En läkarkår fjättrad vid masten

Lars Bern skriver om hur Big Pharma motarbetar alla förslag till enkla och billiga behandlingar av Covid-19. De har siktet inställt på mångmiljardvinster när de får börja sälja vacciner.
Hur många som dör i väntan på detta struntar de i. Läkarna på fältet måste följa direktiven från Big Pharma, annars kan de bli straffade, tex förlora sin läkarlegitimation.

Sebastian Rushworth skriver om en studie som visar att en stor andel av svenskarna nu har T-cellsimmunitet mot Covid, vilket kan vara början till ”flockimmunitet”. Det vore ju det bästa som kunde hända. Kanske man skulle kunna få kolla sin T-cellsimmunitet?

 

Comments

 1. 1
  Kristina säger

  Hej ! Om detta stämmer så är det ovärdigt !

 2. 2
  Hanveden säger

  De här båda föredragen från seminarium med anknytning till Integrativ Medicin av dessa två professorer
  visar på vikten av att minska inflammationen för att förebygga sjukdomar. Deras föredrag är av stor vikt idag för hantera virus mm. De är nästan åtta år gamla men jag har inte sett några bättre föredrag i ämnet.
  Om det nu är inflammation som ligger bakom våra folksjukdomar. Då är det som Lars Berns bok heter: ”Den metabola pandemin” vi har över oss och har vi redan dessa sjukdomar och sedan råkar ut för ett virus t.ex. covid-19 har vi ingen motståndskraft att ta hand om vad viruset ställer till med. Tur att jag har lyssnat på Annika D., Jenny R., Sten Sture S., Kostdoktorn med flera samt dessa professorer med flera så jag vet hur jag skall minska eller få bort helt bakomliggande inflammationer i kroppen. Ett bra mått tycker jag är att jag av min tandläkare och tandhyginist får beröm för att mitt tandkött inte har någon tendens till att blöda och att jag inte är i närheten av tandlossning dessutom med lite kolhydrater i kosten har man ju heller inga hål…

  Omega 3 / Omega 6 och dessas roll i inflammation föredrag av Professor Karl Arfors

  https://www.youtube.com/watch?v=t2axIB4J9GM

  Och denna: Inflammation som orsak till folksjukdomar föredrag av Professor Tore Scherstén

  https://www.youtube.com/watch?v=0X6xdaeDNEA

  Tror jag skickar med den här videon om att vi inte bara har en njurtröskel utan vi har också en luftvägströskel där det finns glukos i övre luftvägarna från 8 mmol per liter B-glukos i blodet. Som Tore Persson uttrycker det är vi att betrakta som om vi var en agarplatta i övre luftvägarna…

  Vatten, vatten: Socker som orsak till folksjukdomar som Diabetes typ 2, fetma cancer och Alktzheimer. Föredrag av överläkare Tore Persson.

  https://www.youtube.com/watch?v=lFGuSWzmumE

  Tar man till sig vad dessa professorer framför och låter bli att lyssna till Livsmedelsverket så tror jag vi ger oss chansen till ett friskare längre liv.

  mLCHFh B-) .

 3. 3
  Hanveden säger

  Jag fär inte till att videorna börjar från början men det fixar ni själva eller hur…

  mLCHFh B-) .

 4. 4

  Så är det, precis så. Blev kallad för foliehatt, för att jag sa att man verkligen inte blir blå eller grå av kolloidalt silver 10 ppm. (100.000, då är partiklarna stora, det är något annat.) Fler dumheter lägges i runda arkivet. Skrämmande att Big Farma får diktera så så att människor dör i onödan.

 5. 5

  Ja ni har rätt, vi kan styra vår hälsa med framförallt mat.

 6. 6
  XMargareta säger

  Ulrika

  Man kan ta för mycket kolloidalt silver med 10 ppm-koncentration, men då får man ligga i.
  Kolla länken

  https://thesilveredge.com/fact-you-can-take-too-much-colloidal-silver/?inf_contact_key=8c70b8cfaa93959d908fe377162e6683cc0558ed5d4c28cbfab114022b1ec50d

 7. 7

  6 XMargareta

  Nu är jag, som nybörjare, förvirrad. Han påstår att man kan få argyria av 10 ppm KS, men utan några som helst bevis. Bilder på Rosemary Jacobs och Karl Karason, aka Papa Smurf, räknar jag inte som bevis, för det var inte 10 ppm KS de drack. Så, vad är sanningen? Var är bilder på massa människor som fått argyria?

 8. 8
  XMargareta säger

  8
  7 Dave
  Jag tror inte alls, att det handlar om en massa människor.
  För mig är det ganska troligt, att om man sätter i sig de megamängder det tydligen handlade om här och som klart överstiger utsöndringskapaciteten, det skulle kunna resultera i argyri, även om man inmundigade silvret i nano-form.
  Förvirringen får man kämpa själv för att minska genom att läsa, analysera så gott man kan osv. 🙂
  Det finns en hel del forskning och en hel del erfarenheter.
  Kan för övrigt väl rekommendera just ”The Silver Edge”, som en av de källor jag funnit bra. Det refereras till undersökningar för det mesta. I andra fall erfarenheter, som det handlar om i detta fallet.
  Jag är nästan säker på, att du kan kommunicera med Steve Barwick, som har ”The Silver Edge”
  och ställa samma fråga.
  Lycka till.

 9. 9

  ”Förvirringen får man kämpa själv för att minska genom att läsa, analysera så gott man kan osv”

  Visst gör jag det, men jag är, som sagt, nybörjare. För några månader sen visste jag inte ens att det fanns nånting som hette kolloidalt silver. Trodde att 10 ppm var helt ofarligt oavsett intagen mängd. Nåt i still med c vit, att ev. överskott försvinner från kroppen.

 10. 10
  XMargareta säger

  Dave

  Du skriver:
  ”Trodde att 10 ppm var helt ofarligt oavsett intagen mängd. Nåt i still med c vit, att ev. överskott försvinner från kroppen.”

  Ja det verkar, enligt beräkningar och erfarenheter vara nästan sant.

  Har du noga kollat innehållet i den länk jag gav, så ser du enligt innehållet där, att det handlar om jättemängder ,( i de tydligen mycket få fall), där argyri uppträtt.
  Även om argyri är svårt att åstadkomma med kolloidalt silver av 10 ppm, så går det, enligt den källan i alla fall, om man är övermåttan omåttlig.

 11. 11

  Läser just nu på kolloidaltsilver punkt me att: ”Argyria har aldrig uppstått till följd av elektro-kolloidalt silver 10 ppm som är den styrka av silver som oftast säljs till rening av dricksvatten. Det är till och med omöjligt.”

  Grejen är att jag inte (längre) litar på läkare (de flesta) big pharma och deras henchmen. Tack vare den där coronabluffhysterin och en massa omkringliggande lögner. Det var ögonöppnande. Konsekvensen av ”the red pill” är att jag känner mig ganska osäker, vilket gör att jag är kanske lite för mycket petig i mitt sökande av sanningen. Det verkar vara så att vi är tvungna att göra deras, läkarnas jobb, och journalisternas jobb, för det finns inte längre några riktiga undersökande journalister kvar, utan de har förvandlats till stenografer och papegojor.

  http://www.kolloidaltsilver.me/vad-ar-kolloidalt-silver/blir-man-bla-av-kolloidalt-silver/

  https://en.wikipedia.org/wiki/Red_pill_and_blue_pill

 12. 12
  XMargareta säger

  Att värdera info, när det är som det är, blir ändå det man får ägna sig åt.
  Att det finns några få, som tycks ha intagit för mycket kolloidalt silver av tex 10 ppm, kan man notera.
  Men sådana mängder det då handlar om, är det vad jag bedömer, jättedumt att hålla på med.
  För mig blir detta faktum ändå bara en anmärkning i kanten, när jag betänker hur sällsynt det verkar vara.
  Själv skulle jag känna mig trygg med att veta, att det tydligen är nästan omöjligt att argyria uppträder vid även ganska stora intag.
  Om jag skulle använda kolloidalt silver, så skulle jag läsa in mig på hur man har använt det till gott resultat
  och inte vara rädd för att använda det till mer ”vanliga” mängder, men aldrig göra som överdrivnings-exemplen i min länk ovan.

 13. 13

  Men titta! Visste att läkemedelsmaffian använde Paul Karason som skräckexempel mot KS, trots att han inte alls drack KS, utan stora volymer silverklorid, men inte ens han blev blåfärgad av invärtes bruk utan externt. Man lär sig nåt nytt varje dag.

  ————————————
  Här berättar Paul Karason att han inte blev blå av att dricka sitt hemmagjorda kolloidalt silver utan han blev blå först när han började använda det utvärtes på huden. Detta förklarar Dr Oz med att när huden utsätts för solljus så etsar sig silvret in som en tatuering – samma process som fotoindustrin använde sig utav förr.
  ————————————

 14. 14
  XMargareta säger

  Här sänder Orthomolecular org ut info om att man vill ha hjälp, att hindra att olika så kallade ”skeptikerorganisationer”, lätt får så kallade ”rättelser” gjorda på Wikipedia.
  Rättelser, som innebär, att info från det man benämner alternativa praktiker blir förvanskade.
  Det vill man åstadkomma med en protest och man vill särskilt ha underskrifter av personer med titlar, som kan understryka tyngden i sammanhanget tex M.D. Ph.D osv.
  Man vill få detta vidarebefordrat, vilket härmed görs.

  https://orthomolecular.activehosted.com/index.php?action=social&chash=149e9677a5989fd342ae44213df68868.174&s=c35471dd8cef064d120004a8b7654051

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa