Coronapandemin avslöjar det medicinindustriella komplexet

Lars Bern, Anthropocene: Coronapandemin avslöjar det medicinindustriella komplexet .

Alternativa aktörer har inte råd att utvärdera sina förslag till förebyggande och bot av sjukdomar, som Covid19. Det gör att läkemedelsindustrin får total kontroll över verksamheten, och de tjänar miljarder på det.

 

Comments

 1. 1
  Eva Lena Sörman säger

  David Perlmutter vet att kosten spelar roll vid sjukdom!

  Han har skrivit en.massa böcker i ämnet och vet att rätt kost kan vara helande!

 2. 2
  Lars Henrik säger

  Det kanske är att förvänta sig i det ’evidensbaserade’ samhället där den som har mest pengar att lägga på forskning kan styra vad som anses vara ’evidensen’. Bara integritet och större resurser till det allmänna kan motverka. Kan vi hoppas på de yngre generationerna där?

 3. 3

  Tacksam att det finns fantastiska människor som vill och kan dela sina kunskaper om sanning. Vi matas med lögner. Media lägger sitt fokus på saker som till exempel dråp, som står för ca: 0,8% av dödlighet. Massor av nyhets tid. 60% eller mer av dödlighet är metaboliska orsaker. Men det talas det mycket lite om i media. Det som senast nämndes om dödlighet av äldre hade kunnat ”ändras” med bland annat kost. Att det fick nämnas i nyhetssändning var ju ett mirakel. Det är ju knappast nyheter direkt. Själv missade jag inslaget. Det blev bara mörkt i sändningen. Trodde först att ”onda makter” stoppade det inslaget. Skulle inte förvåna.
  Tacksam för allas kunskaper här och dina kunskaper och din blogg Annika. Även tacksam för kunnig saklighet från Lars B. Man säger ju att homosapiens är en självdestruktiv art. Det är inte sant. De som dödar vår art är ”big food och big pharma”. Det självdestruktiva är nog det att homosapien tror på dessa och tappat förmåga till egenansvar i att söka sanningar. Det tragiska är ju att sk evidens inte har med sanning att göra. Man får inga sanningar från korrupta sk högre skolade som tjänar mammon. Inte av anledningar och sanningar som dom började sina många år av skola för att just söka sanningar.

 4. 4
  Dick Broman säger

  Den här debattartikeln är det bästa jag läst på länge.
  Jag skulle själv kunna skriva under.
  https://www.gp.se/debatt/vad-är-folkhälsomyndigheten-egentligen-ute-efter-1.31088225

 5. 5
  Hanveden säger

  Nu börjar nätfirmorna som säljer kosttillskott och mineraler på nätet bla Bodystore vara mer öppna med vad deras produkter kan göra för immunförsvaret…

  https://www.bodystore.com/kampanjer/immunforsvarskampanj

  Hoppas få se mera av detta som motvikt till Big Pharmas kampanjer och deras lobbyisters försök att tysta det som Big Pharma ser som hot mot deras vinster…

  mLCHFh B-)

 6. 6
  Hanveden säger

  Här hittar man numera VoFaren Dan Larhammar…

  https://www.kva.se/sv/pressrum/pressmeddelanden/vetenskapsakademiens-nya-preses-brinner-for-folkbildning

  När Kungliga Vetenskapsakademin har utsett denne man till deras preses förstår man vad “vi” har att kämpa emot…
  Big Pharma lobbar in sitt folk på alla platser de kan…

 7. 7

  Fantastiskt att sockerindustrin har fått in en man i vetenskapsakademin!

 8. 8
  Dick Broman säger

  Lars Bern har naturligtvis helt rätt, det är en massvaccinering som nu är målet för den mäktiga läkemedelsindustrin.

  Enligt en artikel i DI kommer läkemedelsbolagen Astra Zeneca, Johnson & Johnson, Moderna och Novovax inom några veckor, genom ett snabbprogram, att börja att ta fram fyra covid-19-vaccin, där målet är att producera 300 miljoner doser till slutet av nästa år.

  Med faktaresistens, propaganda, censur och förtryck av oliktänkande kommer vaccinen att säljas och korruptionen där stater för skattemedel köper vaccinet, säljer in och förgiftar sina medborgare är mycket lönsamt för Big Pharma.

  Den svenska staten och att svininfluensavaccinet gjorde många svenskar svårt sjuka är ett tydligt exempel på det.

  Enligt en kommentar på DI så förutspår analytikerna hos Moderna att 50 miljoner människor kommer att vaccineras 2021 med $ 50 per dos.
  Enligt det scenariot skulle Moderna kunna tjäna cirka 2 miljarder dollar 2021 och 5 miljarder dollar under de närmaste åren.

  Det blir i varje fall inget vaccin insprutat i min kropp, den kostnaden kan staten spara in.

 9. 9
  Annika Dahlqvist säger

  8 Dick Broman
  Fast tyvärr blir det nog ingen inbesparing. I fallet svininfluensan så köpte staten in antal doser motsvarande hela befolkningen. Det som blev över fick kasseras.

 10. 10
  Dick Broman säger

  Ja Dr Annika, Du har förmodligen helt rätt, samma upphandling av vaccin kommer sannolikt att ske igen.
  Jag har läst någonstans att ”Flockhälsomyndigheten” redan har reserverat vaccinet.

  Regeringen och ”Flockhälsomyndigheten” har ansvar för ett stort lidande, men fortsätter att vägra medge att de har valt fel strategi.
  I maj påstod Tegnell, med anledning av Sveriges höga dödstal att det inte går att jämföra Sverige, som har en spridning i bland femtio procent av befolkningen, med USA där stora delar inte har smittats.

  Några dagar senare visade Folkhälsomyndighetens egen antikroppsundersökning att bara 7,3 procent i hade antikroppar i Stockholm.
  Smittan fanns då ännu inte ens på många håll i övriga landet.

  Nu har ”Flockhälsomyndigheten” irrationellt och ologiskt, trots att den Svenska flocken enligt dem själva är immun, beställt vaccin till hela den redan immuna flocken!

  Det är uppenbart att sanningen inte är det viktiga.

  Regeringen Löfven och ”Flockhälsomyndigheten” äger sanningen och argumenterar med logiskt ohållbara argument, rena faktaförvrängningar och medvetna dribblingar med statistiken förekommer också för att vilseleda folket.

  Slutsatsen måste bli att landets ledning med Löfven i spetsen prioriterar förnekelse av skuld för sin felaktiga flockstrategi och nu i med skattemedel försöker köpa sig fri med hjälp av vaccin i stället.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa