Anna Bäséns artikel i Expressen om min legitimationsindragning

Fettdoktorn Annika Dahlqvist stoppas .

Jag tycker väl att vinklingen är lite elak? Intressant att hon nämner att IVO tog intryck av Expressens skandalartikel. Seriös källa?

IVO tror alltså att det är farligt att rekommendera immunstärkande kost och kosttillskott, för att folk ska låta bli att vända sig till sjukvården när de blir sjuka i Covid-19. Det känns alltför långsökt.
Och vad har sjukvården att erbjuda? Syrgas och respirator till yngre, och morfin som palliativ vård till äldre? Ingen botande behandling finns, de avvaktar tills det kommer vaccin. Alla förslag till billiga behandlingar stoppas och förtalas. Det måste vara dyra och inkomstbringande preparat för att det ska duga till den styrande Big Farma.

 

Comments

 1. 1

  Samma skit som i Finland. Människors sinnen manipuleras med skandalösa rubriker. De flesta läser bara titlarna

 2. 2

  Mycket elak.
  Anna Bäsen är en märklig person. Hon vinner ingenting i sin yrkesutövning.
  Hon sabbar för journalistkåren.
  Expressen får dåligt rykte, vilket dom egentligen redan har.

 3. 3

  #2
  Precis så är det, hon skämmer ut journalistkåren. Likt ”paparazzi”

 4. 4
  Rolf Löfgren säger

  Anna Bäsén är språkrör för den ultimata girigheten.
  Den girighet som gör allt för pengar, även skadar och dödar människor.
  Girighet är den värsta dödssynden!

 5. 5
  Kristina säger

  Grovt förtal mot Dig, Doktorn, ovanligt grovt !

  ” Vetenskapligt”, hahahahaa ! Jaha .. ! Då har de ju redan vetenskapliga bevis på och erfarenhet av detta Covid-19… Hur det förhindras, hur man blir helt frisk .

  Eller hur ?

  Det jag har läst av Dina artiklar, Dr. Annika, har Du INTE skrivit att man ska sluta med vanliga mediciner, bara gett bevis och exempel på , hur människor blivit bättre av att äta sund normalkost utan socker m.m.

 6. 6
  Helene Skeppstrand-Djurdjevic´ säger

  Kära Dr. Annika! En läkares uppgift är ju att göra så att människor mår bättre och blir friska. Det har du gjort och patienterna har aktivt valt att söka upp dig och lyssna till dina råd. Utmärkt!
  Vi patienter har haft ett fritt val att välja andra sätt till bättre hälsa än enbart receptbelagda mediciner. Det är vad som nu ska stoppas genom att statuera exempel och skrämma andra läkare som också tänker fritt.
  Du gjorde nog rätt som valde att lämna din legitimation även om det är helt galet fel.
  Susanne Johansson fick fängelse för att hon hjälpte obotligt sjuka att bli friska och förlamade att gå, med sin CET-behandling. (Hon påstods för att ha använt ett stipendium felaktigt och fick 2.5 års fängelse samt mer än 4 miljoner i skadestånd.) Det var även i Susannes fall Expressen som var drivande.
  Bättre då att få stanna hemma utan läkarlegitimation.
  Du har gjort ett fantastiskt jobb som folkbildare inte minst.
  Stort Tack!

 7. 7
  Nisse Hult säger

  Tack Annika för det du lärt ut till många under många år bakåt och förhoppningsvis så fortsätter.

  Och vilken himla tur Annika att Anna Bäséns gäng ivrigt påhejande av giriga industrin INTE kan stoppa oss
  som sedan länge genomskådat allt deras bluffpladder och fortsätter gotta oss i god mat (för mig sedan 1,5 år tillbaka endast EN GÅNG PER DAG) pga. att jag kör OMAD / 23:1 fasta varje dag: Det kan INTE Anna Bäséns gäng hindra mig haha. Dom kan ej hellre hindra mig från att vara ruggigt stark och frisk vid 64års ålder. Dom kan ej hellre hindra mig från att ha artärspänts som en 30-åring. Dom kan hellre inte hindra mig från att förstå hur kroppen fungerar. Ej hellre hindra mig från att äta massor med fett VARJE dag och samtidigt förbättra ALLA blodprofilvärden igen vid nyss gjord mätning. Ej heller hindra mig från att förstå skillnad på skräp kost och riktig kost. Ej hellre att fortsätta lära mig massor om vad som skapar ett starkt immunförsvar vs tvärtom. Anna Bäsén spelar i divisionen billiga förlorare och straffet kommer bli kännbart framöver för dessa lögnare var så säker.

 8. 8

  Du har starka krafter emot dej…de drivs bara av deras egen vinning pengar pengar
  och makt och att behålla den … du kan glömma det gamla folkhemmet

 9. 9
  Mikael Andersson säger

  Du ska veta att du är orsaken till att jag mår så bra idag och att jag blivit intresserad av min hälsa. Allt såg hopplöst ut men när jag såg dina råd och tips så fick jag hopp och mersmak. Du är en sann hjälte!

 10. 10
  Lars Henrik säger

  Bäsén förstår nog inte vilka krafter hon tjänar…

  Hon är bara en av alla energiska nyttiga… som lockas med inkomst, berömmelse och karriärmöjligheter.

 11. 11

  Jag mår illa när jag läser Expressens linje i den här frågan och speciellt Bäsen. Själv började jag med LCHF på 90-talet och det botade mig då från dåliga blodvärden. Nu har jag fyllt 80 och kan se att när jag följt de råd som Annika har gett (samt Lars Bern) har jag hållit mig ung och alert. De enda gångerna jag sviktat är när jag gjort avsteg, som lett till besök på akuten. Där fick jag hafsigt genomtänkt diagnos och katastrofala utskrivningar av medicin som bara gjorde mig sämre. Nu är jag tillbaka på rätt spår igen och mår finfint. Tack Annika. För mig är du en riktig doktor, som söker sanningen och inte profiten. Det är fler och fler som börjar inse detta nuförtiden.

 12. 12
  Sonja Andersson säger

  Anna Bäsén är undersköterska. Hur hon kunnat bli ”medicinsk” talesperson är ytterst märkligt! När dumheten får regera, så försvinner klokskapen. Detta är ett mycket allvarligt exempel på detta! Undersköterskan Anna Bäsén talar mot kunniga, välutbildade och erfarna läkare. Hur dum får man bli? Nej jag håller på dig, Annika Dahlqvist! Många människor har fått ett nytt och mycket bättre liv med LCHF. Har vänner som använder LCHF. Dock har jag inte kommit dit men borde, verkligen. Hälsningar Sonja Andersson

 13. 13

  Som en extrem skeptiker, kan jag bara säga att du fick en utmärkt reklam från Expressen och den där stenografen Bäsén. Grattis!

 14. 14
  Lisbeth Holmblad säger

  Instämmer i , att du är en sann hjältinna!- Stort Varmt TACK!
  Du har hjälpt mig och många i min bekantskapskrets att bli fri från onödig,dessutom dyr, statinbehandling.
  Biverkan av kolesterolsänkande mediciner, statiner, med fortsatt svår muskelförsvagning har tillsammans med viktnedgång ( 22,5kg) gjort, att Jag fortfarande kan gå , dock mest med rollator, vid 80 års ålder.
  För några år sedan, efter många års ändrad inställning till naturlig fettkonsumtion, skulle hjärtats blodådror kollas. – Jag var beredd på utskällning för jag vägrade statiner, om de skulle vara igenkorkade….
  Läkaren utbrister: ”Dina ådror är ju rena som sugrör! – ” Det såg vi båda på skärmen!
  Tack och lov! – Jag försöker göra reklam för LCHF, men många tror på de pressade läkarna…
  Är det inte dags att vi alla, som fått hjälp av LCHF , skriver under en protest- skrivelse?
  Kanske, att någon samlar ihop alla positiva ” egenbeprövade erfarenheter” och ger ut till allmänhetens hjälp!
  Undrar tacksam Lisbeth.

 15. 15
  Ann Ö säger

  Min vördnad och respekt har du Dr Annika med eller utan legitimation. Du gör så man inte helt och hållet tappar tron på människan och ett fritt tänkande samhälle. LCHF och din blogg betyder mycket för mig och många andra. // Tacksam Ann

 16. 16

  Absolut en skamlös artikel i Expressen. En tidning som lever på skvaller men samtidigt har en och annan skribent som jag gillar. Men efter den skamlösa artikeln om Annika så kommer jag inte att läsa Expressen, inte ens sporten. Däremot kommer jag följa Annikas blogg.
  En annan tanke i detta sammanhang slog mig:. Hur många sjuka i corona har skolmedicinen/sjukvården botat under denna tid och hur många har misslyckandena, alltså döda?.

 17. 17
  Anna Maria Kraft säger

  Jag blev upprörd över Anna Bäsens skriverier. ELAK är hon. Vems ledband går hon i? Jag hade inte varit så frisk och stark utan en radikal kostomläggning 2004. Arteriografi jag gjorde 2011 visade jättebra artärer som om jag var en frisk 40-åring och inte 60+. Utan att träna, utan mediciner! Det enda de etablerade läkare, jag sökte för mina tarmproblem, brydde sig om var att skriva ut läkemedel. Du Annika och Kostdoktorn har hjälpt väldigt många människor till bättre hälsa. Anna Bäsen är enl. min mening en som bidrar till desinformation och hindrar människor att få adekvat hjälp. Som sådan är hon inte bara elak utan värre.

 18. 18
  Jösses säger

  Annika, har du kallat dig fettdoktor?
  Om inte kan du väl anmäla Expressen för förtal? Mest för att bråka med dem lite och få mer uppmärksamhet.
  Bäsen själv vet uppenbarligen inte ens att det är skillnad på kokosfett och kokosolja.

 19. 19
  Thomas Langborg säger

  Annika Dahlqvist har skrivit om hur vi människor kan stärka vårt immunsystem och absolut inte att detta skulle bota Sars 2 Corona och Covid19.
  Dessutom att vi människor med lågt LDL får svårt att klara av ARDS eftersom kolesterol behövs för kroppens reparation av vävnader .

  Vad är det för fel att rekommendera intag av C-vitamin, D3 och Zink??

  Vad är det för fel att beskriva de negativa effekterna av Statiner och andra kolesterolsänkande medicinska preparat?

  Anna Bäsen är tyvärr för okunning för att skriva de artiklar hon producerat..mycket trist!!

  All heder åt Annika som introducerade LCHF i Sverige och då mötte ett likvärdigt motstånd men till slut fick rätt. Även denna gång hotades hon med en indragen läkarlegitimation.

  Expressen är en tidning som misskrediterar och förföljer personer..enbart för att öka sina upplagor.

 20. 20
  Jösses säger

  och ”Fetthärskaren”, det är Ivor Cummins det 🙂
  https://thefatemperor.com/blog/
  Kan IVO dra in hans härskarlicens måntro?

 21. 21
  Nisse Hult säger

  Att vara ”undersköterska” bevisar i stort sett ingenting när det kommer till kost & hälsa, finns många skrämmande bevis på detta och Anna B är tyvärr en av dessa okunniga som låter sig styras av industrin och media.
  Mest fett vinner i längden 🙂

 22. 22
  Annika Dahlqvist säger

  18 Jösses
  Det var före det första drevet, kanske 2009, som en journalist frågade mig om han fick kalla mig för Fettdoktorn. Javisst, svarade jag aningslöst, då jag ännu inte hade varit utsatt för mediadrev, ”fett är ju bra”.
  Därefter har media frossat i ’fettdoktorn’, och jag har inte kunnat göra något åt det.

 23. 23
  XMargareta säger

  #23
  Med all vänlig respekt Krister.
  Det kan nog verka så, men det är på ett helt annat sätt

  Det handlar om mycket tacksamma människor, som pga Annikas mod och envishet att fortsätta prata om vad hon funnit och därmed har så otroligt många funnit hälsa och bot mot allvarliga sjukdomar, som man kanske har lidit av länge och tagit medicin emot och som man då fått biverkningar av.
  Och detta att genom LCHF återfå hälsa och välbefinnande och bevis i fråga om laboratorieprovsvar innebär uppskattning.

  Att det nog förhåller sig så, att Annika också denna gång har rätt betvivlar inte jag.
  Det finns sedan länge resultat som stödjer det, så kan det ju vara svårsmält, när man förstår att den alltigenom troliga sanningen förtalas.

  Kanske kan du få värdefull kunskap du också om du sätter dig in i mer från bloggen?

 24. 24
  Jösses säger

  Hm. Tycker mer att Livs(döds)medelsverkat är som en sekt. De tror fortfarande på kaloriräkning och tallriksmodellen. Halleluja!
  Läkemedelsverket likaså. Ta ett piller så känner du inget. Vadå inte bota något? Det är inte vetenskapligt bevisat. Ta de här. Halleluja!
  ”AD” har gett många goda råd genom åren och har gett många människor hälsan åter. Det är mer än man kan säga om många läkare som vid ordinarie pillerförskrivning kan vara säkra på att få ha sin licens i behåll.
  I vissa avseenden skäms jag för svensk sjukvård och tallriksmodellen. Ointressent för verklig kunskap är monumentalt.

 25. 25
  Lars Henrik säger

  Trollet har nog fått tillräckligt med näringsriktig kost nu 🙂

  Lite midsommarhumor: https://youtu.be/10lV5Y-eKQY

  Kan med lätthet översättas till näringsämnen vs läkemedelsindustrins ”evidensbaserade” preparat i sammanhanget immunförsvaret.

  Med vänlighet tillägnad Anna Bäsén.

 26. 26

  22 Annika Dahlqvist

  Så, spinndoktorer kallar dig fettdoktor? Det va roligt!
  Dagens ”journalister” är inte journalister utan spinndoktorer,
  betalda propagandister, stenografer, diktafoner.

 27. 27
  Thomas Olsson säger

  Ni förstår ju själva, att om läkemedelsindustrin får en massa konkurrens ifrån välinformerade medborgare som håller sig friska med bra kost, motion och immunförstärkande vitaminer som A, C och D vitaminer, så försvinner deras monopol och miljardvinster. Korrumperade läkemedelsbolag och deras sponsrade media måste därför se om sitt hus och attackera och förstöra namnet på alla som äventyrar deras kassako.

  Det är ju extra viktigt att bibehålla en okunnig allmänhet nu när de försöker införa en obligatorisk massvaccination mot Covid19, för tänk om folk får reda på att vaccin bla innehåller kvicksilver, aluminium, celler ifrån mushjärnor och andra ”nyttigheter”, som ger biverkningar i form av autism, diabetes, cancer, narkolepsi osv. Detta vore ett hårt slag mot den ”välmenande” läkemedelsindustrin och deras ekonomiska intressen, vilket naturligtvis inte får ske, eller?

 28. 28
  Melker säger

  Krister, se dig om i världen!
  Vad säger man i andra länder och vad säger forskningen?
  Lyckas du se utanför den lilla navelskådande ankdammen som fastnat i 70-talets ”vetskap” så upptäcker du kanske vilka som är med i sekten!

 29. 29
  Gunnar Lantell säger

  Jag hoppas att du orkar fortsätta med att ge
  oss goda råd.

 30. 30
  I Like Neil Young säger

  Det kostar på att bekämpa korruption , maktmissbruk och allmänt vansinne. Det har dom flesta som gått i bräschen för dylika kamper , världen över , fått erfara.
  Jag är glad och lite förvånad över att du orkar fortsätta vara ett skinande vackert ljus i ett alltmer kompakt mörker av vanstyre och korruption.
  Det sägs att det ska bli sämre innan det blir bättre. Jag tror det är det vi upplever nu.
  Tack Annika för att du finns. Du är en sån människa som gör skillnad i världen. Mitt liv , om jag ens hade överlevt, hade varit ett annat om inte du funnits.

 31. 31
  Monica Wahlström säger

  Tack Annika för att du har stått upp för sanningen och givit goda råd. Och förmedlat studier till oss alla så att vi själva kunnat läsa och ta ställning i våra liv. Vi har ju alla människor ett egenansvar och en skyldighet att inte lyssna enbart på ena sidan så gäller ju allt i livet. Guds rika Välsignelse över dig och ditt liv önskar jag dig.

 32. 32
  Johannes säger

  Usch så elakt vinklad artikel. Man undrar varför? Hon behöver inte tro på vad du skriver, men varför vinkla det på detta vassa vis. Tragiskt.

 33. 33

  När fulmedia attackerar dig så se det som en seger och gratis marknadsföring! Folket vet ju idag vilken klandervärd tidning Expressen är.

  Maffiabolagens och de köpta mediernas Sverige är förmodligen helt panikslagna för att folket börjar bli allt mer metabolt friska och inte behöver deras läkemedel i lika hög grad längre. De försöker då med smutskastning och repressalier mot de som botar folket.

  Dessa bolag gör människor sjuka och lindrar sedan symptomen, samt attackerar rättskaffens män och kvinnor via fulmedias jakthundar. Typiskt maffiametoder. Jag finner ingen bättre jämförelse än den desperate Charlie Chaplin och pojken som krossade fönster, för att de skulle få arbete och mat, men dessa maffiabolag och deras lakejer svälter inte. De är blott omoraliska girigbukar.

  Glad fredlig kärleksfull midsommar!

 34. 34
  Mormor säger

  Men Annika, det var väl en fin titel du fick där, av en vänlig journalist…”Fettdoktorn”…!? Gratulerar, den kan du vara stolt över! Precis som du kan vara stolt över att vi nu är många, som har förstått vikten av att vi får i oss mättat fett, tack vare dina oförtröttliga kostråd på din blogg, utdelade till höger och vänster utan tanke på någon förtjänst för dessa viktiga upplysningar. För många människor har detta betytt början på ett nytt liv efter år av sjukdom och lidande.
  Viktiga råd, eftersom dom vilar på en vetenskaplig grund, som tyvärr ofta förblir okänd för de flesta inom gamet, om det så är journalister, dietister, författare, läkare eller professorer….
  Man kan undra varför…brist på tid kanske??
  Personligen blir jag imponerad när jag läser kommentar efter kommentar, där tacksamma människor bedyrar dej sin tillgivenhet…..tror inte många utövare av läkaryrket kan uppvisa dylika resultat!?
  Att du sen kommer att bli besviken när du märker att du inte kan bli av med din läkarlegitimation, det är en annan femma och du får väl ta det med en viss humorism? Vare sej IVO eller HSAN kan ju bevilja din önskan eftersom du nog måste motivera den? Du skulle förstås kunna försöka med att du inte gillar sällskapet??
  Precis som även dessa institutioner måste motivera sina krav, om dom nu skulle bestämma sej för att du är en så kallad ”kvacksalvare” för att ha gett ej vetenskapliga råd om hur man kan stärka sitt immunförsvar, med vitamin D och C plus råd om några droppar kolloidalt silver….men det räcker naturligtvis inte för att anklaga en läkare för kvacksalveri, så dom måste förstås hitta på något annat??
  På den flaska med kolloidalt silver 20 ppm, som jag själv inköper här i Milano på apotek, står det skrivet ”medical device” och även att den har ”antibakteriella och antivirala effekter..” ..men på italienska förstås..
  Och vad gäller askorbinsyra, så har flera Nobelpristagare vittnat om dess mirakulösa effekter i olika intressanta böcker…och likaså med vitamin D, som på senare tid har uppgraderats till hormon….så så förfärligt ovetenskapliga kan ju dessa råd inte vara!?
  Sen har vi den där intressanta patientsäkerhetslagen, som ska skydda oss stackare med sina krav på vetenskapliga belägg…är det en ny lag kanske? För när kirurgen Paolo Macchiarini härjade på Karolinska Sjukhuset för några år sen med sina oetiska och grovt hänsynslösa operationer, som åsamkade död och elände för ett flertal oskyldiga personer…då var det tyst som i graven!!
  Förlåt min fråga, men var var IVO då nånstans?
  Och var var HSAN?

 35. 35
  Martin säger

  Ignorera dem som hoppar på dig. Du har hjälp mig och tusentals andra att komma tillrätta med problem som skolmedicinen inte lyckats komma åt, många gånger till och med förvärrat.

 36. 36
  Sandra säger

  Jag håller med dig om att artikeln var antagonistiskt skriven, och att den verkar skadeglad. Otrevligt.

  Det farliga är när folk tror att det RÄCKER med dom här vitaminerna och mineralerna och att dom därför kan bete sig oansvarigt ”för jag äter ju ändå LCHF och tar vitamin C&D och silver”. Om någon av dom där grejerna kommer visa sig vara bra i kampen mot virussjukdomen så vore det jättebra — det är för tidigt att säga men vi vill ju alla ha hoppfulla rön — men det är viktigt att vara övertydlig med att folk ändå ska ha rena händer, hålla avstånd osv. Det låter kanske obvi och som att det inte skulle behöva sägas, men det finns många trögfattade personer där ute och speciellt när det gäller det nåt så här viktigt.

 37. 37
  Arvid säger

  #36 Sandra
  Jag tror inte folk är så dumma så de beter sig oansvarigt i tron att det RÄCKER…

 38. 38
  Hans Nilsson säger

  Sandra är inte ensam om den uppfattningen. Ett farligt argument, som jag ser det. I en demokrati kan man inte utgå från att folk är dumma eller ”trögfattade”. Det ingår i demokratins spelregler att alla, oavsett fattningsförmåga, erfarenhet och position, deltar på lika villkor och är fria att tolka information efter eget huvud. Ingen har tolkningsföreträde, vare sig media, vetenskapare eller bloggare.

  Missförstånd är oundvikliga, och undviks bäst genom, så långt det är möjligt, tydlig och adekvat information – inte genom att undanhålla angelägen kunskap, om immunförsvar, bra mat och vitaminer.

 39. 39
  XMargareta säger

  # 38

  Helt rätt angående demokrati.
  Varje person är myndig, såvida inte på korrekta grunder omyndigförklarad.
  Sandras argument finns som bevekelsegrund bakom det resulterande Moment 22, som Annika råkat ut för.
  Som åstadkommer den begravning av verksamma näringsmässiga metoder, som kan vara till hjälp.
  .

 40. 40
  Sandra säger

  Jag har sett gott om personer som HAR betett sig så nonchigt och slarvigt kring smittspridningen med motivationen ”äh, det där larvet, jag har ju ändå _____” och så är det nån huskur. If you listen to fools, the mob rules!

  Vi människor har ett ansvar att utbilda varandra och sprida sann kunskap och motverka spridandet av misinfo. ”Trögfattad” är inte ett livslångt tillstånd, det går att lära sig saker.

  Jag håller med om att vitaminstatusen definitivt är intressant att forska på i covid-19-sammanhanget. Jag ställer mig inte bakom nedtystandet av idéer.

 41. 41
  Hans Nilsson säger

  Sandra. Min poäng är att nonchalans och slarv inte har någon koppling till angelägen hälsoupplysning. Lika lite som slarv i trafiken beror på det relativa skydd och den upplevda trygghet som bilbälte och krockkudde ger.

 42. 42
  Sandra säger

  Jag uppskattar ändå mycket att Annika nu verkar ha börjat poängtera det här, att folk ändå ska försöka hindra smittan.

  Om jag hade sett många exempel på ”jag behöver inte följa trafikskyltar och -signaler, jag har ju ändå bilbälte och krockkudde” så skulle det ha varit en närmare analogi.

  Nu har jag sett den typen av aktiv smitt-nonchighet på andra sidor än här men eftersom det förekommer ”där ute” så förstår jag att folk vill att den som förespråkar ”bilbälte” och ”krockkudde” (och mer experimentiella åtgärder där evidensen inte är riktigt där än) ändå är övertydlig med att det fortfarande är vanligt trafikvett som (också) gäller.

  Måste också erkänna att jag tycker det är smaklöst av ”min” sida (veganerna som Greger osv) att ha en bildig friluftsdag nu med vitamin C osv som den kosten har naturligt höga värden av. Gillar inte att se ”skadeglädjen” från dom när det nu är fläskpackerier och högt blodtryck som är hårdast drabbade i den här globala tragedin. Vissa tycker om att riva ner världen, jag vill hellre bygga upp den… Och, samma sak för dom som för Annika nu: dom lägger så mycket fokus på hur allt det här är karnivorernas fel osv men glömmer att också påminna om att vi behöver göra vårt bästa för att hindra smittan.

 43. 43
  Hans Nilsson säger

  Det är just det som är min poäng. Folk I allmänhet kör inte mer slarvigt för att de använder bilbälte. Lika lite som folk i allmänhet blir mer nonchalanta, när det gäller smittorisker, för att de äter c-vitamin.

 44. 44
  XMargareta säger

  # 42 o 43
  Snarare är väl de som har satt sig in i tex C-vitaminets goda effekt för att skydda sig, också måna om att skydda sig på annat sätt.
  De flesta Covid -19 drabbade kurerar sig väl hemma? Ser ingen våda av att försöka skydda sig med bra intag av tex vitaminer då.
  Drabbas man av stark cytokinstorm och därav följande otäcka symptom, som tex kräver syrgas, eller respirator, så försöker man nog med alla till buds stående medel få sjukhusvård tror jag.
  Nej det förmynderi, som anas när man försöker stänga ner info om tex C- och D-vitamin har mest negativa effekter på fler än ett sätt tror jag.

 45. 45

  Jag tycker lite synd om Sandra. Så ärligt uppsåt och inte ett enda rätt. Det finns de som accepterar någon form av konsensus och de som söker info. På teve säger experterna tvätta händerna, 1 m social distanserna, stanna hemma om sjuk. Finns det något som är rätt här? Nej det är sinnessjuk hjärntvätt av tevetittare. ”Man vet inte”, för man söker inte info. Allt teve och FHM säger är desinformation! Det ser man tydligt om man följer nyhetssändningar från andra länder! Då ser man tydligt att vi är i händerna på oinformerade, ovetenskapliga imbeciller. Äntligen börjar Svenskarna förstå att det är en luftburen smitta som dödar människor som har näringsbrist! Det är alla skräpmatsätare och veganer. Som inte förstått det grundläggande med denna pandemi. Det krävs kosttillskott för en åldrande människa eftersom näringsupptaget blir sämre för varje år som går och vi blir sämre på att omvandla viktiga kemikalier. 80% får inga symptom eller blir lindrigt sjuka. Det är friska människor med god näringsstatus. Sedan har fler än jag lärt sig att C-vitamin är allt som behövs för att häva covid. Miljoner människor har gjort det. Bara desinformation från det svenska etablissemanget! Men sanningen finns på en skärm nära dig. Tvätta bort det Svenska skitsnacket! Nu är riktig information livsnödvändig. Sandra har noll koll och ingen hjälper henne rätt? Hon behöver ommöblera sin hjärna, allt är fel där. Sagt med genuin människokärlek<3 lyssna på min sång till dig och ge mig ett seriöst svar, är du snäll?

Speak Your Mind

*

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Upptäck mer från Annika Dahlqvists LCHF-blogg

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa