Statinmaffian slår tillbaka

Artikel i Science Media Centre, av diverse professorer. Jag hittade inget där som bevisade att statiner är livräddande, men jag orkade inte läsa hela.

 

Comments

 1. 1
  Nisse Hult säger

  Money is in the ”sick” people

  Räcker så som kommentar

 2. 2
  EVA SÖRMAN säger

  Statiner kommer inte över mina läppar! De ger en massa biverkningar!

 3. 3
  I Like Neil Young säger

  Förstår att du inte orkade läsa möget. Man behöver inte längre! Det är bara löjligt.

 4. 4
  Ulrika Nyblom säger

  statiner förstör mer än det hjälper. Jag är övertygad.

  Nu till det vi kan göra själva. Vi har två stora bovar utöver sockret då. transfetter förbjuds även i Sverige, minns dock inte datumet. Danmark var först, och där sjönk hjärtinfarkterna bara genom detta.

  Får vi dessutom bort homogeniserad mjölk, minskar problemet med att xo, går ut i blodbanorna och tillsammans med plasmalogenet i blodådrornas kärlväggar, bildas superoxid, som äter upp blodkärlsväggarna, kärlen blir stela, blodtrycket stiger, kolesterolet försöker reparera, (nu kommer doktorn i sin okunskap, och säger ät statiner).
  Förutom XO, så är mjölk surt enligt PH, dvs stjäl kalk ur skelettet, den innehåller 50 hormoner som inte gagnar oss, som inte hjälper oss(( kan mjölk klassas som doping???)), kaseinet i mejeri, är mycket likt gluten

  Nu vet ni vad han istället borde göra. dessutom borde han ordinera Folininsyra, som inte längre finns i fass en b-vitamin, som kan reparera en del av skadan. (rata blå, grön samt röd mjölk), drick lantmjölk som är ohomogeniserad åtminstone. Jag skulle aldrig rata grädde och smör i alla fall, men plätta och kompani, göre sig inte besvär i mitt kylskåp.

  Läkare blir i genomsnitt 66 år, och VAD har de tillgång till Jo receptblock och Fass med Big farma.

  (Våran hjälp här på nätet Annika, kommer att bli bra mycket äldre än 66, för hon har tagit till bättre kosthållning.)

  källor gluten och mjölk av Michael Håkansson samt David Perlmutter drperlmutter.com

  Enligt Håkansson dignar inte mindre än 400 diagnoser under gluten och mjölk, fick vi dessutom bort raffinerat socker (som även det har surt PH) fick vi ytterligare patientbortfall.

  Tja vad hade sjukvårdspersonalen kvar att ta hand om, hur skulle nytillströmningen
  av nya patienter, se ut om några år. Gluten är inflammationsdrivande i fyra timmar, och gör att tarmarna läcker. (ersättes inte med majs, som är en ceralie det med), jag ger mig den på att majs, (som är så gott), är inflammationsdrivande det med. Vi behöver inte vara perfektionister, om vi är friska i övrigt. Men vi borde vara mer restriktiva åtminstone när vi kan. (PS minimajs, är okej)

  t ex MS, ALS, Tourettes ADHD, Autism skulle minska om vi visste alla fällor.

  Kolloidalt silver är väl förbjudet att säga, men det förstör inte mikrobiomet i tarmarna. Jag botade min återkommande uvi med KS när sjukvården misslyckades.

  Jag som läst (och testat själv), att uteslutande av gluten, kan ge lindring av ADHD tar 6 månader, började tänka i andra banor, när en mamma berättade, att hennes flicka blev inte bara av med sin infektion med hjälp av kolloidalt silver, även ADHDn mattades av, det kanske finns en annan orsak till problemet ADHD, än den vi fokuserar på hm inflammationsdämpande, hm, kanske inte är den läckande tarmen, som är huvudorsaken.???

  PS tar man bort gluten, behövs extra zink för att tarmarna ska läka och man inte ska bli trött.
  Vi måste tänka i andra banor kanske???

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa