Drev mot Mercola

Joseph Mercola har i många år informerat om metoder att förbättra vår hälsa. Han saluför vissa produkter på sin hemsida. Han må ju försörja sin verksamhet på något sätt.
Amerikanska myndigheter har nu, i samarbete med näringslivet, initierat ett drev mot honom, för att krossa hans verksamhet.
Detta verkar vara ett led i en internationell kampanj för att tysta all opposition mot Big Pharma och Big Food.
I Sverige har IVO och HSAN inlett aktivitet för att delegitimera läkare som har en alternativ syn på vad som befrämjar hälsa, tex mig.

 

Comments

 1. 1
  Nisse Hult säger

  Man kan undra om och när det kommer det ett ev. ”drev” mot Dietdoctor i Sverige?

 2. 2
  EvaLena SOeRMAN säger

  Så förskräckligt! Jag ser inte ”Big pharma” som ett alternativ för mig!
  Lever vi i en diktatur på detta område?

 3. 3

  Hela den sociala demokratin är inget annat än diktatur i demokratins namn och kallas för demokratur

  http://demokratur.se/about/

  https://henrikalexandersson.blogspot.com/2016/12/moberg-om-demokraturen.html

 4. 4

  Gissar att den där covid19bluffen och hysterin är bara en del av kampanjen. Från kapitalismen till feodalismen med hjälp av vanlig influensa. Enkelt och genialiskt.
  George Orwell skrev böcker, men vi lever ju i hans böcker.

 5. 5

  Att finanskapitalister bekämpar alternativmedicin är naturligtvis inget demokratiskt eller socialistiskt.

  Att han attackeras just nu är väl p.g.a. att vaccin-producenterna tror att de kommer tjäna mer pengar på vaccinförsäljningen om de gör det. https://en.wikipedia.org/wiki/Joseph_Mercola#Vaccinations

 6. 6

  Vi är överbefolkade på denna jord, och därmed handlar det inte om pengar enbart, COVID 19 version 2 handlar mera om utrotning… Tyvärr.

 7. 7
  Harriet Backlund säger

  Jag önskar att ALLA LÄKARE fick utbildning i vilken kost man ska äta för att behålla hälsan. Den ende läkaren jag känner till är Annika Dahlqvist. Hurra för Annika ✌️

 8. 8
  Mayne Sundewall-Hopkins säger

  Jag har haft Dr Mercolas nyhetsbrev i över 20 år och han har varit i blåsväder sedan ett bra tag – dock har det blivit etter värre sedan ankomsten av ’det förbannade viruset!’ Både hans och många andras (hälsosamma!) hemsidor blir ideligen utsatta för attacker – vilket förstås beror på globla jättars makthunger!! Förhoppningsvis kan vi fortfarande läsa Dr Mercolas hälsosamma råd i hans regelbundna nyhetsbrev – även om han nu är ’bannlyst’ på sociala medier.

  Det som pågår är en total katastrof för människors hälsa, inte minst psykiskt. Jag är speciellt orolig över unga människor som nu inte kan se framtiden an med tillförsikt. Jag hör allt oftare om unga människor som inte längre orkat med livet – de såg bara en utväg ..så fruktansvärt tragiskt 🙁

 9. 9

  Stora företag försöker ibland öka sina marknadsandelar genom att sabotera för konkurrenter. Det är egentligen sabotage mot marknadsekonomins principer, och borde bekämpas av myndigheterna. Dr Mercola säljer hälsokost, men propagerar också för LCHF. Jag uppfattar honom som en väldigt seriös förespråkare för folkhälsa.

  I USA försökte amerikanska läkarsällskapet utplåna kiropraktiken. Men några kiropraktorer stämde läkarsällskapet, och efter 16 år vann kiropraktorerna en total seger, och det var alltså om fri konkurrens.

  Vi bör inte heller glömma, att när 3 riksrevisorer påpekade att läkemedelsbolagen hade för stort inflytande på samhället, så vad hände ? De tre riksrevisorerna fick sparken, vilket visade att de verkligen hade rätt, läkemedelsbolagen använder pengar för att köpa inflytande, och det finns bara ett ord för det – KORRUPTION!!

 10. 10

  7. Harriet Backlund

  Det vore kontraproduktivt för the Big pharma. Det är så kapitalismen fungerar.

 11. 11

  Vår medicinska fader visste vad han sa. ”Låt maten bli din medicin. Hälsan börjar i tarmen”
  Dagens skolmedicin och korrupt socialstyrelse gör allt i sin makt för att underminera och förtala de naturliga näringsämne som en gång fanns i vår mat. Idag säljer kommersiella livsmedelsaffärer endast skräp.
  Som gör att läkemedelsindustrin klappar händerna. Dom skrattar hela vägen till banken. Så länge inte kunder kräver riktiga livsmedel med rätt innehåll. Som förvisso kostar mer, vilket är en investering för både hälsa och miljön. Tyvärr anser folk att billigt skit och sockerstinna processade kolhydrater, uselt kött, fågel och fisk är bra mat. Det påstår ju ett inkompetent livsmedelsverk som inte bryr sig ett skit om evidensbaserade påståenden. De går bara industrins intresse för våra skattepengar. Men sprit godis och coca-cola får kosta hur mycket som helst. Så länge folk är lättlurade och går på Livsmedelsverkets inkompetenta kostråd. Genererar det massor av pengar till läkemedelsindustrin. Homo sapiens är ju självdestruktiva. Det ser vi klara bevis på. Att skolmedicinen inte går att stämma för folkmord är underligt. Alla tidigare massmördare har fått en rättvis död eller straff. Hur kan staten (vi) tolerera detta vansinne?
  Helt handfallna likt fångarna i krigsländer som levde på vegetariskt skräp. Tappade vilja, kraft och sin rätt på grund av näringsfattigt skräp. Vårt immunförsvar har vi med högsta evidens vetat I långt över hundra år och betyder allt. Är vitaminer och en bra näringstät kost företrädesvis från uteslutande gräsbetandes oprocessade fett och fullvärdigt protein. Mycket energisparande. Men etablissemanget har inget intresse i morgondagen. Det en labbråtta tillverkar idag tjänas miljoner på. De bryr sig inte om kommande generationer. Eftersom deras IQ är väldigt lågt när det kommer till att förstå ”handling och konsekvens”. Märkligt? Nä Hitler fick med sig hela Tyskland på lögner. Folket var lättledda av näringsbrist. Det är tur att vi är några som står emot alla lögner och förstår vikten av riktig kost för att hjärnan ska fungera. Det är skrämmande.

 12. 12

  ”Sockerchecken” verkar som ett bra steg för att öka konsumenters medvetenhet om matens tillsatta socker och därmed kunna bidra till förbättrad hälsa. En enkel färgmarkering i butikshyllan.
  Jag hade inte sett detta förut. Hoppas det kan få stort genomslag i Sverige!

  http://www.sockerchecken.se/var-maerkning-1

  https://www.mynewsdesk.com/se/pressreleases/sockerchecken-lanserar-unik-sockermaerkning-efter-lyckat-pilotprojekt-paa-gotland-2998977

  https://www.facebook.com/projektgotland/videos/296471551528185/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa