Sockersötad dryck är sämst för insulinresistenta

Diet Doctor .

En undersökning där man jämförde effekten av olika drycker. De som drack sockersötad dryck, och var bukfeta = sannolikt insulinresistenta, gick upp i vikt. De bukfeta som drack osötad dryck gick i stället ner i vikt. Detta tyder på att det är viktigt, särskilt för bukfeta, att dricka osötad dryck. Vilken dryck man föredrar till maten, är helt och hållet en vanesak. Den som är van vid kranvatten till maten tycker att söt matdryck är jolmig.
Tänk också på att fruktjuice innehåller lika mycket socker som läsk.

 

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa