Sockersvältande cancerceller blev mer känsliga för cellgifter

Artikel i Vetenskap & HälsaStoppat sockerupptag…

Professor Karin Lindkvist vid Lunds Universitet forskar på att inhibera sockerupptaget i cancerceller genom att minska på proteinet Glut1. Man har då funnit att cancerceller blev mer mottagliga för cellgifters effekt.
Man vill ta fram ett läkemedel som ska  minska på Glut1, för att på så sätt minska sockerupptaget.
Det nämns inte om någon har tänkt på att ett bra sätt att minska på sockerupptaget i cellerna är att minska på kolhydratintaget i maten.
Ett bra sätt att klara av att minska på kolhydratintaget i maten är att öka på fettintaget, LCHF.

 

Comments

 1. 1
  Rolf Löfgren säger

  Intressant forskning, men att forskarna ska se det uppenbara sambandet, kosten – halten blodglukos. Det är nog för enkelt o simpelt.
  Industrins inverkan på medicinsk forskning är förskräckande.

 2. 2
  ulrika säger

  jaha ja, inget nytt under solen Fungerar så länge det inte är en hormondriven cancer, dvs manlig eller kvinnlig cancer, när ska de upptäcka det? källa Michael Håkansson gluten och mjölk. Det är bara att läsa innantill. då gäller ta bort mejeri, hormonstinnt kött samt soya. Mjölk 50 hormoner, soya 6 st hormoner tre syntetiska tre naturliga. om det hjälper hela vägen, eller enbart bromsar förloppet, det kan jag inte tala om bara, att det hjälper, så lägger vi till kolloidalt silver, för det hjälper även i detta fall, det var en som ringde hem till patienten, och sa värdet hade sjunkit, vad har ni gjort, frun sa o nej absolut ingenting. haha, inte riktigt sant då men men…

 3. 3
  ulrika säger

  Snälla BIG farma måste tjäna pengar.

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa