Otillräcklig vitamin D ökar risken för svår Covid-19

Enligt ny israelisk studie.

 

Comments

 1. 1

  https://www.cancerfonden.se/artiklar/mork-hy-kraver-och-klarar-mer-sol

  Intressant. Det verkar alltså som att ”godhetens politikeradel” har massmördat människor av mörk hy. Dels ofta röstat för bombliberaler som har bombat andra raser till stenåldern, dels dränkt dem i Medelhavet genom signalpolitik, dels genom dålig beredskap, dels genom dåliga kostråd.

  De som har kallats ”rasister” för att de vill stoppa massmigrationen har i själva verket har försökt rädda de mörkhyade. ”Godheten” har följaktligen varit ondskefull och ”ondskan” har visat sig vara godhet…

  ”En sak vet jag. Att jag ingenting vet.”
  /Sokrates

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa