C-vitamin botade svininfluensa och leukemi

Intressant artikel från 2012 , i vaccin.me.

Mannen var döende i svininfluensa och leukemi, och läkarna ville stänga av respiratorn. Men anhöriga kämpade för att han skulle få prova C-vitamin intravenöst. Han fick det och förbättrades dramatiskt. Plötsligt försämrades han igen och anhöriga upptäckte då att det hade kommit in en ny läkare som vägrade C-vitaminbehandling. De kämpade igen och han fick då åter C-vitamin, men bara i låg dos, varvid han förbättrades endast långsamt. Osv.
Det är helt sanslöst hur rigida läkare kan vara när de sätter den sidan till !
Man kan bara undra hur många av de över 5000 döda i Covid19 i Sverige idag som skulle ha räddats till livet med intravenöst C-vitamin?

Sture Blomberg har också skrivit artiklar om iv C-vitamin vid olika sjukdomar och även Covid19, tex  här och här.

Oj nu har barnbarnen kommit hit…
200728  Och nu har de åkt hem igen…

 

Comments

 1. 1
  Ann-Catrin Bergström säger

  hej!

  Ja det var en verklig solskens historia..det var väl rolig fint att mannen där klarade sig, som var så svårt sjuk…ja C-vitaminer verkar vara bra..Jag undrar vad för sorts C-vitaminer detta är??

  isåfall behöver man få inskaffa själv detta… ja det var roligt att läsa om. tack!

 2. 2
  Kristina säger

  Underbart ! Det finns hopp !

 3. 3
  Jösses säger

  Den som vill träna sin danska har en hel del intressant att läsa om iv C här:
  https://iom.dk/2019/07/10/til-vores-kolleger-ved-de-onkologiske-afdelinger-et-aabent-brev/

 4. 4
  Johnny Johansen säger

  C vitamin är billigt och inget branschen kan få in stora pengar på. Den är inte längre än så…
  Jag dricker ca en liter Kalciumaskorbat C vitamin dagligen (en kanna färdigblandat i kylskåpet fördelat över en hel dag). Har gjort det i snart två månader. Lätt laxerande javisst, men skulle man bli sjuk i Corona, har man nog ett bättre skydd än annars. Självklart tar jag dagliga tillskott av D vitamin samt jag solar en del. Läkemedelsverket är inte här för att hjälpa folket, dom verkar finnas för att hjälpa branschen.

 5. 5

  ja men jag skulle vilja veta vilka vitaminer som är bra, och var man köper dessa? Ligger det i ett rör, snabblösliga, eller köper man dessa på apoteket, eller hälsokosten? eller ligger vitaminerna i en burk, så man måste svälja dem?

 6. 6
  Annika Dahlqvist säger

  5 Ann-Catrin Bergström
  Jag är inte specialist på tillskott, men jag kan säga vad jag själv tar: D-vitamin, C-vitamin, Magnesium, Zink,, samt mera sällan omega-3, Jod, Sel-E. Med oregelbundna intervaller. Inte alls varje dag.
  C-vitamin tar jag mest regelbundet nu i Corona-tider. Andras vanor?
  Jag köpte tidigare på Bodystore, men nu senast på Svensk Hälsokost. Jag bor på landet så det är enklare att köpa på nätet, annars tycker jag att man gärna kan gynna den lokala hälsokostbutiken.

 7. 7

  Om några år så tittar vi i vår telefon och den talar om för oss vilka essentiella näringsämnen som vi har brist på. Då kommer mänskligheten att kunna radera ut problemet med sjukdom baserat på näringsbrist. människan kommer att få uppleva tillvaron som fullt fungerande individer. Nu får man betala tusentals kronor för att få en sådan analys och det motarbetas ständigt av den sjuka läkemedelsindustrin.
  Minsta lilla risk med tillskott får alltid nationella löpsedlar. C-vitamin är enklast. Askorbinsyra, som blandas med Bikarbonat finns att köpa i kryddhyllan på alla livsmedelsbutiker. Hos ICA kostar 37 gram askorbinsyra 12-13kr. Det räcker i en vecka om man inte blir sjuk. Det blandas i ett glas vatten och dricks sakta så man ger kroppen max 2 gram i timmen! överdos omvandlas till oxalsyra, människodråparen!

  Jag vet att man kan köpa större förpackningar med Askorbinsyra på vissa Ap-otek och söker nu efter det. Då C-vitamin har visat sig vara den viktigaste beståndsdelen i en frisk kropp. Cirka 80% av befolkningen har C-vitaminbrist. Så går det när man slutar äta rå lever i civilisationen (:

  För övrigt har våra hälsokostaffärer bedrivit ett halvsekels krig mot myndigheterna och lagen för att få sälja dessa kosttillskott, som fattas vår mat. Likaså naturpreparat får helt enkelt inte ha läkande egenskaper!?! Det vore katastrofalt för läkemedelsindustrin om vanliga ämnen från naturen skulle bota människors ohälsa. Hälsokostbutikerna för en orättvis kamp mot Internetförsäljning och kommer att dö ut snart. Stöd er lokala alternativapotek/ Hälsokost. Det är ett forum för diskussioner som LÄR människor saker.

  Angående Internet, Så fick jag veta att om A är 6, B-12, C-18, D-24 osv. Då blir bokstäverna i Internet också 666 sammanräknat. Märkligt, va? Religion är intressant och spännande, säger religionsläraren. Mänskligheten är nu helt i händerna på besten!

 8. 8
  XMargareta säger

  Georg W.

  Ser att du är inne på Uppenbarelseboken i bibeln.
  Talet 666, som benämns ””talet för odjuret, står i en mening i sagda Uppenbarelsebok.

  citat:.. ” odjuret…..Och det ser till att alla, höga och låga, rika och fattiga., fria och slavar, får ett märke på högra handen eller på pannan och att ingen kan köpa eller sälja utan att ha märket, odjurets namn eller talet för namnet. Här behövs vishet. Den som har förstånd skall tolka odjurets tal, ty det är en människas tal, och talet är 666. (Jag vet att man förr försökte få till att den människan skulle vara Hitler.)

  En del vill tolka märket, som att märket i fråga skulle vara typ ett chip, eller liknande, som att man har sin lilla dator, eller betalkort? inopererat, med kanske direktkontakt med nerver och hjärna?
  En del vill ju bli cyborger till och med.
  Intrycket man får, när man läser texten i bibeln är att det nog inte är att rekommendera, att ha ett sådant märke inopererat.
  Så ja bibeln kan vara intressant för tolkningar.

 9. 9

  XMargareta

  Om A är 100, B-101, C-102, D-103 osv. Så blir H-107 I-108, T-119, L-111, E-104, R-117=666

  I Kina så har man infört ett system kopplat till människans ekonomi. Är man snäll och lydig och dyrkar regimen, tar sitt vaccin, så får man pluspoäng och får handla mat och prylar. Men hade du och jag bott i Kina så skulle vi få massa minuspoäng och vårt betalkort fungerar inte till att handla med, eller köpa biljetter ut ur landet.

  Jag fick mitt nya betalkort nyligen. Med inbyggt chip, för moderna tider. Därför köper jag bara bensin med kortet. Allt annat betalar jag kontant, med ett leende. Jag vill uppmana alla att bråka med, totalkontrollen av den privata ekonomin. Om alla transaktioner registreras, så kan inte jag fattigpensionär, göra svarta affärer. Vilket är nödvändigt för min överlevnad. Jag är alltid kriminell när jag handlar och förmedlar ekologiskt naturproducerat kött och mjölk, till exempel. Jag lever i ”black market”, Där fint kött kostar en tredjedel av laglydigt kött. Vi måste vårda den svarta ekonomin. Det är motkraften till totalkontroll av människans ekonomi, Som systemet nu i demokratisk ordning bygger upp. Människor som har Internetbank måste vara helt okunniga om samhällsutvecklingen. Jag ville säga idioter, men eftersom ni alla har Internetbank, så måste jag använda snällare uttryck. Ärliga människor har inga problem med att vara kontrollerade.De är snälla slavar. Men vi fattiga måste ibland slira lite på moralen och klämma ut lite extra ur kronorna. Så har människan alltid gjort, men nu är det slut med det. Rika skurkar med slipade revisorer fixar fortfarande så att ingen skatt behöver betalas.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa