Lars Bern skriver om C-vitamin

C-vitamin räddar liv vid Covid-19 .

 

Comments

 1. 1

  Oerhört bra av Lars Bern. Etablissemanget med ”vård och omsorg” har inget med vård och omsorg att göra. Hoppas detta kommer fram till ”expressens” motsvarighet till Skjutjärnsjournalistik.
  Anna Bäsén är en sopa som sålt sin själ till djävulen. Vilket vi vet vilka det är.

 2. 2

  Här kan man ladda ner böcker om vitamin C och liknande.
  Linus Pauling, Matthias Rath et al. Pdf format, engelska, tyska, gratis, fem böcker inom tjugofyra timmar. Matthias Rath är läkare.

  https://1lib.eu/s/Matthias%20Rath

 3. 3
  Eila Nirbrant säger

  Anna Bäsen är okunnig. Hon borde anmälas så att hon får stå till svars för sina skriverier och förtalskampanjer. Annika Dahlqvist däremot borde bli hedersdoktor vid Umeå Universitet Så mycket gott som hon åstadkommit genom sin läkargärning.

  Anna Bäsen verkar tycka att det är OK att 35 000 äldre i vårt land, VARJE ÅR, blir så sjuka av sina läkemedel att de måste läggas in på sjukhus för behandling !!!
  Och jag tror mig veta att ingen av dessa 35 000 har blivit sjuka och inlagda pga av sitt C-vitaminintag. Eller D-vitamin.

  Vi är många som trivs med LCHF-kost och mår bra av den. En del har kommit tillrätta med sin övervikt med hjälp av kosten, andra har fått ordning på blodtrycket eller blodsockret. Ingen läkare inom LCHF har någonsin tyckt att man ska skippa blodtrycks- eller diabetesmediciner utan att konsultera sin egen läkare. Däremot bör man se över sin medicinering i samråd med sin husläkare (eller vilken läkare det nu är som man går hos ) då LCHF-kosten kan medföra att blodtrycket går ner för mycket.

  Annika Dahlqvist har inte tjänstgjort som någon Nätdoktor som får betalt för sin rådgivning så min fråga är : Vad är problemet ?
  Svar : Anna Bäsen!

 4. 4
  Eila Nirbrant säger

  Tack Dave för tipset om gratisläsning om vitaminer och mineraler. Helt fantastisk läsning.
  Vänligen
  Eila Nirbrant

 5. 5

  4 Eila Nirbrant

  Ingen orsak. Boken ”Why Animals Don’t Get Heart Attacks but People Do”, Matthias Rath, finns även på svenska. Riktig bok, ej pdf. (bokus, slutsåld tyvärr, men det finns kanske på nåt annat håll)
  mvh

 6. 6

  Är det fel på mig eller är det så att Bern saknade bevis för sin slutsats, närmsta bevis jag såg var att det borde vara på ett visst sätt?
  Missförstå mig inte, tror definitivt att C-vitamin är bra för oss!

 7. 7
  Jösses säger

  Apropå C-vitamin. Jag har någonstans läst att opastöriserad komjölk innehåller ca 20 mg per liter. Om C-vitaminet hade överlevt pastöriseringen hade det så klart stått med i näringsdeklarationen för industrimjölk. Rimligen är det en liknande mängd i människors mjölk. Spädbarn behöver ju inget annat bara mamman äter vettigt.

 8. 8
  XMargareta säger

  Människor med diabetes,inflammationer och högt blodtryck tex har visat sig ha lägre C-vitaminkoncentration i kroppen än andra. De har kanske större behov?
  För detta är så oavsett samma intag, som de utan dessa tillstånd.
  Dessa grupper råkar också mer illa ut i samband med Covid 19.
  Samband? Skulle det kunna förklara en del?
  https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5622757/

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa