

  Den länken skulle jag ta med en nypa salt. Hon påstår att omskärelse av pojkar är förbjudet i Sverige. Det är det inte.

 24. 24

  coronabluff?
  jag har sagt det förut googla long haulers covid 19, långtidssjuk covid 19, dom finns och dom är många.
  Det är ingen bluff.
  Ca 10% av dom som har haft en corronainfektion som gav influensasymtom har blivit långtidssjuka, det verkar inte gå över på alla.
  vi kan få 1000- 100000 personer som inte längre kan arbeta.

  Viruset finns och det är farligt där är alla överens.

 25. 25

  Personligen är jag inte rädd att ta ett vaccin.
  Personligen är jag rädd för alternativa förslag
  som inte är undersökta enligt vetenskapliga metoder.

 26. 26
 27. 27
  Dick Broman säger

  Det här säger allt, det är helt sjukt tycker jag:

  De övergripande effekterna av ett sådant här vaccin kommer inte riktigt att vara kända med tanke på hur snabbt det här går, hälsar folkälsomyndigheten till svenska folket via statstelevisionen utan att bli ifrågasatta.
  Fantastiskt! kommenterar SVTs expert.

  Folkhälsomyndigheten planerar att efter vaccineringen följa upp effekterna av vaccinet, hur gott skydd det ger, biverkningar och annat……..?!

  Jag håller med Dr Annika om att ett coronavaccin som tagits fram under kort tid inte kan vara säkert.
  Det måste vara omöjligt att känna till alla biverkningar.

  Men var och en får naturligtvis själv avgöra om man skall ställa upp som försökskanin.
  All information om vaccin finns lätt tillgänglig, så ”kaninerna” kan själva avgöra om de vill riskera sin hälsa..

 28. 28
 29. 29

  Det låter som en konspirationsteori. Men det är det inte! Det var världens ledande virolog, Luc Montangier, som upptäckte och kartlade HIV- viruset. Han tillhör de, några få tusen på planeten som sitter och tittar i ett elektronmikroskop hela dagarna. Han har nu fått en foliehatt av etablissemanget och det är etablissemangets önskan att vi inte ska veta vad han sa till fransk tevepublik. Han sa att det här var ett laboratorieframställt virus, för att forska i ett HIV-vaccin. Det här viruset har genetiskt blivit sammankopplade med HIV-RNA och dessutom finns det malariabakterier som följer detta RNA. Han säger också att naturen kommer att neutralisera detta anomaliska virus, Så småningom.

  Så vitt jag vet är ett vaccin en liten bit av sjukdomen som kroppens immunförsvar kan lära upp sig på. Det betyder att de sprutar in detta RNA-virus i kroppen. mycket dum ide’ om viruset innehåller två obotliga sjukdomar.

  Varför Luc Montagnier fick en foliehatt och en Indisk studie publiserad i en vetenskaplig tidskrift, men återtagen efter påtryckningar från etablissemanget. Även en sydamerikansk studie av viruset visade att det var manipulerat, men de blev nedtystade innan de publicerat . Serisa ledande forskare som säger sanningen för att han är pensionär och inte har ekonomiska kopplingar. Alla andra experter saknar deras kunskaper och de får betalt från vaccinutvecklarna.

  Varför de som vet sanningen om detta virus inte säger något beror förmodligen på att sanningen skulle orsaka panik bland folk. Samtidigt så är det i så fall cyniskt att släppa lös detta virus bland folk. Så vi får väl utgå ifrån att de inte kan läsa detta RNA i sina datorer och att de inte förstår det som några tusen virologforskare numera måste veta. Att detta är ett virus som fått sin genetiska information ändrad. Då måste ett vaccin vara befriat från HIV och Malaria. När den ledande virologen offrar hela sin karriärs respekt, så ska man lyssna noga på honom!!!

  Hundar har fullt med coronavirus, visar det sig. Därför har kinesiska myndigheter förbjudit innehav av sällskapshund!!! De samlar in alla hundar och lämnar över dem till resturangerna. Som en del i förberedelserna för vinterns kommande svält i Kina. Det är synd om det kinesiska folket.

 30. 30

  #31

  Grundlagen
  2 kap.
  [6 § Var och en är gentemot det allmänna skyddad mot påtvingat kroppsligt ingrepp även i andra fall än som avses i 4 och 5 §§. Var och en är dessutom skyddad mot kroppsvisitation, husrannsakan och liknande intrång samt mot undersökning av brev eller annan förtrolig försändelse och mot hemlig avlyssning eller upptagning av telefonsamtal eller annat förtroligt meddelande

 31. 31
  Dick Broman säger

  Via USA får vi nu reda på att Sveriges ”försökskaniner” sannolikt under WHOs ledning skall vaccineras i ett globalt experiment för att utveckla ett vaccin mot Covid-19.

  Mer än 170 länder deltar i projektet Covid-19 Vaccinets Global Access.(Comax)

  Men USA tänker inte delta.
  – Vi tänker inte vara bundna av multilaterala organisationer under påverkan av ett korrupt WHO, säger vita huset.

 32. 32
  XMargareta säger

  # 30 Vilken källa då i USA?

 33. 33

  Varför skyddas vaccintillverkarna emot skadeståndsansvar för eventuella biverkningar även denna gång, liksom de gjorde vid svininfluensavaccineringen?
  Pandemrix innehöll en adjuvans (booster) som vid tidigare användning på amerikanska soldater gett svåra biverkningar. Dessutom användes adjuvansen trots det på amerikanska soldater i Irakkriget ”The GulfWarSyndrom” samt har det varnats för ge allvarliga biverkningar vid användning på djur. Se gärna https://osminkat.nikson.se/2011/10/21/svininfluensan-75/. Dessutom innehöll Pandemrix konserveringsmedel.
  I Ryssland överväger de att införa obligatorisk vaccinering men där har de forskat på virus såsom SARS, MERS och Ebola kontinuerligt och har vaccin utan konserveringsmedel.

 34. 34

  George W. Tro inte allt som de påstår om Kina. Du kan sluta oroa dig för de kinesiska husdjuren. Att äta hundar är dessutom sedan många år tillbaka förbjudet i Kina. Amerikanska intressen påverkar gärna åsiktsbildningen i vårt land inom deras intresseområden. Tycker du inte att det är underligt att Sverige plötsligt blev det land i världen som är mest kritiskt emot Kina? Varför skrivs det nästan dagligen något negativt om Ryssland på SVT-saiten? Amerika är ett land som känner sig hotat av Kinas ekonomiska intressen. Amerikanarna vill gärna ha Ryssland som fiende. De kommer att slåss emot dem till den sista svenska soldaten dött. Vad har Kina eller Ryssland egentligen gjort emot oss svenskar? NATO som är en försvarsallians agerar alltmer offensivt i samarbete med krigssugna think-tanks såsom Atlantic Council. Både ryssarna och kineserna har flera alternativa covid-19 vacciner på gång.
  Så… hur ser det ut då med Moderna? De har aldrig producerat ett godkänt vaccin förut, de har hoppat över djurförsöken och de har inte lagt fram de begärda vetenskapliga rapporterna. https://www.cnbc.com/2020/07/07/moderna-spars-with-us-scientists-over-coronavirus-vaccine-trials.html

 35. 35

  Vad händer om vi vaccinerar mot coronaviruset?
  Tänk om vi får antikroppar som tänkt men när vi sen träffar på viruset så överreagerar immunförsvaret.

  (Läste något förut om vaccin mot Dengue eller zika som kunde förvärra den ena sjukdomen minns ej nu så ta det inte för en sanning)

  ”Eftersom dengue och zika är så lika varandra rent genetiskt, skulle man kanske kunna tro att en infektion av den ena ger ett visst skydd mot den andra. Men istället verkar det alltså vara tvärtom – att antikropparna korsreagerar med varandra, och att immunförsvaret överreagerar när det stöter på liknande virus vid upprepade tillfällen.

  – Immunförsvaret reagerar för starkt och för ospecifikt. Det löper amok, helt enkelt.

  Att antikroppar mot de båda sjukdomarna kan ge de här konsekvenserna kan försvåra utvecklingen av vaccin mot både zika och dengue, säger Joacim Rocklöv.”

  https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=406&artikel=7544735

  Vaccin kan vara bra men kan även ge oväntade biverkningar, att leka med immunförsvaret är som att leka med elden.
  SR sa indirekt att ett vaccin mot zika eller dengue kunde vara farligt.

  Coronaviruset är farligt för det verkar få immunförsvaret att överreagera.
  Många är långtidssjuka av viruset.
  Skador på hjärta och lungor verkar en del få av viruset.
  Problemen vill myndigheter och media tysta ner för det var dom som avsiktligt planerade att smitta ner befolkningen för att nå flockimmunitet.

 36. 36
  Annika Dahlqvist säger

  35 Gunnar
  I sammanhanget är det ju intressant att dödstalen i Covid-19 har gått ner dramatiskt i Sverige.

 37. 37

  Vänta nu bara! Snart kommer ny säsong av säsongsinfluensan, och propagandisterna kommer att påstå att det är ”den andra vågen” av ”Covid 19”, alternativt kommer de att döpa om den till ”Covid 20”.

  Dr. Malcolm Kendrick om bluffen:

  ————————————————-
  “We do, doodley do, doodley do, doodely do,
  What we must, muddily must, muddily must, muddily must;
  Muddily do, muddily do, muddily do, muddily do,
  Until we bust, bodily bust, bodily bust, bodily bust.”
  ————————————————-

  https://drmalcolmkendrick.org/2020/08/25/covid-what-have-we-learned/

 38. 38

  34 Maria
  Skönt att det finns människor som du. Som ser igenom massmedias masspåverkan och begreppsskapande. Jag blir livrädd när jag pratar med folk. De vet bara det som SVT presenterar. Vilket är en oerhört begränsad och intetsägande information. Jag zappar numera vilt mellan världens nyhetsförmedlingar och den bild jag har av vad som sker i världen finns inte i vanliga människors föreställningsvärld.

  Jag pratade med ryssarna (dom är egentligen moskoviter) om Putin. De älskar honom och är arga för Sveriges bild av Putin. Eftersom även jag är hjärntvättad så tror även jag att Putin (betyder hora på franska) är en skurk. Men han har numera den amerikanske fienden runt alla sina gränser och han är beredd på att slåss för att inte Belarus också ska bli ett natofäste. Som på en dag kan bli en kärnvapenmakt mot Moskva, liksom baltstaterna.

  Sedan en tid tillbaka ser jag bara asiatiska nyheter. Kinas folk prövas av naturkrafterna till det yttersta. Först Covid, sedan enorma översvämningar. Snöfall ett par gånger i Juni och nu den ena typhonen efter den andra. Det kinesiska folket lider och deras kommunistregim är endast intresserad av prestige. Men översvämningarna har tvättat fötterna på världens största Buddhastaty. Det betyder att kaos och regimskifte, står för dörren. Sist Buddha fick fötterna tvättade var 1949, när kommunisterna tog över Kina.

  Jag skulle önska att fler tog del av det som händer i Kina, för det är där det händer. Kina misslyckades fullständigt med årets matproduktion. Därför köper nu kinesiska myndigheter upp så mycket mat de kan, från världsmarknaden. De köper vår mat och den som betalar bäst får den. Även USA har misslyckats med årets matproduktion. Matpriserna kommer att stiga i vinter. Alla länder hatar Kina, men Kina äger nästan alla länder. Så läget är minst sagt komplicerat.

 39. 39

  36
  Ja det är positivt det bästa vore om det det beror på immunitet och att minst 40-60% av befolkningen har immunitet då är det värsta troligen över.
  Jag vet fortfarande inte varför dödligheten sjönk så dramatiskt och fortsätter därför med karantän och god hygien.

  Vi måste dock inse hur många som är skadade av viruset och att det blir fler om vi inte vaccinerar.
  https://www.svt.se/nyheter/inrikes/manga-langtidssjuka-i-corona-till-vardcentralerna
  ”En tredjedel som uppger att de har covidsymptom säger att de varit sjuka i mer än 10 veckor. Enligt en undersökning från Novus kan det vara så många som 150 000 som är långtidssjuka i covid -19.
  Vårdcentralerna får nu ta emot många med segdragna symtom.”

  Pest eller kolera. (viruset eller vaccinet)
  Vi får välja men nåt får vi, att inte bli smittad inom några år är som att vinna på triss.

  Är det ME/CFS dom långtidssjuka får så kan vi säkert få mer än 10000 unga personer som aldrig mer kan jobba och som mår mycket dåligt.

  Dom långsiktiga skadorna av viruset kan bli hemska något vi aldrig upplevt i modern tid.
  Polio då hamnade dom i järnlunga nu sängbundna.

  En sak är nu säker och det är att coronan är mycket farligare än säsongsinfluensa.

 40. 40

  Dave och Georg W är två personer som har mycket bra koll på den sanna verkligheten och inte den verklighet som M S M vill att vi skall tro på.

 41. 41

  Tack, Jala. Det är MSM propagandan och dessa gigantiska lögner som gjorde att jag ”upptäckte” Annika, Lars Bern, Malcolm Kendrick, Linus Pauling, Frederick Klenner, Matthias Rath, osv. I mitt fall har propagandan varit kontraproduktiv. Jag är egentligen inte så intresserad av mat, hälsokost, vitaminer, mineraler och liknande konstigheter, men nu har jag lärt mig en hel del. Har till och med börjat ”brygga” mitt eget kolloidalt silver. För några månader sedan visste jag inte ens vad det var för något. Tack stenogr…eer… journalister!

 42. 42

  Tänk vad mycket man kan lära om man använder sitt sunda förnuft och inte går på alla lögner som sprids.

 43. 43
  XMargareta säger

  Dave.

  Skriver av omtanke.
  Jag antar och hoppas, att du när du ”brygger” ditt silvervatten, att du läst på.
  Själv, i ödmjukhet, tror jag mig ha gjort det. Läst på alltså. Inte att jag är expert på något vis.

  Tex har jag tyckt mig förstå, att om man bara kopplar några batterier till silverstavar och ”kör”, så får man för stora partiklar. (Sådan gucka blir ofta gul.)
  (Sådan har enligt uppgifter åstadkommit argyri. Dessutom funkar den sämre än om partiklarna är mindre.)

  Får man till resultat en riktig kolloidal lösning, så blir det en så kallad Tyndall-effekt, när man lyser på vätskan, i en genomskinlig behållare i mörker med laserljus.

  Jag har lärt mig mycket genom att botanisera på hemsidan av ” The Silver Edge.” Jag började där och läste jättemycket. Sedan gick jag vidare till andra siter.

 44. 44

  Tack, Margareta. Jag har läst på ganska mycket, fast man kan aldrig vara helt säker på nånting. Man lär sig hela tiden. Har testat både, Sultans KS, och mitt eget. Har inte märkt nånting i båda fallen, vilket kan bero på att jag är frisk just nu. Gällande mitt KS, använder jag destillerat vatten, finsilver, och testar konstigheten med en sån där tds mätare. Amperemätare också, men det behövs egentligen inte. Det tar cca 2,5 timmar att uppnå 10 ppm. Om längre, då blir vattnet gulaktigt. Jag använder egentligen inte KS, för jag tycker inte att man bör störa immunförvaret i onödan med nånting som potentiellt är antibiotika. Varför gör jag det då? Jag gör det därför att jag tycker det är roligt, och att det kan vara bra att ha nånting som (om sant) har antimikrobiella egenskaper. Sen är det inte osannolikt att det blir helt förbjudet att sälja KS i den ”fria”, ”demokratiska” västvärlden, så det kan vara bra att ha kunskap om hur man kan göra själv KS. Silver, elektricitet, destillerat vatten och sladdar kan de inte förbjuda.

 45. 45
  XMargareta säger

  Dave.
  10 ppm verkar vara det som flest använder, ( men det borde inte bli gulaktigt så fort tänker jag.)

 46. 46
  XMargareta säger

  Två citat från ” The silver Edge” från denna sida.

  https://thesilveredge.com/how-fast-does-colloial-silver-lose-its-potency/?inf_contact_key=5fda7432c305122602f329007d5518094dfbc39d7283b2cb89d5189540b69330

  ”For those who make their own colloidal silver, one of the most common causes of precipitation of the silver particles is the use of a colloidal silver generator that produces overly-large silver particles.”

  Om det blir gult är det för stora partkilar. och det är ingen bra soppa. Viktigt med bra apparat. Dessutom är verkan beroende av att det är verkligt små partiklar, som håller sig ifrån varandra med Browniska rörelser.

  ”Brownian motion is, in part, what helps keeps your silver particles from precipitating out of solution. It is caused when the positive electrical charge on each of the billions of microscopic silver particles in the solution creates a condition in which the silver particles constantly repel each other, much as the positive poles on two magnets will always push the magnets apart and never let them join together.”

 47. 47

  Det blev gult efter flera timmar av ”bryggningen”. Glömde att stänga av 🙂 Det var innan jag hade tds mätare.

 48. 48
  Anders Svensson säger

  Kineserna påstås vara i framkant när det gäller corona-vaccin … artikeln är från en anti-kina-sajt …

  https://www.scmp.com/news/china/society/article/3100570/chinese-drug-firm-says-hundreds-thousands-have-been-given-covid

  Kanske intressant … kanske inte?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa